5. maj 2015

JP om venstreradikalt angreb:” De to grupperinger var tilsyneladende på vej mod en konfrontation…”

De venstrerevolutionære fremlægger åbent deres slagplan, og scenariet har været nogenlunde identisk i flere uger. Mere eller mindre maskerede venstreradikale angriber den lovligt anmeldte For frihed-demonstration, hvorefter politiet lægger sig imellem og opløser den. Herefter guides demonstranterne til S-toge, tæt forfulgt af Redox-fotografer der dirigerer tæskehold over sociale medier.

Således valgte borgerlige Jyllands-Posten at beskrive gårsdagens angreb mod islam-kritiske For FrihedUro ved Pegida-demonstration: Seks personer anholdt. Den lovlige demonstration blev i øvrigt beskyttet af hele seksten mandskabsvogne. Medierne er ganske enkelt en integreret del af problemet.

“En demonstration mandag arrangeret af den islamkritiske bevægelse Pegida førte til uro i det indre København, da demonstranterne stødte sammen med en moddemonstration. Politiet var nødt til at lægge sig imellem demonstranterne og foretog i alt seks anholdelser. Alle de anholdte var deltagere i moddemonstrationen.

‘Det er alt sammen småtteri fra Ordensbekendtgørelse, stenkast og andet i småtingsafdelingen,’ siger vagtchef ved Københavns Politi, Henrik Stormer, til Jyllands-Posten. …

Jyllands-Posten kriminalreporter Mette Mayli Albæk befandt sig på en restaurant på H.C. Andersens Boulevard, da demonstranterne fra Pegida stødte sammen med moddemonstranterne omkring klokken 19.30.

‘Der kom en masse sortklædte demonstranter løbende ned ad gaden, mens de råbte ‘Fuck Pegida!’. Nogle af dem var virkeligt unge, nærmest i gymnasiealderen. Efter dem kom Pegida-demonstranterne, hvorefter flere sortklædte moddemonstranter fulgte,’ siger Mette Mayli Albæk.

Pegida-demonstranterne bar bl.a. et banner med ordene ‘Islam prædiker terror’. De to grupperinger var tilsyneladende på vej mod en konfrontation, da fem-seks politi-minibusser kom kørende for at stoppe sammenstødet.”

For frihed-initiativtager Nicolai Sennels har lagt et par videoer op (der bekræfter venstrefløjens udlægning), og sætter Mette Mayli Albæks oplevelse og avisens vinkel i perspektiv. Manden med den blå frakke der ses herundr er Redox’ Simon Bünger Paulsen. På skiltet han fotograferer står: “Det handler ikke om hudfarve, men ideologi”.

(Politiet beskytter For frihed mod angribende venstreradikale, 4. maj 2015; Youtube)

“Hvem beskytter I? Hvem beskytter I? Hvem beskytter I? Fucking Hipo-svin! Alerta antifascista.” (Sortklædte venstreradikale til politiet, 4. maj 2015; Local Eyes)

(Politiet fjerner efterfølgende blokade, 4. maj 2015; Youtube)

Ved 2010-retssagen mod Researchkollektivet Redox, kom det frem at gruppen reelt var en forgrening af erklærede militante Antifascistisk Aktion. Det officielle talerør for sidstnævnte er Projekt Antifa, der i disse uger danner fælles front med ligeledes militante Revolutionære Antifascister. Man skal hvis være fagskolet journalist for ikke at gennemskue konceptet.

(Simon Bünger om ‘massiv politivold’, 4. maj 2015; Twitter)

(Rasmus Preston & Simon Bünger fra Redox/PA/AFA koordinerer tæskehold, 4. maj 2015; Twitter)

(Projekt Antifa: ‘nu #4. maj demo på Rådhusplads’, 4. maj 2015; Twitter)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/65884/trackback

21 Comments »

 1. Jeg så et videoklip fra en antifa demonstration i Tyskland hvor der også gik fotografer ved siden af dem. Pludselig springer fotograferne ud og går over med dem som ser på og begynder, at tage billeder af dem-derefter løber de tilbage til demonstrationsoptoget. Hvorfor tager de disse billeder? Laver de registre over folk og “modstandere”?

  Kommentar by Thorsted — 5. maj 2015 @ 14:52

 2. ..du glemte at få med, at Københavns Kommune aktivt har finansieret venstrefløjens SA-tropper i dette tilfælde..
  Temmelig grinagtigt, at borgerne selv betaler for ballademagerne plus politindsatsen.
  Temmelig skandaløst, men måske det er ok., at betale f.eks. 25 rockere for at overfalde de såkaldte anti-fascister?

  Kommentar by T. Snorrason — 5. maj 2015 @ 15:03

 3. http://vesterbro-nyt.dk/72007-2836-politiet-trak-kniplerne-til-pegida-demonstration/

  Lidt billeder.

  Kommentar by Bente — 5. maj 2015 @ 15:06

 4. Thorsted spørger:

  Laver de registre over folk og “modstandere”?

  Svaret er Ja

  Du vil i nedenstående artikel inde på Den Korte Avis, som jeg linker til, kunne læse, at Redox havde opbygget et kartotek med over 6.000 politisk aktive personer.

  Mere: http://denkorteavis.dk/2013/danske-venstreflojsaktivister-tiltalt-for-vold-og-registrering-af-andre-mennesker/

  Kommentar by T. H. — 5. maj 2015 @ 15:08

 5. Løgnerpressen Inc.

  Mette Mayli Albæk har da hun arbejdede for Stats-tv modtaget en journalistisk pris for at lave et særdeles kritisk interview af DFs Martin Henriksen.

  Mette Mayli Albæk har desuden haft tid til at være medforfatter på en bog om Enhedslisten.

  “Operation Ø Da socialisme blev mainstream”
  http://www.zetland.dk/operation-oe/

  Kommentar by Geert — 5. maj 2015 @ 15:10

 6. Skidesmart, at Simon Bünger med sit pressekort, kan komme bag politiets afspærringer, så han kan orientere vennerne om hvor “fjenden” er.

  Kommentar by wilty — 5. maj 2015 @ 15:17

 7. Se også her: https://www.180grader.dk/Islam-og-indvandring/sennels-min-klage-over-4-maj-initiativet

  Kommentar by Nicolai Sennels — 5. maj 2015 @ 15:22

 8. Det er jo åbentlyst, at der finder ulovligheder sted. Den etableret presse er totalt demaskeret.

  Kommentar by Thorsted — 5. maj 2015 @ 15:22

 9. Det minder om under den tyske besættelse – da fik man mulighed for også at have den adfærd – men da modstandsbevægelsen blev mere etableret, begyndte stikker-likvideringerne – hvornår begynder det her i landet – hvornår er det nok? Hvor længe vil man blive ved med at vende den anden kind til og bukke hovedet, vige og lade dem regere i gaderne og medierne? For det er jo det der er tale om – bevidst terror og medløberi fra politi, retsvæsen, medier og menigmand…når de stemmer – demokrati+ – vor herre bevares…!

  Kommentar by Black Watch — 5. maj 2015 @ 16:17

 10. …og de snakker om fascisme og mangfoldighed og bla bla….Staten er bundkorrupt og styret og infiltreret af kommunister og faktisk også islamister.

  Kommentar by Flaskeposten — 5. maj 2015 @ 16:59

 11. Det er da historieforfalskning at kalde mennesker, der går ind for frihed (Pegida) hipo-svin. Det er da omvendt mennesker, der forbyder frihed, der er hipo-svin. Så de venstreradikale vist oven for burde kalde sig selv hipo-svin, når de ikke vil lade Pegida komme til orde. Pegida er frihedssøgende. Det siger deres navn “For frihed” også, hvis nogen skulle være i tvivl.

  Kommentar by Liva — 5. maj 2015 @ 17:06

 12. Nicolai Sennels, det er bare så flot at I bliver ved med at demonstrere!

  Kommentar by Liva — 5. maj 2015 @ 17:09

 13. “Det er alt sammen småtterier” -vagtchef ved Københavns Politi, Henrik Stormer.

  Kommentar by Per — 5. maj 2015 @ 17:41

 14. Sådan er det jo i bananrepublikken Danmark, det har vi vidst i 20 – 40 år. På den anden side set åbner det jo også op for muligheder. Man skal bare se virkeligheden i øjnene og fokusere på de strategier som ser ud til at have mest succes. Og i øvrigt: hvor er Dansk Folkeparodi i denne forbindelse? Sidder og drikker israelsk vin sammen med den israelske ambassadør vel sagtens?

  Kommentar by Balder — 5. maj 2015 @ 18:55

 15. Underligt at disse voldspsykopatiske “antifascister” ikke tøver eet eneste sekund med at overfalde fredelige demonstrationer.
  Men hører de samme voldspsykopater ordet “muslim”, så trækker de straks bukserne ned om anklerne og bøjer sig dybt forover mens de spreder deres baller med de lige pludseligt brostensfrie hænder.
  Det er helt sikkert noget de har lært hjemmefra!

  Kommentar by - by Proxy - — 5. maj 2015 @ 19:42

 16. Ville så gerne, at jeg kunne afvise Kim Møllers historier som stærkt overdrevne. Men jeg er bange for, at det ligger temmelig tæt på den virkelige verden.
  Øv, hvad skal man gøre?

  Kommentar by Jakob — 5. maj 2015 @ 23:37

 17. Nej Jakob
  Det Hr.Møller beskylder Danske journalister over en kam for, nemlig at være venstreorienterede, er netop det han selv bedriver bare med omvendt fortegn

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 6. maj 2015 @ 01:50

 18. Kan man ikke klage til pressenævnet, eller benytte injurielovgivningen mod de medier som helt bevidst lyver og bedrager?

  Kommentar by Balder — 6. maj 2015 @ 05:51

 19. http://www.ft.dk/samling/20141/almdel/uui/spm/576/index.htm
  Omdelt: 05-05-2015

  Spm. om ministeren vurderer, at ekstreme venstreorienterede grupper med ulovlige moddemonstrationer bevidst forsøger at begrænse forsamlings- og ytringsfriheden for personer, der har et kritisk syn på islam, til justitsministeren

  Spørgsmålets ordlyd:
  Vurderer ministeren – i forlængelse af UUI alm del – spørgsmål 571 – at ekstreme venstreorienterede grupper med ulovlige moddemonstrationer bevidst forsøger at begrænse forsamlings- og ytringsfriheden for personer, der har et kritisk syn på islam.

  Og kan ministeren oplyse – evt. i fortrolig form – om der i den forbindelse er blevet foretaget anholdelser rettet mod personer fra disse ekstreme venstreorienterede grupperinger?

  Kommentar by tavsen — 6. maj 2015 @ 08:50

 20. Til Venstrefløjens voldsidioter: “Kun islamister i Jeres gader !” :-).
  (Karl Marx må have dopet dem med folkeopium :-))

  Kommentar by Michael Unna — 6. maj 2015 @ 17:35

 21. […] og venner holder i E toget mod Køge på Hovedbanen #StopPegida”, lyder en af Antifa’s interne beskeder, som den nationalkonservative blog Uriasposten har […]

  Pingback by 24Nyt | LTF forbudt. Next stop: Antifa! – 24NYT – HasToSee.com — 28. januar 2020 @ 04:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper