17. januar 2009

‘Øget dynamik og kreativitet’ – gennem brevsprækken

Henning Koch er ikke den eneste, der offentligt har postuleret at muslimer er vor tids jøder. Det samme insinuerer en Sean Ryan Bjerremand i en artikel på Helium.com med titlen Causes of racism. Fra dagens Jyllandsposten – Boligbrand i Gellerup menes påsat.

“En lejlighedsbrand på Lottesvej i Gellerup efterforskes som påsat. Det oplyser politikommissær Jens Espensen fra Lokalpolitiet i Århus Vest.

Lejlighedens beboer, Sean Ryan Bjerremand, var ikke hjemme, da branden opstod fredag i sidste uge… Ifølge Sean Ryan Bjerremand ser branden ud til at være opstået i entreen, og da han ikke opbevarer noget dér, som kan have antændt en brand, går han ud fra, at branden er påsat ved, at en eller flere har kastet noget, formentlig fyrværkeri, igennem hans brevsprække.

»Det er noget ufatteligt dumt at gøre – og meget farligt. Hvis jeg havde ligget og sovet, kunne det være gået helt galt,« siger Sean Ryan Bjerremand.

Som følge af branden er lejligheden ubeboelig, og Sean Ryan Bjerremand har oveni mistet en god del af sine ejendele…

»… Desværre prøver nogle få at ødelægge det for majoriteten,« siger Sean Ryan Bjerremand, der arbejder som borgerjournalist i området.”

Mere.

 • 7/3-08 TV2 Online – Pårørende: Hun var fantastisk.
 • “Den 28-årige Lea Kock Mortensen Adejuyigbe mistede i nat livet som følge af den massive eksplosion på et pizzeria, som hun havde som underbo…

  “Hun efterlader sig en skare af venner, der elsker hende ufattelig højt og som vil savne hende ufattelig meget. Vi er helt i chok over, at hun er væk,” fortæller den 30-årige Sean Ryan Peter Bjerremand til JydskeVestkysten.”

 • Skræppebladet (nov/dec 2008) – Sean Ryan Bjerremand: Helhedsplanen (om Gellerup).
 • “Århus er kendt som Smilets By – en by hvor mennesker sprudler, og hvor kulturen er i højsædet. Disse kernekvaliteter vil kunne afspejles i dette udspil, ikke mindst fordi mangfoldigheden i lokalområdet klart ses – sammen med ønsket om en dynamisk hverdag. Erfar­ingerne fra storbyer er generelt, at det i uddannelsesbyer med mangfoldighed vil være muligt at skabe øget dynamik og kreativitet.

  For at ovenstående klart skal ses, er det set med mine øjne bydende nødvend­igt, at betonen får sig en ansigtsløftning med farver – himmelblå og skovgrøn er udmærkede forslag til at afspejle disse kvaliteter. Dette vil samtidig kunne afspejle byens sjæl med farverig arkitektur. I forvejen er dette gjort med pæn succes på nogle få af gavlene – en mulighed kunne være at belægge flere gavle med kunst, der afspejler områdets diversitet.”

  Oploadet Kl. 13:44 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer
  Arkiveret under:

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6477/trackback

  23 Comments »

  1. Jeg vil først sige at jeg bestemt ikke har `forsket` i de forskellige episoder som der bliver nævnt, en ting står dog frem, en person, Sean Ryan Bjerremand, som bliver refereret hvergang, hvad er hans rolle hele tiden? når jeg læser hans udtagelser til skræppebladet, lyder han som en trofast enhedsliste (aka en total hjerne død) er han en talsperson på vejne af gellerup? jeg læser at han er, `borgerjournalist i området.” ja så skal vi nok få sandheden eller hur.

   Kommentar by Per N — 17. januar 2009 @ 14:30

  2. Var det ikke i denne sag at ejeren blev dømt for forsikringssvindel, eller husker jeg forkert.

   Kommentar by Fritz — 17. januar 2009 @ 14:46

  3. Er I nu helt sikre på, at han ikke hedder Allahn?

   Kommentar by morlille — 17. januar 2009 @ 14:55

  4. -> #2 Fritz

   Jo, der var tale om forsikringssvindel:

   http://www.berlingske.dk/article/20090107/danmark/901070336/

   http://universalgeni.wordpress.com/2008/10/01/kulturberigelse-bagm%C3%A6nd-bag-mordbranden-i-bramming-kr%C3%A6ves-udvist/

   Kommentar by JensH — 17. januar 2009 @ 15:05

  5. Der er en ting ved det sidste jeg undre mig over, hvad skulle det hjælpe gellerup at male det himmelblåt??? I Odense har man brugt millioner på at forskønne området og der er der stadig vold, terrorplan, Asmaa og nedskydning af jøder, men de gode tror vel at lidt farver hjælper på at sluge pillen, lidt som orkestrene i ghettoerne og KZ lejrene også skjulte hvad der endlosung gik ud på

   Kommentar by Broholm (ordblind) — 17. januar 2009 @ 15:21

  6. ->4
   Tak JensH, ja så kunne klippet med ham ikke være lavet bedre, af Erik Fosse og Mads Gilbert det er lige til en oskar.

   Kommentar by Fritz — 17. januar 2009 @ 16:43

  7. terrortræning på heste

   http://www.vollsmose.dk/Nyheder/Fyrvarkeri%20gor%20skade%20paa%20heste.aspx?showAll=&filter

   Kommentar by elefanten — 17. januar 2009 @ 16:47

  8. -> #6 Fritz

   En ‘Oscar’?? Det er jo Hollywoods pris. Mon ikke det i Pallywood hedder ‘en Muhammed’ :-)

   Kommentar by JensH — 17. januar 2009 @ 17:01

  9. Mangfoldighed på sproget Anstændich betyder :”Overfald og vold foretaget
   af et rigtigt menneske med rigtig hudfave er en berigelse”.

   Kommentar by pk — 17. januar 2009 @ 17:31

  10. Det er vist ikke betonen der trænger til at skifte farve i Gellerup
   hvis der skal være fred og ro.
   Nærmere indbyggerne

   Kommentar by Henrik -patriot — 17. januar 2009 @ 18:00

  11. Selvfølgelig skal vi ikke forbyde Islam. Hvad er det for noget pjat? Religions-frihed er og bliver et absolut nødvendigt krav for at man kan kalde sig selv et frit land. Så snart Staten går ind og siger hvad man skal tro, mene og/eller føle, så eksisterer denne frihed ikke længere. Det skulle jo ikke være så svært at se. Frihed skaber problemer, konflikter og sammenstød, men jeg vil nu heller have dem, end at miste friheden. Hvis nogen seriøst mener at man bør afskaffe og forbyde én bestemt religion, vil jeg til hver en tid betragte disse mennesker som en langt større trussel mod Danmark og demokratiet, end nogle terrorister.

   Religioner er ikke skyld i krig eller vold. Men nogle mennesker (mange mennesker, Kristne, Jøder og Muslimer) vælger at (mis)bruge religioner som en undskyldning for at udøve vold. Det er der jo ikke noget nyt i. Religion var ikke skyld i Kolonitiden eller Korsttogene, men den blev brugt som en undskyldning og retfærdiggørelse for dem. Desværre ser vi i dag Islam udnyttet på samme måde.

   Kommentar by rune0077 — 17. januar 2009 @ 18:13

  12. Ham Bjerremand har været på spil længe.
   Fra mit arkiv.
   Debat
   24-05-2005
   Afrika.
   Cape Town har et område, hvor der officielt bor 1,4 millioner mennesker i blik og træskure af en størrelse på ca. 10 m2, klistret op af hinanden. Man kan køre i timevis i dette område med guide og blive rigtig skidt tilpas. Regeringen har etableret træningscentre i et antal, som forslår som en skrædder et vist sted. En teknisk skole med et smedeværksted, som kan sammenlignes med noget lige efter krigen. En anden træningsskole med en bunke mursten som mures op, tages ned og renses for genbrug. Der er såmænd også et sted for sortering af affald, og lur mig om ikke her ligger nogle danske ulandsmidler. Der bygges og bygges, men hvad hjælper det, for guiden fortalte, at hver (negermand) afsætter en 8 til 10 børn, som han ikke har en jordisk chance for at forsørge.
   Sean Ryan Bjerremand tag selv en tur til Afrika, og lad dig overbevise ved selvsyn om, at
   Geoffrey Cain har ret, Afrikas problem er den ukontrollerede befolkningsvækst.
   (Årsagen sløres af godhedsindustrien, her sidder medarbejderne lunt og godt, kammer over af godhed og forsøger på at score jackpot ved at projicere ulandenes ansvarsløse forældres ansvar over på sagesløse europæer.)
   Det i parentes var slettet af censuren.

   Kommentar by Menig 442 — 17. januar 2009 @ 19:51

  13. 11. aha ja men lad os da høre dine guldkorn om hvad der så skal gøres ?

   Iøvrigt kunne islam MEGET MEGET let ulovligøres i forhold til vores egen grundlov, i ved den skiftende regeringer har skidt på med Anders FUB som det seneste og værste tilfælde (altså efter samarbejdsregeringen af 1940-43)omend de faktisk skriver under på at ville overholde den.

   Hovedjægere lever såmænd også efter deres egen religion, så hvad siger du rune hvad nu hvis det var 300000 hovedjægere fra Borneo vi havde rendende rundt….Er deres religion så stadig også helt fjong ?

   Fordi man nu har en nazisme man døber til en religion betyder det bestemt ikke at den så har “HELLE” for tid og enighed,og ærligt talt ville muslimerne måske have en chance uden islam for på et par generationer at nærme sig et civilationsstade der kunne kooeksistere med vesten, men ALDRIG med islam.

   Men din løsning synes at være den samme som de bovlamme og hunderædde politikere lad os bare vente og se om det ikke en gang bliver bedre, den tåbelighed er i fuld gang med at skabe starten til blodbade af hidtil uset art over HELE europa, men naive historieløse gloripudsende fredssyngende ignoranter har skabt dette kaos og de aner end ikke hvordan de selv skal slippe ud af suppedasen, men eliten har det ligesom med lort at flyde ovenpå, de tåber forkastede 1500 års historie alle fornuftige mennesker der prøvede at advare dem, og i ren Jelved stil kørte en jeg alene vide, muslimerne skulle bare liiige have en generations tid i landet så drak de bajere og sang højskolesang sammen med os andre.

   Og det upåagtet at det ALDRIG før noget sted var sket heller ikke i vores tid (Libanon tx)men tåberne regnede med at her i Danmark og europa ville ske et under som intet andet sted var sket.

   Og desvære fik disse ansvarsløse tosser mandat til det af lige så naive og desvære pisseligeglade Danskere.

   Man græmmes !

   Kommentar by Whodares — 17. januar 2009 @ 20:47

  14. Rune077,
   jeg synes du skulle læse Koranen. Den findes på dansk til en overkommelig pris, og kan gentes gratis på nettet. Jeg vil også tro den findes på biblioteket. De har jo de to andre voldsmanualer Mein Kampf og Det Kommunistiske Manifest. Koranen er tyk, men du behøver ikke at læse det hele, for i Koranan arbejder man med det smarte princip der hedder abbrogering. Det omtales i Sura 2 vers 100, og går kort fortalt ud på, at Allah til enhver tid kan erstatte et vers med en bedre. Allah er uendelig vis og i stand til alt.
   Desværre må man ikke fjerne de udskiftede vers, for koranen er allahs værk og må ikke ændres, så bogen er en fuldstændigt uoverskueligt rodebutik af løgn og sandhed. Forvirringen bliver ikke mindre af at den ikke er ordnet kronologisk eller har henvisniger til kronologien, så der er kun de skriftkloge, der ved hvad der er løgn eller sandhed.

   Der er almindelig enighed om, at Sura 9 er den yngste, så du kan starte med den. Bagefter kan vi så godt tage en holmgang om den smukke koran, og den fredelige religion som du mener mennesker misbruger til terror.

   Hvis du har meget tid, kan jeg også anbefale at læse nogle hadither, sandfærdige beretninger om allahs liv som man skal holde sig for øje og efterleve. Jeg vil anbefale Hadith Bukhari. Den kan du også finde på internettet hvis budgettet ikke holder til indkøbet.

   Hvis du har mod på mere, kan du læse Ayatholla Khomeinis bog, jo ham der fra 1980’erne, hvor han fortæller hvordan man boller med småbørn, ikke må spise kød af dyr man har haft samleje med – men godt må sælge det til nabolandsbyen, hvis man ellers kan slippe afsted med det, og mange andre opbyggelige sager.

   Virkeligt kulturberigende, Vestens vej fremad.

   Kommentar by PeterK — 17. januar 2009 @ 20:55

  15. 11:
   Jeg forstår ikke helt din mening? nej selfølgelig skal vi ikke forbyde hvad andre tror på, hvis der er en der tror på et eller ala, så fint med mig, hvis de vil mig ondt ifølge ala, så skal de bekæmpes, med det arsanal vi har til rådighed, at forbyde andre at tale deres tro er egentlig irelevandt, den tro var der før at krisen viste sig.
   Hvorfor egentlig nævner du at,

   “mange mennesker, Kristne, Jøder og Muslimer) vælger at (mis)bruge religioner som en undskyldning for at udøve vold.”
   Mig bekendt er det århundrede siden at kristne for ikke at sige jøder, har været på rov i den store verden, det er den sædvanlige forklaring, se bare de er lige gode om det, bla bla, jeg kan lige se fingeren i luften.

   Kommentar by Per N — 17. januar 2009 @ 21:00

  16. > Per N

   Undskyld, jeg kan godt forstå du ikke helt er med, fordi det var et svar til en anden side på bloggen som jeg kom til at poste her.

   Jeg er dog helt enig med dig i, at vi skal dømme andre ud for deres handlinger. Hvis en person udøver vold, så kan han naturligvis ikke bruge religion som undskyldning og slippe, bare fordi det står i hans hellige skrifter at det er okay.

   Igen, undskyld, det her havnede det forkerte sted.

   Kommentar by rune0077 — 17. januar 2009 @ 22:30

  17. Ja ja, mal bare….for fanden da, overmal bare hele gellerup…

   Jeg plejer at sige:
   Man kan pakke en lort ind i en minkpels, men det vil altid være en lort.

   Overført til gellerup:
   ligegyldig hvor mange skønhedsmalerier man bruger om/i gellerup, så indeholder den stadig horder af menneskeligt affald..

   Kommentar by Onion — 17. januar 2009 @ 22:38

  18. 16 Rune:
   Tak, det var elegant af dig.

   Kommentar by Per N — 18. januar 2009 @ 09:21

  19. #11 rune0077

   Kan DU ikke pisse af, din lille rødfascistiske ARF/AFA bums, skal du ud til jeres nye fürerbünker og ha en ny piercing, samt et skud narko så er din dag gjort.

   Kommentar by M16 — 18. januar 2009 @ 16:25

  20. De økonomiske bekvemmelighedsturister fra islamofascistiske stater, som desværre bor i Gellerup og andre steder her i landet, bør snarest muligt af myndighederne stimuleres til at rejse ud af landet sammen med de mange langtidsledige gæste”arbejdere”.

   Kommentar by Poul — 19. januar 2009 @ 10:40

  21. #19 M16

   Årh, slap nu af mit lille pigebarn, så er det vel ikke værre end som så. Jeg ved godt det kan være lidt frustrerende ikke at kunne forstå alle de lange og indviklede ord, men du skal nok lære at kunne følge med når du engang er blevet voksen. Så smut du nu ind og tag en fin kjole på og leg med dine barbiedukker, og lad så de voksne om at diskutere.

   Kommentar by rune0077 — 20. januar 2009 @ 18:21

  22. År efter år rejser mange “flygtninge” på lange besøg i det land, som de er flygtet fra. Det drejer sig bl.a. om “flygtninge” fra libanon, somalia, irak og iran. Det burde medføre ophævelse af dansk opholdstilladelse og derefter udvsning af Danmark.

   Kommentar by Poul — 20. januar 2009 @ 21:24

  23. Sean Ryan Bjerremand er tidligere aktiv socialdemokrat, der mener, at folk skal dømmes på deres handlinger alene. Han er kristen og mener, at mennesker skal være rare ved hinanden uanset hudfarve eller tro. Derfor går han helt og holdent ind for at smide kriminelle indvandrere (hovedsageligt muslimer) ud af Gellerupparken og lignende områder – samtidig med, at han har den dybeste respekt for de muslimer, der kun ønsker at leve i fred og ro med andre. Der er jo også forskellige grene inden for kristendommen – katoliscismen og den lutherske tro som de største grene.

   Med venlig hilsen
   Sean Ryan Bjerremand

   Kommentar by Sean Ryan Bjerremand — 3. februar 2009 @ 15:04

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper