30. december 2008

Den rigtige udvisning og den forkerte indvandring

Fra Jacob McHangamas blog på Berlingske Tidende – En korrekt og nødvendig udvisning.

“Højesteret har tidligere i dag truffet afgørelse om at udvisningen af en litauisk mand, der var dømt 30 dages fængsel for butikstyveri, ikke er i strid med EU’s opholdsdirektiv. Der er efter min umiddelbare vurdering tale om en både korrekt og nødvendig afgørelse…

I den konkrete sag er der tale om en person, der begik tyveri samme dag som han var indrejst i Danmark og som var i besiddelse af professionelt værktøj med henblik på at begå berigelseskriminalitet. Litaueren var tidligere dømt for kriminalitet i sit hjemland og havde tilsyneladende ingen særlig forbindelse til Danmark…

Princippet om åbne grænser for EU borgere kan kun fungere og opnå folkelig tilslutning, hvis princippet sikres mod misbrug… Frihed må og skal gå hånd i hånd med ansvar og konsekvens.”

Det er selvfølgelig fint, at EUs opholdsdirektiv gør det muligt at udvise litaueren, men det at en sådan sag skal diskuteres på højeste plan, illustrerer fint problemet med EU. Danmark har selvfølgelig ingen interesse i at give ophold til kriminelle – selvfølgelig skal han ud.

Andre skulle aldrig have været inde. TV2 har for tiden fokus på Gellerup, og berettede i lørdags om en palæstinensisk familie. Familiens tre ældste drenge var alle involveret i kriminalitet – faderen gav politiet skylden. Via tolk.

Indslaget kan ses her.

TV2-journalist: Hvad har dine drenge gjort der er kriminelt?

Mohammed Chahrour: Ikke noget. Men politiet ved hvordan de provokerer de unge. Det er politiet, der skaber problemerne, og de ønsker det sådan. De provokerer…

Politiets kommentar var lattervækkende.

Jens Esbensen, lokalpolitiet Århus V: Der er nogle familier som ikke har ressourcer til at opdrage deres børn – specielt drengebørnene. Og i de familier kommer der faktisk til at være en del af dem som bliver kriminelle.

 • 27/12-08 (20.04) – TV2 Nyhederne, online – Politiet vil gribe ind tidligere.
 • Apropos.

 • 21/4-05 Uriasposten – Palæstinenserloven af marts 1992 – lidt om historien.
 • Oploadet Kl. 07:35 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6430/trackback

  37 Comments »

  1. Iikke har resourcer til at opdrage dem” – det er noget ævl. Min mor har været skolelærer i +25 år nu, og kan berette hvordan indvandrerfamilier gang på gang ikke ønsker at holde styr på deres sønner. De får lov til hvadsomhelst.

   Pudsigt nok har de ikke de mindste problemer med at holde styr på deres døtre – de sidder derhjemme med foldede hænder. Men drengene får lov til at boltre sig som en ægte macho-muslim gør.

   Kommentar by Morten — 30. december 2008 @ 08:25

  2. Måske kan Litauerens udvisning ses idet lys at han ikke er medlem af herrefolket og derved kan påberåbe sig at være “forfulgt af et racistisk Danmark”.

   Havde Litauren været muslim, havde han nok fået en undskyldning, opholdstilladelse, familiesammenføring og levet permanent på overførselsindkomst fra staten (dvs. alle os andre).

   Hold kæft hvor er jeg træt af de Danske nosse-løse politikere der ikke engang har intelligens nok til at se de åbenlyse fejl og mangler der er ved det system som de er folkevalgte til at administerer og ikke afvikle.

   Kommentar by Vantroende — 30. december 2008 @ 09:07

  3. Der er andre som EU’s opholdsdirektiv beskytter: Derimod slog Højesteret en streg over udvisningen af en britisk statsborger på 25 år. Han havde slået en københavnsk buschauffør i ansigtet og spyttet på ham. En udvisning vil være ude af proportioner og vil stride imod EU-direktivet, lyder det.

   Den kollektive trafik er åbenbart ikke samfundsvigtig. Og offentligt ansat servicepersonale kan forvente slag og spytklatter, der indirekte er afsendt fra EU.

   Kommentar by elefanten — 30. december 2008 @ 09:32

  4. Ak, ja. Man kan udvise en litauer, der stjæler, men man kan ikke udvise en tuneser, der havde planlagt at myrde en bladtegner ved at kvæle ham langsomt som straf for en tegning af en mand med en bordbombe i turbanen. En besynderlig retspraksis, vi efterhånden har fået i dette land.

   Kommentar by Poul Erik Andersen — 30. december 2008 @ 10:16

  5. Hvad der burde gøres ved den svagtpisser og psykopatiske far, de endnu mere psykopatiske 5 børn og deres fødemaskine af en mor, kan jeg ikke skrive her, men det er bestemt ikke rare tanker jeg har til den familie..

   Kommentar by Onion — 30. december 2008 @ 10:59

  6. Ja hvad kan man dog sige, politiet syntes at det er synd for disse hårdt plagede familier, det er sikkert samspilt familier, de har sikkert traumer fra vestbreden endnu. Men hvis politiet mente noget andet og sagde det, så vil der falde brænde ned over dem, der er nemmelig en naturlov der siger, at hvis de bruger deres frihed til at sige realiteterne, så falder der reprimander.

   Jacob McHangamas, er fidusmager, ihiih, hvor kan han dog være god og rigtig når det er en tyv, men da det handlede om en, der ville slå Westergård ihjel, der gik han på barikaderne, og brugte hele sit verbale jura indsigt, og mente at vi ikke kunne/burde udvise ham??

   Jeg så ikke TV2, men der er sikkert ikke sagt, fra mikrofon holderen, at det er ikke politiets fejl at de er dybt kriminelle eller hur?

   Kommentar by Per N — 30. december 2008 @ 11:17

  7. Hvis problemet er stort i dag, så er det ingen ting i forhold til om ganske kort tid. Fem bliver til 25, og 25 bliver til 125 så det bliver en hyggelig tid for vores børn. Gad vide om de vil takke mig for det jeg efterlader til dem? (Jeg ville hellere efterlade ingenting).

   Kommentar by ManInBurka — 30. december 2008 @ 12:02

  8. “Hvis problemet er stort i dag, så er det ingen ting i forhold til om ganske kort tid”, skriver ManInBruka.

   Det kan der garanteret være meget om.

   Følgende link bekræfter desværre den danske misudvikling: http://fremskridtdk.wordpress.com/2008/12/22/den-franske-intifada/

   Kommentar by Karsten Lund — 30. december 2008 @ 12:29

  9. Det strider imod enhver sund fornuft.

   Den venstreorienterede tankegang grænser til psykopati, i bedste fald moralsk afstumpethed på linje med de kriminelle de forsvarer udfra en virkelighedsfjern utopisk vrangforestilling.

   Den ‘røde’ skabelonsundskyldning – De er ‘ofre’, de er ’svage’, de har brug for ‘hjælp’, de kan ikke holde styr på deres børn fordi samfundet svigter osv – Det er til at brække sig over at høre igen og igen og viser i den grad hvordan venstrefløjen er i bund og grund racistisk, de mener ikke at, i dette tilfælde Pælestinenserne, kan stå til ansvar for egne handlinger, de tror ikke at Pælestinenserne som de bedømmer udfra en ligeledes afstumpet kollektivistisk tankegang at de alle er mindreværdige og derfor ikke bør straffes fordi de er mindrebemidlede, gjort til ‘ofre’, intellektuelt underlegne, end de venstreorienterede selv er, dette er racisme, en venstreorienteret bedømmer mennesker udfra deres etnicitet og hudfarve som værende mindreværdige, ergo det er den venstreorienteredes ‘pligt’ at forsvare dem, undskylde for dem, uanset om det er mord, kriminalitet, voldtægt, tyveri, terrorisme osv, at de mennesker der begår kriminaliteten ikke er istand til at stå til ansvar for egne gerninger, de venstreorienterede betragter dem som undermennesker, og mener så at det er dem, de venstreorienterede der er ‘overherrer’ og moralsk hævet over alle andre, ikke kun deres ‘offergrupper’, men ligeledes anderledes tænkene – Mennesket og individet tæller ikke.

   Kollektivisme er lig stupiditet.
   Moralen er falsk med omvendt fortegn, det afstumpede og laveste niveau bedømmer alle andre tilhørende samme gruppe som værende acceptabelt.
   Politileder i Århus Jens Esbensen’s lattervækkende udtalelser illustrere præcist den stupide racistiske venstreorienterede tankegang, sikkert en hjernevasket social demokrat udpeget af borgmesteren selv.

   Multikulturalismen er en langt mere ondskabsfuld racisme en Nazismen var, den er bredere, nedbryder individet og selværd, den retter tillige racisme mod os selv, fra de venstreorienteredes ‘offergrupper’ uanset gerning, hvor undertrykkerne er udpeget en gang for alle.

   Det tager ikke en professor at forestille sig hvor sådan en tankegang og ideologi fører hen, hvilke konflikter den medfører,,,, eller rettere, de eneste der ikke forstår er nok professoren, der oftest som den dømmende højestepræst taler ned til masserne med venstrepsykopatisk artikuleret idioti og kalder sig selv ‘eksperter’…

   Kommentar by Rolf Krake — 30. december 2008 @ 12:35

  10. Til forsvar for politiet: de kan jo ikke som embedsmænd tillade sig at sige deres mening til offentligheden .

   At de indenfor egne rækker for de manges vedkommende er helt på linie med os andre er jeg ikke i tvivl om!

   For de oplever arabpalæ-bundfaldet på allernærmest hold .

   Når jeg er så uforskammet direkte at kalde disse arab-palæ-indvandrere hvad jeg gør er det fordi mange af deres egne i landsmænd derhjemme i Mellemøsten er ganske fornøjet med at Europa har overtaget en del af de landsmænd, som heller ikke kunne klare sig derhjemme.

   Altså Europa har i modsætning til USA, Canada, Australien og New Zealand valgt at tage imod de “dårligste”, de der ikke har noget som helst konstruktivt med i bagagen at kunne tilbyde deres nye hjemland.

   Havde vi så bare gjort som disse vestlige lande, nemlig selekteret i Flygtningelejrene og ved Grænsen, havde udvalgt folk der ville være i stand til at klare sig i et moderne samfund og som havde noget at tilbyde dette samfund var det måske ikke gået HELT så galt.

   For udover det vi ved om de problemer der er forbundet med at tillade indvandring fra de arabisk/islamiske lande har vi også deres sociale arv at skulle slåes med.

   Intet af dette er det danske samfund gearet til for vi vil ikke gøre hvad som er nødvndigt.

   Forleden læste jeg på en udenlandsk blog, at een af de Hollandske ministre på til jul har udtrykt, at den politisk korrekte måde skal væk, idet denne har skadet så utrolig meget.

   Der skal andre boller på suppen, idet det ikke er europæerne der skal indrette deres samfund efter de regler og love som, muslimer tager med hertil.

   Vi skal ikke, for at tilfredsstille de muslimske indvandrerne, lave om på os selv.

   Og vi skal ikke acceptere at deres lovreligion trænger sig ud i de offentlige rum, gader, stræder, forretninger og offentlige institutioner af enhver art.

   Det er de muslimske indvandrere der SKAL tilpasse sig de vestlige samfund de vælger at slå sig ned i.

   Hvad de så foretager sig derhjemme og i deres bedehuse er deres egen sag.

   Så længe det de der foretager sig ikke går i retning af at påføre samfundet og dets mennesker onde gerninger.

   Kommentar by Vivi Andersen — 30. december 2008 @ 12:56

  11. Det fede læs minder mig om Jabba The Hut! Hvor er det bare typisk; en fedladen og uintegreret araber der sidder og skælder ud på det danske samfund – på arabisk! Utaknemmelige skarn

   Kommentar by EAM — 30. december 2008 @ 12:58

  12. Jydske Vestkysten har en leder om sagen:

   “Når vi hidser os op

   Af Peter Orry

   kriminalitet: Mange lovlydige danskere fik med garanti kaffen galt i halsen lørdag aften, da både far og mor i en indvandrerfamilie ved navn Chahrour i Gellerup ved Århus tonede frem i TV2’s nyheder og i de skarpeste vendinger kritiserede politiet for at forfølge familien og især de kriminelle sønner.

   Den ældste på 18 er varetægtsfængslet, sigtet for vold og brandstiftelse, den 16-årige er netop løsladt og anbragt uden for hjemmet, den 14-årige har også været i konflikt med loven, men kan endnu ikke straffes – og nu anklagede deres far politiet for med vold og chikane at forfølge familien, og han frygtede, at det også ville gå ud over de to yngste sønner på ti og seks år.

   I hans øjne havde ingen af sønnerne begået noget kriminelt. Hans manglende forståelse af, hvad Danmark er for et samfund, skreg til himlen.

   (…)

   Og ikke mindst skal vi have fat i forældrene og formentlig tvangsfjerne de børn, der er så uheldige at være udstyret med en far og en mor som hr. og fru Chahrour. Ellers går det med garanti galt også for de to yngste sønner. Det har de ikke fortjent.”

   Kommentar by intel — 30. december 2008 @ 12:59

  13. Der er sandsynligvis tale om en større familie, der ofte er i konflikt med loven:

   Ekstra Bladet 16.01.2008:

   “Den danske verdensmester i thaiboksning, Bassam Chahrour fra Kalundborg, klager i starten af august 2007 til statsadvokaten over tre betjente, der under en anholdelse tæsker, tramper og sparker løs på ham, mens han er i håndjern. Ifølge hans forklaring bliver han slået bevidstløs.”

   Kommentar by intel — 30. december 2008 @ 13:04

  14. Ekstrabladet.dk 09.01.2008:

   “Mesterbokser rusker tremmer

   Kom igen Fadi: Dansk mester er fængslet for dødstrusler mod to brødre

   – Stop nu den ballade, Fadi. Kom tilbage til klubben. Vi holder af dig.

   Med den appel forsøger Reda ZamZam, elitebokser og formand for Brabrand BK, nu at trække klubbens fortabte guldfugl ud af det kriminelle miljø.

   Den 21-årige århusianer Fadi Chahrour , der forrige år vandt titlerne som dansk og jysk mester i fjervægts-klassen, blev i weekenden sigtet og varetægtsfængslet i tre uger for at have truet med at skyde to brødre.

   – Jeg skyder dig og din bror. Jeg stopper aldrig, jeg skyder jer begge to, skal den unge mand have råbt i en frisørsalon i Århus.”

   Kommentar by intel — 30. december 2008 @ 13:08

  15. Mohammed Chahrour: Ikke noget. Men politiet ved hvordan de provokerer de unge. Det er politiet, der skaber problemerne, og de ønsker det sådan. De provokerer…

   Jamen, så må vi da endelig afskaffe politiet, for vi kan da ikke have at Hr. Chahrours søde, små prinser ikke kan fornøje sig, som de har forstand til.

   Kommentar by Limewoody — 30. december 2008 @ 13:11

  16. Århus Stiftstidende:

   “Panelets idéer til Gellerups fremtid

   Rådmand Louise Gade (V):

   – stop tilstrømningen af indvandrere

   – fasthold rollemodellerne og de ressourcestærke indvandrere

   – flere i beskæftigelse – især kvinder

   – forskøn omgivelserne”

   og

   “Ledige unge Raji Nader og Mahmoud Chahrour :

   – flere klubber for unge

   – stop med at smide familier ud – kun ud med de kriminelle

   – flere pædagoger, der forstår os

   – aktiviteter i weekenderne

   – drop nul-tolerance på værestederne”

   Kommentar by intel — 30. december 2008 @ 13:18

  17. Det er altid alle andres skyld. Politiet, Jyllands-Posten, danskerne…

   JP 12.02.2006:

   “Tegning til en ny tid: Undskyldning: Frihed til at ytre et undskyld

   En gruppe muslimske piger fra Brabrand går på første år på social- og sundhedsuddannelsen, og de er enige om, at Morgenavisen Jyllands-Posten bærer skylden for balladen rundt om i verden. Sig dog undskyld én gang for alle, lyder opfrodringen, for ytringsfriheden gælder ikke profeten Muhammed, for koranen er et helligt skrift. Det er ikke til diskussion.

   SOSU, Social- og Sundhedsskolen ligger gråt i gråt bag omgivende buske på Oluf Palmes Allé i Århus Nord.

   (…)

   Indenfor i kantinen på det store uddannelsessted med over 1.000 studerende og 63 fuldtidslærere er atmosfæren livlig af studerende, der sidder i små grupper rundt omkring bordene.

   En lille gruppe på tre piger, hvoraf de to bærer tørklæde, sidder ved et af bordene og har netop overstået deres frokost.

   »Det på tide, at Jyllands-Posten snart giver den undskyldning for at have bragt de 12 tegninger i avisen. Ellers vil protesterne fra muslimer over hele verden blive ved med at komme, og volden fortsætter. Kan Jyllands-Posten ikke forstå det?« lægger 17-årige Sara Sabuhi ud.

   Hun kom til Danmark fra Iran som et-årig og taler flydende dansk. Veninderne, 18-årige Rima El-Achwah og 19-årige Dima Chahrour , begge med tørklæde, kom også til Danmark som børn fra Mellemøsten, og de supplerer Sara Sabuhi.

   Skylden for balladen

   De tre muslimske piger, som bor i Brabrand, går på første år på social- og sundhedsuddannelsen, og de er enige om, at Jyllands-Posten bærer skylden for balladen. Derfor forstår de ikke, hvorfor Jyllands-Posten ikke bare siger undskyld en gang for alle. For dem er det helt naturligt, at ytringsfriheden ikke gælder profeten Muhammed, for koranen er en hellig skrift. Det hellige er ikke til diskussion, og der skal heller ikke laves grin med det, fastslår pigerne.”

   Kommentar by intel — 30. december 2008 @ 13:22

  18. JP 11.09.2005:

   “Såret af hund og stoppet af politiet

   Af ERIK THOMLE

   31-årig palæstinenser klager over, at han blev tilbageholdt af Århus Politi i 15 minutter på vej til skadestuen, da han ville have indsprøjtning mod stivkrampe

   Først sprang en hund op og bed Mohammad Khaled Chahrour i maven ud for biblioteket i Gellerupparken, og da han senere ville på skadestuen for at få en indsprøjtning mod stivkrampe, blev han stoppet af politiet, fordi han talte i mobiltelefon, mens han kørte bil.

   (…)

   Kamphunden bed

   Mohammad Khaled Chahrour , der er palæstinenser og 31 år, var torsdag eftermiddag på vej fra City Vest til parkeringspladsen bag biblioteket, hvor hans bil holdt, da hunden sprang op og bed ham.

   »Normalt er er ingen grund til at være bange for hunde her i landet, men det var en kamphund, og den bed mig mig i maven, så jeg begyndte at bløde,« fortæller han.

   »Jeg tog ned til politiet og anmeldte det. Da jeg kom tilbage til Gellerup, sagde en kammerat, at jeg skulle sørge for at få en indsprøjtning mod stivkrampe. På vej til skadestuen ringede jeg for at fortælle, at jeg ville komme. Men på Gudrunsvej blev jeg stoppet af politiet.

   Det tog 15 minutter. Politiet kunne bare have givet mig en bøde på 500 kr. for at tale i telefon, mens jeg kørte, og så have ladet mig fortsætte,« siger han.

   »Jeg viste betjenten, at jeg blødte, og jeg havde det dårligt. Jeg var også chokeret over hundebiddet.«”

   Kommentar by intel — 30. december 2008 @ 13:27

  19. Det er modersmålsundervisningens skyld:

   Politiken 11.04.2005:

   “Modersmål: »Det er for sent for os nu«

   Når man taler arabisk derhjemme og undervises på dansk i skolen, kan man ingen af sprogene helt, fortæller eleverne på Nordgårdsskolen i Gjellerup.

   Af Anne Bech-Danielsen

   Man kalder dem tosprogede, men det er måske at tage munden for fuld.

   (…)

   Af samme grund har skolen for nylig tilbudt sig som forsøgsskole efter en århusiansk ide om at undervise tosprogede børn både på deres førstesprog og på dansk. Baggrunden var en omfattende amerikansk undersøgelse, der viser, at tosprogede afgangselever klarer sig markant bedre, når de bliver undervist på begge deres sprog.

   Ideen, der nu føres ud i livet i Sverige, blev afvist i Undervisningsministeriet i Danmark, allerede inden ansøgningen løb ind.

   Men det er en stor skam, mener både skolens ledelse samt lærer og elever her i 9.A. En af klassens bedste matematikelever, Mahmoud Walid Hamdan, fortæller, hvordan en 9. klasses afgangsprøve i matematik kan blive svær at løse, ikke på grund af huller i matematikpensum, men på grund af manglende sprogkendskab.

   »Jeg har prøvet ved en terminsprøve at få en opgave, hvor jeg bare ikke forstod, hvad det var, jeg skulle. Jeg blev nødt til at gætte, hvad jeg skulle. Jeg fik da 8. Men jeg plejer at få 10 i hjemmeregning«, fortæller han.

   Han og veninden Jawaher Chahrour er fra palæstinensiske familier, og de føler sig svigtet, fordi de ikke har fået så meget ud af deres skoleforløb, som de mener, at de kunne have fået, hvis de var blevet undervist på deres førstesprog, arabisk, også.

   Passivitet

   »Det er for sent for os nu«, mener Mahmoud. »Det skulle være sket fra 1. klasse, så vi havde fået lært fagudtrykkene på vores eget sprog. Så ville det til gengæld have været godt, for så kunne vi have fået lektiehjælp derhjemme. Mine forældre kan jo ikke hjælpe mig med matematik. Jeg kender næsten ingen af fagordene på arabisk, og de kan dem ikke på dansk«.

   Jawaher forklarer, at der også er mange elever, der forholder sig passive i diskussionsfag som dansk.

   »De skal jo tale dansk, og det kan de ikke. Så vælger de at tie stille og får en dårlig karakter. Det er synd«.”

   Kommentar by intel — 30. december 2008 @ 13:31

  20. Apropos det med udvisninger – så kig lige en gang på DRs opsamling over årets største nyheder:

   http://www.dr.dk/Nyheder/Temaer/Oevrige_temaer/2008/Aaretdergik/Artikler/20081216103409.htm

   “SF’s formand skabte debat ved at tale meget rent ud af posen om herboende muslimer, som han ikke brød sig om. Så har man kun overskrifter, måtte man tro, at SF gik hånd i hånd med Dansk Folkeparti i indstillingen til muslimer, og endda med et meget voldsommere sprogbrug.

   Men udtalelserne gik meget direkte på gruppen Hizb-ut-tahrir, og baggrunden for Villy Søvndals udfald kan du læse i artiklen.

   I øvrigt blev historien også årets mest læste.”

   For det første gik det jo netop ikke på alle herboende muslimer, selvom journalisten gerne så at det havde været sådan, og for det andet mærkes indforståetheden tydeligt – et parti kan næsten ikke komme ud for noget værre (i DR regi), end at blive sammenlignet med DF.

   Kommentar by Frederik SJ — 30. december 2008 @ 13:37

  21. Det er udvisningernes skyld:

   JP 03.02.2005:

   “Holger K. i krydsild på Nordgårdskolen

   SF-leders skepsis mod undervisning på arabisk i skolen blev vendt til opbakning efter et møde med personale og elever på Nordgårdskolen.

   Af Lone Dybdal

   For 33 år siden var SF’s partileder, Holger K. Nielsen, postbud i Gellerupparken som sommerferieafløser. I går var han tilbage i området som gæst på Nordgårdskolen, hvor han mødte et hold veloplagte elever fra 9. a og 9. b, der havde en stribe skarpe spørgsmål parat til SF’s spidskandidat ved folketingsvalget.

   (…)

   Næste spørgsmål gjaldt udvisning af dømte flygtninge og indvandrere. »Vil I gøre noget, så Danmark ikke sender dømte hjem til hellig krig. Folk, der har siddet fængslet i 10-12 år og sendes ud, har ingen muligheder, så vælger mange hellere at blive martyr. Det betyder, at Danmark sender folk ud for at blive terrorister, ønsker I det?« spurgte 15-årige Jawaher Chahrour .

   Savner danskere

   »Vi er imod de udvisninger,« fastslog Holger K. Nielsen, der herefter selv tog rollen som udspørger, fordi han gerne ville høre elevernes mening om, hvordan det er at gå på en skole, der udelukkende har tosprogede elever. »Savner I danske elever?« spurgte han og blev mødt af både ja og mange nik og modspørgsmålet: »Hvis I kom til, hvad ville I så gøre for at få flere danske børn her?«

   (…)

   »Det almindelig sprog er arabisk. Det er et hestearbejde at holde dem til ilden. Deres ordforråd og deres begrebsapparat er simpelthen for lille, og det giver store problemer, når de skal læse matematikopgaverne,« forklarede Jens Holm Møller. Nordgårdskolen med 590 elever, hvoraf langt de fleste er arabisktalende, har både modersmålundervisning og sprogstøtte, men vil gerne indføre egentlig fagundervisning på arabisk for at styrke elevernes indlæring, så begreber og fagligt indhold forklares på et sprog, eleverne forstår bedre end dansk. Undervisningsminister Ulla Tørnæs (V) har klart afvist forslaget.

   Skepsis vendt

   Holger K. Nielsen har også været skeptisk, men efter mødet med skolens personale og eleverne er han positiv. »Jeg synes, man bør forsøge, men det skal følges op med en god danskundervisning. Man må ikke springe over, hvor gærdet er lavest,« understreger Holger K. Nielsen, der mener, at en skole højst må have 40 procent elever med sociale problemer.

   (…)

   For eleverne i 9. klasse var dagens politiske møde en stor oplevelse, og partilederen blev bedt om at stille op til fotografering, da han var på vej til næste stop på sin valgturne i Århus. »Jeg var rigtig glad for at møde ham. Jeg synes, han virker som en, man kan stole på,« sagde Jawaher Chahrour , der er tilfreds med Holger K. Nielsens opbakning til spredning. »Det er vigtigt at komme ud blandt folk, der taler dansk. Jeg har selv fået mit sprog styrket af at have et fritidsjob i Fakta. Skolen er ikke nok,« siger hun.”

   Kommentar by intel — 30. december 2008 @ 13:38

  22. Et godt politisk argument mod mer indvandring.

   Få de allerede eksisterende arbedsløse i arbejde før tilladelser til nye indvandrerer gives – Undtagen i tilfælde hvor virksomheder har brug for special uddannede – Og det er jo ikke dem, der bliver specifikt rekrutteret, der er skaber problemerne heller, de starter med det samme at bistå til samfundet.

   De største hindringer vi har er EU og FN, begge supranationalistisk totalitarisme.

   Kommentar by Rolf Krake — 30. december 2008 @ 13:41

  23. Det er ganske simpelt, luk penge kassen og ud med kriminelle fremmede, 6 mdr. og vi i dhimmark vil få en lys fremtid.

   Kommentar by Fritz — 30. december 2008 @ 13:59

  24. Ja,

   Men i en verden af utopi og bedrag er sundfornuft en tankekriminalitet.

   Kommentar by Rolf Krake — 30. december 2008 @ 14:46

  25. Hvordan fanden får de Radikale linket denne fedladne Araber på bistandshjælp med Richard Florida’s teorier om ‘den kreative klasse’?? Beats me??!!

   Kommentar by JensH — 30. december 2008 @ 15:06

  26. 18-Intel
   Kamphunden bed !

   Er der nogen der har tænkt på det stakkels dyr?.Er hunden nu vaccineret mod galskab?.

   Faderen minder forresten en anelse om Flemming Jensen af statur,blot
   med den forskel at ham her har en underholdningsværdi

   Kommentar by Henrik -patriot — 30. december 2008 @ 18:48

  27. Kunne jeg alene bestemme, så blev hele familien Chahrour udvist prompte. De er komplet uintegrerbare i deres kvalmende offerrolle. Deres modkultur er destruktiv.

   Kommentar by Johansen — 30. december 2008 @ 18:54

  28. 26.
   Ja ham Fl. Jensen er jo for kulturberigelsen.
   Ufatteligt at ham der blev interwiet (via tolk), kan oppebære kontanthjælp.
   Han er jo ikke til rådighed for arbejdsmarkedet.
   Ham rådmanden, der ifølge sig selv var uvidende om problemet/problemerne, er jo fyldt med løgn.
   STOR tak til Elisabeth Arnold og co. for palæstinenserloven fra 1992.
   Selv da det kom frem at adskillige der søgte asyl her, rejste på ferie og andet i det land de flygtede fra, sagde denne hæderskvinde Arnold at: Det var forståeligt og lovligt!!!!!
   Tænk på de mange mange penge der blev brugt til evakueringen fra Libanon.
   Vi der betalte gildet, måtte ikke vide hvor mange der imens de var på “ferie” i det land de flygtede fra, oppebar dagpenge mv.
   Også ham, den lille slimede Akkari, der nu er skolelærer i Grønland, blev hentet hjem.
   Da han kom hjem til Dk., startede han med at tilsvine Danmarks indsats.
   Senere modererede han dog sine udtalelser.
   En gåde.
   Ved I hvordan man kan se en politiker og andre fra indvandrerlobbyen lyver?
   Svar: De bevæger læberne!!

   Kommentar by Vagn Jensen — 30. december 2008 @ 19:09

  29. Jeg er ked af at igen måtte forstyre den “borgerlige” fred og berøringsangst, men ærligt talt vore myndigheder og folkevalgte pisser os op og ned af ryggen i deres leflen for penge og magt, og det er op til folket og KUN folket at få bekæmpet den pest der igen er over Europa for vores del Danmark, disse parasitter, gøgeunger må en gang for alle klapses af.

   OG i er naive hvis i tror jeres feje politikere gør det for jer, uanset deres strøm af ævl og højtsvævende forsikringer.

   I øjeblikket brækker jeg mig over DF og deres utålelige leflen for folk med elendig hukommelse, de HAVDE deres chance for at sige stop både for EUrabia og indvandrings problemet (igen Eurabia) det gjorde de ikke tværtimod støttede de jo faktisk det der gjorde at den sidste rest af selvstændighed forsvandt til Eurabia, og nu fortsætter de gudhjælpen deres ævl og snak….Man skal sgu være naiv og meget godtroende for at stole på de levebrødspolitikere, hjemmehjælpere eller ej.

   Kommentar by Whodares — 30. december 2008 @ 19:41

  30. Der må sættes gang i hjemsendelser af “flygtninge”, der rejser på lange besøg i det land, som de er flygtet fra. Denne rejsetrafik foretages af mange libanesere, iranere og somaliere. Og det sker år efter år.

   Kommentar by Poul — 30. december 2008 @ 21:25

  31. Vent nu lige til Litaueren går til EF-retten.
   Tyveri er vel også arbejde. Tyvene går derhen, hvor de kan arbejde i fred og er således omfattet af reglerne om arbejdskraftens frie bevægelighed. Den Højesteretsdom holder ikke længe.

   Kommentar by Menig 442 — 30. december 2008 @ 21:40

  32. Man må lige huske at indslaget af spidsborgerkanalen TV-2, var vinklet sådan, at det skulle se ud som om Chahrour og en anden, var de eneste familier der var problemer med i Gellerup????

   Hvordan kan det lade sig gøre?

   Og omvendt, så må de 7700 andre beboere i Gellerup være helt passive overfor at 2 familier giver hele området et særdeles dyrt og dårligt rygte??

   Hvordan kan det lade sig gøre?

   -Det kan lade sig gøre ved at Chahrour, er frontkæmpere for Dansk islamisering, udvalgte ballademagere, således at hele organiseringen nedenunder, går fri. Islamiseringen må ikke under nogen omstændigheder gå i stå eller blive bremset. Man ofrer gerne sine egne.

   De er en afledningsmanøvre. Og snotdum og landsforrædderisk som TV-2, den lille småborgerlige fascistkanal, er – så sluger de klatten råt. Velbekomme Danmark, ta lige den i kaffen, hva? UHmmmm… vi elsker det..

   Kommentar by Solipsisyfos — 31. december 2008 @ 00:28

  33. Iøvrigt er Danmark ikke det nærmest sikre land for bekvemmelighedsflygtninge fra lande i middelalderøsten. “Flygtningene” må derfor fragtes tilbage til det første sikre land de har passeret, inden de desværre kom til Danmark.

   Kommentar by Poul — 31. december 2008 @ 16:11

  34. […] Professionel islamisk forbryder-klynk Posted on 31. december, 2008 af Anna Lyttiger Hat tip: Kim […]

   Pingback by Professionel islamisk forbryder-klynk « Anna Lyttiger — 31. december 2008 @ 19:23

  35. Det er stort set spild af tid og penge at integrere krigs”flygtninge” fra månekultslande. Disse fremmede og deres familiemedlemmer burde have været hjemsendt, da borgerkrigen i hjemlandet ophørte, og det gjorde den i libanon og i somalia for flere år siden.

   Kommentar by Poul — 1. januar 2009 @ 22:27

  36. Tja !!! Parralellen mellem Gaza og Gjellerup er muligt. Det er utroligt at danmark ikke er vågnet endnu og kan se at lade disse Palæstinensere komme ind over et par årtier var en kæmpe fejl.
   De er overrepersenteret i de kriminelle statistikker…..men dette må men jo ikke sige højt.
   De kalder sig 2. generations-invandre, Libanesere, Syere og meget andet.
   Vi skal bare styre 10.000 Palæstinensere – Israelerne skal desværre styre flere millioner da de ikke selv har nogen justits….

   Kommentar by Bo — 2. januar 2009 @ 19:59

  37. Politikerne lovede at krigsflygtningene fra bl.a. libanon, somalia og ex-jugoslavien skulle sendes hjem, når borgerkrigen i hjemlandet sluttede. Og det gjorde den for flere år siden i de nævnte lande. Nu er det på tide med repatrieringer af de ovennævnte krigsflygtninge samt deres familiemedlemmer, hellere igår end idag.

   Kommentar by Poul — 6. januar 2009 @ 21:57

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper