2. maj 2015

Horsens, Axelborg: “… politi- og brandfolk mødt af ophidsede unge, som kastede småsten mod dem”

Store dele af landets socialdemokratiske mønsterbyggerier er i løbet af få år blevet multikulturelle, med alt hvad deraf følger. Fra Horsens Folkeblad – Politiet leder videre efter stenkastere fra Axelborg.

“- I første omgang kørte vi derud kl. 22.30, da vi havde modtaget en anmeldelse om forskellige former for ballade og uro med nogle unge mennesker. Det var i den forbindelse, anholdelsen fandt sted, og det afstedkom yderligere uro og stenkast, så vi fik ekstra folk sendt derud. …, siger politikommissær Jesper Julian Christensen fra Sydøstjyllands Politi, der havde otte betjente på stedet. …

Kl. 0.24 var den imidlertid gal igen, da der indløb flere meldinger om brande i to affaldscontainere og en skraldespand.

(Axelborg i Horsens, almennyttig boligbyggeri anno 1966 – nu med overvågningskameraer)

Oploadet Kl. 11:07 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/65788/trackback

10 Comments »

 1. 67% unge der sidder i ungdomsfængsel i Danmark er ? Gæt selv.

  Kommentar by Machiavelli — 2. maj 2015 @ 11:35

 2. Det Danmark du kender…
  Hvorfor man pr automatik ikke får tre måneders fængsel for at kaste sten mod politi eller brandvæsen fatter jeg simpelthen ikke. Det er en af den slags forbrydelser, hvor der ikke er nogle formildende omstændigheder eller rimelige begrundelser for at man skulle have gebærdet sig lidt tovligt. Det er ren og sker hverdagsterrorisme og bevidst forsøg på at skade dem, som er ansat til at passe på os alle sammen og som i forvejen skal stå model til lidt af hvert. Galematias.

  Kommentar by Olé — 2. maj 2015 @ 11:38

 3. En informerende artikel i Berlingske Tidende af en en intellektuel EU tosse ved navn Morten Kjærum. Her er et par overbevisende citater.

  ”De tusindvis, som flygter over Middelhavet, er en vitaminindsprøjtning til et aldrende Europa”

  »Igennem de seneste 20 år har vi haft en meget polariseret diskussion om indvandring, som vi er ved at bevæge os ud af. Det er ved at gå op for flere og flere, at vi har brug for indvandring, hvis Europa fortsat skal være et dynamisk og levende samfund,«

  Op ad muren når tiden kommer. Dette er ikke en trussel kun en formodning.

  Kommentar by Machiavelli — 2. maj 2015 @ 11:45

 4. Ja enig det er uforståeligt.

  Kommentar by Machiavelli — 2. maj 2015 @ 11:53

 5. For ca. 20 år siden besluttede byrådet at udvide området for de skolesøgende børn med en stor bid af villakvarteret lige syd for Axelborg. Hvad gør man så? Man flytter bare uden for den nye grænse.

  Kommentar by Menig 442 — 2. maj 2015 @ 12:01

 6. nu med overvågningskameraer….

  Alvorlig krænkelse af privatlivets fred. Overfald er IKKE

  Politiet tør godt masseanholde, uden risiko for at starte 3. verdenskrig
  http://ekstrabladet.dk/112/fodboldfans-anholdt-efter-tumult-paa-bakken/5546911

  Kommentar by tavsen — 2. maj 2015 @ 13:07

 7. Nu, da de jyske betjente også skal udkommanderes til terrorbekæmpelse i den multikulturelle hovedstad (med rejsetid og diverse andre tillæg) – så bliver der da slet ikke tid til retshåndhævelse i Horsens eller provinsen i øvrigt.

  Kommentar by bastardo — 2. maj 2015 @ 18:16

 8. Ja politiet tør hvis de er oppe mod landsmænd!

  Kommentar by Jesper J. — 2. maj 2015 @ 21:10

 9. Politiet er Islam¨s røvslikkere, og grundlovsbrydere. (§67)

  Kommentar by Sindsro — 2. maj 2015 @ 22:55

 10. Lokal avisen via Islamic news EB. “Øv – unge kastede sten efter konfirmand der blev hentet på Harley Davidson” Det er sku årets griner…Øv..hahaha…det er nærmest komisk at se det danske samfunds bagstikkeri af sig selv, i sin iver efter at begå selvmord.

  Kommentar by Fritz — 2. maj 2015 @ 23:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper