29. marts 2015

Valg i Nigeria: Kristne Yola på flugt fra Boko Harem – “Jeg vil stemme på en… fra min egen religion.”

Lørdag var der valg i Nigeria. Nigerianerne kunne vælge mellem fjorten kandidater, men reelt var det en kamp mellem muslimske Muhammadu Buhari og den siddende kristne præsident Goodluck Jonathan, med kristen-udrensende Boko Harem på sidelinien. Fredag aften rapporterede Rasmus Tantholdt fra en flygtningelejr, og her opridsede kristne Yola sagens kerne.

(Kristne Yola på TV2 Nyhederne, 27. marts 2015 kl. 19.00)

“At Boko Haram er en muslimsk gruppe, har også haft effekt på debatten i den øvrige valgkamp. Retorikken mellem kristne og muslimer er meget skarp, og Rasmus Tantholdt fortæller, at de fleste vælgere vil stemme ud fra deres religiøse overbevisning i stedet for deres politiske holdninger.” (TV2 Online, 27. marts 2015)

“Blood, language, religion, way of life, were what the Greeks had in common and what distinguished them from the Persians and other non-Greeks.” (Samuel P. Huntington, 1927-2008)

Oploadet Kl. 15:55 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/65079/trackback

7 Comments »

 1. Boko Haram, ISIS, al-Qaeda, al-Nusra, al-Shabaab osv osv! Hvorfor kan Vesten ikke se, at det er islam, den er gal med – over- hele kloden? Man fatter det ikke.

  Alle disse grupper forsøger nærmest at overgå hinanden i grusomhed. Obama har fornyligt bedt kongressen om at undlade at bruge ordet ‘islam’ sammen med terror, men mig bekendt er ovennævnte grupper da ikke katolske…vel??..

  ‘Retorikken mellem kristne og muslimer er meget skarp..’, citeres en kilde i artiklen. “Retorikken”?? Øh, muslimske Boko Haram har dræbt i titusindvis af kristne i Nigeria de sidste år, og deres seneste grusomme påfund er, som Tantholdt rapporterede, at de saver de kristnes hoveder af med en sav, og de begynder i nakken. Djævledyrkende muslimer! Typisk TV2 at forsøge at nedtone, at muslimer syd for Sahara forsøger at udrydde alle kristne. Når de begynder nord for Sahara, så vil medierne stadig tie.

  Kommentar by Dhimmi — 29. marts 2015 @ 19:53

 2. Uanset hvilke kunstige (lande)grænser, politikerne tvinger folk til at leve indenfor, herunder Menneskerettigheds- og Flygtningekonventionen og den Europæiske Union, så holder folk sig til de naturlige fællesskaber skabt i løbet af historiens gang i stedet for politikernes falske fællesskaber (“menneskeheden”), der kun skaber fragmenterede, kosmopolitiske abstraktioner med deraf følgende evt. voldelige konflikter.

  Kommentar by barfbag — 29. marts 2015 @ 21:04

 3. Her en video, som jeg ikke orker/tør at se, for jeg har læst kommentarerne. Men den viser Djævelens egne tjenere på arbejde. http://shoebat.com/2015/03/28/leaked-video-shows-a-muslim-man-rejects-islam-and-converts-to-christianity-muslims-then-capture-him-and-horrifically-slaughter-him/

  Kommentar by Dhimmi — 29. marts 2015 @ 22:43

 4. >3 Dhimmi
  Shoebat blev opdraget til jihad, han er oprindelig muslim. I stedet for at fravælge islam, har han valgt den næstbedste overtro. Han har for mig at se, ikke gjort andet, end at skifte den gud han missionerer for.

  Kommentar by Nielsen — 30. marts 2015 @ 00:09

 5. Det er positivt at der findes billedlig dokumentation af menneske ofringer begået af islamister anno 2015 med deres religions velsignelse, disse optagelser burde vises i de skatteyder betalte medier, dog med censur for unge under 18 år, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 30. marts 2015 @ 10:39

 6. ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/boko-haram-har-draebt-7300-civile-siden-sidste-aar/5503093

  Kommentar by Liva — 30. marts 2015 @ 18:30

 7. Emmagad

  Ophæv mindstealder for tiltale og eventuel straf, afskaf censur.

  Kommentar by Peter Buch — 30. marts 2015 @ 21:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper