2. januar 2009

27-årig palæstinenser skyder to israelere (ikke i Tel Aviv, men Odense)

Onsdag eftermiddag skød en 27-årig herboende palæstinenser to israelere i Rosengårdscentret i Odense. Israelerne solgte hårplejeprodukter fra en stand, og var tidligere blevet chikaneret af en gruppe ‘unge’. Alt tyder på at drabsforsøgene har forbindelse til den igangværende konflikt mellem Israel og Hamas, og vi har således en unik episode efter danske forhold. Om man skal betegne det som et terrorangreb, et racistisk-motiveret drabsforsøg eller blot ‘hatecrime’, må andre vurdere, men når nu man må formode israelerne blev skudt på grund af deres religion eller etnicitet, så vil jeg kalde det racisme. Medierne er bovlamme, og politiet holder som sædvanligt kortene tæt på kroppen. Historien er sjovt nok større i udlandet.

Fra debatterne…

“I know all about those arab trouble makers in Denmark. last year I was on business in Arhus (Denmark) However I wore my Kippa,and was attacked by three arabs in a side street on my way to see a client…” (Samir Halabi, London – Haaretz: Israelis shot by arabs in odense Denmark)

“Det er sgu da soleklart at et par israelere der ret pågående kontakter forbipasserende for at de skal kunne demonstrere sine sikkert israelske produkter må være i fare i denne tid. Sæt jer dog ind i en yngre palæstinensers situation…” (Jonas Kaa Hansen – Fyens Stiftstidende: Israelere skudt i Rosengårdcentret)

“Har netop set/hørt et interview i TV2-NEWS, med nogle unge mennesker fra Vollsmose, de kunne knap nok give udtryk for deres begejstring over hvad den unge mand havde gjort i RC, men den ene nåede da at fortælle om en stor fest i den anledning.” (Finn Birger Hansen – Fyens Stiftstidende: Israelere skudt i Rosengårdcentret)

“Fra en troværdig bekendt der selv er troende muslim og regelmæssigt kommer i moskeen her i Odense, har jeg fået fortalt om et lignende scenarie med regulær fejring, takkebønner, festivitas og rungene “allah hu akbars” i muslimske kredse her i Danmark, hver gang en Dansk soldat har mistet livet i Irak og Afghanistan.” (Jacob Andersen – Fyens Stiftstidende: Israelere skudt i Rosengårdcentret)

(Hizbollah-flag; TV2News 1/1-09: Norge: Optøjer ved den israelske ambassade

Diverse.

 • 31/12-08 Observant – Muligt terror-angreb i Odense.
 • 31/12-08 Islam In Europe – Charleroi: Attack on Synagogue.
 • 1/1-09 TV2 Online – Dansk­palæ­sti­nen­ser fængslet.
 • 1/1-09 Haaretz – Bernard Henri Levy among 6 Jews said targeted by Islamist group.
 • Oploadet Kl. 06:55 af Kim Møller — Direkte link72 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6439/trackback

  72 Comments »

  1. Jeg har kun én ting at sige til det her: GO HOME MUSLIM PIGS!

   Kommentar by Bodil — 2. januar 2009 @ 08:29

  2. Det er terorisme. Hvad skulle det ellers være. De er og bliver nogle svin. Hverken mere eller mindre. Gad vide hvor længe det skal have lov til at fortsætte. Statsministeren sagde ikke en pind om de stadige voldelige overfald fra en sindsyg arabisk kultur.

   Kommentar by fønix — 2. januar 2009 @ 08:44

  3. Come on. det er en stakkels traumatiseret indvandrer, der ingen chancer har fået i Danmark, pga vores racistiske og indtolerente holdninger. Og de to Israelere har helt sikkert provokeret og råbt “svin og din mor er luder” til ham. Pistolen som han tilfældigt havde i bilen var blevet placeret der uden hans vidende af en fætter.

   I de næste dage vil Per Larsen kræve et nyt hus til gruppen omkring overfaldsmanden, og Manu Sarens vil kræve flere gademedarbejdere.

   Lars Bonnevie er allerede gået igang med et forsvarsskrift for den anklagede, med henvisning til hans mentale tilstand og retssystemets forudindtagede holdninger.

   DR vil i de næste dage kræve Israelerne udvist, da de truer den nationale sikkerhed, med et krav om tilbage betaling af lægeomkostningerne.

   Rune Engelbrect Petersen vil på Politikken blog kræve en forhøjet erstatning for uberettiget fængsling, samt en officiel undskyldning til hele det Palestinensiske folk fra Israel statsleder.

   Kommentar by Hans L — 2. januar 2009 @ 09:14

  4. Sjovt som historien ikke rigtigt fylder i danmark. Den er jo nået ud til resten af verden, herunder f.eks. CNN og Foxnews.

   Og så er det da pudsigt at det sker kun et par uger efter at professor Henning Koch i JP udtalte at muslimer var vor tids jøder – en rædderlig relativering af historien, og udtryk for en patetisk analyse af vor egen tid, nærmest en anelse småracitisk taget i betragtning vor håbløs åbenlys den er i modstrid med virkeligheden.

   Kommentar by superman — 2. januar 2009 @ 09:32

  5. Vi bliver bollede i hoved og røv, først af magthaverne og når de er færdige overtager selvmordsklanen, og tilbage står en flok blegfede danskere og siger undskyld, og lover at næste gang skal de selvfølgelig nok være mere villige.LORTELAND

   Kommentar by Fritz — 2. januar 2009 @ 09:58

  6. Dupont og Dupond, repræsenteret af Odense Politi, omtaler det sådan:

   “- De to mænd, der begge er i tyverne, arbejdede i en stand i centret, hvor de solgte hårplejeprodukter. Vi ved intet om motivet, og vi ved ikke, hvilken landsmand gerningsmanden er, siger vagtchefen. Han beskriver gerningsmanden som sydlandsk af udseende.”

   Her er signalementet:
   “…er omkring 25 år og 170 cm. Han har mørkt overskæg og mørkt hår. Han havde en hvid jakke eller trøje på og blå cowboybukser.”

   Vidner til overfaldet, der blev filmet at et overvågningskamera, siger at manden stærkt ophidset råbte noget på arabisk, hvorefter han skød, men det er omhyggeligt fjernet fra signalementet.

   Politiet vil nu sætte nogle fotofælder op, så der kan udskrives flere fartbøder. Godt der er styr på proportionerne, man føler sig tryg.

   Kilde: http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/kriminalitet/2008/12/31/182826.htm

   Kommentar by PeterK — 2. januar 2009 @ 10:03

  7. Et jødisk besøg i den hellige by* Odense flygtningelejr** må jo provokere unge*** unødigt i disse tider****.

   Jeg opfordrer til dialog om datoen for rømning af de jødiske bosættelser i den hellige by Odense samt erstatningens størrelse for provokationen og bosættelserne.

   * Hellig by: Der er mindst en moske.
   ** Flygtningelejr: Der er bosat mere end en “palistinenser.”
   *** Unge: voldspsykopat fra mellemøsten (for autonom voldspsykopat se ‘de unge’.)
   **** I disse tider: Altid/hele tiden.

   Kommentar by RSK — 2. januar 2009 @ 10:09

  8. Jeg sidder her og følger nyhederne.
   Go, Israel Go, stop ikke nu, giv dem hele svineriet!
   Til de Palæstinesere der måtte læse dette, hvad er Hamas
   planer nu hvor I regerer Gaza ?
   Vil man bygge skoler, rydde op i gaderne idet hele taget
   prøve at få et land op at stå?
   Det kan ikke være penge der mangler da det meste af verden
   har købt jeres tudefjæs attitude.
   Det myldrer ind med euros og dollars, i er jo så stakkels.
   Eller er hele jeres eksistens grundlagt på et had til Israel?
   Tør dog øjene og kom videre, der var også efter krigen cirka
   tyve millioner Tyskere der blev fordrevet fra Deres hjemstavn.
   Hvad gør rationelle mennesker så, man prøver at komme videre.
   Jeg ved selvfølgelig godt at appellere til den sunde fornuft
   hos en araber er ret umuligt.
   I mine øjne kan i gå ad helvede til, verden kan kun blive et bedre sted derefter.
   Der må og skal, rejse sig en folkestemning mod dette udskud, alt
   for længe har de forbandede arabere sat sig på den offentlige
   mening herhjemme!
   Nej, hvor jeg dog har fået nok af jeres konstante had til alt og
   alle.
   Få dog fingeren ud – ja jeg ved det godt, det nytter ikke meget,
   men jeg må have luft

   Kommentar by Erik Jensen — 2. januar 2009 @ 10:28

  9. “manden stærkt ophidset råbte noget på arabisk”

   Det er ekstremt interessant, hvad palæstinenseren råbte. Har han råbt noget nedsættende, racistisk eller lignende, skal han naturligvis dømmes ud fra det.

   Kommentar by intel — 2. januar 2009 @ 10:41

  10. En araber (muslim) forsøger at likvidere to israelere (jøder). Selvfølgelig er der tale om et racistisk motiveret mordforsøg.

   Jeg forventer som det selvfølgeligste, at Dokumentationcenter for Racediskrimination er gået ind i sagen. Eller at nogen (evt. Mosaisk Trossamfund) har bragt sagen for denne instans, hvis ikke de selv kan finde ud af, at tage sagen op.

   Jødehadet i Europa er på fremmarch takket være massekoloniseringen af bogstavtro korantilbedere. De har slæbt det klamme jødehad med hertil, som florerer i de arabiske diktaturstater.
   Muslimerne er ikke vor tids jøder, som professor Koch udtaler. Vor tids jøder er stadig jøder, og de jagtes af mennesker fra den nye herrefolksreligion, islam.

   Kommentar by Johansen — 2. januar 2009 @ 10:46

  11. Efter Muhammedkrise nr. 1 har vestlige medier – generelt set – så tydeligt vist at man tager bestik af hvordan big brother Mellemøsten evt. vil reagere hvis der skal skrives og tegnes noget i f.eks. aviser. Således også i danske. Danske medier er generelt set blevet ganske følsomme overfor Mellemøstlig macho aggression. Overfald på israelere i Danmark nedtones.

   Well, skuddene mod israelerne i Odense er nu gået hen og er blevet en del af en perlerække af ikke særligt humane, rummelige eller tolerante indslag i en virkelighedens Images of the Middel East i Danmark. Den sminkede multikultur propaganda indhentes af virkeligheden. Af virkelighedens poetiske retfærdighed.

   Kommentar by Janne — 2. januar 2009 @ 10:47

  12. Det er intet politisk eller racistisk motiv i forbindelse med nedskydningen af de to israelere. Det ved Politiken, for de har talt med den sigtede palæstinensers bror:

   “Hans bror (den sigtedes bror, red.) og en af hans venner siger til Politiken, at sagen ikke har noget politisk motiv. De ved ikke, hvad der er sket, men har hørt, at den sigtede skulle have været oppe at skændes med de to israelere. En ven, der kalder sig ‘W’ siger, at de ganske vist i de palæstinensiske kredse følger meget med i Gaza-konflikten, og at han selv har to mindreårige fætre, der er blevet dræbt under konflikten. Men han slår fast, at der ikke er nogen onde følelser mellem de danske unge af palæstinensisk oprindelse og israelere.”

   Politiken 02.01.2009

   Kommentar by intel — 2. januar 2009 @ 10:54

  13. Jeg tror, det er på tide at forberede sig på, hvordan vi hver især vil håndtere en eksplosiv modreaktion.
   Der er efterhånden blevet trampet nok på vore værdier.
   Hvis det i islamiske kredse i Danmark fejres, at danske soldater bliver dræbt i Afghanistan, er grænsen ubetinget nået for mit vedkommende.
   Og der er i forvejen opsparet eksplosivt meget frustration over utallige andre krænkelser.
   Hvad er det reelle indhold efterhånden i de floromvundne fraser om danske værdier i Dronningens og Statsministerens nytårstaler?
   Når tilstrækkeligt mange når samme tilstand, og har mistet troen på, at vi kan løse problemet på demokratisk måde, vil en spontan modstand kunne resultere i meget kontante løsninger.

   Kommentar by Purellif — 2. januar 2009 @ 10:57

  14. Palæstinensisk terror i Danmark er ikke noget nyt:

   “15. september 1985 sprang to bomber foran to jødiske forretninger i København, en slagterbutik i Vendersgade og et rejsebureau i Nørre Farimagsgade. Der skete store materielle skader, men ingen blev kvæstet. Attentatet er aldrig opklaret.”

   B.T. 23.05.2005

   Kommentar by intel — 2. januar 2009 @ 11:04

  15. Bombe mod luftfartsselskab og den jødiske synagoge i 1985:

   “21. juli 1985 (hvor palæstinensiske terrorister sprængte bomber i København foran luftfartsselskabet Northwest Orient, hvor en blev dræbt, og den jødiske synagoge i Krystalgade, hvor syv blev kvæstet).”

   B.T. 23.05.2005

   Kommentar by intel — 2. januar 2009 @ 11:06

  16. Han er ikke første dansker, der er død af en arabisk palæstinensers “Sudden Jihad Syndrome” – Christoffer Burmeister blev myrdet af samme type gerningsmand på toppen af Empire State Building i 1997: http://terror.fredogfrihed.dk/danskere.htm

   Henrik

   Kommentar by Henrik — 2. januar 2009 @ 11:09

  17. Terror mod slagter:

   Ekstra Bladet 16.09.1985:

   “Bombehelvede – 12 såret i nat

   – To bomber eksploderede i israelske ejendomme i det indre København i aftes.

   Side 4 – Rædselsscener under ny bombe terror i København. Klokken 22. 05 eksploderede en bombe i den jødiske slagterbutik , Danish Kosher Food, Vendersgade 16, kort efter kl. 22. 09 kom det næste brag. Kun 60 – 70 meter væk, på hjørnet af Nørre Farimagsgade og Ahlefeldtsgade, blæste en ny bombe det indvendige ud af det israelske rejsebureau Scan Vac. Syv blev såret ved slagterbutikken, og fire ved rejsebureauet, heldigvis kun med overfladiske skrammer. Een fik sprængt trommehinden. Politi og ambulancer var meget hurtigt på stedet, ledet af chefen for Københavns sikkerhedspoliti Jørgen Frederiksen. Det var igår det jødiske nytår. Politiet anholdt to mand fra Algeriet ved Nørreport Station. De er ikke sigtet for bombesprængningerne, men tilbageholdt for nærmere afhøring. Politiet efterlyser en blå eller brun Volvo, der kørte fra ulykkesstedet i stor fart straks efter eksplosionerne.”

   Kommentar by intel — 2. januar 2009 @ 11:13

  18. Udtalelse fra den israelske ambassade i København om palæstinenserens nedskydning af to israelere:

   http://politiken.dk/indland/article622148.ece

   Kommentar by Johansen — 2. januar 2009 @ 11:21

  19. som man sår således høster man…

   Kommentar by kim — 2. januar 2009 @ 11:45

  20. Jylland Posten censurer posteringer i debatten ‘Ordet er dit: Hvem bærer skylden for den nye konflikt?’

   http://jp.dk/meninger/ordeterdit/article1553677.ece#laes

   Disse indlæg, plus te tredje indlæg om bla Stormuftien af Jerusalem, Amin Al-Husseini blev bortcensureret af Jyllands Posten:

   # Censuret i debatten i Jyllands Posten:

   Før den 4 July 1967 existerede Palestinenserne ikke, de blev Palestinensere fra at være Jordanske og er blevet holdt som politiske gidsler lige siden, ingen palestinenser kan bosætte sig i et muslimsk land, 56-58 blev næsten 1 million Jøder udrenset fra de muslimske lande, Pan Arabisk nationalism blev til som produkt af Nazismens ideologi, produktet Nazismen er den eneste ‘vestlige’ ideologi der med sukces er blevet forenet med islam, det muslimske brodeskab af 28 er politisk inspireret af Nazis

   # Dette indlæg var svar på beskyldninger om slaveri osv fra vesten:

   Islam idag bruger slaver og har brugt slaver i 1400år, et lavt tal for antallet af slaver er 148millioner hvorimod Europæerne havde ca 11millioner til sammenligning i de 300 år de varede, ca 100,000 slaver er solgt hvert år i Afrika, sudan, somalia, nigeria osv til islamiske lande – Sorte afrikanerer er kaldt ‘abeed’ på arabisk hvilken betyder slaver i flertal og navnet på sorte, ab-dallah betyder for ex slave af allah – Mameluq er hvide slaver – slaveri er foreskrevet i sharia

   Først så jeg en af mine poster blev censureret, denne her svarede jeg med, den blev ligeledes censureret:

   Folk bør informere sig, medierne er fulde af rødfascistisk propaganda, journalisterne er blandt vor tids værste værnemagerer – ‘The Arab League’ er skabt af Nazisterne – Den Palestinensiske Autoritet, styret af Abbas, Fatah, udgiver Hitler’s ‘Mein Kampf’, el ‘jihadi’ på Arabisk, den 6te mest læste bog i mellemøsten. Familier af selvmordsbomber får social hjælp som vi betaler til PA, der uddeles bolscher til børn for at fejre selvmordsbomber, kød og legemsdele fra dræbte Jøder bliver udstillet

   —-

   Nu har Jyllands posten fjernet alle debat indlæggende, da de lukkede for dem var der 632 indlæg, inklusive den sidste fra ‘Administrator JP ‘ 8260 Viby J der skrev mere eller mindre – Debatten er nu lukket og tak for alle indlæggende – De fjernede debat indlæggende tænker jeg fordi det så vel ikke smart ud at jeg svarerede til ‘Erik Rytter #631, som så hvad der skete og spurgte Kære Rolf Bergstrøm #640, Vil du have ulejligheden at skrive de oplysninger, som JP har bortcensureret? Jeg vil gerne følge dette her meget nøje, for det er jo en alvorlig sag – Erik Rytter blev pludselig #629 og ikke #631, det, og så det han skrev ser jo meget dumt ud – Så JP besluttede så at fjerne hele debatten.

   Jeg nåede at få taget to screenshots, og det samme gjorde en ven fra EuropeNews, jeg sender screenshotsne til Kim, dette her er jo forkasteligt.

   Al information som er givet til debatten i JP kan jo dobbelt og trippel tjekkes, det er jo allerede historisk og politisk fakta som man selv har researchet – Men sandheden bliver undertrykt i medierne, nu desværre også JP som er gået hen og er blevet rødfascistisk.

   Dette her er forkasteligt, det er værnemageri, forræderisk… Specielt når man ved og kender til ideologierne, den politiske situation, historie osv,,,

   Kommentar by Rolf Bergstrøm — 2. januar 2009 @ 12:26

  21. 13 Kim

   Helt rigtigt.
   Terrororganisationen Hamas og de mennesker, som stemte dem til magten ligger, som de har redt. I årevis har israelerne stået model til talrige terrorraketter skudt ind over israelsk territorium af jihadister.
   Vi er mange der har ventet på Israels modangreb på de islamiske fascister i Gaza. Det er på høje tid, at Israel finder jernnæven frem.
   Frø af ugræs er fløjet ind over Israel fra Gaza. Nu skal de islamiske fascister knuses.

   Kommentar by Johansen — 2. januar 2009 @ 12:33

  22. Har lige støttet de isralske soldater – sådan noget burde vi også have for de danske..

   http://pizzaidf.org/

   Kommentar by Per H — 2. januar 2009 @ 13:06

  23. -> #2 fønix

   “Statsministeren sagde ikke en pind om de stadige voldelige overfald fra en sindsyg arabisk kultur.”

   Nej, naturligvis gjorde Fogh ikke det. Hvis han gjort det kunne han godt glemme alt om et job i EUSSR, hvor det jo forventes af enhver ‘job-kandidat’, at vedkommende hylder Eurabia-projektet.

   Kommentar by JensH — 2. januar 2009 @ 13:25

  24. -> 20 Rolf Bergstrøm

   Situationen er fuldstændig den samme på Information’s debatsider, med den lille undtagelse, at debattører fra rødstue ikke får bortcensureret deres indlæg! Mærkeligt med denne politiske slagside, men det må skyldes manglen på argumenter, eller et ønske om ikke at ville debattere slige sager!

   Kommentar by Ernst Larsen — 2. januar 2009 @ 13:54

  25. Information har på intet tidspunkt haft en fri debat og det er heller ikke noget man påstår sig at have eller som man tilstræber.

   Den rigtige endlösung har alle dage været vigtigere for Information end frihed.

   Kommentar by DaLi — 2. januar 2009 @ 13:59

  26. På fyens.dk erklærer ham Jonas endvidere at være anti-semit og at der intet er galt med anti-semitisme.

   Jeg har klaget over indlægget og krævet det fjernet med trussel om at politianmelde fyens.dk.

   Fyens har ladet det stå men har til gengæld slettet et indlæg ca 10 punkter længere nede, hvor en debattør skrev noget a la “gad vide hvad Jonas m.fl. ville sige hvis nogle israelere begyndte at skyde tilbage”. Dét var åbenbart dog for skarp kost til den øjensynligt racistiske debatredaktør.

   Kommentar by DaLi — 2. januar 2009 @ 14:01

  27. Jyllands Posten’s censur er forkastelig.

   Jeg håber at det kommer ud og faktaerne såvel som JP’s censur af samme vil indgå i debatterne.

   Enhver der gider sætte sig ind i mellemøsten og specielt Israel/palæstinenserne, flere burde gøre det, kender til stormuftien og Hitler, den politiske ideologi i den arabiske verden, det store bluff nummer der hedder ‘palæstinenserne’, hvad de står for, at hamas er skabt af det muslimske broderskab, at PA er bundråddent, at UNWRA er ligeså stygt, at hvis man har læst the hamas charter så ved man hvad de står for, og at dem der sympatiserer med palæstinenserne er lig dem der sympatiserede med Nazisterne.

   Det er absolut rigtigt at journalisterne idag er blandt de værste og styggeste værnemagere.

   Kommentar by Rolf Krake — 2. januar 2009 @ 14:02

  28. Det var så en Carsten Halvorsen der er erklæret anti-semit.

   Debatredaktionen vil ikke lade mig indsende en ny klage over posteringen (19).

   Er den ikke væk inden kl. 1600 (hvor jeg anmeldte den igår) så kontakter jeg fyens Politi.

   Kommentar by DaLi — 2. januar 2009 @ 14:05

  29. Berlingske Tidende er kuppet af rødfascisterne med den vederstyggelige selvoptagne rødfascist og tidligere chef redaktør på Aktuelt Lisbeth Knudsen der effektivt har slået gebisset ud af tanten samtidig med at hun har gjort tanten senil.

   Aktuelt er genopstået gennem Berlingske.

   Rygterne siger at Politikken og JP samarbejder nu.

   Det vil så sige at JP nu går hen og blever endnu et rødfascistisk propaganda organ – Venstrefløjen er desperat, de er bange for sandheden såvel som de er hundeangst for virkeligheden, de har ingen argumenter fra deres platform, ingen svar pga deres intellektuelle fallit – Ergo de opfører sig som Nazister/Kommunister hvilket de er bag facaden.

   Snart samtlige af vores medier ligner nu DDR’s eller det der værre.

   Journalisterne bliver nok nogen af de første der kommer til at hænge fra lygtepælene når ballonen går op – Og de ved det udmærket godt.

   Enhver man snakker med i dagligdagen, på arbejde, blandt venner osv har kun hån og spot for medierne, og det er næsten uanset farve.

   Kommentar by Rolf Krake — 2. januar 2009 @ 14:14

  30. 26 + 28 Dali

   Jeg tager hatten af for dit engagement. Det er utilstedeligt med de anti-semitiske hadefulde udtalelser. Men det synes man åbenbart på Fyens.dk, at man vil lade stå.

   Det kan dog ikke komme bag på folk, der kender til den redaktionelle linje i øvrigt. Der er kommet adskillige fordomsfulde og hadefulde angreb mod Dansk Folkeparti. Evig og altid skal viceborgmester, Alex Ahrendtsen, som repræsentant for DF nedgøres og udgrænses.
   Senest forleden i lederen:

   http://www.fyens.dk/article/1150211:Leder–Bispen-og-moskeen

   Kommentar by Johansen — 2. januar 2009 @ 14:27

  31. Glem 2009

   Vi går 1939 i møde….

   Historien gentager sig selv foran vores øjne…

   Kommentar by Rolf Krake — 2. januar 2009 @ 14:35

  32. -> #31 Rolf Krake

   Jeg tror du er et år for tidligt ude. München-aftalen var i 1938, og vi kommer til at se en gentagelse af dette skændige ‘peace-in-our-time’-knæfald under Durban II konferencen. Derefter kommer så 1939…….

   Kommentar by JensH — 2. januar 2009 @ 14:50

  33. JensH

   Rigtigt.

   Men de overordnede strømninger er det der tæller.

   Nu er WWII tilmed også snart ude af levende mand’s minde og med den sygelige venstresnogede samt EUtopiske indoktrinering børn får i skolerne er der næsten ingen tvivl om at rødfascisterne marchere lige ret i de Staliniske/Hitleriske fodspor og gentager nøjagtig samme fejl.

   Jøderne er kanarifuglen i kulminen – Når den får åndenød blive vi alle kvalt.

   Kommentar by Rolf Krake — 2. januar 2009 @ 15:04

  34. -> 25

   DaLi:
   Information har på intet tidspunkt haft en fri debat og det er heller ikke noget man påstår sig at have eller som man tilstræber.

   Hvis du læser deres debatregler igennem, står der jo netop, at ordet iøvrigt er frit, dernæst brøster pamfletten sig jo også af, at være fri for partipolitiske såvel som økonomiske interesser.

   Varedeklarationen er åbenbart falsk!

   Kommentar by Ernst Larsen — 2. januar 2009 @ 15:09

  35. Jeg tager hatten af for staten Israels nødvendige afklapsning af Hamas, men jeg tvivler på, at det “Internationale Trojansk Hestesamfund” giver Israel lov til at rykke dem op med rod. (Fred ville være en større ulykke end krig)
   Derimod har jeg ingen respekt for de hjemlige jøder af Arne Melchior typen, der ikke kunne få nok af berigelsen ind i DK.
   De to skamskudte israelere kan først sende venlige hilsener til deres egne såkaldte “dhimmi jøder”.

   Kommentar by Menig 442 — 2. januar 2009 @ 15:11

  36. -> 33 Rolf Krake

   “Jøderne er kanarifuglen i kulminen – Når den får åndenød blive vi alle kvalt.”

   det får mig til at tænke på tidligere forsvarschef, generalmajor Kjeld Hillingsøs kommentar om at “Falder Israel, falder Europa”. Ordene blev ganske vist sagt under Israels forsvarskrig mod Hizbollah i sommeren 2006, men de er lige så relevante som dengang. Mogens Rukov havde også tilbage i sommeren 2006 en glimrende kronik i JP om “Islamismens front mod Europa”:

   http://hjem.get2net.dk/cfr/artikel23.htm

   Kommentar by JensH — 2. januar 2009 @ 15:14

  37. En joke fra ‘Al-Ritzau’.

   http://jp.dk/indland/krimi/article1557574.ece

   Palæstinensisk fordømmelse af skyderi

   Dansk Palæstinensisk Venskabsforening fordømmer onsdagens skudepisode i Odense og fremhæver fredelige metoder som middel til protest mod konflikten i Mellemøsten.

   Det fastslår formand Fathi El-Abed over for Ritzau:

   – Nu vi er blevet klar over sammenhængen, må vi tage kraftigt afstand. Alle andre midler end fredelige skader mere, end de gavner, fordi de flytter fokus fra det væsentlige. Selv CNN har jo brugt tid på den episode (i Odense, red.). Det skader den palæstinensiske sag meget, at vi skal bruge tiden på det, siger Fathi El-Abed.

   Det er dog en kynisk ‘fordømmelse’, al taqqiya i fuld udblæsning.

   Denne terrorist sympatisør er mere irriteret over presseomtalen der stiller Palæstineserne i et dårligt lys fordi det genspejler hvem de er, “Alle andre midler end fredelige skader mere, end de gavner, fordi de flytter fokus fra det væsentlige.”, hykleriet er totalt, den falske moral latterlig, der er ikke et gran fredelige intentioner blandt islamofascisterne og Palæstineserne i særdeleshed.

   Episoden fokusere jo netop på det der er det væsentlige, nemlig at Palæstinenserne opfører sig som Palæstinenserer og deres formål er ikke kun Israel men at dræbe alle Jøder.

   Den ynkelige kujon Fathi El-Abed er mere misfornøjet over at bruge sin tid på at ytre sin velsmurte taqqiya end noget andet.

   Undskylder han på Palæstinensernes side – Nej.

   Fordømmer han de 6500 raketter der blev sendt ned over Israel siden våbenhvilen – Nej.

   Fordømmer han terrorismen og dens ideologiske motivation – Nej.

   Det er på tide at sende alle disse Palæstineserer retur, de har intet at gøre i et civiliseret samfund.

   Kommentar by Rolf Krake — 2. januar 2009 @ 15:26

  38. JensH

   Fuldtændig rigtigt.

   Eller som Walid Shoebat (ex-terrorist der nu bekæmper terrorismen) udtrykker det – “It always started with the Jews but it NEVER ends with the Jews”.

   Vi går et spændene år i møde, vi har de venstreorienterede SA stormtropper der sympatisere med de muslimske intifada mujahedin, tilsammen laver de hærværk, vold, voldtægt, øver vold mod anderledes tænkende, Jøder, homoseksuelle osv er ikke længere sikre noget steds i Europa efterhånden, ejheller resten af os, der er intet sted vi kan kalde vores eget længere.
   Medierne gør Göebbles stolt, venstrefløjen får Stalin til at klappe i sine hænder.
   Neville Chamberlain ligner en ‘hardliner’ i forhold til de impotente såkaldte ‘politikere’ uden rygrad og substans fuldstændigt fjernet fra virkeligheden der præger det politiske landskab i Europa, undtagelserne er få.

   Kommentar by Rolf Krake — 2. januar 2009 @ 15:39

  39. -> #38 Rolf Krake

   Og medierne løber islamisternes ærinde. Således føler Lisbeth Knudsens socialdemokratiske pamflet sig kaldet til, at fortælle deres læsere, at de ‘danske’ imamer “beder for Gaza” i deres fredagsbøn, (ikke Hamas???), og i samme artikel får en imam også lige lejlighed til, at gøre noget (gratis) reklame for endnu en demonstration mod Israels forsvarskrig mod Hamas på Rådhuspladsen kl. 12.00.

   http://www.berlingske.dk/article/20090102/danmark/901020367/

   Disse demonstrationer har der jo allerede været en del af. Men dog har der ikke været nogen til fordel for Israel. Hvorfor mon?? Er alle Danskere på HamaSS’ side??

   Kommentar by JensH — 2. januar 2009 @ 15:57

  40. JensH

   Undtagen rødfascisterne, journalisterne og EL, SD, SF RV politikerne tvivler jeg stærkt på at nogen som helst danskere er på ham-aSS side.

   Det er en kæmpe fejltagelse de gør, politikerer og medier, når de tror at den brede danske befolkning er dum eller kan blive påduttet ‘meninger’ og propaganda, det er prøvet før, det virker ikke, jeg har den stærke tro på vores landsmænd, stadigvæk, danskerne er alt andet en autoritetstro, de er velopdragne og ved at ens frihed stopper vor andres begynder, gensidig respekt/afhængighed, man stjæler ikke osv, flere og flere vågner op, det brummer i den grad i krogene, og medierne og politikerne er så virkeligheds fjerne at de ikke forstå det, tværtimod, de gearer propagandaen op, fortsætter med idiotien.

   Jeg håber der kommer en pro-Israel demo, det er der brug for, det var der i 2006, den kommer nok,

   Det er vederstyggeligt hvad utopisten og rødfascisten Lisbeth Knudsen prostituere tanten med.

   Jeg tror snart at dansken begynder at finde sine aner og vågne op, der sker uden tvivl noget der får nok til at sige ‘Nu er det nok!’

   Vi har alle vores bristemål, der er dem der fornemmer hvad der sker, for nogen er det at opdage at man ikke længere kan købe sine øl i døgnkiosken, for andre når deres datter, kone eller søster bliver voldtaget eller selv udsat for vold, tyveri osv.

   Der kommer et tidspunkt for os alle, og så er det at vide hvem der er Quislingene, værnemagerne og redepisserne.

   Lsibeth Knudsen havde fået en kugle for panden hvis det var 1943.

   Kommentar by Rolf Krake — 2. januar 2009 @ 16:15

  41. Som nationalt indstillet må man sige at israel ikke vil tage deres egne flygtninge igen og derfor er israel ikke min ven.

   Klart de ikke vil have de terroristiske muslimer tilbage , men hvorfor skal vi belemres med dem ???

   Kommentar by kim — 2. januar 2009 @ 16:46

  42. Min tålmodighed med de muslimskepalæ-arabarbar er ophørt.
   Pengekassen til denne formørkede sump, skal smækkes i. De kan komme på madkasseordning, de kan få tilsendt leverpostej, frikadeller, flæskesteg og rugbrød for alle pengene!
   Så kan de naive fjolser ikke klage over de ikke får mad, for våbenpenge el bistandspenge (same shit) skal de under ingen omstændigheder have.
   Det er OS der vælger deres “fornødenheder” da vi betaler!
   Så enkelt er det!!!!

   Kommentar by li — 2. januar 2009 @ 17:12

  43. Er det ikke også på fyens de har en radaktør der ikke mener man må nævne etnisitet, fordi man da endelig ikke må bekræfte folks fordomme?????

   Men dejlig start på 09, 2 jøder ramt af racistisk betonet vold, uden en eneste tager kraftig afstand fra det, selv ikke DF høre man.
   En knivdræbt i KBH flere såret, af mand med marokoansk afstamning og tilknytning til blågårdsbanden. flere såret i samme overfald.
   En kvine overfaldet af hendes meget ældre udenlandske mand, der blev nedkæmpet med en hammer, ellers ville kvinden være død.
   Flere demonstrationer med raceistiske tilråb, samt den i Odense idag der endte voldligt, der havde en sosser og folke socialist da i det mindste nosser nok til at holde sig væk, men heldigvis er vores über islamist Asmaa altid klar til at sprede fredens budskab.

   Dette krydret med en Fogh så tandløs i hans nytårstale at Margrethe Westager fremstå som hardline i forhold til……. 09 starter sort og jeg frygter det bliver værre før det bliver vedre.

   Men jeg må dog rose tv2 knuzzzzzzzz de har fået en klarsynet komentator i studiet, der klart melder ud at hele Odense sagen, er bygget op over længere tid og at Israelerne er cikaneret igennem længere tid, uden centeret har ville lytte til deres klager….. Mon Marienborg har kabeltv??? så skulle Fogh måske se tv2 knuZZZZZZZ istedet for at gemme sig som en struds.

   Kommentar by Broholm (ordblind — 2. januar 2009 @ 17:19

  44. Til Rolf Bergstrøm. Tak for dine oplysninger – nu fik jeg dem, men de var godt nok ikke nemme at finde her på Uriasposten :-) Jeg har brokket mig til Jyllands-Posten over forløbet, og jeg har faktisk også modtaget dine indlæg direkte fra dem.

   Kommentar by Erik Rytter — 2. januar 2009 @ 17:21

  45. Anti-semitisme er et naturligt biprodukt af multikultur. Hvad kan man forvente når man importerer store folkemængder fra de uoplyste lande? Jeg overhørte TV2News, hvor journalisten spurgte om ‘de ikke selv var ude om det’. De havde jo provokeret ved at have det israelske flag på deres jakker… Man mangler ord…

   Kommentar by Højrebladet Komet — 2. januar 2009 @ 18:26

  46. @ 44

   Snart bliver det vel egen skyld for vold at være dansker, fordi man provokerer ved ikke at have en anden etnicitet end netop dansk ?

   Kommentar by DaLi — 2. januar 2009 @ 18:46

  47. 31

   Rolf Krake

   Noget kunne tyde på det. Igen chikaneres jøder, kritikere, kunstnere, bladtegnere, journalister, homoseksuelle og ateister.

   Kommentar by Janne — 2. januar 2009 @ 18:57

  48. -> #40 Rolf Krake

   “Jeg håber der kommer en pro-Israel demo, det er der brug for, det var der i 2006, den kommer nok”

   I forbindelse med Israels forsvarskrig mod HiSSbollah i 2006 var der faktisk en (lille) demonstration til fordel for Israel på Christiansborg slotsplads. Og hvad skete der?? Jo, en ældre herre der havde deltaget i demonstrationen blev brutalt slået ned af en muslimsk kulturberiger, da han stod ved bustoppestedet ved Nørreport station. Denne modige jihad-kriger havde set et Israelsk flag stikke op af denne ældre herres plastik-pose, og følte med det samme et kald fra allah om at udføre sin religiøse pligt og overfalde denne formastelige kuffar. Billederne af denne ældre herre efter overfaldet florede faktisk herinde i blogsfæren, men jeg har desværre ikke været i stand til at finde dem på nogen af blogsene(???).

   Kommentar by JensH — 2. januar 2009 @ 19:03

  49. Der er ikke langt til man siger:

   En død perker, er en god perker !

   Kommentar by M16 — 2. januar 2009 @ 19:11

  50. Sherlock Holmes har tilsyneladende slået sig ned i Odense, og arbejder nu for det lokale politi:

   http://politiken.dk/indland/article622470.ece

   Elementært!!!

   Kommentar by JensH — 2. januar 2009 @ 19:37

  51. 49

   M16

   Jeg ville ønske at ORDET perker afgik ved døden. Jeg hader det ord.

   Kommentar by Janne — 2. januar 2009 @ 20:15

  52. 51 Janne

   Det gør jeg også.

   Kommentar by Johansen — 2. januar 2009 @ 21:03

  53. Undskyld Israel! Undskyld at danske politikere har slæbt sindsyge palæstinensere til Danmark, der ikke kan lade Jer gå i fred. Det kan vi andre heller ikke. Undskyld!

   Kommentar by morlille — 2. januar 2009 @ 21:10

  54. Persere er i øvrigt dejlige mennesker – når de ikke er muslimer. Jeg kender flere kristne.

   Kommentar by Henrik R Clausen — 2. januar 2009 @ 22:00

  55. JensH, jeg var med i en tilsvarende demonstration i 2006 ved Frederiksberg Rådhus. Ingen problemer overhovedet.

   Jeg håber inderligt på en pro-Israel, anti-terror demonstration.

   Kommentar by Henrik R Clausen — 2. januar 2009 @ 22:02

  56. Man skulle næppe tro det, at mennesker Danmark giver husly til, er så hadefulde mod andre landes mennesker ,så de griber til vold. De fester ovenikøbet derefter. Hvad skal vi med sådanne mennesker der ikke forstår at leve i et demokrati? Der er over 30.000 palistinensere i Danmark, vort land bliver helt ødelagte af voldelige udlændinge(selv om de er født i Danmark bliver de aldrig danskere).
   Det nye år varsler ikke godt med sådanne handlinger.

   Kommentar by Seppo — 2. januar 2009 @ 22:20

  57. I dag blev det israelske flag afbrændt til en anti-israelsk demonstration foran Odense rådhus.
   Det er ulovligt i henhold til straffelovens § 110E at afbrænde andre nationers nationalflag. Flagafbrændingen blev afsløret af en fotograf fra Fyens Stiftstidende:

   http://www.uriasposten.net/?p=6440

   Venter spændt på poltiets tiltag i forhold til gerningsmændene.

   Kommentar by Johansen — 2. januar 2009 @ 23:09

  58. Undskyld, her kommer det rigtige billede:

   http://www.fyens.dk/gallerier/309406

   Se i øvrigt også de andre billeder i fotogalleriet. Velbekomme.

   Kommentar by Johansen — 2. januar 2009 @ 23:12

  59. 53

   morlille

   Jeg har det også skidt med at Danmark har importeret jødehad. Og at synagogen i København skal bevogtes og at Gellerup kirken nu også skal bevogtes. Det er uhyggeligt.

   Kommentar by Janne — 3. januar 2009 @ 09:34

  60. Vedr. Rolf Bergstrøms oplysninger om Jyllands Posten og censur, så kan det nu desværre bekræftes fuldt ud, at der er tale om gedigen censur. Det pågældende debatforum er igen tilgængeligt for læsere, men de sidste indlæg om censuren er blevet slettet.

   Det er meget ubehageligt, at en ellers troværdig avis er kommet så langt ud. Man kan overbevise sig om det her http://jp.dk/meninger/ordeterdit/article1553677.ece#laes

   Kommentar by Erik Rytter — 3. januar 2009 @ 10:32

  61. Hej allesammen, jeg er en israelsk pige som kom til DK i 2002. Tak for Jeres hjemmeside, det er dejlit at vide at ikke alle danskerne hader mit hjemland og synes at jøder er inferiøre mennesker.

   Men folk som dem Jonas Kaa and Carsten Halvorsen forskrækker mig! De synes simpelthen at det er helt i orden at skyde på uskyldige mennesker fra Israel, mennesker, som har ikke noget med politik eller IDF at gøre! Er det muligt at anmelde dem?

   Jeg har også fundet en lignede diskussion på bilgalleri.dk, hvor der er nogle indvandrere med muslimsk baggrund som hylder skyderien og beklager, at araberen har ikke ramt israelerne i hovedet! Er det virkeligt i DK disse ting sker? I Danmark, som har hjulpet jøderne i Anden Verdenskrig? Er jødernes blod værdiløs?

   Jeg er virkeligt BANGE! Siden jeg kom til DK, har jeg sagt til folk at jeg kommer fra Rusland (heldigvis, jeg er russisk-født og har en meget europæisk udseende og en passende accent). Nu forstår jeg, at det var rigtigt klogt, eller kan mit liv være i fare. Er der overhoved noget vi kan gøre imod alle disse net-racister?

   Mvh

   Kommentar by Israeler — 3. januar 2009 @ 11:20

  62. Birthe Weiss har i forbindelse med palæstinenserne i DK, fortjent en stor skamstøtte.
   Hun var ikke alene, der var bla. også alle fjolserne i beretningen om palæstinensernes asyl i Blågårds Kirke,S-SF og R, for ikke at tale om Arbejderbevægelsens Internationale, Plads til alle Kampagne, 1997, fra dengang “vi” blev udskreget som “racister” og det der var værre.

   Kommentar by PB — 3. januar 2009 @ 11:50

  63. Israeler:

   Hvad der foregår i Israel, er hvad der vil foregå i Europa om 20-30 år.

   Indtil da kan man sagtens leve i Danmark, hvor det står mindre slemt til, blot man tager sine forholdsregler. Men at lade sine børn opvokse her, ville jeg ikke turde.

   Der er ikke noget, du kan gøre. Flygt til USA, Australien eller Japan (mine bedste bud, men jeg hører gerne andre).

   Vi andre flygter også.

   Kommentar by Rune — 3. januar 2009 @ 13:38

  64. Rune:

   At flygte er ikke en løsning. Og jeg har ikke lyst til at bo i USA. Så jeg tror ikke din “løsning” kan bruges til noget. Hvis flygter du – så viser du DEM, at de har vundet! Flygtning er løsning til svage mennesker, synes jeg.

   PS: og før der vil komme folk og sige til mig, at jeg er selv en flygtning – well, det passer ikke, jeg kom til DK på grund af vielsen med en dansk mand.

   Mvh

   Kommentar by Israeler — 3. januar 2009 @ 14:10

  65. @Israeler
   Vil du også sende et “God Bedring” kort til dine landsmænd Meny og Ital, som er
   indlagt på Odense Universitets Hospital, inden de bliver udskrevet ?
   Det er rystende, at Gaza flytter med til Danmark for Arabuskaernes
   vedkommende.
   Det med at flygte:
   Er problemstillingen ikke den samme som for de dansksindede efter 1864
   og før 1920, for min oldefar og bedstefar ?
   Alle danske Slesvigere kunne flygte fra preusserne.
   Men næsten alle sønderjyder holdt fast i danskheden, mod fortyskningen
   og holdt stand i deres hjemstavn, og udholdt Köller-tiden 1897-1901.

   Kommentar by HelgeD-H — 3. januar 2009 @ 15:47

  66. HelgeD-H

   Ved du, hvordan kan man komme i kontakt med disse fyre? Desværre, kender jeg dem ikke (faktisk, jeg har ikke nogle israelske venner i DK. Da jeg lige kommet til DK, blev jeg send på aktivering på Myeres Minde plejehjemmet, og har arbejdet i køkkenet sammen men en israelsk fyr som hedder også Meny, men har ikke set ham siden jeg blev færdig med aktiveringen, og det var i 2003).

   Mvh

   Kommentar by Israeler — 3. januar 2009 @ 16:45

  67. Kære Erik Rytter,

   Tusind tak for dine indlæg, jeg var i tvivl om at du fik set mine sidste kommentarer før Jyllands Posten bortcensurede kommentarerne.

   Jeg fik nået at lave to screenshots af debatten, og det materiale jeg har er nu posteret på en ad hoc blog sammen med yderlige lidt information om den politiske vinkel Jyllands Posten har valgt, sammen med resten af dagbladene:

   http://www.danskpressecensur.blogspot.com/

   Du skrev at du klagede til Jyllands Posten, hvilket jeg er mere end bare taknemmelig for, det beviser jo til fulde at JP censurer udfra en politisk vinkel, det var faktisk mere end bare skuffende at JP gjorde som de gjorde, man har solidt støttet JP siden det eksploderede i 2006, jeg er selvfølgelig interreseret i den mail JP sendte dig med de kommentarer som de have bortcensureret, og ville blive dybt taknemmelig hvis det kunne komme mig i hænde, jeg kunne ikke genfinde alle i browseren, hader IE, og havde heller ikke forestillet mig at de blev bortcensureret, havde ikke taget sådanne forholdsregeler, slet ikke fra JP, nu er man blevet klogere, det kan yderligere kompletere med materialet som er lagt ud på bloggen.

   Det nemmeste ville være at kopi/klistre indholdet af mailen (uden email addresse osv) her i denne tråd på Uriasposten og så kopiere jeg det til bloggen.

   Alle er selvsagt velkomne til at bruge alt materialet fra bloggen, JP blev taget med bukserne nede, og det viser tydeligt at motivationen bag censureringen var politisk.

   Kommentar by Rolf Bergstrøm — 3. januar 2009 @ 18:41

  68. Kære Israeler.

   Jeg kan love dig at der stadig blandt DANSKERNE (og her formoder jeg du godt ved hvem jeg taler om, og nej farver på folk betyder intet men opførsel og assimilation gør)er RIGTIGT MANGE der står klar til endnu engang at beskytte vores jødiske landsmænd og kvinder, samt vore jødiske gæster.

   Stol trygt på det, men i denne forskruede tåbelige tid er det jo nærmest os der er udråbt til fjender af den gode tone og den politisk korrekte opførsel.

   KIM.

   Hvad er det du mener når du påstår at Israel ikke tager sig af sine egne flygtninge, hvor kommer det af ?

   fakta er at Israel tog sig af ALLE de der var tvunget ud af de arabiske islamiske lande, alle som en, en gruppe på samme størelse som den påståede arabiske flygtninge masse, som de pæææne og ordnentlige brødre og søstre udi islam lader sidde og rådne op for at de kan holde gryden i kog.

   Men fortæl min nationale ven, hvilke flygtninge vil Israel ikke tage imod, en flok krimminelle arabere, der med al sandsynlighed aldrig nogensinde har været i Gaza og på vestbreden ?
   Bullshit !

   Kommentar by Whodares — 3. januar 2009 @ 21:11

  69. http://girlontheright.com/2008/12/28/pallywood/

   Kommer snart til et sted nær dig?

   Kommentar by PB — 4. januar 2009 @ 00:24

  70. 68

   Whodares skriver:

   “Stol trygt på det, men i denne forskruede tåbelige tid er det jo nærmest os der er udråbt til fjender af den gode tone og den politisk korrekte opførsel.”

   Ja, det er helt absurd – at hvis man forsvarer israeleres ret til at leve i fred og have et land at leve i, så bliver man af mange betragtet som en forfærdelig skabning. Et nyt skældsord der bruges i den forbindelse er såmænd HVID.

   I aftes fik DR2 i den sene Deadline lige fortalt sine seere, at hvis man støtter op om israelere og Israel så er man “hvide hyklere”. Det blev sagt af en kvindelig akademiker og samfundsdebattør og vi blev også præsenteret for hendes bog der bestemt ikke forsvarer Israels ret til at eksistere og ej heller Israels ret til at forsvare sig. Der var ikke overraskende ikke inviteret nogen i DR2 studiet der havde skrevet en bog om det modsatte. Altså en bog omhandlende forsvar for Israels eksistens og fred.

   Kommentar by Janne — 4. januar 2009 @ 09:58

  71. @ Janne,

   og i morges fik Holger K Nielsen lagt hele skylden på Israel i P1 morgen. DF havde også en del af skylden, og da han først havde sagt “DF” var det umuligt for værten at få ham stoppet.

   Kommentar by PeterK — 5. januar 2009 @ 10:14

  72. Igen en bitter , underudvikled abekat, der går amok. Hvor fande for folk nok??? Hvornår fanden gør folk noget??? vores invandrer i landet er ikke noget problem, men muslimerne er, alle lande der muslimmer er der problemer, de fungerer bare ikke i vestlige lande. Og ja de hader os dansker vi vantro, og de hader jøder, for jøderne, er kloge og har en masse af de ting muslimmerne ikke har. Og kun kan få via og rotte sig sammen i bander. Men nej ingen vil indse hvad disse underudvikled folk har gang i. Deres bander overtager mere og mere dag efter dag, alm foretninger, resturanter, osv osv. til sidst kommer de ind i erhverslivet for alvor. Og så kan vi dansker kun vente på vi kan føle os fremmed, og totalt undertrykte i vores ejet land. Stop muslimerne inden det for sent!!!!!

   Kommentar by mike — 28. januar 2010 @ 13:14

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper