4. maj 2015

Tidl. AFA-leder får 100.000 kr. af kommune til 4. maj-arrangement koordineret med antidemokrater…

I dag er det 70 år siden Danmark blev befriet, hvad fejres flere steder i landet. Også af kommunister, der som bekendt blev anti-nationalsocialistisk to år inde i krigen, da Hitler-Tyskland valgte at gå efter den internationalsocialistiske rival i øst. Med tidligere AFA-leder Adrian Frank som ansigtet udadtil, har 4. Maj-Initiativet fået bevilliget 100.000 skattekroner til et arrangement på Rådhuspladsen – smart koordineret med Revolutionære Antifascisters ugentlige angreb på For friheds mandagsdemonstration ved Axeltorv.

“Krigen i Mellemøsten har sendt millioner af mennesker på flugt. … Men i stedet ser vi, at Danmark strammer asyllovgivningen: Kun ét års opholdstilladelse, ingen ret til familiesammenføring og oprettelse af flygtningelejre i Afrika og Asien er kun toppen af isbjerget. Nogle er også parate til at opsige eller omdefinere flygtningekonventionen. Nogle politikere har nærmest overgået hinanden i menneskeforagtende forslag til at ‘hjælpe’ mennesker på flugt. … På 70-året for Danmarks befrielse vil vi vise vores modstand mod en menneskeforagtende flygtningepolitik, mod racisme og fremmedhad. (Bilag 2, Københavns Kommune)

(‘4. Maj-Initiativet på Vesterbro’ deler RA’s aktionsplan, 3. maj 2015; Foto: Facebook)

“Pegida forsøger fortsat at få en ny opblomstring med navnet ‘For Frihed’, men endnu engang måtte Nicolai Sennels og co. acceptere et nyt nederlag i mandags da deres racistiske march for første gang blev blokeret. … På mandag stopper vi dem igen! … På mandag er det 4. Maj og vi vil sørge for at INGEN racistiske marcher bliver gennemført på 70-års dagen for befrielsen fra den nazistiske besættelsesmagt. Konceptet er det samme som sidst; vi vil blokere for Pegida ved enten at tage Axeltorv helt fra dem eller ved at blokere for vejene til/fra pladsen. Vores mål er at fratage dem deres mulighed for at marchere i gaderne…” (Revolutionære Antifascister på Facebook, 2. maj 2015)

Uofficielt program.

17.30 Vær i området omkring Axeltorv (RA)
17.45 Vi blokerer Axeltorv (RA)
18.00 Rådhuspladsen (4. Maj-initiativet)

Oploadet Kl. 11:22 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/65804/trackback

26 Comments »

 1. WTF

  Kommentar by notty — 4. maj 2015 @ 11:29

 2. Igen og igen forærer politikerne skattekroner til samfundsomstyrtere og terrorister, hvis man pludselig kan stampe kr.100.000 op burde de tilfalde politiet så de kan opretholde lov og orden i Danmark, det andet er svineri med skatteydernes penge, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 4. maj 2015 @ 11:33

 3. Tal om at være til grin for egne penge. Som skatteyder bosiddende i Københavns Kommune mener jeg at det er helt absurd at der i en tid hvor hver en krone vendes og der spares på alverdens områder er grotesk at kommunen støtter et sådant arrangement. Galematias.

  Kommentar by Olé — 4. maj 2015 @ 12:23

 4. Hvordan gjorde frihedskæmperen Glistrup med at betale 0 i skat? Jeg overvejer at gøre det samme

  Kommentar by Daniel — 4. maj 2015 @ 12:29

 5. Københavns kommunes prioritering synes at være; hellere brosten end anstændig ældre mad?

  Kommentar by J..... B....... — 4. maj 2015 @ 12:49

 6. Det er sindsygt, det der :-(

  Kommentar by Anonym — 4. maj 2015 @ 12:52

 7. Jeg bor i hus i københavn, og betaler nu mere i ejendomsskat end i afdrag på boligen. Min ejendomsskat ville være det halve i rødovre og 1/6 hvis jeg boede i slagelse – eller hvis jeg boede i ejerlejlighed (der bor politikerne).

  Hvad fanden får man for sine skattepenge i københavn, hvor der bor mange mennesker og tæt, så stordriftsfordelene i virkeligheden burde betyde at det var økonomisk billigere?

  Samtidigt er københavn den kommune der er grovest mod alle sine handicappede og syge, der burde have pension, men for at spare i stedet parkeres på “ressourceydelser”.

  Kommentar by mb — 4. maj 2015 @ 12:56

 8. Forbyd Frank Jensen i Danmark.

  Kommentar by bastardo — 4. maj 2015 @ 13:14

 9. Vennerne smører vennerne.

  Kommentar by bastardo — 4. maj 2015 @ 13:18

 10. Venstrefløjen; Danmarks fjende nr. 1.

  Kommentar by LarsB — 4. maj 2015 @ 13:37

 11. Når Muslimerne får magten,godt hjulpet af venstrefløjen,
  så vil vi se det samme som i 1979 i Iran.
  Venstrefløjen hjalp Islam til magten – og det første Islamisterne (Muslimerne) gjorde,var at nedslagte hele venstrefløjen som tak for hjælpen. Det samme vil ske i DK og andre steder.Dem der er gamle nok til at kunne huske dette, husker nok også al det blod der flød i gaderne. Venstrefløjen blev advaret igen og igen,men ville ikke høre.

  ….History repeating….

  Kommentar by - by Proxy - — 4. maj 2015 @ 13:42

 12. …Tingene vendt på hovedet

  Kommentar by Nielsen — 4. maj 2015 @ 14:00

 13. Den første Pegida-spadseretur på Østerbro i vinter samlede et nogenlunde rimeligt antal protestanter. Fint nok, men …. weitermachen! Indsatsen skal og kan ikke først og fremmest leveres med fødderne. Nicolaj og co. bør især bruge hovedet

  Men Nicolaj bliver ved, og han mener at høre historiens vingesus sammen med 19 meddemonstranter på torvet foran Axelborg, beskyttet af politiet mod de hylende voldstosser.

  Det er ikke blot spild af tid. Det er demoraliserende og beskæmmende. I stedet bør de unge mennesker bruge energi på en oplysningskampagne om både de orientalske ritualmordere og deres rødfascistiske stik-i-rend-drenge.

  En dag skifter stemningen måske, og under andre omstændigheder kan en massiv demonstration mod de herskende indvandringsekstremister være berettiget. Den dag kan Nicolaj passende forberede ved grundig forberedelse – med bl.a. organisering af et demonstrationsværn, der formår at lægge en fysisk dæmper på aberne.

  Kommentar by Torben Snarup Hansen — 4. maj 2015 @ 14:31

 14. Jeg ønsker mig demoer som denne: http://shoebat.com/2015/04/23/new-video-christians-in-arizona-get-so-enraged-at-muslims-slaughtering-christians-that-they-go-right-in-front-of-the-muslims-and-tear-the-koran-to-pieces-and-the-muslims-attack-them-the-police-the/

  Hip-hip-hurra for sådanne modige fyre!

  Kommentar by Dhimmi — 4. maj 2015 @ 14:50

 15. Hvad sagde kultur og fritids borgmasteren til det ???

  Kommentar by Nielsen — 4. maj 2015 @ 15:06

 16. Kommer til at tænke på det ikoniske billede fra Pegida Malmø:
  http://www.uriasposten.net/archives/63811

  Kommentar by Geert — 4. maj 2015 @ 16:10

 17. Kulturborgmesteren i Kbh. er DF’er og var sikkert meget tilfreds. Som en af sine første handlinger skænkede han et par millioner til den røde bastion ‘Folkets Hus’på Nørrebro.

  Kommentar by Martin Kasler — 4. maj 2015 @ 16:40

 18. Jeg vil anbefale eventuelle læsere bosiddende i København at indsende en skriftlig, rolig, saglig og velargumenteret klage til kommunen.

  Det kan ikke passe, at der skal gives kommunale penge til voldsmænd og samfundsfjender under dække af, at de hylder frihed, hvilket er en fed løgn.

  Kommentar by Anonym — 4. maj 2015 @ 16:55

 19. Angående dette 4 maj arrangement, så har organisationen en hjemmeside 4maj.dk og hvor der i toppen står skrevet “Til minde om befrielsesaftenen 1945 og den fortsatte kamp mod nazisme, racisme og fremmedhad”

  De kunne jo passende have kigget på, hvad der her til aften er sket få hundrede meter derfra. Her har virkelighedens (venstre)fascister igen forsøgt at blokere en lovlig anmeldt fredelig demonstration.

  Mage til selvretfærdig frækhed skal man lede længe efter.

  Kommentar by T. H. — 4. maj 2015 @ 20:15

 20. Hvor mange kommer egentlig til Pegida? Det virker ikke så talstærkt

  Kommentar by Dinrsen — 4. maj 2015 @ 20:15

 21. Der var ca. 35 her til aften. Er ikke sikker på jeg kommer mere, synes det lægger beslag på kæmpe resurser fra politiets side, samt stopper trafikken langs ruten. Hvis det blev sat ned til én gang om måneden ville jeg overveje det.

  Kommentar by Johnson — 4. maj 2015 @ 20:21

 22. Aftenens demonstration gik fantastisk. Vi havde flere nye ansigter med – heriblandt flere søde damer i 40erne. Jeg vil tro vi var omkring 40 deltagere i vores lovlige, fredelige demonstration For Frihed. Da jeg ankom til Axeltorv kunne jeg tælle 16 blå politibusser, herunder flere af den pansrede udgave. Jeg kan læse her til aften i JPs underlige, fejlbehæftede artikel, at kun seks blev anholdt. I forhold til, hvor mange der fysisk modsatte sig politiets ordrer, er jeg lidt overrasket over det lave tal. Måske der kommer flere sigtelser, når politiet har haft tid til at gennemkigge deres videoer.

  Videoen er fra Vesterbrogade overfor Hovedbanegården – taget for et par timer siden. Politiet skreg “Træk stavene!” og så så man en masse Antifa-fodsåler. Stort tak til politiet for god fysisk sikkerhed og for, at vi rent faktisk kunne gennemføre demonstrationens rute denne gang.

  Video: https://www.180grader.dk/Islam-og-indvandring/for-friheds-demonstration-4-maj-politiet-vs-antifa-traek-stavene-youtube

  Kommentar by Nicolai Sennels — 4. maj 2015 @ 21:54

 23. Kan sgu’ godt være jeg kommer igen, Nicolai kan bare et eller andet og det er flinke folk der deltager som man kan få sig en sludder med.. :)

  Kommentar by Johnson — 4. maj 2015 @ 22:10

 24. “En demonstration mandag arrangeret af den islamkritiske bevægelse Pegida førte til uro i det indre København, da demonstranterne stødte sammen med en moddemonstration.

  Politiet var nødt til at lægge sig imellem demonstranterne og foretog i alt seks anholdelser. Alle de anholdte var deltagere i moddemonstrationen.

  http://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE7678919/Uro-ved-Pegida-demonstration-Seks-personer-anholdt/

  Kommentar by BE — 5. maj 2015 @ 06:43

 25. Dettog i demonstrationen i går. Det er sørgeligt at moddemstranterne ikke fatter, at de demonstrerer imod de forkerte. For en gang skyld var jeg glad for mine betalte skattepenge da jeg så, hvad der skulle til fra politiets side, for at opretholde vores sikkerhed.
  Utroligt nok, så kan 30-40 mennesker ikke demonstrere imod Islamiseringen af vores samfund, – medens Hizb ut-Tahrir – som har som erklæret mål at modarbejde demokratiet, – er der ingen som prøver at stoppe.
  https://www.facebook.com/video.php?v=732045643554829&set=vb.100002482000707&type=2&theater

  Kommentar by NSH — 5. maj 2015 @ 15:15

 26. Det er venstrefløjen i en nøddeskal, dybt had til eget land hvad enten det er Thorning der taler hyklerisk på befrielsens dag eller de autonome fascister i gaderne. Undertrykkelse er deres mål.

  Kommentar by LarsB — 5. maj 2015 @ 18:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper