11. marts 2015

Venstreradikale MØ (Karen Marie Ørsted), 2011: “Fuck Pia K. Grådige svin. Du lugter af pis. Nazisvin.”

Til maj spiller danske MØ i Israel, og reaktionerne er hårde på den yderste venstrefløj. Det har en naturlig forklaring – hun er en af deres, og ses som frafalden. I portrættet Nyt Blod: Mø sendt på DR3 sidste år, fremgik det, at hun ikke bare er almindelig kunstner-venstreorienteret, men rundet af det autonome miljø i Odense.

Som ung teenager begyndte Karen Marie Aagaard Ørsted at komme i Cafe Zekes, hjemsted for Odense-afdelingen af Rebel – Revolutionære Unge Socialister og Fynske Antifascister (FAF), og her var hun aktiv i en årrække. Sammen med veninden Josefine Struckmann Pedersen dannede hun punkbandet Mor, der aldrig blev mainstream, men dog et navn på den venstreradikale scene. Teksterne var sådan lidt…

“Fuck Pia K. Grådige svin. Du lugter af pis. Nazisvin og blokpolitik. Du lugter af lort. Inhabil. Nazisvin.” (Mor, Nazisvin, 2011)

(DR TV, 14. oktober 2014: Nyt Blod: Mø)

I DR-portrættet fremgik det klart, at selvom hun i dag er i midten af 20’erne, så tilhører hun stadig den yderste venstrefløj.

… så tog vi derud og demonstrere… DF’s årsmøde, eller et eller andet, måske. Eller også, var der også på et tidspunkt noget med nogle nazister, hvor man så – men altså, den slags ting vil jeg fand’me stadig gerne demonstere imod. … Jeg er helt vild glad for at jeg har været en stor del af den venstreorienteret og antifascistiske fløj, men hvis du havde mødt mig dengang, så havde jeg sikkert sagt at jeg var sådan en, ja, kommunist, socialist, anti-royalist, punker, børnemagtsfrikæmper.” (Mø om sine autonome år)

(Mor alias Karen Marie Ørsted og Josefine Struckmanns til FAF-koncert, 2008; Bumzen, 2010)

Venstreradikalisme har aldrig hæmmet nogens karriere, og det går fremragende med Karen Marie Ørsteds. Priserne vælter ind.

(Mø modtager Kronprinsparrets stjernedryspris 2013; Bikubenfonden.dk)

Presseklip.

“Vi havde lavet en kvindegruppe i den punkcafé, Zekes, jeg kom i….. Det var, da Karen Marie Ørsted var 13 år, at hun begyndte at komme i Odenses antifascistiske miljø. Sammen med veninden Josefine Struckmann dannede hun pigepunkbandet Mor, der i løbet af de næste år blev et elsket undergrundsnavn, især med sangen ‘Fisse i dit fjæs’ (2008).” (Politiken, 11. marts 2014)

“Som 14-15-årig begyndte hun at hænge ud i det alternative miljø omkring Café Zekes, der er et samlingssted for det fynske venstreorienterede miljø i Odense. Hun var med til at besætte gamle bygninger, demonstrerede mod nynazister i Fredericia og var med i feministgruppen Kvinder i Zekes.” Information, 12. marts 2014)

“Hun har efter eget udsagn gået meget op i venstreorienteret politik og har sunget socialistiske sange på anti-fascistiske klubber i ind- og udland.” (Ekstra Bladet, 10. marts 2015)

Oploadet Kl. 01:47 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/64652/trackback

39 Comments »

 1. “Venstreradikalisme har aldrig hæmmet nogens karriere, og det går fremragende med Karen Marie Ørsteds. Priserne vælter ind.” Okay, det er simpelthen en genial sætning! :-)

  Kommentar by Lightmann — 11. marts 2015 @ 05:43

 2. Hvad godt er der ved hende? – jeg giver minus 5 på en skala fra 1 til 10

  Kommentar by k.m. — 11. marts 2015 @ 06:24

 3. Og når så talentet som musiker ikke rækker til opretholdelse af tilværelsen, så må de fascistiske, racistiske skatteydere vel træde til med en skilling, eller hvad?

  Kontanthjælp på fuld tid, og musiker i “fritiden”, mens vi andre står tidligt op, og holder samfundet i gang…

  Kommentar by Jern Henrik — 11. marts 2015 @ 06:27

 4. PS. Vulgære tekster med nederdrægtige, pubertære tilsvininger af Pia K. er åbenlyst “way-to-go” i dansk “kultur”.

  Vorherre bevares. Man behøver blot at se et glimt af Kulturen på News for at konstatere, hvor slemt det står til.

  Kommentar by Jern Henrik — 11. marts 2015 @ 06:36

 5. Andre er knap så grove, men sammensmeltningen mellem “de gode” (med penge fra skatteyderne) og kultur er udbredt i alle hjørner.

  https://undskabenshotel.wordpress.com/2015/03/10/knallertrockere-i-manila/

  Kommentar by Hans Und — 11. marts 2015 @ 06:47

 6. MØddingen er den grimmeste mand jeg nogensinde har set!
  Og hjernen er røget væk,talent er der ikke noget af.
  Lad mig gætte: Om 3 år er der ingen der kan huske “hende”,
  men så er der selvfølgelig kontanthjælpen hun kan bruge af.

  Kommentar by - by Proxy - — 11. marts 2015 @ 07:31

 7. Tonen i debatten, tonen!

  Kommentar by Robert R — 11. marts 2015 @ 07:37

 8. Jeg har sådan lidt undrer mig over, at kvaliteten ikke rigtig var til stede i Møs musik, men at det begejstring for en ny ungdom på scenen, der bar hende frem. Og man skal da selvfølgelig være åben og imødekommende over for mulige nye talenter.

  Nu forstår jeg, at det er hendes venstreradikale signal, der åbner dørene i kunstnermiljøet og omegn med tilhørende flow af offentlige penge.

  Engang hed det: “Når pengene i kisten klinger/straks sjælen af Skærsilden springer”.

  Nu er det vendt om: “Når sjælen af Antifa springer/straks pengene i kisten klinger”.” Altså når man bekender sig til at stamme fra de godes segment, helst venstreradikalismen med hadetale/hadesyn mod DF som bekendelse, så står penge og berømmelse klar.

  Kommentar by traveler — 11. marts 2015 @ 07:41

 9. Ondskabsfulde møgunge!

  Jeg her tit undret mig over at alle musikere tilsyneladende er Venstreorienterede og totalt uansvarlige hvad Danmarks fremtid angår. Nogen som kan nævne en højreorienteret kunstner som har haft en karriere og som er blevet hyldet af musikbranchen og kunstneren I Danmark?

  Det er nok bare mig, men det virker grangiveligt som om at man skal have partibogen iorden, inden man har en chance for eksempelvis at blive spillet på DR radio. Det ville jo iværtfald dreje sig om bevidst manipulation og hjernevask af de danske vælgere.

  Skræk eksemplet er Simon kvam. En hel karriere betalt af skatteyderne og livslang air-time på DR. Talent syntes tydeligvis IKKE at være en afgørende faktor!

  Hvad det ikke noget for “detektor” at undersøge :-)

  Kommentar by Jesper — 11. marts 2015 @ 07:47

 10. Har netop via YouTube oplevet 20 sekunder af den unge dames popmusik med tilhørende blege billeder af hende og hendes grimme veninder. Hvis det er tidens smag, så glæder jeg mig over at tilhøre fortiden.

  Kommentar by Crass Børsting — 11. marts 2015 @ 07:56

 11. De danske nationalsocialister fra enhedslisten må være stolte over dette afskum, men så igen, ganske bekræftende.

  Kommentar by klaus j — 11. marts 2015 @ 08:28

 12. Jeg er ikke overrasket. Fanden hytter sine.
  Selvfølgelig bliver en middelmådig “kunstner” med de “rigtige meninger” hypet op af DR og kompagni.
  Skal vi gætte på, at det er med sangere som med journalister herhjemme? 80% er højrøde?

  Kommentar by mættehågen — 11. marts 2015 @ 08:48

 13. En person med de holdninger burde da ikke stå der ydmygt og sødladent sammen med repræsentanter for en institution hun foragter. Penge kan altid knække ethvert princip.

  Kommentar by synopsisolsen — 11. marts 2015 @ 09:03

 14. Denne Mø er blevet utroligt hyped i MSM, men det er først via Uriasposten man får sandheden om Møs baggrund og had mod Pia Kjærsgaard. Samtidig leder samme MSM med lys og lygte efter had/nethad imod kvinderne på venstrefløjen, hykleriet er åbenlyst!

  Kommentar by Geert — 11. marts 2015 @ 09:22

 15. Den Danske kultur elite hylder og elsker også den kriminelle digter Yahya Hassan, vi lever jo i et demokrati der skal beskytte de kreative, selv om deres lyde er uudholdelige.

  Kommentar by emmagad — 11. marts 2015 @ 09:23

 16. Føj da for en møgtøs. Jeg har heldigvis ikke hørt om hende før nu.

  Kommentar by Mikael Drachmann — 11. marts 2015 @ 09:40

 17. # 6 Proxy.

  Det var også min første tanke. Hvem fanden er den ranglede knægt med svensker-hår der mænger sig med de Royale :)

  Venstrefløjens hykleriske smil når de fotograferes med den elite de hader er betagende og må slide på deres tålemod, det eneste der holder dem oppe er vel tanken om den guldregn der strøs ud over dem når de belønnes for deres urinal lyrik. Det kaldes kultur!

  Kommentar by Santor — 11. marts 2015 @ 09:48

 18. Det eneste “værdi”-fællesskab der eksisterer mellem de røde og muslimerne, er størrelsen af indvandringen og førtidspensionen.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 11. marts 2015 @ 10:37

 19. Frederik er ikke værdig til at blive konge.

  Kommentar by Vagn Henning — 11. marts 2015 @ 10:37

 20. Den slag ceremonier opfordrer kun til dårlig adfærd og elendig musik! Klart at de tror at de er guds gave til verden når de konstant bliver bekræftet i det af lalleglade, tonedøve idioter.

  Gud fri mig for nogensinde at høre hendes hjernelamme “lyrik”, godt jeg aldrig lytter til radio.

  Kommentar by Lisbeth — 11. marts 2015 @ 10:49

 21. Siden pigebarnet har til sinds at spille i Israel, så må hun jo hen ad vejen været blevet afradikaliseret. Lad os glæde os over det.

  Kommentar by Martin Kasler — 11. marts 2015 @ 11:10

 22. At være Kunstner og kommunist/venstreorienteret har bestemt aldrig forhindret en hjælpende hånd i det danske kunstnermiljø – tværtimod.

  Kommentar by Kim Serritslev — 11. marts 2015 @ 11:13

 23. Man skal bare være voldsparat overfor andre med en anden mening, og så tilpas beskidt i munden, at hun kun kan betegnes som en gadetøs. Man kan da konstatere, at opfylder man disse krav, så er der kongelig bevågenhed og priser i tilgift.
  Hvad er det for et samfund der er skabt?
  Kan nogen huske hvad den venstretosse (mandsperson) hed, som måske inden for det sidste års tid, også fik overrakt en pris af enten Frederik/Mary? Jeg mener han var dømt for vold.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 11. marts 2015 @ 11:26

 24. 1. Foto nr. 3 viser nødvendigheden af at afskaffe kongehuset. For min skyld kan de familiesammenføre sig, drikke/ryge/skiløbe sig ihjel, men for egne penge, tak.

  Så kan Amalienborg og tilhørende slotte rundt om i landet indrettes til borgere, der ikke længere kan bo i de kommuner, hvor potentielle terrorister, ups, syrere, vælter ind.

  2. “..demonstrerede mod nynazister i Fredericia..”. Gad vide, hvor mange nynazister der bor i Fredericia?
  Tossen aner åbenlyst ikke, hvad hun demonstrerer for eller imod.

  -> Adler 11:26
  Kunne det mon være Peter Lundin ;)

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. marts 2015 @ 12:31

 25. #23: Hvis jeg husker korrekt, så har Balder Johansen og Jacob Martin Strid – gamle medlemmer af tæskeholdet Antifascistisk Aktion – fået overrakt priser af medlemmer af kongehuset.

  Kommentar by Martin Kasler — 11. marts 2015 @ 12:44

 26. Entartete Kunst. Når skidt bogstaveligt talt kommer til ære.

  Vi lever i den omvendte verden, hvor indholdsløs grimhed – Piero Manzonis’lort på dåse'(Merda d’artista, 1961) er nok det klareste eksempel – bliver ophøjet som det ypperste udtryk for Vestlig Kultur.

  Ungdommens hoveder fyldes med grimhedens, indholdsløshedens og forfladigelsens ‘æstetik’. En ‘æstetik’ der er Globalt salgbar, og det er jo dét, det drejer sig om i dag og i høj grad i fremtiden. I fremtiden er vi alle rodløse Globalister.

  Kommentar by Hartvig — 11. marts 2015 @ 13:02

 27. @ 25 Martin Kasler

  TAK, er overbevist om, at det er Jacob Martin Strid. Det er da ret så tankevækkende, at vores kommende konge/dronning kan belønne kriminelle og andre venstretosser der vil omstyrte samfundet, samtidig med at de ses smile til fotografen.

  Læren kan kun være: slå folk til pindebrænde, intimider og gør vold på folk der er uenige med dig, det giver tilsyneladende respekt fra de såkaldte bedre kredse!

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 11. marts 2015 @ 13:53

 28. “Skrid hjem hvor du kommer fra, abe”.
  I JP kan man i dag læse, at en ny privat hjemmeside skal samle hadforbrydelser, som ovenstående. Frivillige strafferetslige jurister vil vurdere og hjælpe med at anmelde til politiet.
  En Rasmus Rendsvig ph. d. i (ja grin bare) social strategisk interaktion og informationsdynamik, siger at tonen på nettet kan blive meget grim.
  Når man læser at en 36 årig Qasam Ijaz står bag, så er det nok ikke MØ udtalelser, som det drejer sig om. Anmeldhad.dk

  Kommentar by Menig 442 — 11. marts 2015 @ 14:07

 29. i nogle af kommentarene på hendes facebookside er der nogen der præsenterer “bevis” for at ISIS er opfundet af jøderne for at sætte muslimerne i et dårligt lys!

  Den yderste venstrefløj er virkeligt vanvittige, kronisk paranoia og konsprationsteorier hele vejen igennem. Jeg kan godt forstå hvis hun trænger til ferie det eneste sted på jorden hvor man kan være sikker på ikke at møde nogle af dem.

  Kommentar by Per — 11. marts 2015 @ 14:36

 30. ->9: Ja har du nogensinde hørt Mr. Jones på MSM kanalerne? Nej vel.

  http://www.misterjones.dk/

  Kommentar by Hodja — 11. marts 2015 @ 14:56

 31. Beklager, men jeg synes faktisk at damen har talent. Jeg er i hvert fald vild med den her(inklusiv videoen):

  https://www.youtube.com/watch?v=pB5RfOwrmWQ

  Og heelt galt på den kan hun da ikke være, når hun faktisk spiller i Israel.

  MVH
  Jacob

  Kommentar by Jacob A — 11. marts 2015 @ 15:51

 32. -> Jacob A 15:51

  Hun aner sikkert ikke, det foregår i Israel. Eller hvad Israel overhovedet står for. Hun tror vel, det ligger i Nordkorea.

  Formentlig lige så spejlblank som de fantastiske ‘Paradise Hotel’-deltagere: “Mexico, ligger det ikke i Afrika?”. “Thailand, er det et land?”. osv-osv.

  Har aldrig set Paradise Hotel, ejer ikke et TV, men det er ret let at finde disse amøbe-udtalelser på Youtube.

  Kommentar by Henrik Petersen — 11. marts 2015 @ 16:27

 33. Jeg tror nu godt at de kære venstrefløjsere har en ide om, hvor Israel ligger. Men hvad angår så mange andre ting i det land og den region, så er de ret farvede og/eller blanke:-)

  VH
  Jacob

  PS: Men damen har talent, sådan musisk!

  Kommentar by Jacob A — 11. marts 2015 @ 17:15

 34. Jeg er sikker på, at MØ mener, at hun skal til Palæstina…

  Kommentar by Multikulti ist tot — 11. marts 2015 @ 18:08

 35. Hun er et fjols. Og hun laver det argeste lort, som nogen kalder musik. Der skal ikke meget til, før man udråbes som noget stort på den danske musikscene – det sker år efter år. Nogen skal jo gøre reklame for branchen…

  Kommentar by morten olesen — 11. marts 2015 @ 18:10

 36. @ 28:

  Tja, og det er en russer “Sergey Pozhilov”(boende i Rusland), der har webdesignet.

  Kommentar by "skyggen" — 11. marts 2015 @ 22:27

 37. I øvrigt en balance på et knivsæg for det danske kongehus. Der skal ikke mange skandaler til, før de er dømt ude.

  Kommentar by "skyggen" — 11. marts 2015 @ 22:30

 38. rettelse: “En æg”
  Errare humanum est

  Kommentar by "skyggen" — 11. marts 2015 @ 22:32

 39. Hvor er det komisk at se de småborgerlige herinde kommentere at ingen gider høre på en venstreorienteret musiker på kontanthjælp. Sædvanlig retorik fra den side. Sangen lean on har en milliard(926 mio) views på you tube
  I er til grin tøser

  Kommentar by Hans — 20. december 2015 @ 07:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper