13. maj 2015

Fra en Redox-fotograf med pressekort til et politisk overfald på to For frihed-demonstranter i et S-tog

Politiet sikrede gennemførelsen af mandagens For frihed-demonstration, der også denne gang blev forsøgt angrebet af militante venstreradikale. Live her på siden kunne man se Redox’ Simon Bünger Paulsen, der umiddelbart kan virke lidt patetisk, når han hver mandag omhyggeligt fotograferer islamkritiske For frihed. ‘Lad dog barnet’-tilgangen er dog noget overfladisk.

(Redox’ Simon Bünger Paulsen live på For friheds Bambuser-feed, 11. maj 2015)

“Du er i fjernsynet. Vi tager lige nogle billeder af dig til Uriasposten…” (Nicolai Sennels til tavs Redox-fotograf Simon Bünger)

Selvom Bünger Paulsen har pressekort fra Dansk Presseforbund (NB: afvises af forbundet d. 17. maj 2015, Kim), så har det intet med journalistik at gøre i ordets egentlige betydning. Han er frontfigur for Researchkollektivet Redox, der kun ved et tilfælde ikke hedder ‘AFA-dokumentation’. Redox er Antifascistisk Aktion og Antifascistisk Aktion er Redox, som PET understregede tibage i 2010, efter beslaglæggelse af Redox’ skjulte server med flere tusinde politiske modstandere nidkært registreret.

En deltager i mandagens For frihed-demonstration fortæller, at en politibetjent efter arrangementet bad demonstranterne gå i mindre grupper til Københavns Hovedbanegård. Redox-fotografen overhører det, og får herefter travlt med mobiltelefonen. Kilden formoder, at han var i færd med at underrette cirkulerende ‘tæskehold’. Kommandovejene er muligvis mere snørklede.

Herunder tre opdateringer på Simon Büngers Twitter-konto under demonstrationen, henholdsvis kl. 19.26, 19.30 og 19.34.

Sidste opdatering, der fortæller at For frihed-demonstranterne er på vej mod København H ‘retweetes’ af Projekt Antifa, officielt organ for Antifascistisk Aktion.

Flere grupper autonome fulgte demonstrationen til København H, andre dukkede pludselig op. Selvom politiet gjorde deres bedste, så lykkedes det alligevel en større gruppe at overfalde to yngre demonstranter på vej hjem. A. og S. blev i S-toget ved Dybbøls station konfronteret af 10-15 autonome, der truede dem på livet, udsatte dem for vold, og røvede mobiltelefon og solbriller. Episoden er anmeldt til politiet, og de to ofre har været til afhøring på Station City.

Herunder nogle billeder af kredsende moddemonstranter ved Vesterbrogade og Tietgesbro. Bemærk mobiltelefonerne.

(Autonome flygter ned af Absalonsgade efter forsøg på barrikadebygning på Vesterbrogade)

Oploadet Kl. 19:02 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/66098/trackback

39 Comments »

 1. Simon Bünger Paulsen vil komme til at leve livet lige så farligt, som de mennesker han hænger ud for voldsmænd.

  Kommentar by BB — 13. maj 2015 @ 19:26

 2. At de kalder sig “anti” fascister er simpelthen den største joke nogensinde.

  Kommentar by Per — 13. maj 2015 @ 19:27

 3. Jeg havde denne oplevelse samme dag, som jeg tror havde noget med For Frihed: https://www.180grader.dk/Islam-og-indvandring/rdfascistisk-hverdagsvold-p-enghave-s-tog-station

  Kommentar by ng53717 — 13. maj 2015 @ 19:32

 4. Den motorcykelen med to personer på, som holder i baggrunden, er der nogen der ved om den er en del af det venstreradikale-setup?

  Kommentar by Polka Charlie — 13. maj 2015 @ 19:39

 5. Ad Kommentar by Polka Charlie — 13. maj 2015 @ 19:39

  Det er de sidste billede jeg tænker på.

  Kommentar by Polka Charlie — 13. maj 2015 @ 19:40

 6. Hitlerjugend og brunskjorter er det første der falder mig ind.

  Kommentar by mb — 13. maj 2015 @ 20:02

 7. Vi lever i Weimar.

  Kommentar by Ruby Tuesday — 13. maj 2015 @ 20:31

 8. Simon Bøvhoved ligner en spejlblank smølf,der skal stå på hovedet for at savle.Resten ligner det de er:En flok sociale tabere.

  Kommentar by - by Proxy - — 13. maj 2015 @ 20:36

 9. Der burde være sanktioner fra Dansk Presseforbunds side når et pressekort så åbenlyst misbruges.

  Kommentar by Johnson — 13. maj 2015 @ 20:37

 10. Johnson, it ain´t gonna happen. De er venner. De deler samme ideologiske had mod Vesten og ikke-totalitære værdier.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 13. maj 2015 @ 21:20

 11. Ækle Bumser, få et fucking arbejde.

  Kommentar by Flaskeposten — 13. maj 2015 @ 21:36

 12. > Simon Bünger: Seriøst, få dig et liv.

  Ingen – som i INGEN – normal virksomhed vil ansætte en bums som dig, der er langt oppe i 30’erne uden nogensinde at have fuldført en uddannelse eller haft normalt arbejde.

  Du kan jo fotografere i din fritid. Det er, hvad de fleste normale mennesker gør. Og normale mennesker stalker ikke.

  Held og lykke, du får seriøst brug for begge dele…

  Og hvorfor er ‘autonome’ egentlig altid så grimme??

  Kommentar by Henrik Petersen — 13. maj 2015 @ 21:58

 13. Det var da nogle charmerende unge mennesker – de skal nok blive til noget.
  Intimiderende, asociale og voldsparate er de første ord, der falder mig ind, når jeg ser billederne. Det er jo totalt grotesk at man ikke kan få lov at deltage i en fredelig, demokratisk demonstration af frygt for tilfældigvis at blive løbet op og overfaldet af disse bøller.

  Kommentar by Olé — 13. maj 2015 @ 22:06

 14. Om Pressenævnet: Nævnets sekretariat besvarer gerne tvivlsspørgsmål, der måtte opstå efter læsning af de efterfølgende sider.

  sekr@pressenaevnet.dk

  Det drejer sig om de presseetiske regler, som ikke tager højde for et så eklatant misbrug af pressekortet, hvilket Journalistforbundets regler heller ikke gør. Bünger dog medlem af Dansk Presseforbund, som ikke angiver regler for brug af deres kort.

  info@danskpresseforbund.dk

  Det kunne være interessant, at høre deres principielle mening om, at indehavere af pressekort misbruger dette til at dirrigere tæskehold i retning af deltagere i lovlige demonstrationer.

  Kommentar by Hodja — 13. maj 2015 @ 22:10

 15. Jeg skal opfordre til at klage over Simon Bønker og Rasmus Preston til.Pressenævnet og Dansk Presseforbund for misbrug af pressekortet til at stalke og intimidere anderledes tænkende, samt stå i ledtog med ulovlige, voldelige moddemonstrationer. Det er let at google de to organisationers emailadresser.
  Mvh
  Nicolai

  Kommentar by Nicolai Sennels — 13. maj 2015 @ 22:39

 16. De sku’ ha’ ørefigner ad libitum.

  Kommentar by Nielsen — 13. maj 2015 @ 22:42

 17. Et ulmende borgerkrig er igang, husk livsforsikringen.
  Brug frundloven Nicolai Sennels. du har min støtte og der skal handles.

  Kommentar by Sindsro — 13. maj 2015 @ 22:46

 18. Lav-intens borgerkrig starter på denne måde – et modsvar vil komme (røvfuld eller attentat på AFA-svinene) – så kører rouletten. Betal – og betal tilbage – mere og mere vanvittigt indtil vi alle ryger ud over kanten.

  Kommentar by Black Watch — 13. maj 2015 @ 23:29

 19. Hæ hæ Proxy, ja han ligner sgu noget katten har slæbt ind. Stå på hovedet for at savle :-D
  Han er ét af de få huller i jorden, der vender opad.

  Kommentar by Nielsen — 13. maj 2015 @ 23:44

 20. Den kommunalt- og mediestøttede vold er da noget af det mest sindsyge nogen skattebetaler nogen sinde er blevet udsat for. Den af pressen så højt besungne frihed gælder altså også chancen for at intimidere anderledes tænkende.
  Man tror og håber, at det hele er en ond drøm.

  Kommentar by Jakob — 14. maj 2015 @ 00:03

 21. > 20 Jakob
  Det startede med Egon Weidekamps udelte støtte til den arbejdssky bz bevægelse. Det blev allerede dengang legitimt, at “utilfredse” unge bekæmpede systemet. Bekæmpede med vold.

  Kommentar by Nielsen — 14. maj 2015 @ 01:32

 22. Mon ikke Simons far finansierer sønnens Københavner-ture og fine fotoudstyr. Det er begrænset hvor mange folk med efternavnet Bünger der bor i Svendborg og mit gæt ville være at Simons far nok er speciallægen Nick Bo Bünger der tjener sine penge ved at sikre de dovne koner på k10.dk førtidspension http://www.k10.dk/showthread.php?t=23005 http://www.k10.dk/showthread.php?t=20968.

  De såkaldt “autonome” klæder sig forøvrigt langt fra mere som punkere eller bumser. Læg mærke til at der åbenbart er masser af penge fra mor og far til dyre Northface-jakker eller som på et af billederne tydeligt en Fred Perry jakke til 1000 kr.
  Proletariat? Næppe. Nærmere forkælede møgunger hvis forældre vel sagtens tjener deres penge på ryggen af skatteborgerne som alt lige fra overflødige DJØFere til de efterhånden også i Danmark moderne flygtnings-slumlords.

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 14. maj 2015 @ 02:25

 23. Pressen dækker INTET

  Det mest bemærkes værdige er, at ingen i den “normale” presse vil røre denne sag. Hvorfor skal dette læses på Uriasposten, og ikke i Information, Politiken. Disse to aviser har jo for vane og dyrke “centrum-venstre”. Hvorfor ikke tage “æren” og perspektivere disse ivrige unge mennesker?

  Hvorfor er denne “undergrunds subkultur” så underbelyst, så fremmed for de danske avisspalter. Er det ikke interessant, at nogle voldsmænd med tilknytning til særdeles venstreorienterede organisationer render rundt og overfalder alm. Borgere der ønsker at benytte deres grundlovs sikrede ret til at forsamles.

  Ralf Pittelkow`s udtryk om journalistisk venstreparti bevises jo tydeligt igennem den manglende dækning af alle aspekter af “For Friheds” mandags gåture. Vi har at gøre med kriminelle handlinger, dvs. overfald på møde deltagere.

  Men også fraværet at “slagterhundene”, BT og Ekstra Bladet, siger noget om den indforståethed som præger dansk presse. De to blade plejer jo ikke, at være bange for “gang i gaden”. Dækker de disse venstreorienterede overfald og møde chikane som fredelige deltagere i en gåtur, nej. Vold virker. Vi er på vej ned af den anti-demokratiske sliske, hurtigere og hurtigere.
  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 14. maj 2015 @ 02:34

 24. I stedet for en klage/henvendelse til Presseforbundet kan man jo skrive til hans far og opfordre til lidt gammeldagsopdragelse.

  Kommentar by Hans Und — 14. maj 2015 @ 03:23

 25. Hatten af for Sennels store indsats For frihed.

  Kommentar by Liva — 14. maj 2015 @ 09:34

 26. 23/Historyman

  Rigtig mange får deres nyheder på nettet nu. Især unge. Mange finder frem til blogs som Uriasposten, Den korte Avis og Snaphanen m.fl. (det viser deres store læsertal) De er de nye nyhedsmedier og de har netop til opgave at skrive om/vise begivenheder og tendenser, som de gamle medier ikke kan finde ud af at skrive om/vise. Du har ret i at det er en skandale at de gamle medier ikke vil røre ved For friheds gåture om mandagen, men så må andre jo tage over, og det har Uriasposten heldigvis gjort. Mange bække små..

  Kommentar by Liva — 14. maj 2015 @ 09:45

 27. Noget der altid slår miG når jeg ser disse anarkistiske autonome, er hvor ens de egentlig er. Hvis der er nogen der hylder monokultur, så er det da dem, ens uniform og kropsholdning for alle dem der er åååhhhh så individualistiske. Udover de har overtaget facisternes metode, så minder deres tøjvalg også utroligt meget om fodbold firms påklædning, nemlig lidt for dyrt og lidt for sort. Hvis man ikke vidste bedre, så ville jeg iKke kunne kende en af disse venstreorienterede, fra en helt almindelig gennemsnitlig hooligan, da de jo begge truer andre, kun møder op når de er flere og alle klæder sig stort set ens. AFA typerne kunne have valgt en hvilken som helst anden voldelig gruppe, for jeg har aldrig hørt dem gøre andet end at bekæmpe anderledestænkende og så eller bekræfte hinanden i at netop deres sag er den eneste rigtige, præcis som islamister, nynazister og andre ekstremister, men fordi mor og far nok kommer fra Nordsjælland og har råd til en god advokat, så bliver disse små pus ikke behandlet som kriminelle fjolser, men har fået særstatus hos politiet der ikke slår hårdt ned på deres gentagende ulovlighandlinger. Hvornår har vi hørt om autonomes huse blive ransaget, et af deres klubhuse gjort til et problem pga af kriminalitet, eller set tema udsendelser om dem på tv? Aldrig, for de er jo et symptom på de våde drømme mange journalister drømmer om, men som de ikke turde leve ud

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 14. maj 2015 @ 10:07

 28. @ 22.

  Jeg har kigget lidt på K10.
  I guder en samling grædekoner.
  Det er dog en sandhed at de der burde have tilkendt førtidspension, har meget vanskeligt ved at opnå en sådan tilkendelse.
  Det skulle ikke undre mig at ham Simon´s far er psykiateren der gættes på.
  Han, og andre omtales som rar, ganske enkelt fordi han/de er medgørlige.
  Utroligt med så mange platugler.
  Jeg har kendskab til en forening for førtidspensionister.
  Jeg savner ord der beskriver indholdet i denne forening.

  Kommentar by AK JA — 14. maj 2015 @ 10:13

 29. FUCK nu de tøsedrenge – De har aldrig været andet end en flok kællinger.

  De for sku for meget opmærksomhed!

  Kommentar by Mickey — 14. maj 2015 @ 13:23

 30. 27 er det ikke pudsigt, det med beklaedningen og hele udstyret eens og desvaerre ogsaa med tankesaettet, den individuelle stillintagende person ,den engagerede.Sikke noget hoe, totalt forvirrede flok personer, hvor har de faaet den mangel paa viden og opdragelse fra

  Kommentar by Dunk — 14. maj 2015 @ 13:31

 31. Man kan næppe forestille sig en mere enfoldig gruppe end de autonomes aktioner for mangfoldighed: samme aldersgruppe, de er alle sammen hvide og fra Danmark og har samme politiske holdning. For Friheds deltagere er fra 15-75 år, vi har folk fra Iran, Egypten, Somalia og Sri Lanka. Vi har Enhedslistenfolk, SF’ere, socialdemokrater og selvfølgelig borgerlige. Vi har skilte imod vold og racisme.

  De autonome antifascister er vel nærmest definitionen på enfoldig, intolerant monokultur…

  Kommentar by Nicolai Sennels — 14. maj 2015 @ 13:33

 32. Churchill sagde “Fremtidens fascister vil kalde sig anti-fascister” – Vil man demonstrerer, skal man mig bekendt, søge politiet om tilladelse for, at politiet skal kunne styre det, – Hvorfor gør politiet ikke det !? Pediga om mandagen og fascisterne om tirsdagen, – da ikke samtidigt. Det er ligesom politiet ved Krudttønden, – skyder sig selv i begge fødder, – hvis pistolen virker.

  Kommentar by Niels — 14. maj 2015 @ 16:16

 33. Junikredsen har en gammel, men god artikel om AFA.

  https://junikredsen.wordpress.com/2008/05/23/enhedslisten-vold-antifascistisk-aktion/

  Ikke første gang af Københavns kommune har støttet ekstremister

  https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&cad=rja&uact=8&ved=0CEcQFjAJ&url=https%3A%2F%2Freaktionaererefleksioner.wordpress.com%2F2013%2F09%2F09%2Fkommune-stotter-ekstremister%2F&ei=EbBUVev5J8SVsgHIrYCoBA&usg=AFQjCNE1E7doiUR6qkh77kmPNQ5zByHf2g

  Simon sammen med dem han hader

  https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0CDMQFjAG&url=https%3A%2F%2Fnationaldemokraten.dk%2Fjeg-er-nok-venstreekstremist%2F&ei=EbBUVev5J8SVsgHIrYCoBA&usg=AFQjCNFJyIdiUyZlauRaVsmoPAbluiALUQ

  Ca. 18.200 resultater på google, hvis du søger på Simon Bünger Paulsen

  Kommentar by Per J. — 14. maj 2015 @ 16:57

 34. Hvis det kan bekræftes at Simon Bünger Paulsen har relationer til psykiateren Nick Bünger, så giver det en velbegrundet mistanke om at at Simon Bünger Paulsen omkring år 2012 har haft adgang til hans fars arkiver, samt at han har misbrugt viden om patienter han har fået derfra. Blandt andet i kommentarer på internettet. Ipadresser og andre data haves. Han har forsøgt at sløre sine spor men har glemt nogle vigtige småting.

  Kommentar by menig 0008672931 — 14. maj 2015 @ 18:14

 35. menig, det lyder virkelig ubehageligt. Har du nogen form for dokumentation på det? Jeg tænker også at farmand må have hjulpet med bl.a. passwords …

  Kommentar by Hr. Naturli' — 14. maj 2015 @ 19:46

 36. Jeg lagde mærke til efter demonstrationen, at AFA-folkene løb rundt på hovedbanegården og ledte efter For Frihed-deltagere. Hvad de havde af planer helt konkret, kan jeg ikke vide, men det kan kun ende i konfrontationer på sigt.

  Det er skræmmende, at vi er nået dertil, men vi har jo heldigvis ret til at forsvare os.

  Kommentar by Troj — 15. maj 2015 @ 00:13

 37. Til kommentar 3: du bedes henvende dig til Københavns politi station City vedrørende din oplevelse mandag aften. Du har overværet en del det politisk motiverede røveri og overfald der fandt sted dels i s-toget og dels på Enghave station. Sagen efterforskes men vidner er absolut også en vigtig ting.

  Kommentar by Jakob — 15. maj 2015 @ 19:41

 38. Presselogen? Ha ha ha hold kæft hvor er jeg sjov.

  Kommentar by Iznogut — 16. maj 2015 @ 14:05

 39. […] Simon Høgh Bünger Paulsen og Rasmus Emil Preston Rasmussen med deres telefoner i hånden. Mon de er i gang med at informere deres bagland om For Frihed demonstrationens fremgang, som tidligere? […]

  Pingback by Imod Frihed – 3. december 2016 — 19. februar 2017 @ 20:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper