17. februar 2009

Integration er folkedrab (sprogimperialisme)

Isoleret set, er harmdirrende kronikker i Politiken et sundhedstegn. Tove Skutnabb-Kangas og Robert Phillipson har begge doktorgrader – Danmark er sunket til barbari (7/2-09).

“Socialdemokraterne (Mette Frederiksen) vil tvinge indvandrerforældre »med dårlige danskkundskaber«, som vælger ikke at tale dansk med deres børn, til at sende deres børn i vuggestue og tvangsfjerne dem, hvis forældrene ikke vil »makke ret«.

Dansk Folkeparti vil gerne tvinge dem, men ikke tvangsfjerne. Sammen med de konservative vil de indføre økonomiske sanktioner (Pol. 30. og 31.1.), f.eks. fratage dem børnechecken.

I virkeligheden vil forældrene, som taler deres eget sprog med deres børn (og vil fortsætte med det) i hjemmet, give børnene det sproglige og intellektuelle fundament, som er nødvendigt for også at lære dansk godt. Men nu skal de straffes! Partierne vil gøre det hele for at »forbedre integrationen«. Siger de.

Det, som bliver foreslået af Socialdemokraterne, er ikke kun skadeligt for børnene. Set fra en sociologisk og uddannelsesmæssig synsvinkel falder det faktisk ind under to af FN’s folkedrabskonventions definitioner af folkedrab. Juridisk er det en forbrydelse mod menneskeheden. Danmark er sunket meget dybt i barbari…

Konventionen fastslår, at enhver hensigt fra en given aktør til at ødelægge en gruppe, hvad enten denne har et nationalt, etnisk, racemæssigt eller religiøst tilhørsforhold, er et brud på konventionen.

Der skelnes ikke imellem, om aktøren er en person eller gruppe, som har privat karakter, eller om det er offentlige personer, dvs. statsoverhoved eller militær. Det bliver endvidere pointeret i artikel 3, at bl.a. følgende handlinger (som Socialdemokraterne nu foreslår) skal være strafbare:

c) direkte og offentlig tilskyndelse til folkedrab d) forsøg på folkedrab e) meddelagtighed i folkedrab

Hvis man med tvang prøver at gøre indvandrerbørn til danske børn (som Socialdemokraternes forslag lægger op til), er det (sprogligt og kulturelt) folkedrab. Hvis man påfører dem alvorlig mental skade (som bliver et sandsynligt resultat af forslaget, se senere), er det folkedrab.”

Oploadet Kl. 15:19 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6564/trackback

39 Comments »

 1. Man må tilhøre intelligentsiaen for at tro sådan noget: intet almindeligt menneske kan være sådan et fjols. (Orwell).

  Kommentar by Als — 17. februar 2009 @ 15:32

 2. Magen til sludder skal man lede længe efter. Heldigvis synes den opfattelse også at gælde hos det langt overvejende fletal af kommentarerne på Politiken.

  Men oprigtigt talt: Folkedrab! De må jo have spist søm!

  Kommentar by Poul Højlund — 17. februar 2009 @ 15:34

 3. Det minder mig om den tidligere nazi-leder Povl Heinrich Riis-Knudsen, der sagde, at raceblanding er gensidigt folkemord.
  Nu lever vi i bedste velgående i min familie, hvor en skotsk plantage-ejer i begyndelsen af 1800-tallet løskøbte en kvindelig negerslave på de Vestindiske øer og fik 5 børn med hende.

  Kommentar by Hanzi — 17. februar 2009 @ 15:35

 4. Akademikere????
  Det er vist det, der på engelsk kaldes for “A twisted mind”.
  Der er INGEN grænser for, hvordan disse typer kan slå krølle på sig selv, for at ligge på knær for muslimerne.

  Har vi almindelige uvidende danskere virkeligt betalt for deres årelange studier ???

  Det er beskæmmende.

  Kommentar by ramses-2 — 17. februar 2009 @ 15:39

 5. Det er da i det mindste et interessant synspunkt, så kan man vel lynhurtigt konkludere at der langsomt bliver begået folkedrab på den danske befolkning? Det var selvfølgelig ikke de to “belæste” doktore’s dagsorden men alligevel og hvor er de skyldige? Den slags fjogede udtalelser har det med at kunne vende tilbage til afsenderen.

  Kommentar by PB — 17. februar 2009 @ 15:47

 6. Personligt må jeg da indrømme, at Mette Frederiksens forslag kolliderer lidt med angsten for at skabe et kommunistisk/Orwellsk uhyre ud af velfærdsstaten, hvor den totalitære stat ejer al ting incl. børnene.
  Så jeg kan da godt forstå, at Dansk Folkeparti med Søren Krarup og Jesper Langballe tager deres forbehold.
  Men nu læste jeg lige i B.T. om fem 13-16-årige indvandrerknægte, der overfaldt en 68-årig pensionist i samme bebyggelse, som de boede i, og bl.a. brækkede hans gebis med et knytnæveslag og gennemrodede hans lejlighed for penge og cigaretter.
  Det var bl.a. forekomsten af flere og flere af dens slags “incidenter” i slutningen af Poul Nyrups regeringstid (som i øvrigt blev bragt på TV-stationen CNN, hvor en af min families gode venner arbejder som chef i U.S.A.), der førte til det markante regerinsgskifte i 2001.
  I det lys forstår jeg godt Mette Frederiksens forslag, men jeg har nu størst tiltro til VKO’s begrænsning af den muslimske indvandring og satsning på danske værdier end Socialdemokraternes folkeopdragelse af en stadigt voksende muslimsk befolkningsgruppe.
  Spørgsmålet er jo i sidstnævnte tilfælde hvem der slutteligt kommer til at indordne sig under hvem.

  Kommentar by Hanzi — 17. februar 2009 @ 15:51

 7. Jeg troede egentligt at folkedrab var noget meget værre.

  Men folkedrab er åbenbart slet ikke så slemt.

  Kommentar by Sortalf — 17. februar 2009 @ 15:54

 8. Hvis man googler hende Tove så finder man, at hun er dr. phil på ruc (selvfølgelig), og at hendes main interests er “linguistic human rights, linguistic imperialism, bilingualism, multilingual education, language and power, subtractive spread of English, and the relationship between linguistic (and cultural) diversity and biodiversity”.

  … linguistic human rights… linguistic imperialism… mmmmm’k. Hvor må man dog, som skatteyder, bare hvine af fryd over al den value der opstår ud af dette doktorat. Mon Tove nogensinde når at få sagt tak til alle de mennesker, som har arbejdet og givet hende løn for at hun har kunnet dyrke sine interesser?

  http://www.neiu.edu/~duo/skutnabb.htm

  Kommentar by Nicolai K. — 17. februar 2009 @ 16:04

 9. Grænseløs kreativitet fra såvel forskere som socialdemokrater.

  Kommentar by Purellif — 17. februar 2009 @ 16:05

 10. Indimellem trænger man midt i alle sørgerligheder til et godt gammelt dansk skraldgrin.

  Det fik jeg da jeg googlede ToveSkutnabb-Kangas, fandt hendes hjemmeside, så at konen guddødemig er professor på Roskilde Universitet…men ikke mindst over dette speciale: (advarsel er hermed givet..):

  “including linguicism”

  Linguicism…Jeg gentager Linguicism ???

  Hvad helvede er det, og hvorfor i alverden skal jeg flåes med 150.000 kr. i skat om året for at holde bøfferne og rødvinen oppe hos en finsk kone, der er ekspert i “linguicism” ????

  Kommentar by Ivan Broe — 17. februar 2009 @ 16:05

 11. Forslag der fremsættes af Mette Frederiksen kan afvises uden videre overvejelse af baggrund og substans. Det hæslige kvindemenneske tager fejl i alt.

  Kommentar by Nicolai K. — 17. februar 2009 @ 16:14

 12. 4

  BP

  “Det er da i det mindste et interessant synspunkt, så kan man vel lynhurtigt konkludere at der langsomt bliver begået folkedrab på den danske befolkning?”

  Kulturelt og sprogligt, ja.

  Kommentar by Janne — 17. februar 2009 @ 16:31

 13. “including linguiscm” jamen det er jo det sprog Steen Gade taler.
  SF sprog. Jeg har længe troet,at det var en vanvittig Steen Gade ide,
  men nu viser det sig, at RUC underviser i det.
  Formålet for “Including linguiscm” er at underkaste sig Islam og hade alt andet.F.eks Danmark og alt hvad Danmark står for.
  Kære Steen Gade,hvorfor vælger du at være forræder?

  Kommentar by pk — 17. februar 2009 @ 16:50

 14. Tak for svarene.

  Men jeg har nu ikke tænkt mig at lade Skuttnabben dø i synden på det her. Linguicsm. Vor herre bevare os.

  Bertel. Han må kunne svare på, hvad danskerne dog kan anvende en ekspert i “linguicsm” til

  Kommentar by Ivan Broe — 17. februar 2009 @ 17:08

 15. Linguicism – det er noget hun selv har fundet på :-)

  http://en.wikipedia.org/wiki/Linguicism

  Kommentar by Nicolai K. — 17. februar 2009 @ 17:20

 16. “Juridisk er det en forbrydelse mod menneskeheden”

  Det kunne jeg godt tænke mig at se dokumentation for.

  Kommentar by DaLi — 17. februar 2009 @ 17:26

 17. Hørt på DR2 kl 1730 om Public Service financierede speakeres omtale af udsendelsen “Taxa til Helvede”:

  “… Ja, og den rystende dokumentar er i aften kl.20.40. I morgen kan du dog, tro det eller ej, møde nogle fredelige Amerikanere…”

  Sig mig, har journalisterne helt overtaget magten på det tvangslicens-financierede, statslige, “kritisk- og neutralt formidlende” DR? Er der ingen redaktionschefer der er bekendt med det der speakes på DR2 ?

  Kommentar by DaLi — 17. februar 2009 @ 17:30

 18. #9.:”hvorfor i alverden skal jeg flåes med 150.000 kr. i skat om året for at holde bøfferne og rødvinen oppe hos en finsk kone, der er ekspert i “linguicism” ????”

  Ja det er jo et rigtig godt spørgsmål! ,det var vi vel flere der troede at der skulle gøres op med efter valget i 2001??
  Det blev noget af en lang næse.

  Kommentar by PB — 17. februar 2009 @ 17:30

 19. Jeg har da også en del sprogkundskab. Mit engelsk er fint. Mit franske og tyske kunne være en del bedre. Men en tyrkisk pige har læst mig at tælle til 10 på tyrkisk :-)
  Og så kan jeg også en del på det vestafrikanske sprog, woluf, som tales af 38% af indbyggerne i Senegal. Jeg mødte en senegalesisk kvinde, som i øvrigt var muslim, for en 4-5 år siden. Hun var gift med en dansk bankmand, og hun kunne både tale: woluf (hendes lokale afrikanske sprog), og hun kunne tale flydende spansk, fransk, engelsk og dansk.
  Hun var udlært økonom fra et fransk universitet og hun var i øvrigt prinsesse. Hendes far var høvding. Nu var hun under uddannelse som social- og sundhedsassistent, og hun kunne bl.a. hjælpe de danske unge, hun arbejdede med, med at løse kryds- og tværs-hæfter. Det synes jeg er godt gået efter kun 6 år i Danmark.
  Hendes mand, en vellønnet (kristen) dansk bankmand med “rolex-ur” havde altså scoret denne afrikanske prinsesse.
  Så vi danske mænd kan altså godt noget.
  Nu nedstammer jeg jo selv fra Vestafrika via slavetransporterne til Vestindien, så jeg lærte mig lidt woluf:

  Nanga def: (Hvordan har du det?)
  Waj zuma sarit, mangi fi rekk: (Oh min ven, jeg har det godt!)
  Naga nge fanane (Hvordan har du sovet i nat?)
  Jamrekk alham dulilay (Tak godt, med Guds hjælp)

  Senegal er så et eksempel på et muslimsk (vestafriansk) land, hvor der er fred og demokrati. Det er bl.a. det rene turistparadis for franske turister

  Kommentar by Hanzi — 17. februar 2009 @ 17:37

 20. Uanset folkeslag eller oprindelse, rige eller fattige lande, er islam problemet.

  Endnu en sygelig vrangforestilling, ‘folkedrab’,,, Alt skal perverteres og gøres meningsløst.

  Disse tossehoveder duer ikke engang til at hæfte klemmer.

  Kommentar by Rolf Krake — 17. februar 2009 @ 19:11

 21. “Folkedrab” er endnu et ord, der har mistet alt betydning.

  Kommentar by DaLi — 17. februar 2009 @ 20:37

 22. Gud ved om min islamafobi kan betragtes som folkedrab?

  Kommentar by Tim Pallis — 17. februar 2009 @ 21:28

 23. Henvisninger til konventionsparagraffer virker efterhånden – på mig – som religiøse henvisninger til indiskutable og perfekte vers i hellige skrifter. Er jeg alene mht. at have det på den måde?

  Kommentar by BE — 17. februar 2009 @ 21:50

 24. Gudskelov jeg ikke lider af Islamafobi(angst for Islam).
  Næh jeg føler dyb rædsel….
  Al den snak om Islamafobi er ganske enkelt det mest sindsyge jeg har
  oplevet i mit liv.
  Islam er en enorm trussel mod os, og så får vi at vide vi MÅ IKKE VÆRE BANGE.
  På Stening Petersens arbejdsplads, Danmarks Radio , kæmper de hver dag mod Islamafobierne…For de ønsker et Danmark, som de kan være bekendt.

  Kommentar by pk — 17. februar 2009 @ 22:20

 25. Hold da kæft hvor jeg bare satser på den totale økonomiske nedsmeltning.
  Når vi så står med haglsprederen og passer på gulerodsmarken og slagtegrisen, så skal den slags idioter ikke nærme sig…for så får de nogle meget direkte linguistisk eksluderende bemærkninger med på vejen…hvis ikke de vil have et skud hagl i røven!

  Kommentar by Michael Sjøberg — 17. februar 2009 @ 22:26

 26. “Som samfund betragtet er harmdirrende kronikker i Politiken et sundhedstegn.”

  – øøh … jeg tror lige, jeg har aflært dansk? ;-)

  Mener skribenten, at man skal betragte Politikens (harmdirrende) kroniker som en slags samfund? Eller hvordan?

  Harmdirren er en ærlig sag, men den bidrager sjældent til udbredelsen af forståelse.

  Kommentar by Scavenius — 18. februar 2009 @ 00:04

 27. Hallo – de anklager sig selv, gør sosserne, via Tude-Mette:

  I nærværende konvention forstås ved folkedrab enhver af nedennævnte handlinger, der begås i den hensigt helt eller delvis at ødelægge en national, etnisk, racemæssig eller religiøs gruppe som sådan:

  Af de fem definitioner kommer Socialdemokraternes forslag under de følgende to:

  b) at tilføje medlemmer af gruppen betydelig legemlig eller åndelig/mental skade,

  Det var én til DDR, var det ikke?

  Kommentar by Anna Lyttiger — 18. februar 2009 @ 00:55

 28. Islamofobi = “sygelig angst f0r islam”.
  Islamofili = “total sammenbrænding af neuroner”.

  Kommentar by Anna Lyttiger — 18. februar 2009 @ 00:57

 29. Ingen kan forhindre forældre i at tale deres oprindelseslands sprog til deres børn bag hjemmets 4 vægge.

  Om de gør det fordi de ikke selv kan tale dansk aner jeg ikke.

  Men der ligger et forsøg på at handle fornuftsbetonet i Sosser-forslaget, idet vi ved af erfaring, at mange af disse børn strander skole-og uddannelsesmæssigt fordi de bl.a. ikke evner at skrive, læse og tale et rimeligt ordentligt dansk.

  Den anden faktor er deres opfattelser af hvordan man skal agere i relation til samfund, mennesker, myndigheder osv..

  Problemets kerne som vi burde beskæftige os rigtig meget med er:

  kan det overhovedet lade sig gøre at integrere mennesker der ikke kan og vil integreres i det Vestlige, i dette tilfælde det danske samfund ?

  De kan ikke fordi deres Allah gennem Muhammed har forbudt dem dette .

  De vil ikke fordi at integrere sig i et vestligt samfund vil betyde at de gå imod de krav Allah har stillet dem – og dermed imod Allah selv!

  Muhammed, en ” Sower of Discord” til enhver tid og alle vegne hvor islam dukker op, vidste godt hvad han gjorde, da han kreerede islam.

  Og hans nuværende tilhængere har stadig brug for Islam-krykkerne – fordi personlig udvikling, som samfundsmæssig udvikling, ikke rigtig er noget der kan lade sig gøre da teksterne i manualen Koranen blokerer for dette.

  Desuden er der tillige indflydelsen fra Hadith, som er de mundtligt overleverede beretninger om Muhammeds sædvaner og praksis, som danner vejledning for de rettroende.

  Nej – de rettroende vil fortsat praktisere deres oprindelseslandes sprog derhjemme bag de 4 vægge.

  Påvirkningen fra Koranen og Hadith vil medvirke til en fortsat segregering mellem muslimer og danskere, mellem muslimer og samfundet.

  Og for en god ordens skyld, så er det IKKE danskerne der vil – og sørger for – denne segregering.

  Den forekommer fordi den er beordret de rettroende af Allah gennem Muhammed.

  Vi skulle aldrig have tilladt indvandringen til Vesten fra de arabisk/islamiske lande !

  Kommentar by Vivi Andersen — 18. februar 2009 @ 01:04

 30. 23.BE

  Nej, jeg opfatter efterhånden også Menneskerettighederne som havende en aura af noget religiøst over sig.

  Egentlig er disse Universelle rettigheder tænkt som hjælp til menneskene og vel i grunden også ganske fornuftige – dengang de blev skrevet i 1948 på baggrund af 1. og 2. verdenskrig.

  Men problemet er at verden har forandret sig temmelig meget siden da og de Universelle Menneskerettigheder blevet skrevet til en helt anden tid end den vi befinder os i .

  Derfor burde disse rettigheder tages op til en reformation så de kommer til at passe til samtiden.

  Kommentar by Vivi Andersen — 18. februar 2009 @ 01:11

 31. Michael Sjøberg…

  Jeg holder dem gerne; men du glemte et par andre nedgørende venstrefløjs begreber. Sammen med “ekskluderende” hører gerne “intimiderende”, “traumatiserende” og især “stigmatiserende”. Bare sådan for at få hele arsenalet på plads. Så er der ingen, der kan anklage dig for ikke at have hele sværten på plads.

  Kommentar by Ivan Broe — 18. februar 2009 @ 01:16

 32. 24.pk

  Islamofobi-begrebet blev kreeret af Ayatollah Khomeini i den hensigt at skabe spild i de ikke-islamiske lande.

  Han vidste at der blandt vestens folk var medløbere, nemlig socialisterne.

  Hans mange år som flygtning i Frankrig gav ham denne indsigt.

  Og hvad sket kan vi så opleve i dag hvor islamofobi-begrebt bliver anvendt af ikke-muslimer for at gøre kritikerne af islamiseringen af de vestlige lande tavse.

  Se til hvad UN har gang i sammen med bl.a. den islamiske oraganisation OIC i forbindelse med den kommende Durban II konference.

  Hensigten er tydelig : vi skal lære at acceptere islamiseringen.

  Men når nogen beskylder os for at være islamofobe skal vi have i b aghovedet HVOR dette begreb stammer fra og med hvilken hensigt det blev skabt!

  Kommentar by Vivi Andersen — 18. februar 2009 @ 01:20

 33. Skamridning af folkeretten. Som leder til en gang herrevrøvl. I min familie har vi 8 sprog i brug. Når jeg kun kan tale de tre er jeg så linguicist? Hvad med det fremmedsprog jeg kan som ingen af de andre kan? Skal det være et overgreb på min personlige integritet? Og hvad med vores dialekter!?!

  Strukturanalysen viser sig her som nøjagtig ligeså verdensfjern som da den fik Foucault til at støtte den islamiske revolution.

  Kommentar by Joiker — 18. februar 2009 @ 01:54

 34. Citerer: Folkedrabskonventionen definerer folkedrab således:
  I nærværende konvention forstås ved folkedrab enhver af nedennævnte handlinger, der begås i den hensigt helt eller delvis at ødelægge en national, etnisk, racemæssig eller religiøs gruppe som sådan:
  Legemelig og åndelig/mental skade! Det er jo europæerne som national, etnisk og religiøs gruppe, der er ofre for folkedrab.
  Politikken må være befolket af selvplagere.

  Kommentar by Menig 442 — 18. februar 2009 @ 15:32

 35. 34.Menig 442

  Jep – det er nemlig Europæerne der er udsatte for folkedrab.

  Men dette skal helst ikke omtales da det gerne skulle forblive sådan lidt hemmeligt indtil islamisering har nået et niveau som bl.a. Eurokraterne finder gunstigt.

  Så vil det ikke gøre hverken fra eller til om europæerne en masse finder ud af at det er DEM der er blevet og bliver udsatte for denne form for folkedrab som i sidste ende vil gøre, at de bliver undertrykte og måske i mindretal i deres egne lande.

  Samtidig vil det nok for nogles vedkommende ende med en overvældende vrede over, at deres egen kultur helt bevidst er blevet trumlet til udradering til fordel for islamiseringen.

  Hvad der venter os allesammen i Europa har de fleste af os nok nogle tanker om .

  Jeg ser for mig hvordan der for indeværende opbygges et mega bål .

  Hvornår dette skal futtes af er spørgsmålet.

  Om 5-10 år eller ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 18. februar 2009 @ 17:14

 36. Jeg er stort set totalt uenig med resten af jer…

  Hvis man tror på at folk og fællesskab betyder noget – hvilket flertallet af læserne på denne blog vel mener – så er folkedrab en af de største forbrydelser der kan begås.

  Jeg synes de to doktorer har en god pointe, om end de er ret skingre i deres ordvalg. Med hvilken ret kan staten bestemme hvilket sprog man taler bag hjemmets fire vægge?

  Det er også kulturelt folkedrab når man op gennem 1900-tallet har gjort alt for at udrydde dialekterne i Danmark. Det var også kulturelt folkedrab, da man forsøgte at udrydde det færøske sprog.

  Danmark har måske ikke gjort lige så målrettede indsatser som f.eks. Frankrig, når det drejer sig om at ensrette den nationale kultur. Men slemt er det.

  Indsatsen for at bevare Danmark som primært danskernes land behøver ikke gå ud på at gøre alle til dansktalende, dansktænkende i privatlivet. Man skal bare sætte rammerne for det offentlige liv, kræve at folk opfører sig ordentligt samt lade være med at tilbyde særbehandling.

  Kommentar by Casper | Borgerlig bums — 19. februar 2009 @ 16:48

 37. -> Casper

  “Hvis man tror på at folk og fællesskab betyder noget – hvilket flertallet af læserne på denne blog vel mener – så er folkedrab en af de største forbrydelser der kan begås.”

  Det at de betegner delvis/nødvendig assimilation som folkedrab, er blot deres måde at agitere for en nihilistisk multikulturalisme, formentligt grundet i en idealistisk verdensborgertanke. Man kan være imod det konkrete forslag, men hvorfor acceptere så absurde præmisser.

  Kommentar by Kim Møller — 19. februar 2009 @ 17:10

 38. De røde fjolser og de radigale fortsætter deres vrøvl om integration af “flygtninge”. Reelle flygtninge er her i landet midlertidigt. Når forholdene i hjemlandet er blevet bedre, hjemsendes de. De økonomiske flygtninge(disse udgør ca 98-99% af alle asylanter) hjemsendes derimod med det samme.

  Kommentar by Poul — 19. februar 2009 @ 20:58

 39. @Casper.

  Folkedrab…. De kalder det folkedrab. Skal vi nu også til at slide det begreb fra hinanden, så ordet bliver meningsløst.

  Så lad da folk tale hvad de vil inden for hjemmets fire vægge, men stop for enhver tolkning udenfor. I vores hus tales der meget russisk, men udenfor og når vi alle er samlet taler vi dansk, for i Danmark taler vi dansk.
  Formår en familie ikke at bibringe deres børn så meget dansk, at de kan klare sig når de kommer i skole, er der direkte tale om børnemishandling. Familien skal i første omgang hjælpes, og hvis de saboterer hjælpen er der 2 muligheder: Er familien danske statsborger skal børnene anbringes i en familie, der har ressourcer til at forberede børnene på en fremtid i Danmark. Er familien ikke danske statsborgere tager man opholdstilladelsen fra dem, og giver mulighed for bosættelse i et land, hvor man taler det sprog familien helt klart foretrækker.

  Ud med al øllebrødssnakken. Tiden til snak og føleri er ovre, nu skal der handling til. Og ikke en bjælde mere til Afrika, de må se at blive voksne dernede.

  Kommentar by PeterK — 19. februar 2009 @ 21:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper