21. april 2015

Thornings storstilede stramning bevirkede at 59 asylansøgere kun fik ‘tidsbegrænset opholdstilladelse’

Udlændingepolitikken kommer til at afgøre det kommende valg, og det fortæller alt om de danske medier, at to af de mest intense debatter om emnet vi har haft her i valgåret er debatten om De Konservatives ‘Naziislamisme’-plakat og før det, Socialdemokraternes ‘Stramme asylregler’-kampagne. For den yderste venstrefløj er angreb det bedste forsvar, men objektive medier bør selvfølgelig fokusere på det konkrete, det målbare. Fra Politiko – Storstilet asylstramning har kun ramt 59 flygtninge.

“Regeringens kontroversielle asylstramning viser sig nu at ramme et ganske begrænset antal asylansøgere.

Fra 20. februar til 9. april i år har Udlændingestyrelsen således meddelt i alt 1.606 opholdstilladelser til asylansøgere efter udlændingelovens paragraf 7. Af dem fik 59 personer den såkaldte ‘midlertidige beskyttelsesstatus,’ som var regeringens nye kategori i asylsystemet.

Dermed rammer stramningen under fire procent af de asylansøgere, som kommer til Danmark. Det fremgår af et svar fra justitsminister Mette Frederiksen (S) til Venstres retsordfører, Karsten Lauritzen (V).

Asylstramningerne betyder, at flygtninge, der ikke er individuelt forfulgt i hjemlandet, men i dag alene opnår beskyttelsesstatus på baggrund af de generelle forhold i hjemlandet – som eksempelvis borgerkrigen i Syrien – nu kun vil få en tidsbegrænset opholdstilladelse.”

(Socialdemokratisk valgkampagne, marts 2015; Uriasposten)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/65556/trackback

9 Comments »

 1. Vælgerne tror gladelig på Helle

  http://www.altinget.dk/artikel/vaelgerne-thorning-er-bedst-til-udlaendingepolitik
  I den måling foretaget for Jyllands-Posten svarer 39,6 procent af de adspurgte, at Helle Thorning-Schmidt er bedst til udlændingepolitik, mens 33,9 svarer Lars Løkke Rasmussen. 26,5 svarer ved ikke.

  Kommentar by tavsen — 21. april 2015 @ 13:46

 2. @tavsen
  Absurd målingsresultat, danskerne må jo være vanvittige!
  Dem der troede, at Krudttønden og Synagogen, kunne få folk til at vågne op af deres benægtelses tornerosesøvn, Er blevet slemt skuffet. Danskerne har tilsyneladende blokeret virkeligheden endnu mere ude, godt hjulpet på vej af Venstrepressen og stats-tv.

  Kommentar by Geert — 21. april 2015 @ 15:41

 3. @ 2 Geert

  Meget enig.

  Terrorsagen kan stadig nå at blive en boomerang for regeringen. Der er mange spørgsmål vedr. terrorsagen.

  Hvorfor var der ingen vagter udenfor Krudttønden, det var der ved tidl. Vilks arrangementer? Hvorfor stod Dan Uzan ubevæbnet udenfor synagogen, hvorfor var han ikke fjernet, der var jo tale om en terrorsituation? Hvorfor var der ingen vagter ved synagogen lørdag formiddag?

  Hele terrorsagen kræver en UVILDIG undersøgelse. Vi venter stadig på politiledelsens rapport om terrorangrebet, men jeg har ingen tiltro til politiledelsen, de vil gøre alt for at rense sig selv. Sagen kan godt ende med en “Stoltenberg”. Han tabte valget i Norge på grund af manglende beredskab. Det samme kan ske for HTS, der i en uge stod og græd snot og forsvarede ytringsfriheden. HTS var imod Muhammed-tegningerne, derfor er HTS en HYKLER når hun står og forsvarer ytringsfriheden!

  Kommentar by Erik — 21. april 2015 @ 17:57

 4. Ja det vælter ind i landet med folk fra Langtbortistan. Folk som ikke har lyst til at flygte/flytte til nabolandet, eller nabo-nabo-landet med nogenlunde samme kultur.
  Nej så hellere Danmark, hvor man kan leve med godsejermanerer medens fæstebønnerne knokler for sig selv og et hav af andre at forsørge. Ud over de fremmede, et hav af kommunister og kulturradikale som bare sidder og drikker kaffe og snakker et øre af om deres smukke menneskesyn. Eksperten i Løgnerpressen; ”Fæstebønder skal ikke have mening når fornuftige folk taler, disse landsbytosser skal bare knokle og betale deres skat med glæde. Fæstebønner har et grimt menneskesyn, de kan kun arbejde og skaffe mad, basta”
  Det Danmark du kender. Landet med tossegode skaffedyr.
  Det GODSEJERVÆLDE du troede hørte fortiden til. Tak for kaffe.
  Hvornår gør de undertrykte oprør?

  Kommentar by mister jones — 21. april 2015 @ 18:09

 5. Hvad sagde jeg efter vanviddet i feb. – Ikke en skid vil ske – kun mere af det vi hele tiden får…
  Emigrer hvis du er ung … til et sted hvor der ikke er muslimer!

  Så måske har du en fremtid i relativ frihed og uden islamsvøben!

  Kommentar by Black Watch — 21. april 2015 @ 18:48

 6. @ 5 Black Watch

  Du kan ikke tages seriøst, forlad landet hvis du har lyst!

  1. Rejs til multikulturelle USA.
  2. Rejs til et land og bliv set som muslimen.

  Kommentar by intetnavntak — 21. april 2015 @ 20:57

 7. Folk foretrækker løgn. HTS ‘overtagelse’af sorgen over mordene i Krudttønden og Synagogen var perfekt iscenesat spin. Det offer morderen gik efter – formodentligt Lars Vilks – blev behændigt holdt udenfor, så ytringsfriheden, som morderen ville ramme ved at skyde hovedpersonen i mødet i Krudttønden blev ikke et tema for ’sorg-demonstranterne’.
  ‘Sorg-demonstranterne’ nævnte heller ikke det omfattende danske og globale musliske jødehad, såvidt jeg læaste, så og hørte (Men jeg slukkede også såsnart de ‘medskyldige’ radikale politikere, socialdemokrater som HTS, Mette Frederiksen og SF’s og Enhedslistens politikere kom på skærmen/ i radioen.
  Med de dominerende statsejede massemedier, DR og TV2, i ryggen kan regeringen, som det ser ud nu, ’sætte sig’ på enhver dagsorden den ønsker at styre – pt om de druknende bådflygtninge, hvor der ikke fokuseres på den op til 1 mio, der efter sigende står parat til ‘at sejle over’ i Libyen og omegn.
  I stedet interviewer man – som jeg så på TV2 i dag – flere af dem der overlevede sejladsen og mirakuløst kom helt op til Danmark.
  De fæle ‘menneskesmuglere’ er ondskaben – selvom de nøgternt betragtet er en forudsætning for at migranter (som nu altid kaldes ‘flygtning’) kan komme helt op til Danmark og få ‘asyl’.
  – Og jeg vil æde min gamle hat på, at de ansatte i diverse danske modtagelses centre og lejre tjener mere på ‘flygtningene’ end ‘menneskesmuglerne’ gør?

  Kommentar by A-mad — 21. april 2015 @ 22:58

 8. Løgnersken skal kunne holde sig selv ud. Hun kan sikkert få rådgivning af Hans Gammeltoft Hansen, som p.t. nok ikke har den bedste smag i munden, efter skadedyret Omar Abdel Hamid El-Husseins hellige krigshandling mod Finn Nørgaard og Dan Uzan.

  Kommentar by Nielsen — 22. april 2015 @ 02:08

 9. 8 Nielsen,

  ” Hans Gammeltoft Hansen, som p.t. nok ikke har den bedste smag i munden…”

  Det tror jeg ikke du skal regne med. Drab på bl.a. jøder var præcis hvad han ønskede. Den juridiske psykopat sover roligt med et smil om munden.

  Kommentar by Hans Und — 22. april 2015 @ 02:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper