26. april 2015

Yahya Hassan, Nationalpartiet: Irak, Afghanistan og Libyen var “… nogenlunde velfungerende stater”

Den paranoide argumentation der kendetegner Yahya Hassan hører man normalt kun fra muslimer og hashrygere. Han er begge dele. Interview med Yahya Hassan i ‘Vi ses hos Clement’, sendt på DR2 fredag aften.

Yahya Hassan, Nationalpartiet: Hvorfor snakker vi ikke om hvor mange mennesker vi har myrdet i Irak og i Afghanistan, og i Libyen, hvorfor snakker vi ikke om at vi har destabiliseret nogenlunde velfungerende stater og nationer, selvom præsidenten kunne være despoter, hvilket de har til fælles med nogle af vores egne statsledere, så har…

Clement Kjersgaard, DR2: Du sammenligner her Saddam Hussein og Assad og Gadaffi med hvem præcist?

Yahya Hassan: Med Obama! Kunne man sige.

Clement Kjersgaard: Okay. Der er ikke nogen forskel på Gadaffi og Obama?

Yahya Hassan: Selvfølgelig er der da forskelle, de har forskellig tøjstil og sådan noget. Den ene retfærdiggør sig måske lidt mere religiøst, mens den anden retfærdiggøre sig selv lidt mere med demokratiet, men jeg ser ingen forskel på…

Clement Kjersgaard: Du ser ingen substistantiel forskel på Obama og Gadaffi?

Yahya Hassan: Jeg ser ingen forskel på om man råber ‘Gud er den største’ og myrder en håndfuld mennesker, eller om man råber demokrati og sender en drone ind over Afghanistan. Forskellen er at dronerne er meget mere dødbringende.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/65669/trackback

21 Comments »

 1. Jeg havde indtil for et halvt år siden et login på Information debat -som jeg blev ekskluderet af. Faktisk er det lige før man kan finde samme forklaringer på verden problemer i deres debatter. Islamistat stat er noget Israel og CIA står bag osv.

  Der skal nok være et dansk publikum på venstrefløjen som køber Yahya Hassans “analyse”.

  Kommentar by Thorsted — 26. april 2015 @ 13:58

 2. Det er formentlig også tilfældet med CIA, og jeg tilhører på ingen måde venstrefløjen.

  Kommentar by LarsB — 26. april 2015 @ 14:08

 3. Hassan er ved at være en noget udslidt pauseklovn. Han er en 19 årig ignorant og propagandist. Sluk for ham

  Kommentar by BB — 26. april 2015 @ 14:16

 4. Ha Ha. Så snart det komme til realiteter og han ikke længere kan spille klovn, så går glansen af Skt. Gertrud.

  Venstrefløjen ser ham som “et friskt pust” men det er hans segment der er problemet og ikke løsningen.

  Med “segment” mener jeg dømte kriminelle 2-3-4 generations indvandrere i starten af tyverne!

  Kommentar by Santor — 26. april 2015 @ 14:18

 5. Yahya Hassan leverer selv et enestående bevis på at folk med arabisk baggrund ikke er integrerbare her i Danmark, det sludder han siger og den analyse har leverer kan der kun være nogle forskruede på venstrefløje, måske Uffe Elbæk, Zenia Stampe og Nationalpartiet som køber.

  Kommentar by Robert R — 26. april 2015 @ 14:25

 6. Jeg håber at den islamiske digter og islamist partiet stormer ind i folketinget med 90 mandater, så danskerne hurtigere får den kulturberigelse som de så inderligt har ønsket sig i de sidste ca. 40 år.

  Kommentar by Fritz — 26. april 2015 @ 14:51

 7. Yahya Hassan har ret!

  Vesten er på dødskurs med “invade the world, invite the world”.

  Obama er en kransekage figur for et kynisk establishment der står bag Vestens egen såvel som Mellemøstens destabilisering.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 26. april 2015 @ 15:10

 8. “hvor mange mennesker vi har myrdet”
  Vi, det vil sige danske soldater har dræbt ganske få muslimer i Irak og Afghanistan. Jeg tror faktisk de muslimer som forlader Danmark og deltager i de rent muslimske krige i Mellemøsten har flere liv på samvittigheden end danske udsendte.

  Muslimer selv myrder i tusindvis, og er skyld i den flygtningestrøm der vælter ind over Europa som en tsunami.
  9 ud af 10 bådflygtninge over Middelhavet er mænd i den bedste alder.
  Det mener jeg er kynisk kalkuleret, fordi de bedst egner sig til at indføre Islam i vores lande, det er derfor de kommer her. For det andet dræner det deres hjemlande for arbejdskraft, det fører så til at vi skal yde endnu mere i u-landsbistand. Skruen uden ende.

  Venstrefløjen tænker hvis vi bare giver tusind gange så meget i ulandsbistand er alle problemer løst. Det er helt forkert, modtagerlandene har i flere hundrede år vist at de ikke hverken kan eller vil etablere et fornuftigt samfund, så hvorfor trække pinen ud
  og det ender med at vi også går på røven fordi vi smider penge ud til
  ingenting.

  Kommentar by k.m. — 26. april 2015 @ 15:24

 9. Idioten er åbenbart for dum til at indse, at forskellen på islamisk teokrati og demokrati er, at under islam ville han for længst have fået skåret halsen over. I et demokratisk land som Danmark, får han derimod uhindret lov til at skabe sig videre, blandt andet i fjernsynet.

  Kommentar by Kafirharbi — 26. april 2015 @ 15:35

 10. Det er jo desværre rigtigt det han siger.

  Hvorfor skulle Danske fly bombe Libyen ?, hvis ikke det var for at hjælpe det man nu kalder Islamisk Stat ?

  Det er jo vesten der støtter, træner og financerer de Islamister der myrder løs.

  Kommentar by Mikael Drachmann — 26. april 2015 @ 15:43

 11. Der er forskelle på Obama og Gaddafi.

  Gaddafi var åben omkring det at være muslimsk socialist. Obama er skabsmuslim og fordækt halvsocialist.

  Gaddafi lavede en deal med de vestlige lande om at holde Afrikanske “flygtninge” tilbage. Obama vil have mere multikult fis over hele verden. Gaddafi’s afsættelse og død samt den nuværende svage Libyske regering hører til årsagerne til flygtningestrømmene nu.

  Gaddafi var underholdende (skriv Zenga Zenga på youtube). Obama er uudholdelig at høre på.

  Kommentar by Sigwar — 26. april 2015 @ 17:04

 12. Yahya er stadig Mo-SLIM, og derfor bliver han ved med at være stupid og uoplyst! Men at sammenligne Gadaffi og Saddam med Obama, det er en stor fornærmelse – for Gadaffi og Saddam! Godt nok var de vel grusomme, men man kan jo se, at det kræver enormt grusomme ledere at holde de vilde udyr i skak!! Der har ikke været andet end bøvl og ballade med det Mo-Slimske rakkerpak, siden de ledere blev vippet af pinden!

  Obama er jo selv stor-muslim, og han burde hedde Stormufti af Washington! Hvorfor tror folk, fx naive Thorning, at han kun bomber tomme bygninger, som menes at tilhøre ISIS? Fordi han har en forståelse, måske endda en slags hemmelig aftale med ISIS-djævlene! ISIS har kontrol med ca. halvdelen af Syrien nu, men fortæller medierne dét? Nej.

  Kommentar by Dhimmi — 26. april 2015 @ 18:27

 13. rettelse: Hvorfor tror folk… at Obama går efter at bombe ISIS, når han i realiteten ‘kun’ bomber tomme bygninger, såkaldte våbenlagre etc, når han i virkeligheden burde udrydde fx hele Raqqa, som er ISIS’ højborg! Næ-nej! Det vil han nemlig ikke! Men han og de slappe ‘allierede’ kunne jo godt stoppe ISIS, hvis de ville….

  Kommentar by Dhimmi — 26. april 2015 @ 18:29

 14. Lad os huske på, at Mo-Slimer siden 9/11 har MYRDET ca. 2 millioner mennesker! http://www.faithfreedom.org/infidel-lives-matter/

  Siden mohammads tid siges det,at Mo-Slimer står bag 270.000.000 menneskers død! Det, som USA gjorde fejl, var, at de gik ind i Afghanistan, de hyklere, når de i virkeligheden burde have gået i krig mod Saudi.

  Kommentar by Dhimmi — 26. april 2015 @ 18:33

 15. Tja – hvor har vi den fjerde stasmagt?

  Kommentar by bastardo — 26. april 2015 @ 18:45

 16. David Trads er på samme lave stadie som Yahya Hassan

  Kommentar by k.m. — 26. april 2015 @ 21:53

 17. Det Yahya Hassan siger i det citerede gælder som indlysende for rigtig mange mennesker, derunder mig selv, og ikke mindst deler de fleste på den oplyste nationalismes side i grove træk Hassans geopolitiske udsyn.

  Hvor svært kan det være. Det er selvfølgelig ikke en flok muslimske barbarer og deres splintergrupper som styrer noget som helst af virkelig (=økonomisk) betydning i den her verden. Deres betydning består i at agere nyttige idioter i de virkelige magthaveres spil, som så mange andre massebevægelser i før og nutid.

  Lige som vore egne “demokratiske” magthavere i årtier har brugt AFA som proxy for at holde den virkelige politiske opposition nede, bruger verdens despoter opfindelser som “Al Queda”, “ISIS”, etc. for at opnå deres mål. Vi man destabilisere et regime men har man ikke nogen “legale” måder at gøre det på, så er det dejligt med sådan nogle til at skabe lidt spænding og forvirring, hvorefter man bedre kan fiske i de nu endnu mere mudrede vande.

  Disse og lignende opfattelser som mere eller mindre deles af mange folk fra ALLE fløje, inklusiv “midterfløjen”, er hverken forbeholdt venstre eller højre-ekstremister, men findes endda hos en del øldrikkere.

  De undertrykkende og manipulerende krafter som i stigende grad styrer alt i vores verden er i øvrigt ikke opstået her og nu ud af ingenting, men de har en flere hundrede år gammel ubrudt historier. De handler ikke i det blinde, men har gennem mange generationer lært at tænke strategisk, og at “netværke”, som det kaldes i dag. De er ikke kommet til deres penge og deres magt sovende.

  Det er da indlysende at det er verdens magthavere som står bag masseindvandring, og underminering af traditionelle værdier, det er ikke den seneste “Osama Bin Laden” eller “nye Hitler”, som styrer det længe planlagte folkemord, men klubben som omfatter Thorning, Løkke, Obama, Cameron, Hollande, og hele den internationale “vestlige” klike og deres mangfoldige institutioner og institutter.

  Der er for fanden ingen grund til at blive ved med at fremføre den politisk korrekte svada om “Islam”, onde Yayatollaer og Islams planer om at erobre verden, og det er pinligt at se øldrikkerne agterudsejlet på det erkendelsesmæssige område af en hashrygende præmieperker.

  Konspirationsteorier

  Hvorfor ikke beskæftige sig med de politiske og geopolitiske magtforhold, og en analyse af den nuværende tilstand cq. de nuværende politike realiteter, og brug af simpel logik, i stedet for at hengive sig til én af de mange konspirationsteorier omkring “Islams erobring af verden”?

  Kommentar by Balder — 27. april 2015 @ 08:35

 18. Det med at Irak, Afghanistan og Libyen var velfungerende lande – inden Vesten kom til og ødelagde dem, er desværre ved at blive en sandhed for journalisterne. Helt glemt er jubelsener, da Hussain / Gadaffi var væltet og over, at Talibanernes uhyggelige regime var væk. Ingen synes i de øjeblikke at det ikke var godt, det der var sket. Men de fik intet ud af det, alle muligheder blev spildt af deres ledere. Vi har vel til dels lært lektien – manglende tropper på land i Syrien tyder på det: – De kan/vil åbenbart ikke leve i mere frie lande. Men vist ikke journalisterne, de taler stadig om verdenssamfundets svigt.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 27. april 2015 @ 09:31

 19. Lbyen var et særdeles velfungerende land. Og de tog ikke lån i verdensbanken. Derfor skulle de bombes.

  Er ret enig med Balder. Men jeg syntes dog at islam stadig er et problem.

  Kommentar by Mikael Drachmann — 27. april 2015 @ 14:47

 20. Det er ikke en mystisk konspirationsteori, at ISIS er støttet af vesten.

  Det er et faktum. Der har enda værete store problemer i det amerikanske militær, pga at nogle nægtede at træne dem, fordi de anså dem som fjender. Og under træningen skulle de have sagt at når vi er færdige i Mellemøsten så kommer vi dræber jer.

  De er sat ind til destabilisere lande. og så kan vesten komme ind og hjælpe imod dem, eller man kam kalde den demokrater og frihedskæmpere og gå ind og støtte dem.

  Uanset. Så er de bare en adgangsbillet.

  Kommentar by Mikael Drachmann — 27. april 2015 @ 15:04

 21. Mikael Drachmann — 27. april 2015 @ 15:04 Præcist! Skulle man dyrke konspirationen helt ud, kunne man næsten antage at det Vesten har gang i, er en destabilisering af især Europa. Desuden er Islam ikke bare et problem, det er vanvid og det bliver især bekræftet når typer som Obama holder hånden over den sindssyge religion, Islam er et velsmurt propaganda værktøj og en kommende undertrykker af Europas befolkning, kørt i stilling af vestens egne top politikere. De er så skide ligeglade med hvad vi tror på og hvordan vi har det, bare vi kan konkurrere med det globale lønnings niveau, så er det fint.

  Kommentar by Flaskeposten — 28. april 2015 @ 06:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper