22. februar 2015

Århus: Salafister har oprettet et islamisk vagtværn, ‘Beskyt dine søstre’ – Lokalpolitiet: Ikke et problem

Sidste måned kunne BT afsløre, at et nationalt borgerværn ligefrem havde tænkt sig at forsvare sig selv, hvis de blev angrebet i forbindelse med en Pegida-demonstration. Tirsdag i forrige uge blev samme gruppe overfaldet af ‘antifascister’ under frivillig patruljering i Nordvest-kvarteret, skrev Projekt Antifa et par dage efter, talerør for erklærede militante Antifascistisk Aktion. Der kom ingen artikel i BT. Det er problematisk at højreorienterede vil forsvare sig, men omvendt helt uproblematisk at de overfaldes.

Den kritiske vinkel er også helt fraværende i historien om patruljerende salafister, her sakset fra lørdagens Jyllands-Posten – Muslimer danner sikkerhedsnetværk.

Muslimske kvinder føler sig så utrygge i Aarhus, at der er blevet etableret sikkerhedsnetværk af mænd, som kvinderne kan tilkalde for at få hjælp i tilspidsede situationer. Det erfarer Jyllands-Posten fra flere kilder. …

Udviklingen fik tidligere på ugen Grimhøj-moskéen og moskéens ungdomsgruppe, MUC, til på Facebook at advare muslimske kvinder mod at færdes alene på Aarhus’ gader. … I kommentarfeltet under Grimhøj-moskéens opslag opfordrede en kvinde, der nu har fjernet sin kommentar igen, ‘enhver søster’ til at gå ind på Facebook-siden ‘Beskyt din søstre’.

‘Gruppen beskyt dine søstre, har oprettet et sikkerhedsnet i Aarhus nu. Hvor man kan ringe, hvis man har brug for hjælp. Som bror, kan man melde sig til at være med og beskytte sine søstre,’ skrev hun.

[…]

Ifølge Jan Andersen, leder af lokalpolitiet i Østjyllands Politi… betragter ikke det muslimske sikkerhedsnet som et problem, så længe de tilkaldte hjælpere ikke bliver korporlige.”

Oploadet Kl. 02:33 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/64168/trackback

26 Comments »

 1. DE kan bare ikke vente, til der er en dansker der overfalder en muslim. Se FAtiv Alev og islamisk trossamfund. Nogen burde næsten opfylde deres hede ønske, så de ikke skal være så frustrerede.

  Men indtil da klarer de udmærket at være fornærmede, UDEN at der er sket en skid.

  Kommentar by BB — 22. februar 2015 @ 03:59

 2. Fra Jyllands-Posten:

  “Ifølge Jan Andersen, leder af lokalpolitiet i Østjyllands Politi, har politiet ikke modtaget en anmeldelse af den sag, der omtales på Grimhøjmoskéens Facebook-side. Han har heller ikke kendskab til andre sager af den karakter,…..”

  …og….

  “”Vi oplever helt klart en stigning i antallet af henvendelser fra muslimer, der bliver udsat for vold og chikane ovenpå weekendens angreb. Vi er i gang med at danne os et overblik og indsamle de mange henvendelser, som vi vil sende til politiet og til Rådgivningscenteret om Racediskrimination,” fortæller Imran Shah, talsperson for Det Islamiske Trossamfund i Danmark, til Arbejderen.
  Episoderne handler blandt andet om kvinder, der får revet tørklædet af, eller muslimske mænd og kvinder, der bliver slået i fuld offentlighed. Ifølge Imran Shah er der ikke tale om enkeltstående tilfælde.”
  http://lokalavisen.dk/muslimer-udsat-for-haevn-overfald-efter-terror-angreb-/20150220/artikler/150229939/1136

  Ingen politianmeldelser i minutterne og timerne efterfølgende? Ingen døgnrapporter? Ingen vidner? Ingen journalister har hørt noget?

  Hvor er det her sket henne? Hvor?

  Kommentar by BE — 22. februar 2015 @ 05:54

 3. @2 Jeg tror ikke på det Jyllands-Posten skriver.

  “…..muslimske mænd og kvinder, der bliver slået i fuld offentlighed”

  Der er da ikke nogle dansker der tør at gøre dette, for alle ved at 2 sekunder efter, så står der et tæskehold på 30 badboys fra mellemøsten.

  Kommentar by Dave — 22. februar 2015 @ 07:09

 4. Hvad afholder egentlig danskerne fra at lave samme type af selvtægtsgrupper? Vi ejer ikke et politi som magter at beskytte den danske befolkning og retssystemet har spillet totalt fallit. Med andre ord SÆT IGANG!

  Da vores demokrati heller ikke fungere, så lad os vælte det lortet nå vi nu er igang!

  Danmark længe leve!

  Kommentar by Jesper — 22. februar 2015 @ 07:11

 5. Det er tydeligt at muhamedanerne er fulde af løgn ! Hvis så meget som en eneste muhamedaner var blevet overfaldet ville det stå på forsiden af alle landets aviser dagen efter, samt være hovedemnet i DDR nyhederne.

  Kommentar by Danskeren — 22. februar 2015 @ 07:51

 6. Hvor er det galant. Er der nogen der vil vædde med mig om hvor længe der går før dette nystiftede tæskehold påtager sig opgaver som religiøst politi?

  I al misèren finder jeg en vis retfærdighed i een ting: Dem multikulturen bliver værst for er dem der vil den mest, nemlig kvinderne (m/k).

  Kommentar by Vagn Henning — 22. februar 2015 @ 08:06

 7. Det er da så let gennemskueligt hvad disse imamer er ude på, nu får kvindeundertrykkelsen en omdrejning mere, så nu skal de i forvejen strengt overvågede kutteklædte kvinders frihed yderliger indskrænkes, så de lizzom efter rigtig isislamisk lov ikke må gå uledsaget uden for en dør samtidig med at shariamullaherne kan kontrollere deres sharia-zoner, så alle retter ind efter deres sharialov.
  Disse shariamullaher vil vel også være så venlige at vejlede de “udsatte” andenrangs affaldssækkeklædte kvinder om den rette opførsel, så de ikke lide overlast, altså venligt sindet trusler!
  Så er der også den fordel at kunne påstå mulige vantros chikane i sharia området og så i nødværge kan de 15 shariamullaher tæske den enlige vantro.
  jo..jo…sådan er det jo

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 22. februar 2015 @ 08:19

 8. “betragter ikke det muslimske sikkerhedsnet som et problem, så længe de tilkaldte hjælpere ikke bliver korporlige.”
  Der skulle lige ha’ stået “danske” i stedet for “muslimske”, så sku’ i bare se løjer.
  Selvom der ikke er skyggen af bevis for at muslimer bliver overfaldet så er aviserne helt med på legen. Folk fra mellemøsten har åbenbart så høj troværdighed at faktacheck og kritiske spørgsmål er overflødige.

  Kommentar by Frank Hagmann — 22. februar 2015 @ 08:50

 9. Jeg står meget tvivlende overfor disse historier om danskere der overfuser eller overfalder muslimer. Jeg har aldrig set eller hørt om noget i den retning før disse påstande. Det lyder som vandrehistorier og det sædvanelige offerrolle klynk som altid følger i kølvandet på muslimske terrorhandlinger i vesten; Nu bliver det åh-så svært for muslimerne.
  Det er en skandale at politiet ikke reagerer kraftigt på dette ‘borgerværn’ som er parralelt og ulovlig ordenshåndhævelse.

  Kommentar by Sorte Smølf — 22. februar 2015 @ 08:59

 10. OT. Morsomt at følge Yahya Hassan, som mere og mere afslører sig som det, han er.

  Endnu en svagt begavet araberdreng med alt for kort lunte.

  Henrik Dahl udstiller elegant “den formodede digter”.

  http://www.bt.dk/danmark/yahya-hassan-provokerer-haenger-folketings-kandidat-ud-med-nazi-uniform

  Kommentar by Jern Henrik — 22. februar 2015 @ 09:01

 11. PS. Venstrefløjen er for længst løbet tør for argumenter. De har kun nazikortet tilbage…

  Kommentar by Jern Henrik — 22. februar 2015 @ 09:09

 12. Hættemåger kan godt være voldelige, og man må vel forsvare sig.
  Under alle omstændigheder, bliver jeg aldrig nogen sinde anholdt af en Muslimsk vagtværn, da dette vagtværn er grundlovsstridig, fordi Islam er grundlovsstridig.

  En Muslimsk politimand/kvinde vil heller ikke blive accepteret, af samme årsag.

  Østjyllands politi overtræder grundloven igen. De accepterer jo ideologien Islam.

  Godt nok kan de da selvfølgelig anholde een, men jeg er slem til at huske ansigter.

  Kommentar by Sindsro — 22. februar 2015 @ 10:09

 13. Sandelig om ikke også regeringen nu går ind i sagen – jeg er ked af at sige det, men se at komme væk fra Danmark mens tid er … man kan ikke redde mennesker som har blikket og kursen rettet støt mod afgrunden :(

  http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2015/02/22/084549.htm

  Kommentar by Jan — 22. februar 2015 @ 10:21

 14. Det er vel ikke så overraskende at Østjyllands politi (nu med islamisk bederum til bøn i arbejdstiden) synes at det er helt i orden med religiøse vagtværn. Så får Østjyllands politi mere tid til at bede til allah og islams profet muhammed i arbejdstiden.

  Kommentar by Liva — 22. februar 2015 @ 10:28

 15. http://vocaroo.com/i/s1Wnca6gxajF

  Kommentar by Johnson — 22. februar 2015 @ 10:41

 16. I 1940 gik Tyskland ind i Danmark ved 4tiden om natten.
  Kl 06.00 opfordrer Regering og Konge til at danske millitærafdelinger indstiller kampen.

  I dag har Islam besat Danmark og Regeringen(styret af de Radikale) gør præcis det samme som dengang.

  Kommentar by k.m. — 22. februar 2015 @ 10:53

 17. Fængselsimam udtalte sig om terrorist – men kendte ham ikke
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/faengselsimam-udtalte-sig-om-terrorist-men-kendte-ham-ikke/5452507
  Brøler: TV2’s Station 2 bragte torsdag et interview med en fængselsimam, der havde haft adskillige samtaler med terroristen Omar El-Hussein. Nu trækker han i land

  Mohamed Adbou, der er fængselsimam i Statsfængslet i Ringe, har aldrig mødt den 22-årige Omar El-Hussein. Det gav han ellers indtryk af i Station 2 torsdag, hvor han blandt andet berettede, at havde haft ti samtaler med den unge terrorist.

  Tv-kanalen fastholder, at Omar El-Hussein i en periode var i Ringe Statsfængsel sammen med Mohamed Abdou, men imamen husker ikke, om han har haft samtaler med den 22-årige

  Hans beslutning om at trække udtalelserne omkring Omar El-Hussein tilbage sker efter et møde med statsfængslets ledelse. Og TV2 beklager, at man viderebragte oplysningerne…..

  Kommentar by tavsen — 22. februar 2015 @ 10:57

 18. Hvem taler vores sag? Dansk Folkeparti? Jeg har aldrig før, jo måske en enkelt gang for LANGT tid siden, sendt emails til feks DF. Eller hvad med medierne? Er det ikke på tide at eksponere det for hvad det er? Nemlig Jihad. Dvs kamp for Islam på mange planer, på krigsplan på økonomisk plan på lovmæssigt plan? Disse muslimer vil til hver en tid bruge ethvert påskud for at indføre Islam overalt. Der vil jo ALDRIG mangle forklaringer eller undskyldninger. Alle offerkort kan spilles. Så derfor må de danske myndigheder ikke blive ved og ved med at give efter. Det her er forfærdeligt.

  Men jeg er allermest bange for at ingen ser faren før det er for sent. Islam VIL ind i samfundet alle steder, og lusker det ind med alle mulige kneb. Og ja selvfølgelig æder de danske myndigheder og politikere det RÅT. De skal de næsten gøre. I kampen for at nedlægge Danmark, og gøre det “multikulturelt”, hvilket jo bare vil være et gigantisk kaos fyldt med krigeriske og hadske muslimer der kæmper både mod muslimer og ikke-muslimer.

  Det her vil INGEN ende tage. Og vi har desværre ikke noget vagtværn og beskyttelse. De kan gøre nogenlunde hvad det passer dem, bare de bruger et af de utallige argumenter som er til rådighed. Københavns Kommune skal nok hjælpe med nogle kampagner, for sådan at gøre det hele lidt hurtigere og nemmere.

  Kommentar by Endnu en vantro — 22. februar 2015 @ 10:58

 19. Der SKAL bare komme et backlash. Vi er jo enige om, at vi ikke er spor bedre end dem.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 22. februar 2015 @ 11:11

 20. Det hele er så absurd. For mig, svarer det til at, løverne beder om beskyttelse fordi de er bange for gazellernes modreaktion

  Kommentar by Kratos — 22. februar 2015 @ 11:42

 21. Bare spørg englænderne hvad de syntes om sharia politiet i Øst London!

  Kommentar by Robert R — 22. februar 2015 @ 12:47

 22. Moské skulle lokalpolitiet i Aaaarhus lige konferere med en jurist: Proportional nødværge er legalt, selvtægt er ulovligt.

  Men Kling og Klang samt Dupont og Dupond i det Aaaarhusianske lokalpoliti fatter naturligvis ikke, at politiet er en del af den udøvende magt, et muslimsk tæskehold er ikke.

  Kommentar by Henrik Petersen — 22. februar 2015 @ 13:26

 23. Det er jo langt fra første gang, at vi oplever muslimer lyve for at fremme deres offerrolle.

  Kommentar by skræp — 22. februar 2015 @ 13:32

 24. Det vil altså sige at danish defence league og andre lign grupperinger hermed er godkendt og blåstemplet af århus politi, udover AFA som var det i forvejen, og nu også sharia-gadekrigere.

  Prøver de mon at starte en borgerkrig med vilje i århus, eller er de bare for dumme til at overskue konsekvenserne af at udlicitere politiarbejdet til diverse grupperinger?

  Nå, men det er da godt at vide at man ikke behøver ringe til dem mere men at der nu er alternativer hvis en kulturberiger begår indbrud hos en..

  Kommentar by Per — 22. februar 2015 @ 14:06

 25. Regeringen vil skabe overblik over hadske overgreb.
  Socialminister Manu Sareen vil kortlægge omfanget af hadforbrydelser i Danmark.

  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE7473042/Regeringen-vil-skabe-overblik-over-hadske-overgreb/

  Udmeldingen kommer i forbindelse med, at muslimerne påstår sig så forfulgt efter terrorangrebet, at de vil oprette vagtværn.
  Jødeforfølgelser nævnes også for god ordens skyld, men at dette har stået på i årevis nævnes ikke.
  At jødeforfølgelser er dokumenterede, bl.a. drabsforsøg og drab, i modsætning til den indtil videre helt udokumenterede muslimforfølgelse, bortforklares så tykt, at man ikke ved om man skal skal grine eller græde:
  “Politiet fortæller, at de ikke har oplevet et stigende antal anmeldelser i hadske overgreb siden terrorangrebet i København. Men ifølge Det Islamiske Trossamfund kan det have noget med at gøre, at kvinderne er så chokerede, at de ikke får det gjort.”

  Kommentar by monse — 22. februar 2015 @ 17:04

 26. Chikanehistorierne er IS-propaganda
  2 chikane-fortællinger er markante bragt af Arbejderen med FB som kilde. Den ene handler om en kvinde, som bliver udsat for kvælertag i en offentlig bus, så hun fik et ar. Den anden fortælling handler om en højgravid muslimsk kvinde, som bliver overfaldet på en P-plads. Man får ikke ar af kvælertag, og overfald af højgravid lugter langt væk af klassisk propaganda. Simpel kilde- og sprog-analyse af spøgelseshistorierne må kunne påvise en tidlig aprilsnar & løgn. Misforstået empati og læbestifts-feminisme giver disse konstruerede historier liv.
  Måske kan lignende spøgelseshistorier findes fra den franske scene 8/1. IS’ FB-trolle har fuppet Arbejderen.

  Kommentar by Carsten Thrane — 23. februar 2015 @ 14:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper