29. marts 2015

Poul Madsen, chefredaktør, Ekstra Bladet: Tidl. medlem af Danmarks Kommunistiske Ungdom i Esbjerg

Jeg køber ikke Ekstra Bladet, hvis jeg kan undgå det. Det skyldes ikke at chefredaktøren tilfældigvis hedder Poul Madsen, for egentligt så er han jo kun marginalt ringere end den gennemsnitlige redaktør. Herunder lidt fra en tekst af Jarl Cordua tilbage fra 2010.

“Poul Madsen har markeret sig som politisk reporter. Fx med det berømte/berygtede kælne ’solointerview’ for nylig med Helle Thorning-Schmidts mand Stephen Kinnock, hvor der blev slået ny banerekord i mikrofonholderi. … At komme på forsiden af EB er – sat lidt på spidsen – en skæbne, der er nogenlunde ligeså ’slem’ som at komme på forsiden af Femina eller Euroman. Tænk at det er kommet så vidt!

Men hov! Det er i øvrigt ikke helt rigtigt. For Poul Madsen har faktisk beskæftiget sig med seriøs politik. Som helt ung omkring 1980 var ‘lille Poul’ – efter mine oplysninger – medlem af DKU- Danmarks Kommunistiske Ungdoms afdeling i Esbjerg. Det var dog hans ældre bror, der kørte den lille lokalafdeling af ‘det unge sejrende proletariats’ spydspids, mens lille Poul gik til hånde i kampen for socialismens endelige sejr.

Derfor giver det god mening, når Ekstra Bladets lederskribent i dag onsdag giver udtryk for, at der ikke er noget at komme efter Ole Sohn. Han skal slet ikke sone noget som helst, forstår man på lederen.”

Oploadet Kl. 15:14 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/65074/trackback

8 Comments »

 1. Det er måske årsagen til at Danskernes Parti blev udsat for en massiv hetz og løgnekampagne fra Ekstra Bladets side i 2013?

  Aldrig før i mit liv har jeg oplevet en så partisk dækning af et nyt politisk parti i Danmark. Madsen udtalte til presselogen på TV2, at man på EB ikke rådgiver folk i forhold til hvad de skal stemme på. Men han skrev jo netop i sin leder kort før stemmeafgivningen ved sidste kommunalvalg, at man skulle holde sig væk fra Danskernes Parti. Fyldte manden danskerne med løgn for åben skærm?

  Poul Madsen: “DET MÅ IKKE ske. I morgen er en god dag til at møde op i stemmelokalerne og undlade at sætte kryds ved Danskernes Parti – så det bliver klart, at partinavnet er uden kontakt med virkeligheden.”

  Begrebet løgnepresse får endnu engang stor betydning i vores del af verden.

  Kommentar by Niels — 29. marts 2015 @ 15:29

 2. Poul Madsens bror hedder Jens Otto Madsen og sidder i hovedbestyrelsen for det islamofile fascistparti Einheilslizten.

  Som det fremgik af kommentar i forrige postering så er han gift med en anden løgnerjournalist, Marie Louise Toksvig.

  Kommentar by Hans Und — 29. marts 2015 @ 17:02

 3. Hvis man er den skadefro type, kan det anbefales at se dokumentaren Ekstra Bladet uden for citat. Det blad tager vand ind, Oplagstallet rasler ned, og man får indtrykket af at luderannoncer og stats-støtte næsten er det eneste der holder skibet ovenvande.

  Kommentar by Geert — 29. marts 2015 @ 17:27

 4. De har lige lanceret “ekstra bladet radio”, det er ved at være et desperat foretagende. Kigger man på eb.dk på et hvilket som helst tidspunkt på en hvilken som helst dag forstår man hvorfor.

  Kommentar by Per — 29. marts 2015 @ 17:47

 5. De røde bæster er overalt. Danmark kan ikke bevares hvis ikke vi får destrueret disse røde svin. Sådan er det bare!

  Kommentar by Jesper — 30. marts 2015 @ 08:38

 6. TV2 presselogen ender altid i enig rygklapperi, det kan man tillade sig fordi man modtager statsstøtte, derfor er der stille omkring landbruget, de skal ikke kritiseres for landbrugsstøtte det kunne ramme tilbage som en boomerang, nationens tilstand bliver konstant forløjet til fordel for de socialistiske kommunistiske vælgere og deres politikere.

  Kommentar by emmagad — 30. marts 2015 @ 10:46

 7. For nylig sagde Karsten Holt Hansen fra Jylland Først at der slet ikke er behov for Løgnepressen. På internettet er der rigeligt med velskrivende folk parat til gratis at videreformidle oplysninger. Med papiravisernes afvikling løser problemet med de professionelle bladsmørere derfor sig selv, hvis de ikke på nettet kan skaffe sig finansiering til deres agenda.

  Kommentar by perhag — 30. marts 2015 @ 12:09

 8. Ifølge kommunist-svinene er folk fra DF at sammenligne med jøderne op til WW2. De skal hånes og latterliggøres 24-7 i alverdens medier; tv, radio & aviser. Disse undermålere fra DF skal ikke have mening når fornuftige folk taler, hedder det mellem linjerne.
  Samme forhold gælder DF’s søster- & broderpartier i udlandet, Sverigedemokraterne, Front Nationale m.fl.
  Ifølge Poul Madsen er EB’s oplagstal faldet til en femtedel på ca. 20 år. I samme periode er antallet af journalister på EB nærmest fordoblet. WHAT? Hvis ikke det store tavse flertal af skatteydere var tvunget til at finansiere dette vanvid, ville EB stoppe dags dato.
  Folk burde kun give mediestøtte til dem de gider modtage informationer fra, alt andet er vold.
  Tumpernes tidsalder er snart forbi.
  Løgnerpressen buldrer mod endestationen med ekspresfart………

  Kommentar by mister jones — 30. marts 2015 @ 15:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper