5. april 2015

JP-leder om ’systemisk hybris’ i Sverige: “Hvor det fører hen, kan ingen vide med sikkerhed…”

Når man nu ved at David Trads har været politisk redaktør for Jyllands-Posten, USA-korrespondent for Berlingske og haft eget talkshow på TV2 News, så står det klart at venstrefløjens tale om ‘landets borgerlige medier’ ikke er andet end ideologisk fatamorgana. Herunder en usædvanlig god leder sakset fra langfredagens udgave af Jyllands-Posten (avisen der netop har givet Trads en platform at forsvenske Danmark fra) – Undtagelsen Sverige.

“Formelt set er der stadig ytringsfrihed og parlamentarisme i Sverige. Men den reelle situation er særdeles segregeret. Enten er man inde eller ude i Sverige. Det gælder ikke alene den politiske korrekthed, men ligeledes parlamentarisk, idet den almindelige politiske konkurrence er sat ud af drift de kommende otte år takket være den famøse ‘decemberaftale’, indgået mellem Rigsdagens partier minus Sverigedemokraterne.

Udskamningen af dette ene parti og dets 800.000 vælgere, som i meningsmålinger står til at blive flere og flere, er helt bevidst og villet, og sammenligningen mellem dagens spage kritik af indvandringen fra islamiske lande og jødehadet i 1930’ernes Nazityskland er normalbilledet på den anden side af Kattegat.

I Sverige er det normale blevet ekstremt, og undtagelsen reglen. Mens Latinamerika og andre dele af verden går i retning af stadig mere politisk og økonomisk frihed, mister svenskerne deres frihedsgrader, fordi de har gjort sig selv og hinanden til slaver af en moralistisk renhed, som forplumrer alting. Den sekulære godhedsideologi i medier, politik, kulturliv, industri og det svenske uddannelsessystem er i løbet af de seneste årtier slået igennem med en fart og tyngde, så selv de største skeptikere er blevet overrasket. Der er tale om en overvældende, systematisk hybris, der kan føre landet ud i en mangeårig krise – ikke alene økonomisk. Stater kan tåle mange tæsk, og det ville være præmaturt at forudsige et kollaps. Men Sverige bevæger sig skridt for skridt i retning af mindre kontrol med den sociale, politiske og demografiske orden. Hvor det fører hen, kan ingen vide med sikkerhed…

(David Trads i Aktuellt på SVT, 1. april 2015, kl. 21.00, min 18.30)

“David Trads’ adfærd i denne debat er generel for store dele af den politiske venstrefløj. Her gælder det ikke om at skabe en debatkultur, hvor meninger kan brydes og diskuteres, men snarere at intimidere og moralisere i forhold til højrefløjen og dens repræsentanter. Det er jo at lægge gift ud for den politiske debat, der er kernen i folkestyret.” (Søren Hviid Pedersen om Uhrskov/Trads-konflikten, 1. april 2015)

Oploadet Kl. 00:47 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/65190/trackback

13 Comments »

 1. Gad vide hvem, der reelt har skrevet den. Jeg fik linket til den på FB og der var et foto af Martin Ågerup. Måske køber de leder artikler udefra?

  Kommentar by Thorsted — 5. april 2015 @ 01:06

 2. Det er en fejl. Hvis man vil sende artiklen via FB tager den vilkårligt et foto blandt en af deres bloggere.

  Kommentar by Thorsted — 5. april 2015 @ 01:07

 3. Skræmmende at en ignorant som Trads har haft sådan en karriere. Det er jo rigtigt, hvad Søren Hviid Pedersen siger om ham. Ser man debatten med Uhrskov på JP, er han jo ogs fuld af beskidte tricks. En ondsindet type taler om godhed.

  Kommentar by BB — 5. april 2015 @ 04:44

 4. I Irak smadrer Islamisk Stat værdifulde kulturskatte som er på Unescos liste over verdensarv.

  I Sverige smadrer venstrefløjen det der er tilbage af demokrati og frihed.

  Der trækker mørke skyer ind over Danmark, når David Trads og ligesindede forsøger det samme her.

  Kommentar by k.m. — 5. april 2015 @ 06:51

 5. Hvis David Trads forsøger st trække Danmark i svensk retning, er David Trads min største politikske modstander.
  Som far til to kønne piger i gå byen alder har jeg svært ved at forstå at man kan ønske et Danmark som ligner Sverige! Antallet af voldtægter er over 10 gange så mange som i Danmark, oven i købet korrigeret for forskellen på befolkningernes størrelse. 10 GANGE. Og det er ikke etniske svenskere som voldtager!
  David Trads hvordan kan du være så ond og kvindehadende?

  Kommentar by Robert R — 5. april 2015 @ 07:00

 6. Kommentar by Robert R — 5. april 2015 @ 07:00
  Det samme spørger jeg om. Hvordan kan venstrefløjen, incl. david trads, være så gennemført onde og grusomme ? De er villige til at ofre, om nødvendigt, alle deres landsmænd på deres selvretfærdigheds alter. Man savner ord for sådanne mennesker.

  Kommentar by Danskeren — 5. april 2015 @ 08:07

 7. Venstrefløjens svinestreger kender ingen grænser. At denne ignorant kan være på JP og sprede sit orale skidt hid og did, det gør, at jeg er glad for at have opsagt samme avis.
  Hvis den såkaldte højrefløj havde brugt samme metoder som venstrefløjen, så var fanden løs.
  Jeg husker stadig David Trads lodrette løgn om Henrik Gade Jensen, intet var sandt, løgnen og nazi-kortet var den gyldne ledetråd i svineriet. Sådan en mand burde ties ihjel.

  Pugna pro patria

  Kommentar by der Adler — 5. april 2015 @ 09:41

 8. Venstrefløjen opererer ikke med virkeligheden og fakta… Men efter ideologi, som de kan pudse deres glorier i. Men de bliver indhentet som DDR og Sovjet blev det… AF VIRKELIGHEDEN…!!! Jeg læner mig tilbage og nyder showet, i håb om at Sverige er “kanariefuglen” i minen… Der giver resten af Europa et Wake-up call…

  Kommentar by ny kommentator — 5. april 2015 @ 09:56

 9. Ansvarshavende redaktør på JP, Jørn Mikkelsen, skriver lederne. Han har altid udtrykt sig sådan. Det er hans mening og har altid været det. JP skal nok gives en bredere profil aht en bredere gruppe, der politisk er til venstre for Jørn Mikkelsen.
  De kvindelige journalister på JP virker mere som om, de hellere vil forbindes med Politiken-lignende meninger.
  David Trads er talsmand for venstrefløjens stormtropper og giver ideologisk krudt til AFA o.l.
  Han er en del af de venstreorinteredes antiparlamentariske kampstrategi, hvor den parlamentariske del på skrømt tager aftstand fra dem, men reelt har politisk har gavn af dem, når deres aktioner formidles at de venstreorienteredes dominerende elektroniske massemedier, DR og TV2. Derfor får han taletid til sin hadefulde, udukumenterede anklager og stempler politiske modstandere med racisme-og nazi stempler.
  Venstrefløjen er pr definition anti-parlamentarisk, fordi de ved de altid har ret.
  Venstrefløjen – herunder nationalsocialisterne – hersker over gadens parlament. Det er en del af deres antiparlamentariske kampstrategi.

  Kommentar by A-mad — 5. april 2015 @ 10:06

 10. Apropos…. Endnu en gang et oprids af farerne ved nationalismen. Advarsel: Der er et billede af Mussolini til hest.

  “Mussolini, Hitler og Stalin leverede forskellige, men sammenlignelige blueprints for en national stat, som var total, fordi den gennemtrængte samfundet, og totalitær, fordi den blev styret fra toppen uden folkelig feedback.
  Metoden var den samme: en doktrin blev knæsat som Sandheden og forenklet i et politisk program, støttet af et stramt organiseret parti med en enevældig fører i spidsen. Partiet skulle med propaganda overtale de folkelige masser, som ikke behøvede at vide og forstå, men kunne nøjes med at tro og ville. Andre doktriner skulle ikke diskuteres, men bekæmpes med vold og kraft.”

  Den totalitære nationalismes genkomst
  http://www.information.dk/529175

  Kommentar by BE — 5. april 2015 @ 10:13

 11. Lige en rettelse: David Trads havde sit eget program på tv2.dk og ikke TV2 News.

  Kommentar by Jan Christensen — 5. april 2015 @ 10:55

 12. Det er sådanne virkelighedsfjerne og fakta resistente overfladiske fantast følelses styrede personager som david Trælds som ødelægger Danmark.
  Så når virkeligheden trodser deres følelses styrede fantast verden, og unægteligt udspiller sig lige foran disse overfladiske drømmer som david Trælds, så skal vi lægge øren til deres hysteriske rystende overraskelser over hvordan isislam fungere.
  Sjovt så stille disse overfladiske fantast drømmer er blevet med hensyn til det aberabiske forår, det gik vist ikke helt som de havde drømt om, men sådan går det jo for følelses forstyrrede…øh, styret fantaster. Så heller kaste racist og nazi og fascist kortene efter de rationelle tænkere, der sådan forstyrre david Trælds drømmeverden.
  Så når drømmere som Det radigale verdenfjerne party og Trældse personager så forstyrres af virkeligheden, jamen så overfaldes budbringerne om tingenes tilstand med beskyldninger om, det er deres skyld, fordi det er ikke god tone at referere virkeligheden, de ansvarsforflytter tingene, så de gode muhammedaner ikke skal stå til ansvar, for deres mislykkedes ideologi isislam ellers bryder Det radigale Trældse system sammen.
  Nå, fred være med de enfoldige Trældse radigaliserede, thi de får følgerne i hoved alligevel, så kan de rystet hænges op i kraner og lygtepæle af deres muhammedaner og klynkende bede om den gode tone!

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 5. april 2015 @ 11:17

 13. Ha ha hold kæft de hippie tosser graver deres egen grav. Det er meget underligt at de skide venstrefløjs fjolser bliver ved med deres nazi og racisme lort…. her en af Hitler største bataljoner, den muslimske Handschar Division. https://www.youtube.com/watch?v=_xT1aHlCXF8

  Kommentar by Flaskeposten — 5. april 2015 @ 11:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper