17. januar 2009

Jøde: Det minder mig om nazisterne, “det er det samme de siger, det er det samme de vil.”

Aftenshowet på DR1 havde i torsdags inviteret jødiske Claus Bentow, til en snak om det at være jøde i multikulturelle Danmark, og her blev der blandt andet vist lidt fra de afslørende Youtube-videoer, medierne hidtil har valgt at ignorere.

 • 15/1-09 Aftenshowet – Truet for sin religion (8 min).
 • Delvis transkription.

  Mads Steffensen, Vært : Du er dansk jøde, du bor her i København, og du føler dig truet i hverdagen. Hvordan har du mærket det på egen krop?

  Claus Bentow: Det har jeg oplevet på flere forskellige måder. Jeg har oplevet biler køre op bag ved mig når jeg kører på arbejde, og kaster ting ud af vinduerne og råber ‘jahud’, som er arabisk for jøde. Jeg har oplevet en muslimsk friskoleklasse som dansede bag i bussen, og råbte død over jøderne, da jeg sad med min datter på tre oppe foran. Jeg er blevet overfaldet, korporligt, kastet sten på mig, og folk der vil slå mig ned og så videre, og så videre.

  Mads Steffensen: – og de kan spotte. Hvem er det der råber de her ting. Hvem er det du bliver truet af?

  Claus Bentow: De her ting har primært været muslimer, altså radikale muslimer, islamister, men jeg vil skyde på at den yderste venstrefløj også kan melde sig ind under de faner, her i Danmark.

  Mads Steffensen: – og de kan spotte dig på grund af kalotten?

  Claus Bentow: Kalotten ja, men nu er jeg holdt op med at gå med den uden en hat over. Altså før i tiden har jeg gået med den – det kan blive varmt på sådan en sommerdag, så man behøver ikke en stor sombrero på hovedet. Men det er derfor de kan spotte det.

  Mads Steffensen: Og din kone har også oplevet trusler, kan man sige, men hun vil ikke stille sig frem her i dag. Det har hun ikke lyst til. Hvad har hun oplevet?

  Claus Bentow: Ja, hun har oplevet trusler. Hun er blevet spyttet efter en to tre gang, hun er blevet truet nede i Metroen for eksempel, blevet spyttet af en arabisk mand på Nørrebro, en ældre arabisk mand, da han så hendes Davidstjerne, som hun havde om halsen. Så er hun blevet spyttet på, da hun var på vej ud af bussen med vores ni måneder gammel Elias i barnevognen…

  Mads Steffensen: I lørdags der deltog du i en demonstration på Rådhuspladsen på grund af krigen i Gaza. Vi har nogle billeder af det her. Hvad var formålet med den demonstration?

  Claus Bentow: Formålet var i al stilfærdighed, at udtrykke et ønske om fred, og vise at Israel vil fred, også selv om det bliver nødt til at bekæmpe terrorisme. Ja, det var egentligt det budskab vi havde med os der. I al stilfærdighed.

  Mads Steffensen: Og der var jo så også en moddemonstration, den dag – det har vi også nogle billeder af.

  Mads Steffensen: Hvad tænker du når du ser de her billeder?

  Claus Bentow: Jeg får det fysisk dårligt. Det er til at blive deprimeret af, angst, og alt det håb jeg engang havde om en eller anden form for fredelig sameksistens, måtte det være i Mellemøsten, eller måtte det være heroppe, det tror jeg ikke på mere. Jeg kan kun se det her – det minder mig fuldstændigt om nazisterne i Anden Verdenskrig, det er samme slogans, det er det samme de siger, det er det samme de vil. Det er aldeles horribelt.

  Mads Steffensen: Alle jøder skal udslettes bliver der sagt her. Det er jo dig og din familie.

  Claus Bentow: Det er korrekt. Der står jo også i Koranen, i muslimernes hellige bog, at der hvor man finder jøderne skal man dræbe dem. Hizb ut-Tahrir har lige delt løbesedler ud hvor det stod her i Danmark, så der er jo ikke, man kan sige, de skjuler jo ikke deres hensigter. Det er jo ingen hemmelighed, hvad de her mennesker vil.

  Mads Steffensen: … altså der er krig i Gaza ligenu, føler du at krigen er flytte til Danmark. Er det taget til?

  Claus Bentow: Ja, det har helt sikkert taget til… altså trusselsniveauet er højt alligevel, nu er det bare tårnhøjt… Jeg tror ikke man skal forestille sig det daler ned til et normalt niveau, nej, nu vil det blive liggende højere end det plejer… Situationen er optrappet dramatisk fra muslimernes side.

  Mads Steffensen: … er det blevet værre at være jøde i Danmark?

  Claus Bentow: Ja, det synes jeg. Det synes jeg bestemt.

  Mads Steffensen: Nu er du så også far, hvad vil du gøre for at beskytte dine børn?

  Claus Bentow: Jeg prøver så vidt muligt, at holde dem væk. Jeg har blandt andet ikke sendt dem i folkeskole… Nu må man gøre op med sig selv, om man synes det er tåleligt at leve sådan, ellers så må man flytte til – jeg ved ikke, New York, andre steder, Israel måske, for at leve et tåleligt liv som jøde.

  Apropos. Ny video fra den omtalte moddemonstration.

  (den heilende palæstinenser & et bestyrelsesmedlem for Muslimer i Dialog)

  Diverse.

 • 5/1-09 TV2 Online – Ekspert: Oprørt over dansk hykleri (Michael Irving Jensen og Birgitte Rahbek).
 • “Det er ikke alle palæstinensere, der magter at fortælle den palæstinensiske historie i et sprog, som danskerne forstår, og det fremmer ikke sympatien i det danske samfund.” (Michael Irving Jensen)

 • 15/1-09 Jyllandsposten – Hamas-minister dræbt i sin brors hus (af Kaare Sørensen).
 • “Torsdag aften oplyste Hamas – gennem Egypten – at ledelsen i Hamas er parate til fred.” (Hamas taler om hudna, dvs. midlertidig våbenhvile, der ifølge chartret er forberedelse til krig)

 • 16/1-09 Jyllandsposten – Niels Lillelund: Vor tids jøder).
 • “Muslimerne er vor tids jøder. Konklusionen skyldes professor udi forfatningsretten dr.jur. Henning Koch…

  Vi andre må nøjes med empiri, når vi spørger os selv: Er muslimerne vor tids jøder? Er muslimernes situation i Danmark i dag, som jødernes var det i 1930’ernes Berlin? Der er ting, der taler imod, f.eks. det faktum, at der står muslimer i kø for at komme ind i Danmark, mens jøderne i trediverne, efterhånden som nazisternes hensigter blev tydeligere, gjorde, hvad de kunne, for at slippe ud.

  … jødehaderne holdt parade i lørdags på Rådhuspladsen i København. Der blev råbt heil Hitler, der blev råbt ned med USA, ned med Danmark, ned med demokratiet, og der blev råbt, at alle jøder skal dø NU, at Allah er den største, og at han nok skal komme efter jøderne og give dem deres straf.

  En ung mand, der hvislende fik sagt: »Hvis I vil ha’ jeres jøder så ta’ dem, de ska’ ikk’ vær ned’ i vores land.« Det kom med i TV Avisen, men ikke så meget andet. Der var ingen heilen i indslaget og heller ingen bekymrede kommentarer. Der syntes at herske et vist ubehag ved overhovedet at røre ved historien. På DR Online kunne man læse, at der havde været »et stort politiopbud,« og at palæstinensere og autonome havde været »meget højrøstede.«

  Ikke videre. I TV Avisen indledte man med ordene: »Det har været en dag, hvor mange danskere har haft lyst til at demonstrere « og så har man da ikke sagt for meget…

  Men mens vi venter på forskeren, kan man ved synet af de fredselskende Palæstina-sympatisører få den tanke, at det snarere er jøderne, der er vor tids jøder? Ikke kun på grund af brunskjorterne på Rådhuspladsen, men nok så meget fordi et facilt borgerskab høfligt vender ryggen til alt det grimme og fortsætter den dannede samtale i salonerne.”

 • 16/1-09 Dagens Nyheter – Sparkad bloggare i ny strid mot arbetsgivaren.
 • The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6476/trackback

  134 Comments »

  1. Hvad man ikke kan forklare med logik eller redeligt beskrive, det maa die Gutmenschen laere gennem foelelsen af at islams krig er blevet importeret een muhamedaner ad gangen. Det vaere sig ved kaedekolonialisering eller via underlivet.

   Kommentar by DanskeriTN — 17. januar 2009 @ 02:53

  2. Stakkels Bentow, det er virkeligt beskæmmende at være dansker efterhånden..

   Kommentar by Onion — 17. januar 2009 @ 03:08

  3. Michael Irving Jensen tager helt fejl. Palæstinensere magter da så glimrende, at fortælle den palæstinensiske historie i et sprog, som danskerne forstår. Men han har selvfølgelig ret i, at det ikke fremmer sympatien i det danske samfund.

   Kommentar by monse — 17. januar 2009 @ 07:00

  4. Kim Møller:

   Det hører med til historien at Bentow er konverteret jøde. Ikke fordi han dermed er “mindre” jøde end os andre, der er født af en jødisk mor, men du får ikke mange af sidstnævnte jøder til at stille op såsan som Bentow gør, og taler om, hvor svært det er at være jøde i Danmark. Der er ingen tvivl om, at der findes mennesker herhjemme, primært unge muslimer, som ikke bryder sig om jøder. Men der findes heldigvis en masse, som ikke har noget imod os.

   Venligst
   Sally

   Kommentar by Sally — 17. januar 2009 @ 09:38

  5. Det, jeg ville sige med mit indlæg, var, at Bentow og andre konvertitter ofte er lidt mere “fanatiske”, føælsomme, sårbare, end os andre ikke-konvertitter, fordi de gerne vil vise omverden, at de er jøder eller hvad deres identitet nu er.

   Venligst
   Sally

   Kommentar by Sally — 17. januar 2009 @ 09:40

  6. Det er forfærdeligt, når besætelsesmagten bliver stor nok, kan vi ikke engang beskytte vores Jødiske medborger.

   Kommentar by M16 — 17. januar 2009 @ 10:03

  7. De starter først med at spytte og fordrive jøderne, når de så er “usynlige” så starter de med at spytte på ikke hovedaffaldssække klædte kvinder, når så de er gjort “usynlige” i affaldsække, så starte de med at spytte på de kristne og når så de er gjort til andenrangs dhimmier så begynder de at spytte på DIG!!!!!!!

   Kommentar by li — 17. januar 2009 @ 10:04

  8. Jeg blev rigtig glad da jeg engang hørte Villy og SF sige at de ville lave en demonstration mod religiøse mørkemænd. Den demonstration blev som bekendt aldrig til noget. Til gengæld valgte SF (og socialdemokratiet) at demonstrere og holde tale ved en demonstration mod Israel…

   Kommentar by Janne — 17. januar 2009 @ 10:14

  9. Sjovt nok spurgte journalisten ham dog ikke “Er du ikke selv ude om det når du går med kalot?”

   @ Janne

   Både socialdemokratiet og socialisterne har en markant anti-semitisk ballast. Og nu hvor der er en PR sag imod jøder, så siger de gerne hvad som helst.

   Kommentar by DaLi — 17. januar 2009 @ 11:14

  10. ->5
   li, det startede i 80’erne med at jagte og invalidere bøsser samt mennesker i nattelivet, senere er det også blevet jøder og alle andre som ikke går kutteklædt.

   Kommentar by Anonym — 17. januar 2009 @ 11:55

  11. ->5
   li, det startede i 80’erne med at jagte og invalidere bøsser samt mennesker i nattelivet, senere er det også blevet jøder og alle andre som ikke går kutteklædt.

   Kommentar by Fritz — 17. januar 2009 @ 11:55

  12. 7

   Dali

   Når venstrefløjen ikke i fællesskab med os andre kraftigt tager afstand fra religiøse mørkemænd (f.eks. islamister og apartheid kultur), så gør venstrefløjen Danmark til et intolerant religiøst klassesamfund.

   Kommentar by Janne — 17. januar 2009 @ 11:56

  13. @ Janne

   Det er jo ikke nødvendigvis et problem for venstrefløjen, så længe det skaffer dem regeringsmagten. Så kan man jo senere ændre mening (hvis det ikke er sent at stoppe lavinen) eller blot helt ændre “offergruppe” og vision.

   Den slags er set før, den russiske revolution gik fra at være anti-feudal på vegne af folket, helt oprigtigt, til at være et fascistisk despoti hvor focus var på “partiet” og “lederen lenin” indenfor, hvad, uger, måneder ?

   Venstrefløjen kan også sagtens gå fra eks. seksuel frigørelse til “ansvarlighed for unges seksualitet”, fra “frihed til at udtrykke sig” til “respekt for andres helligdomme” og endda for “udvikling af straffesystemet til rehabilitering frem for stigma” og så helt over til “nødvendigheden af at pacificere systemomvæltere” (i gulag-lejre, forstås).

   Hvis venstrefløjen synes det er bedst for magten at fastholde et kæmpe indvandrer-mindretalt i en offerrolle snarere end let og elegant dels at sortere i ansøgerne og dels at kræve assimilition fra resten (i overenstemmelse med klassisk socialistiske normer for ensretning i øvrigt), jamen så gør de det. Og betyder det at deres egne børn skal spise halal-mad, så er det hele prisen værd.

   Kommentar by DaLi — 17. januar 2009 @ 12:18

  14. 10

   Dali

   Det er mærkeligt at se venstrefløjsbyen København, der prædiker dialog og sameksistens, nu har heilen i gaderne og en synagoge og en jødisk skole der kun kan eksistere hvis de indhegnes og bevogtes.

   Kommentar by Janne — 17. januar 2009 @ 12:28

  15. ” VIL I HAVE DEN TOTALE DIAGLOG ”

   Vi må snakke om det, og vi må komme videre, vi må komme til en løsning!, til en forløsning!, til en forbrødring!, til en ny begyndelse!
   Jøderne må indse at de er voldsmændene, at de er skadevolderne, ikke pga. af noget de gør, men på grund af noget de er.
   Karikaturtegnere må indse, at de er fornæmere og vanhelligere, som skader integrationen af Danmark i det globaliserede, multikulturelle verden.
   Hvad skal det alt sammen til for?
   Hvem gavner det, at man har ytringsfrihed og forsamlings frihed, hvis den bare udnyttes af karikaturtegnere til at håne, spotte og latterliggøre religiøse trosretninger eller, at ekstremt voldelige og hadske jøder og deres venner, forsamles på byers tove og pladser, hvor de udstøder deres vilde og unuancerede beskyldninger mod freds og dialogsøgende mennesker.
   Det er for galt!!!
   Vi må ha kommission, et råd, et nævn, en styrelse, måske en folkedomstol, der kan tage sig af dette uvæsen. Måske kan FN`s menneskerettigheds kommission hjælpe os. Give os nogle tips om hvordan man skal opnå tolerance og respekt for religiøse mennesker og deres spiritualitet.
   Det er essentielt set trættende, at høre på de små, griske jøder der bag den ene ensidige tilbagetrækning efter den anden, hele tiden går rundt med ekspansionistiske tanker i hoved. Vi kender vor lus på gangen!!, vi ved hvad de tænker og det er modbydeligt. Dette folk som under dække af en pluralistisk og demokratisk retsstat, og en blomsterne økonomi i virkeligheden er en imperialistisk bastion, der er rettet imod FREDEN.

   For det er den vi alle søger, FREDEN mellem mænd og kvinder, FREDEN mellem de troende og de vantro, FREDEN mellem de lærte og de ulærte. Når alle kender deres naturlige plads i verden, i samfundet, i økonomien så vil freden indfinde sig. Der vil aldrig mere komme samfundsændringer, som skaber forskel imellem forskellige grupper. Det påståede enkelte individ vil derefter finde en betydelig indre FRED, når han/hun har fundet sin rette plads i familien/klanen/stammen.
   Og for at den ene mand ikke skal begære en anden mands smukkere hustru, må kvinderne tildække deres krop og ansigt, således at der ikke opstår jalousi mellem gode og FREDELIGE mænd.

   Men det måske mest afgørende er sproget.
   Det er jo en af hovedårsagerne til uFREDEN og den manglede dialog. Vi må finde et sprog som alle skal tale, så der ikke hele tiden opstår oversættelses misforståelser og upræcise ideer.
   Derfor vil vi forslå at det arabiske sprog bliver universelt således, at alle de forbandede misforståelser der er opstået de sidste par år udryddes. Det er bedst for alle, at det bliver dette sprog, da såvel de nervøse og angstfulde, som de dialogsøgende, er trætte af evindelige diskussioner, om hvad der står i gamle bøger og hvad der bliver sagt fra de dialogsøgendes side.

   Det bliver også nødvendigt at lave et mere retfærdigt skattesystem, et der bygger på nogle retfærdige ideer og himmelske love. Det nytter jo ikke noget, at vi de dialogsøgende, hele tiden er fattigere og dårligere stillet, en dem der ikke forstår dialog og som ikke ønsker FREDEN. Derfor er det nødvendigt, at lave indkomst fordeling, efter hvem der ønsker FREDEN mest. Her kan det godt være, at der vil være nogle der føler sig ramt. Og det er nok her vi finder motivet og grunden til jødernes angst og uFREDELIGE opførsel, nemlig deres angst for, at vi som samfund for skovlen under PengeJøden. Vi ved jo alle sammen at jøderne i årtusinder har styret verden gennem deres penge udlån og finansspekulationer.
   Ligeledes er det her vi kan finde årsagen til den øjeblikkelige massakre på FREDELIGE dialogsøgende arabere i Gaza. I virkeligheden ved vi jo godt, at det er en aflednings manøvre for at skjule de store finansskandaler som pengejøderne i USA er involveret i. Ved at lave så meget “støj” på verdens scenen, så muligt så fjerner man fokus fra de krakelerende rente baserede kapitalfonde, som pengejøderne har gemt sig bag i årtier.

   Men det værste af alt, er alle de ironiske og sarkastiske hjemmesider der er opstået inden for de sidste par år.
   Føj for den hede hule helvede!!!
   Her prøv er vi de dialogsøgende hele tiden på at få FRED i vores samfund og vi udsættes konstant for bagvaskelses og hån, spot og latterliggørelse på forskellige hjemmeside. Hvis folk viste hvor svært det er, at skabe samhørighed og interkulturel forståelse, ville de indse hvor, modbydeligt disse internetbaserede skraldespande er. Når vi en gang opnår FRED i dette land, så skal de fandemene få kærligheden at føle!
   Ironi og sarkasme må forbydes, det nytter ikke, at mennesker der mener det modsatte af FREDEN til stadighed kan udtrykke sig offentligt, ved hele tiden at påstå at de går ind for FREDEN og at de siger SANDHEDEN, når vi der er dialogsøgende, ved at der lyves.
   (ovenstående skriblerier blev fundet på et stykke toiletpapir nær Politikens hus på Rådhuspladsen, Lørdag d. 10/1 – 2009)

   Mvh. Historyman

   Kommentar by Historyman — 17. januar 2009 @ 12:34

  16. Venstrefløjens holdning til jøder og Israel er jo så også en del af forklaringen på hvorfor vi der, gennem snart mange år, har ydet, og fortsat yder, modstand mod islamiseringen, er blevet kategoriserede som islamofobe, xenofobe osv..

   80érnes og specielt 90érnes udtrolig modbydelige udfald mod folk der ikke ville, og stadig ikke vil, denne omkalfatringaf ikke bare Danmark, men af samtlige Europas lande, til satelitstater af Petrolandene og dermed til udgaver af de Mellemøstlige Helveder, har ingen nutidige som historiske fortilfælde, så vidt jeg ved.

   I betragtningen af den hadefuldhed der kom frem fra dybet hos de selvudnævnte Richard Florida-Progressives side synes jeg denne blev, og stadig bliver, tacklet på en rimelig kølig måde – hvilket jeg ikke er ustolt over.

   Det burde være sådan i vort samfund at enhver måtte klæde sig efter egne ønsker.

   Men fakta er blevet, at efter tilvandringen fra de arabisk/islamiske lande er dette ved at være en umulighed, med mindre vi vil accpetere de voldelige overfald i de offentlige rum.

   Årsagen er, at den islamiske bekklædning ikke er trosbestemt, men politisk bestemt.

   Og det er punktet vi ikke-muslimer endnu har til gode at blive bevidste om, at Islam ikke er en trosretning som Kristendommen, men en ideologi hvor den politiske Islam med Shariaen er omdrejningspunktet, rygradden.

   At denne ideologi desuden har en samfundsmæssig som en trosmæssig søjle indbygget er korrekt, men disse 2 er de mindst omfattende i Islam i forhold til den politiske søjle.

   Dette bringer det islamiske tørklæde frem som den makering dette er på, at her har vi overfor for os en muslimer der funderer sit liv på Shariaen, altså er rettroende.

   Lige i disse dage protesterer de ansatte på Odense Universitets Hospital mod at skulle godtage Hijab-Nigabklædt muslisk plejepersonale på afdelingerne.

   Begrundelsen er bl.a. at disse gevandter skaber usikkerhed og utryghed hos patienterne.

   For hvem er de, disse muslimer – og kan jeg som patient stole på at de vil pleje/behandle mig ud fra den holdning, at jeg er en patient og ikke en potentiel fjende fordi jeg enten er jøde eller kristen ?

   Vi har ikke villet have denne diskution heri landet – fordi den fornærmede folk.

   Men med den tilspidsning der foregår også udenfor landets grænser KOMMER vi til at tage diskussionen før eller siden.

   http://sheikyermami.com/2009/01/15/just-call-me-doctor-jihad/

   Kommentar by Vivi Andersen — 17. januar 2009 @ 12:45

  17. Den traditionelle venstrefløj har store problemer i disse år. Selvskabte. Så selv om vko fortsætter venstrefløjens regimente, så er det ikke nok. De vil have magt, og det gør dem desperate.

   De har for længst opbrugt deres våbenarsenal, og de traditionelle frontkæmpere, den almindelige arbejder har forladt dem for 20 år siden. Tilbage er kvinderne fra bupl segmentet og andre offentligt ansatte, men dem er der ikke meget kampgejst i.

   Så nu bruger venstrefløjen de ultimative våben. Hele deres trosbekendelse – misundelse, ondskab og idioti.

   Misundelsen udstillet i forbindelse med bankpakke II. Som Asger Aamund så rammende kommenterede forslaget til lønloft for bankdirektører: “Hvis man lønner med peanuts, så får man aber!”.

   Ondskaben så åbenlyst demonstreret i den totalt historie- og medmenneskelighedsblinde hetz mod Israel og jøderne.

   Idiotien i ikke at kunne indse, at støtte til totalt uansvarlige terrorregimer kun kan ende galt.

   Under Auken, Lykketoft og Løvndal har venstrefløjen udviklet sig til noget særdeles afskyvækkende.

   Mvh. Børge.

   Kommentar by Børge — 17. januar 2009 @ 12:55

  18. Kære Historyman,
   Det var nogle yderst interessante skriblerier De fandt på Rådhuspladsen. Kan det være udkast til en leder i Politiken, måske skrevet af Thøger selv? Af indholdet at dømme, kunne det jo godt være ham.

   Kommentar by Cykelsmeden — 17. januar 2009 @ 12:58

  19. 14.historyman

   TAK for at viderebringe dette fabelagtige skribleri fundet på et stykke toiletpapir nær Politikens Hus på Rådhuspladsen, d. 10.1.09.

   Klart og koncist meldes der ud hvad det hele går ud på – og det er vi jo ligesom ikke så forvente med, du ved det der med Nysprog og 1984 i al almindelighed.

   PS

   Godt du er tilbage på Posten!

   Kommentar by Vivi Andersen — 17. januar 2009 @ 13:03

  20. @12 Historyman
   Jeg tror det er jødehader uLykketoft’s pro-HamaSS demonstrationens tale du har fundet!
   Jeg er ikke sikker, da jeg aldrig i livet ville gå til en så usmagelig demonstration, og da slet,slet ikke høre på en galning som uLykketoft.
   Utroligt, at der er danskere der støtter terroristerne HamaSS.
   Føj…

   Kommentar by li — 17. januar 2009 @ 13:07

  21. 17.Børge

   Willy er en ubetydelig sprællemand ved siden af Lykketoft, som tager prisen for at være den absolut mest giftige.

   Sven Auken, hans søster Margrethe et al lytter man høfligt til …og går videre.

   Men når Lykketoft trinder frem vil det vælte ud med rasende og hadefulde udfald mod de der ikke mener som han.

   Denne Trosky-kopi kan slet ikke styre sig selvom han måske ville, idet han er så sprængfyldt med had mod hans eget land og samfund.

   På en måde er dette jo helt fint, da vi altid ved hvor vi har ham!

   Det kan man just ikke sige om Willy – eller Auken .

   Kommentar by Vivi Andersen — 17. januar 2009 @ 13:15

  22. FREDENS RELIGION SLÅR TIL IGEN

   Det bliver da også værre og værre med de jøder. Nu vil det fandenskab i Israel endda have våbenhvile og om ikke andet så en ensidig af slagsen.

   Det har virkelig ophidset Hamas. For her står man med en masse børn, som man har brugt tid på at indoktrinere i at hade og at ønske martyrdøden, så at man kan skyde dem foran sig og om sig, hvorefter verdenspressen falder i svime og ekstase, og man vinder mediekrigen. Og så taler israelerne om fred og snupper kagen ud af munden på fattige, forsvarsløse og lidenden pal-araberes børn. Så at sige tager paradiset fra dem.

   Det vil Hamas ikke finde sig i, og Hamdan, der er Hamas’ repræsentant i Libanon siger det kort og klart:

   “- Enten får vi, hvad vi har bedt om, eller også fortsætter kampene”.

   Dette er jo i det hele taget den muslimske taktik.

   Kommentar by magga — 17. januar 2009 @ 13:29

  23. @ Sally 4-5
   Tak for dit forsøg på at bringe realisme ind i behandlingen af dette tema med henvisning til at “fødte” jøder ikke er så opstillingsparate som konverterede jøder måske er.
   Jeg tror, det er et forståeligt ægte forsøg fra din side på at aflede lidt af opmærksomheden omkring de seneste angreb på jøder i Danmark – for dog bare at kunne leve i fred som jøde i Danmark.
   Du må dog forstå, at vi er mange danskere, der af principielle grunde ikke under nogen omstændigheder kan tolerere det, der er escaleret voldsomt gennem efteråret til nu – udemokratikske og forbryderiske metoder, som alle ansvarlige efterhånden vender ryggen til.
   Måske af de samme grunde som dig?
   Jeg tror dog efterhånden ikke mere på en tolerance og dialog overfor de rabiate islamistiske kræfter i Danmark – der kommer en konfrontation – og den bliver meget ubehagelig for dem, der i dag er ansvarlige for manglende grænsedragning.

   Kommentar by Purellif — 17. januar 2009 @ 13:42

  24. http://jp.dk/udland/mideast/article1572667.ece

   link til ovenstående.
   ———–

   > 5 Sally

   Jeg tænkte på samme måde, for det er en typisk reaktion fra en konvertits side, og samme reaktion ses også i andre sammenhænge, der ikke har noget med jødedom at gøre.

   Det er i øjeblikket, som om noget af det, vi har råbt og skreget om i flere år, er gået op for dem i elfenbenstårnet, og skønt reaktionerne i og for sig er ønskede og hævet over enhver kritik, virker de alligevel så sært altmodish og ude af takt.

   Som nu al tumulten om skoleleder Olav Nielsen i Odense, der ikke kan anbefale jødiske elever at søge ind på hans skole. At Bertel Haarder og andre gør ham opmærksom på, at det er forargeligt, vidner jo om, at de er for sent ude og lever i et urealistisk drømmeland. Ingen jødiske forældre ved deres fulde fem ville sætte deres barn i en skole i Vollsmose, og jeg forstår ærlig talt heller ikke de andre danske forældre, der gør det.

   Så var der historien om den lille kalot. Den har mange jøder jo stukket i lommen for flere år siden, fordi det trods alt er at foretrække frem for at gøre sig til martyr for andres spytklatter m.m. Dengang reagerede DR ikke, og nu er det for sent.

   Problemet forsvinder ikke af sig selv, og jeg kan ikke se anden løsningsmulighed end at forbyde islam. Et sådant forslag vil ryste enhver honnet person, så det bliver ikke til noget. Hellere lukke øjnene og overlade et splittet land med kurs mod nedsmeltning af velfærdssamfundet til efterkommerne end at fremføre den helt berettigede kritik, som der er så hårdt brug for.

   Mvh.

   Kommentar by magga — 17. januar 2009 @ 13:44

  25. Hej Purellif,

   Tak for din kommentar. Det er jeg da glad for at du synes :-)

   Du kan nok have lidt ret i, at det for mig, og mange andre jøder jeg kender, også handler om ikke at have fokus på sin religiøse identitet hele tiden. Jeg føler mig lige så meget dansker som jøde, det er ingen modsætning heller, føler jeg. Men når jeg var lidt oppe på dupperne ift Bentows udtalelser i medierne, handler det også om, at jeg synes, at han smører lidt tykt på. Jeg bryder mig fx ikke om hans sammenligning med nazisterne. Jeg har ikke selv haft medlemmer i den nære familie, der har været ofre for nazisternes grusomheder, men lidt længere ude har vi haft. Det gør mig i trist humør, når jeg hører Bentow relativere nazisternes forbrydelser, ved at sammenligne dem, eller deres motiver, med nogle få utilpassede (og uorganiserede) muslimers had til jøder generelt og til Israel. Disse unge mennesker er socialt afstumpede, nogle af dem kan måske være farlige for de ofre, de møder på deres vej (og det er selvfølgelig slemt nok), men en nazi-lignende trussel er de ikke. Folk, der siger sådan, er enten historieløse eller populistiske. Berntow er sikkert en fin fyr, jeg kender ham ikke, men noget sandhedsvidne er han ikke.

   Til Magga: også tak til dig. Det med skolen i Odense er desværre meget udbredt. Jeg har flere jødiske veninder, hvis småsøskende er blevet mobbet ud af almindelig danske folkeskoler, bl.a. Sjællandsgade Skole, fordi de var jøder.

   De unge muslimer, der udførte mobningen, var idioter, smålige, racistiske, men som jeg sagde før: der er lang vej til en organiseret ideologi, der har til hensigt at slå alle verdens jøder ihjel.

   Venligst
   Sally

   Kommentar by Sally — 17. januar 2009 @ 14:23

  26. Magga, for øvrigt:

   Hvordan vil du forbyde en hel religion, islam? Jeg synes heller ikke specielt godt om Koranen, men jeg har faktisk et par gode muslimske veninder, og når vi er sammen, taler vi ikke om religion. Ikke fordi det er et tabu, men fordi det ikke betyder så meget for os. Jeg nægter simpelthen at tro, at disse to unge kvinder skulle være de eneste muslimer i Danmark, der ikke går specielt meget op i deres religiøse baggrund eller identitet.

   P.S. Jeg vil lige sige, at jeg betragter mig som konservativ, hvis det skulle have nogen betydning for jeres bedømmelse af mig.

   Venligst
   Sally

   Kommentar by Sally — 17. januar 2009 @ 14:28

  27. Den religiøse totalitarisme har det med at bedrive krig og undertrykkelse mod egne befolkninger. Ligeså forekommer dette at ske i Ghaza og på Vestbredden.

   Internt er der ikke bare “demokratisk uenighed”, men en krigslignende tilstand, hvor muslim bekæmper muslim “demokratisk”, men regulære våbenføre magtkampe mellem fraktioner af palæstinensere, der bekæmper hinanden på den mest oprørende og perverterede facon. Kampene foregår inde i de meget små og tæt befolkede områder, som medierne også ynder konstant (og rigtigt) at påpege, når man hører sidste nyt fra den pågående krig mellem Israel og Hamas. Områderne er også meget små og tæt befolkede, når de politiske og religiøse, muslimske rivaler bekriger hinanden. Efter det “demokratiske” valg er det foreløbigt endt med en reverenter splittelse af “det palæstinensiske” folk. Hamas i Ghaza og al Fatah på Vestbredden.

   Faktum er, at Hamas, al Fatah og andre politiske og religiøse fraktioner af palæstinensere selv holder “sin” befolkning i et lammende jerngreb af terror og krigslignende tilstand og har gjort det i årevis, også før Hamas kom til magten ved et demokratisk valg i 2006. Desuden er der også grupper af sekulære muslimer, hvis virksomhed drukner i kiv, strid og fanatisk skrål, når både vesterlandske og muslimske medier kommer forbi.

   Måske skulle man forsøge at støtte nogle af disse grupper og lade dem få lidt mere mediebevågenhed. De kan selvfølgelig ikke stå offentligt frem i en Hamasstat, charter and all, men det må da være muligt at få kontakt til dem og formidle deres eksistens til “andre verdener”. Imens må man undre sig over, at tilsyneladende mange palæstinensere, der har slået sig ned under andre himmelstrøg ikke får lidt inspiration og viden til, hvorledes man kunne leve i fred og ro, hvis man gav det en chance. Desværre er ser det ud til, at visse palæstinensere ser sig selv som ummah’ens fortrop på jorden og agerer konstant derefter.

   Vesten ser gerne demokrati eksporteret til andre himmelstrøg, men det ligner ikke altid et demokrati, fordi det er lykkedes at afholde et valg, hvor man som borger kan sætte et kryds. Snarere ligner det en hæslig skifting, der viser sit grimme fascistiske og menneskefjendske fjæs ved førstkommende og enhver given lejlighed.

   Man kunne forledes til at få den tanke, at Israel slet ikke er palæstinensernes værste fjende, men palæstinenserne selv.

   Palæstinenserne selv, og her tænkes ikke på de stridende fraktioner men civilbefolkningen, har mindt et par burhøns, der skal plukkes med de konstant rivaliserende, terroriserende og voldelige Palestinian Authorities, Palæstinian Authorities, der længe har ført sig frem med HEIL, knive, kalashnikov i den ene hånd, koran i den anden i selskab med religionens klerikale “upper class”, mullaher og lignende.

   Heilen, knive og koran er en særdeles usund blanding. Mærkeligt, at det går så upåagtet hen kun lidt over tres år efter holocaust og verdenskrig.

   Desværre har der ikke været den store bevågenhed i medierne, eller sågar politisk, omkring denne “nazificering” af PA eller for den sags skyld islam i det hele taget. Måske fordi de venstresnoede medier, “ekspertiserne” og visse politikere i så fald har skulle tvinges til at tage et opgør med deres latente jødehad. At tro, at disse holdninger kun florerer i de små landområder, Ghaza og Vestbredden er vist for naivt. Man foretrækker at tie problemet ihjel til det har vokset sig så stort, at det går af med et knald. “Nissen flytter med” som man siger her i landet.

   Undervejs mod opgøret kunne den palæstinensiske befolkning spørge sig selv og sine evigt stridende myndigheder om, hvad der blev af de mange, mange milliarder af kroner, dollars, mark, euro osv., der er blevet postet ned i et lille bitte område på størrelse med Falster med en befolkning ikke større end Københavns igennem adskillige tiår.

   En anden akilleshæl for civilbefolkningen er den fascination af og reverens for “den stærke mand”. Dette har også gennem årene vist sig ved, at man vender sig til fascistiske og/eller totalitære regimer, koryfæer og ikoner for støtte, f.eks. Saddam Hussein, Moammer Ghadaffi og Ahmedinedjad og/eller al Khaidapsykopater. Hele billedet af den uniformerede mand på podiet affyrende en riffel i luften mens han taler for “al folket” eller mere eller mindre håner og truer ikke muslimer, de infidele, in casu Vesten og Israel og sekulær livsform, er åbenbart sød musik i befolkningens ører. Samtidig med at man skryder uhæmmet, benytter man sig skamløst af offer- og martyrrollen, der er uløseligt forbunden med den islamiske kultur.

   Man må i hvert fald konstatere, at de fleste arabiske og muslimske lande foretrækker at holde det palæstinensiske folk og deres små områder og måske især dettes/disses “folkevalgte” ud i strakt arm. Når arabisk/muslimske/islamiske nationer(!nationer!) tager afstand, hvorfor skal Vesten og Israel så tvinges og sparkes til at elske denne islamiske skifting? I øvrigt ser jeg civile israelere udtrykke sympati for den hårdt plagede palæstinensiske civilbefolkning, samtidig med at man er særdeles bevidste om, at man er nødt til at forsvare sig.

   Jeg har selv hjerte for den omtalte palæstinensiske civilbefolkning, der trædes under fode for et godt “guds” ord af sine “egne”, men når jeg ser de heilende og truende psykopater på gaden i DK, hvad enten de er “uorganiserede” “grå” ulve eller optræder i “palæstinensisk venskabsforenings” fåre(for)klædning råbende deres taktfaste, religiøse kampråb og jødehad (“jøderne er guds fjender) ud over gader og stræder, så må jeg indrømme, at den sympati, der er for den hårdt prøvede civilbefolkning er lidt luvslidt.
   Her skal virkeligt skelnes hårdt mellem skæg og snot, der efterhånden har det med at løbe i eet.
   En tostatsløsning skydes iøvrigt konstant i sænk af palæstinenserne(PA) selv.

   Et eller andet dansk mediekoryfæ udtrykte for et par dage siden, at palæsinensernes trusler om at udradere Israel og israélerne blot var retorisk.
   Lidt, som ovenfor nævnt, i tråd med, at danskerne “ikke forstår”, når der heiles og trues. Nøjagtigt det samme frasemageri benyttes, når det gælder dansk politik og danskerne især, der jo ikke “forstår”, når der konstant hærværkes, hærges, brændes af, knivstikkes, voldtages, røves osv.
   Frasemagerne klynger sig til tesen om, at “forståelse” nødvendigvis fører til sympati og fredelig sameksistens. “Danskerne er dumme, og nu skal vi fortælle dem, hvordan de skal forstå og tænke”. Hvor naivt!:-/ Iøvrigt en totalitær tankegang, dehumaniserende og dæmoniserende, der nok kan tage kegler i samfund, hvor folk som flest måske lige kan prente deres eget navn, men ikke læse og “forstå”. At man konstant fører sig frem med den slags forsøg på degradering af danskere, der som flest har ti års skolegang og er opdraget til nysgerrighed, kritisk sans og at opsøge oplysning og debattere, er forstemmende og siger mere om frasemagerne, end om danskere som flest.
   Faktum er, at Hamas har et CHARTER med bl.a. et DIREKTIV, en FORMÅLSPARAGRAF, om, at Israel skal fjernes fra landkortet, kastes i havet!… ved siden af andre direktiver og punkter om islamisk stats indførelse og sharia, og det er ikke “light”sharia, som “konfliktmægling” og den slags “humanist”bavlende, skønmalende definition af sharia. Truslerne er altså ikke retoriske, men Hamases Modus Operandi.

   “Verdenssamfundet” burde sætte de to små områder under administration, så der kom orden i infrastruktur, økonomi osv?? Hvorfor skal Israel stå alene med en opgave, der mest af alt ligner en konstant oprydningsopgave efter “69”? Det er helt åbenbart, at palæstinenserne ikke selv er opgaven voksen, desværre, med at skabe et samfund, hvor folk(et) kan leve fredsommeligt og gemytligt, skabe sig en fremtid og se fremad.

   Ved samme lejlighed kunne man vise det farligt hjernedøde, heilende “palæ”trash og deres klerikale opviglere vintervejen, både her og dér.

   Kommentar by +M+ — 17. januar 2009 @ 14:29

  28. Idag spytteri mod Danske jøder, imorgen stenkast mod Danske jøder. Jeg synes ligesom jeg kan genkende historien fra ‘behandlingen’ af Grønlændere i Gellerupparken, og vi ved alle hvordan det endte, ikke sandt. Det værste ved hele er, at jeg har på fornemmelsen, at mange af multikultierne i Centrum-venstre ville være lettede hvis de Danske jøder valgte at rejse. Når nu ‘yndlings-minoriteten’ hader jøderne så meget, så er der jo ikke rigtg plads til dem i det multikulturelle samfund, så hvis de Danske jøder bare forsvandt, så kunen ‘harmonien’ genoprettes, og de ‘anstændige’ ville ikke længere have dårlig samvittighed over ikke at ville forsvare en åbenlyst forfulgt minoritet. De ville selvfølgelig samtidig også slippe for det forklaringsproblem det må være, at der i det multikulturelle samfund ikke er plads til alle kulturer.

   Jeg ved det er en hård anklage, men ikke desto mindre tror jeg at mange af de ‘anstændige’ ville være lettede hvis de Danske jøder valgte at udvandrere, (‘Out of sight, out of mind’).

   Kommentar by JensH — 17. januar 2009 @ 15:26

  29. Sally

   Kan du ikke prøve på at fokusere på det som nogle jøder (uanset de er konvertitter eller ej) udsættes for i dag i Danmark f.eks. i en primært venstrefløjsby som København – en by som oven i købet bryster sig af at være både mangfoldig og multikulturel.

   Kommentar by Janne — 17. januar 2009 @ 15:32

  30. -> 15, Historyman (’s fund):

   “Karikaturtegnere …” – rullen var vist for kort til at forfatteren kunne specificere: undtagen dem der arbejder for Pølletikken. :-)

   -> Sally:

   Måske du vil besvare indlægget nr. 28 af JensH? Efter (to gange at have forsøgt at koncentrere mig om) Lexners optræden i “Krause på tværs” (og iøvrigt efter personlige erfaringer) er det snarere mit indtryk at de rejser i ungdommen for at finde en partner. Når de så oftest ikke efterfølgende kommer tilbage er grunden da som JensH skriver?

   Kommentar by Fanden ta det — 17. januar 2009 @ 15:49

  31. -> #30 ftd

   Dit indlæg er totalt rodet. Du skriver om unge der rejser ud og finder sig en partner, og beder en helt anden svare på mit indlæg #28?? Jeg beksriver en ’stemning’ jeg fornemmer der eksisterer hos nogle af multikultierne på den ‘anstændige’ fløj, og jeg kan ærlig talt se hvorfor disse unge der rejser ud, og finder sig en partner, skulle tage mine ‘fornemmelser’ med i deres ‘kalkulationer’, for ikke at vende tilbage til Danmark?? ‘De anstændige’ er altså ikke ved magten her i landet, og det er jo altså ligesom det tæller.

   Men omvendt, du kunne jo heller ikke se de manglende proportioner ved denne satire-tegning fra Politiken:

   http://politiken.dk/kultur/article630667.ece

   Er du trolls??

   Kommentar by JensH — 17. januar 2009 @ 16:10

  32. -> #31, Jens H:

   “Dit indlæg er totalt rodet. (…) Er du trolls??” – Det virker som om du kommer i tvivl. Men du har da ret i at jeg ikke tilhører lokalsegmentet.

   Men som du jo også bemærker var min kommentar ikke direkte til dig. Jeg undskylder hvis du føler dig misbrugt.

   Kommentar by Fanden ta det — 17. januar 2009 @ 16:18

  33. LARS HEDEGAARD kronik i JyllandsPosten d. 17.01.09

   http://jp.dk/meninger/kronik/article1572359.ece?servide=printversion

   om ” Den journalistiske elendighed.”

   Er som sædvanlig enig med Hedegaard.

   Men læs selv kronikken.

   Kommentar by Vivi Andersen — 17. januar 2009 @ 16:21

  34. Kære søde Sally
   Jeg er rigtig glad for, at du ikke føler nogen som helst frygt for fremtiden, og alt vil ende godt, bare vi ikke tager en enkelt muslims utilpassede adfærd alvorligt.
   Jeg handler også dagligt hos min muslimske grønthandler, og han har selv fortalt mig, at det kun er en enkelt muslim, der ødelægger det hele, for alle de andre velintegrerede muslimer.
   Han hedder forøvrigt muhammed, altså grønthandleren, ikke den utilpassede, eller det kan da godt være, jeg ved det ikke.
   Jeg tror heller ikke på det der med organiseret muslimsk ballade, det er noget medierne har fundet på, Det Muslimske Broderskab og OIC og alle deres under organisationer, har jo også selv udtalt, de er for fred og dialog, så ingen grund til at bekymre sig om det.
   Nej, jeg tror heller ikke på Berntow, han overdriver vildt, ligesom talerne til pro-Israel demonstrationen, der indsamlede vores Israelske flag efter demonstrationen, så vi kunne komme sikkert hjem, det syntes jeg også var vildt overdrevent, for hvordan skulle den enkelte muslim nå at slå os allesammen ned, hysterisk siger jeg bare.
   De to jøder der blev skudt ned i Rosengårdcentret,tror jeg heller ikke var rigtige jøder, men bare plattenslager der solgte nogle elendige produkter, som en utilfreds kunde reagerede meget voldsomt på, tilfældigvis kunne det måske være, det var den enkelte utilpassede muslim, hvem ved?
   Det er også forkert at tale om islam som en idelogi, bare fordi koranen og tilbehør har nedfældet alt om, hvordan muslimers liv skal leves, selv ned i mindste personlige detalje og hvordan verden skal indrettes efter islam.
   Og koranens lille bitte detalje om at dræbe jøder, er selvfølgelig en overdreven formulering, som enhver bogstavstro muslim godt ved ikke gælder mere.
   Du er et rigtig, rigtig godt menneske Sally. Men pas godt på dig selv.

   Kommentar by li — 17. januar 2009 @ 16:34

  35. -> #32 ftd

   “Jeg undskylder hvis du føler dig misbrugt”

   Overhovedet ikke. Vi sidder herinde for at debattere, og respons på mine indlæg synes jeg selvfølgelig er glimrende. Det er bare ret ‘utraditionelt’ man beder en anden kommentere på et indlæg. Og så forstod jeg ikke sammenhænegn med uneg der finder en partner i udlandet, og så mine ‘fornemmelser’ af hvad der rører sig hos multikultierne.

   Kommentar by JensH — 17. januar 2009 @ 16:34

  36. Kære Magga-

   ikke eet eneste øjeblik får du mig til at tro du selv tror på det du skrev om at forbyde Islam.

   Du er alt for realistisk og jordbunden.

   At den politiske Islam derimod skal bekæmpes med de midler der står til vores rådighed når vi vil holde os indenfor de regler og love vi er underlagte i dette vort demokratiske samfund – det er med garanti din holdning.

   Med dette følger så ifølge min optik at vi er blevet tvunget til at skulle holde øje med hvad der foregår i EU og UN hvad anbelanger retten til at ytre sig frit.

   For DER foregår ting og sager som vil det modsatte – og kommer de forskellige fortalere for begrænsninger, bl.a. The Muslim Brotherhood og alle dets utallige fraktioner med samt deres Halalhippier ( kan vi finde et bedre ord for dette ?) fra den Vantro verden, til fadet og får gennemført deres hensigter er vi for alvor på den.

   Kommentar by Vivi Andersen — 17. januar 2009 @ 16:51

  37. Hej li,

   Hedder du det?? Nå, jeg skal ud af døren, men vil kommentere dit indlæg i morgen, hvis det er i orden med dig.

   Venligst
   Sally

   Kommentar by Sally — 17. januar 2009 @ 17:16

  38. -> #35, JensH:

   Men du antyder jo, at jøder ikke skulle føle sig velkomne hos “centrum-venstre multikultier”. Hvorfor så ikke spørge nogen der kender til jøders oplevelser?

   Kommentar by Fanden ta det — 17. januar 2009 @ 17:27

  39. ->25 Sally

   De unge muslimer, der udførte mobningen, var idioter, smålige, racistiske, men som jeg sagde før: der er lang vej til en organiseret ideologi, der har til hensigt at slå alle verdens jøder ihjel”.

   Som goy skal jeg ikke komme og gøre mig klog på hvordan man bedst står frem i medierne, eller på forskellene mellem fødte jøder og konvertitter. Men de oplevelser han beskriver er enten sande eller usande, og hvis de er sande, er det helt, helt uacceptable forhold der er tale om. Om han er “følsom” og “sårbar” er i denne sammenhæng ligegyldigt.

   Jeg mener også at du ender i en blindgyde ved at påpege at der ” findes heldigvis en masse, som ikke har noget imod os”. Ja, og ….? Det er et tema vi hele tiden kommer ind på her i debatten, nemlig at der er flinke og moderate mennesker der også er muslimer. Selvfølgelig er der det, og det er kun vores mest argumentfattige og manipulerende modstandere der siger at vi dæmoniserer hver enkelt over én kam.

   Det er en blindgyde at pege på eksistensen af modeksempler, fordi 1) disse ikke kan ophæve eller bortrelativere den voldstrussel som jøder og andre udsættes for, 2) du kan ikke foretage nogen test der kan udskille de farlige fra de flinke, og 3) selv hvis du kunne ville det ikke blive brugt til noget – ingen politikere ville støtte præventiv udvisning af disse grupper, f. eks.

   Det er en mere frugtbar betragtningsvinkel at kigge på konsekvenserne af systemet islams tilstedeværelse: Al erfaring viser, at hvor islam trænger frem trænger ørkenen også frem, livskvaliteten forringes for den oprindelige befolkning, som måske fortrænges over en årrække. Tag f. eks. kopternes situation i Egypten – engang et kristent land, eller kig på Tyrkiet – i dag 99% muslimsk.

   Derfor må det spørgsmål du og vi andre må stille os være hvordan vi undgår at lide samme skæbne som Tyrkiet, Egypten, Irak (ikke alle irakere er antisemitter, men der er mindre end en håndfuld jøder tilbage der nu), Gaza, Libanon, Indien etc. etc.

   Derfor har Magga ret i at det eneste der ville være at gøre ville være at forbyde islam. Jeg tror ikke hun forestiller sig det vil ske eller vil være gennemførligt, men det er en måde at formulere det jeg skrev her, at selve systemet islams tilstedeværelse udgør et uløseligt problem – på længere sigt bliver det islam eller friheden, for jøder såvel som for goyyim.

   Det er ikke korrekt når du skriver “lang vej til en organiseret ideologi, der har til hensigt at slå alle verdens jøder ihjel”. Så vil jeg foreslå dig at kigge på f. eks. Ahmadinejads folkemorderiske udtalelser, eller på de utallige videoer fra antijødiske demonstrationer verden over de senere dage. Disse mennesker mener altså noget andet, og det er jo det der er problemet.

   Du må også forklare den fremtrædende tv-prædikant og autoritet Yousef Al-Qaradawi at han var helt galt på den da han d. 9.1.2009 sagde på al-Jazeera:

   “oh Allah, take this oppressive, tyrannical band of people. Oh Allah, take this oppressive, Jewish, Zionist band of people. Oh Allah, do not spare a single one of them. Oh Allah, count their numbers, and kill them, down to the very last one”.

   h t t p:// www .memritv.org/clip/en/1979.htm

   h t t p://www .jihadwatch.org/archives/024364.php

   (fjern mellemrum)

   Problemet er jo, Sally, at disse mennesker har utallige skriftsteder og autoriteter at trække på når det gælder jøders udslettelse eller undertrykkelse. Se det sidste link for henvisninger til Qaradawis egne referencer.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 17. januar 2009 @ 17:31

  40. 27. M

   Da du skriver meget oplysende om Palæstinensernes interne forhold vil jeg høre hvor vi kan finde mere information.

   Jeg tænker bl.a. på det du skriver om hvordan den almindelige Palæstinenser rent ud sagt bruges af de indbyrdes kæmpende ledere der hver især ønsker sig magten.

   At disse ledere ikke har videre sympati for deres egne befolkninger har bl.a. den seneste udmelding fra Hamas fortalt.

   Jeg kan virkelig undre mig over hvordan det kan være at Vesten, EU og USA, kan fortsætte med årligt at spytte milliarder af dollars og euro ind på de Palæstinensiske konti.

   Penge der skulle, og skal, have været anvendt til at opbygge, vedligeholde og forbedre infrastrukturerene m.m. i de Palæstinensiske samfund – men som tydeligvis er, og bliver, anvendt på alt muligt andet.

   Det er på en måde ganske forargeligt at fortsætte med de pengeoverførelse – idet det givetvis bl.a. er disse mange, mange penge der medvirker til at grupperinger som Hamas kan fortsætte på den destruktive kurs.

   Som det mindste kunne EU og USA forlange redegørelser for hvad de årlige donationer – foruden alle de mange der betales sideløbende året igennem – anvendes til.

   Det kan ikke påståes at det er videre ansvarligt af donorlandene at fortsætte med lade det være op til Palæstinenserne selv at fordele og bruge pengene uden at donorlandene har fat i et håndgreb i den anden ende af pengestrømmen.

   Palæstinenserne har selv leveret beviser for, at de ikke enten har til hensigt eller magter at anvende de mange årlige milliarder på en måde der er til gavn for områderne og befolkningerne.

   Når Vesten alligevel uanfægtet disse realiteter fortsætter med metoden kunne man godt forledes til at tro der er fordi vi reelt er ligeglad med Palæstinenserne.

   Giv dem de mange penge – og lad dem slåes.

   Kommentar by Vivi Andersen — 17. januar 2009 @ 17:34

  41. -> #38 ftd

   Du forvrænger det jeg skrev. Nu er det jo eks. ikke sådan, at multikultierne går rundt med ‘juden-raus’-skilte, eller åbenlyst giver udtryk for de helst så de Danske jøder forlader landet. Derfor siger jeg også det er min ‘fornemmelse’ at der findes nogen på den fløj som i det stille håber ‘problemet løser sig selv’ ved jødisk udvandring. Og at der på venstrefløjen ikke er den store ‘forståelse’ for de Danske jøders efterhånden temmelig udsatte position kan du forsikre dig om ved at læse kommentarsporet på denne artikel i Information:

   http://www.information.dk/179845

   Slevom disse kommentarer er rene vand i forhold til den kloak af anti-semitisme jeg ellers har set på diverse debatfora de sidste par uger, så illustrerer de udmærket den totalt manglende empati med de overgreb de Danske jøder udsættes for. Hele tråden er fyldt med udenomsnak og tåbelige relativeringer.

   Kommentar by JensH — 17. januar 2009 @ 17:44

  42. “Man finder altid idioter”

   Javist, men det er da påfaldende at procentandelen blandt araberne er så overvældende stor !

   Kommentar by Tolder — 17. januar 2009 @ 18:14

  43. Ups. Se min kommentar 11 her: http://www.uriasposten.net/?p=6477

   Det var meningen den skulle have endt her i stedet for. Sorry.

   Kommentar by rune0077 — 17. januar 2009 @ 18:15

  44. > 25 og 26, Sally.

   Mon du er klar over, at du argumenterer præcis som jøder gjorde det før Anden Verdenskrig?

   Jøderne i Tyskland følte sig også som tyskere, for hvad skulle de ellers føle sig som? Deres familier havde vel som oftest boet flere hundrede år i landet, de havde kæmpet for Tyskland under Første Verdenskrig, deres familier kunne være gift ind i ikke-jødiske familier, og de var ofte fremtrædende i det tyske kultur- og forretningsliv.

   I Danmark havde jøderne ligeledes svært ved at tro på, at der kunne ske dem noget ondt. Det ved jeg blandt andet fra en af de personer, der hjalp dem over til Sverige, nogle af dem var nemlig af samme grund direkte vanskelige at få af sted og til fare for sig selv og deres hjælpere.

   Du er åbenbart udvidende om, hvad der sker ude i verden i øjeblikket, hvordan islamismen er på stærk fremmarch, og at Hitlers “Mein Kampf” allerede i en årrække har været bestseller i Mellemøsten og Tyrkiet. De heilende subjekter på Rådhuspladsen er langtfra de eneste, der er begejstret for nazismen. Den begejstring går som en flodbølge gennem muslimske miljøer i hele Europa.

   Sidste weekend var der voldsomme uroligheder i Oslo, fordi lederen af Fremskrittspartiet Siv Jensen, der minder mest om danske Venstre, holdt en offentlig tale, hvor hun brugte det meste af tiden på at fortælle, hvor uendelig tragisk det er med krigen mellem pal-arabere og israelere. Hendes konklusion var imidlertid den, at Israel må have lov til at eksistere og forsvare sig mod de raketter, der dagligt udsætter landets borgere for livsfare.

   Denne konklusion var ikke nogen overraskelse for det norske establishment, og jeg må sige, at jeg finder det dyb tragisk, at den agtede Gunnar Stålsett, der tidligere var biskop i Oslo og politiker for Senterpartiet, fór voldsomt ud mod Siv Jensen og udtalte, at Israels handlemåde er en “forbrydelse mod menneskeheden“, og at hun “handlede i strid med kristen tro og ideologi”. Siv Jensen og hendes medarrangører af demonstrationen ønskede at deltage i et stort offentligt fakkeltog for fred gennem Oslo, men det blev hun nægtet, og kort efter brød voldsomme uroligheder løs.

   En anden nordmand, der er kendt i Danmark og går forrest i jødehadet, er ikke overraskende forfatteren Jostein Gaarder, der skrev “Sofies verden”. Med sig har han alle de toneangivende norske medier og politikere, faktisk langt det meste af befolkningen, der i mange år har været ensidigt orienteret om den muslimske verden og vel af samme grund som et af de få vestlige lande støtter Hamas og Hitzbollah. Udenrigsministeren er allerede i gang med at forhandle om store bidrag til at genopbygge Gaza, og man har meddelt, at man deltager i Durban II.

   Denne udvikling fortsætter, og nu er der kræfter i Norge og Sverige, der vil have Israel slæbt for en international domstol. Statsministerkandidaten Mona Sahlin i Sverige støtter idéen, og Norges udenrigsminister Jonas Gahr Støre er vist også med på den, selv om han udtrykker sig noget mere uldent.

   Dette er vores antisemitiske baghave, og i vores forhave har vi Mogens Lykketoft og Villy Søvndahl, der tilsammen tegner mange danske vælgere.

   Mit svar vedr. forbud mod islam, vil jeg rette til Vivi Andersen.

   Kommentar by magga — 17. januar 2009 @ 18:18

  45. -> JensH:

   “Du forvrænger det jeg skrev. (…) der findes nogen på den fløj som i det stille håber ‘problemet løser sig selv’ ved jødisk udvandring.”

   Måske forvrænger jeg. Men jeg går tilbage og ser at du oprindeligt skrev:

   ” … mange af multikultierne i Centrum-venstre ville være lettede hvis de Danske jøder valgte at rejse.”

   For mig at se er der væsensforskel på “mange” og “nogen”. Det kan så være jeg overfortolker, men jeg kan stadig ikke se hvad der er galt i at spørge til Sallys indstilling til sagen.

   Iøvrigt, tegningen: Måske gik det forbi din opmærksomhed, men jeg spurgte faktisk til den her. DaLi så det, hendes svar er
   her
   . Jeg må indrømme at svaret ikke hjalp på min synderligt på min forståelse. Jeg undlod at forfølge sagen yderligere – jeg syntes ikke det var det rigtige sted. Men faktisk syntes jeg at hendes aflæsning var det mest proportionsforvridende i hele sagen. Måske kan du forklare sagen bedre?

   Selv synes jeg ikke at den omtalte tegning er behagelig, men jeg tror egentlig heller ikke det var meningen. Jeg synes den er interessant, blandt andet i betragtning af de tidligere tegningskontroverser.

   Ad informations-tråden: Jeg ser ikke “udenomsnak og tåbelige relativeringer”, som du mener. Men mon ikke vi må konkludere, at vores opfattelsesevne er stærkt påvirket af, hvilke mennesker vi omgås og hvilke erfaringer vi samler?

   Kommentar by Fanden ta det — 17. januar 2009 @ 18:46

  46. Siger Sally: “der er lang vej til en organiseret ideologi, der har til hensigt at slå alle verdens jøder ihjel.”

   Nej, det er der ikke. Islam ER en organiseret ideologi der har til hesnsigt at slaa joederne ihjel. Det er Allahs oenske, og det skal efterleves. Men til gengaeld er der lang vej mellem HENSIGTEN til at slaa alle verdens joeder ihjel og midllerne til at goere det.

   Hvis Israel nu erklaerede en ensidig vaabenhvile og afskaffede alle dets vaaben i “Fredens navn”, ville landet blive rendt over ende og alle dets borgere tilintetgjorte.

   Kommentar by DanskeriTN — 17. januar 2009 @ 18:54

  47. Kære Vivi Andersen og LFPC

   Det er ikke mange år siden, at jeg forsvarede muslimers ret til at bygge moskéer – om end det skete med blødende hjerte og en fornemmelse af, at der var tale om falsk ædelhed.

   Mit hoved sagde mig, at det var min pligt som et oplyst menneske at tillade andre mennesker at dyrke den religion, de ønsker under passende former. Men mit hjerte fortalte mig noget andet, og i dag har det fået hovedet med sig, selv om jeg da godt ved, at det må støde mange, når jeg skriver om at forbyde islam, og at det nærmest virker latterligt.

   Førhen var det ikke rigtigt gået op for mig, at det er alt for smalsporet blot at betragte islam som en religion. Jeg havde ikke opdaget de rædselsfulde perspektiver i, at Islam er en ideologi og et samfundssystem, der omfatter alt fra vugge til grav og består af en fusion mellem politik, teologi og jura. Dette burde imidlertid ikke undre, for Muhammed var både leder, lovgiver, krigsherre og religiøst overhoved.

   Lad os foretage det tankeeksperiment, at nazismen fik voldsomt tag i dele af den danske befolkning. Ikke den nynazisme, som Jonni og hans få stormtropper går og hygger med, men den vaskeægte hitlervare.

   Lad os antage, at nazister begyndte at gå og råbe nedværdigende skældsord efter folk, terrorisere folk, stikke knive i folk pga. af deres påklædning, race og religion, og at de marcherede tidligt og silde med hagekorsbannere i gaderne og råbte ”Ned med demokratiet og op med Hitler. Sig det: Hitler er større!”. Og masserne brød ud i taktfaste skrål og svarede ”Hitler er større”.

   Lad os også antage, at nazister insisterede på at ændre samfundet, så at alt med børn og unge fra vuggestuer til universiteter i en ustoppelig strøm blev nurset til rette for nazismen, og retssystemet, og sundhedsområdet ligeledes blev tillempet nazismens ideologi og tiltagende ukendelig af samme grund, fordi glødende nazister så det som deres livs mål at få sig placeret i fremtrædende offentlige stillinger.

   Lad os endeligt antage, at kvinderne blev sendt hjem til køkkenet og ægtesengen og blev præmieret som gode ariske kvinder, hvis de gik ind i et kapløb om avl for at fremme nazismens sag. Og at børnene begyndte at marchere i hitlerjugend udklædte som soldater, først pga. spændingen ved det nye og siden af pligt med alvorlige repressalier til følge, hvis de udeblev og ikke var i takt.

   Mon ikke rigtig mange af os ville mene, at dette var direkte samfundsdestruktivt, og at det bedste man kunne gøre var at forbyde nazismen?

   Nazismen var ond og pervers, men islamismen er om muligt værre, og den tillades at trænge sig frem på ovennævnte måde.

   Som jeg ser det, bevæger vi os i en uundgåelig dødedans, hvor nogle af os er tvangsindlagte til at deltage og bliver tiltagende desperate, jo mere vi begynder at skimte en afgrund. Det er en kædedans, hvor man ikke kan bryde ud og stadig befinder sig i slowmotion, men intensiteten er i høj grad tiltagende, og jeg kan ikke lukke mine ører for hverken krigstrommerne eller dekadencen.

   http://tiny.cc/TD5U4

   Kommentar by magga — 17. januar 2009 @ 20:01

  48. @Magga
   -Hvor frygteligt af mig at mene, at jeg hellere ville leve under det
   tredie riges åg, med et Stortyskland som sejrherre, end under islams åg.
   Med Danmark til Kongeåen igen,rationering, og tysk som officielt sprog.
   Såfremt dette kunne holde muslimerne ude af Europa.
   Min oldefar og bedstefar kunne have forblevet tyskere, hvis ikke Tyskland kapitulerede i 1918, og det er vand i forhold til den kommende tvangsislamisering.

   Hvor har det været forfærdeligt med denne personforfølgelse, som indkaldt vidne. Jeg har læst din skildring.
   -På et tidspunkt vil endnu flere danskere generelt blive udsat for
   hetz, som følge af at være vantro.

   Kommentar by HelgeD-H — 17. januar 2009 @ 20:56

  49. Sally små og ubetydlige grupper af utilpassede.

   Lad mig gætte du kommer i det bedre borgerskab ikke sandt ?

   Dine små utilpassde tæller pt 1,4 mia mennesker og indrømmet det er sikkert ikke alle muslimer der nærer samme slags had men nogen burde så fortælle dig at hardcore nazisterne var langt langt langt færre , og egentligt kun et sekund af historien sammelignet med islams had og forfølgelse, det undrer mig ærligt talt at skulle fortælle det til en landsmand af jødisk overbevisning, men igen du siger jo også selv du har afsværget dig det meste af jødedommen og numere er mere Dansk, ja sådan er der sikkert mange der har gjort, men tror i seriøst at i så denne gang bliver forskånet i modsætning til sidst ?

   Men det er den langsomme tilvænning og islamisering, uha vi må endelig ikke gå med kalot for at provokere de stakkels “traumatiserede”, men en dag er vi igen ved point of no return, gad vide hos hvem du så vil bede hos hjælp ?

   Kommentar by Whodares — 17. januar 2009 @ 20:59

  50. 47 Magga.

   Det var fandentamig noget af det bedste jeg længe har læst !

   Kommentar by Whodares — 17. januar 2009 @ 21:07

  51. 47.Magga

   Jeg forstår udemærket hvorfor du mener Islam skal forbydes !

   Og når jeg læser det du skriver i den tænkte situation som, når vi i stedet for Nazisme læser Islam, bliver til rå realisme vil jeg selv være med til at abejde på at omgøre ideen om at forbyde Islam til virkelighed.

   Mundfulden det er med et forbud, er endnu for stor for rette myndigheder samt givetvis også mange almindelige borgere.

   Så det må være en gradvis tilnærmelse der skal gøres for slutteligen at ende med et rent forbud.

   Forud for dette vil vi sikkert skulle igennem en masse uhyrliger – samt tage en hel del ganske ubehagelige beslutninger.

   Som f.eks. fratagelser af danske statsborgerskaber og repatrieringer af, i første omgang, erklærede islamister.

   Det drejer sig helt basalt set om vores, Danernes, overlevelse som ikke et hvilket som helst folk, men som det danske folk med de gamle og dybe rødder dette har i den danske jord.

   Hvad dette kræver af os af handlinger må vi udføre.

   Kommentar by Vivi Andersen — 17. januar 2009 @ 21:26

  52. Hadideologien islam minder meget om nazisme og kommunisme. De foragter ytringsfrihed, trykkefrihed og demokrati. En af de få forskelle er, at hadideologien islam hævder, at solen bevæger sig rundt om jorden. Det mener de to andre hadideologier ikke er tilfældet.

   Kommentar by Poul — 17. januar 2009 @ 21:27

  53. Jeg er enig med magga, og det ærgrer mig. Ikke det at være enig med magga, men det at vi har sat os selv i denne situation. Vores principper er simpelt formulerede og tilpassede en forældet kontekst. Religionsfrihed for en religion der indeholder en totalitær ideologi, som en anden trojansk hest, det er ikke frihed men dårskab. Skal der osse være religionsfrihed for menneskeofrende Baal-tilbedere, hvis vi havde sådan nogle?

   Tiden er inde til at revurdere. Situationen er at vores principper vil føre til samme princippers afskaffelse. Vi må gøre op med os selv om det er hvad vi ønsker, eller om vi kan formulere andre principper der kan overleve. Alternativt om vi skal have en periode, en principiel undtagelsestilstand, hvor vi kan arbejde os tilbage på rette spor, og så derfra kan fortsætte med vores gode gamle principper.

   Kommentar by Mallebrok — 17. januar 2009 @ 21:27

  54. Så vidt jeg husker gælder religionsfriheden i Grundloven kun religioner, der ikke støder an mod sædeligheden og den offentlige orden. Kan ikke huske den præcise ordlyd. Mogens Rukov har i hvert fald skrevet en kronik om det engang. I Politiken, for at det ikke skal være løgn.

   Kommentar by LC — 17. januar 2009 @ 21:48

  55. Venstrefløjsfjolserne og de radigale “glemmer” stadig at sige, hvad det er, som er berigende ved hadideologien islam(isme). De fleste af bekvemmelighedsturisterne og lykkeridderne boende her i landet kommer iøvrigt fra islamofascistiske stater.

   Kommentar by Poul — 17. januar 2009 @ 21:57

  56. Gode Gud. Er en sammenligning med Nazisme virkelig det eneste folk kan finde på. Godwin’s Law i aktion (http://en.wikipedia.org/wiki/Godwin%27s_law). Det er en falliterklæring, og betyder, at man er løbet tør for intelligente argumenter (og selv om jeg ikke nødvendigvis er enig med særlig mange her, så har jeg dog set flere intelligente argumenter som jeg både respektere, forholder mig til, og taget til overvejelse). At kalde hinanden grimme navne var noget de fleste af os gjorde i fjerde klasse og så siden voksede fra. Der er ikke nogen der har brugt mere end et par timer på internettet, der overhovedet kan respektere den slags. Så fra nu af: alle der sammenligner Muslimer, Islam, eller andre af deres modstandere, med Nazismen, må betragtes som at have tabt debatten og være løbet tør for argumentationer (det gælder naturligvis alle – Paven der snakker om Holocaust i Palæstina, og venstrefløjs aktivister der kalder folk her for nazister, er lige så tåbelige og fortjener lige så lidt respekt).

   >53
   “Skal der osse være religionsfrihed for menneskeofrende Baal-tilbedere, hvis vi havde sådan nogle?”

   Det var til gengæld et intelligent og interessant spørgsmål. Jeg har ikke svaret på det, kun en mening, og selv den er jeg i tvivl om, så du er velkommen til at overbevise mig om andet. Jeg syntes at al religion, lige meget hvad, skal være fri og lovlig, ja. Men loven skal stadig overholdes. Det er okay at have en religion der kræver menneskeofre, men det er ikke okay rent faktisk at ofre mennesker. Det er jo egentlig sådan vi har det i dag. Bibleb kræver også at man slår andre mennesker ihjel, Det Gamle Testamenter kræver at forældre gennemborde deres egne børn hvis de “taler i tunger”, osv., men vi har valgt ikke at efterleve disse kræv, eller at fortolke dem som metaforer i stedet for at tage dem bogstaveligt.

   Kommentar by rune0077 — 17. januar 2009 @ 22:07

  57. @rune0077

   Du har ret. Det er langt ude at sammenligne islamisme og nazismen. Der er lige det med antisemitisme og antidemokratisme, men ellers … Nå ja; “Mein Kampf” og “Zions Vises Protokoller” er også udbredte i Mellemøsten, men bortset fra det, så … Ups, og så er der godt nok udkommet en bog om “Hagekorset og halvmånen”, der dokumenterer samarbejdet mellem Hitler og Stormuftien af Jerusalem, der gerne så holocaust udvidet til Mellemøsten.
   At begge er radikale taberideologier, der hylder døden og martyriet for blodets/troens fælles sag, er også bare en tilfældighed.

   Du har helt ret: De taler jo ikke tysk i Mellemøsten og de hører vist ikke meget Wagner.

   Kommentar by LC — 17. januar 2009 @ 22:59

  58. >56 rune0077

   Frihed for islam er lig med ufrihed for alle andre. Islam KAN ikke sameksistere med andre, lige så lidt som nazismen kunne det.

   Min mening om den sag kan du så bitche over her fra og til dommedag, men at jeg har tabt diskussionen, betyder ikke at jeg tager fejl.

   Spørg dig selv, hvad du helst vil? Vinde diskussionen eller bevare din frihed?

   Kommentar by Mackety — 17. januar 2009 @ 23:00

  59. Foerst til JensH, som jeg havde den udsoegte fornoejelse at moede ved Loerdagens Pro-Israel demonstration – Christian Firtal Leve! Sjaellandske Liv Reg Leve! :)

   At have vokset op under den kolde krig, med skyggen af ondskabens emperium, og den politiske fokus en helt anden, i skolen skulle man analysere ‘Fagre nye verden’, ‘1984’, ‘Frysepunktet’ og en anden historie fokus, Nazismens ondskab og lidt mere Danmark’s historie venlig end idags skabs Marxistiske multikulti idioti, EU modning, Marxistisk inspireret historisk revisionisme og indoktrinering, der har i lang tid vaeret ‘venstreorienteret’ propaganda og roedfascisme i vores uddannelsessystem, men det er foerst nu, efter murens fald at de har faaet frit lejde, da man ikke laengere saa dem for en trussel, ergo, femte kolonne virksomheden og de samfunds nedbrydene kraefter faar lov at folde sig ud.

   Hvor ofte hoerer man ikke stupide saakaldte ‘eksperter’ og diverse ‘akademikerer’og universitets pinger udtale sig fuldstaendig virkeligheds fjerne, eksperter i at artikulere idioti og roedfascistisk propaganda.

   Seneste eksempel er nogle femte kolonne ‘eksperter’ der nu siger at ‘visitations zoner er i strid med loven’, igen den samfundsnedbrydene Marxistiske tankegang, der konsekvent udstiller deres udpegede, i dette tilfaelde deres udpegede pseudo ‘proletariat’ som ‘offeret, at det er fordi at der er skyderier, knive og ulovlige skydevaaben der florere, gang kriminalitet, autonome roedfascister i samme flaeng, er for dem bagateller der kan bort relativeres, men helst ikke naevnes, de reelle forhold strider mod deres alternative realitet, at se tingene i de faktiske forhold, og uhada, bruge hjernen til en vaerdi valudering er jo den politiske korrektheds tankekriminalitet.

   Jeg har aldrig kunnet i min vildeste fantasi forestille mig, at i dag i Danmark, har vi heilene udraab og at Joeder skal draebes, det goer mig saerdeles rasende, og det er jeg mere end overbevist om at der er rigtig, rigtig mange der er, eller vaemmes af det, og for mange er handler det ogsaa om den Danske stolthed, som venstrefloejen proever at knaekke, at vi trodsede Nazisterne og reddede vores medborgere, og nogle modstridene som Magga fortaeller, det er i manges bevidsthed, og noget som vi for alene at det at vi handlede som alle burde have gjort, aldrig kan lade os tillade at der sker noget med vores medborgere, det er jeg ligesaa overbevidst om at der er mange der foeler.

   Det, at man nu skal bedoemme folk udfra deres etnicitet, religion, kultur, hudfarve og saa videre, goer mig ogsaa rasende, jeg har aldrig foer, skulle tage stilling til om min medborger var Joede, eller kristen osv, det var individet der aldrig var det vigtige.

   Multikulturalismen er en racistisk ideologi, der fraktionere samfundet, deler folk op i grupper, udpeger ‘ofre’ og ‘undertrykkere’, hvor det ikke laengere er individet der gaelder men hvilke gruppe man tilhoere, den totalitaere kollektivistiske tankegang hvor alle bliver bedoemt ud fra gruppen og paa laveste niveau efter forgodtbefindene, den racisytiske tankegang at ‘ofrene’ ikke kan staa til ansvar for deres ugerninger vaerene mindrebemidlene, et farligt og usselt syn paa sine medmennesker,hvor dele af masserne kan ofres for det kollektivistiske og utopiske bedste, en ondskabsfuld racistisk ideologi bygget paa kultur Marxismen, at flytte hele samfundsgrupper, var ligeledes et af Stalin’s midler der blev brugt til at nedbryde enhver nation foelelse i vassalstaterne.

   Og det er det Multikulti fascisterner goer idag, hvor tids Nazister, Transnational Socialister eller hvad man skal kalde dem.

   Den totalitaere kollektivistiske tankegang, deres SA stormtropper har de gennem wannabe mujahedinerne fra bilbrander kulten, de autonome og dem med den Orwellske selvbeskrivelse ‘Anti-fascisterne’.

   Hver gang der krummes et haar paa disse ‘offergrupper’, begynder hykleriet og ‘bekymrede’ eksperter udtaler sig med artikuleret idioti som var det postmanden der bed hunden, hunden, der i realiteten er deres egen indre schweinhund.

   Disse ideologier, inklusivt Nazismen, der reelt hoerer til paa venstrefloejen og lig med dens oevrige gradboejninger af den totalitaere kollektivisme, afhaenger a saadanne slige femte kolonne virksomhed som Orwell den gang identificerede som intellektuelle, journalister, fagforeninger, bevaegelser(dengang var NGOerne ikke et begrebà og ‘eksperterne’ – Ligeledes er der dem som de ‘anstaendige’, dem der kiggede den anden vej, eller ned i gulvet naar det kom paa deres arbejdsplads og tog Joederne, den homoseksuelle eller en som havde forbrudt sig med tankekrimininalitet osv, ahh jo, Joederne,,, tog de ikke Oestpaa?’ ville de saa senere sige over teen eller idags cafe latte.

   Eller anden form for bortrelativistisk eskapism.

   Man vaemmes ved udtrykket ‘de anstaendige’ som de paakalder sig selv, en modbydelig vittighed, faa husblokke derfra hvor de ‘anstaendige’ holdt fakkel optog, og ‘initiativ tageren’ som det statituerede taleroer, udtalte ‘bekymring’ bla over ‘Tuneser sagen’ (TV2 News 10.01) havde venstrefloejens SA tropper Heilet og skraalet draeb alle Joederne, politiet havde soeeget for at ingen fra deres pseudo proletariat skulle blande sig med dem, og lavede preventive anholdelser, uhada, nej, det kan man ikke tilbyde ‘de anstaendige’, dem der kyssede for foedderne af Chamberlain, eller ansaa sig sig for at have en über moral.

   Det kunne jo have vaeret en god lektie for dem ogsaa, at have de rabiate heilene voldsparate SA tropper inde paa livet.

   Og hvor er det synd at de ikke har vaaben med til naeste gang, lad os faa nogle ‘eksperter’ til at udtale sig at de ikke skal lide last i visitations zonerne og de kriminelle kan gaa rundt kvit og frit, det er med til at undertrykke en anden del af ‘masserne’ som er udpeget til at vaere ‘undertrykkerne’, ‘Jo selvfoelgelig tager vi afstand fra vaaben, dem har vi jo forbudt (lovlige vaaben, retten til selvforsvar som skal undertrykkes for at undertrykke masserne, individet er jo ikke vigtigt), men det her handler jo om blabla…

   I trediverne var der jo ogsaa Quislings, medloebere, ‘anstaendige’ der lukkede oejnene, stak kaeppen i hjulet, politisk korrekt censur, Nazisterne og Fascisterne var jo ‘bare’ bevaegelser som Kommunismen og Socialismen, det var jo foerst i 43 efter at Hitler angreb Soviet at Kommunisterne begyndte at bekaempe deres aandsfaeller.

   Forraederiet at vi skulle have islamisk indvandring in 70’erne og multikulturalismen, Nazismen idag, baerer tungt paa skylden at det overhovedet kunne lade sig goere at den slags skulle ske i Danmark, saavel som i 30’erne som idag, er det ideologiske saavel som forbrydelsens elementer stroemninger der kommer udefra.

   Hvis man ser bort fra Transnational Socialisterne (S, SF, R EL), nogle vaelgere er stadig tryllebundet af deres stavnsbaand, men flere er jeg overbevist om stiller spoergsmaal, er jeg meget positiv og optimistisk til langt stoerste parten af Danskerne, og vi kan laere fra os selv – En interresnt detalje fra foer internettets tid:

   Ten Commandments for Danes

   Arne Sejr was seventeen when the Germans invaded. On the first day of the occupation, he noticed that people in his small town were friendly to the German soldiers, and he was outraged. He went home and typed up twenty-five copies of a list of “commandments” to his fellow Danes:

   1. You must not go to work in Germany and Norway.

   2. You shall do a bad job for the Germans.

   3. You shall work slowly for the Germans.

   4. You shall destroy important machines and tools.

   5. You shall destroy everything that may be of benefit to the Germans.

   6. You shall delay all transport.

   7. You shall boycott German and Italian films and papers.

   8. You must not shop at Nazis’ stores.

   9. You shall treat traitors for what they are worth.

   10. You shall protect anyone chased by the Germans.

   Join the Struggle for the freedom of Denmark!

   Sejr then stuffed his list into the mailboxes of the most prominent people in his town. The commandments were later recopied and passed from hand to hand to people all over the country.
   http://www.aforcemorepowerful.org/films/afmp/stories/denmark.php

   Glem alt om roedfascisterne, som skraaler hoejt men bestemt ikke taler paa vores andres vegne, deavaerre idag vill det vaere den visse doed at sende nogen som helst til Sverige hvor fascismen staar i fuld flor, men jeg er overbevist om at der bliver et tidspunkt hvor Dansken er fuldt vaagen:

   The rescue of the Danish Jews is an inspiring story from a terrible time in human history. In most other Nazi-occupied countries, the Germans found it easy to deport the Jews. No one defended them the way the Danes did. Ninety-nine percent of the Jewish population was rescued and survived the war years, mostly in neutral Sweden and a few hundred in Theresienstadt under the distant but constantly protective concern of the Danes.

   Denmark was also different and special in another way. Almost everywhere else in Europe, returning Jews found their homes had been broken into, and everything of value stolen. When the Danish Jews returned , they discovered that their homes, pets, gardens and personal belongings were cared for by their neighbors.

   http://auschwitz.dk/Denmark.htm

   Kommentar by Rolf Krake — 17. januar 2009 @ 23:31

  60. @ Sally, fra hvadenten vinkel du foeler dig tryk i Danmark, er jeg overbevist om, at hvis det kommer saavidt, saa er der nogen af dine landsmaend, der nok skal faa dig slaebt vaek i sikkerhed, eller goere deres bedste i at forhindre noget saadan sker, om det saa er modstraeberne og under protest.

   Kommentar by Rolf Krake — 17. januar 2009 @ 23:37

  61. Walt Disney’s oplysnings film fra 1943 ‘Reason and Emotion’ illustrere paa en sjov maade hvad er er der motivere og skaber en Nazist, den har rammen paraleller til vores dages islamister og rabiate venstrefloejs folk:

   http://www.youtube.com/watch?v=nvp3zAPraF4

   Kommentar by Rolf Krake — 17. januar 2009 @ 23:42

  62. rettelse: det var individet der ALTID var det vigtige.

   Kommentar by Rolf Krake — 17. januar 2009 @ 23:52

  63. >57 LC
   Det er ikke fordi der ikke er ligheder. Pointen er, at der altid er ligheder. Alle former for politik, religion og filosofi der findes har et eller andet der kan drages parallelt til Nazismen. Derfor er det det nemmeste i hele verden at påpege disse ligheder: du kan altid gøre det, med alle. Det er en billig måde at debattere på, og derfor kan det ikke tages seriøst. Hvis du er imod Islams antisemitisme, så sig “Islam er antisemetistisk fordi…” osv. Så er det sagt, din mening og en begrundelse – der er slet ingen grund til at nævne Nazismen i den sætning, og så gider jeg godt lytte og tage det til overvejelse, for så kan jeg se du rent faktisk har gjort dig nogle tanker om det.

   >58 Mackety
   Måske definerer vi “frihed” forskelligt. Jeg vil mene jeg har mistet min frihed i det præcise øjeblik jeg ikke længere selv kan vælge min religion. Nu er jeg et decideret ureligiøst menneske, men det er stadig en frihed alle bør have. Manglen på religionsfrihed er også en tendens i flere Islamiserede lande, det er jeg nok klar over. Jeg påstår ikke at de ekstreme Islamister har mine bedste hensigter til sinde, men jeg påstår at en lovgivning der forbyder Islam (eller nogen anden religion) heller ikke har det.

   >59 Rolf
   Sjovt du siger at man i dag i skolen skal finde sig i venstre orienteret propaganda, mens man i din tid skulle studere “1984”. Orwell var da noget at det mest socialistiske og venstreorienteret man kan forstille sig. I sine nu udgivne breve beskriver han sig selv som “til venstre for venstre”, han kæmpede sammen med anarkisterne i Spanien, osv.

   Kommentar by rune0077 — 18. januar 2009 @ 00:25

  64. @ 63 Rune

   George Orwell blev klogere jo mere han laerte socialismen/nazismen/kommunismen modsat saa mange, og bekaempede den saa efterfoelgene, 1984 er jo netop en roman med den forstaaelse, en science fiction med netop saadan et utopisk vanvid, den vanvid ses idag, NewSpeak, Politisk Korrekthed osv. Sjovt nok som den stadig er til irritation og gene for roedfascisterne…

   Og hvordan de haenger sig i en detajle fra et stoerre perspektiv som bekvemt bliver ignoreret.

   Kommentar by Rolf Krake — 18. januar 2009 @ 00:49

  65. @ Rolf

   Animal Farm skrev Orwell, efter at han i Spanien havde set socialisterne forråde anarkisterne ved ikke at sende dem de våben de var blevet lovet. Derfor beskriver den, hvad Orwell følte den Russiske Revolution var blevet til.

   1984 har, efter Orwell’s eget udsagn, intet specifikt med kommunisme/socialisme at gøre. Det er meget tydeligt i mange af hans breve, at han var vred over at Amerikanerne valgte at markedsføre den som en anti-kommunistisk bog, fordi det slet ikke var hvad han havde tænkt med den. Den var ment som en advarsel mod enhver form for totalitær regime. Der kan sagtens ses ligheder mellem Partiet og datidens Rusland, men også sagtens ligheder til England og “Vesten”. Orwell’s mest åbenlyse eksempel på “double think” er hvordan man kalder en stats krigsførende organ for “Ministry of Peace”. Vi kalder det jo også “Forsvarsministeriet” her i Danmark, hvor det før i tiden hed “Krigsministeriet”.

   Du kan sagtens læse Animal Farm som en analogi for den Russiske Revolution, fordi den er ment som sådanne. Men det er en stor fejl at læse 1984 kun med de briller på.

   Kommentar by rune0077 — 18. januar 2009 @ 00:58

  66. @ Rune,

   Din manglene forstaaelse for baade Orwell’s bog og for resten af helheden afspejler sig i forsoeget paa at afspore diskussionen med Orwells goeren og laden, hvilket er fuldstaendig ligegyldigt, 1984 er bare en detalje, heheh, som stadig genere venstrefloejen fordi den inkludere Nazismen sammen med de andre Marxistiske kollektivistiske misfostre som Kommunismen/Socialismen/Fascismen.

   Jeg kan anbefale Walt Disney’s lille oplysningsfilm, den skulle vaere lettere at forstaa.

   Resten af helheden, som bekvemt ignoreres, taler for sig selv :)

   Kommentar by Rolf Krake — 18. januar 2009 @ 01:14

  67. Rune, du har selvfølgelig ret i at nazikortet er blevet brugt til ulidelighed, men hvad gør du når associationerne kommer lige ude fra gaden, se billede nr. 2 her:

   h tt p:// www. jihadwatch.org/archives/024432.php#respond

   (fjern mellemrum)

   Hvad gør du når der ude i virkeligheden sker det at Hizbollah heiler:

   http : // http:// www. cid-online. be/IMG/jpg/Hizbollah_salut_hitlerien-2.jpg

   Og hvad gør du når, som LC gør opmærksom på, Zions Vises Protokoller og Mein Kampf er konstante bestsellere i den muslimske verden?

   Og hvad gør du når Irans Ahmadinejad på den ene side benægter Holocaust, og på den anden side lover et atomart Holocaust over Israel?

   Skal man undlade at forholde sig til så konkrete associationer ………….. fordi nazikortet er brugt til ulidelighed?

   Eller skal man prøve at afdække disse ligheder for at se om f. eks. det 20. århundredes totalitære ideologier og islam er manifestationer af noget mere generelt?

   Du opstiller ækvivalens mellem islam og kristendommen:

   Bibleb kræver også at man slår andre mennesker ihjel, Det Gamle Testamenter kræver at forældre gennemborde deres egne børn hvis de “taler i tunger”, osv., men vi har valgt ikke at efterleve disse kræv, eller at fortolke dem som metaforer i stedet for at tage dem bogstaveligt”.

   – men demonterer det så med det samme ved at erkende at i kristendommen (som i øvrigt ikke er en lovreligion) efterlever man ikke tidligere tiders drakoniske skikke.

   Og? Hvad er så pointen? Pointen må vel være at DU retter henvendelse til ledende islamiske autoriteter, f. eks. på Al Azhar-universitetet i Cairo, og henstiller at de begynder at fortolke Koranen og hadith i metaforer? Et hint: Start med at fortælle dem at “ijtihads porte IKKE er lukkede”. Så kører I bare videre derfra ……

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 18. januar 2009 @ 01:21

  68. Venstretosserne er selvfoelgelig dem der virkelig er ‘tricker happy’ med ‘ad hitlerum’ beskyldningerne, om alt og alle der ikke deler deres utopiske vanvid eller stupide kultur relativisme.

   Det er ynkeligt at iagtage forsoegene paa at bortrelativisere Heilene Islamister, holocaust benagtelses konferencer, Adolf Hitler(s Mein Lampf, der oversaettes ‘Min Jihad’, den sjette mest solgte bog i mellem oesten, tillige trykt og distribueret af den Palestiniensiske Autoritet, de ignorere den Palestinensiske Nationalisme, den Pan-Arabiske Nationalisme der ligeledes er funderet paa Nazismen, alt dette kan de faa slynget i fjaeset og satdig famler de blindt efter ynkelige bortforklaringer, haenger sig i BS detaljer, haha, ja, det taler jo ikke Tysk, hvilket illustrere deres totale intellektuelle fallit.

   Kommentar by Rolf Krake — 18. januar 2009 @ 01:29

  69. rettelse; det taler jo ikke Tysk (Som LC’s eksempel der typisk illustrere den griner som venstretosserne er), hvilket illustrere venstretossernes totale intellektuelle fallit.

   Kommentar by Rolf Krake — 18. januar 2009 @ 01:33

  70. En udpraeget racistisk holdning fra venstrefloejen er, at de ikke mener at muslimer og islamister er deres egne handlinger bevist, og at de ikke kan staa til ansvar, er ‘offeret’ og har brug for deres ‘hjaelp’, At de er deres handlinger bevist er de i den grad, og den stoerste fejl er at undervurdere baade deres intelligens og strategiske forstaaelse, de har andre maal og handler fra en anden ideologi og udfra en anden tankegang, begge er vigtige at forstaa, og hellere overvurdere dem og vaere et skridt foran.

   Der er himmelvid forskel paa en muslimsk Libaneser og en Kristen Libaneser, der oftest minder om en Franskmand, og en Pakistansk muslim og en Hindu, der ofte er klassisk demokratisk liberal osv.

   Kommentar by Rolf Krake — 18. januar 2009 @ 01:53

  71. > Lars
   “Rune, du har selvfølgelig ret i at nazikortet er blevet brugt til ulidelighed, men hvad gør du når associationerne kommer lige ude fra gaden, se billede nr. 2 her:”

   Har set dem. Jeg er lige så forarget over dem som du er. Jeg prøver ikke at undskylde eller bortforklare den opførsel.

   Min pointen med religionen er kun, som allerede sagt, at jeg heller vil miste min tryghed og sikkerhed, end jeg vil miste min ret til frit at vælge min religion. Der er ingen grund til at forbyde Islam, fordi den, ligesom Kristendommen, kan fortolkes anderledes end bare “slå andre ihjel”. Hvis nogle vælger at fortolke den som om det er okay at slå andre mennesker ihjel, så dømmer man naturligvis de mennesker der vælger denne fortolkning, og ikke selve relgionen. Det ville svare til, at du ikke måtte køre bil, fordi andre mennesker ikke kunne overholde færdselsloven. Det er ikke rimeligt.

   Kommentar by rune0077 — 18. januar 2009 @ 01:59

  72. Man kunne sagtens forbyde de religio politiske symboler fra islamismen i det offentlige rum, hvad de klaer sig paa med indenfor deres egne fire vaegge, eller moske er ligegyldigt, det sammer gaelder for Nazisterne, med hagekorset osv, det eksponere man ikke i det offentlige rum, hvis de har lyst til at finde deres happiness kan de jo tage til Saudi Arabien eller andre lande, hvor de glaedeligt stener, pisker, haneger og hugger legemsdele af hinanden, man kunne jo saa sende venstretosserne derned og praedike ‘multikulturalisme’, religioes frihed, paa enkelt billet indtil de har opnaaet deres forstaaelse.

   Og faa kvinderne til at koere bil.

   Saa var der lige de ting som tidlige er naevnt, og LFPC’s pointe, start med Ijtehad, og Al Azhar…

   Kommentar by Rolf Krake — 18. januar 2009 @ 02:17

  73. @ Kim: Du skal have ros for at være en af de få (den eneste?) højre-blogger, som lader det klart og tydeligt fremgå at Bentows anke er mod dele af ‘den yderste venstrefløj’ og ikke venstrefløjen i al almindelighed.

   Jeg har tit kritiseret dig for at agere som om at det er vigtigre at slå venstrefløjen oven i hovedet end at kritisere Islam-apologi (Bush Jr. a.k.a. Verdenshistoriens Største Islamapologet og den selverklærede Islam-beundrer John McCain giver du jo en friløber). Men denne gang synes d at have fattet at Islam er for vigtigt et spørgsmål til at bruge det i en kampagne mod venstrefløjen.

   Lad os håbe at det signalerer en ny kurs på Uriasposten.

   Kommentar by WilliamJansen — 18. januar 2009 @ 02:50

  74. Som sagt igen (for nu tog du jo hovedjægerhistorien op, omend i en noget omskrevet form, men tak for “svaret” da) vores grundlov giver nemlig som en anden her også nævner hjemmel til at forbyde lære der strider mod den offentlige ro og orden samt sømmelighed ,det har såmænd intet med at tage nogens frihed fra nogen(du skulle jo nok alligevel ikke regne med gentjenester om det så var), islam skal bare ikke være anerkendt her, dvs ingen islamiske særkrav (som de sjovt nok nærmest har taget patent på over hele europa)ingen støtte, ingen bedehuse, kort sagt de har friheden til deres religion PRIVAT og i respekt for landets lov.

   Faktisk er det en hulens bunke flere rettigheder end de islamiske lande giver ikke muslimer, men ja det er rigtigt vi ikke er som dem, men helt naive behøver vi vel heller ikke være.

   Men ærligt talt er Danmark og europa nok tabt Rune, jeg er nemlig overordentlig bange for at “din type” regerer og vil nægte at erkende deres fejl selv til den bitre ende, og med din type mener jeg dem der vil se det gode i alt og som er villig til at gamble med både befolkning og land i jeres forsøg på at gøre hvad INGEN nogensinde har lykkes med, bare så i rigtigt kan føle jer gode og spejle jer i hinandens “godhed”.

   Det virker desvære som om at europas skvattede befolkning ingen selvopholdesdrift har mere, man gør alt for at undgå krig og ufred men fatter ikke at med den manøvre siger vi sådan set bare,- se os vi er så feje og svage kom og ta os, udnyt os, slagt os !

   Denne valne europæiske “elite” med rygge som regnorme har nemlig for længe siden bestemt sig for at alle kulturer og religioner er lige gode, og Rune den lille sang om det gamle testamente og dets betydning nu om dage er en så gammel traver at jeg dårligt ved om det er besværet værd at endnu en gang at fortælle dig forskellen på det og dets betydning nu kontra koranen og dets betydning igennem 1500 år (femtenhundrede år give or take)eller du er måske villig til at bruge dine efterkommere som et sociologisk eksperiment bare for at se om muslimer nu også skulle nå samme civilationsstade bare vi giver dem en tre fire hundrede år her i landet på DERES vilkår, den proces er alligevel stendød den dag den sidste Dansker/europæer er væk.

   Og som jeg skrev til Sally, hardcore nazisterne (fupordet ligesom islamisterne)var egentlig en uendelig lille gruppe i forhold til hvor mange de fik med sig, og hvis jeg skal være meget fair over for muslimer så lad os bare sige at kun halvdelen ville følge med den dag krigstrommerne lyder, ja så kan jeg med rimelig sikkerhed sige, og det uden at være ekspert på nogen måde,at den dag vil nazisterne virke som spejderdrenge i forhold.

   Et forbud mod islam kunne derimod måske rive hoveddelen af de unge væk fra den hadske dødsideologi, og lad mig med det samme slå fast at havde kristendommen nu om dage levet efter det gamle testamente ville jeg uden tøven foreslå det samme om den, galskab er galskab.

   Mange akademikere og andre såkaldt kloge menneskers største fejl er at de tror på læren om at ALLE kulturer og religioner er lige gode, det er de så bestemt ikke der er plusser og minuser i alle, den islamiske har bare så mange minuser at det er en gåde man kan blive ved med at bruge den kliche som et bundsolidt argument for at de skam bare vil det samme som alle os andre.

   For slet ikke at tale om de store mængder af såkaldte eksperter, professore, eks-PET chefer der udtaler sig på baggrund af en samtale de havde med deres lokale grønthandler, og på hvad ANDRE såkaldte kloge mennesker (af den “rigtige” mening altså gud dog forbyde andet)allerede har fortalt, de færreste af dem aner i bund og grund intet om koranen hadits og den kære MO´s levevis, og de fatale følger det har OGSÅ nu, men de er fandens gode til at “prædike” om sager de i bund og grund intet ved om.
   Den “kære” Bonnichen udtaler jo rask at koranen såmænd bare er en bibel, men manden har end ikke nogensinde læst i den….Hvor ved han det så fra, jooo det ved han altså bare, og den mand går som EKSPERT !!!!

   Du svarer her på hvad jeg spurgte dig om i en anden tråd, og dit svar er at du uden tøven ville lade hovedjægerne beholde deres religion under forudsætning af at de overholdte loven (allerede der err det jo faktisk en begrænsning i deres religion især hvis offringerne er den røde tråd i religionen, faktisk ligesom islam og sharia, men den er for let sorry) BINGO, det er jo netop pga lovbrud vi burde forbyde islam, for en lære der sætter en gruppe op som herrefolk og andre som usle vantro der skal omvendes eller dræbes kan altså ikke helt leve op til Dansk lov (og det er enda kun fra teksterne, prøv du at kigge lidt på de få undercover optagelser af hvad der så bliver sagt og lært i moskeerne)eller på den heldigvis nu kreperede Laban der talte om rotter i hullet, kort sagt der er rigeligt til at den tro ALDRIG burde have været anerkendt som trosretning i kongeriget Danmark til at starte med.

   Men igen i er tilsyneladende dem der har “magten” så vi andre må enten acceptere at blive brugt til jeres utopiske og idiotiske eksperiment eller gøre modstand….Jeg vælger til hver en tid modstanden, såmænd ikke for min skyld jeg er heldigvis død og borte når realiteterne også går op i al sin gru for alle gutmenchen, men for mine børn og deres børn og så videre.

   Det er blevet sent og dette blev vist lidt rodet, så tilgiv de værste bøffer, men bogstaverne er sgu begyndt at hoppe lidt rundt for mig, meningen forstår du såmænd nok alligevel ;-)

   Kommentar by Whodares (Islam skaber tabersamfund) — 18. januar 2009 @ 03:05

  75. Hmmm willie hvad er du egentlig engang kaldte du dig borgerlig, og nu er du altså venstrefløj, men ok radikale er vel halvt af hver, men dem kan du vel ikke mene lol.

   Lad mig lige høre hvilke partier på venstrefløjen der går imod islam ?

   Og du skal end ikke prøve at sige SF, for ord er satans billige, især for folkeforføren Fort bragg Villy !

   Hvor er den store gruppe fra venstrefløjen, ja jeg ved skam at der er nogle få, vi har dem jo som sagt i SIAD, men ærligt talt er de så få at jeg såmænd ikke engang tror de ville tage en generalisering om venstrefløjen ilde op, for sandheden er jo altså at de få venstreorienterede af den ældre skole som ikke er fulgt med i alliancen med islam ingen steder har at gå hen mere, måske er det også derfor vi dog har nogle stykker i SIAD.

   Så hvad mener du egentligt med den nye linje, når det store flertal følger vejen SAMMEN med islam er det da en smule patetisk at man så straks skal sige at ikke alle følger med, nej selvfølelig ikke, men det store flertal gør altså, så er det altså de FÅ der må være undtagelsen, mens flertallet tegner linjen altså havde det været helt iorden at generalisere over venstrefløjen.

   Kommentar by Whodares (Islam skaber tabersamfund) — 18. januar 2009 @ 03:16

  76. Venstrefloejen og Hoejrefloejen er efterhaanden foraeldede begreber, ‘Utopister og Realister’ er langt mere passende til nutidens brug.

   Kommentar by Rolf Krake — 18. januar 2009 @ 03:24

  77. > Rune0077

   Tillykke. Du har lige vundet prisen for humanistisk livsførelse, og prisen overrækkes dig hermed.

   Prisen……et styk halshugning på chop chop square.

   Stort tillykke Rune.

   Kommentar by Mackety — 18. januar 2009 @ 10:01

  78. >77

   Burde måske tilføje til min sidste kommentar, at jeg naturligvis hentydede til den berygtede henrettelsesplads i Saudi-helvedet.

   Kommentar by Mackety — 18. januar 2009 @ 10:41

  79. -> #78 Macktey

   Årh, er det ikke at gøre lige lovlig meget stads ud af Rune0077 at ligefrem sende ham helt til Saudi-Barbarien. Et tre måneders ophold i Gellerupparken i en lejlighed med tilbehør af en Grønlandsk nationnaldragt skulle vel være rigligt.

   Kommentar by JensH — 18. januar 2009 @ 10:51

  80. Hvorfor ikke bare i korthed fortælle manden/os, hvorfor det er rigtigt og uomgængeligt at bruge n-ordet (og f-ordet)?

   Det er ord der skubber væk, snarere end at tiltrække. Før i tiden var der mange der mente at de endda viste tilbage til en selv.

   Men Møller har måske snakket med (resten af) DF-toppen og de er blevet enige om at sagen ikke har brug for hververe, da den sælger sig selv hurtigere end man kan nå at finde egnede folketingskandidater?

   Kommentar by Fanden ta det — 18. januar 2009 @ 11:43

  81. -> Fanden ta det

   “Men Møller har måske snakket med (resten af) DF-toppen og de er blevet enige om at sagen ikke har brug for hververe…”

   Jeg ved ikke helt hvad der debatteres, men jeg er ikke medlem af noget parti.

   Kommentar by Kim Møller — 18. januar 2009 @ 11:53

  82. >74 Whodares
   “Men ærligt talt er Danmark og europa nok tabt Rune, jeg er nemlig overordentlig bange for at “din type” regerer og vil nægte at erkende deres fejl selv til den bitre ende, og med din type mener jeg dem der vil se det gode i alt og som er villig til at gamble med både befolkning og land i jeres forsøg på at gøre hvad INGEN nogensinde har lykkes med, bare så i rigtigt kan føle jer gode og spejle jer i hinandens “godhed” ”

   “Min type”? Jeg ved slet ikke hvem eller hvad “min type” er. Jeg tvivler på, jeg har nogen type. Bemærk at jeg ikke på noget tidspunkt har postuleret, at jeg prøver at se nogen “godhed” i at heile til en demostrantion, stene kvinder ihjel fordi de er blevet udsat for voldtægt, tvinge en religion ned over hovedet på andre mennesker, etc. Jeg nægter ikke at erkende nogen fejl. Jeg nægter bare at erkende, at det er til vores eget bedste at begynde at forbyde en religion, eller at fremhæve en religion som at være mere rigtig end en anden. Det har intet med godhed at gøre: for min skyld kunne religionen være den ondeste i verden, det er fuldstændig ligegyldigt. Vend det sådan her: Hvor tit har man ikke brugt religion som en undskyldning? “De var vantro, de fortjente det”? “Allah/Gud/[indsæt Guddoms navn her] sagde jeg skulle gøre det”? osv. Ved at forbyde Islam, fremfor bare at forbyde mord og lign. er du en del af det problem. Du vælger at give religionen skylden, frem for de mennesker der fortolker religionen, præcist lige som de selv gør.

   Du har helt ret i, at der er blevet snakket alt for meget om, hvad Kristendomen har gjort, og alt det pjat. Det prøvede jeg ikke på (og undskylder hvis det lød sådan). Jeg ville bare sige, at der er flere måder at fortolke en religion på: Sådan som vi engang fortolkede Biblen versus hvordan vi nu til dags fortolker den. Derfor er en religion irrelevant, det er fortolkningen af den der har konsekvenser. Koranen er rent faktisk bare en hellig skrift. Det er ord på et stykke papir, og derfor ligegyldig. Gør med de ord hvad du vil, men hvis du ikke opfører dig ordentlig, så vil du selvfølgelig blive holdt til ansvar, ikke for din religion, men for dine handlinger. At give Islam skylden er ikke andet end at give undskyldninger til de mennesker der udfører disse handlinger.

   “Men igen i er tilsyneladende dem der har “magten” så vi andre må enten acceptere at blive brugt til jeres utopiske og idiotiske eksperiment eller gøre modstand”

   “Vi”? Igen, jeg ved ikke hvem “Vi” er, men “Jeg” har i hvert fald ikke magten, og dem der har den har ikke meget til fælles med mig.

   >77 Mackety
   Hmm, jeg er nu aldrig blevet kaldt en humanist før. Prøv eksistentialist i stedet for, det er nok lidt mere korrekt.

   Kommentar by rune0077 — 18. januar 2009 @ 11:59

  83. -> 81, Møller:

   Nej selfølgelig, det vidste jeg vist godt. Beklager.

   Kommentar by Fanden ta det — 18. januar 2009 @ 12:10

  84. >Janne

   Jeg ved ikke helt, om jeg forstå dit spørgsmål. Du kan godt regne med at jeg, med blødende hjerte, følger med i det, der sker i København med jøder, hvor jeg selv bor og studerer. Tror ikke at jeg sidder med armene over kors (det gør jeg så i øvrigt aldrig). Men jeg ønsker ikke at male fanden på væggen. Det har min far lært mig. Han ved om nogen, hvordan man håndterer antisemitisme. Jeg meer, at der er forskel på hverdagsantisemitisme, som er ubehageligt at opleve, og så organiseret antisemitisme, som HbT er repræsentant for. Jeg vil ikke skære alle muslimer over én kam, og der findes såmænd også danske antisemitter, både til højre og venstre.

   >li (#35)

   Hvorfor taler du ned til mig? Har jeg gjort mig fortjent til det? Tror du ikke, at jeg er bekendt med, hvad der foregår ude i den store verden? Tror du ikke, at jeg læser aviser? Tror du ikke også, at jeg kender mennesker, der er blevet chikaneret? Det er frækt sådan at antage, at jeg er en “dum blondine”. Det er jeg ikke. Tror du ikke jeg finder det aldeles ubehageligt at høre,at to israelere er blevet skudt på i Odense. Tror du ikke, at det får mit blod til at fryse? Det gør det i allerhøjeste grad. Men du har måske ikke så meget i klemme som jeg i sidste ende har, li. Jeg er interesseret i holdbare løsninger, og det er ikke en holdbar løsning at sige: lad os forbyde islam, alle muslimer vil slå jøderne ihjel, overtage landets sæder osv. Jeg har ikke selv nogen løsning, ellers sad jeg vel ikke her på mit lille kammer og skrev et indlæg på Uriasposten en tilfældig søndag i januar. For lige at runde af: jeg er irriteret over Bentows nazi-sammenligninger. Man bliver ikke nazist af at heile, eller råbe død over jøderne. Ikke for at være bedrevidende, men hvis du spørger enhver jøde, så vil han eller hun svare dig, at herregud, hvis vi skal råbe vagt i gevær hver gang nogen råber det (så længe det ikke er politikerne eller andre magtfulde personer, der gør det), så kunne vi ikke bestille andet. Historien er desværre rig på antisemitisme.

   >Lars Findsen (#39)

   Jeg har ingen som helst grund til at bortrelativere de reelle trusler som jeg, min familie, andre jøder eller andre danskere bliver udsat for. Du taler ikke med en kulturradikal eller en fra café latte-segmentet. Jeg anser mig for at være borgerlig. Jeg synes også, der er problemer med at integrere muslimer. Hvis jeg ikke syntes det, ville jeg vel være idiot. Jeg takker også for din og andres sikkert oprigtige bekymring for danske jøder, men jeg skal også leve et normalt liv (det er vel ligesom efter 9/11, hvor amerikanerne heller ikke skulle spille terroristernes spil og tage 78 forholdsregler og ikke gå i Disneyland osv). Men du kan godt regne med, at de fleste jøder i Danmark følger situationen nøje. Det gør og har de altid gjort. Jeg husker nu ikke hvem, men der er en som anklager mig for at sige det samme – trække på skuldrene – som de tyske jøder i 30rne. Tak for historieundervisningen, makker. Hvad er det for en usmagelig sammenligning? Men ja, Koranen er ikke en fredelig bog, men hvad pokker skal vi gøre ved det. Det er Torahen sådan set heller ikke, uden sammenligning, i øvrigt. Men jeg er opmærksom på, at nogle muslimer læser den bogstaveligt, og ønsker at slå mig ihjel. Jeg tror nu, at Danmark, som er det land jeg bor i og elsker (jeg har ikke andre fædrelande og ikke andre modersmål end dansk), stadig er et retssamfund. Jeg føler mig tryg ved samfundets indretning, men der er elementer i det, jeg ikke føler mig tryg ved.

   Magga (#44)
   Og nu ser jeg så, at det er Magga, der kom med anklagen (se mit svar ovenfor). Ja, Norge bliver mere og mere antisemitisk, det er også min vurdering. Også blandt etniske nordmænd. Også Hamsun var jo ikke helt fri fra sådanne følelser, selv om han endog var en klog mand. Jeg oplever dog ikke Danmark som udpræget antisemitisk. Sverige kender jeg ikke nok til, til at kunne udtale mig med nogen vægt.

   >Whodares

   Hvorfor tror du, at jeg kommer i det “bedre borgerskab”?

   Nu håber jeg så, at jeg fik svaret alle.

   Venligst
   Sally

   Kommentar by Sally — 18. januar 2009 @ 12:10

  85. @ Sally

   “… Jeg vil ikke skære alle muslimer over én kam, og der findes såmænd også danske antisemitter, både til højre og venstre…”

   “..Ja, Norge bliver mere og mere antisemitisk, det er også min vurdering…”

   Det er sjovt, når anti-semitismen breder sig til de oprindelige folkeslag (ja det er os, vi er også en etnicitet) i Europæiske lande så bliver der markedsført som om det er HØJRE der har de holdninger, når det fanme er venstrefløjen der går på gaden med religiøse supremacister og deltager i “dræb alle jøder” slagsange.

   Kommentar by DaLi — 18. januar 2009 @ 12:27

  86. Sally:

   Desværre, måske var forespørgslen også godt gemt. Se her.

   Det er ind imellem slidsom at debattere :?

   Hej

   Kommentar by Fanden ta det — 18. januar 2009 @ 12:29

  87. >Sally

   Jeg fandt mig for nogle år tilbage i samtale med en pensioneret amerikansk jødisk børnelæge, hvis barnebarn jeg på det tidspunkt havde et forhold til og han spurgte mig ud om de begivenheder, som fandt sted i Danmark under 2. verdenskrig. Især var han selvfølgelig interesseret i redningen af de danske jøder. Jeg svarede så ærligt jeg kunne og sagde til ham, at jeg egentligt regnede med der var nøjagtig lige så meget antisemitisme i Danmark, som i et hvilket som helst andet europæisk land. Jeg sagde yderligere, at den primære forskel på Danmark og så mange andre lande, var at den jævne dansker aldrig lod sig narre af nazismen og kun havde foragt for nazisterne. Redningen af jøderne handlede derfor ikke så meget om jøderne, som det handlede om danskernes foragt for nazismen. At redde jøderne var simpelt hen en måde at give nazisterne fingeren.

   Jeg tager muligvis fejl og det er måske også en meget kynisk måde at se tingene på, men jeg tror nu alligevel nok, at jeg har ret.

   Hvad der bekymrer mig i den nuværende situation er derfor ikke så meget venstrefløjens antisemitisme, for den har aldrig været fraværende. Antisemitisme er en essentiel og integreret ingrediens i alle former for socialisme og har altid været det.

   Nej, hvad der virkelig for alvor bekymrer mig i den nuværende situation er, at venstrefløjen idag tilsyneladende har fattet sympati for nazismens arvtagere, og fuldt og helt støtter op bag den moderne nazisme. Dermed er venstrefløjen også igang med at transformere sig selv fra at være simple socialistiske antisemitter til at blive fuldblods jødehadske nazisympatisørere. Enhedslisten er hvad det er. De har altid været nogle klamme svin i enhedslisten, men at se det brede kulturelle establishment lefle for islamo-nazismen/fascismen. Det er noget, der får det til at løbe koldt ned ad ryggen på mig.

   Når jeg på billeder fra de tyske gader kan se muslimer, nazister og kommunister gøre fælles sag i deres had, så giver jeg ikke meget for de velmenende formaninger om at slå koldt vand i blodet. Mit svar er, at det har vi gjort i årtier og se bare hvad der er kommet ud af det.

   Kejseren har ikke noget tøj på og det skal brøles ud over landets gader og stræder, så højt som det overhovedet kan lade sig gøre.

   Hvad angår 2. verdenskrig, så mener jeg godt vi danskere kan være stolte af vores handlinger dengang, uanset motivet, for hvad redningen af jøderne fortalte, var jo sådan set blot dette, at den jævne dansker var alt for jordbunden til at falde for sådan noget ækelt nonsens som nazisme.

   Jeg mener også, at den jævne dansker stadig er alt for jordbunden til at falde for den slags nonsens, men problemet er, at vi har været så tåbelige at vælge landets ubetinget dummeste mennesker til at stå i spidsen for landets ledelse. Resultatet bliver derefter. Netop derfor er det vigtigt, at vi borgerlige vælgere gør aktiv modstand i skrift såvel som i tale og arbejder ihærdigt for at få indført en mere ansvarlig ledelse. Dette opnår vi blandt andet ved hele tiden at tvinge politikerne til at tage stilling til den virkelighed, som de så ihærdigt forsøger at ignorere.

   Islam-nazismen er en del af denne virkelighed og må ikke ignoreres.

   Kommentar by Mackety — 18. januar 2009 @ 12:42

  88. @ 87 Mackety, vel talt, det reflektere den virkelighed som langt de fleste af os er beviste om.

   @ 82 Rune,

   “Derfor er en religion irrelevant, det er fortolkningen af den der har konsekvenser. Koranen er rent faktisk bare en hellig skrift. Det er ord på et stykke papir, og derfor ligegyldig. Gør med de ord hvad du vil, men hvis du ikke opfører dig ordentlig, så vil du selvfølgelig blive holdt til ansvar, ikke for din religion, men for dine handlinger. At give Islam skylden er ikke andet end at give undskyldninger til de mennesker der udfører disse handlinger.”

   Det er utroligt, de venstresnogede ser det ikke selv, den patetiske maade at de fosvare det ondskabsfulde, saadan en ‘udglatning’ kan ikke andet end vaere fuld sympati for netop det ondskabsfulde:

   “Derfor er en ideologi irrelevant, det er fortolkningen af den der har konsekvenser. ‘Mein Kampf’ er rent faktisk bare en politisk skrift. Det er ord på et stykke papir, og derfor ligegyldig. Gør med de ord hvad du vil, men hvis du ikke opfører dig ordentlig, så vil du selvfølgelig blive holdt til ansvar, ikke for din ideologi, men for dine handlinger. At give Nazismen skylden er ikke andet end at give undskyldninger til de mennesker der udfører disse handlinger.”

   At sammenligne Kristendommen med islam er som at sammenligne forkoelelse med AIDS, begge viruser uden umiddelbar helbredelse men med vidt forskellige konsekvenser, den sidst naevnte med doedelige konsekvenser.

   Kommentar by Rolf Krake — 18. januar 2009 @ 13:07

  89. > Rolf
   Tværtimod, Rolf. Jeg siger jo netop, at ved at give skylden til Islam i stedet for at pege fingre af mennesker, er det jo netop dig der viser din fulde sympati for dem, og giver dem en undskyldning til bare at fortsætte. “Åh, det er religionens skyld, ikke deres egen”. Der er intet venstre/højre i det, eller i mig, det er bare en observation. Ethvert forsøg på at overføre skyld fra en persons handling til dennes religion/ideologi, er også at give personen grønt lys til ikke at påtage sig noget ansvar for sine handlinger. Det var jo hans Gud der ville det, ikke ham selv. Det er en klar og tydelig accept af terrorisme, og af terrorister som ofre for en ond religion, når de i virkeligheden bare er mennesker der har slået andre mennesker ihjel. Du hjælper dem bare til at bruge deres religion som undskyldning, sådan som religion i alle former altid er blevet brugt.

   Det Gamle Testamente, Torahen og Koranen er nu ikke specielt forskellige i budskab. De snakker alle tre om medmenneskelighed og næstkærlighed på den ene side, og når du så bladre, står der pludseligt at du skal slå alle de vantro ihjel. Forskellen er derfor ikke i indholdet, men, igen, i fortolkningen (jeg har ikke læst Torahen, så måske er det ikke korrekt – har læst de to andre, har ingen interesse i nogle af dem, kan ikke se nogen forskel på dem, de kan begge rende mig noget så grusomt).

   Kommentar by rune0077 — 18. januar 2009 @ 13:18

  90. Angående nazikortet:

   “Tyskland ser en stigende forbrødring mellem disse vrede unge indvandrere og landets egne nynazister. For at udtrykke deres solidaritet bærer disse kronragede bøller nu palæstinenser-tørklædet – ganske som deres ærkefjender, de autonome.”
   (Offer over offer v/Anders Raahauge, JP 18/1-09).

   Der går i dag mange rundt også i DK, der er ulykkelige over, at de blev født for sent til en karriere som lejrvagter i enten Hitlers eller Kommunismens lejre, (Magadan) f.eks.
   Nu fylkes de omkring en totalitær ideologi, der også som de to nævnte praktiserer jødehad. De benægter selvfølgelig, at de støtter totalitære teokratifascistiske Hamas og islamister i øvrigt. Men enhver der har øjne og ører kan jo se, hvad der foregår.
   Danske biskopper udsender hyrdebrev i anledning af en skadet sundhedsklinik! Mellemfolkeligt Samvirke, som man troede var apolitisk, melder sig på de totalitær terroristers side. På Rådhuspladsen anbringer andre ”én kiste” for hver der er dræbt i krigen, hvor der manglede proportionalitet må vi forstå. Hvordan ser den ideale krig mon ud inde i folks hoveder?
   Om ikke ret længe vil fagfolk studere og rose israelerne for at have gennemført denne vanskelige operation med så få civile tab mod en angriber, der som juraprofessor Jesper Lou Hansen skrev i Berlingske: ”Begik en klar krigsforbrydelse ved at gemme sig blandt civile som krigsførende part. Den anden part har nemlig ret til at slå igen, også selvom man derved rammer civile. Krigsforbryderen er den, der har brugt civile som skjold.”
   Nu venter vi så på, at FN’s generalsekretær, islamister og islamistvenner som Mellemfolkeligt Samvirke, vore biskopper, medierne og alle de/i andre ”anstændige” får tid til at se tage sig af Darfour hvor FN har beregnet, at op til 450.000 er døde, enten som følge af voldshandlinger, sygdom eller sult relateret til konflikten.
   450.000 liv, børn, kvinder og mænd. –
   Usch. – ingen vil tale om det. En sundhedsklinik i Gaza er niveauet for biskopperne og hvem orker i øvrigt at anbringe 450.000 kister på Rådhuspladsen. Hvor mange lag skal de i øvrigt stables i? Får man mon brug for stiger?
   I øvrigt har de anstændige gode mennesker ikke tid, for de er optaget af at støtte demokratifjendtlige terrorister i Gaza og dito islamister i Danmark. Folk der skråler ”dræb alle jøder”, ”giv mig en jøde”, ”heil Hitler”, osv, osv. og hvad muslimske åndsfyrster incl. universitetsstuderende og 2 bestyrelsesmedlemmer fra Muslimer i Dialog nu har af vigtige budskaber til nutiden. Muslimer i Dialog – ja, det må man da nok sige?

   Vi er så langt ude at selv rimeligt begavede folk stiller sig på de totalitæres side af kridtstregen – præcist som i en tidligere generation, hvor nogen krøb for nazismen og endnu flere for socialismens bødler. Tæl f.eks. efter i Bent Jensens, ”Stalinismens Fascination”, hvor mange professorer, der dannede heppekor for bødlerne Lenin og Stalin. En senere generation krøb for bødler som Mao og Pol-Pot.
   Jo – historien gentager sig.

   Kommentar by Als — 18. januar 2009 @ 13:25

  91. Utrolig beroeringsangst denne Rune, der bekvemt ignorere hvad der bliver fremlagt hvid det strider mod PK’s snaevre rammer eller reflektere en ‘ubehagelig’ virkelighed uden for utopien’s bobbel univers, og sikken en gang pladder.

   Lad mig sige det rigtig simpelt:

   “Hvis man fjernede religionen fra terroristen der skreg ‘allah hu akbhar’ hvar han aldrig blevet terrorist til at begynde med”

   Kommentar by Rolf Krake — 18. januar 2009 @ 13:33

  92. ->84 Sally

   Koranen er ikke en fredelig bog, men hvad pokker skal vi gøre ved det. Det er Torahen sådan set heller ikke, uden sammenligning, i øvrigt. Men jeg er opmærksom på, at nogle muslimer læser den bogstaveligt, og ønsker at slå mig ihjel“.

   “Uden sammenligning”. Det er jo netop det. Der er jo ikke en global bevægelse af jødiske eller kristent fundamentalistiske terrorister som lever og virker i parallelsamfund der yder dem passiv eller aktiv støtte, eller som ikke kan besejre dem for de moderates vedkommende. Der er ikke en fremadskridende demografisk forskydning i værtslandene som gør disse hypotetiske grupper til en større og større faktor i vores liv.

   Og måske allervigtigst: De marginalt få jødiske eller kristent fundamentalistiske terrorister der måtte være har ikke belæg i mainstreamtolkninger af Torahen/Gamle Testamente. Du er “opmærksom på, at nogle muslimer læser den bogstaveligt”, men du overser at de gør dette med opbakning i islamisk dogmatik der fastholdes af alle lovskolerne. Big difference. Der er ikke frit slag på alle hylder hvad angår tolkninger af Koranen og hadith, befinder man sig i forkert selskab – de fleste steder – risikerer man at blive et hoved kortere ved at insistere på at teksterne skal tolkes ikke-bogstaveligt og i modstrid med lovskolernes dogmatik.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 18. januar 2009 @ 13:54

  93. Hvem eller hvad er PK?

   Og lad mig sige det lige så simpelt:

   Du har ikke forstået det økonomiske/politiske aspekt i det. Den gængse terrorist er blevet indoktrineret til at gøre hvad han/hun gør. Hvem er skyld i indoktrineringen? Tror du Hamas gør hvad de gør fordi de er dybt religiøse mennesker, eller tror du de gør hvad de gør fordi de gerne vil have magt og økonomisk indflydelse i Mellemøsten? Er Bin Laden en Islamistisk fundamentalist, eller lader han bare som om det og er i virkeligheden en mange-millionær der ønsker mere magt og flere penge? Det rigtige svar vil være det sidste. Penge og magt (og kvinder, muligvis) er den eneste motivation der nogensinde har været. Ideologier og religion er et skuespil de spiller, for at snyde og distrahere både dem der følger dem, og folk som dig, der åbenbart sluger det råt. Du nævnte selv “1984” før, og påstod du forstod den bedre end mig: er det ikke præcist budskab af den bog? Snyd folket med ideologier og store ord, så kan du beholde magten og slippe af sted med næsten alt, selv hvis du prøver at bilde dem ind at 2+2 er 5?

   Kommentar by rune0077 — 18. januar 2009 @ 13:54

  94. Ahhh, penge, det degenerede Marxistiske instinkt, kapitalismens ondskabsfulde korruption, penge er nu blevet til motivationen for ‘terroristen’, den religioese fanatiker.

   MHT til hamas kan du gaa til Uriasposten’s artikel: Hamas’ Charter: “Allah er dets mål… Koranen forfatningen, Jihad er vejen…” – Baade Al Zarqawi, Bin Laden’s spirituelle guru og Akhmed Yassin, der funderede hamas, er medlemmer af det Muslimske Broderskab, begge har gradueret paa Al Azhar universitetet i Cairo – Og langhalmen kan taerskles i kommentar #59, det kan friske lidt op paa ‘korttids hukkomelsen’.

   Kommentar by Rolf Krake — 18. januar 2009 @ 14:11

  95. Er Bin Laden en Islamistisk fundamentalist, eller lader han bare som om det og er i virkeligheden en mange-millionær der ønsker mere magt og flere penge? Det rigtige svar vil være det sidste. Penge og magt (og kvinder, muligvis) er den eneste motivation der nogensinde har været”.

   Gælder det også dem der flyver passagerfly ind i skyskrabere? Dem der spænder bomber om livet og sprænger sig selv og andre i luften? Gælder det også kvindelige selvmordsbombere der vist hverken bliver lovet magt eller sex i det hinsidige? Gælder det for den sags skyld bin Laden der var mangemillionær før han blev terrorist, og nu vistnok lever på evig flugt i skiftende bjerghuler? En lidt dårlig forretningsdisposition, don’t you think?

   Tænk at du kan få dig selv til at sige sådan noget i fuld alvor.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 18. januar 2009 @ 15:28

  96. @ 84 Sally
   Jeg bryder mig ikke om dine nedsættende betragtninger af Bentow, du fortæller først du er en ”ægte” jøde fordi din mor er jøde, er der ikke noget med, at hvis det var din mor som ikke var jøde, så ville du ikke være ”ægte” never mind! Men allerede her gør du dig bedre og foretager en afstandstagen fra Bentow, for derefter at udråbe Bentow som ”noget sandhedsvidne er han ikke”??? Og du bagatellisere hans oplevelser som overreaktion, bare fordi der bl.a spyttes på hans kone osv… disse handlinger der er begået mod Bentow og hans kone, er i mine øjne ikke i orden.
   Jo, jeg syntes nogle af dine udtalelser er floskelagtige dumme. Jeg skriver i en tone til dig, så du kan forstå det latterlige i dit udsagn om ”nogle få utilpassede (og uorganiserede) muslimers had til jøder og til Israel” jeg ved snart ikke hvor ”få” de er, og tilsyneladende virke det som om, at de få utilpassede muslimer, giver denne utilpassethed videre i arv til 2,3 og snart 4 generation, trods det at flere af dem er født og opvokset i Danmark og med formodet 10 år undervisning!
   Du skriver videre” man bliver ikke nazist af at heile eller råbe død over jøderne”, nej, det gør man ikke, men man bliver sat i samme bås, med de idelogier der har jødeudryddelse på programmet. Så vidt jeg ved, er der kun to idelogier, der har dette. Så hvis man er islamist kan man så heller ikke være nazist, da der er forskel ,islam er jo også sovset ind med religion og en gud, dette har nazismen ikke med . Bentow kunne måske så have sagt islamister med sympati for nazismen.
   Jeg vil give dig ret i der er forskel på nazismen og islamismen, da jeg er bange for islamismen er langt værre end nazismen!
   Du skriver du har mere i klemme end mig, nej Sally det passer ikke, men du står nok først i køen!
   Jeg tror ikke du er dum, men meget naiv eller blot har en romantisk ønsketænkning om virkeligheden.

   Kommentar by li — 18. januar 2009 @ 15:37

  97. > Rolf
   I stedet for at opfriske korttidshukommelsen, så lad os opfriske langtidshukommelsen. Kan vi huske at Bin Laden ikke havde noget problem med at sammenarbejde med “de vantro” Amerikanere dengang det tjente hans politiske interesser at gøre det. Det var faktisk først efter at Russerne var bekæmpet og USA begyndte at stå i vejen for hans ambitioner, at han begyndte at erklære hellig krig imod. Skønt de selvfølgelig var ligeså vantro dengang som nu. Det er da så klokkeklart et bevis man overhovedet har brug for: havde Bin Laden virkelig været et dybt religiøst menneske, så havde han været i krig med USA dengang også, fordi det siger hans “religion” ham at han skal. Men det er først for nyligt, da det gavner ham selv, at han er begyndt at snakke om den slags. Dengang så han helst man glemte religionen, og derfor blev den aldrig nævnt. Nu ser han helst at alle tror det handler om religion, og efter kommentarer her på bloggen, så hopper de fleste jo på det. Det er trods alt både nemmere, pænere, og mere politisk korrekt at skyde skylden på en ond religion (det plejer Marxisterne jo egentlig også at gøre – “Religion er opium for masserne” og alt det der), end at skulle indrømme hvor langt mennesker er villige til at gå for at beholde deres magt og formuer.

   > Lars Findsen
   Naturligvis ikke. Hvilket var grunden til at jeg også skrev: “Den gængse terrorist er blevet indoktrineret til at gøre hvad han/hun gør.”

   Kommentar by rune0077 — 18. januar 2009 @ 16:13

  98. @ Rune, korttids hukommelses henviser til debatten i denne traed, inkluderet hvad der er sagt om de historiske paraller saavel som faresignaler, utrolig bunke vroevl blandet med naive forsoeg paa retorisk akrobatik og undvigelser fra hvad der er lagt paa bordet.

   En lille interresant case study der understreger hvad der allerede er sagt om venstretosserne.

   Kommentar by Rolf Krake — 18. januar 2009 @ 16:26

  99. @ LC #54
   Så vidt jeg husker gælder religionsfriheden i Grundloven kun religioner, der ikke støder an mod sædeligheden og den offentlige orden.

   Interessant. Det kunne måske bruges som udgangspunkt for en opdateret udgave. Jeg synes det ville være godt hvis en ny formulering indarbejdede idéen om at religionsfrihed osse er retten til at være fri for religion.

   Kommentar by Mallebrok — 18. januar 2009 @ 16:28

  100. @97 Rolf
   Jeg kan ikke forstå, hvorfor en ond idelogi som iSLAM, ikke skal beskyldes for at være medansvarlig for menneskets onde handlemåde.
   Hvis mennesker frivilligt erklærer sig som tilhænger af idelogien iSLAM, der på parpiret fortæller hvad islam går ud på, koranen og tilbehør, så det da både idelogien islam og dens tilhængere der er skyld i ondet. Ingen af parterne de menneskelige tilhænger og papir! idelogien islam kan fritage sig for ansvaret.
   Begge dele er da noget lort!!!

   Kommentar by li — 18. januar 2009 @ 16:41

  101. @100 der skulle stå til rune0077
   Undskyld Rolf :-)

   Kommentar by li — 18. januar 2009 @ 16:44

  102. @ rune0077 #56
   Jeg syntes at al religion, lige meget hvad, skal være fri og lovlig, ja. Men loven skal stadig overholdes. Det er okay at have en religion der kræver menneskeofre, men det er ikke okay rent faktisk at ofre mennesker. Det er jo egentlig sådan vi har det i dag.

   Hvis der kun er 100 Baal-tilbedere, eller endda kun 1000, så er det måden at håndtere det på. Men forestil dig hvad der sker hvis der er 200000 Baal-tilbedere… Nogle af disse vil være initiativtagere til menneskeofringer i det skjulte, nogle vil entusiastisk deltage, nogle vil se op til dem men ikke turde være med, nogle vil bare leve et almindeligt liv men ser ikke noget forkert i menneskeofringerne, nogle få vil være reformister og en lille del af dem vil offentligt tage afstand fra menneskeofringerne. Grænserne mellem disse grupper vil være flydende, og ingen udenstående vil være i stand til at afgøre en vilkårlig Baal-tilhængers gruppetilhørsforhold. I denne tænkte situation vil det være praktisk taget umuligt for ordensmagten at håndhæve loven, og at efterforske de ofringer der måtte komme. Skulle der stadig være frihed for denne religion? Ville det være i orden hvis de kun ofrede deres egne? Hvad “humanistisk” eller “anstændigt” er der ved religionsfrihed i denne kontekst?

   Jeg mener at religionsfrihed hører hjemme i et homogent samfund. Ligesom de andre frihedsrettigheder, og for den sags skyld demokrati. Hvis vi giver frihed til en religion der er imod religionsfrihed, eller lader antidemokrater stemme – og hvis disse har et betydeligt antal – så har vi problemerne. Lidt beslægtet, prøv at se hvordan det går i FN, som må være den mest inhomogene stemmeafgivende forsamling nogetsteds.

   Jeg kan se forskellige måder vi kan tackle det på…

   1: Modificere frihedsrettighederne, eksempelvis religionsfrihed, så der er krav til de religioner der er frihed for, og hvad de har frihed til.

   2: Når det bliver klart at en stor del af befolkningen er eksempelvis Baal-tilhængere, så indse at det er tid at skilles. Træk nogle linjer. Lad dem leve som de vil, lad os leve som vi vil.

   3: Det er en kvalitet når en frihedsrettighed giver frihed til at afskaffe sig selv. Ligesom det er en kvalitet ved demokrati at det kan afskaffe sig selv. Vi er vokset op med demokrati og disse friheder, og ser dem derfor som noget naturligt, men historisk set er de undtagelsen. I det gamle Grækenland vekslede perioder med demokrati og uden. I vores forståelse af verden må vi til at indstille os på at demokrati og frihedsrettigheder ikke er noget man bare har, men en luksus man kan få i de lande og perioder hvor det går godt og hvor mentaliteten er til det.

   4: Andre bud er velkomne…

   Iøvrigt savner jeg ofte bud på hvad vi gør ved problemerne. Debatterne handler mest om at nogle peger på problemerne og analyserer dem, mens nogle få andre ikke mener der er problemer, og så bla bla bla.

   Kommentar by Mallebrok — 18. januar 2009 @ 16:50

  103. @ rune0077 #82
   Derfor er en religion irrelevant, det er fortolkningen af den der har konsekvenser. Koranen er rent faktisk bare en hellig skrift. Det er ord på et stykke papir, og derfor ligegyldig.

   Min kommentar er bare pixels på din skærm og derfor ligegyldig. Muslimerne mener at Koranen er en bog givet af Allah, og derfor uden fejl. Alle muslimer mener dette, for de må ikke fortolke noget som helst. Du har garanteret luthersk protestantiske rødder, og din fejlagtige forståelse af andre religioner er: bare en anden slags protestantisme.

   Kommentar by Mallebrok — 18. januar 2009 @ 17:09

  104. Sally. Jeg må sige, at jeg er enig med li, skønt jeg har givet dig ret i, at konvertitter ofte er lidt langt fremme i skoene. Det faldt også mig ind, at du måske ikke rigtigt regnede med den omtalte konvertit, men det var for ubehageligt til, at jeg ville kommentere det. Det hensyn tog jeg altså til dig, også fordi jeg ved, at man nemt kan blive misforstået, når man skriver en hurtig kommentar på en blog. Li var lidt mere frimodig i så henseende, men vi er altså mindst to, der har siddet med den samme fornemmelse, da vi læste dine ord, og jeg må desværre konstatere, at dine senere indlæg har bekræftet det første indtryk.

   Dette er imidlertid ikke mit ”bord”, og jeg vender tilbage til punkt 44, hvor jeg skrev til dig:

   ”Mon du er klar over, at du argumenterer præcis som jøder gjorde det før Anden Verdenskrig? Jøderne i Tyskland følte sig også som tyskere, for hvad skulle de ellers føle sig som? Deres familier havde vel som oftest boet flere hundrede år i landet, de havde kæmpet for Tyskland under Første Verdenskrig, deres familier kunne være gift ind i ikke-jødiske familier, og de var ofte fremtrædende i det tyske kultur- og forretningsliv.”

   Dertil svarer du i punkt 84 først, som om du ikke husker, hvem der skrev nr. 44:

   ”Jeg husker nu ikke hvem, men der er en som anklager mig for at sige det samme – trække på skuldrene – som de tyske jøder i 30rne. Tak for historieundervisningen, makker. Hvad er det for en usmagelig sammenligning? ”

   Og længere nede i samme indlæg skriver du:

   ”Og nu ser jeg så, at det er Magga, der kom med anklagen (se mit svar ovenfor). Ja, Norge bliver mere og mere antisemitisk, det er også min vurdering. Også blandt etniske nordmænd. Også Hamsun var jo ikke helt fri fra sådanne følelser, selv om han endog var en klog mand. Jeg oplever dog ikke Danmark som udpræget antisemitisk.”

   OK, det var ikke så lidt, der røg ud gennem sidebenene ved den anledning, og vi tager det i rækkefølge.

   Venligst forklar mig, hvori den ”usmagelige sammenligning” består, og hvad der får dig til at bruge ord som “anklage” og “anklagerne”?

   Jeg har læst en del førkrigs- og krigslitteratur, og jeg ved ikke af, at jeg befinder mig i et usmageligt selskab med den eller ved at foretage en oplagt sammenligning med din holdning. Desuden skrev jeg i ubestemt form om jøder, da jeg drog sammenligningen med dine holdninger, altså jeg skrev om ”nogle jøder”, og det ændrer du til ”alle tyske jøder i 30rne”, hvilket er en manipulation.” Jeg har til ulidelighed hørt jøder udtale, at hvor der er to jøder til stede, er der altid mindst to forskellige holdninger præsente, og derfor er jeg ikke så dum, at jeg tror, at alle jøder tænker ens. Det viser Israels politik jo også til fulde.

   En overgang var jeg meget optaget af den pacifistiske jøde Stephan Zweigs værker og triste skæbne. Han var ganske vist østriger, men det var blandt andet hans type, jeg tænkte på. Ligeså tænkte jeg på den såkaldte ghettojøde-mentalitet, som moderne jøder har ønsket at gøre op med. Man vil ikke mere bøje nakken, og det var jo et vigtigt led i zionismen, der førte til Israels oprettelse.

   Ang. Knut Hamsun var han glødende tilhænger af nazismen og besøgte Hitler. Det pinlige i den sag er, at Hamsun altid havde haft den samme holdning, men at nordmændene havde beundret ham grænseløst, indtil de opdagede, hvad den indebar. Det har de endnu ikke tilgivet ham.

   Du oplever ikke Danmark som ”udpræget antisemitisk”. Tusinde tak, det var næsten alt for elskværdigt. Men jeg undrer mig over, hvor i alverden du har din gang, og om du virkelig er den person, du udgiver dig for at være, for jeg har arbejdet sammen med mange jøder og kendt dem privat, og de kan slet ikke få øje på dansk antisemitisme udenfor nogle betændte politiske kredse.

   Ang. at forbyde islam er idéen da ikke mere vanvittig, end at den allerede har været praktiseret tidligere med stor succes.

   Det tog kun maurerne fem år at erobre den iberiske halvø, men det tog som bekendt de kristne næsten 800 år at fuldføre en generobring. Da det var sket for Spaniens vedkommende i 1492, fik maurerne valget mellem at forsvinde eller konvertere til katolicismen, for man var én gang for alle færdig med islam, troede man. Mange konverterede, men det er tys tys blandt muslimer, og de taler tit og ofte om, at de er i gang med en vellykket generobring af al-Andalus – Andalusien.

   For når territorium en gang har været muslimsk, skal det altid forbliver muslimsk. Det er derfor danskere kan opleve at blive jaget væk for visse danske bykvarterer, der anses for at være erobret. Den holdning breder sig.

   Kommentar by magga — 18. januar 2009 @ 17:16

  105. @ Sally #84
   Jeg meer, at der er forskel på hverdagsantisemitisme, som er ubehageligt at opleve, og så organiseret antisemitisme, som HbT er repræsentant for. Jeg vil ikke skære alle muslimer over én kam, og der findes såmænd også danske antisemitter, både til højre og venstre.

   Du gør et bravt forsøg på at tale problemerne ned. Ja, der er danske antisemitter, men helt ærligt. Danskerne har ikke nogen formålsparagraf om at alle jøder skal dræbes, dansk lov forbyder antisemitisme, og hvor mange angreb på jøder er det lige at danskerne har udført de sidste mange år?

   Den mest betydningsfulde antisemitisme idag kommer fra islam. Heldigvis har muslimerne ikke magt som de har agt, men hvis du ser på udviklingstendensen, så har de gennem de sidste 40 år konstant øget deres magt, og der er ingen tegn på at denne tendens skulle vende. Så der er al mulig grund til bekymring. Du skriver længere oppe at det er nogle få muslimer der er problemer med. Det er en gammel apologi-traver. Prøv at forholde dig til de meningsundersøgelser der er lavet blandt muslimer i England, Tyskland og Danmark (du kan søge dem frem her på Uriasposten).

   Kommentar by Mallebrok — 18. januar 2009 @ 17:47

  106. ->97 Rune

   Naturligvis ikke. Hvilket var grunden til at jeg også skrev: “Den gængse terrorist er blevet indoktrineret til at gøre hvad han/hun gør.” “.

   Du postulerer altså at islam er ét stort blændværk som ingen selv tror på, et skalkeskjul for simpelt begær efter penge og magt, og at nogen (hvem?) “indoktrinerer” “den gængse terrorist”, uden selv at tro på hvad de siger, med det formål at holde en fuldstændig håbløs magt- og pengeideologi kørende?

   Tror du selv på det? Måske er penge og magt de eneste drivkræfter du selv kan få øje på, men behøver du at projicere dette over på alle?

   Hvem “indoktrinerede” Mike Hawash, ingeniøruddannet og højtstående medarbejder ved Intel, så han forlod sit velbetalte job og tog til Afghanistan for at kæmpe for Allahs sag? Hvem “indoktrinerede” de læger der var involveret i det håbløse forsøg på terror mod lufthavnen i Edinburgh? Hvad får nulliteter herhjemme som kunne leve deres liv mageligt på dansk bistand til at søge martyrdøden?

   Synes du selv det hænger sammen at postulere et blændværk som åbenbart har så stor magt over folk, blot som et middel mod magt og penge?

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 18. januar 2009 @ 17:54

  107. > alle

   Jeg føler mig på ingen måde bedre end Claus Bentow, fordi han er konvertit og jeg ikke er. Jeg er ud af en reformjødisk familie, der ikke skelner mellem jøder født af en jødisk mor og konvertitter. Så skulle det være slået fast. Det eneste, jeg har sagt, er, at jeg ikke bryder mig om, at Bentow sammenligner 23 islamister, eller hvad de er, med nazister. Det er undergravende for forståelsen af, hvem disse, indrømmet ubehagelige, unge mennesker er. Mallebrok nævner en række undersøgelser som jeg ikke er bekendt med, men et par links ville være fint. Jeg er ikke umulig at overbevise. Men som jeg har sagt før: jeg finder den nuværende eskalering alvorlig, og jeg ønsker ikke et at leve i et samfund, hvor religiøse jøder ikke kan gå med jødiske symboler på gaden. Jeg er ikke romantiker, er ikke naiv, jeg ser det, der sker, og bliver trist. Men man kan også puste til ilden. Det føler jeg, at nogle herinde gør. Jeg er enig i, at den meste antisemitisme i Europa i dag kommer fra radikale muslimer. Men der er desværre også, især i det tidligere Østeuropa, tendens til at højreradikale bøller tæver jøder på gaden. I Danmark findes der antisemitisme på begge fløje, dog for tiden nok mest på venstrefløjen. Den skyldes – forhåbentligt – Israels politik, og i mindre grad racisme. På højrefløjen findes der ikke mange, der ikke i en eller anden udstrækning er enig i Israels politik, men her findes der så til gengæld en del hardcore antisemitter, racister for at sige det ligeud. Jeg har mødt en del af dem de senere år. Men de udgør heldigvis ikke særligt mange, trods alt. En type som Balder fra Balders Blog er fx åbenlys højreradikal antisemit, måske endda nynazist. Nynazister er der også flere og flere af i Tyskland. Så billedet mener jeg skal revideres lidt.

   Venligst
   Sally

   Kommentar by Sally — 18. januar 2009 @ 18:20

  108. @ rune0077 #97
   Kan vi huske at Bin Laden ikke havde noget problem med at sammenarbejde med “de vantro” Amerikanere dengang det tjente hans politiske interesser at gøre det. Det var faktisk først efter at Russerne var bekæmpet og USA begyndte at stå i vejen for hans ambitioner, at han begyndte at erklære hellig krig imod. Skønt de selvfølgelig var ligeså vantro dengang som nu.

   Kan du huske at Ronald Reagan, desværre, udtalte at både amerikanere og mujaheddinere var religiøse, og at de kæmpede mod de gudløse russere.

   Kommentar by Mallebrok — 18. januar 2009 @ 18:23

  109. Og nu kan jeg så se på mit indlæg, at jeg glemte en vigtig sætning ift min anke mod Bentow: erfaringsmæssigt ligger han i forlængelse af konvertittens tilbøjelighed til at vise omverden, at man hører til dér eller dér, i dette tilfælde, at Bentow er jøde, hvilket han er. Det var blot sagt for at få den tradition med, men jeg beklager naturligvis, hvis det blev misforstået. Jeg har naturligvis også kun harme tilovers for de ing, der er hændt hans familie. Der er desværre blot ikke noget nyt i det.

   Venligst
   Sally

   Kommentar by Sally — 18. januar 2009 @ 18:25

  110. Jeg har nu langt mere tiltro til Bentow, hvis der overhovedet var nogen tvivl om det han saa oprigtigt sagde, end Sally, og vor er jeg doedtraet af at hoere om den fiktive antisemitisme fra ‘hoejrefloejen’, og det Stalinistiske pladder at Nazismen hoerer til ‘hoejre’.

   Indtil 2002 skal vi tilbage til 30erne for at finde nogen naevnevaerdig, hvis overhovedet, fortilfaelde af antisemitisme i Danmark.

   Manifestations of Anti-Semitism in the European Union – Denmark
   http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/anti-semitism/report_denmark.html

   Nazismen er en totalitaer kollektivistisk ideologi.

   Why Nazism Was Socialism and Why Socialism Is Totalitarian
   http://mises.org/story/1937

   Kommentar by Rolf Krake — 18. januar 2009 @ 19:13

  111. Et interresant uddrag der har paraleller til i det, i den grad:

   Social life too, was centralized by the Reich. Under the organization “Strength through Joy,” the leisure time of the people was regimented. No organized social, sport or recreational groups-from chess and soccer clubs to bird-watching, to adult education, to the theatre, opera, and music concerts-were allowed to function without the oversight of the state. Besides the social costs of not trusting people to be able to look after themselves, there were the enormous costs of this vast bureaucracy that policed the private activities of the citizens.

   Local traditions were attacked and eliminated, private firearms were outlawed and confiscated, and the amalgamation of the various Christian churches and the elimination of Christian symbols from public places and schools was attempted. Education, too, came under central control under the Reich Minister of Education, which designed the curriculum, rewrote textbooks, and licensed teachers.

   Last but not least, and perhaps the Nazis’ true unspoken legacy, is their doctrine of collective guilt which is now so fashionable to deploy not only against the Germans themselves, but also against Catholics, Palestinians, Jews, Muslims, and so many others; which is the basis for the claim of reparations for black slavery; and which has been most recently used against the Serbs as well as the Chinese. Collective guilt has returned as central-state policy in relation to official victims’ groups and their alleged victimizers and has become the central feature of political ethics debates today….

   Nazism is Socialism
   http://mises.org/freemarket_detail.aspx?control=507

   Kommentar by Rolf Krake — 18. januar 2009 @ 19:24

  112. Sally.

   Jeg spurgte dig såmænd kun fordi det som regel er de velstillede i de pæne kvarterer der allersidst opdager virkeligheden på gaderne, i og med de har midlerne, andet var der nu ikke i det.

   Og jeg må give (hvem det nu var der sagde det) ret i at det virker lidt som tendensen både i Tyskland men også under jødeaktionen i Danmark, forstået på den måde at man selvfølig hører til i landet og man ikke kan få over sig at der skulle kunne ske en noget grimt, det førte jo i nogle tilfælde (igen jeg har det også kun fra litteraturen især den om den Danske modstandskamp)at NOGLE jøder totalt fortrængte alt det “grimme” og fortsatte deres liv som intet var hændt, upåagtet at deres naboer af jødisk oprindelse (ved ikke om det hedder sådan så jeg undskylder på forhånd)blev hentet.

   Speciel en fortælling husker jeg, en familie der af modstandsbevægelsen (eller bare velmenende Danskere)blev fortalt at de nu skulle væk for deres egen sikkerheds skyld, der nægtede de ældste familiemedlemmer (bedsteforældrene såvidt jeg husker)med bestemthed at flygte, selv om de havde hørt historierne om forfølgelserne nægtede de at tro det kunne ske i Danmark, om historien er sand, eller bare en del af den mere udsvævende litteratur om besættelsen skal jeg ikke gøre mig klog på, men historien den gang var så rørende beskrevet at jeg stadig husker den.

   Man vil tro det bedste, ja det vil de fleste vel i og for sig, en del nægter så bare at anerkende ondskabens væsen om den så render hylende rundt på gaderne nedenfor.

   Måske var det på tide at rive krystalnat demostrationerne tilbage fra venstrefløjen og deres islamiske allierede, for de sidste par år er den begivenhed da i allerhøjeste grad blevet misbrugt og gjort grim af selvsamme mennesker i deres platte forsøg på at gøre muslimerne til denne tids “jøder”, sådanne uhyrligheder (altså kapringen af begivenheden)kan kun lade sig gøre fordi folk er begyndt at glemme hvad der er op og hvad der er ned.

   Det er korekt at antisemitisme også findes af grupperinger udenfor islam og den yderste venstrefløj, men det antal tror jeg ærligt talt er stærkt begrænset i forhold til denne nye importerede trussel, pt hedder de SMÅ forsigtige tal (og ligesom med de Danske kan man sikkert med lethed hælde til det dobbelte som det faktiske tal)at der findes omkring 30 mio muslimer i Europa, lad os så bare lege at kun hver tredie kan lokkes med på jihad og jødeforfølgelser ja så er det immervæk skræmmende tal, her i lille DK har DS og myndihederne de sidste 20-25 år kørt med det tal der hedder 200000 muslimer i DK, det korrekte er nok mindst det dobbelte, det er altså i min optik en mindre hær, langt langt større end det Danske nationalsocialistiske arbejderparti nogensinde var !!!

   Og jeg må tilstå at det ærligt talt bekymre mig pænt meget, også på mine jødiske landsmænds vegne.

   Du vælger at fokusere på den hastigt producerede moddemo på rådhuspladsen (som iflg rygter hastigt blev flikket sammen fordi man troede truslerne var nok til at få demoen til støtte for Israel aflyst)og de små 20 heilende islamnazister, men ser bort fra de utallige andre i bund og grund lige så hadske demostrationer mod Israel og ISÆR jøder, tx deres fakkelmarch, heileriet ved Israels ambassade osv osv, og så vil jeg slet ikke komme ind på bare hvad der har været i de øvrige Scandinaviske lande og EUrabia !

   Vi snakker desvære bare ikke kun om 20 heilende islamnazister….meget langt fra endda, er jeg alvorligt bange for.
   Men jeg håber da for alle at du har ret,og at alt ånder fred og ingen fare ;-)

   Sune.
   Jamen så beklager jeg at jeg puttede dig i den kasse, men da du begyndte med den gamle traver om kristendommen på ruder konges tid, synes jeg bare ligesom at kunne genkende mønstret ;-)

   Men jeg mener altså stadig at man med lethed kunne ulovliggøre islam, eller i det mindste fratage dem anerkendelsen som trosselskab i Danmark, men LFPC udpenslede så glimrende hvad også jeg mener men sjældent lige så præcist får frem, så jeg hænger mig lidt på hans argumenter om at der så i det mindste skulle stilles alvorlige krav til trossamfund i Landet (såmænd ikke kun møntet på islam)bla om at acceptere andres ret til samme, for islam har gennemgående store problemer med at give de rettigheder de selv forlanger, der hvor de altså får lov til at trumfe de krav igennem.

   Kommentar by Whodares — 18. januar 2009 @ 19:59

  113. @ Sally

   Jeg fandt nedenstående efter ret kort tids søgen. Du kan finde mere selv hvis du vil bruge tiden på det.

   (NB! Fjern mellemrum i links. WordPress vil ikke acceptere min kommentar hvis ikke jeg indsætter mellemrummene.)

   16. februar 2008 http: //www.uriasposten.net/?p=5467
   I England viser meningsmålinger blandt muslimer, at:
   • Muslimer som betragter bombeangrebene i London d. 7/7 som værende i det store og hele berettigede: 6 procent.
   • Som har sympati for “følelserne og motiverne” hos dem, der udførte angrebene d. 7/7: 24 procent.
   • Som forstår, “hvorfor nogle mennesker optræder på den måde”: 56 procent.
   • Som er uenige i Tony Blairs beskrivelse af London-bombemændenes ideologi som værende”perverteret og skadelig”: 26 procent.
   • Som ikke føler sig loyale over for England: 16 procent.
   • Er enige i, at det “vestlige samfund er dekadent og umoralsk, og at muslimer bør søge at bringe det til ophør”: 32 procent er villige til at anvende ikke-voldelige midler, og (som anført ovenfor) 1 procent er villig til at anvende vold “om nødvendigt.” Kun 56 procent af muslimerne er enige i erklæringen om, at det “vestlige samfund måske ikke er perfekt, men muslimerne bør leve i det og ikke søge at bringe det til ophør.”
   • Mener ikke, at folk har pligt til at gå til politiet, hvis de “ser noget i samfundet, som vækker deres mistanke”: 14 procent.
   • Tror, at andre muslimer vil tøve med at gå til politiet “med noget de ser, som vækker deres mistanke”: 41 procent.
   (kilde:
   http://www.telegraph.co.uk/news/graphics/2005/07/23/npoll23big.gif)
   I Tyskland viser meningsmålinger blandt muslimer, at:
   • hver fjerde unge muslim er parat til at begå religiøs vold.
   • Næsten hver anden unge muslim erklærer sig enig i at muslimer, der dør i væbnet kamp for deres tro, kommer i paradis
   • 40 procent af alle muslimer, der bor i Tyskland, er radikalt orienterede
   (kilde: http: //www.ksta.de/html/artikel/1198133655699.shtml)

   29. juni 2007 http: //www.realtruth.org/articles/070629-003-mibatc.html
   SENSE OF IDENTITY
   The percentage of those who consider themselves Muslim first, not American, British, French, German or Spanish:
   U.S. 47%
   BRITAIN 81%
   FRANCE 46%
   GERMANY 66%
   SPAIN 69%
   In the wake of the 2005 London bombings, a survey in The Daily Telegraph gauged the views of the British Muslim community. The results were revealing.
   * 6% felt that the bombings were fully justified.
   * 24%, while not condoning the attacks, sympathized with the suicide bombers.
   * 56% indicated they could understand why some people might behave that way.
   * 18% felt little or no loyalty to Britain.
   * 32% believe Western society is decadent and immoral, and that Muslims should seek to bring it to an end.
   * 52% believe political leaders do not mean it when they talk about equality.
   * 50% believe the main party leaders are insincere when they say they respect Islam and want to cooperate with Muslim communities.
   Another study by British think tank Policy Exchange compared the growing radicalization of young Muslims to their parents and grandparents:
   * 40% of Muslims between ages 16 and 24 prefer to live under Sharia Law, which is based on the Koran, compared to only 17% of those over age 55. (Punishments under Sharia law include beheadings, stoning, beatings and the severing of limbs.)
   * One in eight young Muslims said they admired radical groups such as al-Qaeda, who are prepared to “fight the West.”
   * 36% believed any Muslim who converts to another religion should be put to death; only 19% among those over age 55 believe this.
   * Three-quarters of young Muslims believe that women should wear veils, compared to only one-quarter of those over 55.
   * 40% of younger Muslims would want their children to attend Islamic schools, compared to 20% for over 55.
   * Britain’s foreign policy was also a sore spot, with 58% blaming the world’s problems on “arrogant Western attitudes.”
   Additionally, in a March 2004 survey by ICM Research, 66% of Muslims believed the American- and British-led “War on Terror” was a war on Islam; 45% said they would send their children to Muslim-only schools if they could; and 13% felt that future al-Qaeda attacks on the United States were justified (Seattle Times).

   29. maj 2007 http: //www.uriasposten.net/?p=4564
   Fra lørdagens Frederiksborg Amts Avis […] En Rambøl undersøgelse fra 2006 viste, at 47 % af danske muslimer ikke mener, den enkelte muslim kan eller må tolke Koranen individuelt, Over en fjerdedel (28 %) ønskede, at Koranen skulle indgå som fundament for lovgivningen her i landet.

   29. januar 2007 http: //www.dailymail.co.uk/news/article-432075/Multiculturalism-drives-young-Muslims-shun-British-values.html
   The poll of 1,000 Muslims, weighted to represent the population across the UK, found that a growing minority of youngsters felt they had less in common with non-Muslims than their parents did.
   While only 17 per cent of over-55s said they would prefer to live under Sharia law, that increased to 37 per cent of those aged 16 to 24.
   The poll found that just 19 per cent of Muslims over 55 would prefer to send their children to Islamic state schools. That increased to 37 per cent of those aged 16 to 24.
   If a Muslim converts to another religion, 36 per cent of 16-to-24-year-olds thought this should be punished by death, compared with 19 per cent of 55s and over.
   According to the poll, 74 per cent of those aged 16 to 24 prefer Muslim women to wear the veil, compared with only 28 per cent of over 55s.

   20. februar 2006 http: //ukpollingreport.co.uk/blog/archives/146
   There was a new ICM poll of British Muslims in the Sunday Telegraph. The finding in the poll that got the most coverage was a question that suggested that 40% of British Muslims supported “there being areas in Britain which are pre-dominately Muslim and in which sharia law is introduced”. […] British Muslims surveyed by ICM were almost unaminous (97%) in thinking that the publication of the Danish cartoons of the Prophet Mohammed was wrong, 77% said they personally were very offended by the cartoons, 9% said they were a little offended and 11% said they were not offended.
   Regarding reactions to the cartoons, 14% of British Muslims thought it was right for protesters in Muslim countries to attack Danish embassies and 12% thought it was right for “demonstrators to carry placards calling for the killing of those who insult Islam”. 13% said it was right “to exercise violence against those who are deemed by religious leaders to have insulted them”.

   20. maj 2004 http: //www.uriasposten.net/index.php?p=906
   81 pct. af Detroits muslimer ønsker Sharia-lovgivning i islamiske lande

   Kommentar by Mallebrok — 18. januar 2009 @ 20:23

  114. > 106
   “Tror du selv på det? Måske er penge og magt de eneste drivkræfter du selv kan få øje på, men behøver du at projicere dette over på alle?”

   Jeg projicerer ikke. Jeg drager en konklusion: jeg påstår ikke at det jeg siger er dogmatisk fakta som du absolut skal tro på. Det bestemmer du. Det er bare en holdning. Men helt ærlig, hvis Bin Laden virkelig var så dybt religiøs og parat til at bekæmpe de vantro, så ville han da for længst have sprunget sig selv i luften, i stedet for at få teenagere til at gøre det for ham. Han er tydeligvis ikke lige så villig til at dø for sin sag, som dem der følger ham. Det samme kan siges om ledelsen hos Hamas. Derfor må jeg konkludere, at den religion de snakker så højt om, og den opofrelse de kræver af andre, ikke har den store betydning på dem selv, og at det hele er mere snak og manipulation, end det er religiøsitet. Og hvis det ikke er religion der driver dem (hvilket det tydeligvis ikke er), så er det sgu nok alligevel magt og indflydelse.

   >112
   “så jeg hænger mig lidt på hans argumenter om at der så i det mindste skulle stilles alvorlige krav til trossamfund i Landet (såmænd ikke kun møntet på islam)bla om at acceptere andres ret til samme, for islam har gennemgående store problemer med at give de rettigheder de selv forlanger, der hvor de altså får lov til at trumfe de krav igennem.”

   Det er meget anderledes end at forbyde én specifik religion, og det ville være en meget mere fornuftig løsning. Der er forskel på en lov møntet mod én religion og en der omfatter dem alle. Den første vil du aldrig høre mig sige god for, den anden har jeg ingen problemer med.

   Kommentar by rune0077 — 18. januar 2009 @ 21:15

  115. @ WhoDares(NotMe), du skriver: Hmmm willie hvad er du egentlig engang kaldte du dig borgerlig, og nu er du altså venstrefløj, men ok radikale er vel halvt af hver, men dem kan du vel ikke mene lol.

   WJ: Du lyver igen. Jeg har aldrig kaldt mig selv borgerlig.

   Kommentar by WilliamJansen — 18. januar 2009 @ 21:29

  116. 114 rune0077

   Jeg finder ikke dit ræsonnement overbevisende, tværtimod. Desuden skal vi være meget forsigtige med at bruge vores vestlige logik på muslimers tænke- og handlemåde.

   Det er for mig ikke spor svært at tro, at religon, magtliderlighed og politik gå op i en hæslig enhed i Osaman bin Ladens tankeverden, og man må lade ham, at han har givet afkald på meget, han kunne jo have levet i sus og dus.

   Her skal du få et rigtigt sygt eksempel på muslimsk logik, som kan få det til at svimle for en dansker. :-)

   Helle Merete Brix: “Mod Mørket. Det Muslimske Broderskab i Europa”, (2008, side 19:

   “stening til døde opfattes som en form for nåde i islamisk tankegang. Filosofien er, at når man er straffet af muslimerne på jorden for f.eks. uægteskabelig sex på den måde, som Allah har foreskrevet, kan man undgå helvede og fare syndefri til paradis. Så sent som i 2007 giver en dansk konvertit udtryk for samme opfattelse”

   Der er uddybende henvisninger til sidstnævnte sag.

   Kommentar by magga — 18. januar 2009 @ 21:47

  117. >116 Magga

   Rune0077´s problemer med at forstå dybden af det religiøse vanvid er et klassisk problem for socialister. Til dels vel fordi de ser alting ud fra et marxistisk paradigme, ifølge hvilket alt i sidste ende drejer sig om produktionsforhold.

   Pudsigt nok er socialister selv i al almindelighed umådeligt religiøse og opfatter slet ikke, hvor uhyggeligt irrationelt deres syn på verden ofte er, netop grundet deres dybe religiøse forhold til profeten Marx.

   Jeg skal imidlertid ikke kunne sige, hvorvidt Rune er socialist, men der er ingen tvivl om, at han er blevet grundigt indoktrineret ind i det socialistiske paradigme.

   Men verden styres nu engang ikke af penge. Den styres af værdier og værdisæt. Javist nogle værdier er uhyrlige og umulige at forstå for fantasiløse mennesker, men når det kommer til stykket, kræver det egentligt bare at man spærrer gluggerne op og forstår, at folk flest faktisk mener, hvad de siger.

   Problemet er således, at rigtig mange mennesker i Vesten er værdirelativister og derfor ikke kan se forskel. De kan kort sagt ikke skelne skæg fra snot. De bliver forvirrede, når de ser og hører stærke følelsesudbrud og kan slet ikke forestille sig, at der kan være andet end økonomiske eller sociale årsager bagved.

   Faktum er imidlertid, at værdirelativisme er et fortrinsvist vestligt og venstreorientret fænomen, som resten af verden, inklusive mange af os her, står undrende overfor.

   Jeg skylder iøvrigt at sige, at jeg for mit eget vedkommende er benhård ateist…..men bestemt ikke værdirelativist.

   Kommentar by Mackety — 18. januar 2009 @ 22:11

  118. @Sally

   Okay, Claus Bentow er ifølge dig ikke “rigtig” jøde.

   Så er det vel ikke så slemt??!!

   Kommentar by ISBN — 18. januar 2009 @ 22:17

  119. ->114

   Jeg bemærker at du bliver ved med at glide udenom de konkrete eksempler jeg har nævnt med veluddannede muslimer i gode stillinger der har ofret sig selv i krig eller terror. Men lad det ligge. Konsekvensen af det du siger må være et rent nihilistisk verdensbillede, hvor ikke blot religiøs ekstremisme, men også gode handlinger og selvopofrelse blot er blændværk der dækker over simpel hunger efter penge og magt. Og så er vi ovre i noget inderligt uinteressant og pubertært.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 18. januar 2009 @ 22:29

  120. @rune0077

   Du er jo teologisk idiot.

   Kommentar by ISBN — 18. januar 2009 @ 22:31

  121. @Whodares (og Sally!)

   En jøde, der overlevede et ophold i en udryddelseslejr, blev efter 2. verdenskrig spurgt, hvilken morale han ville uddrage af 2. verdenskrigs jødeforfølgelser.

   Han svarede:

   “Når nogen siger, at de vil slå dig ihjel. Så tro dem.”

   Kommentar by ISBN — 18. januar 2009 @ 22:47

  122. > Magga
   “Jeg finder ikke dit ræsonnement overbevisende, tværtimod. Desuden skal vi være meget forsigtige med at bruge vores vestlige logik på muslimers tænke- og handlemåde.”

   Det er helt okay. Som sagt, jeg kræver ikke at nogen er enige med mig (verden ville fandeme være kedelig -og ikke så lidt skræmmende- hvis de var) ;)

   >Mackety
   Du bliver nød til at friske lidt op på din Marxisme. Marx gav, som bekendt, religion skylden for størstedelen af verdens lidelser, og pegede fingre af den længe før han pegede fingre af Kapitalismen. Derfor har der da heller ikke været nogen socialistisk revolution, hvor kirker og templer ikke har været det første der blev lagt i grus efter revolutionen, for det var sådan Marx mente det skulle være.

   At påstå at Islam som en religion er problemet, og at vi derfor burde forbyde den, er nærmest ordret præcist hvad Marx sagde, så mon ikke du er mere Marxistisk end jeg er.

   Jeg er også selv omtrent så ateistisk som det lader sig gøre at være. Jeg er ikke medlem af nogen kirke, og bliver det heller aldrig. Jeg vil dog til enhver tid mene, at folk skal have lov til at følge en hvilken som helst religion de har lyst til, og at jeg naturligvis skal have lov til slet ikke at følge nogen, når det nu er det jeg har valgt. Der findes steder her i verden, hvor religion ikke er frit, og hvor man tvinges til at følge en bestemt religion (og ja, de fleste af de steder er Islamiske, jeg har aldrig påstået andet), og ærlig talt, så tror jeg det er vigtigt at vi undgår at begynde at bruge de metoder og begynder at forbyde religioner.

   Som sagt før: jeg vil hellere leve med faren for at blive sprunget i luften af en ukendt terrorist, end jeg vil med en Stat der fortæller mig hvad jeg må og ikke må tro på.

   Kommentar by rune0077 — 18. januar 2009 @ 22:51

  123. “Som sagt før: jeg vil hellere leve med faren for at blive sprunget i luften af en ukendt terrorist, end jeg vil med en Stat der fortæller mig hvad jeg må og ikke må tro på.”

   Dette er dagens griner, kun en forblaendet religioes Socialist kan ikke se ironien, hahahaha :)

   Den kollektivistiske tankegang og fornufts undertrykkelse, der goer at dumme mennesker tror de er kloge og kloge mennesker fordummes – En pervers form for intellektuel ligestilling.

   Kommentar by Rolf Krake — 18. januar 2009 @ 23:01

  124. 87

   Mackety

   Du skriver godt og sympatisk.

   Alle politikere skal som et minimum i gang med at læse koranen og se hvad der står i den om ikke-troende og anderledes troende og om forholdet til demokrati, sekularisme, ytringsfrihed og ligeværd mellem mænd og kvinder. Nutidens og fremtidens politikere og embedsmænd og -kvinder skal tage personligt og overordnet stilling til det der står om ikke-troende og anderledes troende mm. i koranen. Vi har som demokratisk sindede borgere i et demokratisk land ret til at vide hvad hver enkelt politiker og embedsmand mener om religiøse dogmer der nu i en jævn strøm søges spredt ud i offentlige institutioner som retningslinier. Indtil videre på mad og tøj til kvinder og kønsapartheid området. Sharialov sidestillet med dansk lov er der også flere der efterhånden er varme på.

   Det er ikke et minut for tidligt at politikere og embedsmænd og -kvinder bliver holdt fast på at tage stilling til hvad der står i koranen. Borgmestre og politikere har allerede besøgt moskeer uden over for os klart at skulle tage stilling til koranens indhold. Men selvfølgelig skal borgmestre og embedsmænd og politikere tage stilling til de dogmer og bøger der dyrkes i huse som borgmestre besøger på vælgernes vegne. Det samme gælder med arbejdspladser. Ledere på arbejdspladser skal selvfølgelig læse i diverse hellige bøger før de begynder at indføre disse bøgers hellige dogmer, forbud og påbud på arbejdspladser. Det er udemokratisk og tyrannisk at indføre religiøse forbud og påbud på offentlige arbejdspladser uden en grundig debat først. Det kræver at der læses i hellige bøger. Det kræver bl.a. at arbejdsledere og ansatte tager stilling til det der står i hellige tekster – f.eks. koranen – om ikke-troende og anderledes troende og kvinder. Og at der tages stilling til hellige bøgers menneske- og samfundssyn og disse bøgers forhold til vores frihedsrettigheder og religionsfrihed. Politikere, embedsmænd og – kvinder og arbejdsledere i offentlige embeder skal ikke tage stilling på vores vegne, før de har sat sig grundigt ind i koranens syn på kvinder, mænd og samfund, demokrati og sekularisme. Politikere og embedsmænd og – kvinder og arbejdsledere skal ikke have lov til at være tavse på dette her område.

   Kommentar by Janne — 19. januar 2009 @ 09:45

  125. Det samme gælder i øvrigt med MSM journalister. De skal også som et minimum have læst koranen, når de snakker religion og politik og samfundsforhold og – udvikling. Også de skal kunne og bør tage stilling til det der står om ikke-troende og anderledes troende i koranen. Vi har set hvor lidt MSM journalister generelt ved om diverse religiøse tekster når de har skrevet artikler under og efter Muhammedkrisen. Nu er koranen udkommet på dansk, så der er ikke nogen undskyldning for ikke at læse den for danske journalister.

   Kommentar by Janne — 19. januar 2009 @ 10:06

  126. @ Janne:

   Kan du godt selv se at du indirekte er med til at bortdømme enhver Islam-kritiker, som ikke har læst Koranen. Hvis kriteriet for at blive taget seriøst er kendskab til Koranen gennem selv-studie, så går meget Islam-kritik fløjten. Så enten skal du indføre en hyklerisk dobbelt-standard, hvor Islam-venlige politikere, journalister, bloggere m.m. skal læse Koranen, mens de kritiske kan springe over Det kan ingen være tjent med.

   Man kan sagtens kritisere Islam uden at have læst Koranen, og lad ingen – hverken Janne eller de radikale muslimer, som deler lige netop den overbevisning med hende – overbevise dig om andet.

   Kommentar by WilliamJansen — 19. januar 2009 @ 11:35

  127. Man behoever ikke at have last Mein Kampf eller Das Kapital for en bevisthed om at Socialisme er ondskabsfuld, utopisk og har foert til elendighed og folkedrab, det samme gaelder islam, der er skrevet mangt og meget, og saa er der realiteterne, virkelighedens verden.

   Politikerne skal staa til ansvar for deres gerninger, der er ingen undskyldninger, uvidenhed er ingen undskyldning, de beslutningstagerer der er skyldige i den kriminalitet, ondskabsfuldhed og fjendske ideologi de har bragt indenfor vores porte fortjener at dingle, de skal ikke have lov til at fise til Sveits eller andet steds med fede pensioner mens landet brander.

   Kommentar by Rolf Krake — 19. januar 2009 @ 14:42

  128. @126 William,
   Jeg ser absolut ikke noget problem i at kræve et kendskab svarende til at have læst koranen (med vejledning i kontekst, kronologi og abrogation) for at blive taget alvorlig i islamdebatten, på begge sider. De islamvenlige har alt for længe fået løbepas, på denne bekostning og de kritiske (af den seriøse slags) har længe været nødt til at læse koranen, forstå kontekst, kronologi og abrogations-princippet og samtidig gennemgå diverse haditha for at kunne argumentere deres sag på en saglig måde.

   Tiden er også forpasset for udtalelser i stil med Tony Blairs udsagn om at han havde koranen på sit natbord og havde læst den flere gange fra ende til anden — Det kan man naturligvis godt gøre, men så får man ikke meget ud af at læse den!

   Vi må kunne kræve at vores politikere og beslutningstagere (og i dagens samfund inkluderer dette journalister med flere, er vidende om de emner de er med til at omfavne eller forkaste — man ville heller ikke fæstne meget lid til en politiker der udtalte sig om f.eks. et finanslovsforslag uden at have læst en linie i det, men baserede sin stillingstagen til det udfra hvem den nuværende finansminister var og hvilket parti denne kom fra, vel? (Det er sikkert sket, men troværdigt er det ikke)

   Kommentar by Zonka — 19. januar 2009 @ 15:34

  129. 127 og 128

   Jeg er enig med Rolf

   “Politikerne skal staa til ansvar for deres gerninger, der er ingen undskyldninger, uvidenhed er ingen undskyldning…”

   og Zonka.

   “Vi må kunne kræve at vores politikere og beslutningstagere (og i dagens samfund inkluderer dette journalister med flere, er vidende om de emner de er med til at omfavne eller forkaste…”

   Kommentar by Janne — 19. januar 2009 @ 16:50

  130. Hmm Willie, tager jeg fejl får du selvfølgelig en undskyldning, meeen jeg mener meget bestemt at du hævde at være borgerlig da du startede herinde, formodenlig som en respons til dem der mente du lå lidt ude på venstrefløjen, men det er da til at finde ud af (den dag en af os gider at læse 117 gamle tråde igennem)

   Men nu er du altså venstrefløj, så må jeg vel tro på det…..så længe det varer ;-)

   Kommentar by Whodares — 19. januar 2009 @ 19:59

  131. @ Rolg (og by proxy, Janne), I skriver; “Politikerne skal staa til ansvar for deres gerninger, der er ingen undskyldninger, uvidenhed er ingen undskyldning…”

   WJ: Politikerne er ikke selv-updegde. Den danske befolkning har valgt dem med åbne øjne ved frie, fair og oplyste valg. Den danske befolkning har ansvaret for den den politik det danske Folketing fører. Den danske befolkning kan aldrig undskylde sig med uvidenhed, det er vi for fanden for oplyste til. Den danske befolkning kan aldrig undskyldes med henvisning til politikernes ansvar, vi har valgt politikerne.

   Vis den danske befolkning den respekt det er at gøre dem ansvarlige for egne handlinger.

   Kommentar by WilliamJansen — 19. januar 2009 @ 20:10

  132. @ William,

   Virkeligheden er en ganske anden, naar politikerne traeder uden for befolkningens og landets interresse, tilmed som en bestaaende nation.

   Befolkningen er langt mere oplyst, og mindre autoritets tro.

   At de ikke paatager sig deres opgave, eller det drejer sig om magt, bag sukkerdryppene Politisk Korrekte facader og NewSpeak, er ingen undskyldning heller for at fratage dem ansvaret, ejheller uvidenhed er en undskyldning, og naar det kommer saa vidt, at naar de ikke laengere bryder sig om befolkningen fordi den afviser deres utopiske vanvid, erstatter den med en anden befolkning, det ny pseudo proletariat, som de saa lefler for, paa bedste Stalinistiske maner, saa er det landsforraederi.

   Der bliver et tidspunkt naar det gaar op for enhver, som tingenes tistand er gaar vi ikke noget ‘utopisk paradis’ i moede, tvaertimod, saa skal de ikke faa lov at slippe afsted med det som de har bragt ned over hovederne paa os.

   Det er gaaet op for flere og flere, og vokser dagligt.

   Der bliver et tidspunkt hvor det begynder at blive farligt som ’system kritiker’ i sit eget land, og kunne vor tids Nazister, multikulti fascisterne, slippe afsted med det, saa diskuterede vi slet ikke paa denne blog.

   Selv om befolkningen har stemt for dem, eller faldet under manipulationens svoebe, kan de vaeret taget for nar, fjernet fra virkeligheden, vesntretosserne i saerdeleshed, de skider paa den almindelig dansker, middelklassen osv, deres eksistens grundlag er jo elendighed, problemer og andet bras der pludselig bliver maerkesager, som de selv har skabt.

   Utopisternes ideologi er ikke alene idioti historien har vist utallige gange ikke fungere, men direkte ondskabsfuld.

   Kommentar by Rolf Krake — 19. januar 2009 @ 20:44

  133. Denne ‘Sally’, der kommer ind som den ‘tvivlene’ med uskyldighedens fakkel hoejt loeftet, der saar tvivl saavel som med insinuerene hentydninger er ikke noget nyt – En ‘Sally’ (Politisk motiveret internet troll der udgiver sig for at vaere en anden for at underminere enten gruppen, forplumre budskabet, underminere personers trovaerdighed, venstrefloejs taktik, i dette tilfaelde Bentow) er ikke altid lige let umiddelbart at gennemskue.

   Dette er ofte organiseret fra venstrefloejen og dets aktivister, man ser det ofte i politiske debat forummer, hvor de udgiver sig for at vaere det ene eller det andet, de fleste er dygtige, og dybt manipulerene med insinuerede loegne og angreb, men som altid krakelere facaden, selvmodsigelser, illogisk tankegang eller taget paa klingen som det var tilfaeldet med ‘Sally’, dette viser igen hvir ondskabsfuld en ideologi det er der motivere dem, og til hvilken grad de er generet af fakta og sandheder fra den virkelige verden – I dette tilfaelde, ‘Sally’, forsoeges der at fjerne fokusen paa Joedehadet hvor det ikke hoerer hjemme, fra hvor det i virkeligheden er, saa det yderligere kan blomstre, og vaere til gavn for venstrefloejen, istedet for at vaere ‘en generene bagatel’ for venstrefloejen og den afsky det medfoerer, de er mere interresserede i deres magt og image en sandheden.

   Kommentar by Rolf Krake — 21. januar 2009 @ 14:40

  134. Som muslim beklager og fordømmer jeg stærkt, at almindelige jøder skal lide den slags. Min sympati med Hr. Bentow.

   Den palæstinensiske sag har lidt stor skade af at blive omklamret af diktatorer og venstrefløjsfanatikere. Ikke desto mindre er det muligt som almindelig moderat HØJREORIENTERET at sympatisere med almindelige palæstinensere, der blev jaget ud af deres eget land af zionistisk terror i 1940erne, og som stadig lever bag pigtråd og under besættelse. Det er der ingen undskyldning for.

   Den holdning deler jeg heldigvis med mange jøder, der er tro over for deres egen samvittighed og ikke kun over for deres egen stamme.

   Kommentar by Tarik Hussein — 12. juli 2010 @ 12:49

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper