15. maj 2015

Forvirret muslim: “The things we’ve been taught about Islam these people are executing to the letter..”

P1 Morgen bragte i dag et indslag om situationen i Mali. DIIS-forsker Signe Cold-Ravnkilde forsøgte at tale om alt andet, men det kom dog frem mellem linjerne at islamistiske ‘al-Qaeda-relaterede grupper’ havde en vis form for folkelig tyngde, hvad holistisk set havde som konsekvens, at al-Qaeda burde ‘være en del af fredsprocessen’. Hun talte blandt andet om narkokriminalitet, men det handler selvfølgelig også denne gang om islams politiske essens.

Herunder en kommentar fra medicinstuderende Orwa Saker, der både har et behov for at være en god muslim og et godt menneske, men vanskeligt kan se man kan være begge dele. Sakset fra den officielle Facebookside for Syrian Observatory of Human Rights. JN er en forkortelse for Jabhat al-Nusra, al-Qaedas afdeling i Syrien. IF for islamistiske Islamic Front.

Orwa Saker: We keep saying ISIS not islam..JN not islam or even IF is not Islam then WTF is Islam? The things we’ve been taught about Islam these people are executing to the letter nothing is wrong, are we to oppose them thus opposing Islamic rulings or go with them and mistreet non-muslims and force them to follow islamic teachings??? Im super confused and still thinking about how my life will get me to hell if i dont act like a JN follower

(Orwa Saker på Facebook, 14. maj 2015)

Oploadet Kl. 15:16 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/66154/trackback

6 Comments »

 1. Tak Møller for et godt grin. Naturligvis kan man ikke både være muslim og et godt menneske, det ville stride mod ALT i koranen og dens tilbehør.

  Og naturligvis er al-saker forvirret som alle andre muslimer.

  Dog håber jeg på, at han aldrig kommer til at praktisere i Danmark, næh, behold ham dernede, hvor vodoo, islam og andet kommer før lægevidenskab.

  Kommentar by Henrik Petersen — 15. maj 2015 @ 15:28

 2. Well, Orwa Saker – life will surely get you to Hell, if you pursue the teachings of islam, no matter if you carry them out or not. Becoming a Christian is the only way to get you to heaven.

  “Thou shalt not kill”, says the 10 Commandments. Jesus also commanded us to love our enemies, and you should reflect on the many ‘kill, kill, kill’-verses of the Quran in this respect! It is evil and perverse to think that you are entitled to kill and maime those that do not share your view on life!
  Jesus said: “I am the way and the truth and the life. No one comes to the Father except through Me.” – New Testament, John. 14:6.

  Jesus also said in Matthew 7:15-16: “Beware of the false prophets, who come to you in sheep’s cloting, but inwardly are ravenous wolves. You will know them by their fruits. Grapes are not gathered from thorn bushes nor figs from thistles, are they?”

  Kommentar by Dhimmi — 15. maj 2015 @ 15:39

 3. Helt enig med Henrik Petersen.

  Kommentar by Sigwar — 15. maj 2015 @ 16:41

 4. 3. Well Muhammad kom ikke engang i fåreklæder, han flashede ulvepelsen ret tydeligt.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 15. maj 2015 @ 17:01

 5. Quran 9:29:Fight those who do not believe in Allah or in the Last Day and who do not consider unlawful what Allah and His Messenger have made unlawful and who do not adopt the religion of truth from those who were given the Scripture – [fight] until they give the jizyah willingly while they are humbled…… I rest my case

  Kommentar by Flaskeposten — 15. maj 2015 @ 21:20

 6. Burde man ikke med samme ildhu, indsigt og viden bekæmpe kulturradikalismen direkte, i stedet for at fokusere al energi på en biting som “Islam”?

  Islam er symptomet, kulturradikalismen er årsagen. Men desværre spiller mange islammodstandere i stort omfang med på den kulturradikale melodi, af angst for ikke at følge tidens trend.

  Skærer du af grenene, så vil træet kun vokse dobbelt så hurtigt ud igen. Gå efter rødderne, hvis du vil opnå blivende resultater.

  Kommentar by Balder — 16. maj 2015 @ 10:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper