8. marts 2015

‘Nationalpartiet’: Mo-tegninger i skolen “… kan sammenlignes med nazitysklands antisemitiske politik”

Muhammed-tegningerne “… virker på dem, som det ville virke på dig gentagne gange at se billeder af, at din mor eller din søster bliver voldtaget af en fremmed mand.”, forklarede Hans-Jørgen Bonnichsen til Berlingske Nyhedsbureau. Ærlig snak fra den tidligere PET-leder, der tilsyneladende betragter muslimer som en art religiøse zombier. Skal man dømme efter Nationalpartiets holdning, så er der da også åben front. Ahmadiyyaerne er det nærmeste man kommer en reformeret form for Islam, men de vil alligevel gøre det strafbart at sætte Islam til debat – uanset hvordan det sker.

(Nationalpartiet på Facebook, 6. marts 2015)

Skoleforslaget fra Det Konservative Folkeparti, Dansk Folkeparti og muligvis Socialdemokraterne, kan sammenlignes med nazitysklands antisemitiske politik og diskrimination af jøder.

En politisk debat, der er dæmoniserende, diskriminerende og umenneskeliggørende, forsøges nu, at blive tvunget ned over de danske folkeskoler. En sådan politik er med til at promovere og opildne etniske danskere til had mod danskere med en muslimsk baggrund allerede fra 1. klasse.

Nationalpartiet mener derfor, at diskriminationsparagraffen, som er Straffelovens paragraf 266b, som skal beskytte mod latterliggørende eller nedværdigende tale, som udelukkende baserer sig på en række bestemte tilhørsforhold, skal tages i brug i denne situation.

Kommer Nationalpartiet i Folketinget, vil vi arbejde for, at indføre en hate speech lovgivning. Hate speech findes i mange former og udtrykket kan variere fra det vulgære og åbenlyst hadefulde til det mere nedtonede, professionelle og ofte akademiske. Formålet er imidlertid det samme: at fremstille en gruppe mennesker, som mindreværdige og ekskludere denne gruppe fra fællesskabet eller fx fra visse rettigheder.

Samtlige danske partier har en andel i den retorik og politik, der er ført gennem de sidste 10-15 år og det er derfor vi nu er vidne til ekstreme og diskriminerende forslag.

Det er på tide, at det store danske fællesskab står sammen mod alle de skinhellige politikere, således at ingen kan blive diskrimineret på baggrund af deres køn, race, tro, seksualitet, eller politiske overbevisning.”

Oploadet Kl. 13:29 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/64585/trackback

20 Comments »

 1. Ham den idiot, der står bag det såkaldte Nationalparti, har sendt mails til en hel masse tilfældige offentlige mennesker for at få dem til at hjælpe med at deltage i hans underskriftsindsamling. Jeg har talt med nogen stykker, der ikke bryder sig om det.

  Kommentar by Sigwar — 8. marts 2015 @ 14:14

 2. Der er to bekymrende forhold ved nationalpartiets reaktion

  1) at de formentligt mener hvad de skriver selvom det er så håbløst dumt

  2) at de åbenlyst ikke er begejstrede for en liberal og demokratisk kerneværdi

  Kommentar by Superman — 8. marts 2015 @ 14:36

 3. Op i et helt forkert leje, vi har generelt ikke noget mod islam,men islam har tilgegaeld alt imod os , det maa jo vare et faktum som vil gaa op for de fleste, saa snart de letter sig fra rundbords diskusioner og vender fronten mod virkeligheden,ja jeg ved det er for meget at forlange.Den konstante sammenligning med nazister og facister er latterlig jeg har fornemmelsen af de fleste som fyrer den af konstant,er foedt meget senere,saa de har ikke nogensomhelst kendskab til disse typer som nu faerre og faerre af den Danske befolkning har set i aktivitet.Til oplysning til dem der ikke havde muligheden ,se paa AFA of andre venstre orientered grupper i dag , de er ved at komme godt efter det, “hate speech” lovgivning lig med undertrykkelse af ytrings friheden.Kan man ikke tage duften i bageriet saa maa man jo gaa.

  Kommentar by Dunk — 8. marts 2015 @ 14:43

 4. Ja, det er frygteligt.
  Jeg er ganske enig med det (pakistanske) Nationalparti, De renes Nationalparti.
  Der er kun en ting at gøre, straks samle kvinder og børn og forlade Danmark.
  Så kan Danmark virkelig lære, at man ikke kan behandle onkel Mo på den måde.
  Danmark vil hurtigt indse, hvorledes manglen af vor højkvalificerede arbejdskraft og lederskab vil påvirke samfundet.

  Kommentar by T. Snorrason — 8. marts 2015 @ 15:04

 5. Jeg kan godt forstå, at du skriver ‘Nationalpartiet’, for det er tilsyneladende ikke Danmark, der er nationen for partiet, det er tværtimod islam, der er nationen. Og der forsøges på at gøre det kriminelt at kritisere islam f.eks. via billeder. Islam, deres nation, ønskes hævet over den danske demokratiske debat. Netop fordi det sker, bør islam kritiseres og hvis det ikke accepteres, at islam skal kunne kritiseres på samme vis som alt andet, så bør man søge til et land, hvor islam er grundlov, konge, kejser og nation på samme tid. Der er mange islamiske, teokratiske lande at vælge imellem og rejse til. Danmark er et lille åbent og demokratisk land, der ikke skal kues af islam og religiøse fantaster.

  Islam skal aldrig kunne bestemme, hvad der må skrives, tænkes og tales om i den danske folkeskole. Danske børn og unge skal ikke opdrages med at islam ikke må kritiseres, at islam er tabu. Danske børn skal ikke opdrages til at lade sig kue af islam. Danske børn bør opdrages til at være kritiske borgere over for religiøse autoriteter, på lige fod med andre autoriteter.

  Nu vil nogen måske indvende at islam er en minoritet og at religionskritik er synd for muslimer, men vi lever i et globalt samfund nu, hvor islam og muslimer er en yderst dominerende og autoritær magtfaktor som naturligvis skal kunne kritiseres på lige fod med alt andet, der har stor magt og indflydelse. Muhammedtegningerne har netop vist at der er mennesker (også i Danmark) og hele samfund, der ikke vil demokrati og tale og tanke frihed, og dem skal vi aldrig give efter for, men tværtimod vise modstand. Vi kan starte med at vise vore børn, at islam ikke står over demokrati, men må kritiseres på lige fod med alt andet og at islam må være en privat sag, der ikke skal bestemme hvordan det danske samfund skal indrettes. Det er også en form for integration.

  Kommentar by Liva — 8. marts 2015 @ 15:09

 6. Ang. Bonnichsen: The soft bigotry of low expectations…

  Kommentar by Kim Møller — 8. marts 2015 @ 15:16

 7. En del, om ikke et solidt flertal her, er så vidt jeg kan vurdere enige om islams udgangspunkter i koranen, haditter og lovskolers linjer er dæmoniserende, diskriminerende og umenneskeliggørende.

  Er mennesker der følger linjen ligeledes dæmoniserende, diskriminerende og umenneskelige, og får det retslige konsekvenser?
  Eller er holdninger en ting, og handlinger, og trusler der i forvejen er strafbare i straffeloven, noget helt andet?

  Kommentar by Peter Buch — 8. marts 2015 @ 15:24

 8. ‘Nationalpartiet’ skriver om tonen. At den skal være human og anstændig. At tonen ikke må være nedværdigende. Fint nok. Det er en pæn hensigt. Partiet kan starte med at se på tonen i dele af koranen og hadith og hos islamister.

  Kommentar by Liva — 8. marts 2015 @ 15:26

 9. De skriver egentlig et pænt dansk, Nationalpartiet.

  Kommentar by Arne Torp — 8. marts 2015 @ 15:56

 10. Jeg så godt overskriften på Bonnichsens sammenligning med voldtægt og bladrede skyndsomt videre. Hans udgydelser er spild af tid at beskæftige sig med.
  Den nation som Nationalpartiet har i tankerne må jo være Kalifatet. Derfor regn med at de en dag sidder i Folketinget.
  Glæd jer til at se et par talende øjn, der kommunikerer gennem en sprække i en sort affaldssæk, og definere fællesskabet.

  Kommentar by Menig 442 — 8. marts 2015 @ 16:00

 11. Hvis det virkelig var tilfældet, at en bestemt afart af homo sapiens føler voldsom psykisk smerte, der medfører at de bliver voldelige, når de ser en tegning af muhammed med røg i hatten, så borde disse mennesker afsondres fra det normale civiliserede samfund, da de jo åbenbart fungerer på et langt lavere niveau end os andre og er til fare for deres omgivelser.

  Personligt tror jeg ikke, det er disse mennesker, der er noget galt med, men den splatterkult, de lyder under.

  Kritik er grundlaget for vestlig civilisation. Uden kritik ingen samfund. Og kritik af religionen er al kritiks moder. En dagligdags erfaring angående kritik er i øvrigt, at jo mere kritisabelt nogen eller noget er, jo sværere har den eller det ved at tage kritikken.

  Grunden til islams hysteriske blasfemifobi er, at det er noget bras.

  Kommentar by Nils — 8. marts 2015 @ 16:02

 12. PÅ et tidspunkt vil der opstå et islamisk baseret parti hvis tilslutning vil overraske den del af den danske elite der regnede med at de kunne herske over resten af danskerne på muslimernes stemmer.

  De første og største tab i denne udvikling vil være på venstrefløjen.

  Kommentar by Helmut Kohl — 8. marts 2015 @ 17:55

 13. H J Bonnichsen “… virker på dem, som det ville virke på dig gentagne gange at se billeder af, at din mor eller din søster bliver voldtaget af en fremmed mand.”

  Bonnichsen er ind på noget rigtigt her; formentlig et “Freudian slip”.

  Er det ikke det Bonnichsen siger; når billeder af voldtægten afslører en far, bror, onkel eller fætter så ville det ikke virke særligt på dem. Men en fremmed voldtægtsmand, oh nej! Det er næsten lige så slemt som en muhammedtegning.

  HJ Bonnichsen er en meget syg mand, og man kan se det på ham, Hans hadefulde fanatiske fjæs fortæller alt. Disse hadspredere har gyldne tider, nu de har fundet en gruppe de frit kan udspy deres overskud af had, vrede og irritation over. Jeg spår i øvrigt at Bonnichsen vil dø af et hjertestop, hvilket jeg blandt andet basere på hans skiftende ansigtskulør.

  Kommentar by Balder — 8. marts 2015 @ 19:14

 14. Vi går mod valg, venstrefløjen ved slaget er tabt, den opfører sig aggressiv som hvepse i efteråret, som om en 6. sans siger dem de snart skal dø.

  Kommentar by k.m. — 8. marts 2015 @ 20:04

 15. Lur mig – Nationalpartiet kommer i Folketinget.

  Jeg håber jeg tager fejl – men lur mig.

  Kommentar by - by Proxy - — 8. marts 2015 @ 21:59

 16. Islam-monstret har mange ansigter, “National”partiet er et af dem.

  Onkel BonBonichsen, det fede læs løgn og latin, er konstant på fjendes side. De røde har ikke bedre at distanceblænde med. Ynkeligt.
  Så, ham markulerings-Scharfretteren var ude og spille klog i medierne. De socialakrobater er her, der og alle vegne. I Århus giver de lommepenge til muslimer, så de kan få en ny frisure, rettet tænderne eller bare slippe af med deres dårlige ånde. Pris: 50.000,00 kroner.

  Det Danmark vi kender.

  Kommentar by Iznogut — 8. marts 2015 @ 22:37

 17. Hvad nytter det, at forlange tegninger censureret, når virkeligheden viser os billeder af massakre på tegner der kritisere isislam, skal disse billeder så også censureres ?
  Hvordan kan man tro, at underkastelse for isislams krav om tegnings censur giver fred i vores tid, man kan da ikke bare fjerne virkelighedens mangfoldige billeder af isislams hærgen, vi er da ikke alle så virkeligheds resistent som Det Radigale Verdenfjerne party.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 9. marts 2015 @ 02:40

 18. Skal vi alle sammen nu igen samle på glansbilleder med eller uden glimmer. Sjovt retro fænomen, så kan vi offentligt bytte glansbilleder af isislam, mon ikke glansbilledet af isislam som fredens religion kun kan byttes med mindst tre glansbilleder af isislam, et med isislam som kvindernes beskytter, et af isislam som jøde beskytter og det tredje galmands…..øh, glansbilled forestillende isislam forenelig med demokrati.
  Dem som ikke har glansbilleder af isislam er dømt ude, de kan ikke være med.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 9. marts 2015 @ 02:51

 19. Talte med to skolelærere som fortalte at de pr. automatik tilbyder de muslimske elever i klassen at få fri/gå ud, når “den slags” bliver omtalt. Både fordi man vil “respektere” deres religion og ikke gøre dem kede af det, – og så fordi deres meget moderate forældre ellers vil blive meget sure og måske vise sig fra en lidt mindre moderat side. Lærerne synes selv at de har løst problemet smart.

  Kommentar by Bene — 9. marts 2015 @ 06:29

 20. http://www.citizenwarrior.com/2015/03/blasphemy-laws-would-ban-islam-why.html
  The grandest irony of all is that the “defamation” that Muslims complain about — and that prompts great violence and bloodshed around the world — revolves around things like cartoons and movies, which are made by individuals who represent only themselves; on the other hand, Islam itself, through its holiest and most authoritative texts, denigrates and condemns — in a word, defames — all other religions, not to mention calls for violence against them (e.g., Koran 9:29).

  Kommentar by Peter Buch — 9. marts 2015 @ 11:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper