26. april 2015

Jihad: “… håndtegnet bekræfter deres troskab over for en ideologi, som kræver ødelæggelse af Vesten”

Under en netop afholdt anti-terrorkonference i London advarede sikkerhedschef i NATO Jamie Shea om, at Islamisk Stat smugler jihadister ind i Europa forklædt som bådflygtninge. Konferencen sluttede tirsdag. Dagen efter kunne man se en reddet bådflygtning med den berømte ‘tawheed-finger’ på TV2 News. Fra en interessant artikel om håndtegn på Kommunikationsforum – De vigtigste håndtegn i Mellemøsten lige nu

“Brugen af håndtegn er ikke noget nyt. De er altid blevet brugt i politik. Tænk bare på Hitler og det måske bedst kendte håndtegn i vores historie: nazisternes heilen. Inden for det sidste år har IS, deres modstander og Det Muslimske Broderskab i Egypten brugt håndtegn til at symbolisere komplekse politiske budskaber. Vi kigger nærmere på fire af dem.

En strakt pegefinger har været en måde at vise sin tro på Allahs enhed for mange muslimer. For jihadister er det også et tegn på teologisk herredømme og militær dominans. … IS benytter én strakt pegefinger til at referere til deres tro på én gud, hvilket er en central del af islam. At Allah er én, betyder, at han ikke kan deles op i mindre enheder. Ligesom man ikke kan sidestille eller sammenligne nogen med ham. Dette indikerer også den muslimske afstandtagen til kristendommens opfattelse af Gud, Jesus og Helligånden som en treenighed.

Mange muslimer har længe knyttet en fremvist pegefinger med troen på én gud. Håndtegnet er blevet brugt i forskellige sammenhænge, lige fra daglige bønner til konverteringer. Men for IS symboliserer håndtegnet mere end blot troen på Allahs enhed. Jihadisterne afviser ikke-fundamentalistiske regimer som afgudsdyrkelse, og håndtegnet bekræfter deres troskab over for en ideologi, som kræver ødelæggelse af Vesten. Ved at hæve pegefingeren sender IS budskabet om teologisk herredømme og militær dominans, og når potentielle IS-rekrutter i den vestlige verden ser håndtegnet, bliver de mindet om IS’ ambitioner og mål.”

(Bådflygtning på TV2 News, 23. april 2015)

Oploadet Kl. 14:21 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/65671/trackback

27 Comments »

 1. Alle samfund hviler på familiaritet. I stamme og klansamfund er dette blodlinjen i slægten. i vesten som er de eneste samfund verden som har civil samfund er det civil samfundet og familiariteten i det som er “familien” bare det, at lukke sorte ind er en skade på civilsamfundet. Det ved man fra sociologiske undersøgelser fra USA. Menneskets behov for familiaritet og bias mod det er nok medfødt og ikke tillært (“racisme”)

  Kommentar by Thorsted — 26. april 2015 @ 14:50

 2. Jeg tror ganske enkelt bare, at det er fordi negermusikanten ikke ved hvilke finger der er fuck fingeren :)

  Kommentar by Fritz — 26. april 2015 @ 14:57

 3. Apropos jihad;

  Frankrig begynder så småt at reagere, og EU giver Frankrig ret!:

  Kommentar by Odd — 26. april 2015 @ 15:28

 4. Ufatteligt vi er så nemme at narre, og frivilligt lader Europa invadere og overtage. Den villige venstrefløj bliver vor alles død, så naiv og ude af stand den er til at gennemskue dette spil.

  Kommentar by LarsB — 26. april 2015 @ 15:34

 5. Jeg læste det på et tidspunkt forklaret som et tegn på “en gud, en ummah” (ummah = en stor verdensomspændende muslimsk befolkning) men det er selvfølgelig også hvad der står her, bare lidt kortere.

  Hører i efter “anti” fascister? Den eneste grund til at muslimer ikke har overgået nazismen for længst mht en samlet “indsats” for dette muslimske tredje rige, er at de 1: er for dumme til at samle sig om et overordnet mål i længere tid af gangen, og 2: for aggresive til at undgå at ryge i totterne på hinanden undervejs. Deres intentioner er akkurat de samme. Fat det dog.

  Kommentar by Per — 26. april 2015 @ 15:40

 6. Kim, jeg mener “bådflygtning” skal i citationstegn. Det er mediernes propagandasprog for at de alle er rigtige flygtninge, og ikke illegale grænseoverløbere, og at de har noget som helst til fælles med de politiske, vietnamesisk blådflygtninge dengang.

  Kommentar by BB — 26. april 2015 @ 15:43

 7. Jeg har kun en kommentar. Islam ud af Europa, og kan det ikke siges tydeliggøre. Hvor Islam vinder frem breder ørkenen sig. Det er kun politikere, der ikke kan forstå det. Jeg glæder mig til opgøret.

  Kommentar by Machiavelli — 26. april 2015 @ 16:01

 8. Europæere – se godt på de billeder: Det er jeres efterkommeres, jeres børns og børnebørns, MORDERE, der grinende går i land! De kommer med HAD, de kommer med MORD, de kommer med TRÆLDOM og ødelæggelse.

  Kommentar by Dhimmi — 26. april 2015 @ 18:18

 9. Er der nogen der har hørt historien om den trojanske hest?

  Kommentar by Robert R — 26. april 2015 @ 18:21

 10. Der er tre mænd på billedet.
  Fra højre: Har vi først en læge med speciale i kirurgi, der fik sin praksis stormet fordi han havde skrevet en politisk kritisk artikel….
  Ham i midten er kernefysiker.. Der måtte flygte, fordi han underviste universitetsstuderende i demokrati og menneskerettigheder.. Samtidig med sine forelæsninger inden for kernefysikken…
  Sidst lidt skjult i sin jakke, har vi en anerkendt venstrefløjs forfatter.. der har skrevet flere satirisk/kristiske bøger rettet mod regimet i hans hjemland…

  VELKOMMEN TIL EUROPA… Vi får brug for mennesker og kompetencer som jer…!!! Jeg sidder lige nu med mine børn og fremviser stolt dette billede og fortæller at disse mennesker kan redde Europa og Danmarks FREMTID…

  Kommentar by ny kommentator — 26. april 2015 @ 19:03

 11. Hvor mange terrorister er ikke kommet til Europa som “flygtninge”?

  Det er åbenbart en udvikling som politikerne ønsker.

  Kommentar by Jernhesten — 26. april 2015 @ 20:02

 12. 11: “Det er åbenbart en udvikling som politikerne ønsker.”

  Hvis man nu ser det helt koldt og kynisk fra EU’s synspunkt uden hensyn til hvad der er bedst for borgere osv, så giver det jo meget god mening.

  Hvis vi antager at EU på langt sigt ønsker at opløse landene og omdanne dem til stater i “the united states of europe” efter amerikansk forbillede under 1 central magt, (og dette har der været udsagn om før så det er nok ikke helt langt fra virkeligheden) så er den bedste måde at gøre dette på ved at fjerne folks nationalfølelse. Simpelthen udvande befolkningernes særtræk og kultur i de enkelte lande ved at blande så mange fremmede folkeslag sammen, så alle landes befolkninger til sidst består af samme “grød” af uhomogene grupperinger der holder sig for sig selv, og hvor nationalt tilhørsforhold og særpræg intet betyder længere, da det i princippet er det samme at opholde sig i københavn som i london eller paris.
  På det tidspunkt vil folk være ligeglade om EU går ind og “tilbyder” at styre det hele, faktisk vil de nok syntes at det er en god ide da der hersker kaos og alle har glemt hvem der var skyld i det!!!

  Kommentar by Per — 26. april 2015 @ 20:18

 13. Og ja jeg ved godt at der vil være en del der husker det, men at tro man kan ændre noget på det tidspunkt kommer ikke til at ske. Selv hvis vi meldte os ud af EU i morgen ville oprydningsarbejdet efter hvad de har ødelagt indtil videre tage de næste 30 år med fuldt indvandringsstop fra ikke-vestlige lande og øjeblikkelig udvisning af kriminelle og grundløse opholdstilladelser. Men de er ikke engang nået til at erkende problemet endnu, eller værre, de gør det fuldt bevidst!

  Kommentar by Per — 26. april 2015 @ 20:24

 14. Det braser på et tidspunkt og repatrienringer bliver en naturlig del af løsningen.

  Kommentar by Thorsted — 26. april 2015 @ 20:42

 15. Der er plads nok på Ærø :)

  Kommentar by Spinner — 26. april 2015 @ 21:11

 16. Allah disse fingre kan skadedyrene stoppe op et vist sten. Muslimer er og bliver KUN nuller. :)

  Kommentar by Sindsro — 26. april 2015 @ 21:52

 17. Begrebet tawhid – at Allah er én – betyder også at alt er Allahs domæne.Politik,religion,civilsamfund, dit privatliv – alt dette underkaster muslimen Allah.(og dhimmierne kan heller ikke slippe for det ).
  Læs Nils Bredsdorff på
  http://www.respublica.dk

  Kommentar by Kirsten Damgaard — 26. april 2015 @ 21:56

 18. Bare fordi de erklærer krig, kan det jo godt være for sjov… eller noget…lad det komme…snart

  Kommentar by Wazzla — 26. april 2015 @ 22:07

 19. @ 15 Spinner.
  Hvad har du imod folk på Ærø?

  Kommentar by Robert R — 26. april 2015 @ 22:08

 20. Hvad synes I om dette ???

  Er det rimlig??

  http://www.tv2nord.dk/artikel/347516:Regionale-nyheder–AsylansOeger—-De-behandler-os-som-dyr

  Kommentar by Sindsro — 26. april 2015 @ 22:10

 21. Jeg mener bestemt at pegefingeren på billedet betyder 1 enkeltbillet tilbage til Afrika.

  Kommentar by NulTolerance — 26. april 2015 @ 23:15

 22. > 10 ny kommentator, har du siddet og spist svampe sammen med David Trads? Lyder fuldstændigt som de samme hallucinationer :-)

  Kommentar by monse — 27. april 2015 @ 00:18

 23. Besætterne myldrer over Middelhavet og menneskesmuglerne i Danmark er bekymret for, om deres klienter når sikkert frem.

  Derfor har “Statsblondinen” og resten af kommunisterne i Eurabia bevilget milliarder til industrien.

  De negre fra Afrika vesten kan bruge, bliver ansat og fløjet ind på en green card ordning.

  Kommentar by Iznogut — 27. april 2015 @ 02:21

 24. Det er altid godt at kende andre menneskers tilgang til deres selvforståelse og ingen siger det bedre og mere humoristisk end Latma.

  https://www.youtube.com/watch?v=KaSKgMg6VQI

  Kommentar by Santor — 27. april 2015 @ 05:24

 25. Og i morgen er han Dansk statsborger – takket være Helle.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 27. april 2015 @ 06:23

 26. Obama bruger det også.

  Kommentar by Asger Nielsen — 27. april 2015 @ 12:29

 27. Det igangværende folkemord er noget der er opstået tilfældigt, eller på grund af venstrefløjens blåøjede humanisme.

  Det er planlagt godt og grundigt og skruppelløst. Oprindeligt var det tyskerne som var udset til udryddelse, men den samme dagsorden anvendes nu mod alle vestlige etniske hvide hvor som helst i verden.

  Her er én af planerne; Hootonplanen

  Am 4. Januar 1943 veröffentlichte Hooton im Neu Yorker „Peabody Magazine“ einen Beitrag mit dem Titel: „Breed war strain out of Germans“, in dem er historische Tatsachen ignorierend den Deutschen eine besondere Tendenz zum Krieg unterstellte[1] und ihre Umzüchtung forderte mit der allgemeinen Zielrichtung, den deutschen Nationalismus zu zerstören. Zu diesem Zweck empfahl Hooton, der unterschiedslos alle Deutschen für „moralische Schwachsinnige“ hielt,[2] die Geburtenzahl der Deutschen zu reduzieren sowie die Einwanderung und Ansiedlung von Nicht-Deutschen, insbesondere von Männern, in Deutschland zu fördern:

  Die Liquidierung DeutschlandsHills, FrankDie Liquidierung Deutschlands Frank Hills, 233 Seiten, 22,90 EUR Dieses Buch beschreibt mit aller Deutlichkeit den gegenwärtigen finanziellen, gesundheitlichen moralischen und sittlichen Verfall des deutschen Volkes. In dieser aktuellen Bestandsaufnahme der Bundesrepublik, in der unter anderem die Folgen der EU-Osterweiterung und der angestrebten EU-Mitgliedschaft der Türkei zur Sprache kommen, wird auch der Beweis erbracht, daß bereits vor mehr als 60 Jahren in den USA diabolische Pläne ersonnen wurden, wie den Deutschen endgültig der Garaus bereitet werden könnte. Dabei handelte es sich um den jeweils sogenannten Nizer-, Kaufman-, Morgenthau- und Hooton-Plan, allesamt üble Machwerke, die von Haß auf Deutschland und von unerschütterlichem Rassismus gegenüber allen Deutschen nur so strotzten. Sie verschwanden nicht etwa vor langer Zeit tief in einer Schublade, sondern dienen gegenwärtig als Fahrplan zur systematischen Vernichtung Deutschlands. Lesen Sie in diesem Buch, was wirklich hinter der europäischen Vereinigung und der Errichtung des Brüsseler Superstaates steckt, warum die ehemals souveränen christlichen Nationalstaaten Europas von ihren eigenen (!) Politikern systematisch entmachtet und aufgelöst werden und welche Folgen das neue Zuwanderungsgesetz haben wird. Nicht unerwähnt bleiben dabei auch die weitreichenden Auswirkungen der bedingungslosen Kapitulation der Deutschen Wehrmacht am Ende des Zweiten Weltkrieges, aber auch des europäischen Haftbefehls, der klar macht, daß die Deutschen jetzt keine unveräußerlichen Grundrechte mehr haben. Durchschauen Sie die diabolischen Machenschaften geheimer Mächte im Hintergrund des Weltgeschehens, bevor es zu spät ist! Lesen Sie dieses Buch und helfen Sie mit, das Allerschlimmste zu verhindern!

  „Während dieser Zeit (der Überwachung und Besetzung) soll ebenfalls die Einwanderung und Ansiedlung nicht deutscher Menschen, insbesondere nichtdeutscher Männer, in die deutschen Staaten gefördert werden.“

  Um gößeren Widerstand bei den Deutschen zu vermeiden, schlug Hooton vor, diese Umzüchtung langsam durchzuführen.[3][4] Ebenso äußerte sich Hooton am 10. Oktober 1944 in der New York Times und an anderen Stellen. Außer vielfältigen Genmanipulationen, um den Deutschen die „kriegerischen Erbanlagen“ wegzuzüchten, empfahl er, den Großteil der Angehörigen der Deutschen Wehrmacht für 20 Jahre oder länger in alliierten Staaten als Arbeitssklaven einzusetzen.[5]

  Der Hooton-Plan – wie lasse ich ein Volk verschwinden

  Kommentar by Balder — 27. april 2015 @ 14:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper