25. marts 2015

Folkesocialist tog tørklæde på for at dokumentere danskernes iboende racisme: Projektet mislykkede…

Når en rød fagforening vil sætte fokus på ‘mangfoldighed’, er første indskydelse, at lave en happening der skal dokumentere danskernes postulerede racisme overfor muslimer. Det lykkedes ikke denne gang, formentligt fordi folkesocialistens krænkelsestærskel er rundet af den jyske muld, og hun endnu ikke har konverteret til Islam. Sylwia Siv Tatiana Andersen og Eman Ahmad Mouhammad og Hizb-ut-tahrir kan sikkert hjælpe hende med at fange signalerne, for der er nok at tage fat på. Dannebrog inkluderer eksempelvis et kristen kors, ligestillingen halter. SF’ Karina Lorentzen Dehnhardt på Facebook.

I dag blev jeg sminket, så jeg lignede en tyrkisk kvinde – jeg fik tørklæde på og masser af farve i ansigtet. Formålet var at teste, om jeg fik en anderledes behandling eller så verden med andre øjne efter en tur på gågaden. Projektet var 3F’s. De ville gerne sætte fokus på mangfoldighed – og for mig var det en praktisk test på, om diskrimination finder sted, da jeg jo som udlændingepolitisk ordfører arbejder med dette. Resultatet var, at jeg – heldigvis – fik samme gode behandling i butikkerne som uden mit nye look. Dog er jeg ikke i tvivl om, at der finder diskrimination sted… og det skal vi arbejde videre med.” (Karina Lorentzen Dehnhardt)

(Karina Lorentzen Dehnhardt på Facebook, 23. marts 2015)

Oploadet Kl. 14:51 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/64986/trackback

31 Comments »

 1. En burka ville klæde hende bedre.

  Kommentar by Hodja — 25. marts 2015 @ 15:10

 2. Det er en gang narreværk. Man vil med djævlens vold og magt finde racisme, hvor den ikke er. Var det ikke en ide, at hun passede sit arbejde som MF, men det er nok for meget at forlange.

  Det minder meget om fjolset Elsebeth Gerner Nielsen (radikal), da hun stod ved Holmens Kanal med en fjollet grin og iført samme klovnekostume, mens gebisset stod i kø for at blive luftet. I øvrigt er man ikke racist, fordi man fravælger muslimer! Hvem ønsker at omgås voldsmænd og lettere retarderede ignoranter!
  De fleste muslimers adfærd, ligger udenfor civiliserede menneskers fatteevne.
  Vi kan også konstatere, at Muslimer er for rigtig manges vedkommende indavlede, grundet utallige generationers fætter/kusine ægteskab (igennem 1400 år), hvorved den genetiske arvemasse utvivlsomt har taget skade. Endvidere efterlades man med indtrykket af, at mange muslimer er genetisk disponeret for trusler og vold – eller født med et gen -, der gør dem evigt utilpassede, for uanset hvor de slår sig ned, så lægger de sig ud med det omgivende samfund. Det være sig egne trosfæller, eller såkaldte vantro.

  pugna pro patria

  Kommentar by der Adler — 25. marts 2015 @ 15:18

 3. (Hodja helt enig) Føj for en klam sæk, her burde burka tvang være et absolut krav.

  Kommentar by Fritz — 25. marts 2015 @ 15:19

 4. Del II: 3F sender endnu en folkesocialist ud på gaden, denne gang går turen til Nørrebro, iført davidstjerne og kalot. Sæt igang..

  Kommentar by Geert — 25. marts 2015 @ 15:23

 5. Jeps, for facts er ikke facts hvis de ikke understøtter vores holdninger 😃

  Kommentar by Lundahl — 25. marts 2015 @ 15:26

 6. Alle andre end Fremskridtspartiets og Dansk Folkepartis vælgere sejrede ad helvede til, MEN DANMARK TABTE.

  Kommentar by Fritz — 25. marts 2015 @ 15:27

 7. Netop, selvfølgelig blev hun diskriminere. Hun kender bare ikke den islamiske kode for diskriminering. Et par samtaler med den lokale garde af bydelsmødre vil hurtigt få blodet til at koge på en folkesocialistisk “race baiter”.

  Kommentar by Santor — 25. marts 2015 @ 15:40

 8. Så at testen ikke viste det forventede, gør ingen forskel og ændrer ikke hendes holding?

  Og hun sidder i folketinget…

  Kommentar by mb — 25. marts 2015 @ 15:41

 9. Idiot.

  Kommentar by Spinner — 25. marts 2015 @ 15:44

 10. På facebook kan man se at der er mange der opfordrer hende til at tage turen ned af nørrebrogade klædt ud som jøde istedet for, det er da altid noget at folk ikke æder det råt.

  Og så er der en muslim der skriver at folk ikke skal blande sig i om hun går med tørklæde, det er jeg faktisk enig med hende i. Folk må gå i burka eller være nøgne hvis de vil for min skyld. Hun skal så til gengæld heller ikke blande sig i om jeg vælger at opfatte hende som en missionerende fundamentalist for en modbydelig religion og politisk ideologi, for det er hvad hun og alle andre med det tørklæde (børn undtaget) signalerer, og grunden til at danskerne bliver yderst skeptiske overfor dem.
  Eller “racistiske” som de siger hos danmarks mindst troværdige fagforening..

  Kommentar by Per — 25. marts 2015 @ 15:49

 11. Total fiasko, men det forhindrer ikke Karina i at fortsætte i sin TRO.

  »Resultatet var, at jeg – heldigvis – fik samme gode behandling i butikkerne som uden mit nye look. Dog er jeg ikke i tvivl om, at der finder diskrimination sted, når det kommer tættere på, fx om man personligt ville ansætte Ali eller leje sin bolig ud til ham. Det findes der desværre en række praktiske eksempler på, og det skal vi arbejde videre med,« skiver Karina Lorentzen efterfulgt af hashtagget »nejtildiskrimnation‬.«

  http://www.bt.dk/politik/klaedt-ud-som-muslim-kan-du-kende-denne-toppolitiker

  Kommentar by tavsen — 25. marts 2015 @ 16:37

 12. Helst spændene bliver spændende når enhedslistens Per Clausen skal stå vagt ved en bat mitzva nær ved Mølner Parken.

  Kommentar by Helmut Kohl — 25. marts 2015 @ 16:37

 13. “Dog er jeg ikke i tvivl om, at der finder diskrimination sted…”

  Der er bare ingenting at stille op, når en venstrefløjser lever i sin fastlåste drømmeverden om de gode og de onde.

  Men hvis venstrefløjseren skal ned på niveau med en muslim i krænketheds-sensibilitet, kræver det den særlige muslimske opdragelse og religion, hvor den ‘andens skyld’ er en nærværende belastning overalt og altid.

  Der har nemlig aldrig været en Jesus forbi for at påtage sig alverdens skyld på sine skuldre, så alle lider af skyld-paranoia, renhedsvanvid gerningsretfærdighed og selvgodhed.

  Kommentar by traveler — 25. marts 2015 @ 17:40

 14. Nej, der er intet, der kan ændre hendes tyrkertro.

  På hendes facebook slettes der.

  Sanne skrev et indlæg

  Du må virkelig sprænge denne meningsmåling.

  Er politikere mere optaget af at være med i TV-shows end at repræsentere vælgerne?

  88% JA

  men det er gemt her til evig tid.

  https://archive.today/Pm6vC

  Kommentar by tavsen — 25. marts 2015 @ 17:58

 15. Undskyld.

  Nu er det indlæg af Sanne der igen

  Kommentar by tavsen — 25. marts 2015 @ 18:00

 16. Karina øvelse gør mester. Du må ikke give op. Det ligger jo derude og venter på at blive åbenbaret.
  Med 3F som hjælper, er du i gode saglige hænder.

  Kommentar by Menig 442 — 25. marts 2015 @ 18:03

 17. Med eller uden tørklæde, så er hun en trist kost at se på!

  Kommentar by - by Proxy - — 25. marts 2015 @ 18:24

 18. Hun må bare være d trash drømmepige.

  Kommentar by klaus j — 25. marts 2015 @ 18:27

 19. Trist og kedelig at se på, hun ligner shansen de skulle begge 2 have
  burka på,så man var fri for at se deres fjæs. Godt hun ryger ud af
  folketinget næste gang.

  Kommentar by Jytte Jacobsen — 25. marts 2015 @ 19:40

 20. Finder det lidt morsomt at nederst i kommentarboksen på Facebook, begynder der at dukke beskeder op fra tyrkiske kvinder som føler sig krænket af at Karina beskriver sin udklædning som værende tyrkisk, men at de mener at det helt klart er islamisk og det vil de ikke stå for.

  TC Tülay Çırpılarlı Petin >> “Hi, Let me inform you that I am a Turkish woman and don’t dress like the one you dressed. It is not Turkish style, it is Islamic style. You can not categorised Turkish woman like that. Sincereley” <<

  Karina er selvfølgelig hurtig på tasterne og er enig, men at det ikke er hendes skyld men ?instruktøren? i stedet for; hvis hun er så overbevist selv hvorfor gjorde hun ikke noget ved det og lavede noget research fra egen hånd? Måske er det derfor hun er så langt fra virkeligheden, hun sidder bare i en boks og får meldinger tilbage som er modsat hvad der virkelig sker, lidt ligesom Hitler og hans sidste dage i bunkeren.

  Kommentar by Kim — 25. marts 2015 @ 20:17

 21. Minder mig lidt om en trans jeg lettere påvirket var på vej hjem til i Amsterdam for nogle år siden, til vi kom ud under en gadelygte, så daffede jeg af…
  “An artist needn’t be a clergyman or a churchwarden, but he certainly must have a warm heart for his fellow men.”, van Gogh.

  Kommentar by Most — 25. marts 2015 @ 21:34

 22. http://landsbytossen.dk/?p=3473

  Kommentar by Peter Buch — 25. marts 2015 @ 23:31

 23. http://www.uriasposten.net/archives/64986/comment-page-1#comment-3665678
  21

  Your comment is awaiting moderation.
  Minder mig lidt om en trans jeg lettere påvirket var på vej hjem til i Amsterdam for nogle år siden, til vi kom ud under en gadelygte, så daffede jeg af…
  “An artist needn’t be a clergyman or a churchwarden, but he certainly must have a warm heart for his fellow men.”, van Gogh.
  Kommentar by Most — 25. marts 2015 @ 21:34

  Kommentar by Peter Buch — 25. marts 2015 @ 23:33

 24. @ 4 Geert
  Ja Holger K med Davidsstjerne og kalot!

  Kommentar by Robert R — 26. marts 2015 @ 06:19

 25. Det stunt var aldrig gået i Sverige, der er jo rendyrket racisme. Jf. Blackface- farcen fra Malmø.

  Kommentar by Thomas — 26. marts 2015 @ 07:33

 26. Og hvis hun og alle de gode så fandt racisme, hvad ville hun så gøre ved det? Hvad ville hun gøre ved undertegnede, der under ingen omstændigheder har ønsket landet fyldt op med fremmede krigeriske bistandsklienter?

  Jeg er uden tvivl racist, for jeg er sikker på at arabernes race er en ulykke her i Danmark som andre steder. Man skal være blind for ikke at kunne se det allerede nu – og hvordan ender det så ikke?

  Lad os få debatten ind til sagens kerne. De røde ønsker at ødelægge Danmark med indvandring. De blå er ligeglade, bare de kan få nogle fede ben at gnave på.

  Det er svært ikke at være racist.

  Kommentar by Svend — 26. marts 2015 @ 10:48

 27. @ Forstår ikke helt kommentarene. Hun skriver jo netop at hun heldigvis IKKE blev udsat for nogen ubehagelige oplevelser, så hun gengiver vel virkeligheden som den blev oplevet.

  Jeg er bekendt med racisme rettet imod venner og kollegaer af anden etnisk herkomst (som i parantes bemærket ikke er religiøse overhovedet). Det er ikke fordi det ikke findes. Stort set alle danskere med lidt kulør vil kunne nikke genkendende til det.

  Gør det så alle danskere til racister? Naturligvis ikke! Men der skal kun nogle enkelte til at ødelægge det for de andre, som vi på venstrefløjen plejer at sige :-)

  Kommentar by Anonym — 26. marts 2015 @ 10:50

 28. @ Forstår ikke helt kommentarene.

  Hun skriver jo netop at hun heldigvis IKKE blev udsat for nogen ubehagelige oplevelser, så hun gengiver vel virkeligheden som den blev oplevet.

  Jeg er bekendt med racisme rettet imod venner og kollegaer af anden etnisk herkomst (som i parantes bemærket ikke er religiøse overhovedet). Det er ikke fordi det ikke findes. Stort set alle danskere med lidt kulør vil kunne nikke genkendende til det.
  Gør det så alle danskere til racister? Naturligvis ikke! Men der skal kun nogle enkelte til at ødelægge det for de andre, som vi på venstrefløjen plejer at sige :-)

  Kommentar by Anonym — 26. marts 2015 @ 10:51

 29. Først da Karina kom hjem forstod hun, hvad det er med muslimaer og overgreb, for så sagde Preben: “Prøv at se, nu er jeg også muslim”, og så gav han hende et lag tæsk, og bagefter skulle hun stå til rådighed. Så nu er Karina sig selv igen. Snip snap snude.

  Kommentar by Nils — 26. marts 2015 @ 11:10

 30. Projektet var 3F’s!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Besynderligt, hvordan fagforeningerne falder deres danske medlemmer i ryggen.

  Men de får deres velfortjente straf

  http://www.ugebreveta4.dk/lo-om-15-aar-er-kun-hver-anden-medlem-af-en-fagforeni_20027.aspx
  LO: Om 15 år er kun hver anden medlem af en fagforening 25. marts 2015

  Kommentar by tavsen — 26. marts 2015 @ 11:53

 31. Ikke en post om Karina uden at minde om dette citat:

  Her er hvad Karina Lorenzen Dehnhardt retsordfører for SF sagde til allersidst(hvilket jo var yderst heldigt, så der ikke kunne blive boret deri) i P1 Debat 23/9 2009, hvor hun så vidt jeg husker dis-kuterede kriminalitet, måske også uddannelse blandt unge med anden etnisk baggrund, med Martin Henriksen DF.
  Her er det ordret hvad hun sagde:

  “Du må også huske på at mange af dem er mindre begavede!”

  Og da hun jo var i studiet som repræsentant for SF og deres politik, må det jo være hendes egne holdninger hun der giver udtryk for, da SF (og alle andre partier for den sags skyld) ikke vil/må vide,tænke, mene og aldrig nogensinde sige noget så afskyvækkende racistisk.

  http://www.uriasposten.net/archives/33314

  Kommentar by Hans Und — 29. marts 2015 @ 06:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper