6. januar 2009

Wissam Freijeh: “Jeg vil være med til, at danskerne kan få et bedre syn på os udlændinge”

Som vi har set utallige eksempler på, så handler integration om kulturel tilnærmelse, ikke om uddannelse og job. Snaphanen har på baggrund af informationer fra Fyens Stiftstidende googlet navnet frem på pålæstinenseren der nytårsaftensdag forsøgte at myrde to israelere i Rosengårdscentret. Alt peger mod det Daniel Pipes kalder ‘Sudden Jihad Syndrome’, men må desuagtet optræde i PETs statistik som værende racistisk motiverede drabsforsøg.

Det må understreges, at Wissam Freijeh ikke er dømt, og nægter sig skyldig, omend han erkender at han var i Rosengårdscentret med en pistol.

Fra Fyens Stiftstidende – Fra rollemodel til pistolmand.

“Du vælger selv, hvordan dit liv skal leves”.

Med disse ord præsenterede Odense Kommune i 2003 den dengang 22-årige WF på en hjemmeside, der opfordrede unge til at få sig en uddannelse. WF, der nu er sigtet for drabsforsøg nytårsaftensdag på to israelske sælgere i Rosengårdcentret i Odense, brugte kommunen som det gode eksempel på, at uddannelse er vejen frem i det danske samfund.

I et interview i Stiftstidende i 2004, ét år før han blev udlært, formulerede WF sit fremtidige mål således: “Jeg vil være med til, at danskerne kan få et bedre syn på os udlændinge”.

I et interview på hjemmesiden forud for Uddannelsernes- og Fagenes Dage i 2003 fortæller WF om, hvor glad han er for at være i lære som kleinsmed.

“Jeg kan godt lide mit job, for her kan jeg se, at det jeg laver, kan bruges”, siger WF blandt andet i interviewet…

– Men han voksede fra det. Han blev gift, fik to børn og en uddannelse og faldt til ro, som én, der har kendt WF siden barndommen, udtrykker det.”

Mere.

 • Odense Kommune (2003) – Job- og Vejledningsbutikken: Wissam (succeshistorien).
 • 2/1-08 Daniel Pipes blog – Sudden Jihad Syndrome – It’s Now Official.
 • 6/1-09 Fyens Stiftstidende – Rollemodel med had til Israel (læs det hele).
 • “… selv om årsagen til skyderiet stadig ikke kendes, fordi retsmødet nytårsdag i Retten i Svendborg blev holdt for lukkede døre, har WF aldrig lagt skjul på sit had til Israel og jøder.”

  Læs evt. også.

 • 5/1-09 Ekstra Bladet – Danmark giver 20 mio til Gaza-ofre.
 • “Den dramatiske eskalering af konflikten i Gaza har alvorligt forværret den i forvejen skrøbelige humanitære situation i området. Jeg har derfor besluttet, at Danmark yder et bidrag på 20 mio. kr. til FN’s hjælpeorganisation for palæstinensiske flygtninge (Unrwa).” (Ulla Tørnæs, Udviklingsminister)

 • 5/1-09 Jyllandsposten – Danske jøder bliver beskyttet.
 • “Anne Ebbesen David tænker ikke videre over, at der er videokameraer og et 2,5 m højt pigtrådshegn omkring hendes barns skole, Carolineskolen på Østerbro i København.

  Sådan er det bare, for skolen er jødisk, og Anne Ebbesen Davids familie er jøder…

  Ingen af de folkeskoler med mange tosprogede elever i Århus og København, som Morgenavisen Jyllands-Posten har talt med, har haft jødiske elever. Men flere af dem ville anbefale jødiske forældre at finde en anden skole.

  »Jeg har det dårligt med det, men jeg ville ikke råde jødiske forældre til at melde deres barn ind her. Barnets tarv kommer først. Vi har en stor gruppe palæstinensiske elever, og især i denne tid er der mange aggressioner i luften,« siger Lise Egholm, skoleleder på Rådmandsgade Skole på Nørrebro i København.”

 • 6/1-09 Jyllandsposten – Margrete Auken: Israel er skurken.
 • Israel er skurken, ingen tvivl om det, selv om de heller ikke er engle på den anden side.”

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6449/trackback

  72 Comments »

  1. Tænk hvis der var en skoleleder fra en såkaldt ‘hvid’ skole som udtalte:

   “Mange af vores elever er blevet så groft forulempet af unge muslimer, at jeg ikke tror at jeg ville anbefale muslimske forældre at sætte deres barn i vores skole. Der har på det seneste været mange overfald på etnisk Danske børn her i kvarteret, så især i denne tid er der mange aggressioner i luften”.

   Der ville ikke gå 10 minutter efter en sådan udtalelese var blevet offentliggjort førend DRC, IA, Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp, ‘Altid plads til en til i herbeget’-præsterne samt Senile Bedstemødre for asyl ville overbefolke samtlige TV- og radiostudier med krav om denne ‘rascistiske’ skoleleders hoved på et fad.

   Kommentar by JensH — 6. januar 2009 @ 13:39

  2. Denne Wissam, det er ret enkelt.

   Enkelt billet til sit oprindelsesland efter dom og endt afsoning.

   Det samme burde gælde for enhver ‘asyl-ansøger’ hvor det kan påvises at vedkommende har besøgt sit hjemland, ydermere, de lande hvor ‘asyl-ansøgerne’ rejser tilbage til på ‘ferie’ bør ikke længere være lande berettiget til at folk kan søge asyl, dette kan blive problematisk, fordi i netop de lande findes der mennesker der er reelt forfulgte, og det er ikke dem man ser her, som de Assyriske kristne, Ægyptiske Koptere, Algeriets Kabyle, Marrokkos berberer, Libanesiske, Irakiske kristne, Iranske Jøder, Zoroastra og kristne osv.

   Man burde ikke give asyl til de mennesker der tilhører den ideologi/religiøse overbevisning som er grunden for forfølgelser, umenneskeliggørelse osv, det er nøjagtigt det samme som hvis man gav asyl til Nazistiske forbrydere fordi de var ‘forfuldte’.

   Det samme gjaldt jo også dem der flygtede, systemkritikerne, dissidenterne osv fra de kommunistiske og socialistiske diktaturer, man gav ikke asyl til de kommunistiske/socialistiske forbryderer.

   Hvorfor er vi kommet til at man nu handler fuldstændigt fornuftstridigt…

   En af de største årsager, efter min mening, var, at der aldrig blev en ‘De-Nazifisering’ af kommunister, socialister efter Soviet Unionens og ideologiens totale fallit.

   Spørger man en venstresnoget tosse om USSR i dag, fløjter han op i luften. hævder sin uvidenhed eller ikke forstår,,, eller siger som muslimer – Jamen, det var ikke den ‘rigtige’ kommunisme/islam.

   Kommentar by Rolf Krake — 6. januar 2009 @ 13:52

  3. Pointen er, at det er rødfascisterne der den reelle hindring for at samfundet smulrer, at en palæstinenser, det kunne for så vidt ligevel have været en autonom, SF’er eller EL’er, skyder to Jøder ned i et indkøbscenter.

   Det afspejles i dem der velvilligt, som hunde i løbetid på en varm sommmerdag, stiller sig op og forsvarer den morderiske poltisk motiverede forbryder der mener at Jøder skal dræbes.

   Kommentar by Rolf Krake — 6. januar 2009 @ 13:59

  4. Rettelse: Pointen er, at det er rødfascisterne der den reelle hindring, og skyld i, at samfundet smulrer

   Kommentar by Rolf Krake — 6. januar 2009 @ 14:04

  5. *****Muslimsk rollemodel*****

   Vi lader den stå et øjeblik…..

   WUHAHAHAHAHAHAHAHA….HE HE….HAHA….VRÆÆÆÆÆL….WUHAHAHAHA…

   det er lige så stor og syg joke som, at Iran blev udnævnt til formand for menneskerettigheder og Zimbabwe udnævnt til formand for bæredygtig udvikling af FN…det bliver ikke mere tragikomisk end dette..

   Kommentar by Onion — 6. januar 2009 @ 14:05

  6. Margarete Auken er antisemit af den værste skuffe. Typen, der begynder sætninger med ” Jeg har ikke noget imod jøder, nogle af mine bedste venner er jøder, men……” også kører det.
   Hun elsker “Mælkemanden Tevye”, men tolerance ender der, hvor jøderne vover at flytte fra deres stettl i østeuropa , lægger offerrollen fra sig og forsvarer sig.

   Kommentar by coldfish — 6. januar 2009 @ 14:07

  7. “Denne Wissam, det er ret enkelt.” – tværtimod, som loven er pt bliver det ret indviklet at få ham ud, tror jeg. Selv hvis han dømmes efter terrorloven, hvad jeg ikke tror på , så er han statsløs libaneser, og vi har underskrevet en konvention, at statsløse ikke kan udvises.

   Kommentar by steen — 6. januar 2009 @ 14:12

  8. Rødfascisterne er så utrolig hurtige til at generalisere når det gælder andre, at Jøderne selv er ude om det hvis de bliver skudt ned, at de godt kan ‘forstå’ morderens motiver og ‘frustration’, samtidig blæser de melet fra egen mund værende de første til at fordømme det mindste snært af generalisering af dem der tilhører den ideologi, hvorfra deres, engang for alle udpegede ‘ofre’ tilhøre, der motivere såvel som proklamere at dræbe alle Jøder.

   Hva f***** er der galt med deres hoveder, ideologisk inspireret idioti.

   Kommentar by Rolf Krake — 6. januar 2009 @ 14:20

  9. “WF har aldrig lagt skjul på sit had til Israel og jøder”

   Hvordan i alverden kan sådan en mand blive kommunalt ansat. Nå nej, det glemte jeg. Det er måske en fordel i Odensestan kommune?

   Portene til det nye Auschwitz bliver da i den grad åbnet i disse dage, og nutidens værnemagere, de “anti”-fascister som Churchill advarede os imod, er portvagter.

   “Det er livsfarligt at leve på denne jord. Ikke på grund af de mennesker der er onde, men på grund af de mennesker, som forholder sig passivt”.

   -Albert Einstein.

   Kommentar by Michael Jensen — 6. januar 2009 @ 15:14

  10. Steen, korrekt.

   Det var bar ønsketænkning – Det er virkeligt så enkelt.

   Rødfascisterne er jo eksperter i at forpurrer enhver fornufts handling, trække ting ud, og som du nævner, stupide politiserede ‘konventioner’ der kun tjener et formål, at værne om terrorister, despoter og andet skarn der tilbedes af rødfascisterne.

   Denne ‘konvention’ om statsløse der ikke kan udvises, hvem andre i verden er statsløse, bortset fra Palæstinenserne, klar politisering fra rødfascister/OIC osv.

   Så er der selvfølgelige ’statsløse’ kombattanter, med andre ord terrorister, de tror på et kalifat istedet for, det er jo disse personer vi ser på video der save hovederne af folk alt imens de skriger ‘alla hu akhbar’ og synger de specifikke vers for den ultimative religiøst sanktionerede ofring, menneske ofringen, i bedste halal slagtning stil, derfor går fædre med sine sønner til hajj festen så de kan lære at skære hoveder af folk

   Disse ‘rollemodeller’, i venstrefløjens øjne, gjorde USA den fejltagelse at sende til Gitmo, fordi de er statsløse.

   Det er svært at bedømme, hvem er de mest afskyelige, SF’erne, EL’er, R’erne, Sossetosserne…. Eller deres åndsfæller, hvad angår konstruktiv tænkning, hvis man bombede dem til stenalderen, ville man gøre dem en tjeneste og avancere deres civilization med 1500 år.

   Kommentar by Rolf Krake — 6. januar 2009 @ 15:35

  11. “Jeg vil være med til, at danskerne kan få et bedre syn på os udlændinge”

   Ja, okay, fint nok, knæhøj ymer. – Meen mon ikke lige WJ liige skulle få en snak med sin spin-doktor – racistisk terror mod fredelige butiksansatte er måske ikke den optimale strategi…?

   Kommentar by Uzi — 6. januar 2009 @ 15:41

  12. At skære hovedet af en ikke muslim, en Jøde, Kristen eller kuffar, er den største dyd en muslim kan vise allah, alle synder er tilgivet, det samme hvis han dør martyr døden som vi kender.

   Sådan en påstand bør jo følges op:

   ‘When you encounter those [infidels] who deny [the Truth=Islam] then strike [their] necks’ (Qur’an sura 47, verse 4)”….Abu’l-Hasan al-Mawardi, al-Ahkam as-Sultaniyyah.” [The Laws of Islamic Governance, trans. by Dr. Asadullah Yate, (London), Ta-Ha Publishers Ltd., 1996, p. 192. Emphasis added.]

   Indeed such odious “rules” were iterated by all four classical schools of Islamic jurisprudence, across the vast Muslim empire.

   For centuries, from the Iberian peninsula to the Indian subcontinent, jihad campaigns waged by Muslim armies against infidel Jews, Christians, Zoroastrians, Buddhists and Hindus, were punctuated by massacres, including mass throat slittings and beheadings. During the period of “enlightened” Muslim rule, the Christians of Iberian Toledo, who had first submitted to their Arab Muslim invaders in 711 or 712, revolted in 713. In the harsh Muslim reprisal that ensued, Toledo was pillaged, and all the Christian notables had their throats cut. On the Indian subcontinent, Babur (1483-1530), the founder of the Mughal Empire, who is revered as a paragon of Muslim tolerance by modern revisionist historians, recorded the following in his autobiographical “Baburnama,” about infidel prisoners of a jihad campaign:

   “Those who were brought in alive [having surrendered] were ordered beheaded, after which a tower of skulls was erected in the camp.” [The Baburnama -Memoirs of Babur, Prince and Emperor, translated and edited by Wheeler M. Thacktson, Oxford University Press,1996, p. 188. Emphasis added.]
   http://www.frontpagemag.com/Articles/Read.aspx?GUID=59DE4146-D977-413C-B3C0-2109254EADC7

   Mere her:
   Mujahideen Blood Rituals: The Religious and Forensic Symbolism of Al Qaeda Beheading
   http://www.anthropoetics.ucla.edu/ap1102/muja.htm#n8

   Although the terrorizing impact of sawing off someone’s head with a knife, than holding the decapitated head for the cameras is obviously a powerful form of psychological warfare, these ritual beheadings hold a much more significant meaning to Mujahideen and have a long precedent in Islamic theology. The beheading ritual is full of symbolism that places the militants closer to Islam’s roots when the sole way of fighting was the sword. These rituals authenticate the ideal that they are in the same war that the prophet and the first Muslims were fighting. In addition the videos have recruitment appeal to young Muslims who see evidence that the insurgency is strong and pure.(4)

   Terrorist groups justify the decapitation of prisoners with Qur’anic scripture. Sura (chapter) 47 contains the ayah (verse): “When you encounter the unbelievers on the battlefield, strike off their heads until you have crushed them completely; then bind the prisoners tightly.” The Qur’anic Arabic terms are generally straightforward: kafaru means “those who blaspheme/are irreligious,”

   Kommentar by Rolf Krake — 6. januar 2009 @ 15:53

  13. Dette giver en lille ide om, hvad vi kan forvente, hvis de en dag skulle komme til magten, en lille revolte mod en islamisk stat, og den Franske revolution, i omvendt fortegn, ville ligne en negleklipning.

   Kommentar by Rolf Krake — 6. januar 2009 @ 15:57

  14. @ Rolf Krake: Vi er IGEN havnet i en situation, politikerne ikke har forudset. Eksemplerne er talløse. Hvad skal Absalon stille op med fange pirater ? Hvordan kunne nogen dog finde på at røve en bevogtet kaserne ? Und kein Ende.

   Jeg forudser et ret heftigt juridisk pindehuggeri om denne palæstinenser. Foresten, skulle FT endelig tage sig sammen til at opsige en konvention, træder det først i kraft efter et år. Kort sagt: Selv om det kun er et tilfælde Wissam Freijeh ikke blev poltisk dobbeltmorder, er han en fri mand i DK i ca. 2015.

   Kommentar by Steen — 6. januar 2009 @ 16:21

  15. @ RolfKrake:

   Jeg synes at det er ucharmerende, moralsk forkert og strategisk forkert at du reagerer på samme måde hver eneste gang der nævnes kritik af Islam: Du begynder dit ‘he-he… lad os endelig ikke snakke om Islam, lad os snakke om venstre-orienterede istedet for’. Som en lille dreng der stikker to fingre i ørene og begynder at råbe ‘LA-LA-LA-LA’ hver eneste gang der snakkes om noget ubehageligt. Din modstand mod Islam-debatten er typisk for den del af højrefløjen, som hylder George ‘Islam is peace’ W. Bush, ‘John ‘I admire the principles of Islam’ McCain.

   Vi har brug for at snakke om Islam, ikke for at få debatten afsporet hver eneste gang emnet bringes op. Jeg kan anbefale:

   http://bohemianrhapsody.dk/2008/12/10/top-3-over-koran-passager-som-kan-bruges-til-at-retfaerdiggoere-terror-angrebene-i-mumbai/

   Kommentar by WilliamJansen — 6. januar 2009 @ 17:08

  16. Hvis et lille reklameindslag må være tilladt i dette agtværdige forum:

   “Israels ret til at forsvare sig

   Under ovenstående parole afholdes der en proisraelsk demonstration

   Lørdag den 10. januar 2009
   kl. 13.00
   Københavns Rådhusplads

   Mød op – støt op og tag venner og familie med, der vil være taler m.m.

   Kol Yisrael Averim Zeh b’zeh – hele Israel er ansvarlig for hinanden vi er alle ambassadører, Israel har brug for os nu,
   og vi skal være der for dem

   Arrangør: Dansk Zionistforbund og andre Israel-venlige organisationer i Danmark”

   Kommentar by Uzi — 6. januar 2009 @ 17:14

  17. @#6:
   A propos M. Auken: Hun udtalte d.d. i P1formiddag, at HamaSS-raketterne var ‘pap-raketter’, vist nærmest at sammenlige med nytårsskyts! :)
   Fik mig til at mindes en af 70ernes ‘fredskvinder’, Meta Ditzel, hvem jeg engang hørte forklare, at en SS-20 skam ikke var noget ‘våben’- men blot et ‘fremføringsmiddel’! Man kunne så fundere lidt over, HVEM hun havde fået dén ‘forklaring’ fra!??

   Kommentar by Hans Henrik Hansen — 6. januar 2009 @ 17:36

  18. Sig mig, florerer der en eller anden form for sindssygedom i auken familien, masser af gaffa tape og hamaSS raketter, og afsted med auken gerne flere af dem, og sammen med præmieperkeren wisSLAM freijeh.

   Kommentar by Fritz — 6. januar 2009 @ 18:44

  19. Margrethe Auken gik arm i arm med Abdul Wahid Pedersen under en demonstration.

   Kommentar by HelgeD-H — 6. januar 2009 @ 19:10

  20. @ Helge D-H:

   Gik Abdul-Wahid virkeligt arm i arm med en dame, som ikke er hans kone, søster eller mor, eller er det bare en udtryks-form?

   Kommentar by WilliamJansen — 6. januar 2009 @ 19:52

  21. -> #17 Hans Henrik Hansen

   “A propos M. Auken: Hun udtalte d.d. i P1formiddag, at HamaSS-raketterne var ‘pap-raketter’, vist nærmest at sammenlige med nytårsskyts!”

   Nytårsskyts??!! Hvor afstumpet og følelseskold har man lov at være. HamaSS har affyret adskellige tusinde Qassam raketter ind over syd-Israel, som har dræbt og såret adskellige Israelere. Ufatteligt man skal høre en af disse venstrefløjs-præster være så afstumpede. De plejer ellers i tide og utide at hyle op om ‘næstekærlighed’ når det drejer sig om amnesti til afviste asylansøgere, og det giver mig en klar fornemmelse af, at dette for venstrefløjen ikke bare drejer sig om en politisk stillingtagen til fordel for Palæstinenserne. Dette stikker langt dybere, og bekræfter min formodning om en udbredt anti-semitisme på venstrefløjen.

   Kommentar by JensH — 6. januar 2009 @ 19:52

  22. 20

   JensH

   Det er i hvert fald påfaldende at af alle lande i verden, så er det kun Israel SF anbefaler at man boykotter. Og det endda længe før den nuværende Gaza situation.

   Kommentar by Janne — 6. januar 2009 @ 20:19

  23. Som jeg skrev i en komentar om hjemmeværnet, anden tråd, hvornår kan man tro på en muslim, når de må og også har pligt til at lyve for at fremme deres sag ifølge koran bogen.
   Det er et skitzo problem for mig, der godt vil række ud, men tænker at en sådan hånd kan være falsk. Kæmpe dilemma.

   Kommentar by Per N — 6. januar 2009 @ 20:36

  24. @ # 20 Til Stenings-Pedersens “forsvar” må vel siges, at jeg aldrig har opfattet Margrete Auken som værende “dame” eller for den sags skyld i besiddelse af kvindelige træk.

   Kommentar by Uzi — 6. januar 2009 @ 20:53

  25. Haha, SS20 som ‘fremfoeringsmiddel’, var det ikke de tosser der skreg op med ‘wargasm’, hva’ er der med disse venstretosser og deres ‘knaefald’ i det mest absurde…

   Lidt gode nyheder – Fra INN

   …IDF forces have permanently ended the threat posted to Israel’s southern residents by senior Hamas terrorist Ayman Siam, head of the guerrilla group’s rocket and artillery unit in Gaza.

   Siam was killed in an attack on his house during a joint IDF and Israel Security Agency (Shin Bet) operation Tuesday morning in the northern Gaza town of Jebaliya….
   […]
   They also killed two other senior terrorists in strikes the same day – Muhammad Hilo, head of the Hamas Special Forces in Khan Younis, and Muhammad Shalboch, a member of the Hamas commando forces and a member of a rocket launching squad.

   Ho! Boum! off they go!

   Kommentar by Rolf Krake — 6. januar 2009 @ 21:34

  26. Hvem er forøvrigt den norske læge, der toner frem på DDR hver aften kl 21.00, og fortæller om de forfærdelige Israelere. Det er vist en af de nyttige idioter, som Hamas må klappe i deres små hænder over. Han propagandere i hvert fald fremragende. Når nu der ikke må komme journalister ind, er det da godt at en norsk læge må!!!!

   Kommentar by Ciska — 6. januar 2009 @ 21:37

  27. Margrethe Auken og ‘pap-raketter’, der er ingen skam, moral, etik eller nogen som helst respekt baade for mennesker eller grundlaeggene vaerdier hos roedfascisterne, hvad der angaar loegn er de naesten liga med taqqiya spytterne, for hvis afskyelige uhyrligheder de undskylder.

   Kommentar by Rolf Krake — 6. januar 2009 @ 21:40

  28. Det er nu ikke saa dumt af Israelerne ikke at lade journalister in i Palliwood.

   Samtidig har Israelerne ogsaa oedelagt alle kommunikations midler, PalNet er nede, ingen mobil daekning, hamas websites er blevet hacket, dem der spreder propaganda til de arabiske medier, ingen internet forbindelse heller, TV og radio stationer ligesaa, telefon ligner er cuttet, og hamas kan kun bruge walkie-talkie, hvilket kan baade jammes og aflyttes, hehe, godt gaaet Israel :d

   Jo, det er en noeje planlagt operation, og kun 4 doede IDF, i 2006 led de nogle svaere tab.

   Det minimere journalisternes propaganda materiale, ydermere har Israel staioneret mange af journalisterne i Sderot, bare for at vise en lille pointe, den by der har vaeret haardest ramt af ‘pap-raketterne’, der har haglet ned i skoler, boernehaver, indkoebscentrer, folks hjem osv.

   Den norske laege, en skaendsel, men hvad kan man forvente, det er ikke de samme folk der melder sig frivilligt i en kibbutz der vaelger at hjaelpe en flok rabies fraadende psykopater.

   Kommentar by Rolf Krake — 6. januar 2009 @ 21:52

  29. -> #26 Ciska

   “Hvem er forøvrigt den norske læge, der toner frem på DDR hver aften kl 21.00”

   Lad mig gætte: Denne norske læge hedder Mads Gilbert, og han har sandt for dyden et langt synderegister hvad angår støtte til islamofascistiske terrorister:

   http://www.dagbladet.no/nyheter/2001/09/30/284907.html

   Kommentar by JensH — 6. januar 2009 @ 22:01

  30. Kan dette tolkes som et udtryk for, at befolkningen absolut ikke har det samme pro-Palæstinensiske syn på konflikten som den menningsdannende elite??:

   http://politiken.dk/udland/article624108.ece

   Kommentar by JensH — 6. januar 2009 @ 22:09

  31. Det er jo også proportionsforvrængning af dimensioner, at vi konstant skal bombarderes med billeder fra Gaza (hvor Hamas selv har nedkaldt ulykkerne over deres egne landsmænd), mens vi kun af og til hører om de langt værre ulykker andetsteds, især i Afrika. Darfur, f.eks., hvor komplet sagesløse bliver udsat for folkemord.
   Hvorfor skulle vi iøvrigt sende penge til Gaza? Det kan de arabiske olielande plus Norge gøre. Jeg vil hellere hjælpe negrene i Darfur, der ikke har nogen allierede.

   Kommentar by GB — 6. januar 2009 @ 22:37

  32. #30 JensH

   Hahahahahahaha, ahh, det er en god griner, awwww, de stakkels roede kors;

   »Vi er naturligvis meget glade for den støtte, vi har fået. Men vi må også erkende, at vi er langtfra de beløb, som vi kan samle ind, når der indtræffer en naturkatastrofe«, siger Kenneth Øhrberg, der er fundraisingchef hos Dansk Røde Kors.

   ‘Naturkatastrofe’,,, Hvor meget har Roed(fascistisk) hagekors sendt til de Israelske ofrer for terror og raket angreb?
   Naah jo, det interressere ligesom heller ikke medierne, men roede halvmaane, hvad man kan formode er deres ’samarbejdspartner’.

   Hvordan kan man forresten sammenligne det med en ‘naturkatastrofe’?

   Der er himmelvid forskel paa en naturkatastrofe hvor folk blir ramt uden at vaere herre over noget som helst, ejheller kan andet end naturen vaere ansvarlig.

   Og saa Israel der gaar specifikt efter terrorister, paa intet tidspunkt er civilie eller uskyldige maal, men efter dem der gaar efter civile som specifikke maal, udfra en supremacistisk og racistisk ideologi – Og det er ren loegn at der er nogen som helst blokade af gaza, Israel lavede et stort stunt i sidste uge med netop at sende betydelige maengder af ‘noedhjaelp’ til gaza.

   Elendig, ensidig, manipulerene, propagandistisks og uaerlig journalisme.

   Kommentar by Rolf Krake — 6. januar 2009 @ 22:42

  33. Politikken overdriver garanteret ogsaa

   http://www1.drk.dk/nyheder/081231+r%C3%B8de+kors+samler+ind+til+gaza

   Tre kommentarer!

   Cb (2. januar 2009)
   …..og jeg vil til enhver tid støtte det israelske folk mod fanatiske islamistiske terrorister!

   Hahaha :)

   Jeg tror ikke de faar en doejt.

   Kommentar by Rolf Krake — 6. januar 2009 @ 22:46

  34. @>>>LI

   Hvis du læser dette, så skylder du mig en 10´er i væddemål :-)

   Uffe ellemandslingen tonede igen idag frem på tv2 news og savlede over mudderfolket i Gaza.

   det er sgu sjovt som han er kørt ud på et sidespor og endt som en bitter gammel mand og de ting han støtter er også en dødssejler. – Han reklamerer for SAS, der er på vej ned fra himlen omspændt i flammer..iltmaskerne er udløst, men der er ingen ved roret
   – og så multikulturen…det kunne godt være et spændende projekt, men så længe der er muslimer involveret, så er det også en dødssejler.
   det næste bliver vel, at han opfordrer folk til at købe aktier i IT Factory :-)

   Kommentar by Onion — 6. januar 2009 @ 22:58

  35. Dend et smil til de Israelske soldater, send dem en hilsen

   http://www.honestreporting.com/a/smilecampaign.html

   Kommentar by Rolf Krake — 6. januar 2009 @ 23:07

  36. #20 Der har været offentliggjort et pressefoto af det jeg fortæller.
   M.Auken til Abdul Wahid Pedersens højre arm.
   Det kan være demonstranterne gik kæde.
   Jeg kan skisme ikke henvise til et link til bevis, hjælp!

   #26 Ciska, du skriver godt og lødigt, du kan også kommentere på snaphanen.

   Der bliver vel meget at skrive om i anledning af treårs dagen for
   Muhammed-krisen i februar 2006 ?
   Den sidste rest af medfølelse for Arabuskas forsvandt, da de i demonstrationer råbte »Død over Danmark«, og da de brændte masser af
   danske flag af, og var lige ved at bortføre danskere dernede til
   gidseltagning.

   Kommentar by HelgeD-H — 6. januar 2009 @ 23:12

  37. -> #32 Rolf Krake

   Du har helt ret. Det er faktisk fuldstændigt grotesk at sammenligne IDF’s røvfuld til HamaSS med en “naturkatastrofe”. HamaSS gik til valg på at ville føre kompromisløs krig mod Israel, og på det ‘program’ vandt de en jordskredssejr, og specielt på Gaza-sriben fik de mange stemmer. Jeg ville mene, at borgerne på Gaza-striben har fået det de stemte på, nemlig krig med Israel.

   Kommentar by JensH — 6. januar 2009 @ 23:16

  38. “Os udlændinge”
   Ja, pistolmanden identificerer sig med gruppen “os udlændinge”. Ikke med de betegnelser, som de danske medier foretrækker at bruge om muslimske indvandrere, fx “dansker”, “dansk statsborger”, “nydansker”.
   Den manglende identifikation med Danmark og danskere er udtalt hos udlændinge med muslimsk baggrund. Deres identitet er knyttet til islam, der foreskriver at ikke-muslimer skal behandles som dhimmier, eller det der er værre. Det er en klart racistisk indstilling.
   Den manglende identifikation med Danmark og danskere gør alle former for kriminalitet mod os tilladelig.

   Kommentar by Niels P. — 6. januar 2009 @ 23:23

  39. #38 Niels,

   Ja, og samtidig bliver de pylret om som skoedehunde af venstretosserne og fortalt de ikke er deres skyld, at de er ofre osv…

   Kommentar by Rolf Krake — 6. januar 2009 @ 23:36

  40. “det næste bliver vel, at han opfordrer folk til at købe aktier i IT Factory”

   – og melder sig ind i Jim Jones’ “The People’s Temple Full Gospel Church”?

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 6. januar 2009 @ 23:57

  41. Jeg har læst mange indlæg på diverse amerikanske fora, hvor Republikanere har sagt fuldstændig fra overfor Demokrater og har svært ved at dele land med dem.
   Sådan har jeg det sgu også med tåber som M. Auken.

   Og nu skal vi tvangsindlægges til at høre på hendes afkom, Ida, der lyder som om hun ikke er begyndt at bløde endnu.

   Den slags mennesker må hellere end gerne frygte lovløshed!

   Kommentar by Michael Sjøberg — 7. januar 2009 @ 00:33

  42. @#32:
   “HamaSS gik til valg på at ville føre kompromisløs krig mod Israel, og på det ‘program’ vandt de en jordskredssejr, og specielt på Gaza-sriben fik de mange stemmer.” – ja, jf.: “Wollt Ihr den totalen Krieg?”!!

   Kommentar by Hans Henrik Hansen — 7. januar 2009 @ 00:36

  43. Ifølge M. Auken har Hamas vel spurgt gazanerne..”Wollt Ihr den totalen Papraket?”

   Kommentar by Michael Sjøberg — 7. januar 2009 @ 00:39

  44. Michael kontakt mig lige pr mail.

   Emnet, jeg ved sgu efterhånden snart ikke om jeg skal sætte mig ned og tude eller skraldgrine hysterisk.

   Hvidt bliver sort og op bliver ned…..For satan hvor blinde og ligeglade mange af mine landsmænd er blevet.

   De æder medierne og de såkaldte eksperters forsikringer og manipulerende maskerade råt, andet kan ikke være tilfældet,jeg nægter at tro på at Danskerne er blevet så ligeglade med deres børn børnebørn og fædrelands fremtid.

   Hvorfor handler flere dog ikke ???

   Kommentar by Whodares — 7. januar 2009 @ 01:03

  45. @44 Whodares,

   Vi har brug for en leder eller et samlingspunkt, et sted at gå.
   Hvis nogen forsøger at lave et initiativ, bliver det bekæmpet, jeg tror faktisk, jeg er faktisk bomsikker på, der er virkelig mange der syder, det er den fornemmelse man får når man snakker med folk.

   Vi kan ikke dele land med de mennesker, jeg tænker ikke kun på bilbrander kulten, de hører sig ikke til her, men dem der hader vort land, vor kultur, vores med medmennesker, vores sprog, der var en artikel her på Urias der fik mig til næsten at eksplodere på PC’en, at den årlige ‘Spil Dansk’ konkurrence er ‘nationalistisk’ og bør stoppes fra i år, udtalt af et systemsnyltende venstresnoget svin der aldrig har gjort noget som helst produktivt, selv vores sprog har vi ikke lov at have.

   Desto tidligere vi får en borgerkrig, desto bedre, det værste ville faktisk være hvis vi IKKE fik den, og blev langsomt kvalt eller slagtet af sandkasse folket.

   Vi har brug for at komme os værnemagere og femte kolonne forrædere kvit, stoppe idiotien.

   De kunne jo prædike deres utopiske idioti til Saudierne, og drikke urtete dernede, se hvor langt de ville komme med deres virkelighedsfjerne psykotisk selvhadene pladder.

   Vi bør starte med at boykotte dagbladene, forlange at al statsstøtte bliver fjernet.

   Klistermærke og plakat kampagner i alle byer, gader og stræder.
   For eksempel som denne
   http://1.bp.blogspot.com/_mXOJsfJyd74/SV5X7GpE6HI/AAAAAAAABjA/eMq0uYpT2VQ/s1600-h/We+still+need+your+vote+socialist.jpg

   Andre med for eks – Vi Støtter de kriminelle ofre, Stem Socialistisk – Menneskerettigheder for chimpanzer (det har var oppe i EU sidste år og det Spanske socialist parti anderkender menneskerettigheder for chimpanzer, bavianer, orangutange osv, deres argument er jo at vi deler 97% DNA), pointen er sydende og rammende sarkastiske bemærkninger om venstrefløjen som folk forstår, med det visuelle budskab.

   Happenings af forskellig art, lave bannere der hænger fra broer på motorveje osv der siger, for eks – Nej Til EUtopia – Nej Til Euromed – Boykot Medierne – Stop Rødfascismen osv..

   Vi har brug for foreninger og organisationer der kan være samlingspunkter for aktivisme, der halter vi langt, langt bagefter rødfascisterne.

   Ja, jeg er rigtig vred, den daglige idioti og værnemageri får en til at koge.

   Kommentar by Rolf Krake — 7. januar 2009 @ 09:03

  46. Plakater og klister mærker – Boykot halal – Stop dyreplageri og terrorstøtte! – Med navne på producenterne.

   En anden kan være – Churchill var en Nazifob – Det budskab forstår alle.

   Kommentar by Rolf Krake — 7. januar 2009 @ 09:12

  47. Men en rigtig god nyhed er på sin plads, i denne frustrerede tid.

   Leve Lars Hedegaard, ham og Kurt Westergaard fortjener begge en bronchestatue i hver by.

   Announcing: The International Free Press Society

   In an exclusive interview with Alyssa A. Lappen, Lars Hedegaard announced the December 21 formation of International Free Press Society (IFPS), following the lead of Denmark’s Free Press Society, established in 2004. The founders chose Hedegaard as their president, and Diana West as vice president. Among the organization’s Board of Advisers is Fitna producer Geert Wilders.

   As Lars explains in the interview:

   We are trying to create an organization that will defend free speech in the Western World, on the assumption that if free speech goes down where we live, it will be doomed in the rest of the world as well.

   The organization will be built up over the next few months. I am the president of the Danish Free Press Society, created in 2004, and a very successful organization. The enemies of free speech are organized and well financed and we have to counteract their activities. The new international organization will lead the fight for free speech on a global basis. We will then set up national organizations where they do not exist, as sisters to the Danish organization. We have very ambitious plans to recruit people. We already have a board of directors, and want to recruit for the board of advisors. We will set up a website and will pull together all we know about relevant issues, that is, attacks on free speech everywhere.

   Q: How do you defend against an onslaught against free speech that is so prevalent and widespread?

   Hedegaard: You make the public understand that free speech is under attack. That was why we thought of [forming the Free Press Society] in Denmark. We found ourselves in Denmark in a situation where most of the press was not telling the truth and not dealing with real issues.
   http://www.dianawest.net/Home/tabid/36/EntryId/688/Announcing-The-International-Free-Press-Society.aspx

   Kommentar by Rolf Krake — 7. januar 2009 @ 09:15

  48. Læs hele interviewet med Lars Hedegaard, det er absolut fortrinligt!

   http://www.rightsidenews.com/200901013173/culture-wars/the-eternal-danish-optimist.html

   Kommentar by Rolf Krake — 7. januar 2009 @ 09:21

  49. Jeg kan bare ikke glemme at der er danske folkeskoleledere der advarer jøder i mod at blive elever på bestemte folkeskoler. Tænk hvis alle folkeskoleledere sagde sådan. Så var der ikke offentlig skolemulighed for jøder i Danmark. Det er ærlig talt langt ude med nogle folkeskoleledere i Danmark.

   Jeg har ikke oplevet at elever der bliver mobbet bliver bedt om at holde sig væk fra folkeskolen. Men det er det der sker nu når skoleledere beder jødiske forældre om at finde en anden skole til jødiske børn – og lader mobberne blive.

   Når religiøs intolerance får lov til at brede sig, så ser vi at også racisme får lov til at brede sig.

   Der findes også indskrænket dogmatik og intolerance i den frelste godhedsindustri. F.eks. den repræsenteret af Jacob Holdt & segment. Men der findes heldigvis også dem der siger fra overfor samme:

   “Jeg hører til dem, der mener, at unge piger og drenge med minoritetsbaggrund skal have love til at sige »rend mig i traditionerne« uden at blive chikaneret af familien og i værste tilfælde miste den.”

   h t t p://jp.dk/meninger/breve/article1561324.ece

   Fedt at Ahmed Mohamud tager til genmæle! Han har min fulde opbakning.

   Kommentar by Janne — 7. januar 2009 @ 09:57

  50. Sådan! det kunne være interressant at høre deres forklaring, FN er jo en antisemitisk hadsorganisation som vi hurtigst muligt bør melde os ud af, FN strider mod alle friheds og freds interresser, FN er korruption, voldtægt, folkedrab, myrderier, fråds, racisme, had, diktatur osv.

   PRESSEMEDDELELSE

   DF beder udenrigsministeren om forklaring på Hamas-raketaffyringer fra FN bygninger

   Dansk Folkepartis udenrigsordfører, Søren Espersen, vil tage kontakt til udenrigsminister Per Stig Møller med henblik på at få undersøgt i hvilket omfang FN bygninger og deres nærområder misbruges af terrorbevægelsen Hamas til at affyre raketter fra. Det er uantageligt, når Hamas fyrer raketter af fra FN sanktionerede “heller” mod israelske skoler og børnehaver. Det kan hverken palæstinensiske eller israelske civile være tjent med. Endvidere er det et groft misbrug af FNs neutralitet.

   – Det er et brud på enhver norm og regel for civiliseret adfærd, når Hamas benytter palæstinensiske civile som levende affyrings-skjold for deres raketter, som de sender mod civile israelske mål. Formålet er udelukkende at få israelerne til at svare igen mod de koordinater, hvor Hamas gemmer deres affyringsramper blandt civile i et kynisk og perverteret håb om at øge de civile tabstal på begge sider af fronten, siger Søren Espersen.

   – Der er desværre utallige eksempler på, at Hamas og andre ekstreme palæstinensiske grupperinger gemmer sig bag civile grupperinger, misbruger nødhjælpsorganisationer og i det hele taget bryder alle regler for krigsførelse. Jeg vil derfor bede udenrigsministeren tage initiativ til at bede FN redegøre for i hvilket omfang, at dets faciliteter virker som skjulesteder og affyringsramper for Hamas, der via deres konstante missilregn ind over Israel har udløst denne konflikt, siger Søren Espersen.

   Kommentar by Rolf Krake — 7. januar 2009 @ 10:15

  51. -> #50 Rolf Krake

   Og nu er der omsider et parti der slår til lyd for, at Danmark tager et opgør med menneskerettighederne når det kommer til kriminelle udlændinge. Dette ansvarsbevidste parti er -suprise, surprise- Dansk Folkeprarti, som tilsyneladende er det eneste der kærer sig om Danskernes ve og vel, (det er de andre partier skam alt for ‘internationale’ til):

   http://www.information.dk/178782

   Kommentar by JensH — 7. januar 2009 @ 10:49

  52. 51 JensH

   Det er jo det, jeg altid har sagt til dig. There can be only one, DF. :-)

   Så kom der også en anti-israelsk tilkendegivelse i det offentlige rum i Svenborg:

   http://www.fyens.dk/article/1155774:Svendborg–Anti-Israel-aktion-i-Svendborg

   Fortæl mig venligst hvad der sker med mit land. Islamiseringen popper op som paddehætte.

   Kommentar by Johansen — 7. januar 2009 @ 11:14

  53. Pro-Israel Demo på Lørdag kl 13, Rådhuspladsen – Jeg har lige booket hjembillet fra udlandet, håber der kommer mange så vi ses forhåbentlig der Lørdag.

   Kommentar by Rolf Krake — 7. januar 2009 @ 11:33

  54. 53 Rolf Krake

   Det lyder fornuftigt.
   Vi ses helt bestemt til den pro-israelske demonstration. :-)

   Kommentar by Johansen — 7. januar 2009 @ 11:41

  55. Som om EU ikke har underminineret Dansk udlændingepolitik nok, så synes de røde Grønlandske politikere, at de vil undermininere den yderligere:

   http://www.180grader.dk/nyheder/Gr_nland_vil_l_sne_udl_ndingepolitikken.php

   Måske de Grønlandske hjemmestyre-politikere skulle tage en samtale med deres landsmænd, som blev stenet ud af Gellerup-parken. Som om Grønlænderne ikke allerede kostede nok, så vil de nu også påføre os hårdt prøvede Danskere en massiv mellemøstlig indvandring via familiesammenføringer i Godthåb.

   Kommentar by JensH — 7. januar 2009 @ 12:02

  56. 54 :)

   Det gør vi helt bestemt!

   55

   Aaaaaargh!!!!

   Der er snart ikke et sted på denne planet uden at femte kolonne islamiske fascister invaderer så de kan slagte lokal befolkningerne i nær fremtid.

   Det er fuldstændigt hul i hovedet, Grønland har brug for ‘muslimer’ som pest har brug for kolera.

   Kommentar by Rolf Krake — 7. januar 2009 @ 12:37

  57. -> #52 Johansen

   “Det er jo det, jeg altid har sagt til dig. There can be only one, DF”

   Det har jeg jo erkendt for længe siden. behøver du at blive ved med at ‘gnide det ud i ansigtet på mig’ at du fik ret :-) Til gengæld har jeg jo ret mht. til Danske mænds dansevaner eller mangel på samme :-)

   Kommentar by JensH — 7. januar 2009 @ 12:39

  58. Ja Grønland, hvor der de seneste 10 år har forekommet racistisk behandling af de fastboende danskere.

   DF foreslog grænsekontrol, og en dame hvis navn jeg har glemt, sammenlignede med grænsekontrol til Bornholm. Sammenligningen holder ikke en meter.

   Grønland har udstrakt selvstyre, blandt andet udmøntet i ønske om selvstændig immigrationspolitik. Grønland meldte sig også ud af EU for mange år siden, så grænsen Danmark/Grønland er ydre grænse set med EU briller. Ved en ydre grænse til EU skal der være grænsekontrol, med undersøgelse af hver eneste indrejsende, visumpligt m.v.

   Grønland må vælge side.

   Kommentar by PeterK — 7. januar 2009 @ 13:04

  59. Rigtig god kronik i JP (Fundet Via SIAD siten http://www.siad.dk/)

   Den politiske galskab
   Bent Jensen professor, dr. phil., leder af Censter for Koldkrigsforskning.
   http://jp.dk/meninger/kronik/article1558972.ece

   Kommentar by Rolf Krake — 7. januar 2009 @ 13:06

  60. Nord Grønland op til Nordpolen vil altid tilhøre Danmark, ringe trøst hvis den beboelige del er en Gellerup kopi.

   Det er bestemt ikke nogen tilfældighed, de rødfascistiske femte kolonne forrædere fremmer det mest stupide, islamisk herredømme af hver en krog af vores hjemlande og historiske tilhørsforhold.

   Saudi Arabia funds first mosque in Norway’s North Pole

   A Saudi businessman has donated 20 million Krone ($2.78 million) to build the first mosque in the Arctic region, near the northern part of Norway, according to a news report published by a local Saudi newspaper.

   In April the Muslim association in the Arctic town of Inuvik, Canada raised $40,000 to purchase land for a mosque two degrees above the Arctic Circle that it hopes will serve the Northwest Territories’ 175 or so Muslims (according to a 2001 census).

   Shams newspaper reported that the Saudi businessmen, who was not identified, donated the money to the Islamic Council of Norway, which represents about 70,000 of Norway’s estimated 130,000 Muslims, during a meeting in London with Sandra Mary Moo, a member of the Norwegian Muslim community.

   […]
   Talks between the Muslim community and the Northern Municipality of Norway are underway to secure land for the construction of the mosque in an area of 1000 square meters (about 11,000 square feet).

   The mosque is expected to be the largest in the northern parts of Norway.
   http://www.daily.pk/world/middle-east/8475-saudi-arabia-funds-first-mosque-in-norways-north-pole.html

   Det er direkte ondskabsfuldt, det er sygt, sygt, sygt.

   Kommentar by Rolf Krake — 7. januar 2009 @ 13:13

  61. @59 Rolf Krake,

   Ja det er en rigtig god kronik og Chestertons “The Flying Inn” er også rigtig fortrinlig (kan læses ved at klikke på titlen). Denne Chesterton er ganske simpelt langt forud for sin tid.

   Kommentar by Zonka — 7. januar 2009 @ 14:15

  62. 61 Zonka,

   Alletiders at den ligger på nettet, den må læses!

   Har forresten en ide til demonstrationen på Lørdag.

   Trykke en masse ‘Davidsjerner’ ud og sætte dem på tøjet af alle demonstranterne, med skilte eller bannerer med teksten: True to our legend!

   Kommentar by Rolf Krake — 7. januar 2009 @ 14:22

  63. -> 55 JensH

   Jeps, Grønland har brug for udenlandsk arbejdskraft til opførelse af vandkraftværker, hvad er mere naturligt end at inviterer Allah’s soldater. Dels har de et stort kendskab til vandkraftværker, de er særdeles arbejdsomme og flittige, og sidst men ikke mindst, de tilpasser sig hurtigt værtslandets kulturelle normer.

   Held og lykke ønskes Hans Enoksen fra Siumut, i for sandelig brug for det!

   Kommentar by Front De Boeuf — 7. januar 2009 @ 18:18

  64. De røde masseindvandringstilhængere “glemmer” fortsat at sige, hvad det er, som er “kulturberigende” med den islamiske fascistkultur(størstedelen af de økonomiske bekvemmelighedsturister kommer fra islamofascistiske stater).

   Kommentar by Poul — 7. januar 2009 @ 21:46

  65. Åh ja there can be only et DF…ja det må man fandenrasemig håbe, men hvilket et DF taler vi om, før eller efter Metock og den tåbelige EU leflen ?

   Det første ja de kærede sig nok lidt om Danskerne (half an half med deres egne personlige magttrip) men nr to dvs det DF vi har nu, jeg må fandenme le, husker i virkelig ikke længere ???

   Når et parti kan svigte sine to stærkeste mærkesager……Hvor troværdige er de ?

   Fuck DF og må de ryge under spærregrænsen og ud i glemslen, de viste sig lige så røgede som de andre var spegede når det kom til at klamre sig fast til magten og de gode Christiansborg lønninger, dem kan jeg aldrig aldrig aldrig mere stole på (dvs Krarup og langballe er undtaget, men oprigtigt talt tror jeg heller ikke de synes om det vendekåberi).

   Jeg satser stadig på SIAD, og skulle de ikke blive valgbare ja så stemmer jeg blankt til folketinget (så jeg i det mindste kan se mig selv i spejlet)og et af de RIGTIGE kritiske EU partier til EUvalget)

   Aldrig aldrig mere DF.

   Men som sagt danskernes hukommelse er meget kort, og det at holde på principperne og sine meninger er åbentbart ikke på mode mere…Suk !

   Men det gik som forventet, DF svigtede groft, men klarer skærene ved de sædvanlige varmtluft fyldte floskler og løfter.

   Helt ærligt, DF har måske og jeg siger kun måske forsinket processen lidt, dvs FØR metock og deres “omformulering” af EU, nu sutter de jo på samme pat, og det er der i sætter jeres håb.

   Gud vi er vitterlige fortabte !

   Kommentar by Whodares — 7. januar 2009 @ 22:28

  66. #65 Whodares,

   Der er ligesom ikke rigtig noget valg, hvem andre på borgen varetager Danskernes interresser?
   De trænger vel til et klap i rumpen med jævne mellemrum.
   SIAD ville være ideal til at sætte skub i DF, prøv at forestil dig en regering bestående af DF og SIAD?

   Vi er ikke fortabte, jeg er bestemt overbevist om at politikerne udmærket godt er klar at den er gruelig gal, og langt, langt den største del af befolkningen er vrede.

   Kommentar by Rolf Krake — 8. januar 2009 @ 09:25

  67. Måske off topic :
   http://ekstrabladet.dk/112/article1106294.ece

   Jeg væmmes ved tanken om den kødrand af naive perkerleflende fjolser der gik i fakkeltog mod rascisme efter brandstiftelsen !

   Endnu en mellemøstlig kulturberigelse. Gad vide hvornår kriminelle perkere kommer på kunstnerstøtten ?!

   Kommentar by Tolder — 8. januar 2009 @ 09:45

  68. Mht. Grønland og udlændingepolitik.
   Hvor er det lige at ham ex imamen er ansat som skolelærer.
   Yes i Narssaq.

   Kommentar by Vagn Jensen — 8. januar 2009 @ 10:00

  69. @34 Onion
   Jamen det skal da ikke komme an på det!
   :-D
   Selvom jeg nu husker det som jødehader uLykketoft, som jeg lykkeligvis var sluppet for at blive belemret med i jihadkriger-HamaSS sympatisør kanalen (D)DR. Hvor uLykketoft kunne udleve sine jødehader udgydelser og varmt støtte jihadkriger-HamaSS terroristerne.
   MEN, om det var jødehader uLykketoft eller konvertitten UFUF Ellermandslingen er vel i sidste ende et fedt!

   Så for at blive min gæld til dig kvit, er det så iorden, at jeg foreløbig henlægger de 10kr til et projekt, hvor der indsamles til at give uffemandslingen en fisketur i en PLIM-jolle (da jeg ikke har forstand på bådtyper, har jeg valgt typen udfra et passende navn til typen uffemandslingen!) fisketuren skal selvfølgelig være i et haj eller piratfisk!(evt bare pirat-område, hvor uffelingen kan lære pirater om rettidig omhu!)med store bølger!

   Nu,hvor vi er ved vores allesammens så glade for kulturberigelsens goooodheds apostle! så arbejder jeg også på et projekt, med lidt harmløs raketfyrværkeri!! sendt dagligt mod DER DDR ugly Frau Auken’s! bolig.
   Vil du være med :-D
   Måske skulle DER ugly! Frau Auken stille et lov-ændringsforslag i vores fyrværkeri lov, så HamaSS raketter også bliver lovlige at affyre her i Danmark!!! nu de er så harmløse?!?

   Kommentar by li — 8. januar 2009 @ 12:33

  70. Tænk at fornedre sig selv til at tro man kender “sandeheden”. De fleste af disse indlæg er bare et udtryk for personer, der krampagtig forsøger at ophøje en indskrænket verdensopfattelse til at være universelt gældende.

   Kommentar by Steve — 9. januar 2009 @ 05:39

  71. De muhamedanske “flygtninge”(de allerfleste af dem er fupflygtninge) som er bosiddende i Danmark, har passeret mange sikre lande inden de kom til Danmark. Send dem tilbage til første sikre land.

   Kommentar by Poul — 12. januar 2009 @ 21:37

  72. […] om hans stormiga bakgrund på Snaphanen. Komiskt nog var han en period omkring 2003-4 anlitad som "föredömlig invandrare" och föredöme för ungdomen av kommunen och danska LO. Odense plockade dock bort allt om kampanjen sedan han […]

   Pingback by Rättegång mot skjutgalen islamist i Odense « SVERIGE OCH IMMIGRATIONSPOLITIKEN — 8. januar 2010 @ 12:29

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper