15. april 2015

Kolding: Venstreradikal dækorganisation antaster SIAD-demonstranter – “… de ville tæve mig”

Mandag demonstrerede Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD) i Kolding, og vanen tro havde var der arrangeret en lokal moddemonstration. Parolen var ‘Kolding mod fremmedhad’, og initiativtager var venstreradikale Reaktion. Det gik helt som man kunne forvente. SIAD blev chikaneret med kanonslag og røgbomber, og antastet fysisk. Blot en enkelt moddemonstrant blev anholdt. TV Syd eufemiserer, at politiet måtte “skille de to grupper fra hinanden”, og holder mikrofonen for talsmand Thomas Sørensen, der også ses i Ugeavisen sammen med Frederik Hector.

(‘Kolding mod Fremmedhad’ ved Thomas Sørensen og Frederik ‘Don’ Hector; Foto: Twitter mv.)

Begge er aktive i Reaktion, og deltog i Reaktions ‘Hardbass against racisme’ sidste år. Bemærk bannerne for erklærede militante Antifascistisk Aktion herunder, der også ses på Reaktions egenproducerede video.

(‘Don Hector’ på Facebook, 19. oktober 2014)

“Politiet foreslog derefter at følge folk hen til deres parkerede biler – et meget fornuftigt træk, da de autonome stod og ventede rundt omkring i byen. Så en stor tak til politiet for deres indsats, uden dem var det blevet det rene kaos.” (SIAD, 14. april 2015)

(Autonome Hugo Dich t/h blokerer SIAD’s demonstration, 13. april 2015; Se et. JV.dk, foto: 29-31)

“Så holder vi i en port på Kolding hus omringet af politi der prøver at få autonome der vil tæske os væk. … Jeg kan kun prise mig lykkelig over at ordensmagten kunne bevare roen og sørge for at vi kunne gennemføre demoen uden at blive banket ihjel. … De sidste 5 billeder viser hvordan de blokerede vejen for mig da jeg skulle hjem hvad man ikke ser på billederne var politiet også nødtil at holde en flok på 5-6 personer væk fra bilen da de ville tæve mig og min med passager. (Daniel Holm på Facebook, 13. april 2015)

Oploadet Kl. 11:37 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/65398/trackback

23 Comments »

 1. De voldelige militante klarkører holdes i live af de statsstøttede medier og den kommunistiske, socialistiske, multikulturelle elite i Danmark, politiet råber på flere resurser, og det bevilger folketinget uden at blinke med øjnene, for i sidste ende så er det jo de Danske skatteydere der skal betale for beskyttelse mod de lovlige voldsparate terrorister og samfundsomstyrtere, forbyd Enhedslisten i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 15. april 2015 @ 12:17

 2. Prøv at se på aben med en ring i næsen. Et ynkeligt eksemplar af menneskeracen.

  Kommentar by Machiavelli — 15. april 2015 @ 12:21

 3. Hvad er der galt med aber?

  Kommentar by redneck — 15. april 2015 @ 12:27

 4. IS giver pegefingeren. AFA giver langefingeren. Hyldesten går samme sted hen…hvor hele hånden bliver taget.

  Begge er kun i stand til at opfatte sort/hvide kontraster, og begge vælger den mørke side. Voldens vej frem for ordets.

  I begyndelsen var ordet og ordet var hos Gud og ordet var Gud.

  Så kom volden og volden var hos fanden og volden var fanden.

  Alle mennesker må vælge mellem de to veje. Der er ikke andre valg af betydning. Ikke andre kampe.

  Kommentar by M — 15. april 2015 @ 12:40

 5. Pyha, der er nogle fætter og kusine fester,
  der tydeligvis er gået over gevind…

  De mangler bare en banjo – så er den hjemme!

  Kommentar by - by Proxy - — 15. april 2015 @ 13:00

 6. Forbyd moddemonstrationer. De trækker voldsmænd og tæskehold til, hvilket er deres egentlige formål. Ved at skræmme og tæske.
  Venstrefløjen giver voldsmænd og tæskehold ideologisk medvind.

  En hetzer som David Trads, der fik Henrik Gade Jensen fyret med nazi-beskyldninger, har f.eks aldrig været buret inde for sin had-forbrydelse og har vist aldrig betalt Henrik Gade Jensen erstatning?

  Han hetzer videre og voldsmændene og tæskeholdene lytter og slår hans politiske modstandere ned med køller, hvis de ikke udebliver fra demoer – som jeg selv gør – fordi jeg ikke vil slås ned med køller! :-(

  Hetz og vold virker – især når den bakkes op af de dominerende, statsejede massemedier, DR og TV2.

  Kommentar by A-mad — 15. april 2015 @ 13:07

 7. Når jeg ser billeder af de kommunistiske øgler og samfundsnasserer, så fatter jeg fandeme ikke hvad fanden vi skal med fri abort, når den åbenbart bliver brugt til at slå de forkerte spædbørn ihjel.

  Kommentar by Fritz — 15. april 2015 @ 13:11

 8. Et eller andet sted i straffeloven står der hvad man må og hvad man ikke må. Håber at politiet på et eller andet tidspunkt opdager det.

  Kommentar by bastardo — 15. april 2015 @ 13:19

 9. Grimme mennesker kan være flinke og kloge. Man bør ikke skue hunden på hårene.

  Men for dæwlan, hvor er disse venstreradikale vederstyggeligt grimme! Det var da helt ubegribeligt!

  Kommentar by Anonynm — 15. april 2015 @ 13:22

 10. Retsvæsnet mangler i den grad at sætte de voldelige venstreradikale på plads. Politiet og vores retssystem ( der vel at mærke gælder for alle ) bliver udstillet som en parodi på retfærdighed hver gang de undlader at rejse tiltale mod den voldelige venstrefløj.

  Kommentar by Santor — 15. april 2015 @ 13:43

 11. Nu skal jeg ikke kunne sige om det er rigtigt er forkert at drengen er ved at blive udvist, men jeg har aldrig kunnet døje Cirkeline.

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/cirkelines-far-kaemper-for-udvist-dreng/5522763

  Kommentar by Johnson — 15. april 2015 @ 14:34

 12. ups skulle have været i off-topic

  Kommentar by Johnson — 15. april 2015 @ 14:34

 13. Ih dog, charmerende typer!

  Kommentar by Kim Freyberg — 15. april 2015 @ 15:48

 14. Jeg så Thomas Sørensen i TVSyd.
  Han og den klike han er en del af, har lært en håndfuld paroler udenad
  som går igen alle steder hvor de bliver interviewet.

  Uanset om skyggen på kasketten vender frem eller bagud, så fatter de ikke brik af hvordan samfundet fungerer og hvad de demonstrer for.

  Det er skammeligt at vi må ofre så meget tid på at holde to parter adskilt. En mand som Thomas Sørensen er ikke kun moddemonstrant, han forsøger at forhindre en demonstration, det er i sig selv nok til at man burde retsforfølge ham i alt fra gadeuorden til krænkelse af ytringsfriheden og retten til at demonstrere for en sag.

  Kommentar by k.m. — 15. april 2015 @ 15:54

 15. Denne Thomas Sørensen ?

  https://www.facebook.com/pebermand?pnref=lhc

  Kommentar by Spinner — 15. april 2015 @ 18:06

 16. Jo,han er venner med Don Hector.

  Kommentar by Spinner — 15. april 2015 @ 18:12

 17. Kommunistisk indavl, den røde danske voldsfascisme avles på samlebånd, de kan bl.a. kendes på at de aldrig vinder skønhedskonkurrencer men udelukkende fødes til eet formål; forfølge og slå løs på anderledestænkende. Helt efter guru Himmlers forbillede.

  Kommentar by LarsB — 15. april 2015 @ 23:30

 18. @ 4 Godt sagt! De er i Satans vold og magt, ligesom ISIS. De vil joine ISIS, når den tid kommer, for de er de fødte medløbere og stikkere. Jeg synes, den nederste med ring i svinetrynen ligner Gollum. De to på de øverste billeder, ligner noget, man med rette kunne kalde ‘hen’, som de har indføjet i svenske ordbøger nu.

  Jeg kan virkelig ikke se det, men er ‘hen’ til højre ikke en dame?

  Kommentar by Dhimmi — 16. april 2015 @ 00:11

 19. Nu vil jeg ikke bedømme disse røde radikaliserede venstrefløjs desorienterede isislam sympatisørs på deres udseende, men blot konstatere, at selv den mest usle vagabond i det selskab, ville virke mere velklædt og ren, de må være enhver svigermors mareridt .
  Men det som krænker mig er, at de forsvarer enhver form for kritik af dræber ideologien isislam, de er med andre ord værre en den værste bogstavstro isislamist imam, sådan nogle taber mandslinge, der hylder kvindeundertrykkelse og tæsker kritikkerne af kvindeundertrykkelsen, hvad er forskellen på isislamist imamerne og disse afa og de røde venstre radikaliserede desorienterede racist jæger, de kæmper alle sammen FOR isislams ret til at udøve undertrykkelse af kvinder og vantro og ytringsfriheden. Sådan nogle taber!

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 16. april 2015 @ 10:13

 20. Jeg kan godt lide chokoladeboller, men HADER fandme når jeg så tager en bid og finder ud af at de svin har puttet rosiner i istedet for.

  DØD OVER ROSINERNE!

  Kommentar by Anders Graversen — 16. april 2015 @ 11:13

 21. Hvad snakker du om Anders? Rosinbollen kom først, og når du spiser chokoladeboller, så må jeg da lige hører om du så husker at det SKAL være HVID-chokolade og ikke det der mørke pis som forurener vores land.

  Kommentar by HvidMayn — 16. april 2015 @ 14:04

 22. vi skal nok få ramt på dig i vejle anders
  og indtil håber jeg du bliver kvaldt i en rosin bolle

  Kommentar by naziscum — 17. april 2015 @ 15:36

 23. død over uriasposten og grammatik

  Kommentar by naziscum — 17. april 2015 @ 15:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper