1. februar 2009

Tysk imam om Hitler: “Den mand var en helt, næsten en muslim. Jeg er en af hans fans.”

Artikel på Family Security Matters oversat til Uriasposten af Synopsis.

Tysklands radikale muslimer (Dr. Sami Alabraa)
“Jøderne er Allahs fjende,” erklærede Ismael Gharaballi under en gudstjeneste i en moske i Bielefeld, Tyskland. “Dette er ikke kun min tro, men også Allahs overbevisning,” erklærede den palæstinensiske imam og Hamas aktivist mens han viftede med Koranen. Menigheden på omkring 200 råbte øresønderrivende, “Allahu Akbar!”

Derpå henviste Gharaballi til en anden side i Koranen og læste,

“…..og dræb dem,(han forklarede at dette betød de vantro, særligt jøderne) hvorsomhelst i møder dem og smid dem ud derfra, hvor de smed jer ud” (Sura 2, vers 191). “Hvad venter I på?” råbte han. “Allah beder os om at dræbe dem. Man kan ikke have fred med jøderne.”

Efter bønnerne nærmede jeg mig Gharaballi i moskeens cafeteria og spurgte ham om han mente det alvorligt, det han lige havde prædiket. “Selvfølgelig gør jeg det. Det er ikke hvilken som helst bog. Det er Allahs ord.” Så spurgte jeg ham om han ville dræbe en jøde her i Tyskland. Han svarede: “Jo, særlig de israelere der besætter arabisk land.” Jeg mindende ham om at dette ville betyde mord, og at han ville kunne blive sat i fængsel for det. Ismael svarede vredt og skarpt igen: “Jeg er ligeglad. Koranen er vor Lov og forfatning og alt andet er pladder.” Idet han henviste til Hitler sagde Ismael til mig: “Den mand var en helt, næsten en muslim. Jeg er en af hans fans.”

Gharaballi er ikke enkeltstående blandt Tysklands muslimske samfund på 3 millioner. Ibrahim el-Zayat, overhovedet for en ekstremistisk organisation med base i München, ved navn ‘Tysklands Islamiske Samfund’ sagde til et møde med muslimer i sidste måned: “Det er stadig for tidligt at slå til mod jøderne og de vantro i dette land.” Ved en forelæsning i et kommunalt center i Neukoeln, Berlin, som jeg overværede, og hvor der ikke var nogen journalister der fik adgang gik han videre med sin formodning: “Før eller senere vil vi slå til mod Islam og Allahs fjender. Vi skal være tålmodige. Mange tyskere er ved at omvende sig til islam, særligt vennerne hos NPD (et neonazistisk parti).” Da jeg bad en tysk journalist om at bekræfte dette ved at ringe til el-Zayat, da benægtede denne nogensinde at have sagt noget sådant.

El-Zayat blev født i 1968 i Marburg, Tysjkland som søn af en ægyptisk imam og en tysk mor. Han ejer et byggefrma og modtager enorme summer af saudierne for at bygge moskeer i Tysklan og i andre europæiske lande. Han er en agressiv muslimsk fundamentalist og har forbindelser til forskellige islamister og terror organisationer over hele jorden. Han er for tiden under anklage i Tyskland for at støtte radikale organisationer.

El-Zayat er typisk for de fleste muslimske aktivister i Tyskland. I deres skoler og centre opildner de muslimske organisationer til had og vold mod jøder og kristne. I offentligheden og overfor medierne benægter de imidlertid deres voldsprædikener. El-Zayat, Gharaballi og flertallet af de radikale islamiske imamer og de officielle muslimske organisationer modtager store honorarer fra saudiaraberne.

Ifølge en undersøgelse fra Bielefeld Universitetet er over 30% af muslimer der bor i Tyskland at betragte som radikale. De afviser den tyske Forfatning og håber på at kunne indføre Sharia Lov.

Mange tyske politikere, især hos De Grønne, angiver ofte grunden til den radikale indstilling blandt muslimer som værende de sociale problemer og mangel på integration i det tyske samfund. Alle disse problemer skyldes kun tyskerne. Tidligere udenrigsminister Joschka Fischer fastslog, i et interview med den tyske radiostation WDR tidligere i år, at muslimerne burde lades i fred til at tro og handle som de selv synes. “Andre religioner er ikke mere liberale end Islam.”

Den tyske indenrigsminister Wolfgang Schäuble har mødtes med overhovederne for de muslimske organisationer og eksperter i islam i løbet af de to sidste år. Jeg var med til alle disse møder. Den muslimske paraplyorganisations ledere siger til den tyske regering, at de og deres medlemmer accepterer den tyske forfatning. Hjemme i deres samfund prædiker de dog had og vold. I april 2008 foretog tysk politi en undersøgelse af ejendomme hos et dusin muslimske ekstremister og arresterede ni af dem. Det er dog kun toppen af isbjerget, De tyske medier og offentligheden synes at være forsigtig over for de fjendtligsindede muslimske radikale. Meget få medier trykte Muhammed tegninger fra Danmark og de har nedtonet den anti-islamiske Fitna film af den hollandske politiker Geert Wilders.

Radikal islam indprenter i påvirkelige unges sind versene fra Koranen der er uforenelige med moderne værdier og menneskerettigheder såsom at opildne til had mod jøder og kristne. Dalal, en 15 årig pige der går i en muslimsk skole i Ulm var stolt over at kunne fortælle mig at hendes lærer bad hende om ikke at hilse på ikke-muslimer. Det er haram (forbudt), sagde hun. De radikale muslimer understreger også de passager der diskriminerer kvinder og opildner til vold mod de der praktiserer religionsfrihed og ytringsfrihed.

Kristendommen og judaisme har også passager i deres hellige skrifter der er uforenelige med menneskerettighederne. Men de fleste kristne og jøder ignorerer blot disse passager, betragter dem som arkaiske og i stedet anvender de de mere fornuftige og menneskelige dele. De fleste muslimer ignorerer de mere liberale passager der trods alt findes i Koranen.

Flertallet at muslimer i Tyskland er fredelige. De radikale muslimer er en minoritet. Men denne minoritet dominerer. De besidder nøglepositioner i samfundet og har kontrol over moskeer og organisationerne. Der er ingen lov mod udspredelse af had i Tyskland. Den tyske regering burde indføre en sådan lov, ligesom den mod Holocaust benægtelse og gøre det til en krænkelse at opildne til had og vold mod menneskerettighederne.

Oploadet Kl. 17:25 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6519/trackback

18 Comments »

 1. Nu er Bielefeld universitetet overvejende kendt for sit sociologiske fakultet, her underviste professor Niklas Luhmann bl.a.

  Men jeg vil sætte spørgsmålstegn ved, om deres undersøgelse af procentandelen af radikale muslimer er retvisende. Hvorfor skal man stole på den udregning, den er nok politisk.

  Kommentar by Jørgensen — 1. februar 2009 @ 17:36

 2. “The majority of Muslims in Germany are peaceful people. Radical Muslims are a minority. But this minority dominates.” Et ekko fra 1930’erne.

  Kommentar by Cykelsmeden — 1. februar 2009 @ 17:48

 3. Ja,hvorfor har Allah i sin uendelige visdom egentlig tilladt, at jøderne overhovedet eksisterer på denne jord ? Når De tilsyneladende kun skaber så megen ulykke for alle “rettroende”. Mærkeligt…..

  Kunne Allah ikke selv påtage sig “arbejdet” med at få jøderne til at “forsvinde” nærmest ved et knips med sin finger ? Uden at skulle ulejlige brølende Imamer, eller selvbestaltede væbnede grupper (som helst ikke kæmper direkte mod bevæbnede jøder, men foretrækker at sprænge dem – og kvinder og børn – i luften i “ærefulde” bagholdsangreb).

  Eller kunne Allah ikke have hjulpet Abu Adolf (“helt og næsten muslim”), som uvist af hvilken grund kom til at tabe 2. verdenskrig ?
  Der Führer havde set lyset, var optændt af hellig iver og havde verdens bedste hær til sin rådighed. Hvorfor hjalp Allah ikke Abu Adolf til den endelige sejr over jøderne ?

  Og hvorfor skal “fredens” religions tllhængere lide den udsøgte fornærmelse at miste 100 mennesker, hvergang jøderne mister et menneske – svarende til tabs tallene for de seneste uroligheder i Gaza ? Det burde da være omvendt – ikke sandt ?

  Er der en forkyndende Imam til stede, som kan forklare et stakkels “vantro” skaffedyr,hvorfor Allah tilsyneladende ikke passer sit arbejde ordentligt her på jorden ? Hvorfor er Allahs tilhængere ikke bedre hjulpet i deres retfærdige sag ?

  Jeg overvejer jo til stadighed at konvertere til “fredens religion”, men jeg ville gerne lige høre, om der er nogle gode forklaringer på ovennævnte spørgsmål………

  Ærbødigst

  Scrotum

  Kommentar by Scrotum — 1. februar 2009 @ 18:59

 4. #1, Spørgsmålet er hvad de blev konkret spurgt om?

  Men her f.eks har vi de konkrete spørgsmål fra England:

  “Two just-released opinion surveys of British Muslims suggest a very substantial Islamist percentage. Of the many questions asked, perhaps the most revealing in this regard is the one whether the respondent agrees that “Western society is decadent and immoral and that Muslims should seek to bring it to an end.” An astounding 1/3rd of those asked did agree with this statement. (Anthony King, “One in four Muslims sympathises with motives of terrorists,” The Daily Telegraph, July 23, 2005)”

  “British polls: In a survey of ten surveys, I find that “more than half of British Muslims want Islamic law and 5% endorse violence to achieve that end.” (Daniel Pipes, “Trouble in Londonistan,” July 11, 2006)”.

  Men selv om de kun var 10 procent, skal de nok finde ud af at true og kue resten. Det sker allerede i de franske Sensible Urbains og Rosengård i Sverige.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 1. februar 2009 @ 20:32

 5. Det er jo helt grotesk, at 60 år efter at nazisterne blev fuldstændigt knust i Tyskland, vokser en ny stærk, folkelig bevægelse frem, der vender sig mod jøderne og det dekadente, kapitalistiske samfund.
  Men det viser vist med al tydelighed, at det er umuligt at forudsige fremtiden, og at historien konstant gentager sig, bare i nye forklædninger.
  Når man ser tilbage på verdenshistorien, er det da også slående, hvor kolossalt hurtigt, der sker forandringer, der fuldstændigt vender om på status quo.
  Hvem havde kunnet forudse i 1945, at Tyskland ville blive befolket med en hastigt voksende, ny etnisk og religiøs befolkningsgruppe, som også vender sig mod jøderne og det dekadente samfund, som i de glade tyvere i Tyskland med opblomstrende jødisk-instruerede, letpåklædte cabareter og livsglad, neger-inspireret jazz-musik.
  Hitler begræd, at muslimerne ikke havde vundet det store slag ved Tours i Sydfrankring i 732, fordi han mente, at var de germanske stammer blevet omvendt til kriger-religionen islam, i stedet for taber-religionen kristendom, ville de ikke have lidt af moralske kvababbelser, men kunne have erobret verden.

  Kommentar by Hanzi — 1. februar 2009 @ 20:54

 6. Af uvisse årsager hævder ideologien islam, at solen bevæger sig rundt om jorden. Jorden befinder sig oven på en stor klippe, og jorden er flad som en skive. Dette vrøvl er der desværre ganske mange, som tror på.

  Kommentar by Poul — 1. februar 2009 @ 21:13

 7. ER der dog for pokker ikke nogle raske Tyskere der kan give den og lign tosser en vitaminpille ret mellem øjnene, det er tydeligtvis den ENESTE form for dialog man kan have med de udyr.

  Det skal være min nye religion had til islam og muslimer, og det må jo være legalt nok, for da jeg igår sad og trykkede ude på lokummet bredte sig pludselig en hørm fra en anden verden og en ærkeengel matrialiserede sig i kummen, og han/hun/den sagde muslimerne er jeres fjender de er aber og svin urene bæster find og dræb dem overalt ISÆR bag træer og sten.

  Jeps den er god nok ydeligt sagde han – ja jeg ved teksterne er genbrugt men også den almægtige går ind for genbrug – derefter sagde han at ham Muhammed var splintreravende idiot en degenereret styrvolter som man ikke engang ville have sendt en ærkeengel bæ, næ manden fattede ikke halvdelen og fik det hele vendt på hovedet, derfor har jeg nu som den sidste profet blevet pålagt at få udrydet islam og de værste muslimer, for ligesom at få bragt orden i rodet fra dengang.

  Så jeg siger jer mine diciple find dem og dræb dem thi de er en fornærmelse imod herren og denne klode, ved den hellige bæ som flød gå agurk det er sanktioneret fra allerhøjeste mja ja øh æh ah i ved sted.

  Derefter trak jeg ud, men jeg tror jeg fik det væsentlige med, så fra nu af er der en ny religion i DK, i princippet som fortalt af den hellige ærkeengel-bæ kan vi i bare tage koranen og vende teksterne på hovedet så passer pengene.

  Som Thure Lindhart i rollen som “Flamme” sagde der er ikke andet at gøre end at udryde dem, til der ikke er flere tilbage, og hvad der er godt nok til den ene slags nazister må så sandelig også være godt nok til den anden slags nazister, eller er der forskellige standarter ?

  Men nej det lyder nok for krigerisk, jeg kan nok ligeså godt slå låsen fra så PET slipper for at slå døren ind….Hmm måske jeg alligevel skulle have gemt den hellige bæ bare som en gardering.

  (for en sikkerheds skyld, til de mest emsige, var dette nok ikke liiige seriøst ment…..Det med den flydende bæ skete jo slet ikke, sådanne flydere kræver fibre)

  Kommentar by Whodares — 1. februar 2009 @ 23:13

 8. Inden vi peger alt for mange fingre af tysklands radikale muslimer, der sidder i meningsdannende nøglestillinger(men tag ikke fejl, det er der god grunf til at komme med den kritik), så lad os gribe i egen barm: Har vi ikke et utal af radikale gammelkommunister, der sidder i meningsdannende nøglestillinger her i landet. Gymnasielærernes formand, DDR, RUC, BULP ect. ect. de er sku over alt, de røde, frelste fascister. Skulle vi ikke se at få ryddet op i dem samtidig med vi rydder op imellem Koranfascisterne.

  Kommentar by Bodil — 2. februar 2009 @ 09:49

 9. @5 Hanzi skrev “Hitler begræd, at muslimerne ikke havde vundet det store slag ved Tours i Sydfrankring i 732, . . . i stedet for taber-religionen kristendom . . .

  Hvornår har Hitler kaldt kristendommen en “taber-religion”? Citat udbedes – og helst på originalsproget.

  Kommentar by MartinH — 2. februar 2009 @ 10:43

 10. @MartinH

  Der er en artikel på religion.dk om netop det emne: http://www.religion.dk/artikel/11716:Spoerg-om-kristendom–Hitler-opfattede-kristendommen-som-en-bloedsoeden-religion

  Med venlig hilsen
  Hanzi

  Kommentar by Hanzi — 2. februar 2009 @ 12:35

 11. #8 Hvordan havde du forestillet dig den “oprydning” skulle foregå?

  Kommentar by PB — 2. februar 2009 @ 13:06

 12. Her er der da lige stof til en udsendelse i bedste sendetid på SF-kanalen DDR.
  Nåhhh nej, det vil være politisk ukorrekt at hænge en stakkels forvirret imam ud for nazistiske tilbøjeligheder, så hellere bruge krudt på Jonni Hansen og hans 25 poselytter.
  Endelig IKKE bringe sandheden om muslimerne.
  Sygt.

  Kommentar by ramses-2 — 2. februar 2009 @ 13:20

 13. Her viser Uriasposten – for mig at se – noget af det sammen med koranen og en imam som Jan Guillou har vist vedrørende det gamle testamente og præster. Viser hvordan hellige skrifter er blevet brugt til at undertrykke, jage og straffe mennesker med.

  Kommentar by Janne — 2. februar 2009 @ 16:14

 14. rettelse:

  Her viser Uriasposten – for mig at se – noget af det samme med koranen og en imam som Jan Guillou har vist vedrørende det gamle testamente og præster. Viser hvordan hellige skrifter er blevet brugt til at undertrykke, jage og straffe mennesker med.

  Kommentar by Janne — 2. februar 2009 @ 16:18

 15. @10 Hanzi -> Tak

  “Taberreligion” var måske et lige lovligt stærkt ord. Hitler mente åbenbart, at den gængse kristendomsforståelse var “for tolerant”, mens han selv så Jesus som en “stridsmand”:

  Den muhamedanske religion ville være langt bedre egnet for os end netop kristendommen med dens slappe tolerance”

  I “Mein Kampf” vender Hitler sig imod en lidende Jesus, og anså i stedet Jesus som en stridsmand. Han anså Jesus som et forbillede på den anti-semitisme som Hitler selv eksemplificerede, og anså Jesu korsfæstelse som en straf for denne anti-semitisme. Denne afvigende kristologi konstruerede Hitler ud fra forskellige skriftsteder i Det nye Testamente, blandt andet historien om Jesus rensning af templet.

  Ifølge Joseph Goebbels og Albert Speer beklagede Hitler, at det netop var blevet kristendommen, som havde fundet vej til Europa, eftersom han opfattede kristendommen som en blødsøden og svag religion, jævnfør hans opfattelse af Jesus Kristus.

  Hitlers religiøse profil, som vi kender den, var derfor dels præget af pragmatiske politiske forhold i Tyskland, men var også præget af et opgør med den gængse kristendomsforståelse til fordel for en kristendom, som passede bedre ind den aggressive og militante nazistiske ideologi og politik.

  Kommentar by MartinH — 2. februar 2009 @ 17:04

 16. Meget sigende, så er det OS som tænkende individer, der bliver gjort opmærksom af venstrefløjs-halal-hippierne på at “jamen har i da slet ikke lært noget af 2. verdenskrig og nazitiden”, de mener jo tilsyneladende, at vi “bare” skal lade de stakkels muslimer være i fred, fordi man jo kan se på historien hvad der kan ske, når et stakkels uskyldigt folkefærd bliver udsat for hetz og beskyldninger.

  Svaret er: JO! Vi har så sandelig lært noget af nazitiden og at sådan noget ikke må have lov at ske igen osv., men det er jo netop ved at ske igen, denne gang forklædt af rødfascisterne i stakkels muslimsk offermentalitet. Hvem er det liiige, undskyld jeg spørger, der står og gør hitler-tegn på rådhuspladsen og opfordrer til drab på jøder? Er det os dumme svin, der ønsker at bevare den menneskelige civilisation i Europa? Er det os (brutale muslim-hadende) stoddere, som hævder at Hitler var en helt og påstår at drab på jøder og kristne er hævet over enhver europæisk forfatning? Nej det er det ikke, det er derimod alle disse herlige “kultur-berigere”, som vores lande har åh så meget brug for at vi ikke kunne klare os uden.

  Muslimer har ganske enkelt ikke hjerne nok til at smadre den europæiske civilisation, noget som allerede Muhammed fantaserede om i sine liderlige magtfantasier udsprunget af mindreværdskomplekser. Hvis de havde haft det, så havde de smadret Europa forlængst. Jamen hvem er det så, der smadrer Europa, for der er jo vitterligt nogen, der gør det, ellers havde vi jo ikke skyderi om natten, kriminalitet og voldtægt af danske piger. Ja, hvem tror i det er, der gør det? (gæt tre gange). Det er de destruktive elementer i vores lande, som er i færd med at begå europæisk selvmord, og de sidder s’mænd i vores eget folketing og lukker pædofile gedehyrder ind i vores land med IQ’s på omkring 50.

  Hvorfor gør de det? Det er der flere grunde til, som har været behandlet før, hovedsagen er at de GØR det. Tror i man kan redde skuden fra at synke ved at øse vandet ud hurtigt nok? Næh, nej, – man skal sørge for FØRST at få stoppet hullet til, og dette skridt er noget som foregår i folketinget, ikke på gaderne eller på nettet.

  Kommentar by Carl — 2. februar 2009 @ 22:06

 17. @Whodares:
  På en måde er Tyskland faktisk ved at vågne op. Tyskland er blandt de EU-lande, der har mest folkelig modstand mod tyrkiets optagelse i EU (69% imod). Hvorfor dog mon tyskerne skulle have noget imod det??? (Tænk hårdt allesammen og kom så med et bud). Procentdelen minder om den tyske i lande som Frankrig, Belgien og Finland. På førstepladsen er Østrig med 81 % imod (Danke, Österreich!!!), på pladserne nedenunder kommer f.eks. Italien osv. Generelt er der i EU et samlet befolkningsflertal imod tyrkiets medlemsskab. Derfor ved politikerne (eller burde vide) at det vil føre til endnu mere modstand mod EU i befolkningerne, hvis Tyrkiet kommer med på trods af den brede modstand, det er også derfor de har tøvet med et endeligt svar indtil nu. Det sidste EU-mafiabosserne ønsker sig nu er mere indre splid og modstand mod EU end der er i forvejen. Østrig har fået indbygget en klausul om at samtlige EU lande skal godkende optagelseskontrakten inden Tyrkiet kan optages, hvilket vil sige at f.eks. Østrig eller Frankrig kan nedlægge veto og så bliver det osmanniske rige alligevel ikke genskabt i denne omgang (Sarkozy er faktisk også arg modstander af Tyrkiets optagelse).

  Kommentar by Carl — 2. februar 2009 @ 22:18

 18. Hmmmmm, har nogen set overskrifter ryddet for denne modbydelige racisme i tv og i de respektive aviser herhjemme?

  Kunne man forestille sig en præst af anden tro, stille sig op og plapre samme svada af mod muslimer uden forsiderne var ryddet?

  Kommentar by cicero — 3. februar 2009 @ 10:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper