21. januar 2009

Velkommen på forsiden

Det var ikke meningen jeg ville gøre mere ud af Urius Oregon, men man vælger ikke altid selv sine kampe. Her lidt fra seneste opdatering på min dokumentationsside.

Tre dage før Urius Oregon-siden kom online, kommenterede Lady-in-Red som nævnt hos Universalgeniet. Emailadressen fremgår af loggen – pr.jnsn(a)gmail.com, og henfører til en Per Jensen…

Per Jensen er et lidt for oplagt pseudonym, og googler man navnet finder man blandt andet følgende debat på Rødovre Lokal Nyt (25. november 2005).

Jan Quaade: Nu er jeg godt nok noget forvirret. Jeg skriver til Per Jensen og får at vide, at vedkommende hedder Carl-Erik Zølck. Hvorfor nu det?

Carl-Erik Zølck: … Mit efternavne er lidt sjældent, derfor var det muligt via søgemaskinen Google at finde mig på de debatsider hvor jeg havde besluttet mig for at deltage… Derfor fandt jeg det nødvendigt at bruge synonymer.

Der er sikkert flere der anvender, eller har anvendt pseudonymet Per Jensen, men Carl-Erik Zølck var en af de første der underskrev Margrethe Monika S. Hansens kampagne mod Rikke Hvilshøj i oktober 2007, og domænet granslam.dk (hvor Lady-in-Red blogger), er registret på en adresse tilhørende Camilla Zølck. Der er ifølge krak.dk kun otte med det efternavn i hele Danmark. Samtidig skal man huske på, at Per Jensens facebook-profil tidligere er brugt som billedserver for Urius Oregon, og en af hans blot fire venner samme sted er Margrethe Monika S. Hansen.

Det endegyldige bevis for at Carl-Erik Zølck er identisk med Lady-in-Red og således er en del af hadesiden, kom i forbindelse med en postering på Urius Oregon den 13. januar 2009 med overskriften ‘Stor foto-reportage fra Pro-Israel demonstration med skumle deltagere’. Over mere end tyve billeder udhænges diverse deltagere, herunder særligt bloggere der af sikkerhedshensyn ønsker at forblive anonyme. Billederne kom kort efter samme dag online på Shansens blog (blogspot).

På fotoet herunder ses Carl-Erik Zølck i færd med at fotografere to bloggere med sin Canon Powershot 530A. Indsat til venstre er det pågældende billede der kom online på Urius Oregon og Shansen. Indsat til højre er et billede af den pensionerede bager Carl-Erik Zølck, sakset fra NNF-Københavns fagblad (2008/2, s. 16).

Blogger B, jvf. IP-adressen identisk med pseudonymet Lady-in-Red, alias Carl-Erik Zølck.

Blogger B: Ca. 55 år, bosat i Rødovre. Medlem af Socialdemokratiet (ikke verificeret).

Jeg har IP-bannet adgangen til Uriasposten for begge personer.

Opdate. Den opgældende person skal under ingen omstændigheder kontaktes endsige konfronteres fysisk. Vi lever i et retssamfund, og har domstole til at afklare eventuelle mellemværender.

Oploadet Kl. 18:36 af Kim Møller — Direkte link84 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6487/trackback

84 Comments »

 1. Sådan kim!!… mesterligt arbejde….. Så ved vi også hvem klovnen er…. Nå carl… nu kan man jo møde dig tilfældigt på gaden og spørge om du vil diskutere dine synspunkter……

  Kommentar by Sander. — 21. januar 2009 @ 19:43

 2. ja, jeg skal til Rødovre i weekenden….

  Kommentar by Hans — 21. januar 2009 @ 19:57

 3. Carl-Erik Zølck blev udelukket fra SID’s debatsider (hvor ekstrem er man så lige?), og herefter startede hans virke som spam maskine og debatdræber. Sølle person.

  Kommentar by Nicolai K. — 21. januar 2009 @ 20:16

 4. Man har på intet tidspunkt været i tvivl om, at shemalen carl/lady er svært psykisk syg og helt uden for pædagogisk rækkevidde, men det er da rart at der er navn adresse og foto på staklen, så ved vi jo godt hvor vi skal henvende os med et stort net, hvis vedkommende går til personlige perfiditeter på bloggere fremover..

  Kommentar by Onion — 21. januar 2009 @ 20:21

 5. Jeg kender i øvrigt en på Mosevej i Rødovre, det er ikke så langt fra girlie-carl´s adresse,- måske giver “den” kaffe en dag man kommer forbi med wienerbrød?

  Kommentar by Onion — 21. januar 2009 @ 20:25

 6. Rigtig godt gaaet Kim, det viser i den grad, paa mere end et punkt, forskellen paa de venstresnogede og paa de afbalancerede intelligente mennesker.

  De er nogle aekle sataner – De gaar rundt med den tro, den über-moral at de er haevet over andre, kan doemme mennesker udfra et synspunkt og bestemme hvem der kan straffes fysisk gennem vold, at ingen midler eller lov gaelder for dem selv mod andre, som kun gaelder for andre – Denne ‘Carl-Erik Zoelck’ – Der fotograferer Joeder og andre dissidenter til videre forfoelgelse, mens deres pseudo-proletariat staar og Heiler, med kald om folkedrab mod det Joediske folk og vold mod dem der associeres med deres sag om overlevelse.

  Det viser de Radikales og venstrefloejens tankegang idag, gennem deres egne handlinger og ytringer.

  Deres fjender er dem der dokumenterer ‘hadet’, bla den gruppe ‘hadet’ er rettet imod, og reflektere en virkelighed som er i kontrast til deres paaberaabte facade af selvretfaerdigoerelse, det ‘had’ som er et af venstrefloejens vaerktoejer, som en foelelse der bruges til at undertrykke fornuften, etik og menneskelighed.

  ‘Stikkeren’ – Hvadenten det er den Nazistiske eller Socialistiske under diverse regimer er underordnet, det er den totalitaere kollektivistiske tankegang der ‘retfaerdiggoerer’ deres handlinger, overfor dem selv, mod anderledes taenkene, og retfaerdiggoerer alt fra forfoelgelse, vold til drab.

  De handler og agerer udfra det allerlaveste niveau, med troen paa at de er haevet over andre, det er den mentalitet der bla har vaeret den drivene faktor i dem der begaar uhyrligheder og folkedrab, direkte eller indirekte er det dem der staar med blodet paa haenderne.

  Jeg har intet til overs for deres ideologier eller det de staar for – Intet!

  Kommentar by Rolf Krake — 21. januar 2009 @ 20:25

 7. Kan Carl-Erik Zølck ikke blive skoleinspektør i Vollsmose?

  Kommentar by elefanten — 21. januar 2009 @ 20:41

 8. Til nr 1-5:

  En af de dummere ting man kan gøre online er offentligt at lege med tanken om at opsøge folk på deres hjemadresse for at “konfrontere” dem – ikke bare er det en stærkt ubehagelig oplevelse, der er også meget kort afstand til at beskylde jer for at lave planer om at overfalde ham.

  Bliver manden overfaldet – eller siger han, at han er blevet overfaldet – er i åbenlyse mistænkte i sagen. Og da oplysningerne om Zølck og jeres kommentarer ligger på Urias hiver i dermed også Møller ned i skidtet.

  Nogle ligegyldige macho-kommentarer muterer således lyn-hurtigt til “Urias-Kim bag politisk vold”.

  En evigt-gyldig regel for radio-disciplin er “Tænk – Tast – Tal”. Reglen gælder også for net-debat.

  Derudover stor ros til Møller for dokumentations-arbejdet. Man kan håbe, der følger en eller flere injurie-sager i kølvandet med adresse mod Urius Oregon / LIR /Zølck-segmentet.

  Henrik

  Kommentar by Henrik — 21. januar 2009 @ 20:50

 9. Denne person kiggede med ved mindehøjtideligheden for Theo Van Gogh i Toldbodgade KBH, i oktober 07 (Arrangeret af SIAD).. Flankeret af to medlemmer fra Anti Fascistisk Aktion (Naturligvis)

  Kommentar by Kim A. — 21. januar 2009 @ 21:14

 10. #1, #2, #3 og #5: fire ud af syv kommentarer indeholder, hvad der kun kan opfattes som trusler rettet mod hr. Zølck. Uden at ville blande mig i sagen som sådan (“Urius Oregon” er seriøst ikke lige min kop te), hvor sølle er det ikke lige?

  Kommentar by Carsten Agger — 21. januar 2009 @ 21:18

 11. Undskyld, #3, jeg mente #4.

  Kommentar by Carsten Agger — 21. januar 2009 @ 21:19

 12. Flot arbejde, Kim. Du sætter standarden for dokumentation. Alle fra Junikredsen til Shansen kunne lære noget.

  ‘Sjovt nok’ så svarer Carl-Erik på ingen måde til mit billede af Lady-In-Red. Måske pga. nick, så havde jeg gættet en yngre dame, lettere hysterisk (duh!) og tilhørende en internet-tilvænnet generation.

  Lad os håbe at mit gamle diktum om at åben identitet fører til anstændig tilgang til debatten holder, og Carl-Erik bakker ned nu.

  Kommentar by WilliamJansen — 21. januar 2009 @ 21:56

 13. Anstændige mennesker – stik mig lige den lille, røde spand…

  Kommentar by Anna Lyttiger — 21. januar 2009 @ 21:57

 14. Du milde Gud – har lige læst den opdaterede postering. Det er et utroligt grundigt stykke arbejde, du der har lavet. Der er ikke andet at gøre end at ignorere og ellers udstille disse åndeligt mindrebemidlede, maniske fantaster.

  #8 Henrik: Jeg er helt enig.

  Kommentar by Anna Lyttiger — 21. januar 2009 @ 22:15

 15. Minder han ikke lidt om sikkerchat konsulenten Porno-Rudy?

  Kunne det iøvrigt tænkes, at den tidligere bager har lagt i ovnen hos Shansen?

  Kommentar by Front De Boeuf — 21. januar 2009 @ 22:19

 16. #8 Henrik,

  slap bare af, der er ingen der gider røre klaphatten, vi er jo ikke voldsparate uden grund ligesom stormtropperne på venstrefløjen.

  Det er muligt det er ubehageligt for ham/hende/den/det, men vedkommende har såmænd bare smagt sin egen medicin og det kan jeg ikke have ondt af..

  Kommentar by Onion — 21. januar 2009 @ 22:23

 17. @ Agger

  Hvis du mener at der er oprigtige trusler imod debatemnets person, er det så ikke din borgerpligt at politianmelde det ?

  Kommentar by DaLi — 21. januar 2009 @ 22:42

 18. Så kom Kakkerl-Agger som forventeligt pilende ud fra træværket ved lugten af uanstændige kommentarer.

  Nu mangler vi så bare Raapil. Det plejer ikke at slå fejl.

  Hvem af jer bliver så den første med en ‘moden’, ‘velovervejet’ og ‘besindig’ blogpost om hvad der foregår ovre på den ‘højrenationale’ Uriasposten? Man udtrykker humanitær bekymring over de rabiate personligheder som Uriasposten tiltrækker, Kim Møller er naturligvis ikke racist, men …

  Den skal nok gå lige ind hos Raapils 167 læsere!

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 21. januar 2009 @ 22:53

 19. OT

  http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-19956168.html?forside

  Sjovt at man først sætter så direkte fokus på det nu her, efter at han er blevet indsat og efter valget. Men TV2 så self. ingen grund til at ændre folkeorgasmen. Han sælger sikkert godt i nyhederne.

  jeg kunne godt have ønsket at den var kommet lidt før, så man kunne havde taget det værste af den brede befolknings naivitet.

  Kommentar by Been there - done that — 21. januar 2009 @ 23:11

 20. Jeg må tage hatten af for detektiv arbejdet, jeg forstår bare ikke `at´ du gider

  Kommentar by Cloud02 — 21. januar 2009 @ 23:18

 21. @Cloud02, nu er det jo heller ikke li’som dig, der er blevet bagvasket og svinet til vel?

  Kommentar by morlille — 21. januar 2009 @ 23:23

 22. Kim du har jo gode forbindelser, så ærligt talt burde de skvat have den helt store tur, mon dog ikke der kan findes en enkelt redelig journalist (ja det er naivt jeg ved)man kunne få til at lave en historie om disse facister, og kan det ikke gøres smider jeg gerne en lille skilling fra mit trængte budget så du kan hive disse ynkelige småfacister for en domstol.

  Dette svineri er langt udenfor pædagogisk rækkevidde.

  Jeg væmmes ved dem, og kan kun ønske dem alt ondt i verden og lidt mere til !

  Kommentar by Whodares — 21. januar 2009 @ 23:30

 23. Flot arbejde.
  Ham der Carl, må være den figur der omtales på Snaphanen.
  Ynkelig er han.
  Men mon ikke der er nu er en der har fortalt ham, at han er afsløret?
  I guder en !!!!!!!!

  Kommentar by Vagn Jensen — 21. januar 2009 @ 23:35

 24. Jeg har skrevet et indlæg og det dukker ikke op og jeg får at vide det allerede eksisterer…hmmm.

  Kommentar by Michael Sjøberg — 21. januar 2009 @ 23:35

 25. Og rolig Agger-Randers-er-meget-værre-end-trollhættan, du ved godt hvad det at ØNSKE betyder ikke, for man skal jo passe på, en del af vore modstandere har det jo med at projektere deres egne våde voldsfantasier over på andre mennesker.

  Kommentar by Whodares — 21. januar 2009 @ 23:36

 26. Bare rolig Michael det kommer sikkert, iøvrigt tjek din mail ;-)

  Kommentar by Whodares — 21. januar 2009 @ 23:38

 27. Ha..ha..så kom Carsten gakke-lakker forAggtet ud af skjulet, som en sand hæders mandslinge! for “seriøst” at forsvarer hr. Zølle! med red kjole på!
  Øj, hvor vi “beundre” mandslingen total gak-gak gelakker Agger!
  Nu vil gak-Agger sikkert forlange politi beskyttelse af galningen, fordi han tror det er normalt at heile og råbe død over jøder, så gælder det også for OS andre normale! der ikke sympatisere med jødeudryddelses kulten iSLAM. Eller for den sags skyld den modbydelige vensterfløj, der er tilhængere af mandslinge kujon partiet! HamaSS, der sender børn og kvinder i fronten for udryddelsen af Israel.
  Stakkels gakke-Agger, der bekymre sig om en mandslinge i red kjole!
  FJOLS!

  Kommentar by li — 21. januar 2009 @ 23:51

 28. Onion:

  Jeg regner såmænd heller ikke med, at nogen af jer faktisk tropper op i privaten hos hr. Zølck, men dette gør netop at macho-kommentarerne er endnu mere til overs. Hvis i ikke gør det, hvorfor så sige det? Og da netop når det vil blive anvendt til at sværte andre mennesker end jer, i dette tilfælde Møller?

  Det eneste i opnår ud over at se seje ud over for hinanden, er at give folk som Agger ammunition.

  Æd bravadoen i jer, og glæd jer istedet over at en i LIR-segmentet er blevet demaskeret.

  Henrik

  Kommentar by Henrik — 22. januar 2009 @ 00:44

 29. klysk

  Kommentar by Solipsisyfos — 22. januar 2009 @ 01:23

 30. Jeg kan heller ikke få mit indlæg på. Der er nok en HTML-tegn-bug et sted, men jeg kan ikke finde den…

  dET KAN VÆRE DET ER KAKKELAGGEN?

  Kommentar by Solipsisyfos — 22. januar 2009 @ 01:28

 31. Godt arbejde Kim.
  Mon ikke du slipper for ham nu, ligesom vi slap for Allan – måske var her en ide: Giv staklen et job på Danmarx Radio, han ville passe fint sammen med alle de andre rødfascister med de rigtige meninger.

  Hold kæft hvor de kører på de høje navler, nu de har fået en journalist ind i Gaza – ren følelses pornografi.

  Går lige ud og brækker mig.

  Kommentar by Bodil — 22. januar 2009 @ 07:23

 32. Super indlæg, det havde dog stået bedre uden kommentar, ligesom Urius-dokumentationssiden. Jeg giver Henrik ret i sine indlæg.

  Kommentar by Enkefru Madsen — 22. januar 2009 @ 08:20

 33. -> Fimsen på Crack:

  “Nu mangler vi så bare Raapil. Det plejer ikke at slå fejl. Hvem af jer bliver så den første med en ‘moden’, ‘velovervejet’ og ‘besindig’ blogpost om hvad der foregår ovre på den ‘højrenationale’ Uriasposten? Man udtrykker humanitær bekymring over de rabiate personligheder som Uriasposten tiltrækker, Kim Møller er naturligvis ikke racist, men …”

  Jeg gider ikke skrive den slags indlæg, og generelt er den nationale højrefløj da langt mere moden og tilbageholdende med vold end de venstreorienterede gadedrenge.

  Jeg plejer heller ikke at slynge om mig med racisme-beskyldninger, men det er da dumt og ustrategisk af Møllers læsere at lægge op til spekulationer om de højrenationales voldsparathed.

  Kommentar by raapil — 22. januar 2009 @ 08:35

 34. Kim, jeg må endnu engang bøje mig i støvet for dig, flot arbejde der langt overgår dhimmi mediernes kloak-journalistik.

  Kommentar by Fritz — 22. januar 2009 @ 09:03

 35. Mon ikke denne ‘volds-parathed’ stopper med wienerbrødet, der er røre vande i kaffen, længere ude behøver man ikke bekymre sig om det.

  Man skal nuvel altid have i baghovedet at de venstreorienterede utopister er en flok vrælene hyklerer, og som symptomatisk altid prøver på at beskylde modparten med deres egne karaktertræk, så de kan retfærdiggøre sig selv, over for dem selv og fratage dem selv enhver følelse af ansvar, og booste deres irrationelle næsten psykotiske følelse af über-moral.

  De er simple mennesker, sat i bås af deres egne snævre rammer, fornuft, rationale og simpel logik undertrykt eller fraværende, og handler udfra deres lille utopiske bobbel univers.

  Realisterne i modsætning til Utopisterne kunne aldrig drømme om at gøre sligt, at udøve vold, medmindre af yderste konsekvens af selvforsvar, det behøver de ikke, ejheller hører det med til værdierne, det er ikke nødvendigt heller, af den simple årsag at den intellektuelle debat er vundet forlængst, den degenerede Marxisme og den misfostre som Kommunismen, Nazismen, Socialismen, Fascismen osv har forlængst udspillet fallit, og utopisterne dem selv har udspillet den intellektuelle fallit – De har intet grundlag, ingen platform hvorfra de kan stå og vinde en debat, et argument eller istand til handle udfra den simple konfrontation med virkeligheden versus deres utopiske/ideologiske univers.

  Det ved de godt, og det er en af grundene til at utopisterne er nød til at bruge politisk vold, censur, og gruppetænkning indenfor det politisk korrekte dogma, et redskab der undertrykker fornuften såvel som intellektet, og forhindrer enhver værdivurdering, kritik eller spørgsmål.

  Nej, Realisterne, modsat Utopisterne, er lovens folk, og anser politiet som en positiv faktor, sålænge der hersker lov og orden er sådan en som Carl-Erik Zølck bare en sølle eller syg person, det kan være at der råbes ‘BøøøH!’ og han tisser i bukserne, fordi de er udmærket godt klar over hvor ækle og modbydelige de er, at det de gør er forkert, men længere skal der ikke ledes.

  Sålænge samfundet fungere, sålænge utopisternes voldspsykopater ikke gør nogen skade og politiet er den udøvende magt, er der ingen realister der hverken føler eller ser nogen grund til at ty til vold eller selvtægt, det hører ikke under værdierne og ville skade enhver sag, sålænge der hersker fri debat og ytringsfrihed er det ikke nødvendigt heller, fordi utopisterne vil altid tabe debatterne og forblive marginaliseret, de tåler ikke fornuftens øje.

  Svinet Carl-Erik Zølck er dokumenteret, og soen Shansen ligeså.

  Man kan så gætte sig til fremtiden, hvis lov og orden nedbrydes som utopisterne arbejder på i skøn forening af pladdder humanister, voldspsykopater og S, SF, R og EL der altid er parate til at stå bag terroristen, forbryderen, morderen og de volds kriminelle som er en del af deres eksistens grundlag.

  Hvor politiet er stækket og deres SA Stormtropper, en sammen blanding af mujahedin og autonome har frit lejde, og hvor pseudo proletariatet kun anderkender deres egen muttawa, det arbejdes der hårdt på fra Utopisterne.

  Vi er i en lav intensitets borgerkrig, det er kun et spørgsmål om tid før det bryder ud som tingene går.

  At skulle tage sig af en sådan satan som Carl-Erik Zølck og de andre værnemagerer og stikkerer kan kun blive aktuelt den dag der ikke længere hersker lov og orden, eller vi er styret af muttawa og rødfascistiske stormtropper, ja, så kan man betragte landet som besat, og så er det at forsvare sig selv såvel som det man gør med landsforræderer, værnemagerer og stikkerer.

  Eller et efter scenario, som er lige så meget gætteri, hvor man hiver sådanne personer for en Nuremberg, de forræderer der har bragt os såvidt, som vi ser idag.

  De skal ikke få lov til at fare til Sveits eller andet steds mens landet brander.

  Kommentar by Rolf Krake — 22. januar 2009 @ 09:40

 36. @ Henrik, Raapil

  Efter en sovepause er jeg enig med jer begge.

  Slet skjulte små glædes-hvin over at en ulækker fascist som Zølck /kunne/ få nogen på munden er umodne og usympatiske og efter min mening uønskede. Det burde som andre har sagt være under Uriaspostens niveau.

  At de så formudrer formålet og helt fjerner focus fra historien, om den yderste venstrefløj der – helt i strid med persondataloven m.m. idet hans kamera så vidt ses er et digitalkamera – er i gang med at identificere og registrere selv moderate politiske modtstandere.

  Kommentar by DaLi — 22. januar 2009 @ 09:44

 37. Jeg er gået i flæsket på Margrthe S Hansen på hendes hjemmeside. Jeg vil meget gerne vide, hvad hensigten er med at lægge navn og billeder ud på Internettet af visse deltagere i demonstrationen for Israel forleden lørdag. Konen er svær at få et svar ud af :)

  Kommentar by Ivan Broe — 22. januar 2009 @ 09:53

 38. OT

  Apropos Wilders

  Sign the Petition og spred det:
  http://www.petitiononline.com/wilders/

  Kommentar by Rolf Krake — 22. januar 2009 @ 10:28

 39. Og jeg er meget enig med Dali. Opfordringer til vold hører ingen steder hjemme. Zølck har lov til at sige hvad han vil. Om bageren både puster og har mel i munden er hans egen sag. Vi andre har gudskelov vores grundlovssikrede ret til at ryste på hovedet af ham og afførdige ham som både mel- og hjerneskadet. Det burde være nok

  Kommentar by Ivan Broe — 22. januar 2009 @ 10:31

 40. Wow, 31 underskrifter på 10 minutter, den petition kommer til at blive rigtig stor.

  Kommentar by Rolf Krake — 22. januar 2009 @ 10:33

 41. @37 Ivan

  Det som de gør er jo at forfølge Jøder og anderledes tænkene, alt imens at der var voldsparate autonome/islamofascister der Heilede og skreg at alle jøder skal dræbes – Det er i en nøddeskal hvem de er, og hvad de står for, Carl-Erik Zølck og Margrethe Moniak Hansen, deres handlinger er sanktioneret og har fået grønt lys af de Radikales Landsformand Søren Bald (Snaphanen).

  Kommentar by Rolf Krake — 22. januar 2009 @ 10:41

 42. Kim Møller, du er sku for god !

  Enig med #8, Henrik. Nu er fjolset afsløret, hvad kan man gøre mere indenfor anstændighedens rammer, menmindre fjolset truer dig, så taler vi om præventiv selvforsvar.

  #13, Anne – LOL, lige i spanden kommentar, så at sige.

  Åbent spørgsmål til Poul Nyrup såfremt han er medlem af socialakrobaterne :

  Er Carl-Erik Zølck STUEREN ????

  Kommentar by Tolder — 22. januar 2009 @ 10:42

 43. @ Rolf Krake

  Hvis vi tror på, at et demokrati er den stærkeste samfundsform, så kan vi debattere enhver totalitært tænkende ned under græshøjde. Vi kan afsløre ham eller hende i al deres nøgenhed overfor den elskede fører, hvadenten han hedder Muhammed eller Josef Stalin. Der behøves ikke andre midler end ord og fri tankegang. Det er vores styrke og det er vores middel i kampen mod totalitære tankegange.

  Venlig hilsen
  Ivan Broe

  Kommentar by Ivan Broe — 22. januar 2009 @ 10:55

 44. Her er et nydeligt billede a Zølck ‘undercover’ som ‘Woman in red’ :-D

  http://engelbreth.weblog.dk/files/2007/11/holdt02.jpg

  Kommentar by Rolf Krake — 22. januar 2009 @ 10:56

 45. @ IvarBroe, du skriver om debatten: Det er vores styrke og det er vores middel i kampen mod totalitære tankegange.

  WJ: Kunne ikke være mere enig. Det er sådan vi ekæmper totalitær tankegang. Konkret handling inspireret af den totalitære tankegang skal selvfølgelig bekæmpes med andre (og ofte langt hårdere) midler.

  Kommentar by WilliamJansen — 22. januar 2009 @ 11:04

 46. @ 43 Ivan,

  Jeg er absolut enig, og det er netop vores styrke.

  Derfor er ytringsfrihed også det allervigtigste middel mod Fascismen, og ytringsfriheden har historisk altid været det første offer for Fascismen.

  Kommentar by Rolf Krake — 22. januar 2009 @ 11:04

 47. jeg skammer mig over at være bager idag

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 22. januar 2009 @ 11:17

 48. @ 47 Broholm,

  Man meler sin egen kage, og som jeg opfatter det er dit bagværk af ypperste kvalitet.

  Kommentar by Rolf Krake — 22. januar 2009 @ 11:23

 49. Petitionen for Geert Wilders buldrer bare frem. Jeg har erklæret mig enig. Der findes mindst 11 grunde til at sammenligne radikal islamisme med nazisme. Så kan den hollandske regering jo også sagsøge mig. Jeg glæder mig til at forsvare mine synspunkter :)

  Kommentar by Ivan Broe — 22. januar 2009 @ 11:27

 50. Jep, petitionen kører for fuld fart – 402 på en time, håber det vokser yderligere.

  Kommentar by Rolf Krake — 22. januar 2009 @ 11:35

 51. Efter min mening er det helt ok at udtrykke stor vrede over det endelige forræderi mod Danmark. Jeg forstår helt og holdent de skribenter, der som jeg, gerne ser landsforræderne af helvede til, og måske udtrykker sig lidt usmart. Så de ikke rammer kammertonen helt rent.

  At en type som Agger kan bruge det til at hyle op om volden fra højrefløjen er ligegyldigt i min verden. De vil uanset, hvad vi borgerlige siger, svine os til i løgn og anden søle. Se bare medierne – hver dag er de fyldt med løgn i en grad, at jøderne i Danmark allerede nu skal til at gemme sig.

  Så lad os ikke blive for frelste.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 22. januar 2009 @ 11:38

 52. -> #37 Ivan Broe

  “Konen er svær at få et svar ud af”

  Der er noget du helt har misforstået. Shansen har skam ikke lagt disse billeder ud på nettet som et oplæg til en debat. På hendes fløj debatterer man ikke, da man ganske enkelt er overbevist om egen ufejlbarlighed. Næ, disse billeder er lagt ud som et forsøg på at intimidere og lukke munden på politiske modstandere. Trist for hende og ligesindende, at ‘de onde højrebloggere’ er så stædige og principfaste. I ‘mønsterlandet’ Sverige går det meget nemmere med at lukke munden på systemkritikere, men metoderne hinsidan synes ikke rigtigt at virke her i landet.

  Kommentar by JensH — 22. januar 2009 @ 11:40

 53. Den person der har lavet petitionen for Geert Wilders er ikke uden humor eller politisk budskab.

  “When robbery is done in open daylight by sanction of the law, as it is done today, then any act of honor or restitution has to be hidden underground.”

  Ragnar Danneskjold [from Ayn Rand’s Atlas Shrugged]

  Kommentar by Rolf Krake — 22. januar 2009 @ 11:49

 54. @ All…

  Jeg vil gerne understrege at jeg IKKE har truet hr., Zølck men derimod inviteret ham til en politisk diskussion, og medmindre det også er for hårdt for læserne herinde skulle jeg måske begrænse mig til at true med at sætte en post-it op et sted i Rødovre hvorpå der står hr. Zølck er dum? Ville det være ok….??

  Vi snakker altså om en mand der har angrebet Kim med beskyldninger om børnemishandling og det der er værre, skulle det så være for hårdt at minde klovnen om at nu jeg ved hvem jeg er, ville det en dag være muligt at konfrontere ham med hans beskyldninger?

  Come on..!

  Men ok… Skulle Zølck en dag få et par på hovedet er politiet meget velkommen hos mig…. Jeg vil have rent mel i posen….

  Kommentar by Sander — 22. januar 2009 @ 11:53

 55. Jeg ved hvem HAN er… DOUGH…

  Kommentar by Sander — 22. januar 2009 @ 11:55

 56. Fremragende arbejde, Sherlock!

  Zølck er da en sølle stakkel – både af adfærd og udseende.

  Storartet dokumentation – men det kræver jo også grundig argumentation, når man ligefrem beskylder en person for at være noget så slemt som socialdemokrat. Carl-Erik-drenge fra Rødovre risikerer jo at blive slået i hartkorn med ulækre typer som Mogens Lokketoft…

  Kommentar by Uzi — 22. januar 2009 @ 12:56

 57. Jeg troede, at det var ulovligt at fotografere folk (uanset om det er på offentlige steder), og lægge billederne ud på internettet?

  Kommentar by Henrik — 22. januar 2009 @ 13:15

 58. Lidt forvirrende med flere Henrik´er, men here goes. Til Henrik (nr 57):

  Det er ikke ulovligt at fotografere folk og lægge billederne ud på internettet – så var samtlige netmedier ude at sk*de, incl Politikens web-version.

  Det er ulovligt at fotografere dem under private former – at tage billeder gennem deres vinduer er altså forbudt.

  At tage billeder af flere mennesker sammen på offentlige steder er absolut tilladt.

  Derimellem strækker sig så en gråzone, hvor offentlighedens interesse i det fotograferede (hvis det altså offentliggøres) afgør, hvad der er tilladt og hvad ikke. Da det er den enkelte dommer der afgør hvor lige præcist han eller hun synes, grænsen går, er der her ingen præcise tommelfinger-regler.

  Det er for at komme uden om denne gråzone, at fex det venstreradikale research-kollektiv redox konsekvent kun viser billeder af flere mennesker på én gang, og kun på offentlige områder.

  Henrik

  Kommentar by Henrik — 22. januar 2009 @ 13:30

 59. Lidt OT; men guldkorn fra Martin Thorborg:

  “Gratis? Sig det lige en gang til. Da vi etablerede Jubii, sad der 175 mennesker, og vi havde 300 servere i gang, vi var den største strømforbruger på hele Frederiksberg. Det kostede tocifrede millionbeløb, og skulle vi have haft samme kvalitet som f.eks. Berlingske, skulle vi have haft 250 mennesker. Jeg kan kraftedeme ikke se, hvordan det pludselig kan blive gratis,” siger en ophidset Martin Thorborg.

  “Det driver af kommunisme og socialisme og alt muligt andet, og det kommer gudhjælpemig fra Danmarks liberale parti, som jeg har stemt på i 100 år. Det er en flot støtte til aviserne og ingen andre medier.”

  http://epn.dk/teknologi2/computer/article1578148.ece

  – se også linket til hans podcast.

  – Nogen burde da starte en Folkebevægelse mod Mediediskrimination. Nu kan man jo finde hvad man vil i diverse EU- og “Menneskerettigheds”-regler, så der burde da være masser af diskriminations-stof i den danske stats praksis.

  Kommentar by Uzi — 22. januar 2009 @ 14:08

 60. – Naturligvis enig i Kims sidste tilføjelse. Til gengæld burde man så også fuldt ud benytte sig af retssamfundets muligheder. Vi er jo “the good guys”. F.eks. er det ikke umuligt, at man kan få dømt nogle af bagmændene til venstrefløjens og islamisternes trusler. Der skal gøres et benarbejde; men så gør man også demokratiet en tjeneste.

  Ligeledes vedr. injurier og misbrug af billeder. Det er lidt op til den enkelte om man vil bruge bestemmelserne; men så er det ellers rimeligt lige til. Smudspressen budgetterer jo ligefrem med, at der hvert år skal betales til en topløs Sanne Salonumsen på stranden i Gilleleje og lign.

  Kommentar by Uzi — 22. januar 2009 @ 14:17

 61. Jeg har lige sendt 50 euro til Geert Wilders. Jeg opfordrer alle til at støtte økonomisk. Stort eller mindre. Sagen er for vigtig til at blive tabt på grund af pengemangel.

  Link:

  http://www.pvv.nl

  Bak ham op.

  Kommentar by Ivan Broe — 22. januar 2009 @ 14:20

 62. “Indsat til højre er et billede af den pensionerede bager Carl-Erik Zølck, sakset fra NNF-Københavns fagblad (2008/2, s. 16).”

  – Han har vist ikke helt rent mel i posen… :-)

  Kommentar by Uzi — 22. januar 2009 @ 14:37

 63. @ # 60: – Holddaopjegergodtilhollandsk (kan i øvrigt godt lide hollændere i al almindelighed; men _udtalt_ lyder deres sprog næsten lige så grimt som arabisk):

  http://www.geertwilders.nl/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=5&Itemid=103

  http://tinyurl.com/e3we9

  Kommentar by Uzi — 22. januar 2009 @ 14:48

 64. Helt ærligt, hvem for allah fanden da! har lyst til at røre en så ussel lille mandslinge.

  Nej, det er kun vensterfløjen, der har patent på vold mod sagsløse anderledes tænkende og deres venner iSLAM tilhængerne. De kan fortsat beholde deres vold og selvudråbte renhed! for dem selv, så langt ned synker vi trods alt ikke.

  Kommentar by li — 22. januar 2009 @ 14:55

 65. @ Uzi

  Ja du har ret:

  http://www.geertwilders.nl/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=5&Itemid=103

  er stedet hvor man kan komme af med propfyldte lommer :) Men jeg mener stadig at denne sag er for vigtig til at gå død p.g.a. pengemangel. Det hagler da også ind, fra hele jordkloden, om sympati tilkendegivelser for Geert Wilders.

  Kommentar by Ivan Broe — 22. januar 2009 @ 14:55

 66. OT

  “Danmark som forgangsland”. Ihvertfald for Winston Churchills gamle parti:

  http://www.information.dk/180334

  Kommentar by JensH — 22. januar 2009 @ 14:57

 67. I min bogreol står en bog af Charles de Koster…”Till Uglspil og lamme Goedzak”. Den beskriver et stolt kapitel af hollandsk historie. Et afsnit af mere end firs års kamp mod et spansk overherredømme, først mod kejser Karl den 5. og siden mod hans søn, Filip. Hvorledes kan hollændere kaste den historiske arv til side og underkaste sig Islam og Sharia’h ? Må støtten til Geert Wilders flyde så meget over, så den nye overklasse af EU-baroner finder ud af, at noget er helt galt blandt deres fæstebønder.

  Kommentar by Ivan Broe — 22. januar 2009 @ 15:05

 68. Sørme flot kim. Sådan at lave amatørdetektiv arbejde og lægge menneskers id op på din side, velvidende at et voldeligt overfald er den naturlige konsekvens for 9 ud 10 af de idioter der kommenterer på din blog. Jeg håber at når overfaldet er sket, så ryger du med i brummen. Det er fanme ulækkert!

  Kommentar by Allan — 22. januar 2009 @ 18:10

 69. @ Allan

  Du er da gået helt forkert i byen, Allan. Ingen her kunne drømme om at krølle et hår på bagerens hoved. Denne tråd er blevet startet af Margrethe S Hansen, som åbenbart har behov for at sætte måltavler op på modstandere, som hun ikke kan lide. “If you cant join them, beat them”. Det er her min kæde hopper af. Der er ingen grund til at udpege mål for venstreautonome voldsfanatikere. Er du ikke enig ?

  Kommentar by Ivan Broe — 22. januar 2009 @ 18:34

 70. Et barn med det selvvalgte tilnavn Mavepusteren, som anklager andre for voldelige tendenser. Hvor hyklerisk kan det blive..

  Kommentar by Kimpo — 22. januar 2009 @ 18:52

 71. @ Allan:

  Frisk på et rask, lille blog-væddemål?

  Jeg tror at Carl-Erik Zølck slipper overordentligt uskadt for at blive udstillet på denne måde. Jeg sender blomster til ham, hvis han bliver overfaldet indenfor de næste 12 måneder… Hvis Carl-Erik ikke bliver overfaldet OG Geert Wilders bliver dømt i Holland, så donerer du en 50’er til en fond der forsøder hns tid i fængslet. Frisk på et væddemål?

  Kommentar by WilliamJansen — 22. januar 2009 @ 18:58

 72. Det er Allan ikke.

  For han ved, at han vil tab et sådant væddemål. Volden overlader vi til venstreautonome voldspsykopater og deres forældre i “Stop politivold”. Jeg smider gerne 100 kr, oveni væddemålet :)

  Kommentar by Ivan Broe — 22. januar 2009 @ 19:07

 73. Mavetilfældet er et tudefjæs…

  Kommentar by Uzi — 22. januar 2009 @ 19:15

 74. @Allan,

  For det første hvor var dine indvendinger mod LIR, Shansen og Co. da de startede tilsviningen af bloggere de ikke brød sig om? En tilsvining inkl. offentliggørelse af personoplysninger med fiktive smædeoplysninger om de omtalte bloggere (ikke blot Kim Møller, men også andre inkl. undertegnede).

  For det andet, Kim Møllers amatørdetektivarbejde er muligvis ikke 100% korrekt, men det er velunderbygget og konsistent — modsat LIR gruppens amatørdetektivarbejde der højst er 10% korrekt, om sig slyngende beskyldninger for dette og hint ud over den almindelige tilsvining man ser fra venstrefløjen i almindelighed “de anstændige” i særdeleshed.

  Så med mindre du kan grave bevis frem for at du rent faktisk har taget afstand fra LIR gruppens udgydelser, er der kun at konkludere at du er en ussel hykler og LIR-medløber!

  Kommentar by Zonka — 22. januar 2009 @ 23:59

 75. Og Allan er sikkert stadigvæk skuffet over at ingen har givet ham nogle bank så han endelig kunne blive ægte ventre-radikal martyr.
  Næh Allan gå du hellere en tur i Vollsmose eller Nørrebro iført en kalot – så skulle du have endda fremragende chancer for der var nogen der ville banke dig.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 23. januar 2009 @ 01:37

 76. Som sagt venstrefacisterne har det med at projektere deres voldsparathed over på alle andre !

  Men noget jeg ikke rigtigt forstår ved venstreterroristerne det er normalt er de så pokkers seje når de i samlet flok kan kyle sten lokummer og fyrværkeri/molotowcocktails efter politiet og andre fredelige mennesker, men ligeså snart politiet lægger pissemyrene i strips vræler de over politivold, altså jeg ved såmænd godt at den udulige presse samarbejder med de rød/arabiske terrorister der plejer at hærge gader og stræder, men er det ikke sådan til pissemyreagtigt at lege stor kriger det ene øjeblik og det næste vræle til moar og farmand mod brutalitet ?

  Kommentar by Whodares (Islam skaber tabersamfund) — 23. januar 2009 @ 02:25

 77. Rolf Krake.

  Jeg skulle måske bare have læst dit indspark før jeg selv skrev, for vanen tro (næsten) er jeg rørende enig.

  Kommentar by Whodares (Islam skaber tabersamfund) — 23. januar 2009 @ 02:28

 78. Åh hr Ahllan-luft-i-hovedet, igen prøver du at projektere din og dines lumrer voldsfantasier over på anstændige og lovlydige mennesker, jeg tror ærligt talt du inderst inde godt ved at det nok nærmere er din fløj og jeres propaganda platte sider der får jeres facister til at begå vold.

  Det må virkelig pine dig at den såkaldte voldelige højrefløj i princippet på nær nogle nazitosser (som ret beset OGSÅ hører til på din fløj)er venstrefløjen de ENESTE der benytter sig af politisk vold, politisk chikane, politisk hærværk ja i er faktisk SA gruppen i denne tid, så spar mig gider du.

  Også dine løgnehistorier om de påståede trusler, for jeg tror ærligt talt ikke en bønne på dig, og efter du er kommet i skånejob i partiet undskyld hos DDR gør det kun din troværdighed endnu lavere….Selv om det dårligt kan værre meget lavere.

  Du er en hykler af rang.

  Som sagt jeg nøjes med at ønske alt ondt over den tossede bager, dvs kommer vi i den situation som Rolf Krake beskrev, ja så kan det være at også den voldsparate venstrefløj og deres debile venner skal til at kigge under bilerne, men nu pttt ingen gad sgu da smudse sig til over et sådant kryp.

  Kommentar by Whodares (Islam skaber tabersamfund) — 23. januar 2009 @ 02:46

 79. @Alahn

  Fis nu over til Irene på DR og drik kaffe dit sørgelige menneske

  Kommentar by Per H — 23. januar 2009 @ 08:42

 80. At vi er oppe mod personer som med alle midler vil forsøge at afspore debatten, fordi de ikke kan argumentere mod ubehagelige kendsgerninger fra virkelighen, er et grundvilkår. Man kan indskærpe nok så mange gange at man ikke skal komme med uoverlagte eller misforståelige reaktioner som f. eks. her, men det vil aldrig blive en sikring mod angreb. Der er ikke nogen nedre grænse for hvad der forsøges brugt.

  Vi ser her hvordan the usual suspects kommer ilende fra alle verdenshjørner, lige fra de ondsindet manipulerende til de mindre begavede. Selv en skruppelløs løgnhals som Allan Lindemark finder pludselig tilbage til den blog han erklærede ikke at ville have noget at gøre med længere.

  Disse forsøg på afsporing vil helt sikkert fortsætte, og man må bare tage det som et uundgåeligt irritationsmoment. Man kan selvfølgelig let slå sig til tåls med at de ikke kan imødegå kendsgerninger, og derfor bruger luskede og desperate metoder.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 23. januar 2009 @ 11:47

 81. Fantastisk dokumentationsarbejde. Utroligt overblik over, hvad der er sket i sagen.
  Det perfide personangreb burde anmeldes. Det er i klar strid med injurielovgivningen.

  Kommentar by Johansen — 23. januar 2009 @ 12:38

 82. Uriasposten afslører den nedrige hetz der rettes mod mennesker der
  ikke vil være med til at fremmedgøre vort fædreland,og gør det godt!
  Et helt igennem afslørende billede af “personer” der gemmer sig i
  skyggernes verden,hvorfra de så sender deres giftpile mod os der er
  prodanske,og ikke har nogen interesse i at være andet,(så lang tid
  det nu kan lade sig gøre) at lægge sig på ryggen med alle “fire ben
  i luften” bør ikke være stilen.Derfor skal V-K-samt DF.bakkes op!
  Zølck personer ka´være farlig,deres arbejdsmetoder er uhyrlige og
  pjokkede,hvilket arbejdsmetoden viser ganske tydeligt!.
  Uriasposten og Kim Møller fortjener et stort kompliment
  for sit arbejde hvor en “antidansk” [dansk] person og hans medløbere er blevet klædt af så det vil noget.!
  Jeg mener forøvrigt at kende navnet Zølck fra min ungdom,uden dog at
  kunne sige hvorfor,måske det usædvanlige navn er grunden.!!
  bernadotte36
  19-04-2009

  Kommentar by erik pedersen — 19. april 2009 @ 14:31

 83. -> Bernadotte

  Det er sikkert fodboldspilleren:-)

  Kommentar by Kim Møller — 19. april 2009 @ 15:39

 84. […] M. Hansen kan ikke stave, men da hun heller ikke kan argumentere politisk, er personforfølgelse blevet hendes politiske weapon of choice. Smæderiet fra rendestenen ville kun være et skuldertræk værd, hvis ikke hun nu var overgået til at fotodokumentere dem, der ikke deler hendes politiske synspunkter. Det har hun forsøgt på her: Den Danske Forening og venner til Pro-Israel demonstration i København .Til held for de involverede, også M. Hansen, er det gjort så talentløst, at de færreste fotografier er behæftet med de rigtige navne. (Jeg er fotograferet, det er blot ikke mig). Flere nævnte deltog ikke engang og hendes ene fotograf er så kluntet, at han ses på adskillige billeder fra pladsen den dag. En nydelig penionist fra den københavnske vestegn, men en fumlegøj af en spion og en slet fotograf. Det ligger os dog fjernt at benytte os af samme metoder som den anstændige M. Hansens, dvs. offentliggøre hans navn og foto. Man kan sige, det må være op til blogger Hansens videre opførsel, hvorvidt det vil ske her. Men andre er mindre langmodige og har helt forståeligt fået anstændighed nok, så M. Hansens “anonyme” pensionist-fotograf må finde sig i at træde frem på scenen her. […]

  Pingback by Tempora mutantur og internethysterikerne « Snaphanen — 2. juni 2010 @ 23:22

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper