25. februar 2009

Med eller uden indvandrerbaggrund

Fra TV2 Online der refererer Frederiksborg Amts Avis – Truet med pistol efter sneboldkast (24/2-09 23.00).

“En 15-årig dreng blev truet på livet, efter han og vennerne kastede sne mod en bil i Espergærde, skriver Frederiks­borg Amts Avis. De fire drenge ramte en sort bil med tonede ruder med en snebold, da de legede i sneen natten til søndag i Espergærde.

Bilen bremsede hårdt op, og føreren samt to andre mænd steg ud. Tre af snekasterne stak af, men en 15-årig nåede ikke væk, fordi de tre mænd fra bilen skubbede ham omkuld. De sparkede ham 10-15 gange og trådte på hans ansigt og endte med at hive ham ind i bilen og true ham med en pistol.

… mændene hev ham ind i bilen og satte ham på bagsædet. Her udfrittede de ham og holdt en pistol imod hans pande.

“Hvis du ikke får fat i dine venner nu, så nakker jeg dig,” råbte manden med pistolen…

Mændene i bilen beskrives som 20-25 år – alle med indvandrerbaggrund.

Ritzaus Bureau afetnificerer på vegne af følgende dagblade.

 • 24/2-09 (23.08) Jyllandsposten – Smed snebold og blev truet med pistol.
 • 24/2-09 (23.08) Berlingske Tidende – Smed snebold og blev truet med pistol.
 • 24/2-09 (23.08) Ekstra Bladet – Smed sne og blev truet med pistol.
 • 24/2-09 (23.15) Politiken – Smed snebold og blev truet med pistol.
 • 24/2-09 (23.26) DR Online – Kastede snebold og blev truet med pistol (af Niels-Jacob Andersen).
 • The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6590/trackback

  32 Comments »

  1. Reaktionen fra bilens passagere er da ret forusigelig.

   Der er tale om stolte personer, hvis ære blev udæsket af nogle andenklassesborgere.

   Dette indlæg fra april 2006 giver måske en forklaring på den ellers uforståelige handling:

   Indlæg fra 20 april 2006

   ERZ OG SHARAF

   Uhildet set må det største problem for integrationen i Danmark være de arabiske klantraditioner med ERZ og SHARAF. Det er identitets- og æresbegreber, som ligger en hel ud over dansk sædvane.

   De to ord er betegnelser for muslimske æresbegreber, som er meget nærværende for mange. Læs selv i Koranen eller i Kåre Bluigents Muhammedbog.

   ERZ er den kvindelige statiske æresværdi.

   SHARAF er den dynamiske mandlige æresværdi.

   For ERZ, den kvindelige statiske værdi, har vi netop i dommen over Slagelse-sagen, set hvad det betyder.

   I ortodoks muslimsk forståelse betyder ERZ, at man som kvinde fødes med en given mængde ære. Hvordan man nu end måler den. Det kan være svært for udefrakommende, at sætte det på en funktionel skala, som rationelle vesterlændinge kan forstå og respekterer.

   Opfører kvinden sig efter traditionerne, ærer i forventet grad Allah, Muhammed, hans slægtninge, de gode og onde ånder, sin mand, sine forældre, sine brødre, sin iman m.m. bevarer hun som kvinde sin ære. Efter et langt eller kort liv, kan hun gå i graven, som en respekteret kvinde.

   Hun har æren i behold.

   Skejer hun derimod ud, er der tale om en helt anden sag.

   Herved nedsættes hendes ERZ i omgivelserne bedømmelse, hvilket lægger et pres på hendes familie, hvis de ønsker at leve op til traditionerne og bevare trosfællernes respekt.

   Hvis de godtager hendes handlinger uden reaktion, vil deres egen ære blive ødelagt.

   Vi har netop set i Slagelse-sagen, at et giftermål uden familiens accept, kan have visse konsekvenser. Æren for familien er trådt for nær. Og der må reageres, hvis familien er dogmatisk.

   Hendes ERZ kan også nedsættes på mange andre måder. Hvis hun bliver skilt i et ægteskab, som familien formidlede, er det ikke godt. Er hun grebet i usømmelig opførsel tæller det også ned. Man er meget moralsk i bedømmelsen af kvinder, så derfor kan iklædningen i en burka løse mange grænseproblemer.

   Man kan lidt forenklet sige, at ERZ svarer til at sætte en sum penge ind i en bankboks. Så længe pengene står der, er formuen intakt og uændret. Ethvert udtræk betyder at formuen skrumper. Der er ingen mulighed for renter eller anden kapitaltilgang i årenes løb – uændret eller faldende værdi.

   For SHARAF er situationen ganske anderledes. SHARAF gælder udelukkende for mænd – og den er yderst dynamisk. Det er op til den enkelte, evt. i samarbejde med andre, at øge æresværdien.

   SHARAF kan øges eller forsvinde, det afgøres af mændene selv i familien eller klanen. Overholder man reglerne, tager på pilgrimsfærd og beder ofte i en moske, øges SHARAF. Et gennemgående træk er dog i modsætninger til andre religioner, at æresværdien kan forstærkes gennem nedkæmpning eller plyndring af fremmede. Sådanne handlinger virker stærkt præstigegivende for angriberen.

   Hvis man læser lidt i Koranen, vil man se, at en relativ stor del af pladsen bruges på anvisninger på, hvorledes man skal dele rovet fra plyndringer.

   Hvis man som muslim af forskellige årsager føler, at man ikke i dagligdagen modtager den respekt, man som troende på den eneste sande gud har krav på, kan det have negative konsekvenser.

   Ved umotiverede overfald på fremmede kan man styrke sit SHARAF.

   Man får respekt fra sin gruppe, hvilket måske kan kompenserer for en måske lidt trist hverdag. Ens personlige SHARAF stiger, for hver person man sender på hospitalet.

   Spørgsmålet for integrationen i Danmark er ret klart.

   Hvorledes forholder vi os til klantraditioner fra den arabiske halvø fra midten af 700 tallet ?

   Kommentar by Morten Dreyer — 25. februar 2009 @ 05:53

  2. Det er jo smukt, Vi er på vej mod Svenske tilstande med medie cover up og fotoshopping af billeder med udlændinge. En helt ny medie verden, indeholdende løgn, fup og fordrejninger kun for at fremme islam i Danmark.

   Tror medierne at Danskerne er så dumme ??

   Kommentar by Santor — 25. februar 2009 @ 08:56

  3. Trussels- og voldskulturen slår til her og der og alle vegne.
   Når steppebranden er slukket ét sted, så opstår den bare påny et andet sted.
   Hvordan får man bugt med ondets rod?
   Man kunne jo begynde i den milde skala med konsekvens.

   Kommentar by Johansen — 25. februar 2009 @ 09:01

  4. Ritzaus Bureau topper i Danmark, når det gælder fordrejninger af virkeligheden. De skyr ingen midler. Normale mennesker har gennemskuet dem. Jeg har forlængst lært at revurdere de artikler, hvor der står RB forneden. Det er uvederhæftig journalistik.

   Tilstandene herhjemme svarer allerede nu til Jørgen Misser’s romaner, der forudsiger borgerkrig i Danmark. Han er gået under jorden efter muslimske dødstrusler.

   SYGT.

   Kommentar by ramses-2 — 25. februar 2009 @ 10:26

  5. Har i også læste den om “utilpasset unge” der har startet flere brande i nat? jeg er nemlig i tvivl om utilpasset unge betyder perle, eller om det betyder SS-autonom

   Kommentar by Broholm (ordblind) — 25. februar 2009 @ 10:40

  6. Danmark er oversvømmet med våben, men det er forbryderne som har dem. Den velfungerende og lovlydige dansker er ubevæbnet og forsvarsløs.
   Dengang Danmark var et fredeligt sted, med lav kriminalitet og en nogenlunde velfungerende stat, kunne man måske forsvare at have en våbenlov. Men i dag burde det være klart og tydeligt, at vi skal have vores ret til våben tilbage, så vi kan forsvare os mod forbryderne.

   Det gør mig fysisk dårlig, at tænke på hvordan staten nægter at forsvare sine borgere og samtidig nægter borgerne at forsvare sig selv.

   Kommentar by RettenTilSelvforsvar — 25. februar 2009 @ 11:40

  7. Roligt men sikkert er vi ved at nærme os Svenske tilstande. Så er spørgsmålet om Danskerne vil være lige så langmodige og ‘tolerante’ overfor denne nedbrydning af lov og orden som Svenskerne (indtil nu) har været.

   Kommentar by JensH — 25. februar 2009 @ 11:41

  8. ad.1
   “Ved umotiverede overfald på fremmede kan man styrke sit SHARAF.”
   At en sådan opfattelse omsættes i voldshandlinger i dagens Danmark råber på, at de muslimske mænd i langt højere grad skal have holdt det vestlige spejl op for sig, så de begynder at fatte, hvordan de ses her i landet. De skal have at vide, at det er en højst besynderlig selvopfattelse, de lægger for dagen. En opfattelse, der viser, at deres ideal af en mand, er ham, der kan vise den største skrøbelighed á la porcelænsfigur eller mimose. Og de her skorer vist højt, ikke en gang en snebold på en rude kan sartlingerne tåle. Mandeidealet her i landet har aldrig været selvoptagede, arrogante, krænkbare sartlinge.
   Send dem ud i nogle vikingebåde med ægte mandfolk, som er villig til at forsvare sig, sine, Fædrelandet og i stand til at banke et andet mandeideal ind i hovedet på dem, mens bølgerne går højt.
   Klarer de ikke søgangen og omstillingen til helt andre mandsidealer, så finder de nok ud af at rejse, hvis de igen og igen får holdt spejlet op for sig og møder foragt for deres fragilitet.

   Kommentar by Gerd — 25. februar 2009 @ 14:19

  9. ” Historien har (derimod) ikke frembragt et eneste eksempel, hvor den muslimske kultur har eksisteret fredeligt i samvær med andre kulturer.”

   Psykolog Nicolai Sennels i ” Blandt kriminelle muslimer”.

   Sennels bog bekræfter hvad så mange andre gennem tid har skrevet og sagt.

   Folk med islamisk kultur i bagagen vil ALDRIG kunne integreres i de Vestlige kulturer.

   At det ikke erkendes af politikerne er ved at være pinligt fordi disse efterhånden fremstår som ignoranter af virkeligheden, dyrkende det billede af den såkaldte “multikultur”, som de selv har medvirket til at skabe og fremme.

   At multikulturen så er en usandhed gør ikke politikernes fortsatte snak om denne bedre, idet multikulturen, via virkelige virkelighed, viser sig at være en omkalfatring af de oprindelige monokulturelle Vestlige lande til een anden monokulturel, nemlig den islamiske.

   Vil man være humane overfor de herboende muslimer, de rettroende, så ville det i praksis betyde at vi hjalp til at kunne bosætte sig i deres familiers oprindelseslande!

   Men læs Nicolai Sennels bog – og bliv klogere på visse områder.

   Desuden bliver nogen bekræftiget i deres hidtidige opfattelser.

   Forøvrigt skriver Sennels om Tina Magaards og hendes flere år lange undersøgelse af de 10 største religioners opfordringer til vold, krig
   og terror.

   Sammen med et team af hjælpere har hun kategoriseret og kortlagt evt. opfordringer til forskellige former for voldelig adfærd.

   Jeg behøver vel ikke at fortælle, at Islam tager prisen som DEN ideologi/religion der adskiller sig klart fra alle andre ved netop i ganske overvældende grad,at opfordre til ovennævnte adfærd overfor ikke-muslimer og ikke-islamiske lande og samfund !

   ” Koranen er fyldt med opfordringer til undertrykkelse, vold, mord og ikke mindst KRIG mod ikke-muslimer og der endda direkte opfordringer til terror.” Sennels s. 135

   Muhammed i Haditherne : ” Jeg er blevet sejrrig gennem terror.” Bukhari, Volume 4, bog 52, nr. 220

   Fortæl mig hvordan det skal gå anderledes end at volden og terroren eskalerer og breder sig i takt med at de rettroende bliver flere og flere her i Danmmark – samt i de øvrige Vestlige lande ?

   Hvad har vores politikere tænkt sig – og hvad har ikke mindst VI SELV tænkt os at gøre ?

   Kommentar by Vivi Andersen — 25. februar 2009 @ 14:49

  10. Jeg læste bare “sort bil med tonede ruder”, så havde jeg gennemskuet den historie …

   Kommentar by Rune Dahl Iversen — 25. februar 2009 @ 17:31

  11. 9.

   Vi vil nok inden for ganske faa aar opleve et naer-totalt statsammenbrud. En oekonomisk krise vil fremskynde forfaldet.

   Hvorfor? ikke fordi at alle vores byer vil blive sat i brand af “utilpassede unge”, selvom mange vil, men fordi saa godt som alle borgere vil have mistet tilliden til de offentlige institutioner og disses evne og vilje til at opretholde lov og orden og holde samfundet koerende.

   Hvad er det der har gjort Danmark til et velfungerende og velstaaende hoejteknologisk samfund? Tillidskulturen. Den er allerede staerkt paa vej ud, ikke bare pga muslimske indvandrere men ogsaa fordi presset paa den enkelte er oekonomiskt blevet saa hoejt at det ikke laengere kan betale sig at vaere aerlig -for aerlighedens skyld.
   Den statlige indblanding i borgernes goeren og laden er allerede total, det er blot ytringsfriheden der staar alene tilbage. Det kan EU lave hurtigt om paa. Tilfoej i loebet af i de sidtse 30 aar EF, 1983-loven og multikulturen formidlet via alle kanaler, det vaere sig uddannelse, radio og tv samt alle offentlige instanser, saa er formynderstatens magt naermest fuldkommen. Vi er som nation blevet udliciteret. Som borgere er vi blevet umyndiggjorte, de facto og de jure forsvarsloese i egne hjem.

   Ikke desto mindre, saa findes der i Danmark en ukuelig folkelig vilje til frihed, og det kan hverken Staten, multikulturen eller muslimske supremacister standse selvom disse tre forhold vanskeliggoerer vores eksistens og paadrager nationen og den enekelte svaere tab. Men hvad der er vaerd at forsvare er ogsaa vaerd at kaempe for – og hvad der deraf foelger.

   Kommentar by Dansker i TN — 25. februar 2009 @ 18:05

  12. Hvis Christiansborg var en stald ville den aldig blive miljøgodkendt med alle de svin der er samlet på eet sted……

   Kommentar by Tolder — 25. februar 2009 @ 18:35

  13. #2 Santor.

   Ja desvære er en alt for stor del af befolkningen, alternativt er de bare pisseligeglade, ja jeg ved snart ikke hvad der er værst mere !

   Kommentar by Whodares — 25. februar 2009 @ 19:07

  14. BT bragte omtalen af det horrible overgreb i går aftes på dette sted: http://www.bt.dk/article/20090224/krimi/702250009/
   Til slut i artiklen i BT står der “Mændene i bilen beskrives som 20-25 år – alle med indvandrerbaggrund.”
   Artiklen i BT er tilføjet denne klamamse:
   ****DETTE STOF ER VIDEREFORMIDLET AF RITZAUS BUREAU PÅ VEGNE AF ANDRE****
   Dette, synes jeg, efterlader spørgsmålet, om det er Ritzau der har skåret bemærkningen om “indvandrerbaggrund” væk, eller er det aviserne (med undtagelse af BT der har gjort det?

   Kommentar by Niels P. — 25. februar 2009 @ 20:09

  15. Det er et par år siden at jeg blev klar over hvor omfattende denne censur er. Efter jeg så avisernes censur af sag som jeg uden om pressen kendte lidt til, begyndte jeg at google forskellige artikler om især vold og vild urimelig opførsel.

   Jeg havde længe haft mistanken om en vis politisk korrekt censur, men blev alligevel overrasket over omfanget.

   En del lokalaviser og reele efterlysninger giver stadig et sandt billede af danmarks etnisk skævvredne kriminaltet. Men mainstream medierne må vel mener at danmarks befolkning ‘can’t handle the truth!’. Ret vildt at tænke på hvor lost man ville værre uden nettet.

   Kommentar by WSmith — 25. februar 2009 @ 21:18

  16. Danmarks radio har i årevis været i åben krig mod
   danskerne.
   Det er noget med, at folk med en anden hudfarve
   er bedre mennesker.
   Højst besynderligt.
   Da karl Marx og kommunismen ikke duede mere, så
   valgte man hudfarve som inspiration.
   Højst besynderligt.

   Kommentar by pk — 25. februar 2009 @ 21:35

  17. #13 WhoDares.

   Naaaaj, jeg syntes jeg kan mærke på min egen omgangskreds at de er begyndt at vågne op og spørge mere ind til hvad der sker.

   Og, jeg er ret sikker på at når det bliver nødvendigt så vil almindelige “pisseligeglade” Danskere, uden tøven, stå på Danmarks side.

   Så alt i alt er jeg nogenlunde fortrøstningsfuld ;)

   Kommentar by Santor — 25. februar 2009 @ 21:37

  18. Jeg anklager den infame danske presse som medansvarlig for dette overfald. Systematisk skjuler pressen signalementer og andre oplysninger i kriminelle sager hvor udlændinge medvirker. Derved bidrager pressen til at de kriminelle går fri. Selv ikke dette skændige overfald på en dreng får pressen til at medvirke til forbrydelsens opklaring.

   Kommentar by Niels P. — 25. februar 2009 @ 22:11

  19. 18. Niels P.

   Netop beskrivelsen gør at man er klar over det drejer sig om berigere.

   For vi er ved at være ret så gode til at læse mellem linierne.

   Noget andet er så, at havde det forholdt sig således at det var Danere, der havde overfaldet en muslimsk 15- årig dreng SÅ havde beskrivelsen af disse ikke manglet og det ved vi jo af erfaring !

   Denne infame måde at behandle vi Danere på er blevet normalt, lige så normalt som at muslimer ( og Islam) bliver taget på med fløjlshandsker.

   Kommentar by Vivi Andersen — 25. februar 2009 @ 23:38

  20. Jeg er indvandrer.

   Min Jeep er sort og har tonede ruder.

   BAHHHHH

   Kommentar by Janutte — 26. februar 2009 @ 00:55

  21. Loesningen er massedeporteringer.

   Kommentar by DanskeriTN — 26. februar 2009 @ 04:15

  22. Jeg får sku helt lyst til at blive passivt medlem af HA, de eneste der gør noget aktivt mod besættelsesmagten, og gad vide hvad Anne Baastrup siger, var det ikke hennes svigersøn der var HA.

   Kommentar by Fritz — 26. februar 2009 @ 06:23

  23. @Janutte, OK du er indvandrer og har en sort jeep med tonede ruder, og?

   Har du det fint med at du slås i hartkorn med håbløse muslimske drenge, og at DIN manglende deltagelse i kriminalitet bryuges til at forbedre statistikken for “indvandreres” kriminalitet?. Min kone er indvandrer og familiesammenført (med mig). Hun bliver pissesur når hun som speciallæge på grund af statistikfusk tælles med i “ikke vestlige” indvandrere.

   Jeg sikker på at hvis man graver lidt i sagen, vil man opdage at de tre forbrydere slet ikke er indvandrere, men født her i landet. Sandsynligheden for at deres forældre er født her i landet er også ret stor.

   Kommentar by PeterK — 26. februar 2009 @ 08:49

  24. Hvor er de tre mænd i bilen med de tonede ruder dog modige og hvor er medierne omsorgsfulde overfor de tre mænd.

   Kommentar by Janne — 26. februar 2009 @ 09:59

  25. Så kan de møgunger lære at lade være med at kaste snebolde efter biler. Perlerne kan til gengæld få job som nattevagter på S-togsdepoterne mod grafittivandalerne.

   Kommentar by ErikN — 26. februar 2009 @ 14:31

  26. Hvad er det for afstumpede menesker, der gør den slags mod en 15-årig, der har kastet med sne.

   Sygt!

   Kommentar by intel — 26. februar 2009 @ 14:59

  27. De utilpassede og kriminelle fremmede må af hensyn til de danske borgeres sikkerhed ekspederes ud af landet hurtigst muligt. Det er iøvrigt også det eneste, som de kriminelle “kulturberigere” har respekt/frygt for.

   Kommentar by Poul — 26. februar 2009 @ 15:22

  28. @23

   Din kone – som mange andre – lider desværre under at sammenrendet af “anstændige” netop ikke har kunnet skelne mellem skidt og kanel, men ser man på deres historiske baggrund kommer det vel næppe som nogen overraskelse.

   Venstrefløjen og de radigale svin er genetisk disponerede for fejlagtige og ubrugelige idéer, forlorne værdier og hykleriske holdninger.

   Kommentar by Tolder — 27. februar 2009 @ 22:52

  29. PeterK # 23

   Jeg har da sandelig noget imod at blive betragtet som forbryder, fordi jeg ejer en sort bil med tonede ruder og er indvandrer – i Sydstaterne.

   Det eneste forbryderiske, jeg begiver mig af med, er at jeg passer EDB systemer, der benyttes af politi, anklager og otte forskellige retsinstanser med alt lige fra fumlegængeri til dødsstraffe.

   Kommentar by Janutte — 28. februar 2009 @ 00:14

  30. @ 9 ” Historien har (derimod) ikke frembragt et eneste eksempel, hvor den muslimske kultur har eksisteret fredeligt i samvær med andre kulturer.”

   Psykolog Nicolai Sennels i ” Blandt kriminelle muslimer”.

   Næh, og selv om man går temmelig mange hundrede år tilbage, har muslimske kulturer ikke bidraget med noget som helst, tilførende teknologi eller videnskab, til verden.

   Men de er dælme gode til føde børn, lære koranen udenad og indgå i terrorhandlinger.

   mvh HP

   Kommentar by hp — 28. februar 2009 @ 11:48

  31. PS: Husker en udsendelse fra nogle år siden, sært nok på DR (instruktøren er nok blevet fyret ;-), hvor man fulgte en række muslimske unge (undskyld, kun drenge), der sad på hug i en koranskole i Pakistan og uafbrudt bankede hovedet ned i gulvet, mens de reciterede koranen.

   Så er man da også sikker på, at hjerneskaden forbliver permanent og irrerversibel.

   mvh HP

   Kommentar by hp — 28. februar 2009 @ 11:59

  32. Jo da hp #30

   Islamiske lande har bidraget med en del international terror, foruden hvad de laver af terror og undertrykkelse hos sig selv.

   Men de bidrager da verden med en del sort guld, som en olietørstig verden gerne betaler for. De har bare ikke opfundet det, lige som andre lande heller ikke har opfundet diamanter, jernmalm eller hvad de nu graver op fra minerne.

   Men det er helt sikkert en katastrofal kurs, at forsøge at kolonisere verden med islamister i stedet for at investere i en bæredygtig fremtid for sig selv. Det er nok derfor, de gerne vil kolonisere verden, for den dag oliehanerne løber tør, skal de mellemøstlige islamiske lande nemlig bruge resten af verden som spisekammer for deres egne befolkningseksplosioner.

   Og dertil skal de jo bruge nogle venligtsindede “slaver”.

   Kommentar by Janutte — 1. marts 2009 @ 02:25

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper