23. februar 2015

Politimand undrer sig: Episoder med andengenerationsindvandrere medtages ikke i døgnrapporterne

Døgnrapporterne gav tidligere et indblik i politiets arbejdsopgaver, men er i dag blot en liste over dagens indbrud tilsat spredte historier. En anonym politimand beretter i Den Korte Avis – Politimand afslører: Politiet fortier indvandreres angreb på politiet.

“Der skulle afholdes et retsmøde i Landsretten tirsdag formiddag, som omhandlede en tidligere episode vedrørende knivstikkeri. Der var tre tiltalte i sagen – alle arabere fra Bispehaven, der alle er særdeles godt kendte for grov kriminalitet i politiet kriminalregister.

De tre tiltalte blev afhentet i forskellige arresthuse i landet. To politibetjente til hver af de tiltalte skulle bistå med transport og bevogtning under retsmødet. … Ved ankomsten til retten var der særligt problemer med én af de tiltalte, idet han 5 minutter inden retsmødets start krævede at få noget at spise. Han ville have en shawarma, og hvis ikke han fik det, så nægtede han at forlade patruljevognen.

Hans ønske blev ikke efterkommet, og det var allerede her nødvendigt at fastholde ham og føre ham op mod retslokalet. …

Flere af de tiltaltes venner fra Bispehaven var allerede mødt talstærkt op, og de bemærkede hurtigt, at den ene tiltalte blev ført af sted med magt af de to politibetjente. Da man var kommet ind i opgangen til Landsretten, løb gruppen fra Bispehaven straks hen for at hjælpe deres ven, og hele situationen eskalerede og blev noget kaotisk.

De to øvrige tiltalte i sagen var allerede blevet placeret i retslokalet med fire betjente som bevogtning, og da betjentene hørte lydene fra opgangen, løb de ud for at assistere kollegaerne. … Der blev sendt panikmeldinger over radioen om, at der skulle bruges assistance. Både flere patruljevogne og en hundevogn kørte til stedet for at hjælpe.

I alt fem personer blev anholdt med hver deres sigtelse. To blev sigtet for overtrædelse af straffelovens § 119 for vold mod tjenestemand ved at have skubbet til en politibetjent, og tre for at have forsøgt at frigøre en anholdt og samtidigt at lægge en hindring i vejen for politiets arbejde.

Der blev anvendt peberspray mod flere af de aggressive personer, og situationen var efter nogle minutter under kontrol. Det var ikke muligt at gennemføre retsmødet herefter, og alle personerne blev indbragt til politigården. …

Denne episode er blot en blandt mange hos os, hvor vi efterfølgende intet kan læse om det i nyhederne eller på politiets døgnrapport. Det er ikke nogen hemmelighed, at det var den episode, der den tirsdag fyldte mest blandt kollegaerne, idet det for nogen også var meget voldsomt.

Jeg har netop gennemgået politiets offentlige døgnrapport fra tirsdagen. Her står anført en masse andre hændelser af en noget mere ubetydelig karakter. Der er absolut ingen efterforskningsmæssige hensyn, der skal tages i denne sag, så hvorfor er episoden ikke nævnt i nyhedsmedier, aviser, døgnrapporten osv.?

Vi ser det gang på gang, når det vedrører efterkommere med mellemøstlige og afrikanske rødder.

På samme måde er det som sagt, når vi får kastet sten mod os i Gellerup og Bispehaven. Jeg har været med flere gange, hvor vi har været nødsaget til at trække os ud af området på grund af de mange stenkast, hvilket gør det umuligt for os at arbejde på stedet.

Der står aldrig noget i medierne.

Oploadet Kl. 23:09 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/64246/trackback

20 Comments »

 1. Politiet er desværre igang med at undergrave deres autoritet og tillid i befolkningen.

  Kommentar by Helmut Kohl — 23. februar 2015 @ 23:15

 2. Politiet er dilletanter!
  Ingen vagt foran Krudtønden og skyde med deres våben kunne de heller ikke – fumlegøj medens en muslim pløkker dem!

  At der ikke skete mere skyldes måske at svinet var løbet tør for ammo.

  Hørte i tv at en politihøvding ymtede noget om, at man ikke ville sende et signal om at man var tungt bevæbnet og blive alt for synlig – derfor gik det galt med sådan en bangebuks som chef – De bliver nødt til at tage sig sammen og gøre det fornødne hver gang – de kan jo se hvordan det sker andre steder i verden – det kan ikke komme som en overraskelse – Tag ansvar og tag tæskene hvis man tager fejl og “overreagerer” – hellere en overreagering for meget end slet ikke nogen – Efter synagogemordet skete der dog noget – men det kunne sagtens være forhindret – man havde tiden til det, 7 – 8 timer mellem angrebene.

  I mange andre situationer synes jeg jo nok politiet både over- og underreagerer (skat/told razziaer, trafikfotos, cykelkontrol – indbrud og andre lavintensive forbrydelser osv.).

  Politiet må gerne være meget synlige også med våben og udøve deres magtmonopol de rigtige steder, så alle i disse situationer ikke kan være i tvivl om, hvem der bestemmer og at følgerne for ikke at høre efter eller forstå det kommer til at koste dyrt.

  Politiet skal ud på gaden og tage ansvar – blive set og respekteret.

  Kommentar by Black Watch — 23. februar 2015 @ 23:53

 3. Når kriminelle lavintelligente herboende personer som ovennævnte skal håndteres burde myndighederne måske inddrage det Danske militær, militæret ville nok være mere konsekvente i deres fremgangsmåde da de ikke bruger peberspray, Politiledelsen i Danmark er ikke gearet til at håndtere konflikter med en vis gruppe herboende personer i Danmark, dem skal der kun samtales med, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 24. februar 2015 @ 00:15

 4. Jeg har også tidligere beskrevet, hvordan begivenheder, jeg selv har været vidne til, har været udeladt i politirapporten, trods deres voldsomhed. Det gælder for eksempel i Askerød (Hundige), hvor kriminaliteten angiveligt er “faldet”, uanset at beboerne bedyrer, at de ikke oplever det sådan.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 24. februar 2015 @ 00:46

 5. Alle burde indse, at dette kræver en kordineret indsats for, at bevare Danmark.

  Der skal nye boller på suppen, ikke mere sofa.

  Træning og xxxxxxxxx! afventning, INGEN vold ! ! ingen selvtægt !. ..

  VÆR BEREDT !

  enhver 7.kl elev eller brugt 3 timer på historie læsning , vil vide hvor dette moras ender.

  Danmark gennem 1000 år.

  Kommentar by John k. — 24. februar 2015 @ 01:01

 6. Orwell med regneark

  Der er sket et gigantisk fald i kriminaliteten. Det er hvad politikerne hele tiden postulere på baggrund af statistik fra Justitsministeriet. Men der er hele tiden nogle ikke-udtalte ledvogtere der passer på, at statistikerne viser det rigtige. For at legitimere nedskæringer i politiet, og specifik rokaden af 196 politi folk væk fra hovedstaden, benyttes statistikken, med “den faldende” kriminalitet som grundargument.
  Sandheden er at det var ved at gå frygteligt galt Lørdag d.14.2.15/Søndag d.15.2.15 Betjentene nede ved synagogen i Krystalgade kunne være blevet dræbt, da en deres af maskinpistolerne ikke virkede.
  Flere og flere betjente må forstå, at de vil blive forråt af politikerne og politiledelsen, lige som disse gjorde under krigen, hvor 1.900 politifolk blev send til tyske koncentrationslejre og hvor ca. 81-90 døde.
  Den menige betjent kommer til at stå alene med lortet og blive svinet til ligegyldigt hvordan han prøver at løse situationen.
  Politikerne er ligeglade om politiet stopper forbrydelser eller opklare dem, nej.. det der er vigtigt for politikerne er hvad politiet tjener ind via bøder.

  Mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 24. februar 2015 @ 01:40

 7. Altid noget at der er betjente der er villige til at stå frem når deres chefer og vores politikere ikke vil fortælle fakta.

  De fleste har efterhånden indset hvilken vej det går, og langsomt samler der sig et billede der viser konsekvenserne af vores latterlige indvandrings politik og de manglende krav.

  Vi kommer til at slås med disse konsekvenser i mange år fremover, der er ingen der vil blive ladt urørt. Det kommer til at koste på vores identitet, vores menneskelighed og vores pengepung!

  Kommentar by Santor — 24. februar 2015 @ 01:47

 8. Det Dumark du kender. Der kommer en god løsning i morgen. Sådan er det bare.

  Kommentar by Hans Und — 24. februar 2015 @ 02:24

 9. Den her sag er så alvorlig at man bør spørge de ansvarlige, om hvad meningen er. Men er for risikabel, så der er kun væbnet kamp tilbage :-(.

  Kommentar by HMAK — 24. februar 2015 @ 07:16

 10. Hvem afgør, hvad der skal i den lokale døgnrapport, hvor højt oppe?
  Kommer dette tiltag måske fra Justitsministeriet, eller sågar politikerne?
  Jeg har hørt om fuldbyrdet voldtægt, som hverken kom i døgnrapport eller presse, for “ikke at opskræmme befolkningen”.

  Kommentar by T. Snorrason — 24. februar 2015 @ 07:30

 11. Her er et link til Hvidovre Avis.
  Her er det samme problem, medier vs virkeligheden.

  Beboer genkender ikke politiets udmelding.
  Politi og beboere har ikke helt samme opfattelse af tingenes tilstand.

  http://hvidovre.lokalavisen.dk/beboer-genkender-ikke-politiets-udmelding-/20150210/artikler/150219955/1671

  Kommentar by - by Proxy - — 24. februar 2015 @ 07:37

 12. Den offentlige administration (herunder politiet) og de statsstøttede medier er alle efterhånden gennemmobiliserede for at understøtte det politiske projekt, der hedder multikulturalismen.

  Hverdagen går derved med en slags selskabsleg, hvor det offentlige og medierne først præsenterer en forløjet og manipuleret virkelighed, hvorefter opgaven for de modige og begavede i civilsamfundet er at afsløre løgnen og punktere manipulationen – ofte med risiko for deres personlige sikkerhed. Samme show dag ud og dag ind. I denne daglige selskabsleg/stillingskrig eroderes tilliden i samfundet stødt bort – alene for at dække over nogle massive politiske fejltagelser gennem de seneste 30 år.

  Fra tid til anden – som ved terrorangrebet – går virkeligheden ufiltreret igennem, og vi ser lukt ned i et forfærdeligt multikulturelt helvede. Men det følges hurtigt op af en massiv tilsløring og modforanstaltninger, hvor en påstået idyl går helt amok, såsom den ekstremt manipulerede historie om muslimerne, der dannede beskyttende fredskæde omkring en synagogue. Så begynder selskabslegen forfra og skridt for skridt bliver så også den manipulation afklaret, mens medierne straks finder på nye påhit osv. osv.

  Det var sådan sovjetborgerne levede i datidens Sovjetunionen, hvor de konstant var viklet ind i myndighedernes og mediernes spin og løgne, indtil det simpelthen blev for vanvittigt. Spørgsmålet er, hvor grænsen for vanviddet ligger i dag.

  Kommentar by traveler — 24. februar 2015 @ 08:21

 13. Det er også slående hvor forskelligt forsamlinger af potentielt kriminelle muslimer bliver behandlet i forhold til andre grupperinger:

  Gennem de sidste 10 år har det været fast tradition at Politiet møder op ved alle større motorcykeltræf og checker alle fremmødte i hoved og røv. Både for at se om der er muligheder for at inddrive mere skat på motorcyklen men også for at checke førens eventuelle gæld til det offentlige osv.

  I den sidste uges tid har vi set 2 store forsamlinger af muslimer: Dels ved “rydningen” af drabsmandens dødssted, dels ved hans begravelse. En UNIK mulighed for ordensmagten til at checke personer der åbentlyst sympatiserer med terror…..men blev de checket???? Næeh

  Kommentar by redneck — 24. februar 2015 @ 08:54

 14. #13

  “Der må forventes ved krigsudbrud og under krigstilstand at ville fremkomme falske ordrer og meddelelser til befolkningen.”

  Givet på Amalienborg, den 6. marts 1952.
  Under Vor Kongelige Hånnd og Segl.

  Kommentar by HMAK — 24. februar 2015 @ 09:50

 15. Herboende såkaldte flygtninge skal placeres i et “flygtninge”center med kost og logi. Og der befinder de sig, indtil det er muligt at sende dem ud af landet/hjemsende dem.

  Kommentar by F. Jensen — 24. februar 2015 @ 11:45

 16. Whistleblowere i politiet?

  Det kan medierne selvfølgelig ikke tage alvorligt. De har altid definitionsretten til troværdigheden.

  “Politiet skal ud på gaden og tage ansvar – blive set og respekteret.”

  Sådan noget som denne herlige tegning fra Sverige

  http://www.exponerat.net/stenkastning-mot-poliser-i-boras/

  Kommentar by tavsen — 24. februar 2015 @ 14:45

 17. Især yngre politibetjente ser ud til at definere sig selv som værende i modsætning til resten af samfundet.

  Kommentar by Træt — 24. februar 2015 @ 17:17

 18. Der er formentlig tale om efterkommere af velfærdsflygtninge/asylshoppere fra menap-stater. Menap-velfærdsmigranterne skulle slet ikke have været lukket ind i landet, da de i sin tid kom til Danmark efter at have passeret flere sikre stater. De burde have været afvist ved grænsen. I fremtiden bør Danmark undlade at tage imod “flygtninge”, hverken personligt forfulgte eller lykkesøgere.

  Kommentar by F. Jensen — 24. februar 2015 @ 19:29

 19. Nothing new :(

  Kommentar by Kratos — 24. februar 2015 @ 20:40

 20. Hvordan skal befolkningen tro andet, end at det går å så godt med det multikulturelle samfund, når medier og politikere fra højre til venstre lyver og skjuler fakta.
  Tag feks Lars Løkke Rasmussen der kopierer den anti-amerikanske Barack Hussein Obama, og udtaler om terrorangrebet på Lars Vilks ect, dette er udført af en der har voldtaget Islam.
  Landet er fanme reageret af idioter og i mine øjne landsforrædere !

  Kommentar by Viking416 — 27. februar 2015 @ 19:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper