3. maj 2015

Hærværk mod Nørrebro-kirke før Melchoir-besøg: “… flere af kirkens vinduer er smadret med brosten”

Søndag i forrige uge anholdt fransk politi en 24-årig algerisk islamist, der planlagde angreb mod en eller to kirker. Fra Politiken – Hærværk i kirke på Nørrebro forud for Bent Melchior-foredrag.

‘Befri Gaza’ og ‘Luk kz-lejrene’ står der på kirkedøren på Anna Kirke på Nørrebro, mens flere af kirkens vinduer er smadret med brosten.

Ukendte gerningsmænd har i dag udøvet hærværk mod Anna Kirke på Nørrebro, hvor tidligere overrabbiner Bent Melchior fra Det Jødiske Samfund i Danmark skulle holde foredrag. …

Bent Melchior holdt foredrag i anledningen af 70-års dagen for Danmarks befrielse i morgen og tirsdag, hvor han fortalte om sine betragtninger om befrielsen.”

Oploadet Kl. 23:25 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/65839/trackback

27 Comments »

 1. Der har været betænkeligt mange kirkebrænde i Frankrig på det sidste, og der har siden Charlie Hebdo terrorangrebet, været et afværget angreb hver 26. dag og det ene, som lykkedes, hvor en moder til en pige på fem blev myrdet, angiveligt fordi hun modsatte sig at hendes bil blev stjålet, den skulle have været brugt i forbindelse med et af de afværgede terrorangreb.
  Det har naturligvis intet med islam at gøre eller?

  Kommentar by Robert R — 3. maj 2015 @ 23:57

 2. Hvis det er stavet rigtigt så er det venstreradikale der står bag, sikkert deres intelligentsia, du ved, dem der ender i chefstillinger i embedsværket, PET og lignende.

  Kommentar by Helmut Kohl — 4. maj 2015 @ 00:21

 3. Hvad hvis man ikke anerkender begrebet “befrielse” i forbindelse med 1945? Jeg føler mig overhovedet ikke fri i det nuværende Danmark. En nationalistisk ældre kvinde sagde engang til mig, at besættelsen slet ikke var så slem, som den blev gjort til efter krigen.

  Jeg fatter ikke danskernes neurotiske sværmeri i forbindelse med “befrielsen” og alt i den forbindelse. Måske fordi jeg kun har meget lidt tilfælles med samfundsudviklingen efter 1953? Danmark vandt intet i 1945.

  Derfor er hærværk naturligvis en forbrydelse og helt uacceptabelt.

  Kommentar by Niels — 4. maj 2015 @ 01:00

 4. @Niels

  Tror du at du ville føle dig mere ‘fri’ hvis de allierede havde tabt 2. verdenskrig?

  Eller (gud forbyde det) hvis vi var blevet en del af Sovjetunionen?

  Det kan godt være at lille Danmark ikke vandt krigen, men vi har bare at sætte pris på at vi ikke er Tyskere eller Sovjetborgere i dag!

  Føj.

  Kommentar by Odd — 4. maj 2015 @ 01:19

 5. Brøderne Melchoir fremstå mere og mere som de naive idioter i mosaisk trossamfund.

  Kommentar by Thorsted — 4. maj 2015 @ 01:49

 6. >3 Niels
  Besættelsen(’40-’45) var så ubehagelig for danskere, som den muslimske besættelse er det i dag. Der er ikke mange flere forskelle, end at tyskerne bar uniformer, skadeyrene ingen hensyn tager når de begår deres overgreb og at besættelsesmagten i dag synes at have fået en bredere tilslutning fra danske medløbere(dhimmier).
  Radikale venstre stiller og stillede sig i front, når det gælder at behage de fremmede styrker. Men de synes at have større tilslutning fra øvrige partier i dag, end for 65 år siden.
  Det VAR en befrielse. Vi slap med nød og næppe, at et fremmed folk, overtog magten i landet. Og de énøjede nationalscialister var i høj grad fremmede! Tag ikke fejl af det; mere fremmede end de venstreorienterede gadehærværkere kan synes dig (og mig).
  Før var vi besat af nazister, nu er vi besat af muslimer. Måske er det rigtigt, at hver generation skal gennemleve en krig.
  Lad os ikke håbe vinderne bliver de sædvanlige.

  Kommentar by Nielsen — 4. maj 2015 @ 01:50

 7. Angående befrielsen: Befrielsen var stor for Danmark. Vi slap både af med tyskerne og slap for at blive indlemmet i østblokken. Modstandsbevægelsens indsats var afgørende aktiv for Danmark i det politiske spil omkring befrielsen, hvor USA, England, Frankring og Sovjet delte Europa op i interessesfærer.

  Angående kirkeskændingen: Hændelsen markerer på smertelig vis at vi i den grad har smidt alle de muligheder overbord, som vi fik forærende (bortset fra modstandsbevægelsen som betalte af egen lomme) den majdag i 1945 til at skabe et fantastisk samfund for de næste generationer af danskere.

  Kommentar by monse — 4. maj 2015 @ 03:17

 8. “Ukendte gerningsmænd” står der ganske vist, men mon ikke der er 99% chance for at det er de sædvanlige grupperinger der står bag. Meget symptomatisk at de åbenbart mener at en dansk jøde har ansvaret for hvad der sker i gaza.

  Kommentar by Per — 4. maj 2015 @ 03:51

 9. BT vender det hele på hovedet

  http://www.bt.dk/krimi/joedisk-haervaerk-mod-koebenhavnsk-kirke

  Men det er vel bare et Al Ritzau telegram de bevidstløst sender videre.

  Kommentar by Martin — 4. maj 2015 @ 04:16

 10. @ 3 Niels
  Da jeg læste dit indlæg troede jeg ikke mine egne øjne! Det er lang tid siden jeg har læst sådan noget sludder.
  Hvis den ældre dame ikke havde syntes besættelsen var så slem, var det måske fordi hun var på den forkerte side!
  Nu var 2. Verdenskrig ikke kun noget der foregik i Danmark, tværtimod. Hvis du ønsker syn for sagen, skulle du spørger en af de få jøder som overlevede nazismens rædsler!

  Kommentar by Robert R — 4. maj 2015 @ 05:25

 11. @ 9 Martin
  Når BT skriver jødisk hærværk mod københavnsk kirke, er det det endegyldige bevis for at journalister er venstreradikale og direkte ubegavede!

  Kommentar by Robert R — 4. maj 2015 @ 05:29

 12. @11. Det kunne måske godt se sådan ud. TV2 kan godt finde ud af det.

  http://nyhederne.tv2.dk/2015-05-03-anti-joedisk-haervaerk-mod-koebenhavnsk-kirke

  Man kunne godt fristes til at tro ‘Anti-‘ bevidst var fjernet.

  Kommentar by Martin — 4. maj 2015 @ 05:43

 13. Det er også muligt, at BTs journalister bare er så sprogligt uformående, at de ikke ved, at “jødisk hærværk” betyder hærværk begået af jøder.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 4. maj 2015 @ 06:41

 14. @10 – Robert R — 4. maj 2015 @ 05:25

  “Hvis den ældre dame ikke havde syntes besættelsen var så slem, var det måske fordi hun var på den forkerte side!”

  Jeg skal lige understrege, at min far deltog i modstandsbevægelsen og var meget påvirket af det.

  Men når emnet blev diskuteret, var han da fuldt ud klar over, at mange steder – især ude på landet og i provinsen – mærkede man kun lidt til besættelsen. Livet gik videre som altid i lokalsamfundet, og mange fandt ikke besættelsen specielt slem. Og det var IKKE fordi de var på den forkerte side. Besættelsen var bare ikke slem for dem.

  Kommentar by traveler — 4. maj 2015 @ 07:11

 15. DR TTV S170: Overskrift: “Befri Gaza” Før Melchior-foredrag
  Alternativ måde at beskrive hærværket på..

  Kommentar by Geert — 4. maj 2015 @ 07:17

 16. Graffiti og smadrede ruder er politisk hærværk, udtaler politiet, det kan man kun give dem ret i, så længe politikerne støtter BZere og islamister kan ingen stoppe terroristerne i deres hærgen af Danmark, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 4. maj 2015 @ 07:45

 17. Udmærket idé at befri Gaza fra det nuværende terrorregime. Hvad angår kz-lejrene, så er ingen nok uenige i, at de skal lukkes, hvilket også allerede er sket. Når man fremfører disse budskaber gennem at gøre skade på en kirke og genere Bent Melchior, tyder det på en vis forvirring.

  Hvis man syntes i 1945, at det ikke var så slemt at være besat, så er det nok fordi, man holdt med Hitler.

  Kommentar by Nils — 4. maj 2015 @ 08:09

 18. Niels, jeg forstår slet ikke dit indlæg, som iøvrigt virker meget malplaceret. Alle dem jeg har snakket med har ubehagelige og stærke minder fra besættelsen. Selvfølgelig er vi fri. Vi er fri for kommunismen og ikke mindst nazisternes jernklo.

  Enten har damen været nazist eller også har hun været helt og aldeles uvidende om de forhold der gjorde sig gældende.

  Det er ikke helt det samme idag, men vi er hastigt på vej dertil.

  Islamisterne er de nye nazister.

  Kommentar by NulTolerance — 4. maj 2015 @ 08:17

 19. BT har rettet overskriften nu

  http://www.bt.dk/krimi/anti-joedisk-haervaerk-mod-koebenhavnsk-kirke

  Så det var nok bare en fejl, selvom man aldrig ved med BT..

  Kommentar by Martin — 4. maj 2015 @ 09:12

 20. Heldigvis var det ikke klistermærker på en moske

  Kommentar by tavsen — 4. maj 2015 @ 09:56

 21. Ring til Winnie Christiansen, så kommer hun og fjerner det.
  (
  http://www.uriasposten.net/archives/65810)

  Kommentar by mb — 4. maj 2015 @ 10:50

 22. Så kom muhamedanernes lavintensive religionskrig til Danmark. Velbekomme!

  Kommentar by bastardo — 4. maj 2015 @ 11:03

 23. Med alle de indlæg om journalister og deres viden og intelligens så er der vist ikke noget tilfældigt i deres Agenda og lurvede optræden. TV 2 NEWS havde et inlæg om bornholmere der protesterede over omtalen af befrielsen, som ikke omfattede dem. Den altid kvikke oplæser omtalte så den tyske besættelse og nævnte derefter den russiske “TILSTEDEVÆRELSE PÅ BORNHOLM” til året efter. Tror nogen det var tilfældigt eller ovelagt????

  Tilstedeværelse?? Som i Polen, Ungarn, Estland, etc. – og alle de andre steder

  Kommentar by Ukendt — 4. maj 2015 @ 11:15

 24. Det var og forbliver fem forbandede år. Men ret skal være ret: den tyske værnemagt opførte sig langt pænere end den nuværende besættelsesmagt.

  Kommentar by Ole Madsen — 4. maj 2015 @ 11:51

 25. Det er et angreb på det frie ord, jøder og folkekirken.

  Kommentar by Liva — 4. maj 2015 @ 11:52

 26. >22 Bastardo
  Jeg vil ikke kalde den lavintensiv.
  Det vi danskere oplever i vores dagligdag (Den Dan Turell holdt af .- ), er mord og voldtægter. Det samme de har ført sig frem med i mellemøsten, nordafrika og fjernøsten. Ingen steder de har besat, kan mennesker leve i fred med deres naboer.
  Tak de danske levebrødsolitikere, som er dummere end de burhøns der lægger deres morgenæg, for dette nedbrud af vores lnd.

  Kommentar by Nielsen — 4. maj 2015 @ 14:12

 27. >23 ukendt
  Nej. Ingen tilfældighed. Hvis du vil møde et kommunistsvin, er chancen størst blandt journalistisk venstreparti.

  Kommentar by Nielsen — 4. maj 2015 @ 14:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper