3. marts 2015

Tre rumænere tiltalt for gruppevoldtægt – 46-årig: “I er alle sammen racister. I har noget imod mig.”

Offeret er en 20-årig irsk udvekslingsstuderende, og gerningsmændene tre rumænere. Fra Ekstra Bladet – Tiltalt for gruppevoldtægt: I er alle sammen racister.

“Under en fest på Copenhagen Business School (CBS) tilbage i september sidste år blev en 20-årig udenlandsk pige udsat for en grov gruppevoldtægt.

Tre udenlandske mænd på henholdsvis 32, 46 og 57 år er tirsdag ved Retten på Frederiksberg blandt andet tiltalt for at have voldtaget kvinden på et græsareal ved CBS. Alle tre nægter sig skyldige.

Den 46-årige mand forklarer, at tiltalen er det rene nonsens og kun bunder i, at de tre tiltalte ikke er fra Danmark.

– I er alle sammen racister. I har noget imod mig, råber han.

Manden råber højt og svinger med armene og får sendt sin tolk på overarbejde for at få oversat mandens ytringer. Han forklarer, at det ikke er fordi, han er aggressiv.

– Det er bare sådan, jeg taler.”

Oploadet Kl. 17:10 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/64477/trackback

13 Comments »

 1. Det kan umuligt passe. For vi ved alle, at det er DF, der skræmmer turisterne væk

  http://www.bt.dk/danmark/pia-skraemmer-ikke-turister-hvem-er-hun
  Mette Reissmann, Socialdemokraternes turisme- og forbrugsordfører, udtalte onsdag i Berlingske, at Dansk Folkeparti i 10 år har stået bag en fremmedfjendsk retorik, som har skræmt turisterne væk fra H.C. Andersens fødeland. 07/07/2013

  Men alle andre velfærdsturister ved selvfølgelig, hvad der skal siges for at fremme deres sag.

  Hvornår mon de skyldige tager ansvar for de mange afskyelige handlinger deres yndlingsmennesker begår?

  Johanne Schmidt-Nielsens “Foreigners, please don’t leave us alone with the Danes”

  Kommentar by tavsen — 3. marts 2015 @ 17:38

 2. De skulle alle tre klynges op i nærmeste lygtepæl.

  Kommentar by Danskeren — 3. marts 2015 @ 18:03

 3. #2
  Jeg ville dog bare havde smidt dem i Øresund på en kold vinter dag….men okay en strikke om halsen i en lygtepæl kunne jeg også leve med. Man kunne jo hænge dem nede ved grænsen som en slags påmindelse til andre øst-europæere der ønsker at begå kriminalitet heroppe.

  Kommentar by Jens R — 3. marts 2015 @ 18:11

 4. Ja vi har noget imod dig, vi bryder os faktisk ikke om folk der voldtager unge piger.

  Kommentar by Robert R — 3. marts 2015 @ 18:11

 5. Havde der bare været nogle behjertede mandlige medstuderende, som allerede da de gramsede voldsomt på solbadende piger, havde givet dem nogle læsterlige bank.

  Kommentar by Træt — 3. marts 2015 @ 18:22

 6. Det er ikke de tre rumænere, som er skyldige og ansvarlige for denne misgerning, men de politikere og deres vælgere, som har nedlagt vores grænser og selvbestemmelsesret overfor det hegemoniske EU.Det er dem som indirekte er skyld i dette kaos som hærger vores land.

  Kommentar by LaClauso — 3. marts 2015 @ 19:01

 7. “I er alle sammen racister. I har noget imod mig.” Han har ammunitionen fra danske politikere og “intellektuelle”

  Kommentar by Josef K — 3. marts 2015 @ 19:03

 8. Det er temmelig sandsynligt at der er tale om 3 romaer/sigøjnere med rumænsk statsborgerskab. De fleste rumænere ville nok mene at disse er lige så lidt rumænske som en flok somaliske voldtægtsmænd bosat i Sverige er svenske.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 3. marts 2015 @ 19:56

 9. “I er alle sammen racister” !!!
  Nej, vi er ikke racister, men trætte af at danske politikere lader porten stå åben for idioter som dig der burde være travlt beskæftiget med at opbygge dit eget land. Enhedslisten raser og siger kapitalisme skal afskaffes, men det er alligevel vores foretagsomhed og frihed der har skabt den velstand der får idioter som dig til at kommer til Danmark – der blev jo ikke noget ud af jeres kommunistparadis.

  Hvis Enhedslisten vil kommunisme så lad dem tage dig i hånden og drag sydpå, så kan i passe jer selv i jeres rotterede og vi andre kan få fred.
  Selv provinsbyer flyder med hjemløse, medierne vil ikke skrive om det er danske eller udenlandske der banker på døren til natherberg, men danske unge bliver sikkert presset til at bo på gaden fordi indvandrere kommer først til de bedste lejligheder og værelser.

  http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/01/30/075652.htm
  “Brug for sovepladser i Vejle
  Manglende ressourcer er også forklaringen fra Vejle Kommunes side, men der er klart brug for et herberg i Vejle, mener Jens Lundsgaard.
  – Akutovernatningsbehovet er i Vejle, vi ser det måske bare ikke så synligt, som i de byer, hvor der er herberg. For der bruger de hjemløse jo de overnatningsmuligheder, der er. Men i Vejle er det mere kolonihavehuse eller sofaen hos bekendte, som man bruger, forklarer han.”

  Kommentar by k.m. — 3. marts 2015 @ 20:06

 10. Mette Reissmann mener at Dansk Folkeparti jager udenlandske turister ud af Danmark, hvis dette er tilfældet, hvad laver de tre velfærdsturister fra Rumænien så i Danmark, hvem har givet dem opholdstilladelse og voldtægtstilladelse til dem i Danmark, det har Mette Reissmann, hun har misbrugt sin magt i den socialistiske regering til at importere kriminelle udlændinge ind i Danmark så de kan voldtage seriøse uddannede mennesker i Danmark, slæb Mette Reissmann i Rigsretten og døm hende for Landsforræderi.

  Kommentar by emmagad — 4. marts 2015 @ 01:25

 11. Enig i at de tre ikke er Rumænere selvom de sikkert har Rumænsk statsborgerskab.

  Rumænien har store problemer med mindretal – sigøjnere og Tyrkere. Og mange tilvandrede har opdaget at offentlige institutioner f.eks. læreanstalter og hospitaler er åbne steder, hvor der kan samles flasker og stjæles.

  Kommentar by Sigwar — 4. marts 2015 @ 07:51

 12. Som altid ville medierne og politikere kunne hidse sig mere op om hvad der skrives i denne debattråd end over selve voldtægten. Måske er det derfor at jeg afholder mig fra at komme med forslag.

  Men når jeg tænker på det, i min barndom underhold vi (drenge), og sikkert også piger ind imellem hinanden med forskellige kreative forslag til tortur og henrettelse – som gik ud over at blive tvunget til at spise brød med edderkopper. Den interesse har dog fortaget sig siden. Men ved voldsomme nyheder og begivenheder kan resterne af min umoralske barndom dog ind imellem presse sig til overfladen, og en masse latinske ord kan lige pludselig suse gennem det der er tilbage af mine hjernevindinger.

  Kommentar by Balder — 4. marts 2015 @ 21:32

 13. Ja, ‘vi’ er en del, der har noget imod rumænere (i dette tilfælde nok snarere en eufemisme for sigøjnere), som voldtager.

  Og ja, jeg har en hel del imod de politikere, der overhovedet lod fx Rumænien og Bulgarien komme ind i EU med den deraf følgende fri bevægeligehed hen over grænserne.

  Men hvad fanden, for en sigøjner er det jo som at bo på hotel at komme i et dansk fængsel, klart bedre end at sove på en bænk, spille latterlig harmonikamusik på s-togsstationerne og uden for butikkerne i København og/eller samle flasker.

  Blot en association: Jeg mener, det var Svend Auken, der vittigt karakteriserede Uffe Ellemann-Jensen som en rumænsk hønsetyv ;)
  Og det endda før samme Uffe Ellemann-Jensen konverterede til islam….

  Kommentar by Henrik Petersen — 4. marts 2015 @ 23:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper