25. februar 2015

Journalist Niels Fastrup: Fra militante venstreradikale i AFA-nære Modkraft til DR Nyheder

Blandt producenterne af TV-avisens mange indslag om terror i sidste uge stødte jeg tilfældigt navnet Niels Fastrup. Urias-læsere vil huske ham som manden bag perker/perle-sagen, og han er ikke hvem som helst. I perioden 2006 til 2009 var han en del af den daglige redaktion på venstreradikale Modkraft, og arbejdede således tæt sammen med redaktør Martin ‘kat’ Lindblom, der samtidig var leder af den danske afdeling af Antifascistisk Aktion. I samme perioden hed skribenten der dækkede antifascistiske emner ‘Andreas Jensen’, identisk med Andreas Rasmussen, der overtog ledelsen af Antifascistisk Aktion ved Lindbloms død november 2009. Senere retssag blotlagde, at samme også var leder af Researchkollektivet Redox.

(Niels Fastrup på Twitter, 2015)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/64270/trackback

26 Comments »

 1. Tak Kim for det fantastiske arbejde du laver.

  Det var godt, journalisterne fik gennemtrumfet, at deres navn skulle signeres ved nyhederne.

  På den måde kunne man selv bedømme troværdigheden i deres vinkling.

  Kommentar by tavsen — 25. februar 2015 @ 17:09

 2. Off topic, Er der en hacker på spil i nabolaget?
  (Nike reklamer – Slet dette når det er læst)

  Kommentar by Jens Hansen — 25. februar 2015 @ 17:59

 3. Jeg er sikker på det er Dansk Folkeparti’s skyld, at Islamisk Stat bortfører 90 kristne til en uvis skæbne.

  Forbyd Dansk Folkeparti så sænker freden sig i hele verden, og alle lever lykkeligt til deres dages ende.

  Don’t worry, be happy – roni kan forekomme

  Kommentar by k.m. — 25. februar 2015 @ 18:00

 4. jeg tabte et i på gulvet, derfor står der kun roni i kommentar #3

  Kommentar by k.m. — 25. februar 2015 @ 18:04

 5. Det er simpelthen utroligt at de Venstrefløjs idioter ikke kan se, hvor latterligt det er at aktivt, decideret kæmpe, for at invitere Islam ind i landet, den mest konservative stringente og ensrettede religion der overhovedet findes. Det er mig en gåde hvor sammenhængen er i deres tankevæsen, De underminerer deres eget arbejde! I nogle grene af Islam må man ikke høre musik! Jeg kommer selv oprindeligt fra den yderste venstrefløj, blandt fordi jeg afskyr religiøs undertrykkelse, hvilket i min optik var en af venstre fløjens kerne punkter, men venstrefløjen voksede sig selvfed, kontrær og indspist, blev et pop parti, protest sangene forsvandt og blev byttet ud med hip hop, ensformige reggae dubs og navlebeskuende ligegyldig klynke rock, og fungerede på gadeplan i mange kun hvis der skulle demonstreres for fri hash, ungdoms klubberne er væk, fællesskabet er væk og nu inviterer de idioter den mest ytringsfriheds hadende organisation ind i landet. Jeg er virkelig overrasket over at det højrefløjen der overhovedet kæmper denne sag, det er traditionelt set en klassisk venstrefløjs sag at kæmpe for freedom of speech og imod enhver form for religiøs undertrykkelse…….Socialismen har af alle overbevisninger den dårligste fremtid i vesten, fordi socialisterne smadrer sig selv i spurt tempo.

  Kommentar by Flaskeposten — 25. februar 2015 @ 18:08

 6. Jeg ser ikke nok DR Nyheder til at kunne vurdere om der siden terrorangrebet er sket en decideret radikalisering af nyhedsfladen. Nogen burde vurdere det seriøst.

  Men det er meget interessant observation, at DR Nyheder i forbindelse med terrorangrebet ser ud til at opdyrke kilder fra militante venstreradikale og vurderinger fra anti-jødiske, marxistiske forskere.

  Flaskepost: Det er også mig en gåde, hvor sammenhængen er i deres tankevæsen. Men det er noget med, at ens fjenders fjende er ens ven, uanset hvor vanvittigt alliance er.

  Kommentar by traveler — 25. februar 2015 @ 18:21

 7. Måske skulle du lige genopfriske vores hukommelse mht. hvad politibetjenten i virkeligheden sagde ved den lejlighed, Kim? ;-)
  ( hint: tilsendt lydfil, der fjerner enhver tvivl )

  Ufatteligt, at DR dengang ikke selv kunne / ville undersøge det nærmere med deres adgang til alt muligt avanceret teknisk udstyr ( når nu selv en ret bedaget PC kan gøre det på få minutter ), men uden videre bare tog TV-Kaos stærkt tendentiøse udlægning og tekstning for gode varer. Men måske passede historien bare alt for godt til deres PK-dagsorden og deres nærmest daglige fortælling om den udbredte racisme fra det danske samfund imod de altid helt uskyldige og forfulgte indvandrere?

  At en politimands karriere og anseelse stod på spil kunne da virkelig ikke interessere Niels Fastrup, TV-Kaos og deres “filial” DR mindre.
  Så han vil da uden tvivl passe fint ind på DR & TV-A med sin meget fleksible tilgang til virkeligheden og sine “rigtige” meninger ;-)

  Niels Fastrup erkender sin “fejltagelse” flere år efter:
  https://www.youtube.com/watch?v=AkbDaay5xZs

  Kommentar by Bjovulf — 25. februar 2015 @ 18:27

 8. Flaskepost, islam er et system til totalitær repression ligesom socialismen, så det er samme slags mennesker, der bliver tiltrukket, og samme slags mennesker bliver frastødt. Begge magtudøvelsessystemer er utopiske: Man er på vej frem mod noget bedre, og det er fuldt tilstrækkeligt for de fleste tilhængere, men selve indholdet i utopien er uklart, hvis der overhovedet er noget. Derimod er der langt mere fokus og energi på KAMPEN, der skal føres, og desuden fokus på, hvad der er den rene lære og korrekte linje, og hvem der som følge deraf er klassefjender respektive frafaldne.

  Kommentar by Nils — 25. februar 2015 @ 18:45

 9. Nils — 25. februar 2015 @ 18:45 Ja der er utroligt mange indoktrinerende og ensrettede holdnings sæt som fremkalder en hidsig kampgejst skønt formålet sårer andre af anden opfattelse, i både socialismen og Islam, det er utrolig ubehageligt.

  Kommentar by Flaskeposten — 25. februar 2015 @ 18:49

 10. En dag springer en af “de gamle” fra venstrefløjens Volds og Propaganda-Abteilung ud som Whistleblower, og så bliver det spændende at følge forløbet!

  Kommentar by Santor — 25. februar 2015 @ 19:01

 11. Sundhedsmyndigheder går bananas over udbrud af mæslinger, i Tyskland er lille dreng død af sygdommen, jeg ved ikke om det skyldes at visse
  grupper borgere ikke ønsker at lade deres børn vaccinere.

  Islam er menneskets svar på Bjørneklo. Begge dele breder sig uhæmmet, er giftig at røre ved, og udkonkurrerer alt andet omkring sig. Bjørneklo forøger staten at holde nede, Islam derimod bliver gødet og vandet, så den rigtig slå rod.

  Skulle man ikke udvikle en vaccine mod Islam, jeg melder mig frivillig til at få det første stik.

  Kommentar by k.m. — 25. februar 2015 @ 19:04

 12. Jeg drømte, at de ansatte Jonni Hansen som journalist på DR tv-avisen og at det gik lige så stille af som ansættelsen af Niels Fastrup.
  Så vågnede jeg :-)

  Kommentar by A-mad — 25. februar 2015 @ 19:04

 13. @10 santor. Der er ingen af medie menneskerne der vil lytte eller lave historier på det. De er et kød.

  Kommentar by Helmut Kohl — 25. februar 2015 @ 19:14

 14. Aftenshowet netop nu om hates crimes imod SURPRISE muslimer?!

  Kommentar by Geert — 25. februar 2015 @ 19:18

 15. Santor — 25. februar 2015 @ 19:01 jeg har ikke været aktiv i det halløj, jeg ville hade at stå og råbe panser svin sammen med de idioter, men jeg er f.eks imod den ekstreme forskel der er på rig og fattig i denne verden og det er temmelig hippie agtigt at være det kan man sige…. Jeg fandt aldrig plads i de kredse.

  Kommentar by Flaskeposten — 25. februar 2015 @ 19:29

 16. 25. februar 2015 @ 19:18 ja så kører socialist propagandaen i samspil med islam igen….

  Kommentar by Flaskeposten — 25. februar 2015 @ 19:31

 17. Ret skræmmende, faktisk.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 25. februar 2015 @ 19:46

 18. @14 Geert
  Hele mønsteret er så forudsigeligt at det er til at brække sig over… Hate crimes mod muslinger kører også på 24/7… Nu er det åbenbart sådan at politiet ikke registrerer disse H.C efter den hårde paragraf.. Hvorved de ikke fremgår at politi-rapporterne… (sic)

  Når alle andre er truet og ofre… Tja.. så spiller vi singlen… Alle muslimer er ofre… :-)

  Jeg har lænet mig tilbage og sidder med med en kold øl… Og venter til showet snart starter.. Og det er om føje år… Når speltkusserne i 2100 Ø…. Får deres døtre og sønner kulturberiget.. Og når det sker, så vil jeg trække på skuldrene, smile og fortælle dem at de ikke kan bebrejde Omar, Ahmed, Mohamed og alle de andre…. Speltkusserne skal have at vide at de har glemt at fortælle deres børn at vi lever som dhimmier i et Islamisk samfund.. og Islam betyder “underkastelse”… :-) :-)

  Kommentar by ny kommentator — 25. februar 2015 @ 19:49

 19. “Just for the record”… Niels Fastrup er IDIOT.. AFMELD NU DEN LICENS.. Jeg lever lykkeligt uden :-)

  Kommentar by ny kommentator — 25. februar 2015 @ 19:52

 20. Afmeld licensen…

  Politisk indoktrinering og grov manipulation – ofte grænsende til direkte løgn – er ikke “public service”.

  Hvor svært kan det være?

  Kommentar by Polka Charlie — 25. februar 2015 @ 21:15

 21. Jeg må nok indrømme at jeg har været meget naiv, jeg havde troet at den islamiske terrors ankomst til Danmark, ville have vækket til bare lidt eftertanke i Danmarks Radio og resten af medieeliten, samt den politiske elite. Måske endda en lille smule medansvar og skam, men intet, absolut intet tyder i den retning. DR har i stedet valgt at skrue massivt op for propagandaen.

  Kommentar by Geert — 25. februar 2015 @ 21:52

 22. Klag ikke på DR, men klage på de der stemmer på de partier der sikrer statsorganet…

  Kommentar by PFEP — 25. februar 2015 @ 22:05

 23. Geert 25. februar 2015 @ 21:52: Nej da om muslimerne så begynder at sprænge bomber rundt omkring og det gør de en dag, det er 100% sikkert, det står simpelthen skrevet i deres Koran, så er det stadigvæk værre at der er en bonderøv der har revet i et tørklæde eller spyttet efter nogen og igen som undervist i folkeskolen, så er det den hvide mands skyld!! for der findes ingen racisme den anden vej selvom muslimerne har hentet slaver i Europa længe før korstogene begyndte…..nåh ja hov endnu en lille note man ikke lærer i vores uduelige folkeskole.

  Kommentar by Flaskeposten — 25. februar 2015 @ 22:38

 24. Det siger jo altså, alt andet liget, noget om hvor venstredrejet DR er. Samtidig gør det en lidt bekymret over den journalistiske objektivitet

  Kommentar by Johnson — 26. februar 2015 @ 00:19

 25. @2 Jens Hansen. Det er et vildskud, men hvis du har en Lenovo, så prøv at tjekke den for Superfish: https://filippo.io/Badfish/

  Kommentar by MartinH — 26. februar 2015 @ 01:33

 26. Denne tilstand ville aldrig være forekommet under Hitler.

  Og det er vel også den eneste begrundelse parnasset kan diske op med når det gælder om at begrunde den planlagte og påbegyndte etniske udrensning af det danske/europide genom.

  Hitler kunne lide disciplin – anarkiet indføres i folkeskolen
  Hitler gik ind for et sundt sind i et sundt legeme – Burgerkulturen indføres og seksuelle perversioner og kreative opfindelser får fuld stemmeret

  Hitler ville have mere land – Man bortgiver sit land til EU-superstaten og fattigdomsflygtninge fra hele verden

  Hitler ville straffe voldtægt med døden – Man belærer de unge piger om at det er prisen for et harmonisk multietnisk samfund (Sverige)

  I stedet for at regulere og balancere slår man over i det stik modsatte. Man skulle næste komme til at synes lidt om Hitler, når man ser hvad hans angivelige modpoler formår! Eine Endlösung, meine Damen und Herren! Som siger spar to til hvad Hitler overhoved ville have kunnet forestille sig. Udryddelse af de gamle europæiske nationer, og en ny fremtidsagtig blandingsrace som “i udseendet minder om de gamle egyptere”, (Coudenhove Kalergi – EU) men som er nemmere at styre…

  Hvordan kan man overhoved beskrive denne djævelske ondskab forklædt som godhed? Kan folk da ikke SE hvad N Wammen er for en tom hykler, for lige at nævne et godt eksempel. En mand som uundgåeligt får en til at tænke på en lille oplagt navneforandring, som ville passe “wie gegossen”. Ak men der er alt for mange navne i det sleske slimede selskab til at remse dem op alle sammen. Det er nok nemmere at tælle undtagelserne.

  udenfor emnet:

  Har man hørt noget som helst i de danske medier om skandalen i England, hvor Jack Straw og en anden tidligere udenrigsminister Sir Malcolm Rifkind, som også er tidligere jødisk leder og censur og racismeparagraf-forkæmper (selv litauisk-jødisk immigrant i UK), er blevet filmet undercover mens de prøvede at lave en “cash for favours deal”, ikke ulig den tidligere cash for honours skandale, som involverede Blair samt en kødrand af jødiske rigmænd og rådgivere. Så vidt huskes er Jack Straw og Rifkind allerede smidt ud af deres partier. Den anden sexskandale med mindreårige dsom involverer Lord Janner også jødisk leder og en anden Litauisk-jødisk immigrant med samme synderegister som Rifkind, nemlig Leon Brittanisky, also known as Leon Brittan undersøges for pædofili etc. hører man heller ikke meget om. Man vil nok ikke bidrage til politikerleden.

  Kommentar by Balder — 26. februar 2015 @ 02:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper