23. marts 2015

TV2 Lorry med Redox & Co. om den ‘yderste højrefløj’, herunder Pegida, og DNSB, DF’s politiske tone…

Tilbage i 2011 gav TV2 Lorry taletid til Modkraft-redaktør Rune Eltard-Sørensen, i et indslag med titlen ‘Højreekstremisme i vækst’. Spørger man revolutionære venstreradikale, så er indvandringsmodstand problematisk per definition, og anti-racisme er efterhånden blevet et parodisk slagord i stil med ‘asyl til alle’. Socialismen er som bekendt grænseløs.

Søndagsmagasinet på TV2 Lorry havde i går ‘racisme som fokus’, og jeg har sjældent set noget lignende. Først et længere indslag med Simon Bünger Paulsen fra Researchkollektivet Redox, herefter analyse ved René Karpantschof, samt et interview med Christine Bergen fra Racismefri by. Alle tre har nære forbindelser til den voldelige venstrefløj.

Simon Bünger Paulsen, der tidligere brugte alias’et ‘Bomberman’, er talsmand for en organisation, der ifølge PET er efterretningsorgan for erklærede militante Antifascistisk Aktion. René Karpantschof er tidligere BZ’er, kendt støtte af Rote Armee Fraktion og Blekingegadebanden, og bedste venner med den nu afdøde tidligere Antifascistisk Aktion-leder Martin Lindblom. Christine Bergen er talskvinde for Racismefri by, der er styret af trotskistiske Internationale Socialister (IS), som hun også er aktiv i. Gruppen samarbejder mere eller åbent med Antifascistisk Aktion, i øvrigt sammen med Børnebørn for Asyl, der også nævnes i udsendelsen.

Det ville være for omfattende, at gå i dybden med de mange postulater, men et hurtigt eksempel. Simon Bünger Paulsen hævder at højreekstremismen i København er i fremgang. Hovedeksemplet, taget fra Redox’ årsrapport 2014, er det faktum at Danmarks Nationale Front demonstrerede på Christiansborg Slotsplads den 10. maj sidste år. Demonstrationen var lovligt anmeldt, og blev som mange nok kan huske angrebet fysisk af maskerede venstreradikale i og omkring Antifascistisk Aktion. TV2 Lorry vælger sågar at vise Redox’ foto af en liggende DNSB-leder, der netop er slået i jorden af angribende venstreradikale. At bruge nationale socialister til at dokumentere problemet med højreradikalisme, understreger den skævvredne diskurs.

At der reelt er tale om venstrerevolutionære der forsøger at italesætte en for dem brugbar virkelighed, fremgår klart, eksempelvis tales der ikke om racisme, men racismeN. Det handler ikke om anti-racisme, men om at gøde jorden for åbne grænser, der eroderer nationalstaten indefra.

Indslaget kan ses online her (11,26 min).

(Simon Bünger Paulsen på TV2 Lorry, 22. marts 2015)

Sascha Yang, TV2 Lorry: FN’s internationale uge for solidaritet med folk der kæmper mod racisme og racediskrimination er netop gået i gang, og derfor stiller Søndagsmagasinet i dag skarpt på personer og organisationer i hovedstadsområdet, der til dagligt kæmper mod racisme. Vi begynder med et indslag om at de højreekstremistiske miljøer vinder frem i hovedstadsområdet. Sådan lyder konklusionen i en helt ny rapport der er udgivet af den venstreorienterede researchgruppe Redox. Researchgruppen forsøger at bekæmpe racistiske og nazistiske miljøer ved at dokumentere deres aktiviteter.

Simon Bünger Paulsen, Redox: De billeder vi ser her, det er fra den 10. maj hvor den nynazistiske gruppe Danmarks Nationale Front demonstrerede på Christiansborg Slotsplads. Demonstrationen var den første nazistiske demonstration i København siden 2. Verdenskrig.

Frank Thøgersen, TV2 Lorry: 26-årige Simon Bünger er redaktør for Redox, en venstreorienteret researchgruppe der går til yderligheder for at for at dokumentere højreradikale aktiviteter i Danmark og Skandinavien.

Simon Bünger Paulsen: Vi får konkrete dødstrusler, og samtidig med at vi er ude og afdække deres demonstrationer, så forsøger de at angribe os.

(TV2 Lorry om ‘Truslen fra højre’, illustreret med nationalsocialist, slået ned af internationale socialister)

Frank Thøgersen: Siden 2005 har Redox fulgt højreekstremistiske miljøer helt tæt på, og blandt andet været med til at infiltrere hårde nazistiske grupper.

Simon Bünger Paulsen: Det vi har her – det er Danish Defence League og gruppen Rightwings, der i forbindelse med at de forsøgte at angribe en anti-racistisk demonstration i 2014, efterfølgende blev anholdt.

Frank Thøgersen: Ved hjælp af foto, video og aktindsigt, forsøger det venstreorienterede researchkollektiv, at tage kampen op mod de højreradikale miljøer.

Simon Bünger Paulsen: Det er vigtigt, at der er nogle der beskæftiger sig med den yderste højrefløj på en kritisk måde, fordi at vi ser, at de konkret udgør en trussel mod minoritetsgrupper i Danmark, og at vi ikke mener at samfundet kan og skal acceptere at bevægelser udgør voldstrusler mod minoritetsgrupper. Vi har blandt andet set at Danish Defence Leagues medlemmer hylder terroristen Anders Behring Breivik.

Frank Thøgersen: 12. marts udgav Redox deres første årsrapport, der gør status på de vigtigste højreradikale tendenser og udviklinger, og hos dem hersker der ingen tvivl – miljøet vinder frem i Danmark.

Simon Bünger Paulsen: Det mener vi er meget skræmmende, og vi frygter derfor, at de folk der står bag det her, at de kunne finde på at lave mere alvorlige voldsforbrydelser. Og det er derfor vi i vores rapport udpeger ensomme ulve, som vi kender fra Norge med Anders Behring Breivik, som en af de største trusler mod samfundet i dag. I hvert fald fra den yderste højrefløj.

Frank Thøgersen: Det er især i hovedstadsområdet, at man ser en øget aktivitet blandt de højreradikale grupper.

Simon Bünger Paulsen: Alene i de første tre måneder i 2015 har der været ikke mindre end 17 anti-muslimske og racistiske demonstrationer i Danmark. Hovedparten af dem har foregået i København. I starten af januar blev den første danske Pegida-demonstration afholdt. Pegida er et tysk demonstrationskoncept som demonstrerer mod fundamentalistisk Islam. Demonstrationerne tiltrækker dog også folk fra den yderste højrefløj, som ikke nødvendigvis kun er imod fundamentalistisk Islam, men som er direkte racister og nazister.

(Pegida associeres med DNSB – billeder sakset direkte fra Redox-propaganda)

Frank Thøgersen: Til Pegida-demonstrationen i København i januar var der op imod 150 på gaden, og det er en skræmmende udvikling, at de anti-muslimske bevægelser kan mønstre så mange tilhængere, siger Simon Bünger.

Simon Bünger Paulsen: Tidligere når sådan nogle demonstrationer blev afholdt, er der dukket et par håndfulde op.

Frank Thøgersen: De højreradikale grupper blev for alvor synligt i Danmark i starten af 90’erne, men siden Muhammedkrisen, hvor antallet af højreradikale aktivister var på sit højeste i Danmark har antallet været støt dalende. Ovenpå terrorangrebet på Charlie Hebdo i Frankrig, Krudttønden og den jødiske synagoge i København, har de højreradikale ifølge Redox, fået endnu mere vind i sejlene.

Simon Bünger Paulsen: – så går den yderste højrefløj ud og siger – ’se vi havde ret’. Og det er brænde på deres bål, derfor får de medvind.

Frank Thøgersen: Men Simon Bünger forudser, at de højreradikale miljøer i endnu højere grad vil vokse i fremtiden og blive langt mere synlige og ekstreme.

Simon Bünger Paulsen: Vi frygter at i forbindelse med den valgkamp der er på vej, at der kommer markant fokus på flygtninge og indvandrer-området, og at den højreradikale bevægelse der vil prøve at tage teten op, og gå ud og markere sig stærkt her. Det er noget vi har set fra andre lande i Skandinavien, blandt andet Sverige, hvor det er meget tydeligt, at når det er valgår, så er der markant forøgelse af aktiviteter på den yderste højrefløj.

(Venstreradikale René Karpantschof og Christine Bergen, anvendt som sandhedsvidner)

Efter Simon Bünger Paulsen havde ageret ekspert udi højreekstremisme, var der et kort interview med sociolog René Karpantschof. Han var ikke enig i Redox’ postulater, men lod det ikke dominere analysen.

Sascha Yang: Velkommen til dig René Karpantschof. Du er phd. og sociolog. I det her indslag kan vi høre at højreradikale ekstemister vinder frem. Hvorfor gør de det i øjeblikket??

René Karpantschof, sociolog: Det der er sket nu, der er nyt i forhold til det vi plejer at se, det er at der har været en række demonstrationer på kort tid, og det er jo overvejende de her Pegida-demonstrationer, der har været også i København, og lidt i provinsen. Ellers er det svært at sige på nuværende tidspunkt, står overfor sådan en nyt skridt i udviklingen i forhold til den politiske højrefløj, for det er stadig relativ få mennesker vi taler om. Og i det store billede, i forhold til hvordan det har været siden starten af 90’erne, der kan man ikke sige, at der er sket sådan en dramatisk forandring.

Herfra videre til et interview med en lidet troværdig tørklædeklædt muslim, der efter eget udsagn ikke kunne gå udenfor en dør uden at blive udsat for racistisk chikane. Hun var derfor blevet aktiv i Racismefri by, hvis talskvinde Christine Bergen, koblede chikanen sammen med tonen i den danske debat. ‘Muslimer vor tids jøder’ brugte Socialistisk Arbejderavis (IS-organet som Christine Bergen skriver for) tidligere som slogan, længe før Dan Uzan blev majet ned af en muslim med maskinpistol.

(Racismefri by-demo inkl. fortrykte plakater af IS-organet Socialistisk Arbejderavis: ‘Asyl til alle’)

Sascha Yang: Vi vender tilbage til dig lige om lidt. Fordi først der skal vi møde 19-årige Eman fra Nørrebro. Hun oplever stort set ikke en uge hvor hun ikke bliver udsat for racisme. Hun er troende muslim, og voldsomt forarget over den måde hun bliver behandlet, blandt andet fordi hun bærer tørklæde. Men nu har hun fået nok, og meldt sig aktivt ind i kampen for at komme racismen til livs.

Oliver Fjalland, TV2 Lorry: Alt for ofte er Eman Ahmad Mouhammad blevet udsat for racisme.

Eman Ahmad Mouhammad, muslim: Det er ikke nogen rar følelse. Det er ikke en følelse som nogen individ, jeg personligt synes skulle have. Det er forfærdeligt. Man får lyst til at græde. Man står med tårer, og prøver at bide det i dig.

Oliver Fjalland: Hun har flere gange oplevet, at blive antastet på gaden, i sin skole, og i bussen, hvor hun som bare 12-årig oplevede at en ældre mand uprovokeret råbte i en meget ubehagelig tone, at hun skulle tage hjem hvor hun kom fra.

Eman Ahmad Mouhammad: Det værste ved det var egentligt, at der var ingen i bussen der reagerede på det. Og jeg valgte så bare at stå af ved næste stop, fordi jeg kunne ikke tage at være i samme bus som den mand. Det var virkelig en ubehagelig oplevelse.

Oliver Fjalland: Siden er Eman blevet en del mere tykhudet. Desværre fordi hun har mange lignende oplevelser bag sig. Men hun oplever nu hvordan hendes mindre søskende går igennem præcis det samme som hende. En virkelighed hun ikke kan tolerere. Så hun har nu besluttet sig for aktivt at bekæmpe racismen i København.

Eman Ahmad Mouhammad: Det er fordi jeg selv følte mig hjælpeløs, at der var ingen der stod frem for mig. Jeg nægter at lade en anden person føle det jeg følte, da jeg var i den alder. Jeg synes, at vi bliver nødt til at gøre et eller andet. Om det så er ved at jeg melder mig ind i en støttedemonstration eller, at jeg siger fra i klassen, der skal bare gøres et eller andet.

Oliver Fjalland: Organisationen Racismefri by, hvor Christine Bergen er talsperson, arrangerer i øjeblikket en lang række aktiviteter der alle har det formål at oplyse om racismen og forsøge at komme den til livs.

Christine Bergen, Racismefri by: Jeg synes det er vigtigt, at vi giver et stærkt modsvar til racismen, fordi ellers vil den blive stærkere og stærkere. I går eftermiddag stod de sammen med en række lignende organisationer, under parolen, flygtninge og muslimer er velkomne. De gik fra Vesterbro Torv og ind til Rådhuspladsen. Godt 500 personer var mødt op.

Christine Bergen: Jeg håber på at bringe organisationen ud, og bringe budskabet ud om, at det faktisk er muligt at organisere sig mod racismen, og der er nogen der prøver at lave et modsvar mod racismen.

Oliver Fjalland: Modsvaret til racismen er, udover at arrangere demonstrationer, også at få sat gang i debatten, så mange steder som muligt.

Christine Bergen: Vi håber på at bringe den her diskussion ud i rigtig mange nye miljøer. Vi håber på at den her diskussion får rodfæste på mange skoler, arbejdspladser og lokalområder, og derfor har vi været ude mange steder og delt løbesedler. Vi har prøvet at være ude på skoler, og snakke med eleverne der.

Oliver Fjalland: Både Christine og Eman oplever at der i øjeblikket er et stigende behov for at svare igen på de racistiske røster.

Eman Ahmad Mouhammad: Lige her for tiden synes jeg, at det er ved at blive rigtigt meget værre.

Oliver Fjalland: – fordi de politiske tone ifølge Christine, har ændret sig markant.

Christine Bergen: Vi står overfor en valgkamp, hvor politikerne meget hellere vil snakke om asylansøgere der er en byrde for den kommunale velfærd, end de vil snakke om deres egne nedskæringer.

Oliver Fjalland: – og fordi at graden af racistiske overgreb ifølge Eman, er blevet voldsommere.

Eman Ahmad Mouhammad: Der er også flere gange, hvor man hører ens veninde som har fået rykket tørklædet af på Indre Nørrebro, hvor det før var et sted hvor det for mig vil være mest sikkert, for mig at gå. At de så får rykket deres tørklæde af, og at ikke er nogen som der reagerer på det.

Oliver Fjalland: Racismefri by reagerer, sammen med organisationer som Børnebørn for Asyl og København for Mangfoldighed. Alle med håbet om at komme racismen til livs.

Det lange indslag afsluttedes fra studiet med René Karpantschof, der trak Dansk Folkeparti ind i debatten. Han så ikke synderligt begejstret ud, men udfyldte ikke desto mindre den rolle som TV2 Lorry havde tildelt ham. Problemet med racisme, synliggjort med demonstrerende nazistser, starter med (pro-jødiske) Dansk Folkeparti.

Sascha Yang: Og René Karpantschof, hvad betyder det at der bliver arrangeret de her modsvar. Hvad betyder det for racismen?

René Karpantschof: Det er svært at sige. Det betyder i hvert fald, som de selv er inde på, arrangørerne, at de rejser debatten, og nu kunne jeg så høre, at de tager ud på skoler, og tager debatten mange steder. Og det tror jeg nu også er en fornuftig ide. Men det vil helt sikkert ikke, hvad skal man sige – overbevise alle, og mens det for nogen vil være en god anledning til at høre nogle andre argumenter, og andre måder at tænke på, Islam på, eller hvad det nu kunne være, så vil det for andre virke provokerende, og få dem til at gå i forsvarsposition. Så det kan have mange forskellige virkninger.

Sascha Yang: Eman som vi mødt her i indslaget, hun siger, at hun føler det er blevet værre efter episoden i Krudttønden. Hvordan påvirker en sådan episode racismen i København?

René Karpantschof: Ja, vi ved, fra PET’s årsopgørelser, at terrorangrebet i USA september 2001, foranledigede en hel bølge af chikaner, også grove overfald og ildspåsættelser mod – hvad nogen mener, enten tilhørte muslimer, eller var muslimer på gaden. Så det er helt sikkert, at sådan nogle episoder, det vil i hvert fald på kort sigt, fremmer chikanen, og den slags. Så det tror jeg gerne, at hun har oplevet.

Sascha Yang: Racismefri by de peger også på, hvordan skal man sige, at den politiske tone, den bliver skærpet. Hvad er det vi kan observere i den politiske tone?

René Karpantschof: Ja, alle der har fulgt den danske udlændingedebat er nok klar over, at der er nogle meget hårde synspunkter, og det har vi haft i et par årtier nu, eller hvis ikke mere. Hvor, vi hører jo ledende politikere, og det er jo selvfølgelig Dansk Folkeparti især, jeg tænker på, fremstille Islam som en religion eller en kultur der ikke kan forenes med danskhed, og som er skadelig for danskhed, og det danske samfund. Og sågar nogle fra partiet sige, at der ikke skal være plads til den kultur i Europa. Og det er klart, at det er nogle meget uforsonlige billeder der bliver skabt der, som i nogen grad også bliver overtaget af andre. og det får dem til at tænke på, at så er det nok det, der er det værste problem i vores samfund. Men derudover, så er det noglegange svært at sige, hvad betyder den politiske dagsorden, den kan i hvert fald have den negative effekt, at nogle bliver skræmte overfor muslimer generelt.

Sascha Yang: Tak skal du have René Karpantschof, fordi du kom og satte fokus på det her emne.

Indslaget efterfølges at et længere interview med David Boysen, en professionel jødisk fodboldspiller der blev truet på livet af en racistisk tilskuer under en kamp i Lyngby. Det er 2-3 år siden, og det siger sådan set alt, at man skal flere år tilbage for at finde et eksempel på dansk jødehad – et eksempel, der meget sigende, ikke inkluderer vold.

Det er nu i øvrigt ikke fordi TV2 Lorrys tre eksperter om racisme, har et særligt godt forhold til jøder. Det er ikke engang et år siden Simon Bünger Paulsen foto-registrerede deltagere ved Rasmus Jarlovs kalot-manifestation på Nørrebro. Researchkollektivet Redox er tæt forbundet med Antifascistisk Aktion, der eksempelvis faciliterede Free Gaza Movement.

René Karpantschof var involveret i støttegruppen til fordel for Blekingegadebanden, der støttede PFLP økonomisk, og stod bag den såkaldt ‘Z-file’ – oplysninger om 500 danskere med jødisk oprindelse. Christine Bergen er politisk aktiv i Internationale Socialister, der traditionelt har støttet Israels fjender, herunder PFLP og Hamas.

Efter Nyhederne (som Søndagsmagasinet var en del af), var der debatprogrammet Lounge. De to hovedpersoner i udsendelsen er aktive i pro-palæstinensiske Right to Movement. Johanne Schmidt-Nielsen er som bekendt kommunist i Enhedslisten, med en fortid i revolutionære Socialistisk Ungdomsfront.

“Almindeligvis forbinder man Palæstina med politiske konflikter. Men nu vil Lærke Hein og Signe Fischer vise Palæstina fra en anden side. De er nemlig i gang med at arrangere et internationalt maratonløb. De to kvinder kommer i studiet sammen med Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen, der deltager i Palestine Marathon.” (TV2 Lorry, Lounge, 22. marts 2015)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/64913/trackback

38 Comments »

 1. Det er det samme i Tyskland, hvor man producerer dokumentarudsendelser om den fæle højreekstremisme på samlebånd, dog uden at man samtidig retter fokus på den langt stærkere venstreekstremisme i nabolandet.

  De tyske medier virker nærmest som om, at de er i ledtog med de ledende partier i forbundsdagen.

  Det kan måske give os en forklaring på tyske PEGIDA-tilhængeres brug af betegnelsen “løgnepressen”?

  Hvad er i øvrigt en højreekstremist? Jeg har i årevis hørt om denne mystiske højreekstremisme, men jeg har aldrig fået en defination af begrebet.

  Det tyske NPD taler om et nationalt og socialistisk Tyskland. Hvad højreekstremistisk er der i det?

  Kommentar by Niels — 23. marts 2015 @ 12:25

 2. Ikke fordi jeg ikke har gidet at kommenteret på indlæget. Jeg har nemlig ikke sat mig ind i det endnu. MEN DET KOMMER.

  OT: jeg havde lige det her i hovedet.
  Her er et link der vil noget: DEN SKAL SES og LÆSES.

  http://hinduexistence.org/2015/02/04/the-biggest-hindu-sikh-holocaust-in-world-history-whitewashed/

  Og når det er gjort. Ved i hvad ISLAM stå for, hvis man ikke vidste det i forvejen.

  Kommentar by Sindsro — 23. marts 2015 @ 12:29

 3. Hvilket udsagn er du mest enig i?

  Ingen skal ud – de er jo hjemme 9,99%

  Alle muslimer skal ud af Danmark 15,99%

  De kriminelle, voldelige og ekstremistiske muslimer skal ud af Danmark 74,01%

  http://ekstrabladet.dk/nationen/skrid-hjem-til-perkistan-saa-faar-ekstremist-julelys-i-oejnene/5493615

  Ønsker de venstreradikale racisme udryddet, kunne de kigge på ovenstående. Men så mister de jo de statslige subsidier. Og livet bliver uinteressant.

  Her een af de mange daglige hændelser.
  Mon de venstreradikale evner at forbinde deres livsgrundlag med det, der sker ude i virkelighedens verden?

  http://lokalavisen.dk/indvandrerdrenge-med-en-flaske-vand-blev-tilbudt-at-springe-kassekoeen-over-i-bilka-det-ville-de-ikke—og-det-var-der-en-god-grund-til-/Sjaelland-Politi/20150322/artikler/150329893/1265
  Men lørdag eftermiddag ved 17-tiden i Bilka i Hillerød ønskede to indvandrerdrenge, som blot skulle købe en flaske vand, ikke at benytte det generøse tilbud fra en 72-årig kvinde…

  Da den ældre kvinde havde købt sine varer og gik ud i Slotsarkaderne i Hillerød, hvor Bilka ligger, blev hun passet op af en ældre, udenlandsk mand, som viste hende et kort og spurgte om vej til sygehuset. Senere opdagede den hjælpsomme kvinde, at hun havde fået stjålet sit dankort….

  Kommentar by tavsen — 23. marts 2015 @ 12:38

 4. “..19-årige Eman fra Nørrebro. Hun oplever stort set ikke en uge hvor hun ikke bliver udsat for racisme..”

  Der er millioner af smartphones i dk, men de virker åbenbert ikke, når muslimer bliver udsat for “chikane” og “racisme” MÆRKELIGT… IKKE så meget som ET dokumenteret eksempel.. Muslimers racisme mod danskere er dokumenteret igen og igen og igen og….

  Kommentar by ny kommentator — 23. marts 2015 @ 13:23

 5. O.T.

  Poetic justice… Yemen… Bombe går af i moskeen, ligesom “headbangerne”, er igang med at chante død over USA, død over Israel…. :-) Aloha Snackbar… Nogen gange kan død og ødelæggelse være virkelig morsom… :-)

  http://www.memri.org/clip/en/0/0/0/0/0/0/4837.htm

  Kommentar by ny kommentator — 23. marts 2015 @ 13:59

 6. “René Karpantschof: Ja, vi ved, fra PET’s årsopgørelser, at terrorangrebet i USA september 2001 foranledigede en hel bølge af chikaner, også grove overfald og ildspåsættelser mod – hvad nogen mener, enten tilhørte muslimer, eller var muslimer på gaden. Så det er helt sikkert, at sådan nogle episoder, det vil i hvert fald på kort sigt, fremmer chikanen, og den slags. Så det tror jeg gerne, at hun har oplevet.”

  Nå, ved vi det, Rene? Det var også mærkeligt andet, hvis ikke folk ville reagere mod, at over 3.000 mennesker blev dræbt 9/11, ikk? Vi ved også, at der siden 9/11 er blevet DRÆBT 2 MILLIONER uskyldige mennesker i islams navn! http://www.faithfreedom.org/infidel-lives-matter/

  Mærkeligt, at der ingen dokumentation findes på disse “uhyrlige” historier om chikane mod muslimer. Muslimer hugger hver dag hovederne af folk i Mellemøsten, men ingen muslimer i DK løfter røsten til fordømmelse af disse ofre. Fordi ofrene mest er kristne?? Så spar os for jeres evige klynk, I tilbagestående og selvoptagede paphjerner!!

  Her kan man dagligt følge islams forsøg på at udrydde menneskeheden med det formål at opnå sex for alle pengene! http://www.thereligionofpeace.com/

  Kommentar by Dhimmi — 23. marts 2015 @ 13:59

 7. Hvem er mest skadelig for landet, højre eller venstrefløjen?
  Her er vänsterpartiets (den svenske udgave af enhedslisten) kommentar til den danske fupkampagne fra socialdemokratiet:
  http://www.bt.dk/udland/slam-se-svensk-partis-skarpe-modsvar-paa-racistisk-s-kampagne

  Citat: “Integration er et samfundsspørgsmål, ikke noget man giver individer ansvaret for.”

  Der er nu over 50% indvandrere i malmø, krimialiteten er skyhøj, og er du en etnisk svensk kvinde er det mere et spørgsmål om hvornår du bliver voldtaget end om du bliver det.

  Og så kalder de højreorienterede for farlige!

  Kommentar by Per — 23. marts 2015 @ 14:07

 8. Det er lykkes ventrefløjen over hele den vestlige verden, at sabotere enhver forståelse af samfundsproblemer gennem socialkonstruktivismen. Racisme gøres til noget ideologisk som man kan gøre noget ved mens empiriske data viser, at alle menneskelig socialiteter er lukket og diskriminerende og dette er forudsætningen for de virker.

  Kommentar by Thorsted — 23. marts 2015 @ 14:08

 9. NationalSOCIALISME ligger på venstrefløjen men det har AFA ikke fattet. NSDAP ville have meget statsmagt, høj skat og masser af velfærd imens partier som LA ønsker lav skat og så lidt statsmagt som muligt. Se mere her: http://www.nordfront.dk/nationalsocialismen-en-venstreorienteret-bevaegelse/ http://mises.org/library/why-nazism-was-socialism-and-why-socialism-totalitarian

  Kommentar by Daniel — 23. marts 2015 @ 14:17

 10. Hvad er definitionen på en racist og modsætningen en antiracist?
  I disse globale tider er det nonsens at definere en minoritet, som om det er den sidste mohikaner og derfor skal sikres som en overlevelses truet dyreart, når den såkaldte minoritet blot er en delmængde af en hurtig voksende majoritet. I denne hurtig voksende majoritets fælleskab lever virkelige minoriteter som jagede dyr.
  Medier! Flyt dog fokus fra nonsens til realiteter.

  Kommentar by Menig 442 — 23. marts 2015 @ 14:28

 11. Citat fra en idiot. …”vi hører jo ledende politikere, og det er jo selvfølgelig Dansk Folkeparti især, jeg tænker på, fremstille Islam som en religion eller en kultur der ikke kan forenes med danskhed, og som er skadelig for danskhed, og det danske samfund. Og sågar nogle fra partiet sige, at der ikke skal være plads til den kultur i Europa. Og det er klart, at det er nogle meget uforsonlige billeder der bliver skabt der, som i nogen grad også bliver overtaget af andre. og det får dem til at tænke på, at så er det nok det, der er det værste problem i vores samfund.”

  Nå!og hvorfor er det så uforsonlige billeder? Er der da plads til den syge religion og ideologi i Europa og Danmark? Jeg tror han skulle læse sociologi igen og lære at analysere ordentligt. Fjols.

  Kommentar by Machiavelli — 23. marts 2015 @ 14:47

 12. Nogen på TV2-Lorry må være meget venstreorienterede. Men den slags mennesker søger jo også ind i medierne, netop for at øve deres indflydelse.
  Desværre for dem er slaget, i længden, tabt.
  You can fool some of the people all of the time – you can fool all of the people some of the time – but, you cannot fool all of the people all of the time…

  Kommentar by Peter Andersen — 23. marts 2015 @ 14:51

 13. Sharia-politi forbyder dannebrog i boligkompleks i Nivå.

  ekstrabladet.dk/ekstra/ekstra-politik/moed-islamisten-der-styrer-hel-boligblok/5493079

  Kommentar by Liva — 23. marts 2015 @ 15:03

 14. Tv2Lorry har alle dage været sådan.

  Jeg er glad for jeg ikke ser TV mere.

  Kommentar by Martin — 23. marts 2015 @ 15:09

 15. Som Martin skriver: også derfor jeg ikke ser tv mere.

  Kommentar by Kenny Starfighter — 23. marts 2015 @ 15:40

 16. Utroligt, at licensbetalt tv giver taletid til den slags ubegavede røde klaphatte…

  Kommentar by Jern Henrik — 23. marts 2015 @ 15:43

 17. Oman Mouhammad respekterer heller ikke den ældre dansker i bussen.
  Hun holder på sin religion, føler sig krænket over alt og alle, selv om hun og Gud ved hvor mange søskende nu bor i et frit land.

  Når Oman snakker frihed, mener hun at Islam har frihed til at møve sig ind alle steder og forlange vi skal respektere dens normer.

  Oman udøver psykisk terror mod Danmark, helt efter bogen.

  Kommentar by k.m. — 23. marts 2015 @ 16:30

 18. Når vi ved at København har rødt flertal, og Enhedslisten desværre vokser sig større, er det mærkeligt at Eman, som jeg tidligere fik kaldt Oman, altid render ind i de grimme racister som river tørklædet af hende.
  Det kan i teorien være sket at nogen har forsøgt, men jeg tror det hele er løgn, hun har jo lært hvordan man spiller offerrollen.

  Kommentar by k.m. — 23. marts 2015 @ 17:00

 19. Ja som en hjernedød opstiller til sidste valg for Enhedslisten udtrykte det: “Der kan være 10 millioner flere muslimer i Danmark”. Så der er lang vej endnu.

  Kommentar by Machiavelli — 23. marts 2015 @ 17:31

 20. Vi behøver ikke flere stormoskéer i Danmark, vi har Danmarks Radio
  en minaret oven på den og det sorte IS flag, så er målet fuldt.

  Kommentar by k.m. — 23. marts 2015 @ 17:42

 21. Tv2Lorry’s totalt ukritiske mikrofonholderjournalistik er rystende. Uprofessionelt. Dårligt. Betalt arbejde?
  Jeg betaler i det mindste ikke licens til dem.

  Kommentar by mb — 23. marts 2015 @ 18:13

 22. http://www.tvsyd.dk/artikel/277584:Saa-verden-med-andre-Oejne

  Karina Lorentzen Dehnhart klædt ud som muslim, undersøger fordomme
  om racisme i Kolding.
  Se hendes tur i butikker, det stemmer slet ikke sammen med Eman’s
  beskyldninger om at muslimer bliver dårlig behandlet

  Kommentar by k.m. — 23. marts 2015 @ 20:04

 23. TV 2 er en statsejet tv-station. Den får penge for reklamer og fra tv-distributørerne, som opkræver pengene fra deres deres kunder.

  Kommentar by Niels P. — 23. marts 2015 @ 21:15

 24. Hver gang jeg ser en tørklæde-muslim føler jer min retsbevidsthed krænket.
  Muslimerne og deres offerolle er til at brække sig over.

  Kommentar by Sindsro — 23. marts 2015 @ 22:39

 25. Jeg var der, da Danmarks Nationale Front demonstrerede på Christiansborg Slotsplads. De var cirka 10 mod mange hundreder af Büngers type. De måtte så slås med politiet som sædvanligt

  Kommentar by Josef K. — 23. marts 2015 @ 23:10

 26. #22 k.m.

  Det var sgu et ganske interessant indslag. Jeg blev i godt humør af flere grunde. F.eks da studieværten stiller et godt spørgsmål til sidst.

  Og så lige et tip, da det åbenbart var starten på en slags kampagne, hvor danske kvinder forklædes som muslimaer, for at finde eksempler på danskernes racisme:

  “Muslimerne” skal ikke bare have mørkere hud og tørklæde på. De skal også have brune øjne. Det kan evt. klares med farvede kontaktlinser.

  .

  Fed idé! Den kan måske være med til at aflive myten om, at muslimer konstant chikaneres og diskrimineres i det offentlige rum. Noget der absolut mangler dokumentation på.

  Iøvrigt så har KLD tidligere udtalt sig fornuftigt om muslimers manglende intelligens (såvidt jeg husker).

  Kommentar by Hr. Naturli' — 23. marts 2015 @ 23:25

 27. KDL skulle det være. Karina Dehnhardt Lorenzen.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 23. marts 2015 @ 23:26

 28. Arg! Karina Dehnhardt Lorentzen.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 23. marts 2015 @ 23:27

 29. Hvem sender klager til TV2LORRY?

  Jeg synes, vi skal bombardere dem med skriftlige klager. De skal vide det aldrig skal være OK at bruge venstreekstremister som objektive kilder.

  Kommentar by Dinesen — 23. marts 2015 @ 23:45

 30. Lorry har en public service kontrakt med Kulturministeriet og får derfor penge fra licensmidlerne, som de andre regionale TV2-stationer.

  Kommentar by Træt — 24. marts 2015 @ 08:20

 31. Og morsomt nok har BT i dag en artikel med SF politikeren Karina Lorentzen der bliver klædt ud som tyrkisk kvinde og til hendes skuffelse oplever hun hverken racisme eller at få revet tørklædet af når hun går rundt i København.

  Kommentar by Michel — 24. marts 2015 @ 11:28

 32. Venstrefløjens største problem er, at den er oppe imod selveste virkeligheden, og at virkeligheden altid har det med at trænge igennem, som vand på et paptag…

  Kommentar by Jacob Andersen — 24. marts 2015 @ 12:10

 33. Lidt fra den seneste Pegida demonstration den 23 marts:

  Ifølge modkraft var der omtrent 40 moddemonstranter og de kom helt tæt på den såkaldte ”højreekstremistiske” demonstration. Det førte til slagsmål med politiet og det gav som resultat 10 tilbageholdte, mens politiets officielle tal siger 2 anholdt for gadeuorden. Noget tyder på, at antifascisterne er blevet mere modige i og med, at såkaldte ”aktivister” endog forsøgte at overtage demonstrationspladsen før klokken 18:00.

  Fra Pegidadk:
  GÆSTER
  36 deltog
  11 deltager måske
  Og 618 inviterede

  Kilde: https://www.facebook.com/events/364161207118899/

  Jeg bemærker især tallet 618 inviterede og jeg synes da, det er sørgeligt, at Pegida ikke kan samle bare et hundrede deltagere i gennemsnit, for så ville være der en meget bedre chance for at komme denne radikalt venstreorienterede gadechikane til livs ved at køre dem trætte.

  Men det har da været godt for noget, for Simon Bünger Paulsen med kamera kan ikke være mere end et sted af gangen. Det betyder, at organisationen SIAD har fået mere fred under deres demonstrationer hver anden mandag i Jylland.

  Kommentar by T. H. — 24. marts 2015 @ 12:41

 34. Atter fantastisk flot dokumentation fra Kim Møller. Vi kan ikke undvære den slags mennesker til at afsløre den store mængde løgn, bedrag og manipulation som folk til stadighed får smidt i hovedet af socialistiske og fuldstændig naive journalister og medier.

  Kommentar by Kim Freyberg — 24. marts 2015 @ 14:29

 35. Selvom denne artikel er skrevet i indisk sammenhæng skal det analyseres i et globalt perspektiv. http://wp.me/pCXJT-4wp

  Mindretal i Indian skal ændre deres sind til at udfordre flertal hinduistiske begreber i hvert eneste fod skridt.

  Global intellekt skal overveje at begrænse Islam i arabiske alene. Europa har IITs exlusiveness for europæere, Amerika for Amerika.

  Derfor Israel for jøder og Hindusthan (Indien) for hinduer.

  Islamisk aggression bør kontrolleres globalt.

  Læs dette link: http://wp.me/pCXJT-4wp

  Kommentar by Upananda Brahmachari - HE. — 24. marts 2015 @ 16:32

 36. Som Josef var inde på. Simon Bünger hævder på TV2 Lorry at Rightwings forsøgte at angribe moddemonstranter, og derfor blev anholdt. Enhver der har set billeder fra dagen, vil vide at Rightwings blev angrebet af en større flok venstreradikale, og derfor blev eskortere ud af midtbyen af politiet.

  Kommentar by Kim Møller — 24. marts 2015 @ 17:00

 37. Tager skjold mindretal, hvis nogen ønsker at stikke status for flertallet, der er dårligt både i lov og etik. Global samvittighed bør overveje at begrænse kontrollen af islam i kun arabisk zone. Europa har sit eksklusivitet for europæere, Amerika for amerikansk. Fransk i Frankrig, kinesisk i Kina, tyskere i Tyskland. Derfor Israel for jøder og Hindusthan (Indien) for Hinduer. Islamisk aggression bør kontrolleres globalt, og vi må ikke krydse vores grænser til andre i overensstemmelse hermed. Dette kan være en reel proklamation til oprettelse af global fred i sin positive ende.

  Læs det efter at oversætte til dansk. http://wp.me/pCXJT-4wp

  Stor tak.

  Kommentar by Upananda Brahmachari - HE. — 24. marts 2015 @ 17:17

 38. Det er vel DR-s licensmidler som går til enøjet propaganda uden at man snakker med de -såkaldte- højreorienterede (hvad det så end er for en størrelse) i et debatprogram. Hvor tit har man oplevet DR interviewe folk fra DenDanskeForening, Trykkefrihedsselskabet, Pegida, eller SIAD? Det siger jo sig selv at journalisternes enøjethed og glemsel om hvad man har med at gøre, ikke kan betegnes som andet end hetzene enøjet propaganda i selvfrelst overbevisning. Gider ikke at forholde mig til DR længere.

  Kommentar by Michael Unna — 25. marts 2015 @ 12:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper