3. januar 2009

TV2: “Nu havde israelerne jødestjerner på, så kan man ikke sige at de selv var ude om det?”

Der er masser af blogstof relateret til den igangværende konflikt, og man må sige medierne i store og hele følger det sædvanlige mønster. På TV blev det i dag problematiseret, at der var flere palæstinensiske ofre end israelske. Hvordan det kan være et problem, at demokratiske Israel er stærkere end islamistiske Hamas, kan jeg ikke rigtigt forstå. Hvis det omvendte var tilfældet ville Israel hurtigt blive forvandlet til en gold slagmark ala Sudan.

 • 2/1-08 Orientering, P1 – Konflikten i Gaza fortsætter.
 • Politikens Michael Jarlner dyrker ligeledes pseudo-argumentationen. Da Hamas gemmer sig i civilbefolkningen er de svære at ramme, og hvis israelerne går efter dem medfører det civile dødsfald, og radikaliserer palæstinenserne. Havde der været lidt konsekvens i analysen, så ville den ende med Israels udslettelse.

 • 2/1-08 Politiken – Udlandsredaktør: Israels angreb skaber radikalisering.
 • ‘Frygten for radikalisering’ var også fikspunktet for Birgitte Vestermark i Orientering på P1, der så et paradoks i Israels angreb, idet det ville styrke Hamas blandt palæstinenserne. Det er et kunstigt paradoks. Israels mål er at at stoppe raketregnen og sikre grænserne. Alt andet er detaljer.

  Birgitte Vestergaard kunne også fortælle at vi havde at gøre med “uforsonlige partere”, underforstået – de er lige gode om det. Det er absurd at sætte det sådan op. A vil udslette B – B vil ikke acceptere A’s målsætning.

  Mediernes opbakning til palæstinenserne er total, og det er måske det, der får de mest rabiate frem. Fra DR1 igår…

  Anonym palæstinenser: Han er en af de første i Danmark, der har vist en rigtig stor, stor, kæmpekæmpekæmpe – jamen, I skulle se igår, en stor fest vi lavede på grund af det. Jeg håber virkelig, vi allesammen vi støtter ham.

  Nahi Abuo-Hantash, palæstinenser: … jeg er heller ikke enig i det der er sket, men et eller andet sted, så forstår jeg godt det der er sket. En ud af flere millioner palæstinensere bliver nødt til at reagere.

  (Se indslaget her)

  Når nu herboende palæstinensere kan bifalde et racistisk mordforsøg på TV, så kan det ikke overraske, at en journalist på TV2news sidst på eftermiddagen fredag (cirka 17.20), kunne berige sendefladen med dette spørgsmål – som han tydeligvis fortrød sekundet efter.

  Journalist, TV2news: Nu havde israelerne jødestjerner på, så kan man ikke sige at de selv var ude om det?

  Fredag var af Hamas udnævnt til “Vredens dag”, men selvom der er mange af dem i ‘fredens religion’, så blev der alligevel demonstreret flere steder i landet. Demonstrationen på Rådhuspladsen i Århus var arrangeret af Multikulturel Forening. APK er Arbejderpartiet Kommunisterne, stalinisternes sidste bastion.

  (DR Update, 2/1-09 – Banner brændt i Århus)

 • 2/1-09 (19.30) TV2 Østjylland – Demonstration mod bomber.
 • (Hizbollah-flag, lige bag taleren der udtaler: “Døden den lokker.”)

  Eyub Kekel, palæstinenser: Jeg kan ikke styre mit temperament, og et eller andet sted, så kunne jeg godt finde på, at gå amok et eller andet sted med israelere eller sådan noget. Jeg er ligeglad med det kommer i fjernsynet… Det kan ikke passe jeg hver eneste dag skal høre i aviserne, at der er en muslim der er død, for det går mig på – det går mig rigtigt meget på… Jeg er ikke farlig for nogen, men hvis jeg ville være farlig, så kunne jeg godt blive farlig. Det gælder for de israelere der.

  I Odense blev der atter demonstreret i Flakhaven, men da atmosfæren var lidt for arabisk trak to af talerne sig i sidste øjeblik fra arrangementet. Tilbage var kun Enhedslistens to muslimer – Asmaa Abdol-Hamid og Anna Rytter. Som ved mandagens demonstration havde palæstinensere medbragt Hamas-flag.

 • 2/1-09 Fyens Stiftstidende – Ny demonstration på Flakhaven i dag.
 • 2/1-08 Fyn.dk – Trak sig som talere ved demonstration.
 • (foto, mandagens demo: udsnit fra Fyens.dk, K. Rune)

  (foto, mandagens demo: udsnit fra Fyens.dk, K. Rune)

  (foto, fredagens demo: udsnit fra Fyn.dk, P. Crowes)

  Opdate 3/1-09.

 • 29/12-08 IHT – In the midst of war’s horror, a terrible vengeance.
 • At Shifa Hospital on Monday, armed Hamas militants in civilian clothes roved the halls. Asked their function, they said they were providing security. But there was internal bloodletting under way.

  In the fourth floor orthopedic section, a woman in her late twenties asked a militant to let her see Saleh Hajoj, her 32-year-old husband. She was turned away and left the hospital. Fifteen minutes later, Hajoj was carried out of his room by young men pretending to transfer him to another hospital section. As he lay on the stretcher, he was shot in the left side of the head. A bit of brain emerged on the other side of his skull.

  Hajoj, like five others who were killed at the hospital in this way in the previous 24 hours, was accused of collaboration with Israel… A crowd at the hospital showed no pity after the shooting, which was widely observed. A man in his thirties mocked a woman who expressed horror at the scene.”

 • 31/12-08 SVT1 – Tolvslaget på Skansen (via Johan Lundberg; Bittorent: 439 mb).
 • (Mikael Wiehe med palæstinenensertørklæde, symbolet på Intifadaen)

 • 2/1-09 TVavisen (21.00) – Mordforsøg skaber debat (fra Den Palæstinensiske Klub i Hillerød).
 • (Plakat i baggrunden uden Israel)

 • 2/1-09 (21.00) TV2 Nyhederne – Politisk motiv bag skuddrama .
 • TV2-journalist: Ved fredagsbønnen hos Det Islamiske Trossamfund i Odense er det i dag ikke muligt, at få nogle imamer i tale, og udenfor er der forskellige meninger om den mand der er anholdt for skyderiet mod de to israelere.

  Azam Azam, muslim: Jeg forstår ham 100 procent. Han er min ven, jeg er vokset op sammen med ham.

  (Se indslaget her)

 • 3/1-09 Fyens Stiftstidende – Skudofre: De jublede da vi blev båret ud til ambulancen.
 • “- Da vi blev båret ind i ambulancen, hørte jeg flere, der jublede over det, der var sket, fortæller han…

  Da avisen ankommer til Odense Universitetshospital, er de to israeleres stue da også bevogtet af uniformerede betjente.

  – Vi er blevet chikaneret flere gange af arabere, der har opsøgt os i grupper på 8-10 stykker ad gangen. De har aldrig slået os, men de har truet os, spyttet efter mig og råbt “dræb alle jøder” og “fuck Israel” og sådan nogle ting, siger Itai.

  Da konflikten for alvor blussede op i Gaza, tog chikanerierne til.

  – Før var det måske et par gange om måneden, men i de sidste dage op til og mellem jul og nytår, var det flere gange om ugen, fortæller Itai.

  Et par dage før juleaften blev Itai og én af de i alt 15 israelere, der arbejdede som sælgere i centret, omringet af en håndfuld mænd.

  – De råbte og skreg og svingede med et palæstinensisk flag. Vi løb ind i en restaurant i centret for at komme væk derfra, fortæller Itai.”

 • 3/1-08 Information – Jødiske intellektuelle uenige om Gaza-krigen.
 • “Militser og civilister bebor det samme byrum. Såvel Gaza By som Rafa fører en dobbelttilværelse som kaserne. Krigere træner umiddelbart ved siden af skoler, og raketter bliver opbevaret i kælderen under flerfamilieshuse i flere etager. (…) Ingen militærstrateg i historien har nogensinde stået over for en tilsvarende sammenblanding af bevæbnede krigere og civile, ingen er før blevet konfronteret med en doktrin, som stiller børn foran kanoner og bruger babyer som barrikader. Teorien om den retfærdige krig foreskriver, at ikke-kombattanter ikke må skades. Men Hamas og dets militære fløj har, fuldt bevidste om verdensopinionens humanitære bekymring, med overlæg indrettet det sådan, at Israel rammer så mange civilister som muligt. (…) Selv de største modstandere af krigen må indrømme den elementære kendsgerning, at Hamas repræsenterer en dødelig trussel for Israel. Til skade for sit eget folk er Hamas-lederne Khaled Meschal og Ismail Hanja uvillige til fred og kompromis. Som deres ven, den iranske præsident Mahmoud Ahmadinejad, ønsker de Israel død. Så enkel er sagen.” (Fania Oz-Salzberger, historiker til Frankfurter Allgemeine Zeitung)

 • 3/1-08 DR Tekst-tv – Israelsk angreb dræber Hamas-Leder.
 • “… de fleste af Hamas-lederne er nu gået under jorden af frygt for mordforsøg.”

 • 3/1-08 Politiken – Venskabsforening beklager skuddene på Fyn.
 • “Jeg har fået af vide, at de to har opført sig provokerende – også over for de andre handlende. De har blandt andet haft en kæmpe davidstjerne. (Fathi El-Abed, DanPal)

 • 3/3-08 (16.16) TV2 Online – Uro ved stor Gaza-demonstration.
 • “Der blev kastet kanonslag og brændt is­raelske flag af, da op imod 2000 menne­sker i dag demonstrerede i København mod Israels angreb på Gaza… Københavns Politi oplyser, at det pri­mært var en lille gruppe unge, der la­vede uorden, da de kastede med fyrvær­keri mod politifolk og forbipasserende.”

 • 3/1-09 (16.17) Politiken – Flag brændt af ved dansk Gaza-demo (af Martin Justesen, Søren Astrup).
 • “Udover de palæstinensiske flag var der også Hizbollas gule flag, ligesom der blev flaget med grønne flag, hvorpå der med gult stod den islamiske trosbekendelse på arabisk

  Mens politiken.dks udsendte talte med Najla Adlouni, lød der to kæmpe brag på Slotspladsen, sandsynligvis af kraftige kanonslag, hvorefter der blev sat ild til det israelske og amerikanske flag…

  Ahmad Harby, der er medlem af medie- og politikudvalget i Islamisk Trossamfund, forstår dog godt, hvorfor flagene blev brændt af.

  »Det glæder mig. De brænder vores børn, folk og liv«, sagde han… Han anerkender ikke Israel…”

 • 3/1-09 (17.00) Radioavisen (insinuerer anti-Israel demoen var en fredsdemonstration).
 • Kai Selliken, Radioavisen: Det var som sagt demonstrationen i København. Og om lidt er der også fredsdemonstration i Tel Aviv, hvor en israelsk fredsbevægelse forsøger at bliver hørt.

 • 3/1-09 (17.10) DR Update – Gaza-demonstration i København.
 • DR-vært: Lørdag var der igen demonstrationer mod Israels angreb på Gazas befolkning.

  (Hamas-flag til København-demonstrationen)

 • 3/1-08 Ekstra Bladet – Flyveblade over Gaza: Kom væk!.
 • “Israelske fly kastede i morges flyveblade ud over det nordlige Gaza, med ordrer om at evakuere området.

  ‘På grund af angreb fra terrorister i det område, du bor i, rettet mod staten Israel, er de israelske forsvarsstyrker tvunget til at svare igen omgående. For din egen sikkerheds skyld beordres du til at forlade området øjeblikkeligt,’ står der på flyvebladene.

 • 3/1-08 Politiken – Skudofre forventede angreb efter trusler.
 • “»De havde flere gange i ungerne forud dannet ring omkring os, og lige før, det skete, tog nogle af dem billeder af os med deres mobiltelefoner. De var hadefulde i blikket«, fortæller Itai om mødet.”

 • 3/1-09 Youtube (Havva Kocbay) – Demo på Københavns Rådhusplads… d. 3.01.2009 (flere videoer; Masser af Hamas-flag, et enkelt Hizbollah-flag og nogle Regnbueflag – bizart).
 • 3/1-08 Ekstra Bladet – Paris eksploderet i vrede (muslimer går amok).
 • 3/1-09 (22.30) Deadline, DR2 – Interview med journalist Birgitte Rahbek (ignorerer Israels forklaring i samme indslag).
 • Mark Regev, talsmand: Landoperationen har til formål at øge presset på Hamas’ miltær, så civilbefolkningen i det sydlige Israel ikke længere er mål for Hamas-raketter.

  […]

  Kurt Strand: Hvad vil du tro bliver reaktionen blandt palæstinenserne efter invasionen her?

  Birgitte Rahbek, P1: Det første der vil ske er selvfølgelig at der bliver dræbt en masse mennesker, først og fremmest civile, så vil der formentligt ske det, at folk vil støtte mere og mere op bag Hamas, både i Gaza-striben, hvor der i forvejen også er nogle andre meget mere radikale grupper…

  Kurt Strand: – Altså det du siger, det er, at resultatet af invasionen her kan være at den politiske støtte til Hamas den vokser istedet for, som man jo kan fornemme må være det israelske mål med invasionen – istedet for at falde.

  Birgitte Rahbek: altså, bomberne skelner ikke jo ikke om du er Hamas eller ej…

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6442/trackback

  153 Comments »

  1. Det er netop den pointe, ingen journalister synes at forstå: Hvis styrkeforholdet var omvendt, var Israel for længst udslettet! Havde Hamas adgang til en atombombe – ja, så havde de brugt den.

   Iøvrigt tankevækkende, at den anonyme voksne mand ikke formår at sætte ord bedre sammen end en gennemsnitlig dansk 3-årig:

   “Han er en af de første i Danmark, der har vist en rigtig stor, stor, kæmpekæmpekæmpe – jamen, I skulle se igår, en stor fest vi lavede på grund af det. Jeg håber virkelig, vi allesammen vi støtter ham”

   Kommentar by udlandsdanskeren — 3. januar 2009 @ 00:59

  2. “Journalist, TV2news: Nu havde israelerne jødestjerner på, så kan man ikke sige at de selv var ude om det?”

   At det skulle komme dertil i Danmark……..

   Kommentar by JensH — 3. januar 2009 @ 01:09

  3. Jøderne er vores tids jøder.

   Fuck dig Henning Koch, dit anti-semitiske svin. At du overhovedet kunne sige det modsatte på landsdækkende TV.

   Kommentar by DaLi — 3. januar 2009 @ 01:17

  4. Hvorfor fester danskerne ikke hver gang der er en Hamasdjævel der bliver dræbt.
   Ud på gaderne med Dannebrog i hænderne og feste , gøre oprør , brænde Gjellerup ned til grunden , finde ud af hvem der ejer andelsBMWerne og få sat lidt ild til lortet , hvorfor ikke sætte ild til Basar vest og Grønttorvet , hvorfor ikke tage Hamasflag med for at brænde disse for derefter at trampe på dem , hvorfor ikke!
   Er vi for flinke , er vi for retlinede ,er vi skræmte eller er vi bare lidt meget handlingslammede.
   (sarkasme og ironi har været brugt)
   Skal vi virkeligt til at slås for at blive i vores eget hus , ja det skal vi så og det må vi jo så se at finde ud af i 2009 hvordan dette kan gøres mest effektivt.

   Kommentar by father — 3. januar 2009 @ 02:25

  5. Må man spørge om nogen her ved, om det er korrekt at de angrebne israelere bar “jødestjerner”, evt. måske endda hvorfor?

   Kommentar by Scavenius — 3. januar 2009 @ 02:30

  6. Udtrykket jødestjerne er noget de fandt på syd for grænsen for rundt regnet 70 år siden. Vi andre siger så godt som altid Davidsstjerne. Det fortæller en masse om journalister nu om dage, at de kan optræde så ureflekteret.

   Det er til at græde over: den mentalitet, der muliggjorde holocaust, er tilbage. “De er selv ude om det”. Nu har vi en international stemning vendt imod jøder og israelere. Den er skabt af en løgnagtig presse, der fortier alle de raketter og andre væbnede angreb, Israel er udsat for år ud og år ind. Og Ritzau bærer et hovedansvar. Jeg tror ikke engang, at jeg selv har forstået alvoren i jeg siger her: som det er nu, kan det ske igen…

   Kommentar by Universalgeni — 3. januar 2009 @ 02:56

  7. Fy for satan, nogle forpulede nazisvin. Kun et sygt og gennemråddent samfund huser frivilligt den slags ulækre menneskeligt affald.
   Falkeøje som statsminister.

   Kommentar by RettenTilSelvforsvar — 3. januar 2009 @ 05:08

  8. Hvordan fanden kan man omdanne vores land til en banan republik på under 30 år, det er for sindsygt.

   Kommentar by Fritz — 3. januar 2009 @ 06:56

  9. Det er vist på tide at vi alle begynder at bære davidstjernen.

   Kommentar by JJ — 3. januar 2009 @ 07:59

  10. Altså, jeg forstår (af de mange venlige svar) at herrerne bar fint pudsede halssmykker eller nåle el. lign. af form som davidsstjernen.

   Jeg troede et øjeblik der var tale om gule filtstjerner, påsyet tøjet.

   Da må jeg vel tilslutte mig – betegnelsen “jødestjerne” er langt over målet. Der er vel næsten tale om racistiske udtalelser. Men der er jo en krig i gang.

   Kommentar by Scavenius — 3. januar 2009 @ 08:35

  11. Hvem er den idiot på TV2Knuzzz, der anser det for OK at lemlæste og maltraktere israelere i Danmark? Lad os få navn og billede af ham!

   Kommentar by morlille — 3. januar 2009 @ 09:17

  12. #11. Morlille, det kan du nu godt rette til , hvilke af idioterne på TV2knuzz, for de forsøger da dagligt at overgå hinanden og Politiken/DR i anti Israelsk Bias.

   Kommentar by PB — 3. januar 2009 @ 10:50

  13. Til demoen i Århus deltog også venstreekstremister fra AArhus Antifa, der i øvrigt varmede op med dødstrusler mod politiske modstandere.

   Kommentar by Megatron — 3. januar 2009 @ 10:54

  14. @12 PB
   Ja, det har du så evigt ret i, men den her er dog om nogen grydeklar til indsendelse til rådgivningscentret for racediskrimination, og til at samtlige af landets journalister render deres racistiske kollega på dørene døgnet rundt og med en hær af kritiske spørgsmål. Jeg venter og venter.

   Kommentar by morlille — 3. januar 2009 @ 10:59

  15. Denne “journalist” er syg i hovedet, tror jeg. Eller bare en almindelig antisemit. Hvor klamt!

   Kommentar by Israeler — 3. januar 2009 @ 11:25

  16. “En far havde klædt sin lille søn ud som selvmordsbomber iført bombebælte, en håndgranat i den ene hånd og en sværd bundet ind i tørklædet.”
   http://www.fyens.dk/gallerier/309486/5#image

   Kommentar by Thomas — 3. januar 2009 @ 11:30

  17. “Skudofre: De jublede, da vi blev båret ud”
   http://jp.dk/indland/krimi/article1558206.ece

   Kommentar by Thomas — 3. januar 2009 @ 11:34

  18. http://jp.dk/indland/krimi/article1558206.ece

   Hvis der igennem længere tid har været en chikane som den der beskrives af den unge israeler, hvorfor fanden har rosengårdscenteret(RC) ikke reageret????? nu er jeg jo lidt kendt i Odense, og kan godt gætte på at den vollsmose nære beliggendehed bære en del af skylden for at man ser gennem fingre med kulturberigelsen i centeret. Men hvorfor fanden er vi endt her? vi har mere travlt med at diskutere hvad der skal ske med 8 pirater ombord på Absalon, end på at klarlægge i hvor stort omfang RC har medvirket i en længerevarende racistisk manifestation. Hvor er Pia K, hvorfor har vi ikke hørt hende i medierne, hvor hun anlægger sag for racediskrimination, hun må da kende arbejdsgangen? hvor er Manu Shareen, der forklare at hele projekt integration lige har vist sit sande ansigt? Hvor er baby-Mikkelsen der lover at jusitisministeriet vil gøre alt hvad de kan for at sikre israelerne og sikre at denne sag bliver prøvet som racistisk? Hvorfor fanden er bankpakke 2 hovedehistorien, sammen med ønsket om mere færdselspoliti, når vi tænker på at Morten Messersmidt trak overskrifter i måneder fordi en sosser beskyldte ham for at tiljuble Hitler, palaerne jubler på åbent tv over mordforsøg på 2 mennesker, og historien er side 20 stof.

   Hvis det ikke var fordi jeg havde halsbetændelse, ville jeg sku skrige til himlen, for dette er dog det sygeste vi endnu har oplevet fra mediernes side, muslingerne opføre sig jo bare som vi på den onde højrefløj har sagt i 20 år, men at danske medier effektivt lægger en dæmper på …..AAARRRGGGGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

   Det kunne være jeg skulle spille Nataschjas sang om at få DK tilbage, for jeg savner sku det land der stod ved højen mast og sikrede sine borger og havde mod til at spytte fjenden i ansigtet. I stedet sidder jeg og kigger ud på et land, hvor man myrder løse i KBH, laver æresvold og drab som i Pakistan og bliver en helt når man følger Muhammeds eksemple og forsøger at dræbe jøder, mens Holger Danske sover trygt i sine kassamater, politikkerne har stoppet vat i hans øre

   Kommentar by Broholm (ordblind — 3. januar 2009 @ 11:40

  19. Dejlige fotos og navne på perkerne…
   så har vi en liste at gå ud fra på “judgment day” når en mini borgerkrig tager fat..

   Kommentar by Onion — 3. januar 2009 @ 11:41

  20. “Frygt for radikalisering…”.
   Kan radikaliseringen blive mere ekstrem/radikal…??

   Kommentar by frank — 3. januar 2009 @ 11:42

  21. Man kan støtte Israel af mange veje. Jeg har gjort det med medlemsskaber og bidrag via adl.org. Her er der en smule bøvl, hvis man vil give et bidrag, idet man tilsyneladende skal bo i USA. Man klarer det ved at vælge “armed forces” som provins.

   Mvh. Børge.

   Kommentar by Børge — 3. januar 2009 @ 11:43

  22. Scavenius:

   Da må jeg vel tilslutte mig – betegnelsen “jødestjerne” er langt over målet. Der er vel næsten tale om racistiske udtalelser. Men der er jo en krig i gang.

   ????

   Dvs. journalisten har taget parti, eller hur?

   Kommentar by Front De Boeuf — 3. januar 2009 @ 12:08

  23. Det, der virker så grotesk, er, mediernes prioritering. Hvem husker ikke ramaskriget, da et 16-årigt avisbud blev slået ihjel af en dansker. Spalte op og spalte ned blev der skrevet i flere uger, tyrkiske politikere kom til Danmark for at fortælle, hvor racistiske vi var. FN/EU/DRC. o.s.v.
   Forestil jer lige det var en israeler, der havde skudt på to palæere. Der ville jo være forsidestof nok til flere uger.
   Jeg græmmes.

   Kommentar by Ciska — 3. januar 2009 @ 12:15

  24. Intet nyt under solen – massemedier, arabere og venstrefløjen i vanlig harmoni.

   “Spændende” at se hvordan vort samfund hastigt forandrer sig til en arabisk kloak.

   Forstår ikke vore soldater er i Langbortistan, når der er mere brug for dem herhjemme – men det er måske netop derfor den rød/liberale regering har sendt dem afsted ?

   Kommentar by Tolder — 3. januar 2009 @ 12:23

  25. #23

   For ikke at glemme møgsvinet Niels Erik Hansen. Hvor er hans ramadanskrig over hate-crime ?

   Kommentar by Tolder — 3. januar 2009 @ 12:26

  26. 2

   JensH

   Før og under 2. verdenskrig tvang nazister jøder til at gå med jødestjerner på tøjet. Nu bruges den ydmygelse mod jøder. Føj!

   TV2 skuffer fælt.

   Kommentar by Janne — 3. januar 2009 @ 12:33

  27. -> Morlille

   “Hvem er den idiot på TV2Knuzzz, der anser det for OK at lemlæste og maltraktere israelere i Danmark? Lad os få navn og billede af ham!”

   Der arbejdes på det. Forventer at få screencap og verificeret citatet senere i dag.

   Kommentar by Kim Møller — 3. januar 2009 @ 12:45

  28. At markere, at man er jøde, giver muslimer legitim ret til at slå ihjel, og at råbe “dræb jøderne” i et offentligt indkøbscenter (en kraftig opfordring til ulovlig vold), er ligeledes tilladt og legitimt, når man vel at mærke er muslim.
   Tænk på den mediestorm, der ville opstå, hvis en gammeldansker gik rundt i et indkøbscenter og højlydt opfordrede til at dræbe jøder.
   Men det er ikke kun i forbindelse med vold, voldtægt, væbnederøverier, knivstikkeri og skyderi, vi her dag kan læse om “danske statsborgere med sydlandsk udseende” som flygtede i “den obligatoriske lille sorte bil”.
   I trafikken markerer den lille sorte bil sig også øverst på hitlisten over ulovligheder: Kører over for rødt, drejer til venstre ved venstresving forbudt, kører vildt og for alt for hurtigt, alt imens musikanlægget kører for fulde gardiner med mjav-mjav-musik.
   Og lad os så lige gentage mantraet i kor:
   “MEN DET ER JO IKKE ALLE MUSLIMER, DER ER SÅDAN”.

   Kommentar by Alba — 3. januar 2009 @ 12:55

  29. Den legetøjshåndgranat, den liile Arabuska-dreng har i hånden
   under demonstrationen på Flakhaven i Odense, måtte NETTO ikke sælge,
   da det er uetisk legetøj.

   Kommentar by HelgeD-H — 3. januar 2009 @ 13:08

  30. @ 3 Father,

   Vi er civilicerede, i modsætning til visse andre kulturer, der endnu mentalt befinder sig i den ældre bronzealder.

   Kommentar by Mikael — 3. januar 2009 @ 13:43

  31. Nu er Fathi El-Abed, formand for Dansk Palæstinensisk Venskabsforening kommet på banen med en beklagelse af skuddene i Odense. Det sker i denne forfærdelige artiken i politiken.dk http://politiken.dk/indland/article622544.ece
   Fathi El-Abed er “ved at græde over denne sag, fordi den får flyttet fokus fra, hvad Israel egentlig har gang i Gaza”.
   Han påstår at han de sidste dage udelukkende har beskæftiget sig med den sag, men kommer alligevel med dette udsagn: »Lad os få alle fakta på bordet. Det er ret afgørende at finde ud af, om det en dreng fra en utilpasset familie, der har lavet en kriminel drengestreg, eller om det er en politisk motiveret«.
   Vi andre ved at der er varetægtsfængslet et 27-årig palæstinenser, og Politiken-journalisten må vel også vide det?
   Videre siger Fathi El-Abed: “Med i billedet hører, at de to har opført sig provokerende – også over for de andre handlende. De har blandt andet haft en kæmpe davidstjerne”!
   Det er ufatteligt at Politiken lader den slags gå upåtalt hen.

   Kommentar by Niels P. — 3. januar 2009 @ 13:59

  32. Kritisk journalistik min bare røv.

   Jøderne er vores tids jøder.

   Kommentar by DaLi — 3. januar 2009 @ 14:03

  33. 31
   Mon jeg må skyde en muslimsk kvinde i en burka, eller med klud om hovedet, nu hun provokere med sit religiøse symbol????? Det kunne være man skulle skrive til pøllemikkens journalist så han kan stille kritiske spørgsmål til fathi istedet for at græde sammen med ham

   (ville selvfølgelig aldrig skyde nogen, bare så Allahn ikke fastslår at urias opfordre til mord, eller hvilken venstretosse der gjorder det)

   Kommentar by Broholm (ordblind — 3. januar 2009 @ 14:10

  34. lidt offtopic:
   Morten Messerschmidt giver Abdul Wahid svar på tiltale :D

   http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/article1104787.ece

   Sgu ærgerligt hvis MM ryger ned til anonymiteten i Bruxelles.

   Kommentar by Jesper Jakobsen — 3. januar 2009 @ 14:13

  35. Det er hårdt tiltrængt med et besøg fra Mossad, og det gør ikke så meget hvis de kvejer sig, som de gjore i Al-norge ups,
   der er rigeligt at tage af, og skal de bruge et par værelser kan det sikkert også ordnes.pøj pøj.

   Kommentar by Fritz — 3. januar 2009 @ 14:27

  36. De gode Arne Melchior, fra partiet CD, ønskende en stor muslimsk indvandring til Danmark.Måske ønskede han at lette trykket på Israel, men nogen sympati for Danmark kan jeg ikke finde hos den gode Arne.
   I mit stille sind har jeg undret mig over, at danske jøde kæmper for et muslimsk Danmark.
   Har vi været så slemme mod jøderne her i landet?

   Kommentar by pk — 3. januar 2009 @ 14:38

  37. @31 Niels P
   Ja, det er hvad vi får ud af, vores SUT-SKO referenter! at de kun tør liste/ trykke en støvletrampende islamisk vranghistoie, det er skræmmende!
   Ikke nok med, at vi skal finde os i iSLAM skal gøres til en race!! næ, nej, vi skal også lære at nedTONE iSLAM’s modbydeligheder.
   Kvinder uden hovedaffaldssække er selv skyld i voldtægt!! Jøder med Davids smykke på er selv skyld i nedskydning!! og hvis de var døde af det, var det pga “drengestreger” fra en voksen idiot-iSLAM-befængt! 27 år, jeg gentager, 27 år gammel mand!!!

   Det sgu lige så tåbeligt, som PET har ansat en naiv lillebitte 30 årig! lillepige, der mener vi bare skal tale pænt om iSLAM, så bliver alt godt og forståeligt!! Navnet var vist Anja-fra ungdomshuset!!!

   MEN, når en ukvalificeret mindre begavet rødfascist som das Frau DDR Knudsen kan ansættes på en borgerlig avis, kan det ikke forbavse, at parti-bog, politisk korrekt sprogbrugsforvridning,selvhad og virkeligheds fornægtelse, er første og eneste primære kvalifikationer.

   Kommentar by li — 3. januar 2009 @ 14:41

  38. Ups , alle de fejl. Undskyld….hørte noget skøn musik( før det bliver forbudt).

   Kommentar by pk — 3. januar 2009 @ 14:41

  39. Lidt OFFTOPIC
   DaLi skrev forleden i en anden tråd om at hun/han havde rettet henvendelse til fyns.dk pga den racistiske Jonas kaa hansen, er der kommet et svar??? for jeg ser han stadig er igang på hjemmesiden med at give Israelerne skylden og svine folk til

   “231 time siden
   Planlagt????!fra Jonas Kaa Hansen

   Det er naturligvis synd for de to unge mænd, men jeg synes personligt de og deres ligeledes israelske chef skal blive i Israel. Jeg forstår ikke at centret ikke sørger for det er danske firmaer, der betaler skat til Danmark, der arbejder der.

   Og med tanke på hvor snedige Israel og Mossad er, kan man faktisk ikke udelukke at der er noget set-up over det her. Det er jo en perfekt afledningsmanøvre for Israels kommende udrensninger i Gaza.
   Bemærk at de to sårede intet siger om dette.”

   Men fyens var jo også hjemsted for Abdullah Andersen, vores alle sammens konvertit terrorist.

   Kommentar by Broholm (ordblind — 3. januar 2009 @ 14:55

  40. Fra tv2 østjylland i går – trusler for åben skærm:
   http://www.tv2regionerne.dk/reg2005/?r=7

   Se “Demonstration mod bomber”.

   Kommentar by Megatron — 3. januar 2009 @ 15:00

  41. @ pk #36

   Ja, det er mystisk. Mit bud er: Arne Melchior og “kumpaner” er europæere. De må være ashkenazi-jøder, som er europæiske jøder. Derfor tænker de som europæere, og som alle ved er der masser af ikke-jødiske europæere der støtter mere indvandring ud fra etiske, feelgood eller flokdyrsagtige grunde. Selvom øget islamisering ikke er i deres interesse (fordi de er kvinder, ateister, alkoholforbrugere…). Jeg tror det er det samme med Arne Melchior. Han har ikke haft Israel i tankerne, og han har ikke tænkt konsekvenserne igennem for sin og sine efterkommeres fremtid her i Danmark.

   Kommentar by Mallebrok — 3. januar 2009 @ 15:06

  42. ->39
   Broholm, det kan jo være at Jonas Kaa Hansen bare er et dæknavn for Villy eller Inwalid pedersen eller ahmed akkari eller en af de andre psykopater vi forsørger.

   Kommentar by Fritz — 3. januar 2009 @ 15:07

  43. 41
   Det kan det meget nemt være, men det var mere fordi DaLi i en tidliger post har skrevet om at han/hun ville politi anmelde fyens.dk, fordi denne “jonas” har skrevet meget racistiske posts på deres forum uden de slettede det.
   Sjov nok ved jeg fra en tidligere debatør på netop fyens, at man tidligere røg ud og blev bannet, hvis man var det mindste kritisk overfor muslimer, især tilbage før at Abdullah Andersen blev anholdt, var der meget vide grænser for hvad han måtte skrive, mens folk røg ud i mørket hvis de svarede ham.

   Men fyens har vist også tidligere haft en debatør der ikke ville skrive sandheden fordi det ville bekræfte alle fordomme.

   Kommentar by Broholm (ordblind — 3. januar 2009 @ 15:14

  44. Men fyens har vist også tidligere haft en radaktør der ikke ville skrive sandheden fordi det ville bekræfte alle fordomme.

   Kommentar by Broholm (ordblind) — 3. januar 2009 @ 15:15

  45. Villy avisen(EB) har den samme censur af indlæggene hos dem.

   Kommentar by Fritz — 3. januar 2009 @ 15:34

  46. #34. Det er en rigtig stor fejl hvis DF parkerer Morten Messerschmidt nede i EU sumpen!!
   Han (Morten Messerschmidt) er lige præcis det DF får brug for her og nu og fremover.

   Kommentar by PB — 3. januar 2009 @ 15:48

  47. Hvordan anmelder man en person til politiet?

   Jeg ville virkelig gerne anmelde Fathi El-Abed for racisme for ordene: “Jeg har fået af vide, at de to har opført sig provokerende. De har blandt andet haft en kæmpe davidstjerne”.

   Det skriger til himlen af had, men jeg har ingen idé om hvordan det skal gøres. Skal jeg troppe op på en politistation eller hvordan foregår det?

   Kommentar by Michael Jensen — 3. januar 2009 @ 15:51

  48. De syge arabere er i dette øjeblik ved at lave uro ved en demonstration på Rådhuspladsen, civile og politiet er jaget vildt..

   En lille strøtanke…hvis man fjernede den palæstinensiske gruppe (30.000+) fra de andre arabere der har inficeret landet, hvor meget ville kriminaliteten så falde for udlændinge/folk fra mellemøsten?
   Jeg tror den “lille” gruppe står for temmelig mange procentdele af kriminalstatistikken herhjemme..

   Kommentar by Onion — 3. januar 2009 @ 16:17

  49. Så enkel er sagen:
   Information.dk citerer en kvindelig israelsk historier, dr. Fania Oz-Salzberger for dette synspunkt:
   “Militser og civilister bebor det samme byrum. Såvel Gaza By som Rafa fører en dobbelttilværelse som kaserne. Krigere træner umiddelbart ved siden af skoler, og raketter bliver opbevaret i kælderen under flerfamilieshuse i flere etager. (…) Ingen militærstrateg i historien har nogensinde stået over for en tilsvarende sammenblanding af bevæbnede krigere og civile, ingen er før blevet konfronteret med en doktrin, som stiller børn foran kanoner og bruger babyer som barrikader. Teorien om den retfærdige krig foreskriver, at ikke-kombattanter ikke må skades. Men Hamas og dets militære fløj har, fuldt bevidste om verdensopinionens humanitære bekymring, med overlæg indrettet det sådan, at Israel rammer så mange civilister som muligt. (…) Selv de største modstandere af krigen må indrømme den elementære kendsgerning, at Hamas repræsenterer en dødelig trussel for Israel. Til skade for sit eget folk er Hamas-lederne Khaled Meschal og Ismail Hanja uvillige til fred og kompromis. Som deres ven, den iranske præsident Mahmoud Ahmadinejad, ønsker de Israel død. Så enkel er sagen.”

   Kommentar by Niels P. — 3. januar 2009 @ 16:34

  50. Så andre tv2 knuzzzz fra demo i KBH?????
   Hende gøgleren der deltog fordi hun var imod alle krige, men hendes arabisk var ikke så godt så hun vidste ikke lige hvad talerne snakkede om, men det var nok det rigtige……..

   Imens lød det gamle slagord ALLAHHHHHHH UUUUHHHHHHH AKBAHHHHHHHH i baggrunden, hvornår var det nu gamle pædoMuh brugte det slagord, nåh jo når han skulle dræbe jøder.

   Kommentar by Broholm (ordblind) — 3. januar 2009 @ 16:55

  51. Interessant vinkling fra DR. Hamas’ militære lederne er gået under jorden af frygt for mordforsøg (udført af den israelske hær).

   Var det mord da SS-Obergruppenführer og General der Polize Reinhard Heydrich blev sprængt i stumper og stykker i Prag 27/5 1942? Eller var det som følge af en krigshandling? Attentatmændene var i civil, så med DR’s briller på, var det et mord, der burde straffes som et sådant. Så var den efterfølgende likvidering af Lidices befolkning vel i orden?

   Der bliver s’gu godt nok vredet rundt på sproget og begreberne i øjeblikket. Har vi ikke nu den ringeste presse nogensinde? Jeg er ikke meget i tvivl om hvor Morten Messersmidt ville være i tilfælde af en regulær besættelse af Danmark. Jeg er heller ikke i tvivl om den overvældende majoritet af den danske journaliststand.

   Kommentar by PeterK — 3. januar 2009 @ 17:08

  52. Hvor gemmer politiet sig, efter hvad jeg har hørt så er der maskeforbud samt forbud mod afbrænding af nationalflag, men der er vel en ældre dame, som skal lægges i benlås fordi hun ikke reagerede på pebersprayen.

   Kommentar by Fritz — 3. januar 2009 @ 17:08

  53. At se et barn, i Danmark, klædt ud som selvmordsbomber er dog noget af det hidtil mest frastødende, jeg endnu har set. Gid dette billede må gå hele landet rundt.

   Pallaerne er trouble alle steder. Her, i resten af Europa og især i Mellemøsten. Ingen gider denne rabiate, afstumpede og tilbagestående folkegruppe. Derfor også den påfaldende tavshed fra “de arabiske brødre”.

   Kommentar by EAM — 3. januar 2009 @ 17:13

  54. @ # 49: Betegnelsen er “menneskelige skjolde”. Blev jo f.eks. i stor stil brugt af Saddam Hussein (med lidt kollaboration fra svinet Anker Jørgensen). Er at betragte som en krigsforbrydelse i henhold folkerettens regler om korrekt krigsførsel.

   – Jeg kan i øvrigt kun opfordre til, at man skanner Uriasposten og div. medier for udtalelser, der kan være i strid med straffeloven. Ifald man mener, at det forholder sig sådan, bør man anmelde forholdet til nærmeste politi, og bede dem undersøge, om der er grundlag for sigtelse. I henhold til det almindelige officialprincip er det _politiet_, der skal foretage en fyldestgørende oplysning af sagen. – Og hvis de forsøger at springe over, hvor gærdet er lavest, så bør man klage i videst muligt omfang og evt. finde en fornuftig advokat. Man kan jo desværre ikke afvise, at der sker efterforskningsmæssig magtfordrejning, fordi politiet ved, at det er “politisk ukorrekt” at efterforske hate-crimes mod ikke-muslimer.

   Det kræver som nævnt ikke noget særligt at anmelde et forhold. Der er ingen specielle formkrav. Og hvis man skal tage politiet lidt i forsvar, så har de normalt ikke kapacitet til at undersøger alle medier og forhold, og tusindvis af sager, der kunne have ført til domfældelse.

   Så den triste sandhed er, at hvis den pågældende politi’er kan se, at han skal bruge utallige timer på at redegøre for manglende efterforskning, så er sandsynligheden stor for, at han falder til patten, og gør et ordentligt stykke arbejde. Men det kræver så ihærdige borgere, der udøver det fornødne pres.

   Aktuelt kunne det være relevant at se på f.eks. racistiske aspekter, trusler med våbenattrapper (?) samt udtalelser af typen “jeg kan godt finde på at gå amok”. Sidstnævnte trussel – f.eks. henvendt til ansatte i diverse har socialforvaltninger – er i flere tilfælde blevet anset for en strafbar trussel. At der så er tale om en trussel mod en større gruppe mennesker med en klar racistisk motivation (“israelere”), kan jo kun være en skærpende omstændighed.

   Kommentar by Uzi — 3. januar 2009 @ 17:16

  55. -> 47 Michael Jensen

   “Jeg ville virkelig gerne anmelde Fathi El-Abed for racisme for ordene: “Jeg har fået af vide, at de to har opført sig provokerende. De har blandt andet haft en kæmpe davidstjerne”.”

   Hvilken kanal – hvad tidspunkt?

   Kommentar by Kim Møller — 3. januar 2009 @ 17:24

  56. Kim, historien er her:

   http://politiken.dk/indland/article622544.ece

   Kommentar by DST — 3. januar 2009 @ 17:37

  57. @55
   Vistnok et indlæg på Tøgers avis!

   Kommentar by morlille — 3. januar 2009 @ 17:38

  58. @55 Kim Møller
   Det er et citat fra politiken.dk Se linket i mit indlæg 31

   Kommentar by Niels P. — 3. januar 2009 @ 17:40

  59. Jeg har via Internettet, og til Dokumentationscenteret for Racediskri….. DRC, anmeldt ham den tilhyllede palæstinenser fra TV 2´s TV avis.
   Det var ham der på getto dansk, gav udtryk for at “man” havde afholdt en STOR fest til ære for gerningsmanden til drabsforsøget på 2 israelere.
   Ligeledes har jeg, i samme anmeldelse, anmeldt de skilte- hhv. bannerbærende palæstinensere, som i en demonstration skiltede med vendinger a lá: Jøder er gids fjender osv….
   Indtil videre har jeg INTET hørt fra DRC.
   Jeg oplyste også mit telefonnummer, og gav udtryk for at jeg forventede at blive kontaktet.
   Hvor længe VIL (ikke skal) vi finde os i disse palæstinensere?

   Kommentar by Vagn Jensen — 3. januar 2009 @ 17:48

  60. Kim

   Det er taget fra:
   http://politiken.dk/indland/article622544.ece

   Kommentar by Peter Buch — 3. januar 2009 @ 17:58

  61. “Jeg har fået af vide, at de to har opført sig provokerende – også over for de andre handlende. De har blandt andet haft en kæmpe davidstjerne«, siger Fathi El-Abed.”

   Det er fra polimikken, davidstjerner er provo

   Kommentar by Broholm (ordblind) — 3. januar 2009 @ 17:59

  62. Mht. selve konflikten i Gaza ser det ud til, at Israel i det mindste endnu har én stærk ven i det Hvide Hus:

   “In his weekly radio address – brought forward by a day, the US president spoke with exceptional firmness: “Another one-way ceasefire that leads to rocket attacks on Israel is not acceptable,” he said. “This recent outburst of violence was instigated by Hamas – a Palestinian terrorist group supported by Iran and Syria that calls for Israel’s destruction.”

   He noted that “Hamas took over the Gaza Strip in a coup and routinely violated an Egyptian-brokered ceasefire…” and went on to define the exit point for Israel’s military operation:

   “Promises from Hamas will not suffice,” he said.

   fra DEBKA, http://www.debka.com/headline.php?hid=5818

   DEBKA bringer inside information om Israels militære situation.

   Kommentar by Poul Højlund — 3. januar 2009 @ 17:59

  63. At muslimer fester over slagne fjender er der intet nyt i. Også her til lands. Hvem husker ikke 11. september? Og nu igen med fejringen af de mordforsøgte israelere. Derudover – Fra en troværdig bekendt der selv er troende muslim og regelmæssigt kommer i moskeen her i Odense, har jeg fået fortalt om et lignende scenarie med regulær fejring, takkebønner, festivitas og rungene “allah hu akbars” i muslimske kredse her i Danmark, hver gang en Dansk soldat har mistet livet i Irak og Afghanistan. Om det er sandt – jeg håber det ikke. Men har desværre ingen grund til ikke at tro på ham når han har berettet om det. Men det går jo godt i tråd med hvad vi ellers har set…

   Kommentar by Jacob Andersen — 3. januar 2009 @ 18:14

  64. Debka har godt nok insider-kilder, men de bringer lige så ofte disinformation som værdifulde informationer (de skulle efter sigende være en Mossad-front). Problemet består i at si det ene fra det andet.

   Henrik

   Kommentar by Henrik — 3. januar 2009 @ 18:19

  65. […] er værd at følge denne postering på UriasPosten hvor Kim Møller løbende opdaterer med dokumentation. You can follow any […]

   Pingback by VærdiKampen » Blog Archive » Antisemitismen blomstrer i Danmark — 3. januar 2009 @ 18:30

  66. Her er et dokumenteret eksempel af pressecensur i Jyllands Posten mht til konflikten:

   http://danskpressecensur.blogspot.com/

   Alle er selvsagt velkomne til at bruge alt materialet fra bloggen, JP blev taget med bukserne nede, og det viser tydeligt at motivationen bag censureringen var politisk.

   Kommentar by Rolf Bergstrøm — 3. januar 2009 @ 18:56

  67. Det er synd vi har den svage regering/mentalitet her i landet..
   Vi burde betale Mossad for “bug removal”..1 million for at fjerne den araber der forsøgte at slå jøderne ihjel i Odense. 1 million $$ til at fjerne hele familien, hvis mordforsøgene havde lykkedes..

   Det er penge der hurtigt bliver tjent hjem igen (bistand, hærværk, voldsoffer-erstatning, multi-børnepenge, fængselsophold m.m.)..

   Kære Mossad, I var (også) brillante i oprydningen efter OL-terrorangrebet i München…hvor er I??

   Kommentar by Onion — 3. januar 2009 @ 19:18

  68. # 53 EAM:

   “At se et barn, i Danmark, klædt ud som selvmordsbomber er dog noget af det hidtil mest frastødende, jeg endnu har set. Gid dette billede må gå hele landet rundt.”

   Enig – jeg troede heller ikke mine egne øjne.

   Afskyeligt.
   Rystende.
   Ufatteligt.

   Kors, hvor er det dog deprimerende.
   Man savner ord.

   Kommentar by Prins Danmark — 3. januar 2009 @ 19:29

  69. Min bedstefar var med til at hjælpe Jøder til Sverige, jeg er også klar til at hjælpe Jøderne, ikke med at få dem ud af landet, nej med at få mohammeddaner/pelistinenser UD af VORES land.
   Og skrider de ikke frivilligt, så er vi MANGE der kan hjælpe dem UD, enten på den hårde måde eller den brutale måde, ud det kommer DE.

   Kommentar by M16 — 3. januar 2009 @ 19:46

  70. Her er TV2 News journalisten sat i perspektiv udfra sine udtalelser , mon de venstreorienterede overhovedet forstaar hvad de selv siger… Men som enhver hved er Nazismen jo socialisme.

   Kommentar by Rolf Bergstrøm — 3. januar 2009 @ 19:53

  71. 70

   Rolf Bergstrøm

   Hvem er journalisten der har sagt det?

   Kommentar by Janne — 3. januar 2009 @ 20:03

  72. Fy for satan nu er det NOK!!! Muslimerne ud af vores land!

   Hvorfor bliver vi ved med at finde os i at vores land omdannes til muslimsk legetøj? Få den retarderede dødskult ud og det i en fart.

   Jeg får det fysisk dårligt, når jeg ser selvmordsbomberne demonstrere og brænde flag af i Danmark pga. noget, som ikke har en skid med Danmark at gøre.

   Som hævn for muslimernes frække opfattelse af at de kan gøre hvad der passer dem i vores land pga. noget, som ikke har en dyt med DK at gøre, så opfordrer jeg hermed alle danskere til at demonstrere og lave optøjer foran den kinesiske ambassade i Zimbabwe, fordi kineserne stjæler arbejdspladser fra danskerne via globalisering.

   Det bør Zimbabwe da have forståelse for?

   Kommentar by Carl — 3. januar 2009 @ 20:04

  73. Janne, det prøver Kim Møller #27 at finde ud af, teksten er taget fra hvad der er skrevet i dette her topic.

   Kommentar by Rolf Bergstrøm — 3. januar 2009 @ 20:09

  74. Er der ikke en behjertet sjæl, der kan tage initiativ til en alternativ “vi undskylder-website”, i stil med den, som de fredhellige oprettede efter Muhammed-krisen.

   Jeg for min part, vil i hvert fald gerne undskylde den adfærd, som de to Israelere blev udsat for i Rosengaardcentret – en adfærd som ikke bør kunne forekomme i et civiliseret samfund.

   Ligeledes vil jeg undskylde, at de herboende Jøder – en befolkningsgruppe vi i øvrigt kun har anledning til at takke for deres bidrag til det danske samfund – efterhånden må se sig udgrænset i en grad, der synes at høre en anden tidsalder til.

   Afslutningsvis vil jeg undskylde, at vi igennem tiderne har stemt en flok politikere ind, der med deres umådeholdne, uansvarlige og mislykkede indvandrerpolitik, har forvandlet vores lille, fredelige land til noget der – sine steder – minder mest af alt om en krigszone.

   Kommentar by Prins Danmark — 3. januar 2009 @ 20:41

  75. Ja jeg er sikkert i strid med lovgivningen, men ærligt talt jeg VIL ikke have det utøj i MIT land, og efterhånden er falkeøje og M16s løsning den eneste tilbageværende, vore politikere og medier bruger al energi for at fortie den skinbarlige sandhed, fuck dem, bekæmp dem, nedkæmp dem.

   Mht MM så lad ham bare skride til Bruxells og hæve sin pensionsordning, hans og DF tåbelige argument for det stunt er lige så idiotisk som gert Pedersens anden eller tredie variant af sit nazimedlemskab, nemlig at han bare ville spionere på dem…..Er MM for dum til at læse referater, for det er hylende skægt med de Df-ere de kommer altid halsende langt bag os andre, men spurgte man dem før, ja så kendte de intet til nogetsomhelst, faktisk er MM blevet spurgt om Euromed, dengang anede han ikke en flyvende fis, nu er det nærmest hans speciale….BULLSHIT.

   Jeg har personligt spurgt ham hvorfor DF ikke brugte Euromed, hans svar dengang, oh hyl han kunne ikke komme igennem til medierne med det (at han så en lille måned før åbentbart intet kendte til det, må folk selv lægge i hvad de vil,og da jeg kun har fået fortalt det kan jeg jo heller ikke vide om det er sandt, det er det andet derimod, og mon dog mailsne ikke er gemt, jo jeg tror det)sjovt nok ikke engang via deres eget nyhedsbrev, hvor patetisk kan man snart blive i sin jagt på en politisk karriere.

   Jeg troede såmænd også engang på ham, nå ja og DF, men man må sige de på ganske kort tid viste deres sande ansigt, og de tilader sig at kalde andre værnemagere..Ptjjjj.

   Der findes to mennesker jeg har en smule tiltro tilbage for, Langballe og Søren Krarup, men selv de er jo blevet pakket ned i Pias lille boks.

   De har nået et punkt hvor selv jeg er forarget over at de skvatnavler og vendekåber bruger Dannebrog i deres klamme gang luft og varme vinde.

   Kommentar by Whodares — 3. januar 2009 @ 20:58

  76. Jeg har tænkt mig at melde både formanden for Dansk Palæstinensisk Venskabsforening, Fathi El-Abed, og TV2 journalisten der kom med udtalelsen om de to israelere ikke selv var ude om det, til Dokumentations- og rådgivningscenteret om racediskrimination.

   I DRC siger de, at de arbejder for etnisk ligestilling, og nu må deres ægte holdninger stå til prøve. Hvis en dansker havde sagt, at en muslimsk pige provokerede ved at gå med tørklæde, ville fælden klappe med det samme, men nu må vi se, om DRC mener, at det i dagens Danmark er i orden at mene, at Davidstjerner er provokerende.

   Jeg glæder mig til et svar, som jeg dog ikke regner med at få.

   Kommentar by Michael Jensen — 3. januar 2009 @ 21:29

  77. “Nu havde israelerne jødestjerner på, så kan man ikke sige at de selv var ude om det?”

   Ville “journalisten” mon også i tråd med ovenstående sige:
   “Nu havde de muslimske kvinder hijab på, så kan man ikke sige, at de selv er ude om likvideringsforsøg?”

   Jeg må opfordre alle, der har overskud til det, at anmelde afbrændingerne af de israelske flag til politiet. Afbrændingerne er dokumenteret ved anti-israelske demonstrationer i Odense 2/1:

   http://www.fyens.dk/gallerier/309406

   og i København 3/1.

   Så vidt jeg kan læse mig til, er det ulovligt at afbrænde andre nationers nationalflag i henhold til straffelovens §110E. Strafferammen er op til 2 år.
   De pågældende skal ikke have lov til at slippe afsted med denne uciviliserede og utilstedelige adfærd.

   Endvidere burde alle de racistiske udtalelser, som er gengivet i medierne anmeldes til DRC. Hvis DRC skal have sin berettigelse, så forventer jeg også, at DRC selv tager de åbenlyse racismesager op.

   Kommentar by Johansen — 3. januar 2009 @ 21:54

  78. @ Henrik (#64): Er bekendt med påstandende om Debka. Tjek eventuelt “discussion” på Wikipedia under Debka her: http://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Debka.com

   Vi må basere os på mange kilder; Debka er næppe ringere end medierne generelt, og da slet ikke ringere end danske medier. Hvor mange danske medier har bragt Bush’s entydige stillingtagen?

   Kommentar by Poul Højlund — 3. januar 2009 @ 21:56

  79. Ad. 77

   Billede af afbrændingen af det israelske flag ved siden af et vajende Hizbollah flag på rådhuspladsen i København:

   http://jp.dk/indland/article1558325.ece?showInfo=image&relatedField=picFrontpageArtRight&imgNum=0

   Jeg har kun foragt tilovers for disse islamiske fascister!

   Kommentar by Johansen — 3. januar 2009 @ 22:03

  80. Hvorfor griber politiet ikke ind overfor “demonstranterne”, der helt åbenlyst overtræder maskeforbuddet ved demonstrationer?
   HVORFOR?

   Adskillige af “demonstranterne” til den anti-israelske demonstration i København, som der er linket til ovenfor, er klædt ud på samme måde som de islamiske selvmordsterrorister. Fuldstændig formummet i partisantørklæder og med “victory-tegn”.
   Så svar mig dog. Hvordan kan dette islamistiske vanvid foregå i Danmark?

   Kommentar by Johansen — 3. januar 2009 @ 22:09

  81. Tavshed om kollegers racistiske udtalelser sænker sig over samtlige medier. Racismen og fortielserne gør vor tids journalister til medskyldige i overgreb på uskyldige civile ikke-muslimske danskere og ikke-muslimer, der gæster vort land.
   Den der tier samtygger. samtlige journalister tier!

   Kommentar by morlille — 3. januar 2009 @ 22:12

  82. Officiel talsmand fra Islamisk Trossamfund glæder sig over flagafbrændingerne:

   http://politiken.dk/indland/article622721.ece

   Kommentar by Johansen — 3. januar 2009 @ 22:21

  83. Det ene israelske skudoffer beskriver her detaljeret, hvordan skyderiet foregik, og at mange var involveret i dette racistiske mordforsøg: http://politiken.dk/indland/article622726.ece
   Det er mærkeligt at Politiet ikke har fortalt herom, og at de involverede ikke er blevet anholdt. Men PET er jo inde i billedet, så måske sker der snart noget.

   Kommentar by Niels P. — 3. januar 2009 @ 22:28

  84. Der er lige 3 ting som jeg skal have luft for, her på lørdagens ende..

   1. GLEM ALT om at DRC reagerer på sagen om mordførsøgene på de 2 jøder, det kommer ikke til at ske..

   2. Det er åbenbart blevet sådan, at medier – massemedier – er blevet mere interesseret i at føre ideologier ud i livet, i stedet for blot af lave kritisk journalistik…global opvarmning, økologi, hensynsløs hensynstagen og islam er det ypperste i den front..

   3. og så er jeg sgu skuffet over den israelske hær, 8 dage med bombninger og ifølge CNN, er der kun nakket 460 palæstinensere til dags dato….alt for lidt og alt for sent..

   Kommentar by Onion — 3. januar 2009 @ 22:58

  85. # 83 Niels P
   ***Det er mærkeligt at Politiet ikke har fortalt herom, og at de involverede ikke er blevet anholdt. Men PET er jo inde i billedet, så måske sker der snart noget.***

   Hvis PET stadig har samme mentalitet som under den tæer-krummende slapsvans Bonnichsen, så glemt det…cafe latte-dialog med de voldsparate og undladelse at sige fy til de voldsparate og frasigelse af koranens blodige ansvar ligger dem lige til venstrebenet.
   Måske tænker den nye chef med hjernen i stedet for med hjertet,- tiden vil vise det – jeg tror det næppe..

   Kommentar by Onion — 3. januar 2009 @ 23:04

  86. Ahmad Harby fra politikens artikel:
   “Han håber demonstrationen kan presse folkestemningen og dermed støtte palæstinenserne.”

   Hvis muslimerne virkelig tror at trusler om vold og hadfyldte demonstrationer med flagafbrænding og trommehindesprængende kanonslag kan få danskerne presset til at holde med muslimerne mod israel, så må de da virkelig tro, at danskerne har lige så lav intelligens som dem selv?

   Men desværre må man jo erkende at han ikke tager helt fejl. Vores medier, med Hr. Seidenfaden i spadsen, tilbeder allesammen Allah i samlet flok og er villig til en undskyldning, hver gang en israeler har været så ubehøvlet at stå i vejen for en Hamas-raket.

   Hvorfor skal jeg finde mig i at mit land lægger ryg til sådan noget? Muslimerne har virkelig den frækhed at tro de kan gøre hvad det passer dem i vores land. Desværre giver medierne dem jo ret.

   Kommentar by Carl — 3. januar 2009 @ 23:05

  87. […] en af de vigtigste artikler om vor tids nazisme på Uriasposten. Kim poster desuden disse billeder fra demonstrationer i Gaza: Sund børneopdragelse […]

   Pingback by Stop den tiltagende nazisme « Retten til selvforsvar — 3. januar 2009 @ 23:09

  88. @ M16
   Den bedste måde at hjælpe de danske jøder, er at udstyre dem med våben så de ikke for brug for blive smuglet ud af landet – hvor skal de da også smugles hen? Sverige? UK? Tyskland? HA!

   Kommentar by RettenTilSelvforsvar — 3. januar 2009 @ 23:16

  89. @Johansen
   “Så svar mig dog. Hvordan kan dette islamiske vanvid foregå i Danmark?”
   -Fordi vi lader stå til, for ellers er vi danske racister! Og dømmes efter straffelovens §266b, eller EU-dom mod borgerne.
   -Det var godt gjort at Hendes Majestæt i sin nytårstale i 1984-1985
   -du kan finde det på
   http://www.dr.dk/bonanza , gav danskerne en opsang:
   ” Og så kommer danskerne med deres humor og dumsmarte bemærkninger
   …..Det kan vi ikke være bekendt!”
   Fra første dag i 1985 har medierne med DR1 i spidsen og frem til i dag
   har holdningsbearbejdet befolkningen, at de er racister og småracistiske hvis man protesterer mod muslimske flygtninge/indvandrere.
   De første muslimer som kommer til nyt land er altid ydmyge.
   Politikere og vores øvrighed har ladet sig narre til at tro, at muslimske flygtninge/indvandrere er ydmyge, traumatiserede stakler som man skal være gode ved, og at danskerne er onde ved dem.
   Det er denne mekanisme som er drevet af Politisk korrekthed.
   Det er på høje tid man byder Politsk Korrekthed trods.

   2) Skudofrene Meny og Ital udskrives om få dage.
   Hvis jeg når at poste “God bedring” kort, inden postkassetømning søndag kl.18. Kan det så nås at Meny og Ital får kortene i hænde ?
   Med venlig hilsen :-)

   Kommentar by HelgeD-H — 3. januar 2009 @ 23:32

  90. De seneste dages begivenheder viser jo tydeligt, at musserne har opdaget, hvor svage vi er. Selvom det har taget noget tid for dem, men hvad kan man forvente af SUT-SKO-FOLKET.

   Det startede med den lille intifada i februar sidste år, og for hver gang de laver ballade, er der ingen konsekvens. Afbrænding af skoler bliver mødt med et træk på skulderen, nåh ja “drengestreger” o.s.v. Politiet ser vi ikke, politikerne er tavse som østers. Hele tiden bliver grænsen rykket, og nu er vi så der, hvor muslimer kan stå på landsdækkende tv og udbrede sig om mordforsøg, de syntes er helt legitime.

   Den måde vores samfund er skruet sammen på, er slet ikke gearet til disse voldsparate psykopater. Og de ved det!!!.
   Der skal en gennemgribende holdningsændring til hos sofadanskeren, men hvordan det skal ske, ved jeg ikke. Vi må bare håbe, at det, der foregår pt., kan være en øjenåbner. Det er i hvert fald godt, jeg bor langt væk fra de store byer i Danmark. Hvis jeg havde oplevet disse demonstrationer på tæt hold, ved jeg ikke hvordan jeg havde reageret. Afbrænding af koranen???.

   Når jeg ser sådan et billede fra Rådhuspladsen i dag, væmmes jeg, og jeg kan ikke lade være med at tænke 20-30 år frem. Hvordan, tror I så det bliver i lille Danmark. Jeg bliver helt dårlig, må hellere gå i seng. Godnat Danmark, og held og lykke, du får brug for det.

   Kommentar by Ciska — 3. januar 2009 @ 23:53

  91. #80. Johansen.
   Hvorfor griber politiet ikke ind overfor “demonstranterne”, der helt åbenlyst overtræder maskeforbuddet ved demonstrationer?
   HVORFOR?

   Mit bud er at de ikke tør eskalere situationen.

   Konsekvenserne er #90.Ciska så bla. inde på, nok ikke en helt skæv vurdering.

   Kommentar by PB — 4. januar 2009 @ 00:10

  92. @Ciska
   -Nøjagtig samme tanker har jeg også.
   De mørke skyer trækker sig sammen, selv om jeg har overtaget min faders tankesæt (Z), og er glad for ikke at have radikale forældre.

   Kommentar by HelgeD-H — 4. januar 2009 @ 00:15

  93. http://girlontheright.com/2008/12/28/pallywood/

   Fremtid i en dansk by? Svensk? Engelsk?

   Kommentar by PB — 4. januar 2009 @ 00:28

  94. Roolig nu

   Det har også andre konsekvenser. Husk råbene “Allah’ u Akbar” under demonstrationerne. Tag dem op overfor jeres familie, venner og arbejdskolleger. Spørg dem om hvilken berettigelse lige præcist dette råb har i en kamp mellem Israel og ekstrem islamisme. Om Hamas dagsorden i virkeligheden handler om noget andet og “større” end statens Israels udslettelse.

   Sig “Allah’ u Akbar”. Hvad har det med med en hjemstat at gøre…?

   Tør øjnene- Israel har flere venner i Danmark end mediebilledet flimrer med lige for tiden :)

   Godt nytår alle

   Kommentar by Ivan — 4. januar 2009 @ 01:05

  95. Dóner et beløb der kan være med til at give et opmuntrende pusterum i hverdagen for de israelske soldater:

   http://www.stogether.org/

   Kommentar by Michael Jensen — 4. januar 2009 @ 01:09

  96. Hvor jeg skammer mig over at disse mennesker omtalt har nogen som helst tilknytning til dk. Hører i øvrigt at Israel invaderer Gaza i disse timer. En pizza er på vej til IDF. God jagt drenge!

   Kommentar by Jacob — 4. januar 2009 @ 01:10

  97. #90 Ciska,

   Jeg er fuldstændig enig med din analyse og fremtiden har i den grad mørke skyer og mørkemænd i sigte.
   Det er tankevækkene hvad der sker, historien gentager sig selv foran vores øjne, hvad var det man kaldte sofa sutskofolket for år tilbage, tryghedsnarkomaner,,,

   Dem kan man ikke komme udenom, men jeg har nu stadivæk, for eget vedkommene en tro på danskerne, det kan man både se og fornemme i debatterne rundt omkring, stadigvæk er det, alle taget i betragtning ikke mange ud af befolkningen, men stederne hvor man kan frit kan udfordre og debattere de ‘nyheder’, ala DDR man bliver påduttet er få, og kommer ikke ud til den brede skare medmindre folk leder efter det, eller starter at tage interressen at gøre det, som Rush Limbaugh kalder ‘The drive-by medias’ er hvad langt de fleste fylder sig med, ligesom ‘Drive-in fastfood’.

   Der få man som bekendt ikke en nogen nuanceret nyheds dækning.

   Men langt de fleste og største parten af den danske befokning er bestemt ikke dumme, eller autoritets tro, jeg er af den overbevisning at folk udemærket godt er klar over tingenes reelle tilstand, mediernes alternative realitet og virkeligsfjerne utopier som multikultifascismen, kultur relativisme er der kun fjolser, og venstreorienterede politikerer der køber.

   Den politiske korrekthed har altid været de totalitære Marxistiske ideologiers middel til at ensrette ‘massernes’ tankegang, hvor i diktaturer ‘afvigeren’ blev tilsvinet, smidt i gulags eller koncentrationslejre, mistede jobs og diverse andre undertrykkelse metoder af individet der tænker anderledes.

   De samme tendenser ser vi idag, venstrefløjen’s ‘vagthunde’, politisk korrekte fascister med en næsten abitrær standret, diverse ‘interesse organer’ som de perverst udnyttede ‘menneskerets organisationer’, ytringsfriheden er under angreb, virkeligheden bliver fornægtet, ligesom i Soviet Unionen.

   Det er næsten Orwellsk.

   Det som vi mangler er nogle stærke organisationer der kan forene, tage initiativer osv, det har venstrefløjen i overdådighed, og oftest betalt med skattepenge og tilskud, forkasteligt i sig selv værende ’samfundsfjendksk’, den kollektivistiske tankegang, som ligeledes inkludere muslimer, kan altid regne med at andre tager dem i forsvar, de handler næsten ‘instinktivt’, hvorimod dem på ‘højrefløjen’ er en broget samling af indivialister, hvor langt største parten er produktive.

   Venstrefløjen og højrefløjen er forældede begreber efter min mening, snarere burde man kalde det ‘Utopister og Realister’.

   Det er intet under, som Ciska påpeger, at de autonome brunskjorter og inifada bilbrander kulten bliver mere og mere udskejede, de har jo altid enten end imam eller en venstresnoget utopist, såkaldt ‘ekspert’, en virkeligheds fornægtende utopist Cand Mag i Absurd Forsnørkling, Karl Marxsen, der udtaler sig undskyldende på selv den værste umenneskeliggørelse, forbrydelse og deslige, utopisterne gør alt for at underminere restsystemet, retssikkerheden, individets ukrænkelighed osv

   Ethvert initiativ der taler til forsvar for det som der burde være vores fælles arv og folkeret, Danmark, vores frihed, kultur, ytringsfrihed, historie (der bliver forvansket og voldtaget af Marxistiske revisionister), ejendomsret, individets ukrænkelighed, værdier osv bliver trynet i medier og DDR, udskejet til at være ‘racistisk’, ‘Nazisistisk’, et andet symptomatisk træk er at de altid angriber personen istedet for at rationelt svare på budskabet, utopisterne har ingen platform hvorfra de kan handle fra fornuften, eller håndgribe virkeligheden, ‘ad hitlerum’ beskyldningerne er fuldstændig absurde, og et andet Stalinistisk levn, det var de forskellige landes patriotisme der var nok den allervigtigste faktor i at bekæmpe nazismen, og overleve kommunismen under Warsaw pagten, derfor nedbryder utopisterne også enhver national følelse, ‘det globale samfund’ og andre floskler, samt EU som det har udviklet sig til er ‘Kommunistisk Internationale’ i ny forklædning.

   Mange danskere vil gerne gøre noget tror jeg, en ting er at debatere, blogge osv, det er vigtigt, især som medierne er fulde af rødfascistisk propaganda, de fleste, eller næsten alle, er jo ikke ‘aktivister’, men der er ting hvor man gerne vil manifestere sig, eller føler man bør handle, for eks en Pro-Israel demo, men hvor skal man gå hen? Med hvem? Man kan jo ikke lave en enmands forestilling eller familie udflugt med et par flag.

   Demonstrationer der strider mod den politiske korrekthed, det kollektiviste diktatur middel, bliver oftest, hvis ikke hvergang mødt med hvor tid Nazi-style stromtropper der udøver poltisk vold, hærværk, brand og bål, Churchill advarede os, ‘Fascismen kommer tilbage i form af antifascismen’, man kan kun give ham ret – Idag er der brug for en Churchill, til at samle, han blev jo også udskældt og blev kaldt ‘warmonger’, hvor ironisk, idag ville de have stemplet ham som ‘Nazifob’.

   Hvad skal man gøre?

   Hvis der var et enkelt svar var det nok fundet, men det er jo heller ikke enkelt som ting er skruet sammen.

   Trykkerifrihedsselskabet er vel nok den allermest positive ting der er sket de seneste år, den er uden tvivl at takke for utroligt meget i kampen om vores ytringsfrihed.

   Som borger, hvad kan man gøre?

   Danne telefonkæder, snakke med naboer osv.

   Skabe bevisthed blandt venner, bekendte, på sin arbejdsplads osv.

   Tænke på fremtiden, finde sammen med ligesindede, der bliver et tidspunkt hvor det bliver nødvendigt med modtstandsbevægelser.

   Vide hvem der er Quislinge, værnemagere, redepissere osv.

   Det er vigtigt at meget bliver holdt under overfladen, man skal bruge sin fantasi…

   Vi kan ikke regne med medierne, ejheller til at positivt tage hvad vi ser som positive initiativer og forvente hjælp, ethvert forsøg p at organisere noget der vil give Danmark selvstændighed eller stræbe efter det vil blive forpurret af EUssr.

   Vi har brug for virkeligheds nære politikere, der er for få.

   Organisationer der er stærke nok til at komme igennem til pressen, og arrangere demonstrationer, som for eks en Pro-Israel, med hvad der hører til, hvor man ved man kan deltage med mange andre, de fleste er ikke villige til, endnu, at gå til demonstrationer i skudsikre veste og være klar til kamp, der har utopisterne et stort forspring, ejheller er det realisternes ide om at gå til en demo.

   Hænge plakater op, dertil bruges også en form for organisering.

   Foreninger, møder vil ligeledes blive angrebet af Nazi-style sortskjoreterne, men vi har brug for det.

   Vores største ‘fjende’ er ikke islamisterne, men utopisterne, værnemagerne, Quislingene, rødfascisterne, medierne, femte kolonnen der har infiltreret vores politi, PET, offentlige institutioner osv.

   Havde vi ikke dem der næsten begår dagligt landsforræderi, underminere retssystemet, retssikkerheden, lov og orden osv havde islamisterne ikke været noget problem.

   Kommentar by Rolf Krake — 4. januar 2009 @ 02:21

  98. DRC er en privat ekstremist-organisation, der ganske vist bruger et halvofficielt-klingende navn (på samme måde som Forbrugerrådet, der også er helt privat og venstreorienteret, men som mange givetvis forveksler med den statslige Forbrugerstyrelse). DRCs bagmænd er bl.a. rabiate typer som Tim Jensen og Jens Elo Rytter (sidstnævnte stiller i øvrigt sin massive idioti til skue i JP aktuelt – f.eks. fremturer han med, at Gaza er “besat”). Fjolset fabler også om “kollektiv afstraffelse”. Han argumentere ikke på nogen måde for den uhyrlige påstand – det er åbenbart bare en tvangstanke, der er opstået i hans hoved, og så gentager han den manisk i én uendelighed.

   Kommentar by Uzi — 4. januar 2009 @ 02:41

  99. Rolf Krake:

   Danerne har fornemmet det. Men de gør det stadig inde i stemmeboksen. Når ingen kigger dem over skulderen ryger blyanten ned til liste O.

   Undskyld min holdning.

   Men jeg synes stadig at DF skulle have væltet regeringen på Metocksagen. Ingen sag kunne have være mere velegnet til et jordskredslignende valg end netop at EU sætter dansk lovgivning ud af kraft eller, at EU nu slår udlændingepolitikken op på den åbne ladedørs hængsler igen.

   Så alene er vi altså heller ikke. Der er bare en hel del fodslæbende europæere,som vi er nødt til at vente på. Jeg tvivler ikke på, at hovedparten af den denske befolkning i bund og grund i enig i holdningerne på Uriasposten, på Geoff’s mailingliste eller hvor vi ellers går i verbalt slagsmål-

   Men vi kigger efter, hvor er alle de andre henne. De er på vej i Sverige, i Holland, i Storbrittanien, i Frankrig og i Norge. De er bare 5 år bagud i forhold til en fri debat.

   Vores rolle er at holde fast. At holde skansen til de europæiske allierede får rystet den politiske korrekthed af sig og tør folde sig ud i fuldt flor. Hvis vi svigter med den opgave, så er det vores ansvar, at Europa går ned i et fremtidigt Ummah. Er det ikke værd at slås for at undgå dette ?

   Godt nutår

   Ivan Broe

   Kommentar by Ivan — 4. januar 2009 @ 02:51

  100. Ivan Broe:

   Ingen brug for at undskylde for sin holdning :)

   DF er det eneste parti der fuldtud står for danskerne og Danmark, og tør sige det højt, vi savner lidt mere punch fra dem.

   Metock dommen er i den grad en skændsel, og har været en øjenåbner for mange, det værste diktatoriske emne i EU er nok svinet Jacques Barrot, commissioner for Justice, Freedom and Security,(endnu en Orwellsk monstrøsitet) som rent ud sage at han elskede dommen.

   Jeg er absolut enig at vi ikke kan slippe denne her opgave, og at det er værd at slså for, stå fast, ‘never give an inch, or they will walk you for a mile’ var der engang en eksmuslimsk iraner der sagde om muslimerne.

   Jeg er nu optimistisk med Danerne, de lader sig ikke føje, det var for ikke så længe siden helt naturligt at sige ‘jeg er stolt af at være Dansker’, og det skal man altid gentage, og aldrig glemme.

   Kommentar by Rolf Krake — 4. januar 2009 @ 03:17

  101. Godt Nytår!

   Kommentar by Rolf Krake — 4. januar 2009 @ 03:18

  102. Uzi:

   Lige prøcist; derfor har jeg placeret mig selv i den offentlige debat på Pia Kjærsgaards og Morten Messershcmidt´s side.

   Jeg ser adskillige ligheder mellem nazisme og radikal islamisme:

   1. Forståelsen mellem Stormuftien af Jerusalem og Adolf Hitler

   2. Stormuftiens næsegruse beundring over nazisternes løsning på “jødeproblemet” som udtrykt gennem muftiens besøg i Berlin i 1941

   3. Deres fælles had til jøder.

   4. Underkastelsen overfor en totalitær ideologi

   5. Den fælles brug af tekstilers signalværdi. I 1930’erne var det hagekors på armbind. I dag er det Hijab, Burka eller Chandor.

   6. Udryddelsen af utilpassede. I Nazieuropa var det sigøjnere, jøder og slaviske folkeslag. I dag er det kristne i Darfur, nigerianske kristne eller kristne i Kosovo

   7. Dødsstraf for at forlade religionen. Nazisterne hængte “frafaldne” på slagterkroge i Plötzensee. Folk der i dag forlader “fredens og tolerancens” religon er frit bytte for muslimer.

   8. Udryddelse af personer, der faldt udenfor. Nazisterne henrettede sindssyge og Homoseksuelle. Iran’s præsident har erklæret at homoseksualitet ikke eksisterer i Iran. Mens billeder af hængte homoseksuelle i iranske kraner har gået verden rundt.

   9. Kvindens stilling. I Nazityskland skulle kvinden blive hjemme og føde masser (af helst drengebørn) til brug for fremtidig kanonføde. Man kan jo spørge Aya Hirsi-Ali om, hvad muslimske mænd forventer af kvinder ?

   10. Faderens dominerende stilling indenfor familien.

   11. Fornægtelse af enhver videnskabelig landvinding. Hvis den ikke er i overensstemmelse med race- eler koranideologien.

   12. Retten til at lyve overfor enhver kritik, hvadenten det drejer sig om koncentrationslejrenes sande natur (et Theresienstaadt kunne ikke fjerne stanken fra krematoriet) eller om det drejer sig om muslimens ret til at lyve for at fremme profetens sag.

   Så jeg ser en helvedes masse lighedspunkter mellem nazisme og islamisme. Så tag venligst mig med i dette sagsanlæg.

   Kommentar by Ivan — 4. januar 2009 @ 03:48

  103. Noget der er symptomatisk, og fortællene om mediernes komplicitet med Palliwood er at det er den eneste konflikt vor vi konsekvent får antallet af børn.

   Jyllands Posten har sandelig tyet til en virkelig venstresnoget rødfascist og terrorist undskylder, det er præcist det velkendte trick med at få en anden til at udtrykke de holdninger og budskab som AgitProp femte kollonne journalisten vil propagandere:

   SANNE GRAM Jyllands-Postens korrespondent Lektor har et langt interview mad selveste Jens Elo Rytter, Københavns Universitet, er det ikke den samme rødfascist der sidder i DRC?

   http://jp.dk/udland/mideast/article1558485.ece

   En slimet karl…

   æøå

   Kommentar by Rolf Krake — 4. januar 2009 @ 04:01

  104. Gaza er ikke besat, Israel trak sig ud, men enhver rødfascist gentager den samme løgn.

   Kommentar by Rolf Krake — 4. januar 2009 @ 04:04

  105. Man er så træt af at hæøre den samme løgnagtige floskel om ‘kollektiv afstraffelse’, og tilmed en beskyldning fra de kollektiviske fæhoveder, de to Israelere der blev skudt ned er hvad der kendegiver kollektiv afstraffelse, endog udfra et racistisk motiv motiveret af en ideologi, sikket et fjols denne rødfascist, såkaldte ‘ekspert i folkeret’ Lektor Jens Elo Rytter, et typisk eksempel på rødfascistisk propaganda med autoritære overtoner, ekspert i at artikulere idioti der bestrider sund fornuft såvel som virkeligheden, velvidende at hamas terroristerne bruger civile som skjold, minder mig om en karikatur jeg engang så med en hamas terrorist der havde et barn bundet på maven hvor der stod ‘Palæstinensisk skudsikker vest’.

   De prøver konstant at beskylde modparten med deres egne karakteriske træk, endnu en rødfascisyisk perversitet, der bruges til at forpurre enhver rational debat, og flytter opmærksomheden fra dem selv, hvem de er og deres egen afskyelige ideologi.

   Kommentar by Rolf Krake — 4. januar 2009 @ 04:31

  106. Fantastisk arbejde Kim. Det kan være det ikke altid synes sådan for dig, men i fremtiden vil du blive kendte som en fremragende samtidshistoriker, der tog på sig at dokumentere at det danske demokratis frie presse ca. 60 år efter anden verdenskrig ikke kunne genkende ekstremisme, når den gik midt på Rådhuspladsen og råbte: “Se på mig jeg er ekstremisme”…

   Kommentar by Anonym Københavner — 4. januar 2009 @ 10:07

  107. Ud fra den ensidige ukorrekte mediedækning må gårsdagens galninge foran Christiansborg være overbeviste om, at danskerne bakker op om den palæstinensiske “sag”. Er der dog ikke nogen, der kan fortælle dem, at det modsatte er tilfældet!

   Kommentar by morlille — 4. januar 2009 @ 10:17

  108. Den utroligt skarptseende britiske kommentator Melanie Philipps har skrevet en artikel med titlen “Ondskabens 5. kolonne, medierne, i aktion igen.” Et fantastisk oprids over konflikten og hykleriet hos medierne. Kan læses her.
   http://synopsis-olsen.blogspot.com/2009/01/ondskabs-femte-kolonne-i-aktion-igen.html

   Kommentar by synopsis-olsen — 4. januar 2009 @ 10:43

  109. […] Fyens Stiftstidende 1, 2, 3 h/t Uriasposten […]

   Pingback by Denmark…….Why Bring This To Europe and the UK? « Centurean2’s Weblog — 4. januar 2009 @ 11:38

  110. […] Fyens Stiftstidende 1, 2, 3 h/t Uriasposten […]

   Pingback by What Powell Warned us About!! « uk1884 — 4. januar 2009 @ 11:39

  111. Medierne er ved at grave det op, som de altid har haft liggende latent under over overfladen: “Alle de problemer i denne verden, som kan føres tilbage til muslimer, skyldes Israels eksistens.”
   Der kan trækkes en hjemlig parallel, DF får skylden for al indvandrerballaden.
   Det er dagens journalistiske niveau.

   Kommentar by Menig 442 — 4. januar 2009 @ 11:46

  112. # 110
   Du mener vel: DF OG politiet. Det er jo det danske politis skyld, at muslimerne begår kriminalitet og er overrepræsenteret i fængslerne. Hvad bilder politiet sig ind at prøve at gribe ind overfor indbrud, tasketyveri og voldtægt af danske kvinder, bare fordi et par muslimer laver lidt “drengestreger”? Det bør vi danskere da have forståelse for, ikke sandt? Bekæmp kriminaliteten blandt muslimer – nedlæg politiet!

   PS: Til de politisk korrekte, strammundede pladderjumanister, som ikke forstår ironi og som læser dette indlæg: Bare rolig, det er overstået nu.

   Kommentar by Carl — 4. januar 2009 @ 12:12

  113. Så også Deadline med Birgitte Rahbek, hendes overordnet budskab lød, medierne forherligere Israel og invasionen!!?? Det meste af hendes ordflom var en syndflod af urigtige og løgnagtige påstande, og Røde Kurt, ja han gjorde som han plejer, undlod at stille kritiske spørgsmål, men det var vist helle ikke hans intentioner!

   Kommentar by Front De Boeuf — 4. januar 2009 @ 12:28

  114. -> 108 Synopsis-Olsen

   Herlig kronik af Melanie Philipps!

   Kommentar by Front De Boeuf — 4. januar 2009 @ 12:30

  115. ->111
   Bekæmp kriminaliteten blandt muslimer – nedlæg politiet!

   God ide, jeg tror der er mange danskere der står på spring for selv at rytte op i ghettoerne, der hvor politikerne og politiet har spillet fallit.

   Kommentar by Fritz — 4. januar 2009 @ 12:47

  116. Palæstina ud af Danmark !

   Kommentar by Henrik -patriot — 4. januar 2009 @ 13:09

  117. 114

   Fritz

   Nogle forældreskaber burde også ophøre. Jævnfør den far der praktiserer (multikulturel) børneopdragelse hvor sværd, selvmordsbombe og håndgranat indgår.

   Hvor er for resten Red barnet organisationen i den forbindelse?

   Det skal nødigt ende som i Irak – i Danmark:

   “Mange dræbt, da en kvindelig selvmordsbomber søndag slog til mod den shiamuslimske Imam Moussa-helligdom i Iraks hovedstad.”

   h t t p://www.bt.dk/article/20090104/nyheder/901040333/

   Kommentar by Janne — 4. januar 2009 @ 13:12

  118. DR’s programetiske regler bygger på fem kerneværdier:

   1) Troværdighed
   2) Uafhængighed
   3) Alsidighed
   4) Mangfoldighed
   5) Kvalitet

   Sædvanen tro, er det meget svært at genkende alle fem kerneværdier!

   Kommentar by Front De Boeuf — 4. januar 2009 @ 13:24

  119. Off topic :

   http://jp.dk/indland/krimi/article1558618.ece (Røveri mod kaserne)

   80% statistisk chance for at der er tale om perkere, men har det nogen forbindelse med den nuværende araberballade ?

   Kommentar by Tolder — 4. januar 2009 @ 13:34

  120. 66-Rolf Bergstrøm.
   Det var en kedelig sag for mig at opdage,at JP har indført censur.
   Har opsagt mit abonnement på avisen..
   Godt du så det.

   Kommentar by Henrik -patriot — 4. januar 2009 @ 13:47

  121. Det hjælper noget.

   I går sendte jeg et beskedent bidrag til Israel, og et par timer senere gik de ind i gaza. ;-) Hvad kan der ikke opnåes, hvis alle gode danskere sender et lille beløb.

   Lyt iøvrigt til PSMs retorik. Rystende at han er vor udenrigsminister. Da han var ung (under 40) kunne hans totalitære gymnasiale sværmerier undskyldes. Nu hvor han burde være blevet voksen viser han sig som en fuldblæst katastrofe.

   Mvh. Børge.

   Kommentar by Børge — 4. januar 2009 @ 14:02

  122. ->119, Børge:

   Kan du ikke lige give et link og en kort beskrivelse af bidraget til Israel. Er det mad/fødevarer eller direkte overførsel af beløb?

   Kommentar by Nosferatu — 4. januar 2009 @ 16:27

  123. Nu må vi så også finde os i at læse i den Allah-tilbedende (danske?) avis politiken, at flere europæiske lande fordømmer israels “overgreb” mod de uskyldige terrorister, der har overdænget israel med raketter i flere år. Eneste lyspunkt var søren pind, der åbent tilkendegav, at han “godt kunne forstå israel” og at det var svært at se et alternativ til en invasion.

   At Søren tør sige sådan noget i et land som Danmark? Frygter han ikke mordtrusler i dette dejlige demokrati med ytringsfrihed? Enhedslisten burde melde ham til menneskerettighedskommissionen for at diskriminere de stakkels muslimer, der har været så flinke at besætte vores land, så vi ikke længere er herrer over vores egne medier.

   Det er jo også de færreste civiliserede lande, der i længden finder sig i at blive beskudt med raketter af nogle, som man giver elektricitet, rent drikkevand og bistandshjælp.

   Oh, hvornår kommer dog den dag, hvor denne retarderede dødskult ved navn islam forlader denne verden?

   Kommentar by Carl — 4. januar 2009 @ 16:56

  124. Til 122 Nosferatu.

   Oppe i 21 gav jeg den sidste link, jeg har benyttet, og som jeg tidligere har benyttet. De lyder måske en anelse for zionistiske for de fleste, og om pengene faktisk kommer frem til nogen nytte, kan jeg ikke garantere for. IDF har også støtte-links.

   Omvendt ser jeg jo, at de over 400.000 kroner, jeg betaler i skatter og afgifter, går til alverdens anslag mod civilisationen, så jeg lærer at leve med, at jeg støtter mennesker, jeg ikke kender i detaljer.

   Jeg er glad for, at du spurgte.

   Mvh. Børge.

   Kommentar by Børge — 4. januar 2009 @ 17:19

  125. Jeg glemte:

   Det er penge. For de fleste danskere som jeg er 500 kr. mange penge, så jeg gav kun 100$. Jeg giver i forvejen til DDF og Siad, og jeg ville også gerne have råd til at støtte Kim. Han er på næste gang.

   DDF går jeg mest ind for. Siad er jeg ikke altid helt enig med, men jeg har meget stor respekt for den hårdt arbejdende Anders Gravers og flere af de andre.

   Jeg håber, at flere som du vil støtte. Der er brug for Jer.

   Mvh. Børge.

   Kommentar by Børge — 4. januar 2009 @ 17:41

  126. Man kan donere et måltid til IDF tropperne her:
   http://www.pizzaidf.com og http://www.burgeridf.com
   De to websites har været omkring længe, så jeg tror de er gode nok. Man skal være varsom med fup-indsamlings websites disse dage.

   Kommentar by Højrebladet Komet — 4. januar 2009 @ 18:16

  127. -> Børge: tak for svaret.

   Som Højrebladet Komet skriver lidt længere nede skal man være opmærksom på fup-sites i disse dage, så vil gerne høre om de links folk har gode erfaringer med

   Kommentar by Nosferatu — 4. januar 2009 @ 18:25

  128. I forbindelse med den anti-israelske demonstration kan vi på fotografiet øverst se en dreng formentlig på skuldrene af sin far.
   Drengen er iklædt patisanklæde, hvori der er isat et look-alike islamiske sværd. Drengen har fået tapet dynamitstænger på tøjet og holder en håndgranat.
   Paradoksatl at de islamiske foreninger kaldte denne demonstration for en fredsdemonstration. Et kæmpe selvmål er det så, at adskillige af deltagerne er klædt ud som selvmordsterrorister!
   Endvidere er næsten alle kvinderne tilsløret i klonende islamiske kostumer.

   Kommentar by Johansen — 4. januar 2009 @ 19:48

  129. Næste gang lysten melder sig til at se på primitive aber, kan man jo bare gå til en anti-israelsk demonstration!!!!

   Kommentar by li — 4. januar 2009 @ 20:12

  130. “…stor fest…”

   Når civile bliver skudt ned!

   Kommentar by Fiskeøje — 4. januar 2009 @ 20:33

  131. Nahi Abuo-Hantash bør hjemsendes.

   Kommentar by Fiskeøje — 4. januar 2009 @ 20:35

  132. Farlige Eyub Kekel bør hjemsendes.

   Kommentar by Fiskeøje — 4. januar 2009 @ 20:37

  133. Azam Azam bør hjemsendes.

   Kommentar by Fiskeøje — 4. januar 2009 @ 20:41

  134. Med hensyn til demonstrationen i København:

   Det er skræmmende, at der findes så stor en femte kolonne i Danmark.

   Kommentar by Fiskeøje — 4. januar 2009 @ 20:45

  135. Det var makabert med billederne af skudofrene på OUH i Fyens StiftsTidende fra d. 3.januar. Den der er skudt i armen har
   Hoffmanns Gerät, og udskrives senere end sin kollega, som blev skudt i
   benet. Min dybeste medfølelse til “Meny” og “Ital”. Og til helvede med den Arabuska som skød for at dræbe i Danmark.
   Man kan vel nå at sende “God Bedring” -kort til dem til OUH ?

   Kommentar by HelgeD-H — 4. januar 2009 @ 20:45

  136. “Jøderne er vores tids jøder.”

   Så sandt.

   Men jøderne er nok kun begyndelsen. Vi står vel for tur, når demografien tipper.

   Kommentar by Fiskeøje — 4. januar 2009 @ 20:48

  137. @127
   Danske medier kalder skam også den slags galeoptog for “fredsdemonstrationer”.
   Nå, men jeg er efterhånden kommet til det resultat, at mediefolks ageren og ikke ageren, begge til fordel for arabiske galninge, og dem er der som påstået (også af mediefolk) ikke ganske få af, skyldes ren og skær personlig angst for at blive opsøgt/antastet og få en læsterlig gang arabergalninesmæk.

   Kommentar by morlille — 4. januar 2009 @ 21:21

  138. Det er en totalt skandale at DF ikke trådte i karakter på sine 2 klareste mærkesager, indvandringen og EU. Hvis ikke de har en meget god grund fortjener de ikke folks stemmer næste gang.

   Angående DRC: I min skumle fortid har jeg været forbi dem. De var totalt omgivet af muslimer rent fysisk. For at komme op til deres kontor skulle man dengang forbi et skilt, der på engelsk indholdt ordene “Palestine Street”. Desuden noget arabisk krimskrams. DRC kan have ændret sig lidt siden dengang, men næppe meget.

   Kommentar by Kimpo — 4. januar 2009 @ 22:15

  139. Er der nogen, der ved hvem den DR journalist var? Hende der sagde: “Nu havde israelerne jødestjerner på, så kan man ikke sige at de selv var ude om det?” Jeg kan ikke komme mig over det. :cry:

   Kommentar by Universalgeni — 4. januar 2009 @ 22:49

  140. #127.
   Som Højrebladet Komet skriver lidt længere nede skal man være opmærksom på fup-sites i disse dage, så vil gerne høre om de links folk har gode erfaringer med

   Kommentar af Nosferat

   Her er et link til en organisation der har eksisteret i mange år, helt pålidelig. Den støtter jeg og har gjort det gennem årene.

   http://www.ddi-indsamling.dk/

   Kommentar by PB — 4. januar 2009 @ 23:47

  141. Det er kun ægte terrorister, der formummer sig blandt civile, når de planlægger, træner og udfører deres terrorhandlinger. Derfor bliver de civile tabstal selvsagt ekstremt høje, når Israelerne forsvarer sig. Det er en præmis som terroristerne selv har valgt – men som giver modbydelige billeder på verdenssamfundets TV-skærme. De mange eksplosive jernrør som terroristerne skyder ind over Israel, vil når regnestykket gøres op, udløse en samlet fordømmelse i verdenssamfundet der fuldkommen drukner Israelernes ret til at beskytte sig mod terrorhandlingerne.

   Hvor bliver den retvisende journalistik dog af? Hvorfor står formummede herboende frem på TV med mikrofonholdernes villige billigelse? Hvorfor tillades de mange demonstrationer der støtter den erklærede, afstumpede og gennemførte terrorisme?

   Kommentar by Torben Petersen — 5. januar 2009 @ 00:29

  142. Nu må vi så ovenikøbet finde os i at læse i politiken, at der findes skoler i Danmark, der ville være betænkelige ved at modtage jødiske elever, fordi det ville kunne medføre “uroligheder” pga. deres store andel af muslimer. Forældre til den jødiske elev ville blive rådet til at finde en anden skole.

   Hvorfor finder vi os i det? Muslimerne har besat vores land og lægger ikke særligt meget skjul på at de føler sig som herrer over Danmark. Deres krav skal bare gennemføres og vi må bukke nakken, ellers har vi jo uroligheder, hærværk og flagafbrænding.

   En skoleinspektør svarede på spørgsmålet om at det kunne være rigtigt at fraråde jødiske børn at gå på deres skole, på trods af at vi lever i et såkaldt demokrati, hvor man kan vælge skole frit uden hensyn til apartheid-bestemmelser, at “sådan er det nu engang blevet i Danmark”.

   Muslimerne er herrer over vores land og vi har bare af at indordne sig efter deres vilje og befalinger, ellers står den på dødstrusler og vold. Hvorfor lader vi bare stå til uden at gøre noget? Men det er vel hvad man kan forvente med sådan en fej befolkning, der stikker halen mellem benene, når en hjernedød indtrænger kommer og truer med tæv.
   Godnat, Danmark.

   Kommentar by Carl — 5. januar 2009 @ 16:28

  143. 142

   Carl

   Jeg synes bare at skoleledere skal tænke videre. For hvem fraråder skoleledere næste gang at gå i danske folkeskoler? Børn hvis forældre drikker alkohol? Børn hvis familie har hund? Eller børn der spiser grisekød? Eller børn der er rødhårede? Eller børn af homoseksuelle eller enlige forældre? Eller skal det også næste gang og næste gang børn opfordres til at blive væk fra folkeskoler hedde sig, at: “sådan er det nu engang blevet i Danmark” …

   Kommentar by Janne — 5. januar 2009 @ 20:59

  144. Det er på tide at hjemsende de “flygtninge”, som år efter år rejser på lange besøg i det land, som de påstår, de er forfulgt i. Og det gør mange “flygtninge” fra bl.a. libanon, somalia, iran, irak og afghanistan. De nævnte “flygtninges” familiemedlemmer skal også hjemsendes.

   Kommentar by Poul — 5. januar 2009 @ 21:50

  145. Det var jo så en mandlig journalist fra TV2, der sagde, at israelerne selv var ude om det, hvilket Kim Møller jo også skriver. Det man først bliver blind på…

   Hvis nogen ved hvem det var, vil jeg stadig gerne vide det.

   Kommentar by Universalgeni — 6. januar 2009 @ 00:11

  146. Angående jødestjernen, er det en arabisk opfindelse, på linje med, at kristne skulle bære en bestemt farve tøj. Husker ikke lige off-hand, hvilket kalifat det drejede sig om, men Ummajaderne er et godt bud.

   Kommentar by Anna Lyttiger — 6. januar 2009 @ 06:27

  147. Først hælder palæstinenserne missiler i hovedet på Israel, nu klynker de, fordi Israel svarer igen.

   De stemte på Hamas, der vil føre krig med Israel. De har fået, hvad de stemte på, nemlig krig.

   Kommentar by Henrik — 6. januar 2009 @ 10:43

  148. Den 3. januar 2009, anmeldte jeg via Internettet 2 interwiews for værende af racistisk tilsnit.
   Anmeldelsen skete til DRC.
   Jeg skal for helhedens skyld oplyse at jeg i dag den 6. januar 09, efter anmodning i min anmeldelse, telefonisk blev kontaktet af DRC (Niels Erik Hansen).
   NEH og jeg fik en god snak på ca. 1/2 time, og NEH oplyste mig om forhold som glædede mig, men som jeg ikke var bekendt med på forhånd.
   Bl. a. har DRC anmeldt Thai Airways for at beregne sig mindre billetpris for indfødte Thailændere, DRC har anmeldt HuT osv. osv.
   En god ting at have talt med DRC.
   Nu vil jeg skrive en e-mail til DR TV hhv. TV 2 for diverse interwiews med FORMUMMEDE palæstinensere som gav udtryk for at have holdt en GLÆDESFEST til ære for ham der forsøgte drab på 2 Israelere hhv. for følgende udsagn i samme sag: De var vel selv ude om det ved at bære Davidsstjerne (DRTV).
   Ham der forsøgte drab på 2 Israelere er tidligere fremhævet som værende en MØNSTERINDVANDRER.
   Ak ja, i England var diverse terrorister også velintegrede, nogle født i landet.

   Kommentar by Vagn Jensen — 6. januar 2009 @ 14:43

  149. Tak Vagn!!
   Det er sådan noget, der hjælper med til at aflive den politisk korrekte galskab og pladderhumanisme.

   Muslimerne er tilsyneladende hævet over den danske lov, fordi de truer med vold og boykot.

   Er vi virkelig nået dertil, at vi i et såkaldt retssamfund må finde os i, at forbrydere går fri, fordi offentligheden bukker under for deres mordtrusler og chikanerier. Det er jo ikke engang mafiametoder, muslimerne benytter, mafian arbejder jo trods alt diskret for det meste.

   Lad os alle gøre hvad vi kan hver især for at få befolkningens øjne op for sandheden, ikke den sandhed, som man kan læse i politiken og de andre muslimske aviser, men den sandhed, som varsler dystre fremtidsudsigter for Danmark, hvis vi ikke gør noget – alle os som er ansvarlige nok til at gribe ind når andre ikke tør eller kan.

   Kommentar by Carl — 6. januar 2009 @ 16:45

  150. Kære bloggere !

   Her sidder jeg og forsøger at samle op hvad er skrevet mens jeg har været indlagt med en salmonella-forgiftning.

   Og jeg oplever for første gang i mange år fornemmelser af HÅB !

   For flere og flere Danere er ved at vågne op til den virkelighed som en del af os i mange år har været bevidste om vi og vores land er blevet tvangsindlagte til at lade os påføre.

   Når jeg ikke mere omtaler mig selv som Dansker er det fordi bl.a. de Mellemøstelige tilvandrere der har modtaget Dansk Statsborgerskab er… Danskere !

   De er IKKE og bliver aldrig danskere, men det mener vores myndigheder.

   Så jeg benævner mig selv som DANER for det ovenomtalte selskab vil jeg ikke være en del af.

   Når vi Danere ikke galper op og agere på Mellemøstligvis er det fordi vi mentalt er totalt forskellige fra de Mellemøstlige sociopatere.

   Vi skal fortsætte med det daglige, undersøgende arbejde, skrive om hvad vi finder og samtidig dagligt gøre de øvelser der mentalt vil indstille os på at vi, som Islam beskriver det, tilhører Dar al-Harb, altså Krigens Hus og rent faktisk er i krig med Islam fordi Islam forlængst har erklæret OS og andre ikke-islamiske lande og befolkninger krig!

   Enten undertvinger Islam os og stiller os overfor valget om at konvertere eller at accpetere Dhimmistatus i eget land.

   Eller vi får banket ideologien og dens sociopatere tilbage hvor de hører til og får sat en effektiv stopklods i vejen for yderligere forsøg på at Islamisere os .

   Flygtninge, tilvandrere osv., jo nogle af dem er her af denne bitre årsag.

   Men så er der altså lige alle de der er fulgt med i kølvandet på de “ægte” forfulgte – nemlig de som tilhører Islam´s 5. Kolonne og for hvem det drejer sig om den 3. JIHAD som nu køres mod Europa.

   Islam´s, d.v.s. Allah´s, klare målsætning er at undertvinge sstadigt eksisterende ikke-islamiske lande og befolkninger og få os under Islams banner.

   Det ER enhver god rettroendes pligt at udøve Jihad – naturligvis efter evne.

   Men denne pligt overfor Allah ophører ikke før den hele klode er underlagt ham, da denne er hans ejendom !

   Israelerne får aldrig fred gennem forhandlinger, dialoger osv.

   Enten bliver den islamiske idologi og dens rettroende banket eftertrykkeligt på plads – eller Israel Dhimmiseres præcist som vi vil blive det hvis vi ikke accepterer at i dette her spil vil vi få endog meget beskidte hænder hvis vi skal frelse os selv og gøre fremtiden for vores egne børn, børnebørn og deres efterkommere til liv i frihed og demokrati .

   Pølletikken er noget møg – men jeg mener at andre der hopper med som tilsyneladende støtter for de rettroende og deres ideologi sagtens kan spille spillet bl.a. for at medvirke til at Palæerne f.eks. får kørt sig så langt ud at selv den døveste og blindeste fatter hvilke en sociopatisk ideologi og mennesker vi har fået på halsen her i Vesten.

   Uanset hvad vi mener og tror, så er vi

   Kommentar by Vivi Andersen — 7. januar 2009 @ 16:32

  151. i tvunget ind i denne den 3. JIHADS krig imod os.

   Kommentar by Vivi Andersen — 7. januar 2009 @ 16:36

  152. De fleste asylanter er økonomiske flygtninge. En del af asylanterne er kriminelle, der flygter til Danmark for at undgå en retfærdig straf i hjemlandet. Inden asylanterne kommer til Danmark har de passeret flere sikre lande. De bør derfor hurtigst muligt sendes tilbage til første sikre land, og det er ikke Danmark.

   Kommentar by Poul — 8. januar 2009 @ 21:53

  153. Vantro Dansker ak jaa i stammer fra Aber og Svin

   Kommentar by vantro åhh nej — 22. marts 2010 @ 19:17

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper