17. april 2015

“… 12 Christian refugees were hurled off the boat and killed after a religious row with the 15 Muslims”

Historien var ikke en del af 19-Nyhederne på TV2 her til aften, der i stedet lod Røde Kors’ Anders Ladekarl problemtisere den manglende indsats for at få bådflygtningene sikkert i land i Europa. Fra IB Times – Libya migrants: Muslim refugees arrested in Italy for throwing Christians into sea after fight.

“Italian police have arrested 15 Muslim migrants in Palermo for allegedly having thrown Christian refugees off the rubber boat that was taking them to Italy after a fight for ‘religious reasons’, according to media reports.

Those arrested – from Mali, Guinea and Ivory Coast – were part of a group of 100 that were rescued off the Libyan coast by the Italian coastguard.

After their arrival in Palermo, the other migrants informed police that 12 Christian refugees were hurled off the boat and killed after a religious row with the 15 Muslims that were later arrested. Among the arrested is a 17-year-old, according to Repubblica newspaper.

The incident occurs after as many as 400 migrants fleeing Libya are feared to have drowned when their boat capsized 24 hours after departing the North African coast. Italy’s coastguard has rescued 144 people but several hundred others are feared dead given the size of the vessel.

Italian coastguard said they have ‘continuously’ rescued up to 10,000 people since Friday (10 April).”

(Reportage i italiensk avis; Foto: Shoebat)

Oploadet Kl. 19:27 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/65465/trackback

8 Comments »

 1. At MSM ikke vil tage dette op, er utroligt…!
  For mig er dette en “gamechanger”.. Muslimer der officielt flygter fra “krig, fattigdom, undertrykkelse”.. Til det tolerante/kristne Europa for at blive forsørget af kristne Europæer… Overlagt myrder deres “medflygtninge” fordi de er kristne…

  Er det på tide at henvise muslimske flygtninge til muslimske lande.???. VI KOMMER ALDRIG TIL AT LEVE I FRED MED MUSLIMER I EUROPA… Jeg var målløs da jeg læste det tidligere… Men for “humanisterne” er dette “en ikke interessant” nyhed, at bore i baggrunden for og konsekvenserne af dette fremover… GROTESK med GROTESK på…

  Kommentar by ny kommentator — 17. april 2015 @ 19:54

 2. Modsvaret fra TV2s side på drabene på kristne, er en hel blok af propagandanyheder. Hør den danske bådflygtning beretning. Plus Anders -“send flere flygtninge” Ladekarl.
  Godt at man ikke længere er kunde i den butik!

  Kommentar by Geert — 17. april 2015 @ 23:12

 3. Jeg kan sandelig godt forstå at MSM ikke tager den uhyggelige episoden op, her lige inden valgkampen starter op.
  Vi skal huske på at meningen med de indslag vi ser i MSM er at vi skal have ondt af de stakkels flygtende muslimer, derfor må vi for alt i verden ikke få at vide at de begår frygtlige forbrydelser.
  De eneste som har nytte at vores komplet fejlslagne politik i middelhavet er de kyniske og brutale menneskesmuglere. Vi har et uhyggeligt bevis på EU fuldstændige falit!

  Kommentar by Robert R — 18. april 2015 @ 01:36

 4. Det samme sker i Aalborg: http://www.bt.dk/krimi/kvinde-skubbet-i-aalborg-havn-0

  Kommentar by Niels P. — 18. april 2015 @ 10:29

 5. Mon “flygtningene” holder op med at myrde kristne, når de er ankommet til Europa?

  Hvorfor skal vi importere mordere?

  Hvad har førsteprioritet? “Flygtningenes” sikkerhed eller europæernes sikkerhed?

  Og hvor mange andre gange er sådan noget sket, uden det er kommet til de relevante myndigheders kendskab, fordi der simpelthen ikke har været nogen overlevende kristne på båden til at fortælle om det?

  Kommentar by Hertz — 18. april 2015 @ 10:31

 6. Nu henter italienerne “flygtninge” tæt under land i Libyen og leverer bådene tilbage til smuglerne klar til næste last iflg. et interviev på TV 2. Der er tilsyneladende flådekapløb efter at komme først når smuglerne har meddelt afgangstidpunkt for næste læs.
  Hvor meget får de italienske kaptajner og søofficerer per “flygtning ” de bringer i land?
  Hvor meget går videre til italienske politikere?
  – eller er det et udslag af italiensk filantropi????? LOL

  Kommentar by Ukendt — 18. april 2015 @ 14:16

 7. De såkaldte flygtninge/bekvemmelighedsflygtninge skal ikke gøres til indvandrere, som det sker for tiden i bl.a. Danmark og Sverige. De må hjemsendes, når situationen i deres hjemland er blevet bedre.

  Kommentar by F. Jensen — 18. april 2015 @ 19:21

 8. Menap-asylsøgere har i mange tilfælde passeret flere sikre lande bl.a. Italien og Østrig inden ankomsten til Danmark. De bør derfor ifølge reglerne afvises ved den danske grænse som værende bekvemmelighedsflygtninge. Den danske grænse skal i øvrigt overvåges effektivt. De i Danmark boende velfærdsflygtninge/asylshoppere bør sendes ud af landet, så hurtigt det er muligt.

  Kommentar by F. Jensen — 19. april 2015 @ 18:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper