26. marts 2015

Besynderligt, at “… man ikke har en klarere opfattelse af, hvorfor nogle lande er fattige og andre rige.”

Læserbrev af Mogens Camre i Jyllands-Posten – Danmark er et socialkontor.

“Det tilstundende valg har fået regeringen til at fremkomme med forslag om, at de mange tusinde flygtninge, som strømmer til Danmark, skal arbejde for de ydelser, de modtager. Regeringen vil skabe job til 30.000 flygtninge i løbet af de næste to år.

Det er klart, at forslaget intet har at gøre med beskæftigelse i dansk forstand. Det handler alene om at bilde danskerne ind, at velfærdsstaten ikke er i fare på grund af de mange nye klienter.

Hverken regeringen eller de mange, som lever højt på at servicere flygtningene, vil indrømme, at de udmærket ved, hvorfor Danmark er en flygtningemagnet. Det er vi, fordi et politisk flertal har besluttet at give flygtningene den højeste levestandard, der kan opnås af mennesker, som ikke kan arbejde, som man gør i et højtudviklet land.

Det er besynderligt, at vi i et land, hvor alle dog har mindst ni års skolegang, ikke har en klarere opfattelse af, hvorfor nogle lande er fattige og andre rige. Det handler altovervejende om lysten og evnen til at arbejde. Det handler igen om en kultur – i Vesteuropa hersker den protestantiske arbejdsmoral, i Sydeuropa tager man tingene noget mere afslappet, og i den arabiske verden sætter man en ære i ikke at bestille noget. Som følge af den almindelige mangel på demokrati, organisation, hæderlig administration og fred – det sidste også afhængigt af de tre første mangler – er uddannelsen underlødig og stort set uden værdi i den vestlige verden. …

Regeringen og pressen fabler om udenlandske civilingeniører og læger, som skal dække behov i Danmark. Det er igen renlivet vinduespynt. Kun ganske få af de pågældende har en uddannelse, som kan sammenlignes med de vestlige titler. … Derfor er regeringens beskæftigelse af flygtninge blot en ny måde at bogføre udgifterne til flygtningene på. Det er skatteyderne, som skal betale for, at de pågældende skal i arbejde i overflødige job, som ikke bidrager til produktionen og derfor heller ikke kan dække nogen udgifter.

Kun socialdemokrater og rene ignoranter kan bilde sig selv ind, at der er noget at spare på regeringens nye idé. Der er tværtimod tale om, at danske ledige skubbes længere ud i ledighedskøen. Jeg spekulerer på, hvad der er galt med de mennesker, som stemmer på denne regering.”

Oploadet Kl. 15:46 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/64998/trackback

17 Comments »

 1. Hvis man vil vide hvorfor nogle lande er fattige og andre rige kan man begynde med David Landes “The Wealth and poverty of nations” eller Alistair Macfarlane “Making of the mordern World”. Den 3.verden er en terminal patient og folk fra den det samme.

  Kommentar by Thorsted — 26. marts 2015 @ 15:52

 2. @ 1.

  Og når så de har læst din reference kan de fortsætte med Lynn & Vanhanens IQ and the Wealth of Nations. http://fr.wikipedia.org/wiki/IQ_and_the_Wealth_of_Nations

  Ikke at det er en større overraskelse – Det eneste, der overrasker mig, er at et flertal af politikere er så ondsindede landsforrædere, at de har nedkaldt denne ulykke over Danmark.

  Kommentar by Svend — 26. marts 2015 @ 16:05

 3. Den tredje verden har et tankesæt der forhindrer dem i at kunne tænke klart og forud. Ligeledes mangler de et moralsk og social kodeks så de kan fungere med deres medmennesker. Den tredje verden mangler ligeledes hygiejniske standarder der forhindre smitte af sygdomme, bakteria mv.

  Kommentar by Jens R — 26. marts 2015 @ 16:08

 4. Hvis man fra dag 1 gør flygtninge til indvandrere, og ikke bestræber sig på at få dem tilbage, men med det samme skaffer bolig (hvis muligt), børn i skole, og diverse ydelser, så kommer vi virkelig på skideren.
  De fleste kommer uden nogen form for uddannelse, og med en “kultur” der er fremmedartet for vestlig tankegang, for nu at blive i det blide sprogbrug.

  Ud fra dette kan man altså konkludere, at det bare gælder om at komme ind i landet og sige man er forfulgt, resten kommer af sig selv. I realiteten er dørene pivåbne, og danskerne skal bare blive ved med at betale for verdens bedste velfærdsherberg.

  Ufatteligt at man ikke efter 4-årtiers fejlslagen politik, ikke har lært af lektien. Ønsker danske politikere virkelig, at vi på sigt skal sammenligne os med de krigshærgende og undertrykte lande i Mellemøsten?

  Da vi i år skal til valg, så mener jeg at alle politikerne skylder os vælgere en forklaring på hvorfor Danmark skal underminerer indefra? Når vi skal betale udgifterne, har vi også krav på en forklaring, det tilsiger al anstændighed, nok brugt forkert i forhold til ridderne af den gyldne ordstrøm.
  Men jeg venter spændt!

  Pugna pro patria

  Kommentar by der Adler — 26. marts 2015 @ 16:18

 5. Fejl -Der skulle står Alan Macfarlane http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Macfarlane

  Kommentar by Thorsted — 26. marts 2015 @ 16:20

 6. @der Adler
  Jeg er selv nået til den konklusion, at dette handler ikke om, at hjælpe mennesker. Det er et rent ideologiske projekt som i sin ånd er egalitært som kommunismen. Vores måde, at leve på er ikke legitim som længe andre ikke lever på samme måde. Det er de tolerantes intolerance.

  Kommentar by Thorsted — 26. marts 2015 @ 16:24

 7. Camre lægger ikke fingrene imellem, og hans manglende diplomatiske sans til trods, har han som regel ret.
  Som frafalden socialdemokrat er han ualmindeligt hadet på venstrefløjen og hos de radikale, men i særdeleshed hos socialdemokraterne.

  Kommentar by Robert R — 26. marts 2015 @ 17:09

 8. Mogens Camre, Søren Krarup og Mogens Glistrup var vel de tre første offentligt kendte danskere, der gjorde opmærksom på, at indvandringspolitikken styrede os mod en katastrofe.

  30 år senere er debatten mere omfattende, og venstrefløjens retorik i nogen grad justeret. Men Danmark styrer stadig mod den samme katastrofe, og vi er selvfølgelig kommet langt tættere på den.

  Hvis der er etniske danskere i live om 50 år, og hvis de har adgang til historiske kendsgerninger, f.eks. fra Uriasposten, vil de rive sig i håret og spørge: Hvordan fanden kunne I, der skulle forestille at være voksne og ansvarlige dengang, lade det ske?

  Kommentar by Crass Børsting — 26. marts 2015 @ 17:41

 9. Enig, 7.Robert R. Jeg forstår ikke, hvorfor Mogens Camre er så hadet på venstrefløjen. Jeg var selv engang medlem af socialdemokratiets 10.kreds og jeg mødte mange fornuftige socialdemokrater. Mødte ikke Mogens Camre dengang, men synes jeg var på linje med ham kan jeg huske. Det føler jeg sådan set stadigvæk.
  Jeg har ikke skiftet mening og valgte dengang socialdemokratiet, fordi de ikke abonnerede på marxismens ondskab, som jeg mødte dengang på universitet, hvor der blandt marxisterne garanteret var nogle, der gerne ville udføre massemord for ’sagen’.
  Der er efter min mening noget galt med venstrefløjen og jeg har aldrig kunnet forstå deres dødsdrift som ret beset minder om den, vi finder hos Islamisk Stat.
  Jeg tror, der er alt for mange, der ‘har lagt fingre imellem’ fordi marxismen har haft overtaget over alle i over hundrede år.
  Det må bare holde op nu, hvor lejrene er åbnede og alle ligene er gravet op.
  Vi kom igennem en vellykket af-nazificering efter nazismens endeligt.
  Det trækker af grunde jeg ikke forstår ud med en af-marxificering efter marxismens endeligt.
  Se blot hvordan Enhedslisten stadig fører sig frem…

  Kommentar by A-mad — 26. marts 2015 @ 17:44

 10. Camres beskrivelse af mellemøstlige uddannelser er helt korrekt. Hverken “civilingeniører” eller “læger” kan gå direkte ind i danske jobs. Det ved enhver undtaget “røde” politikere. Lad så dem (og journalister) komme under kniven hos en syrisk “læge”.

  Kommentar by Tempus Fugit — 26. marts 2015 @ 17:47

 11. De fleste borgerlige partier ønsker import af billig arbejdskraft og løndumping. De røde partier ønsker import af kommende stemmekvæg. Det eneste parti der ønsker indvandring af færre udlændinge(primært fra menap-stater) er DF. Det ville være endnu bedre med et stop for ikke-vestlig masse-indvandring.

  Kommentar by F. Jensen — 26. marts 2015 @ 18:54

 12. F. Jensen
  Jeg tror faktisk ikke på din analyse. Billig arbejdskraft er de ikke. De færreste arbejder. Jeg tror simpelhed det hele hviler på dumhed og klicheer. Der er ingen større indsigt eller analyser bag det.

  Kommentar by Thorsted — 26. marts 2015 @ 19:34

 13. -> Thorsted #1 15:52

  “Den 3.verden er en terminal patient og folk fra den det samme.”

  Logisk set helt enig. Men i betragtning af den enorme befolkningstilvækst i mellemøsten, Pakistan, Bangla desh og subsahara kan den 3. verdens dødskamp desværre strækkes til det nærmest uendelige og i mellemtiden udrydde os andre.
  Indtil videre går det jo godt for dem…

  Vores eneste håb er, at muslimer udrydder muslimer, det er de jo ret gode til. Desværre er udryddelsesraten ikke tilstrækkelig i forhold til fødselsraten.

  Selv Hitler indså dette for nazi-Tyskland og indførte derfor Lebensborn-programmet. Der skal fødes flere for at afløse de døde. Det lykkedes heldigvis ikke for nazisterne, men det vil demografisk set lykkes for muslimerne, så længe dovne politikere i Danmark og resten af Europa læner sig op ad konventioner, skabt i og til en anden tid og i en anden ånd.

  Stop for indvandring/tilvandring/flygtninge her og nu. Muslimer må slå hinanden ihjel, til de lærer at leve i samdrægtighed og fredelighed med hverandre.
  Omend det nok forudsætter en oplysningstid på linje med vestens. Ind til da må de blot isoleres i deres egne lande.

  Af samme årsag må vesten holde sig væk fra muslimers indbyrdes krige. Lad dem dog endelig slagte hinanden, omend det ikke er rart at se på.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. marts 2015 @ 20:59

 14. …og Danmarks Forsvar er netop tænkt som et forsvar for Danmarks grænser, ikke tiltænkt offensive roller i muslimernes interne myrderier, omend det gør ondt at se på det.

  Uagtet hvad Vesten gør, vil muslimistanerne myrde løs på hinanden uafbrudt.
  Se blot på Afghanistan, hvor Vesten har været siden 2001 og stadig er der, mens Taleban, der nu tilhører IS, overtager mere og mere mens Vesten gradvist trækker sig ud.

  Afghanistans nye præsident har netop anmodet USA om at bevare USA’s ca. 10.000 mand i landet, hvilket aldrig vil gøre nogen forskel og forslår som en skrædder i helvede.

  Kommentar by Henrik Petersen — 26. marts 2015 @ 21:08

 15. Og fandme om ikke det hele igen kører mod en rød regering efter et valg – Årsagerne er mange og vi kender dem alle godt, da de dagligt vendes her på Uriasposten og i andre fora.
  Men at folk kan glemme det der skete de første par år efter 2011 er simpelthen mageløst..Hvis landsforræderne vinder igen – så har vi fandme også fortjent det…Som et fly ført af galninge suser vi med 700 km/t mod en bjergvæg …og folk skriger kun i det sidste minut inden det går op for dem hvad der sker – Bum!

  Kommentar by Black Watch — 26. marts 2015 @ 21:44

 16. Vi ville nok kunne klare os bravt i det lange løb, med et par klare og utvetydige forbud. Nemlig forbud mod islam og forbud mod skatteopkrævning. Hvis man oven i hatten afskaffede 99,99 % af de tåbelige love, politikere vedtager, ville vi ende med et godt og sundt samfund at leve i.

  Kommentar by Nielsen — 27. marts 2015 @ 00:18

 17. https://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE

  Kommentar by Hodja — 27. marts 2015 @ 17:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper