22. april 2015

Australsk løsning på bådflygtninge-problematik: “NO WAY – You will not make Australia home”

Dansk politik handler stort set kun om bådflygtninge i disse dage. Internationale socialister såsom Johanne Schmidt-Nielsen mener naturligvis ikke indsatsen skal målrettes menneskesmuglere, der er med til at undergrave den suveræne nationalstat. Ingen overraskelser her. Mere moderate socialister vil lade EU stå for fordelingen, men befolkningsoverskuddet i Afrika kan vi naturligvis ikke løse uden at assimilere velfungerende nationalstater i et kaotisk Stor-Afrika. 1.000.000 står i skrivende stund klar til afrejse i Nordafrika.

I forhold til at undgå druknede bådflygninge, er der godt nyt fra Australien, der i 2013 besluttede at bådflygtninge skulle sendes retur på stedet, og under ingen omstændigheder kunne søge asyl, hvis det lykkedes dem at nå land. Her citeret fra ABC – Operation Sovereign Borders: log of boat arrivals and other asylum seeker incidents (via Hodjanerne)

“Since December 2013 there has been one confirmed boat arrival with 157 people on board. The asylum seekers were initially held at sea on a Customs boat. They entered Immigration Department custody on July 27, 2014, and were taken to Curtin Detention Centre before being transferred to Nauru.

On September 18, 2014, the Federal Government revealed that 12 asylum seeker boats have been turned back at sea since its border protection policy was implemented. …

Since the Coalition was elected, 23 boats carrying about 1,200 asylum seekers have arrived in Australia, but all bar one of those arrived before December when authorities started turning boats around.

On December 4, 2014, Mr Morrison released a statement which read: ‘Ten of 11 full months of 2014 have passed without a successful people smuggling venture to Australia. Just one such venture has arrived this year – 128 days ago.'”

(Den australske regerings ‘Sovereign Borders’; Youtube)

Debat mellem Rasmus Jarlov og Margrethe Auken om bådflygtninge i 24syv Morgen, 20. april 2015 – Hvem har ansvaret? – og kan Danmark eller EU ændre på situationen?

Margrethe Auken, Socialistisk Folkeparti: Vi skal tage os sammen til at lave noget med hinanden, altså det er faktisk indskrevet i Lissabontraktaten at sådan nogle ting også skal løses med solidaritet som fortegn… De her mennesker, altså rigtig mange af dem, skal flygte, de har ikke noget alternativ, ikke nogen overlevelsesmuligheder næsten hvis de bliver i de her lande som er brudt sammen. De kan ikke være der. Jordan, Libanon, Tyrkiet faktisk, kan ikke tage flere. Og Libyen er en sammenbraset stat, og vi ser jo de flygter alligevel – jeg ved ikke hvad det er for en underlig retorik? … De bliver jo ved med at komme, selvom de drukner i krasselige mængder.

Rasmus Jarlov, De Konservative: De håber på at få opholds tilladelse i Europa, og det lykkedes rent faktisk for mange af dem.. løsningen må være at EU beslutter hvor mange man vil tage imod også behandle deres sager i nærområderne, i stedet for at man har et system hvor man belønner folk der tager med menneskesmuglere ud på de her meget farlige rejser.

Margrethe Auken(SF): Nej, men der er noget der er lavet af guld i os allesammen og det er barmhjertighed. Jeg er rystet over at høre at nu en konservativ, en ting er at vi har haft det ekstreme højre der har sagt de der gruelige ting han siger her.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/65562/trackback

19 Comments »

 1. Jeg er rystet over at Magrete “det er jo bare papraketter” Auken slet ikke har Danskernes velfærd på sinde!

  Hun vil, som resten af segmentet, skide os en lang march. Alligevel hævder hun at det er hendes moral der er den bedste. Shame on you, Auken!

  Kommentar by Santor — 22. april 2015 @ 16:51

 2. Flygtninge drukner, menneskesmuglere profiterer, europæisk kultur går sin langsomme og smertefulde undergang i møde.

  Løsningen er den australske, men den kan EU’s samlede godhedsindustri og tusinder af pampere af Auken-typen nok holde ude af billedet i lang tid endnu.

  Realiteter? Vi vil skide på realiteterne og vores børns fremtid. Det er principper, det gælder!

  Kommentar by Crass Børsting — 22. april 2015 @ 17:54

 3. “Nej, men der er noget der er lavet af guld i os allesammen og det er barmhjertighed.” siger den skøre Margrethe Auken(SF)

  Mere beskrivende er det Auken føler en slags socialdarwinisme, hvor kun den “bedst egnede” kan nå over det farefulde Middelhav, myrde og plyndre konkurrenterne om nødvendigt undervejs, og så nå frem til destinationen (Vesteuropa /Danmark) til belønning af Auken med livslang forsørgelse.

  Flygtningen skal gennem strabasserne bevise for Auken, at han er den “bedst egnede” og har han bevist det, vil Auken åbne for sin guldkiste (vores skattebetalinger) og overøse ham med barmhjertighed i form af kontanter.

  Hele setup’et minder om et eventyr, hvor hovedpersonen (den kommende prins) skal gå så meget grusomt igennem, før han kommer frem til og belønnes af Auken med prinsessen og det halve kongerige.

  Aukens eventyrverden indebærer en økonomisk alliance mellem menneskesmuglerne og den europæiske venstrefløj. Menneskesmuglerne leverer rejsepakken og et lån, og den europæiske venstrefløj sørger for, at Vesteuropas skatteyderne betaler lånet tilbage foruden en livslang forsørgelse, da der ikke er brug for den arbejdskraft i et Europa med en enorm arbejdsløshed. Det må være det guld-vås som Auken føler i sit indre.

  Kommentar by traveler — 22. april 2015 @ 17:54

 4. “Margrethe Auken(SF): Nej, men der er noget der er lavet af guld i os allesammen”
  Ikke i dig Margrethe!
  Hun er vel en af de mest aggressive politikere der har været i dansk politik. Er man ikke på linie med hende, så er man i mod.
  Hendes gale ytringer er vel efterhånden kendt af de fleste.
  Auken klanen kunne vi godt undvære.

  Kommentar by Frank Hagmann — 22. april 2015 @ 18:16

 5. Hele Auken-klanen er meget GODE mennesker.

  Alle de gode mennesker syntes for et par år siden, at det var en SUPER ide, at VI aflivede Gadaffi – netop som han var ved at blive gammel og samarbejdsvillig. Vi fik, hvad vi ville have: Åbne flygtningeruter fra hele det mørke kontinent til Europas bløde underliv.

  Findes der dog ikke et eller andet sted i Europa nogen gode gammeldags pragmatiske politikere, der ikke lader sig styre rundt af medierne?

  Kommentar by bastardo — 22. april 2015 @ 19:20

 6. Afrikanere som kommer til Europa bliver aldrig en del af Europa. De er som Enoch Powell sagde uniformet i kødet som en fremmed. I USA eller andre steder har man heller ikke kunne overkomme raceforskelle. Tillid og association går sammen med oplevelsen af familiaritet. Det er nok biologisk hos mennesket og ikke noget tillært (racisme)

  Kommentar by Thorsted — 22. april 2015 @ 20:28

 7. Australiens politik er den eneste rigtige. Enhver humanist, der ikke kan lide at se bådflygtninge drukne, bør sætte alt ind på at få samtlige Europæiske lande til at indføre samme politik, som reelt redder menneskeliv.

  Kommentar by monse — 22. april 2015 @ 20:57

 8. Fuck Australien jeg har en endnu bedre løsning – torpedoer.

  Kommentar by Fritz — 22. april 2015 @ 21:23

 9. Isis smuggles jihadists to Europe disguised as desperate refugees, warns Nato chief

  https://themuslimissue.wordpress.com/2015/04/22/isis-smuggles-jihadists-to-europe-disguised-as-desperate-refugees-warns-nato-chief/

  Kommentar by Hodja — 22. april 2015 @ 22:44

 10. Interessant at min kommentar forsvandt. Den var næppe grænseoverskridende – apropos emnet.

  Kommentar by traveler — 22. april 2015 @ 23:07

 11. Australsk løsning gør i hvert fald at de undgår at importere Islamisk Stat tilhængere/forkæmpere. Hvordan vil Danmark sikre sig at undgå Islamisk Stat tilhængere iblandt såkaldt flygtninge?

  Kommentar by Liva — 22. april 2015 @ 23:21

 12. Jeg har ikke slettet noget Traveler.

  Kommentar by Kim Møller — 22. april 2015 @ 23:25

 13. Stop forargelsen, det er Jarlovs politik som forhindre folk i at drukne. det er Aukens politik der hjælper menneskesmuglerne og lokker tusinder og atter tusinder ud i plimsollere for at drukne.
  For at skærer det ud i pap, det er Auken der er ond og Jarlov der er god.
  Skulle man gøre noget godt for Afrika og dermed også os og verden, så skulle man sende fly ud over Afrika og smide millioner af p-piller forklæde som slik ud over kontinentet, og så håbe at afrikanske kvinder spiser dem, for problemets kerne, er en fuldstændig uhæmmer befolkningsekspolsion. 1,1 mia i dag syd for Sahara bliver på bare 35 år til 2,4 mia. Der bliver kun plads til mennesker, hvis du vil se Afrikas imponerende dyreliv då er det nu, om få år er de væk.

  Kommentar by Robert R — 23. april 2015 @ 06:08

 14. Hele Auken klanen er så gennemført onde at man mangler ord. Det ENESTE der betyder noget for dem er at pleje deres selvbillede som gode og retfærdige mennesker. Og de er villige til at bruge astronomiske summer af ANDRE menneskers penge som bevis på deres egen godhed og ofre om nødvendigt alle deres landsmænd på deres selvretfærdigheds alter.

  Kommentar by Danskeren — 23. april 2015 @ 07:51

 15. Når Jarlov taler (fornuftigt) tænker jeg på hvis vegne. Han foregøgler eventuelle konservative vælgere noget, som partiet i virkeligheden ikke bakker op om.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 23. april 2015 @ 09:43

 16. Apropos

  denkorteavis.dk/2015/de-er-forklaedt-som-desperate-flygtninge-men-det-er-beregnende-islamister-som-vil-odelaegge-europa-nato-chef-tager-bladet-fra-munden/

  Kommentar by Liva — 23. april 2015 @ 11:31

 17. 12. Forløb: Først pending ‘Avaiting modification’ > Så forsvandt det > Og så tilbage igen. Det er helt i orden, Kim. Jeg regnede også med din integritet.

  Kommentar by traveler — 23. april 2015 @ 18:14

 18. @ 15 Britta Due Andersen
  Det er rigtigt at de konservative ikke er Jarlov, desværre!
  De er desværre blevet en del af de radikales højrefløj.

  Kommentar by Robert R — 23. april 2015 @ 20:32

 19. Det er 1 million i år og sikkert 2 millioner næste år. Det stopper først når der er NO WAY til Europa.

  Kommentar by Jernhesten — 24. april 2015 @ 08:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper