14. april 2015

Apropos apartheid: Kun muslimer på Tempelpladsen kl. 11.00 – Muslimske kvinder hetzer jøder (video)

For nogle uger siden var Johanne Schmidt-Nielsen (Enhedslisten), Maja Panduro (Socialdemokraterne) og Jakob Engel-Schmidt (Venstre) en tur i Israel inviteret af Folkekirkens Nødhjælp. Det gav blandt andet en artikel i Berlingske, hvor sidstnævnte associerede forholdene for muslimer med forholdene under apartheid.

Opholdet på Vestbredden og i Østjerusalem varede fem dage, fra fredag den 27. marts til tirsdag den 2. april. En veninde var i Israel i samme periode, og optog en lille stemningsvideo på Tempelpladsen i det østlige Jerusalem, mandag den 30. marts om formiddagen. Tre-fire jøder chikaneres med tilråb af en større gruppe tildækkede muslimske kvinder: ‘Allah u-akbar’. Kilden fortæller i øvrigt, at ikke-muslimer ikke må være på Tempelpladsen klokken 11.00 på grund af muslimsk bøn.

(Tempelpladsen i Jerusalem, 30. marts 2015; Youtube)

“Vi forestiller os, at selv om det er en svær konflikt, så er Israel et demokratisk land, som selvfølgelig overholder menneskerettighederne. Og som selvfølgelig ikke kan finde på at indføre et system, der de facto minder om apartheid.” (Jakob Engel-Schmidt, Venstre)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/65390/trackback

17 Comments »

 1. Nå nu når vi nu alligevel er ved sindssyge muslimer – “Tyrkiet raser over skulptur på central plads i København”.. og det er samtidig med at tyrkisk støttede terrorister myrder løs blandt kristne i Syrien, hvor er det sygt.

  Og hvorfor fanden skal vi i Mohammedanmark og også i EUSSR pumpe hundredevis af milliarder i det tyrkiske skodland mens vores egne landsmænd ligger og dør fordi vores landsforræderiske politikere har givet vores penge væk til alverdens tabersamfund.

  Kommentar by Fritz — 15. april 2015 @ 00:55

 2. Godt fanget: “Kun muslimer på Tempelpladsen kl. 11.00”. Og kun muslimer i Mekka, kun muslimsk hallal-mad, kun muslimer til det ene og andet. Hvad kalder man det: Miskrimination. Og hvis staten udøver det, kaldes det apartheid, som i Saudiarabien.

  Men de danske politikere er blinde og døve over for muslimernes åbenlyse miskrimination. De understøtter ligefrem selv miskrimination gennem det offentlige hjemme i DK ved, at blåstemple, at der kun serveres hallal-mad på offentlige institutioner.

  De danske politikeres blindhed og døvhed svarer helt til den måde danske intellektuelle og politikere var blinde og døve, da de rejste i Sovjetunionen i 30’erne. Som Bent Jensen dokumenterer, oplevede de Sovjetunionen som den store idyl midt under Stalins ‘administrative’ massemord på de ‘urene’ i egen befolkning.

  Kommentar by traveler — 15. april 2015 @ 04:15

 3. Som en tidligere præst sagde engang jeg talte med ham ” islam er opfundet i helvede “. OG han skelnede ikke mellem islam og islamisme. Islam er en af ondskab gemmensyret dybt menneskefjendsk totalitær ideologi endnu værre end nazisme og kommunisme.
  Forbyd islam i den civiliserede verden.
  Gud bevare Dronningen og Danmark.

  Kommentar by Danskeren — 15. april 2015 @ 05:05

 4. I det boligområde hvor jeg selv bor er det sådan, at når der bliver lavet beboer arrangmenter, så skal muhamedanerne have deres egen separate grill, da de jo ikke kan spise den samme mad som vi urene vantro. OG så hyler de ( og venstrefløjen) op om at man ikke må lave skel mellem dem og os. De absolut værste racister i denne verden er netop muhamedanerne.

  Kommentar by Danskeren — 15. april 2015 @ 05:10

 5. Det kunne være disse muslimske kvinder med AlAqsa-veste på, som skriger af jøder på Tempelpladsen:
  https://www.facebook.com/video.php?v=10154057470177316

  Kommentar by Johansen — 15. april 2015 @ 06:17

 6. ISLAM ER (VÆRRE END) NAZISME MED EN MÅNEGUD KALDET ALLAH.

  Kommentar by barfbag — 15. april 2015 @ 06:34

 7. 2 traveler,

  Mht rejserne til sovjet så undlod du alt for venligt at nævne 40-, 50-, 60-, 70- og 80erne

  Kommentar by Hans Und — 15. april 2015 @ 06:48

 8. Husk nu racisme kan kun være mod muslimer!

  Kommentar by Robert R — 15. april 2015 @ 09:00

 9. Apartheid er et andet ord for det multikulturelle samfund.
  Sociologen Dr.Hendrik Verwoerd var som klippet ud af dagbladet Politiken i dag.
  Apartheid er multi-kulturalisternes politik – de vil bare ikke erkende det.
  Det kommer langsomt: tørklæder, forbud mod interkulturelt ægteskab/forplantning, halal-mad, badeforhæng og priviligeret adgang til offentlige svømmehaller for muslimske kvinder osv
  Hør her Dr.Hendrik Verwoerd. Det kunne være et folketingsmedlem fra det Radikale Venstre i dag!
  https://www.youtube.com/watch?v=vPCln9czoys
  Apartheid virker og sikrer multikulturen og betyder at Sydafrikas præsident, Jacob Zuma, lovligt kan have 6 koner, fordi han er Zulu.
  De hvide europæere må kun have én :-)

  Kommentar by A-mad — 15. april 2015 @ 09:48

 10. Vestlige politikere er hyklere og selvudslettende.

  Kommentar by Flaskeposten — 15. april 2015 @ 10:02

 11. Det er da klart at sådan et pro islamisk hippie team synes at Israel minder om apartheid. Alt hvad der Islam i deres øjne er godt og sundt for samfundet. But they will learn.

  Kommentar by Flaskeposten — 15. april 2015 @ 10:11

 12. Det er en underfundig kaos lignende tilstand, der må herske i hjernerne på folk, der skal rejse langt væk for at komme i nærheden af hvad de opfatter som apartheid, når de ikke kan opfatte de vink med en vognstang om apartheid i muslimernes okkuperede boligområder i deres eget land.

  Kommentar by Menig 442 — 15. april 2015 @ 10:48

 13. Jeg får lyst til at kommentere Radio 24 LYV, som er lige så bias`ed og venstreorienteret som Dr, emnet er Konservative folkepartis banner med naziislam og det kører i æteren lige nu. Det er utroligt, så sidder der tre mennesker og snakker om alt det de ikke forstår, eller det de vælger ikke at forstå, og ingen Nasser Khader er inviteret…. https://www.youtube.com/watch?v=k6twkhM6h7k

  Kommentar by Flaskeposten — 15. april 2015 @ 11:32

 14. Men så sender Folkekirkens Nødhjælp vel de 3 politikere til Tempelpladsen, eller hvad?

  Kommentar by cicero — 15. april 2015 @ 11:35

 15. Og kun muslimer i Mekka og Medina. Og kønsapartheid i moskeer.

  Kommentar by Liva — 15. april 2015 @ 12:23

 16. Muslimer er de sande “racister”. De er mestre i apartheid og udryddelse af fjender: http://shoebat.com/2014/03/17/actual-literal-islamic-human-slaughterhouses-christians-discovered/ – advarsel mod meget, meget slemme billeder.

  INGEN råber op om de stakkels kristne i Mellemøsten, men når en skide mohammedaner får en gummikugle i røven af en jøde, SÅ er hele verden næsten klar til at atombombe lille Israel!!

  UD med alle muslimer på Vestbredden, Gaza og i Østjerusalem! De har intet at gøre på hellig grund, slet ikke i nærheden af Tempelbjerget! En dag vil Israel smide dem alle ud, for hvem kan leve med sådanne morderiske analfabeter til naboer.

  Kommentar by Dhimmi — 15. april 2015 @ 14:17

 17. De tre politikere er sikkert fragtet rundt i særlige køretøjer og med bodyguards. De kommer ikke til at køre i den lokale bus, som bliver sprængt i luften af selvmordsbombere, og mon ikke Johanne har sikret sig at palæstinensere holder deres pap-raketter på jorden mens hun er i området ? det ville være pinligt for hende at blive offer for et raketangreb mens hun er i Israel.

  Kommentar by k.m. — 15. april 2015 @ 16:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper