29. januar 2009

Træk af multikulturen, Frydenlund Skole

Multikulturen koster på flere måder. Havde jeg stadig boet på Høgevej i det vestlige Århus, så ville mine børn være blevet ramt af den multikulturelle symptombehandling, der i Århus inkluderer skolelukninger, herunder af Frydenlund Skole. Tidligere på måneden kunne Jyllandsposten berette, at skolen var raseret af hærværk (6/1-09), og mon ikke gulstensbygningerne gradvist forfalder, så politikere en dag kan argumentere for nedrivning. Bygningerne var nu aldrig problemet.

Fra artiklen (JPs foto-serie her).

Den nedlagte Frydenlundskolen i Århus V er for 11. gang på et halvt år blevet udsat for hærværk. ”Fuck Politi”, ”Fuck Gellerup Perker” og ”Fuck Israel” er nogle af de slagord, der er blevet malet på skolens bygninger, vinduer og læskure mellem mandag eftermiddag og tirsdag morgen.

Skolen i det vestlige Århus blev senest udsat for hærværk i december, da talrige ruder blev knust.

Teknisk serviceleder Ove Mikkelsen vurderer, at det kommer til at koste mindst 50.000 kr. at udbedre denne uges graffitihærværk.”

Jeg tog et smut forbi et par dage efter. Graffittien var omhyggeligt fjernet – ruderne var ikke udskiftede, det ville også være dumt at gøre før vinterferien.

Oploadet Kl. 18:30 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6510/trackback

8 Comments »

 1. Perler koster som bekendt mange penge – specielt de ægte.

  Kommentar by Anna Lyttiger — 29. januar 2009 @ 20:30

 2. I Sverige brander der en skole om dagen.

  Det er samme trend som vi ser herhjemme, og nej det er ikke fordi de keder sig, det samme ses over hele Europa, i Frankrig har islam fået øgenavnet ‘Bilbrander kulten’, mon ‘Skolebrander kulten’ klinger herhjemme? de er virkeligt epistofober, aviserne taler nu om at sprede dem til andre skoler, fordi de halter bagefter i alle fag, Rødfascisterne vil med andre ord trække resten ned på samme niveau samtidig med at de gør dem til ofre, fratager dem skylden, og undgår spørgsmålet om pædogernes totale inkompetence, eller værre er, fejlen at de overhovedet er iblandt os.

  Snaphanen: Low-Tech Terror
  snaphanen.dk/2009/01/28/forbud-mod-islamiske-t%C3%B8rkl%C3%A6der-pa-alle-offentligt-ansatte-nu/

  Er der ingen ende på Rødfascisternes stupiditet.

  Kommentar by Rolf Krake — 29. januar 2009 @ 20:34

 3. Trist at danske skoler må lukke ned qua multikulturen og multikulturens hærgen. Hvilket kulturtab at lokale danske folkeskoler må lukke.
  Bare skoleødelæggelserne nu ikke breder sig som rine i vandet til andre skoler.

  Kommentar by Johansen — 29. januar 2009 @ 23:08

 4. Metroexpress fra torsdag har en lille historie om udviklingen i malmå – et skræmme eksempel som selv blandt svenskerne giver anledning til bekymring.
  De ved dog ikke hvad de skal gøre, og den oplagte løsning er der ingen der tør sige, så udviklingen forsætter indtil den dag katastrofen for alvor indtræder – hvem ved måske er det først om 25 år, og til den tid er de fleste normale og civiliserede mennesker der har penge nok rejst langt væk derfra

  Kommentar by Superman — 29. januar 2009 @ 23:21

 5. Som udviklingen går er det snarere 2-5 år før det går galt, vi taler allerede om en lav intensitets borgerkrig, og med mediernes, politikernes, hybrid Marxisternes løgn og propaganda er det næsten umuligt at danne sig et overblik.

  Klassekampen har Rødfascisterne gjort til en racekamp via den racistiske multikulti ideologi, tredie verdenskrig kommer til at handle om vores overlevelse, og vi har ingen steder at gå hen, heller ingen allierede, Transnational Socialismen, TransNazisterne, har formået at nedbryde, samt lukke fjenden ind i enhver vestlig nation fra Australien til Canada.

  En ondskabsfuld hævnagt fra USSR’s fald og gammel Marxistisk drøm om at destruere vores civilization.

  Off topic

  Forsker: Rockere frygter grundloven

  “”Rockerne har haft spørgsmålet tæt inde på livet før. Under krigen mellem Bandidos og Hells Angels undersøgte rigsadvokaten, om det var muligt at opløse de to klubber med grundloven i hånden. Det lader sig gøre, hvis en forening “virker ved vold”, men rigsadvokaten endte i 1998 med at konkludere, at det ikke kunne lade sig gøre.””

  jp.dk/indland/krimi/article1586733.ece

  Jeg glæder mig til den dag at de slår lige så hårdt ned på invandrer mafiaen, alt andet er simpel forrædderi.

  Kommentar by Rolf Krake — 30. januar 2009 @ 10:12

 6. Forhåbentlig bliver de kriminelle “kulturberigere” sendt ud af landet efter straf. Det er det eneste, som de kriminelle fremmede har respkt for. Det vil også spare mange penge til bl.a. socialhjælp samt ligegyldige og uvirksomme integrationsprojekter.

  Kommentar by Poul — 30. januar 2009 @ 21:53

 7. jeg har været med til at bygge på den skole… skiftet luft hætter på nogen af tagene :)

  Kommentar by albertoo — 18. august 2009 @ 13:35

 8. Jeg har også boet på Høgevej:-)

  Kommentar by Serberen — 4. december 2014 @ 16:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper