4. marts 2015

Omar Hussein fik sin maskinpistol fra personer med tilknytning til Saladin-inspirerede ‘La Raza’-bande

‘La raza’ havde den islamiske hærfører Saladin på sit rygmærke, og gruppen var vel egentligt blot en kriminel overbygning af ‘Soldiers of Islam’-ideen, der dyrkes af arabere i flere af landets islamiserede ghettoer. Fra DR Online – Terror: Her er banden som våbentyve var tilknyttet.

De gerningsmænd, som stjal den militærriffel, der blev brugt i angrebet mod Krudttønden i København, har haft tilknytning til banden La Raza og tætte forbindelser til kendte islamister. Det viser DR Nyheders kortlægning af gerningsmændenes baggrund.

I Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter (NEC) blev man opmærksom på banden i 2012.

– De forsøgte at slå sig op på en mere fundamentalistisk, radikal dagsorden, fortæller chef for NEC, Michael Ask. …

Samme år kom det frem at flere danskere med indvandrerbaggrund var draget i hellig krig i Syrien. Der skulle foruden La Raza også være tale om personer fra Blågårds Plads Gruppen og Bloodz. I dag er La Raza ikke længere aktive, fortæller Michael Ask.”

(‘La Raza Danmark’ på Facebook, 2012; Uriasposten)

Apropos.

‘Jeg bringer glædeligt budskab, fjenden er i landet’ … Sådan står der skrevet på den Dannebrogs-prydede mindesten for den grundtvigske højskolemand og folkelige forkynder Folke Trier Hansen: ‘JEG BRINGER GLÆDELIGT BUDSKAB, FJENDEN ER I LANDET’. Det er store ord – og ja, på stenen står de med store bogstaver.

Stenen blev rejst på foranledning af Trier Hansens kone, Karen la Cour, og hugget af Erland Knudssøn Madsen. Oprindelig stod den foran forsamlingshuset ved Hundsborg – senere blev den flyttet til Sjørring Vold foran den grundtvigske frontstilling Højskolen i Thy. Skolen er ikke længere til, men stenen står endnu.

Og det gør indskriften også. I bogstaveligste forstand står den der mejslet i sten – og råber til den, der har ører at høre med.” (Johan Christian Nord, Studenterkredsen, 3. marts 2015)

Oploadet Kl. 15:19 af Kim Møller — Direkte link5 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/64487/trackback

5 Comments »

 1. La Raza er også inspireret af de mexikansk-amerikanske/ latin-amerikanske bander.

  Lidt udvidet er det også et udtryk, latinoes bruger om deres eget folk / race. I USA bliver hispanics / latinoes fejlagtigt betgnet som deres egen race.

  Kommentar by Dinesen — 5. marts 2015 @ 17:13

 2. La Raza-manden på facebook:

  Hvad er hen udstoppet med?

  Kommentar by Bente — 5. marts 2015 @ 17:45

 3. Bente

  Jeg ved det ikke, men han har asymmetriske ører!

  Kommentar by Dinesen — 5. marts 2015 @ 19:56

 4. Jeg er vild med La Raza-billedet af manden med det lavthængende øre. Det udfordrer beskueren til at forestille sig, hvad der er på den anden side. Snakker vi en vanskabning à la elefantmanden? Eller snakker vi om en klassisk imbecil som vi kender dem fra de gode gamle Looney Tunes? Mit personlige gæt er, at vi på den anden side finder en let retarderet kæmpebaby med et fjern blik og en underlig næse. Men hvem ved? Dette fotografi burde hænges op på Arken, Museum for Moderne Kunst. Dernæst burde Uwe Max Jensen skide på gulvet foran det.

  Kommentar by Gæst — 6. marts 2015 @ 13:47

 5. Man skal høre meget før ørerne falder af. Han er razaende tæt på.

  Kommentar by tavsen — 6. marts 2015 @ 16:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper