23. april 2015

Fremmedhadske grækere er ‘højreradikale’, fremmedhadske sydafrikanere er frustrerede og ‘utilfredse’

Jeg har tidligere blogget om mediernes besynderlig brug af etiketter såsom højreradikale/højreekstrem. Grækere der er imod masseindvandring er højreekstreme, hvorimod fremmedhadske libanesere slet og ret er ‘frustrerede’. Forleden gik P1 direkte fra et indslag om ‘højreekstreme’ Gyldent Daggry til en historie om mord på indvandrere i post-Apartheid-Sydafrika. De fremmedhadske sorte sydafrikanerne havde tilsyneladende ingen politisk observans, og det lød næsten som om at morderen var arbejdsløshed.

Her en lignende udlægning fra DR Online – Sydafrika: Afrikanske udlændinge angribes med sten og køller under optøjer.

“Volden mod afrikanske udlændinge spreder sig i Sydafrika, hvor mindst seks personer døde efter grusom vold i flere af landets fattige kvarterer. … Dorte Tietze, som er international partnerskabskoordinator i Mellemfolkeligt Samvirke, fortæller, at frustrationerne stammer helt tilbage fra begyndelsen af 1990’erne, hvor de sorte håbede på bedre tider efter et mørkt kapital med race-adskillelse, apartheid. …

Arbejdsløsheden er på 25 procent – i nogle af de fattige områder er den dobbelt så høj – og som andre steder på kloden får udlændinge skylden for de dårlige tider. … De utilfredse sydafrikanere skyr tilsyneladende ingen midler, fortæller Dorte Tietze. Nogle bliver banket med kæppe eller macheter, mens andre er blevet stenet. …

I Sydafrika har præsident Jacob Zuma også vendt sig mod de voldelige protester, mens landets zulu-konge… bliver beskyldt for at have opildnet til uroligheder, da han bad udlændinge om at ‘pakke deres ejendele og forlade landet’.”

En Facebook-ven tilknyttet en bevægelse danske medier uden tvivl vil kalde højreradikal, tog forleden en politisk test på nettet. Svaret bør ikke overraske, for højreradikal er forlængst blevet en tom etikette venstredrejede medier kaster i retningen af alle der ikke godtager den grænseløse socialisme.

(‘Højreradikal’ viste sig at være let venstreorienteret jvf. The Political Compass, 21. april 2015)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/65602/trackback

29 Comments »

 1. Journalister fabrikerer fortællinger – som ved nærmere eftersyn viser sig at være løgnehistorier – for at fremme den ideologiske fortælling bl.a. om samfunds-udviklingen, som de selv personligt og privat og politisk støtter. Fortællingen – narrativet – betyder alt for journalisterne og medierne, fakta skjuler journalisterne bevidst. Journalisterne rapporterer ikke ærligt, men laver reklame-kampagne eller skræmme-kampagne-journalistik – såkaldt agenda-/dagsordens-journalistik.

  Kommentar by barfbag — 23. april 2015 @ 07:52

 2. Hykleriet på venstrefløjen er total.

  Kommentar by Flaskeposten — 23. april 2015 @ 09:08

 3. Luk de såkaldte journalistuddannelser.

  Kommentar by bastardo — 23. april 2015 @ 09:19

 4. Jeg synes ikke vi skal kalde sydafrikanerne og grækerne skal betegnes som fremmedhadere. Ordet burde beskrives med gåsetegn.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 23. april 2015 @ 09:24

 5. Jeg har kun en kommentar. Det bliver værre og værre overalt.

  Kommentar by Machiavelli — 23. april 2015 @ 09:26

 6. Facebookvennens synspunkter er skræemmende nær alt, det tavse fletal langt fra yderligheder.
  Economic Left/Right: 6.0
  Social Libertarian/Authoritarian: -0.46

  Kommentar by Peter Buch — 23. april 2015 @ 09:30

 7. Tja. – På Danmarks Radios P1 kaldes Gyldent Daggry dog ikke højreradikalt, men nynazistisk.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 23. april 2015 @ 09:47

 8. Allerede i 2004, hvor jeg var turist i Cape Town området, var negrene forbitret over dem der kom nordfra og underbød lønniveauet. I øvrig så var hovedparten af dem der pendlede mellem Township og et arbejde kvinder.
  Neger mod neger så kan det ikke være racisme?

  Kommentar by Menig 442 — 23. april 2015 @ 10:13

 9. Sydafrikanerne kaldes dog ikke ‘aktivister’

  Man italesætter virkeligheden så den passer med ideologien.

  Kommentar by mb — 23. april 2015 @ 10:58

 10. Der er et godt ord for det:

  LÜGENPRESSE!

  Kommentar by Neuhammer — 23. april 2015 @ 11:01

 11. Men som sagt af de politisk korrekte så man kan kun være racist hvis man er hvid, selvom araberne og muslimerne stadigvæk til dags dato handler med afrikanske slaver og det der er værre. Tag Libyen i disse dage f.eks, Ghaddafi var jo den eneste der kunne styre de islamiske dræber maskiner, for de fatter kun een ting og det er hårdt diktatur. Nu går det så udover afrikanske flygtninge, og jeg kan virkelig godt forstå at de flygter, Islam er forfærdelig. Det latterlige er så at de tager det lort med herop….. Men der findes ikke islamisk nazisme og racisme!!….. også selvom det er veldokumenteret.http://politiken.dk/udland/ECE2637532/europa-stod-slet-ikke-paa-franks-oenskeseddel/

  Kommentar by Flaskeposten — 23. april 2015 @ 11:02

 12. I det hele taget er det arrogant og racistisk af vestens ledere at tro at de kan gøre noget der hjælper….”åhh jeg dåner over verdens elendighed imens jeg bor på et 5 stjernet hotel og røver min befolkning for penge, lad os hjælpe disse “svage” analfabeter, fordi det er vores skyld alt sammen”

  Kommentar by Flaskeposten — 23. april 2015 @ 11:09

 13. Der er jo intet logisk i vejen for, at nogen, der i dag ifølge egen selvforståelse er “nationalsocialist”, står for et mere målrationelt og snusfornuftigt program end pæne “kulturkonservative” o.lign., men selvidentifikationen med en i dag irrelevant historisk bevægelse skygger over det i øvrigt i hovedtræk fornuftige… En del moderne nazister er vist i virkeligheden ikke det, de selv tror, de er, men kalder sig blot det, de gør, som negativ reaktion mod det indlysende nærværende onde og i mangel af klare alternativer, som det kort sagt må være opgaven at formulere. Fx “Gyldent Daggry” er nøgternt betragtet sund afværgereaktion nogle gange iklædt uheldigt kostume eller overflødig ideologisk overbygning, som man altså bare må lære at tage med et gran salt.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 23. april 2015 @ 11:50

 14. Her er lidt billeder af afrikanske udlændinge og utilfredse sydafrikanere.

  Anti-immigrant violence in Durban and Johannesburg [Photo report]

  http://www.ibtimes.co.uk/south-africa-xenophobia-anti-immigrant-violence-durban-johannesburg-photo-report-1496588

  Violence in Johannesburg and clashes at peace march in Durban [Photo report]

  http://www.ibtimes.co.uk/south-africa-xenophobia-violence-johannesburg-clashes-peace-march-durban-photo-report-1496904

  Kommentar by wilty — 23. april 2015 @ 12:12

 15. Der er altid problemer med afrikanere og arabere. Hvad har de til fælles? Islam. Man bliver et råddent og ondt menneske, når man tilslutter sig en rådden og ond ideologi.

  Kommentar by Dhimmi — 23. april 2015 @ 13:13

 16. Uha – jeg var lidt til højre, sådan cirka en milimeter, men mest libertaner:

  https://www.politicalcompass.org/yourpoliticalcompass?ec=0.25&soc=-2.67

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 23. april 2015 @ 13:17

 17. Klaus Rothstein – litteraturanmelder og radiovært, ikke at forveksle med broderen, religionshistorikeren Mikael Rothstein – har netop på DR P1s Eftermiddag siddet og begrædt og besunget de stakkels ‘bådfolk’ som invaderer Europa fra Syd.

  Kommentar by Hartvig — 23. april 2015 @ 14:36

 18. Valget til folketinget nærmer sig. Propagandasenderene sender på højtryk rødsnoede løgnehistorier, krydret med radicool “humanisme”.

  Intet nyt under svindlernes paroler.

  Kommentar by Iznogut — 23. april 2015 @ 15:22

 19. Må de kalde ham zulu-konge ?

  den var vist ikke gået i Sverige hvor Pippi’s far ikke må hedde negerkonge

  Kommentar by k.m. — 23. april 2015 @ 16:39

 20. http://denkorteavis.dk/2015/de-er-forklaedt-som-desperate-flygtninge-men-det-er-beregnende-islamister-som-vil-odelaegge-europa-nato-chef-tager-bladet-fra-munden/

  Frankrig påstår at have afværget fem terroraktioner, truslen er større end nogensinde.

  Morten Østergaard og Martin Lidegaards løsningsmodel går vel ud på at importere 50 millioner nye velfærdsflygninge til at gøre Danmark mere
  multikulturel og farverig.

  Kommentar by k.m. — 23. april 2015 @ 16:54

 21. HVA FANDEN SKER DER FOR DEN TEST:-)
  Ser ikke ud til at jeg bliver europas nye højreorienterede diktator.
  Jeg må lægge nye planer så:-)

  Kommentar by Frank Hagmann — 23. april 2015 @ 17:55

 22. Testen er tydeligt venstresnoet, det første spørgsmål afslører den totalt.

  Kommentar by Helmut Kohl — 23. april 2015 @ 18:50

 23. Røde Poul(Nyrup)må være sprunget ud som kommunist på sine gamle dage
  med sit angreb på kapitalismen. Hans tale ved SF’s landsmøde var som taget ud af Enhedslistens partiprogram, og måske skrev Frank Aaen den.

  Kommentar by k.m. — 23. april 2015 @ 19:38

 24. Det er egentligt meget enkelt, du skal bare gå ud fra at den muslimske indvandre er en stakkels forgulgt, og de hvide midaldrende mand er ond. Så har du P1!

  Kommentar by Robert R — 24. april 2015 @ 03:26

 25. Det er den politisk korrekte multi-kultur-fortælling (engelsk, forkortet til PCMC) (=løgnehistorie), som dominerer/kontrollerer den offentlige samtale/diskurs/debat. Det er altså politisk korrekthed (=kultur-marxistiske løgne-historier), der vil fremme multi-kulturen (dvs. ødelægge de kapitalistiske samfund), man hører overalt, det være sig hos uddannelses-institutioner (fx. historie-undervisning/-indoktrinering), politikere, nyheds-medierne, i film, reklamer, teater, organisationer (også arbejdsgiverforeninger). Vi svømmer rundt i dette PCMC-hav og bliver hjernevasket hele tiden med disse kultur-marxistiske løgne-historier.

  Kommentar by barfbag — 24. april 2015 @ 05:19

 26. I de kommende tiår bliver det meget, meget værre. For da dør de generationer, der kan huske noget andet og som har en kulturelt dansk rod og noget at overlevere. I de kommende år dør “de fornuftige danske stemmer” i stort tal.

  Og årgange vokser op, som ingen har turdet fortælle andet, end at de skal udvise “respekt”, og hvis følelser i forbindelse med den diskrimination, de oplever, er blevet tabuiseret. Generationer af unge mennesker med mentalt set bøjet nakke, og fjendtlighed over for alle de, der tør føle det, de ikke selv tør føle.

  Hvem tør sende deres børn i skole med en kritisk holdning til Det Multikulturelle Samfund? I véd! de får problemer, hvis I gør det.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 24. april 2015 @ 08:13

 27. Kommentar by Morten – – – — 24. april 2015 @ 08:13 : Ja det har du ret i, men til de unge som har ressourcer og uddannelse til det, helt ærligt, rejs væk til et land hvor man kan tjene sine egne penge og ikke støtte det her islamofile socialist helvede.

  Kommentar by Flaskeposten — 24. april 2015 @ 09:22

 28. PCMC-paradigmet/-mønstret/-skabelonen/-(samfunds)formen vi lever i, hvor folk bliver indoktrineret/hjernevasket efter denne kultur-marxistiske/(i Danmark:)kultur-radikale læst/pasform gælder også andre forhold: http://enzaferreri.blogspot.dk/2015/04/michael-jones-video-on-jewish-impact-on.html
  Om sydafrikanske forhold kan man læse i den palæo-konservative sydafrikansk-fødte Ilana Mercer:Into The Cannibal’s Pot, hvorom (den anarko-konservative) tidligere professor (prof. emeritus) Hans-Hermann Hoppe i sin anmeldelse skriver:”Egalitarianism leads to democracy;democracy leads to socialism;socialism leads to economic destruction;and democratic socialism in multicultural societies leads to death and democide. This is what Ilana Mercer illustrates(…)”

  Kommentar by barfbag — 24. april 2015 @ 09:46

 29. Nu ved jeg hvorfor jeg er holdt op med at stemme.
  smack i midten af lilla kvardrat, inegen partier der.

  Kommentar by En mand — 25. april 2015 @ 14:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper