5. marts 2009

Ekstra Bladet interviewer “krigsbrødre” på Nørrebro: Snart skyder vi også på politiet

Det bliver en varm sommer hvis man skal tro efter et bandemedlem Ekstra Bladet har interviewet til dagens avis. Fra Dræb eller bliv dræbt: Truer med at skyde betjente (ikke online)

“- Vi tager ingen chancer, lyder det fra den ene tildækkede ’soldat’, da han viser Ekstra Bladets to journalister ned i en kælderskakt, hvor hans ‘medkrigere’ gør klar til kropsvisitation. Intet overlades til tilfældighederne. Vi bliver vist ind i en bil og frataget vores mobiltelefoner. Efter en kort køretur, føres vi ind på et område, der patruljeres skarpt af deres bevæbnede krigsbrødre…

– Hvad skal der til, før krigen stopper?

– Den stopper ikke. Der er en grænse, men den er overskredet for længst. Vi vil ikke finde os i, at rockerne skyder tilfældige mennesker. Der er nye regler. Hver gang de skyder en af vore, skyder vi to af deres. Før var der en regel om ikke at skyde mod kvinder og børn. Den er der ikke mere. Når rockerne skyder i beboelsesområder med legende børn, kan vi heller ikke tage hensyn mere.

– Er det rockere, I går efter?

– Ja.

– Hvad så med de uskyldige, der er blevet dræbt og såret?

– Det er synd for dem. Men hvis de opholder sig et sted, hvor der kommer rockere og AK81’ere, er de i skudlinjen. Sådan er det bare…

– Hvad med færingen, der blev skudt inde på Nørrebro. Han befandt sig ikke på et rocker-relateret sted?

– Det er ærgerligt. Men han burde vide bedre end at køre rundt på Nørrebro på den måde. Da han stoppede op, så det ud som om, han havde gang i noget.

– Hvad bunder krigen i?

– For os drejer det sig hverken om narko, magt eller andet af det, der har været fremme i medierne. Vi er med, fordi AK81’erne dræber uskyldige. Vi vil ikke finde os i, at en mor skal græde over tabet sin søn på grund af et tilfældigt skyderi.

Interviewet bliver afbrudt for en stund, da den ene af de to freelance-gangstere modtager meldinger på sin walkie-talkie fra de krigsbrødre, der på afstand overvåger området.

[…]

– Hvad kan politiet gøre?

– De kan ikke gøre noget. Snart går det også ud over dem.

– Hvad mener du?

– Ja, så skyder vi også efter dem. Politiet holder med rockerne…

– Hvor ved I det fra?

– Vi har også vores kilder i politiet, og det er tydeligt, at staten og dermed politiet, er på rockernes side. Blandt andet er den nye bandepakke primært rettet mod os. Vi bliver truet med udvisning og bliver udsat for langt flere visitationer, end rockerne gør. Men vi kan tage alt, hvad de kommer med, konstaterer den ene af ‘gangsterne’.

Stemningen er spændt, de to ‘krigere’ er bevæbnet med pistoler, deres vrede dominerer samtalen, mens intense blikke flyver gennem luften.
Deres opmærksomhed henledes til den medbragte politiradio, en melding kommer ind, og den ene af ’soldaterne’ gør tegn til sin makker, at alt er o.k., og vi kan forsætte.”

(Nørrebro, Kl. 15.30 i dag)

Oploadet Kl. 15:39 af Kim Møller — Direkte link105 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6618/trackback

105 Comments »

 1. Krigen fra Mellemøsten er nu her i Danmark!
  Jeg håber, at blot nogle af de pensionister, der i dag ikka kan få man leveret – er nogle af dem, der KRÆVEDE, at palistinensere og andre muslimske indvandrere fik fri adgang til DK.
  Hvem kan undersøge det?

  Kommentar by L. Johs — 5. marts 2009 @ 15:46

 2. Good Beiruth

  Kommentar by Mads — 5. marts 2009 @ 15:53

 3. Og imens de render rundt og leger ganstere, hæver de deres “løn” som kommer fra staten som jo er imod dem. Jeg kan da ikke forestille mig at de har tid til et job så travlt de har med at overvåge gader og stræder. Eller det er måske bare noget de gør i deres fritid?

  Kommentar by Michael Jensen — 5. marts 2009 @ 16:01

 4. “Men han burde vide bedre end at køre rundt på Nørrebro på den måde”

  På bagrund af den udtalelse vil jeg lige opdatere min liste over Dansk tab af land over de seneste århundreder:

  1658: Skåne, Halland og Blekinge
  1814: Norge
  1864: Slesvig og Holsten
  1944: Island
  2009: Nørrebro

  Mon ikke snart jeg også kan tilføje Gellerupparken og Vollsmose??

  Kommentar by JensH — 5. marts 2009 @ 16:05

 5. Uha, nu truer de politiet, vi må hellere give dem en masse penge, nogle flere store biler, fri adgang til presse, folketing, og en masse slavinder og tjenere til at passe dem op.

  Andre forslag?

  Kommentar by Limewoody — 5. marts 2009 @ 16:07

 6. “Jeg mener ikke at beregninger, der forudser 55.000 flere børn af indvandrere og flygtninge, er realistiske – men selv om de holder, er der ikke noget at frygte. Børnene bliver jo født som danskere”. ( Bjørn Elmquist/MF i JyllandsPosten 1/12 1994).

  Kommentar by Als — 5. marts 2009 @ 16:17

 7. JensH:

  Gellerupparken blev tabt for lang tid siden. Husk på, at Gellerup Kirke har muslimske vagter tilknyttet for at undgå ballade om søndagen. Kort før jul blev der forsøgt at tænde ild i menighedsråds lokalerne, og for nogle år siden blev der smadret flere vinduer med kanonslag under selve julegudstjenesten.

  Det er kun et spørgsmål om tid før vagterne ikke “tør tage ansvaret mere” og kirken kræves lukket af både muslimer og lokalpolitikere fordi dens tilstedeværelse er en provokation.

  Kommentar by Michael Jensen — 5. marts 2009 @ 16:22

 8. Lad dem endelig begynde at skyde på politiet, så kan vi få lukket munden på alle de humanitære.
  Måske vi også kan komme den egentlige borgerkrig et skridt nærmere.
  Det vil være i gamle Danmarks interesse.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 5. marts 2009 @ 16:27

 9. Sorte Firkant
  Sorte Firkant dine gader er mørke men i dit sind er der lys.

  Fra din stenørken skal direktøren snart få sig et gys.

  Efter hukommelsen på Slumstormernes lp 1971.

  Kommentar by Peter Buch — 5. marts 2009 @ 16:28

 10. Ja, det går ufattelig godt.

  Med forlov så er der her et link, der giver os alle et beroligende indblik i en ansvarlig politikers syn på integration i midt-firserne:

  http://fremskridtdk.wordpress.com/2008/09/06/folketinget-bl%c3%a6ser-pa-befolkningsflertallets-%c3%b8nske/

  Til lykke med integrationen!!!

  Kommentar by Karsten Lund — 5. marts 2009 @ 16:48

 11. […] resten hos Uriasposten SHARETHIS.addEntry({ title: “Ekstra Bladet interviewer krigsbrdre p Nrrebro: Snart skyder […]

  Pingback by Ekstra Bladet interviewer krigsbrdre p Nrrebro: Snart skyder vi ogs p politiet (05.03.09) | Altermedia Danmark — 5. marts 2009 @ 17:12

 12. Indlægget stinker bare så meget af hykleri, løgn og manglende empati. Han bliver vel retsforfulgt, går jeg ud fra? ;-)

  Kommentar by Anna Lyttiger — 5. marts 2009 @ 17:14

 13. Hvis dadlerne gør det, så vi sikre på at de bliver et jaget folkefærd. Hvis der er noget vi danskere finder modbydeligt, så er det mord på politibetjente..det ligger på top 5 over uhyrligheder vi ikke vil finde os i. Det vil være forfærdeligt hvis det sker, for de efterladte og kollegaerne der skal arbejde i området, men det vil i høj grad begynde at skabe en fælles front imod de primitive dadler..

  Kommentar by Mike Olsen..(Onion).. — 5. marts 2009 @ 17:15

 14. 2100 Little Gaza

  Kommentar by DaLi(gæst) — 5. marts 2009 @ 17:25

 15. Dadlerne,
  vil så at sige,
  få Dadlerne, rykket af.
  I et Snuptag!

  Med venlig hilsen

  Blegansigtet

  Kommentar by Blegansigtet — 5. marts 2009 @ 17:27

 16. Det er vidst på tide at få kamptropperne hjem fra Afghanistan og så få den uønskede muslimske tilstedeværelse på dansk territorium bragt endegyldig til ophør.

  Kommentar by otto bismarck — 5. marts 2009 @ 17:32

 17. @JensH

  Gellerup er vel tabt? Kirken beskyttes af muslimske vagter. Alligvel var der et brandattentat mod kirken før jul.

  Kommentar by ISBN — 5. marts 2009 @ 17:38

 18. >16
  Enig. Jeg har lige lagt en bemærkning herom under “blegansigt”. Det er ikke længere en politiopgave.

  Kommentar by Gerd — 5. marts 2009 @ 18:43

 19. Ikke foer der opstaar et pludseligt og generelt samfundskollaps hvor alle er beroerte og foeler sig udsatte over hele landet, vil det lige saa stille skride mod Libanesiske tilstande hvor vi kommer til at opgive land “for fred”. De muhamedanske kolonialister har tiden og den uhaemmede Jihadavl paa deres side.

  De kulturradikale er nu ved at blive overhalet indeom af de begivenheder de selv satte i vaerk. De er ved at blive irrelevante.
  De har fremmet det de kunne. Nu koerer saa den koran-inspirederede korpulering af sig selv. Nu er det de Danske borgere der er blevet medvirkende til deres egen undergang for ikke at ville turde acceptere forholdene som de er og saette kryds derefter.

  Foerst naar formynder-Staten som vi kender den idag er vaek og erstatet af et ny, laes den diskrimenrende minimalstat, der hviler paa frie borgere og den nationale interesse og vilje som et folk, vil vi kunne skille os af med de Fremmede kolonister og straffe de der oedelagde landet.

  Realitetn er jo nok at hvis stemningen vendte overalt, og der blev lukket og slukket for penge til de invaderende masser, ville mange jo rejse hjem paa eget initiativ.

  Det goer de allerede i forvejen.

  Kommentar by Dansker i TN — 5. marts 2009 @ 18:54

 20. Husk at se debatten i aften

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 5. marts 2009 @ 19:02

 21. Dali:

  Det er vel 2200 Little Gaza…

  2100 er Østerbro

  Kommentar by Thomas — 5. marts 2009 @ 19:10

 22. arabisk retorik, ja,ja – spis lige brød til.

  Kommentar by steen — 5. marts 2009 @ 19:59

 23. -> #7 + 17: ISBN & Michael Jensen

  I har nok ret. Gelleruparken bør tilføjes til listen over tabt Dansk land. Og måske vi også skulle tilføje Tingbjerg i Brønshøj til listen:

  http://nyhederne.tv2.dk/krimi/article.php/id-20872372.html

  Kommentar by JensH — 5. marts 2009 @ 20:28

 24. Man burde finde nogle dadelplukkere :-)

  – sjovt som de radigales vælgertilslutning nærmer sig spærregrænsen..
  faktisk virker det som om, at deres popularitet falder proportionel i takt med at dadlernes voldelige hærgen bliver større..
  Er der monstro en sammenhæng? ..
  har vælgerne i de radigale set den modkørende lastbil i tunnelen?..

  naah…

  Kommentar by Mike Olsen..(Onion).. — 5. marts 2009 @ 20:43

 25. Tabt dansk land? Nej det skal genvindes. De kan få en ø.
  Efterhånden som de muslimske voldsmænd fange, kan de sættes på en overvåget, øde, dansk ø, hvor de kan dyrke deres fredelige ideologi og lære at klare sig selv. Indtil de kan det, og det kan vel kun tage ½-1år, kan de få nedkastet madrationer. Løsningen kan også bruges, når diverse konventioner forhindrer os i at udføre udvisningsdomme.

  Kommentar by Gerd — 5. marts 2009 @ 20:44

 26. Inderst inde forstår jeg godt jeres vrede over hvad der sker med jeres hjemland, men hvad er jeres holdning til ikke-muslimske og ikke-vestlige udlændinge som tamilere, kinesere og vietnamesere?

  Kommentar by Shaivastan — 5. marts 2009 @ 20:47

 27. “Tabt dansk land? Nej det skal genvindes. De kan få en ø.”

  En mulighed er at udvise alle flygtninge fra Libanon, da grundlaget for deres ophold, borgerkrigen i Libanon, er væk.

  Kommentar by ISBN — 5. marts 2009 @ 20:57

 28. Man må jo gnide sine egne øjne.

  Men gør de alvor af truslerne, spår jeg da Fremskridtspartiets tilbagekomst.
  Flertal for udvisning af dem som har fået dansk statsborgerskab og lange straffe i et billigt privatejet, russisk fængsel.

  Skyde på børn og kvinder. Skyde på politiet. Fuld recept på at grave sin egen grav.

  At man så oven i skal acceptere at mennesker, der leder efter parkeringsplads på Nørrebro bliver skudt, eller tilfældige bargængere, fordi en tilfældig iraker er blevet skudt. Fordi

  ” Vi er med, fordi AK81′erne dræber uskyldige. Vi vil ikke finde os i, at en mor skal græde over tabet sin søn på grund af et tilfældigt skyderi.”

  Det hænger jo så meget sammen, men kun retorik? Det er allerede sket.

  Velkommen til det nye Danmark, en katastrofe der starter i det små, men vokser for hvert år.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 5. marts 2009 @ 21:35

 29. Så kan apologien vel næppe blive større på Politiken:

  http://politiken.dk/indland/article662749.ece

  Kommentar by JensH — 5. marts 2009 @ 21:38

 30. Norge har aldrig været danskt. Det har bare i en lang årrække haft samme multikulti-konger og -dronninger som Danmark havde.

  Holsten har tilsvarende kun været dansk en kort årrække i 1200-tallet. Samme danske multikulti-konger var hertuger over landet, men det gjorde ikke Holsten dansk af den grund. Snarere tværtimod – Danmark har pænt ofte været styret af tyske bureaukrater med rod i Holsten.

  Kommentar by Henrik — 5. marts 2009 @ 21:42

 31. @ Kim: Måske en artike der er et indlæg fra din side værd:

  http://politiken.dk/indland/article662749.ece

  ‘Problemet ligger indbygget i den vestlige kultur’, siger Amar Sohail.

  Kommentar by WilliamJansen — 5. marts 2009 @ 22:34

 32. OT:
  Var der nogen der så de to sociologer i morgentv, Rene Elley Karpantschof og Lars Nicolai Jensen. Jeg fik lige kaffen galt i halsen. Aldrig har jeg oplevet så megen apologi på så kort tid. Det var andet de onde højrebloggeres skyld, med deres onde retorik. Og så kørte de ellers videre i samme spor.

  Kommentar by Ciska — 5. marts 2009 @ 22:48

 33. Næe, Amar Sohail, problemet ligger ikke i den vestlige kultur, men i at (visse) arabere sandsynligvis ikke passer ind i den vestlige kultur.

  Og hvad skal vi så gøre ved det ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 5. marts 2009 @ 22:59

 34. …og som de siger hen over liget af en buddhistisk munk i Sydthailand: ‘Problemet ligger indbygget i den thailandske kultur’

  Eller et hvert andet sted i krigens hus.

  Hvad ellers?

  Kommentar by traveler — 5. marts 2009 @ 23:06

 35. Onion skrev: “Hvis dadlerne gør det, så vi sikre på at de bliver et jaget folkefærd. Hvis der er noget vi danskere finder modbydeligt, så er det mord på politibetjente..det ligger på top 5 over uhyrligheder vi ikke vil finde os i. Det vil være forfærdeligt hvis det sker, for de efterladte og kollegaerne der skal arbejde i området, men det vil i høj grad begynde at skabe en fælles front imod de primitive dadler..”

  Du er vist en ukuelig optimist, va’? :)

  Kommentar by RettenTilSelvforsvar — 6. marts 2009 @ 00:15

 36. For øjeblikket har mange mennesker gevaldig travlt med at forklare alle andre, at problemet på Nørrebro skyldes….sociale forhold + kampen om narkomarkedet.

  De unge muslimer føler sig ekskluderet af samfundet.

  Ingen vil ansætte dem i jobs, medierne skriver dårligt om dem, og Danerne giver dem en skidt behandling.

  Men deres problemer starter jo allerede derhjemme med den måde de opdrages på.

  Her adskiller den islamiske kulturs opdragelsesmetoder af drengebørn ( og piger) sig ganske meget fra de danske/vestlige måder, hvilket bl.a. Nicolai Sennels også er inde på.

  Næste problem dukker op, hvis ikke i forbindelse med børnehaven, så i forbindelse med skolen.

  De medbringer f.eks. ingen indlært, almen respekt for kvindelige lærere- og for vantro i almindelighed – hvilket er primært er betinget
  af deres kultur, men også af hjemmets holdninger til det danske samfund og til kvinder.

  Skolegangen bliver derefter – og temmelig mange af disse unge arabere går ud af skolen som funktionelle analfabeter.

  Virksomhederne kan ikke bruge folk, der ikke kan skrive, læse og udtrykke sig på et rimeligt godt dansk og meget ofte også på et fornuftigt engelsk, tysk, fransk eller andet sprog.

  De arbejdspladser der tidligere kunne absorbere sådanne mennesker eksisterer næsten ikke mere. De befinder sig i Kina, Indien osv..

  Så er der deres problemer med at skulle forholde sig personligt, socialt fornuftigt, hvis man kan sige det sådan, til det samfund de nu engang er blevet bragt til eller født ind i.

  Det kan de ikke fordi deres families oprindelige kultur står i vejen for deres integration i det danske sasmfund.

  Og det danske samfund kan ikke tvinge dem til at samarbejde om at blive integreret i dette, hvis fakta er at de IKKE VIL integreres.

  Assimillation – det kommer slet ikke på tale.

  For så ville de da helt forråde den islamiske kultur, som de betragter som deres egen og den rigtigste i forhold til den danske/vestlige kultur.

  Men nu snakker politikerne om, at der skal laves flere tiltag, skabes flere projekter og derfor anvendes endnu flere penge end de milliarder det danske samfund hvert år bruger, og gennem mange år har brugt, på forsøg på at integrere disse arabere.

  Ergo – det er endnu engang det danske samfund der har svigtet foruden de danske virksomheder og danerne selv – og nu altså også den danske presse.

  Hvorfor stiller disse politikere, meningsdannere og andre godtfolk sig ikke bl.a. dette sprøgsmål :

  når det angiveligt er det danske samfunds, virksomhedernes, mediernes, borgernes osv. skyld det går så forfærdligt galt med araberne i Danmark, hvordan kan det så være at samfund/lande der er forskellige fra Danmark i måder og metoder at integrere arabere på HAR TILSVARENDE PROBLEMER ?

  Hvordan kan det være at f.eks. Australien, Frankrig, England kan skrive om fuldstændig samme problemer som dem det danske samfund har med de herboende arabere ?

  Hvorfor snakker politikerne ikke med politikere i de vestlige lande og samfund, hvor det går godt med at integrere arabere ?

  For sådanne må da findes, ikke ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 6. marts 2009 @ 00:21

 37. @ Vivi, du skriver: For øjeblikket har mange mennesker gevaldig travlt med at forklare alle andre, at problemet på Nørrebro skyldes….sociale forhold + kampen om narkomarkedet.

  WJ: Hvem er disse ‘mange mennesker’? Dem er er få tilbage af, medmindre man selv aktivt tilvælger de mest åndsforladte medier. Det er et mindretals-synspunkt du refererer der.

  Iøvrigt skyldes det på en lidt round-about måde til dels kampen om narkomarkedet. Ikke at narkoen er hovedårsagen til de nuværende problemer, men narkokriminalitet sluger en masse politiressurser. Hvis vi liberaliserede narkotika-markedet, så ville en masse politi-ressurser kunne sættes ind mod de aktuelle problemer. Vi snakker sikkert mange tusinde årsværk. Desværre bliver vi spist af med en regering som foretrækker diverse småjusteringer, fremfor at gøre noget ved problemerne.

  Det er på tide at gå radikalt til værks. Det haster med at liberalisere narkotika-markedet.

  Kommentar by WilliamJansen — 6. marts 2009 @ 00:59

 38. Det blev vist ikke så klart:

  Narko-politiken er ikke en væsentlig årsag til problemerne.
  Narko-politiken er en væsentlig årsag til fraværet af en løsning.

  Kommentar by WilliamJansen — 6. marts 2009 @ 01:02

 39. ” Vi er med, fordi AK81′erne dræber uskyldige. Vi vil ikke finde os i, at en mor skal græde over tabet sin søn på grund af et tilfældigt skyderi.”

  Jowr. Men danske mødre må godt græde over deres evt. tab. Politifolk er også født af en mor engang.

  Føj for SATAN hvor det stinker.

  Kommentar by Janutte — 6. marts 2009 @ 01:27

 40. Er der nogen her der overvejer den interessante sammenhæng om der muligvis er et uudtalt samfundsønske om rockerdominans i den kriminelle underverden og om nylig fremkomne bandetiltag er et udtryk for dette?
  Og om “krigerne” på Nørrebro så på dette punkt har ret i deres formodninger.

  Kommentar by Loke — 6. marts 2009 @ 05:50

 41. Lad os så få ryddet den rotterede som Nørrebro har udviklet sig til. For min skyld gerne med hjælp fra Hjemmeværnet.

  Kommentar by Danskeren — 6. marts 2009 @ 06:20

 42. #31. Ciska.

  Lars Nicolai Jensen er vicepolitiinspektør ,Leder af København Politis Kriminalpræventive Afdeling.
  Han har været en del i medierne i den senere tid og hver gang tæt på det politiserende og apologien er udpræget, kan godt forstå du troede han var sociolog.
  Lars Nicolai Jensen, giver et indtryk af den “paladsrevolution” der på et tidspunkt må ha foregået i politiledelsen.
  Typer som Lars Nicolai Jensen, Per Larsen, chefpolitiinspektør,Hanne Bech Hansen, politidirektør for Københavns Politi, mfl.tegner et billede af et politi , præget af pædagoger og politiserende embedsmænd.
  Oven i hatten har man så Hans Jørgen Bonnichsen , der gir den gas som den tidligere PET-leder, med stor indsigt i islam.
  Man kan med nogen ret spørge om den ledelse og ledelsesstil ikke har spillet fallit. i lige så høj grad som Københavns Borgerrepræsentations slatne politikere.

  Kommentar by PB — 6. marts 2009 @ 07:28

 43. #32 ” men i at (visse) arabere sandsynligvis ikke passer ind i den vestlige kultur.”
  Er det ikke en skrive fejl, skal der ikke stå:
  men i at arabere/muslimer ikke passer ind i den vestlige kultur.

  Kommentar by M16 — 6. marts 2009 @ 07:32

 44. #39″med hjælp fra Hjemmeværnet.”

  Hjemmeværnet……. ha’ HJV er i dag kun en parodi på sig selv, i dag lære HJV-folk bla. at bevogte “VIP” folk og at redde måger der sidder fast i olie. Samt at der render en flok krigs-liderlige “hjemmeværnsfolk” runt i Afganistand.
  Det hjemmeværn der blev skabt efter WWII, er ødelagt.

  Kommentar by M16 — 6. marts 2009 @ 07:40

 45. Vivi Andersen

  Hvis nu politikerne i EU havde snakket sammen i 80’erne, kunne de have talt op, hvor mange “flygtninge” de havde fra hvert land. Og politikerne kunne have spurgt. Kan det passe, der er så mange forfulgte i eet land??

  Svindelen ville da have været afsløret for over 20 år siden. Men muslimerne var smarte. De fordelte sig overalt i Vesteuropa. Underligt nok kom der rigtig mange via tog gennem Østeuropa, uden at bede om asyl.

  Næ, de skulle til et kapitalistisk land for at få asyl. Forfølgelsen skete i deres hjemlande, fordi de var kommunister :-D

  Kommentar by tavsen — 6. marts 2009 @ 07:57

 46. Al denne skyde skylden på andre er deprimerende. Al denne snak om hjemmeværn og sætte hæren ind er deprimerende. Vi er alle en del af dette samfund, og at “bytte alle politikere ud” er det dummeste jeg nogensinde har hørt. Selvom det er skrevet i frustration er det ikke svært at forstå at den slags ikke giver mening hos dem der sidder med det politiske ansvar.

  Problemet er for alvorligt til at blive mødt med fladpandet retorik.

  Kommentar by Joiker — 6. marts 2009 @ 08:42

 47. -> #31 Ciska

  “Var der nogen der så de to sociologer i morgentv, Rene Elley Karpantschof og Lars Nicolai Jensen”

  Ja, jeg så dem igår morges på TV2, og det var rædselsfuldt at høre en fuldblods-ekstremist som Rene Karpantschof uimodsagt at udskamme demokratisk sindende mennesker for ‘ekstremisme’.

  Kommentar by JensH — 6. marts 2009 @ 08:47

 48. >36.
  Jeg interesserer mig normalt ikke for WJs tirader – det er erfaringsmæssigt spild af tid – men denne her er for påfaldende:

  @ Vivi, du skriver: For øjeblikket har mange mennesker gevaldig travlt med at forklare alle andre, at problemet på Nørrebro skyldes….sociale forhold + kampen om narkomarkedet.

  WJ: Hvem er disse ‘mange mennesker’? Dem er er få tilbage af, medmindre man selv aktivt tilvælger de mest åndsforladte medier. Det er et mindretals-synspunkt du refererer der.

  Kommentar: I aftes på Debatten i DR2 blev de af Vivi referede synspunkter fremført af Villy Søvndal, Ritt Bjerregård og Johanne Smidt.

  Nå, men det passer måske meget godt til WJs beskrivelse.

  Kommentar by GB — 6. marts 2009 @ 09:20

 49. Jamen hov, det kan da ikke passe, eller hur:

  http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2009/03/06/034801.htm

  Nu har vi ellers i årevis hørt om Dansker-ghettoer i Spanien skulle være sammenlignelige med Voldsmose og Gjellerup-parken?? Det er nogle højest politisk ukorrekte konklusioner denne Britske sociolog kommer frem til, og mon ikke hun står til en ‘kammeratlig samtale’ hvis hun en dag skulle komme til Danmark.

  Kommentar by JensH — 6. marts 2009 @ 09:23

 50. -> 36 @William

  Jeg synes mest at man hører om sociale faktorer som årsag til problemet.

  Hvad mener du egentlig er det eller de underliggende problemer?

  Kommentar by LMNord — 6. marts 2009 @ 09:26

 51. Dette er kun den logiske konsekvens af politikernes i årtier fejlslagne politik på indvandreområdet. Enhver Dansk politiker i de sidste 40 år eller så, der har tilladt denne kurs henimod undergangen, har i den grad egne landsmænds blod på hænderne.

  Kommentar by Jacob A — 6. marts 2009 @ 09:51

 52. Endnu en af ‘ansttændige’ der er blevet overvældet af multikulturen på Nørrebro, og søger andre græsgange:

  http://www.berlingske.dk/article/20090306/bander/703050138/

  Kommentar by JensH — 6. marts 2009 @ 10:11

 53. Det er ekstremt skuffende at den venstrefløjede kommune København skubber ansvaret for problemerne i kommunen fra sig og nøjes med flovt at tigge om flere penge. Angiveligt har kommunen endda været så ‘forstående og rummelig og dialogsøgende’ at ansætte bandemedlemmer, for nogle af de penge som kommunen får af lovlydige borgere.

  “Indtil for kort tid siden var indvandrere indblandet i bandekrigen på lønningslisten hos Københavns Kommune.”

  h t t p://www.180grader.dk/nyheder/K_benhavns_Kommune_ansatte_bandemedlemmer.php

  Kommentar by Janne — 6. marts 2009 @ 12:04

 54. De er alle vanvittige!

  Kommentar by ivan johansen — 6. marts 2009 @ 12:06

 55. Nej det varer ikke længe før Margrethe Vestager’s børn pludselig vil ha godt af at “flytte på landet”.

  Kommentar by PB — 6. marts 2009 @ 12:06

 56. 50

  JensH

  Ja, borgere er i stigende grad begyndt at stemme med fødderne. Det kan man ikke fortænke nogen i.

  Kommentar by Janne — 6. marts 2009 @ 12:09

 57. Undskyld mig, men hvor er folk henne når de mener at man skal indsætte militær og weekend krigere på dansk jord????
  Ved i ikke at den slags er forbudt ifølge grundloven, medmindre vi erklæres i undtagelses tilstand og mor Margrethe underskriver orderen????
  Tænk nu på hvad der vil ske hvis man indsætter 500 mand fra en af de enheder der har været i rigtig krig, med de rettigheder danske soldater opperere under, det er jo ikke sjov og sas man så oplever. Ville i virkeligt ønske svært bevæbnet kamptropper der mere eller mindre kan skyde først og spørge senere?

  Husk nu at løsningen ikke ligger i at vi skyder løs i gaderne, efter dem der skyder løs i gaderne, selvom det kan føles dejligt når man sidder og tænker over det, slipper man altså folk løs, der ikke skal forholde sig til de stramme regler som politiet. Ville i have Israelske tilstande i KBH?
  Tror i ikke det ville give endnu flere problemer end vi har nu, nej styrk politiet, stram loven og sikre os mod venstrefløjsdommere og proislamiske domstole i FN og EU, vold avler kun mere vold

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 6. marts 2009 @ 12:35

 58. -> #57 Broholm

  “Ville i have Israelske tilstande i KBH”

  Hellere det end de Mogadishu-tilstande der hersker nu. Jeg har været i Israel, og jeg ville til enhver tid fortrække de ‘tilstande’ der hersker i Tel Aviv end dem der hersker på Nørrebro.

  Kommentar by JensH — 6. marts 2009 @ 12:47

 59. Jeg skal til Tel Aviv om en måneds tid. Der regner jeg så sandelig med at tilstandene er mere rolige end på Nørrebronx.
  I Tel Aviv ved middelhavskysten kan man også få støvet bikinien af – på Nørrebro tværtimod vrimler det med indpakkede kvinder.

  Kommentar by Johansen — 6. marts 2009 @ 14:09

 60. Jeg må så bare fastholde, at jeg ikke ønsker at se soldater i danske gade, heller politi der er istand til at udvise ikke-danske til hjemlandet, samt kunne fjerne alle sorte og hvide der begår kriminalitet fra gaderne i MEEEEEGGGEEEETTTTTTT lang tid.

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 6. marts 2009 @ 14:12

 61. #59
  Har også bestilt sommerferie rejse til Tel Aviv, skal afsted uge 23 og 24.

  Kommentar by Anders Kusk — 6. marts 2009 @ 14:22

 62. -> #59 Johansen

  “I Tel Aviv ved middelhavskysten kan man også få støvet bikinien af”

  Du skal nok være noget mere ‘tækkeligt’ klædt inde på NørreBronx, selv på en brandvarm sommerdag. Jeg ved ikke om der endnu er indført hijab-påbud, men det er nok ikke smart at gå alt for ‘moderne’ påklædt for en kvinde i dette næsten islamiserede område.

  Kommentar by JensH — 6. marts 2009 @ 14:28

 63. Respekt til dansk kvinde i Iran:

  http://politiken.dk/sport/article661326.ece

  Kommentar by intel — 6. marts 2009 @ 14:31

 64. -> #60 Broholm

  “heller politi der er istand til at udvise ikke-danske til hjemlandet”

  Sagen er den at politiet ikke kan udvise nogen. Det kan kun domstolene, og de kunne ikke drømme om at udvise personer fra ‘fredens religion’. Det er kun kriminelle øst-Europæere der ryger den vej. Og selv om dommerstanden skulle få smag for at udvise Allah-soldaterne, så kan de ikke på grund af konventionerne, som de Danske politkere ikke tør tage et opgør med.

  Det andet problem med politiet er, at de kun lige med det yderste af neglene kan opretholde en ‘facade’ af lov og orden i Københavnske kvarterer som NørreBronx og Tingbjerg. Og hvor længe kan de det?? Så man skal absolut ikke udelukke, at vi på et tidspunkt vil se at hjemmeværnet eller hæren må ind og genetablere lov og orden i kvarterer i København, Århus eller Odense. So you might as well get use to the idea.

  Kommentar by JensH — 6. marts 2009 @ 14:40

 65. 60.Broholm

  Du ved jo ganske udemærket at det med udvisningerne ikke holder vand!

  Og du ved også, at det at putte alle sorte, brune og hvide der begår kriminalitet i spjældet i meget lang tid ikke har den virkning der er ønsket fra samfundets side.

  Vi stikker os selv blår i øjnene hvis vi tror dette hjælper ud over den periode de er væk.

  Et politi der er i stand til at udvirke dette, jo tak, men så skal der altså nogle andre boller på politi-suppen.

  For indtil dato er det ikke lykkedes særlig godt for vores politi.

  Lovene som dommerne dømmer efter hjælper ikke ligefrem politiet, som må iagttage, at de kriminelle de har fået fat i og stillet for en dommer ofte er at se i gadebilledet kort tid efter .

  Når voldelige overfald og drab dømmes efter lavere takster end økonomisk kriminalitet er dette heller ikke nogen hjælp til hverken politiet eller til samfundet.

  Den specialenhed politiet har, og som ikke er videre kendt i offentligheden, den skulle gøres større med det for øje at tage sig af gadekrigerne og anden voldelig og dødbringende kriminalitet.

  Amerikanerne er på dette felt et foregangsland.

  Dem kunne politikerne tale med om det samfundsgavnlige udbytte ved at udvidde den allerede bestående, hjemlige specialenhed.

  Man kunne også foreslå politikerne at lade vores egen specialenhed tage i praktik/undervisning hos de amerikanske enheder.

  Sådanne muligheder har f.eks. vores egne F-16 piloter – og det ved jeg fordi min ældste søn er udvekslet for en periode af 4 år med en amerikansk f-16 pilot, som udfører hans job som aktiv pilot i Det Danske Luftvåben og min søn udfører hans job som aktiv pilot i USAirForce.

  Kommentar by Vivi Andersen — 6. marts 2009 @ 14:54

 66. Sæt Marianne Jelved og co. til at rydde op i det lort de selv har lavet. Det manglede sgu da bare.

  Skudsikker vest, og så må de jo vise deres evner på området.

  Kommentar by Torben — 6. marts 2009 @ 15:05

 67. -> #64 Vivi Andersen

  “Et politi der er i stand til at udvirke dette, jo tak, men så skal der altså nogle andre boller på politi-suppen”

  det skal ihvertfald være slut med Hanne Beck Hansens og Per ‘Pink’ Larsens ‘koncept’ om ‘dialog-politi’. Disse typer vi ser inde på NørreBronx er uden for pædagosik rækkevidde, og meningsfuld ‘dialog’ er udelukket her.

  Kommentar by JensH — 6. marts 2009 @ 15:17

 68. – Hvis man må komme med et lille reklameopslag: Så har jeg set, at Jeff Dunham kommer til byen (Kjøwenhavnstrup).

  Det er i Forum og d. 11. april.

  http://www.billetlugen.dk/andet/7295/

  Jeg håber ikke, at han er blevet “politiskkorrektificeret”. Han er jo ellers kendt for “Achmed the Dead Terrorist” (84,011,629 visninger og 121,991 tekstkommentarer for bare én video på Youtube)…

  http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go

  Kommentar by Arik — 6. marts 2009 @ 15:36

 69. Jens og Vivi
  Jeg ved godt jeg er utopisk i mine drømme, men efter selv at have set hvad samlet maskingeværsild kan gøre ved folk, har jeg ikke lyst til at se det midt i KBH.
  Men der må sku da kunne findes en vej, der ligger mellem “dialog” (Rittsk for flere penge til perler og mindre konsekvens) og kampklædte soldater i gaden (totalt overkill og starten på facismens sikring af befolkningen)
  Jeg ønsker at de fucking perler og rockere måtte ende hos allah (helvede) men jeg vil stadig ikke gå så vidt at jeg vil lade tropperne gå på gaden, så er DK jo ikke bedre end pakistan hvor militæret sikkert også kun har taget magten for at sikre folk mod de onde hinduer

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 6. marts 2009 @ 15:59

 70. #57 Broholm
  Enig. (Bortset fra at jeg tror du mener Gaza og ikke Israel, når du spørger om vi vil have israelske tilstande).

  Jeg synes Søren Pind var god at høre på i går aftes i TV.
  Han er muligvis uden den store politiske fremtid, efter at være blevet kørt ud på et sidespor i Venstre, så han kan nu sige hvad han mener. Måske skulle han danne sit eget parti; det er så moderne. Eller slutte sig til LA?

  Kommentar by Ole — 6. marts 2009 @ 16:58

 71. Der findes en bog der hedder, Kriminelle Betjente. På politikens forlag. Her beskrives de svigt som politiledelsen i København udsatte den menige betjent for.

  Hanne Beck Hansen var på vej op, det er ikke kønt det der bliver fortalt.

  Kommentar by Anonym — 6. marts 2009 @ 17:09

 72. De menige betjente for.

  Kommentar by Anonym — 6. marts 2009 @ 17:13

 73. Bliver spændende om der er muslimer med i ballonprotestmarchen. Jeg er bange for, der ville komme flere, hvis det var H-u-T, der arrangerede.

  Bliver også spændende at se, når Bakken åbner. Om MC’erne starter fra Nørrebro. Alle rockerlignende typer skal kropvisiteres :-D

  Kommentar by tavsen — 6. marts 2009 @ 17:26

 74. The Stand is near. Gudskelov.

  Kommentar by Solipsisyfos — 6. marts 2009 @ 18:47

 75. Og hvor længe endnu har vi/I tænkt jer at se på landet blive trådt under fode af en uciviliseret trusselskultur ?

  Vi er jo efterhånden blevet vææældigt døgtige til at tale om alt det der “burde” gøres, tiden er vist inde til at organisere os i små grupper og gøre klar til det uundgålige, det vi er nogle der har advaret imod i flere år snart !

  Tiden til snak er vist forlængst forpasset !

  Kommentar by Whodares — 6. marts 2009 @ 19:43

 76. 72 Whodares, et idiotisk forslag. Hvad er det du vil gøre andet end at eskalere trusselskulturen? Tænk med hovedet, ikke med maven!

  Kommentar by Joiker — 6. marts 2009 @ 20:01

 77. I can dodge bullets with my yellow balloon in my hand…hold kæft en gang skvatrøve!

  Kommentar by Michael Sjøberg — 6. marts 2009 @ 20:06

 78. Broholm, fuldstændig enig, det her er en politiopgave. Ikke krig.
  Hellere flere muligheder for at opnå beviser og mere opklarende arbejde.

  Men det er skruen uden ende, bedre opklaring giver større profit og flere der er villige til at tage over. Så det skal virkelig være et finmasket net for at virke.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 6. marts 2009 @ 20:28

 79. #74 netop Sjøberg

  skvatrøve og økologiske halalhippier..

  Hvor faen var de hvide duer i øvrigt?

  Og skulle anette heick ikke komme og gi sin version af Lennon´s “give peace a chance” – arm i arm med peter mygind og bubber?

  hvorfor faen er der ikke nogle skydegale dadler ude på nørrebronx, når der er mest brug for dem? :-)

  Kommentar by Mike Olsen..(Onion).. — 6. marts 2009 @ 20:50

 80. Jeg kan i øvrigt fortælle jer, at den planlagte skattelettelse bliver erstattet af en ekstra skat på 77 %.

  Politiet bruger sindssygt mange ressourcer nu og det kommende gay ol til sommer, hvor de syge dadler nok en gang skal vise deres afstumpethed, samt klima topmødet til vinter, hvor de lige så syge venstreekstremister planlægger optøjer til, skal nok få politiets regning langt op i det røde felt og regningen bliver sendt til danskerne..

  Kommentar by Mike Olsen..(Onion).. — 6. marts 2009 @ 20:59

 81. 57. Broholm
  Jeg er en af dem, der har nævnt militær og hjemmeværn (”blegansigt”-tråden)og udgangsforbud til muslimske mænd i en ransagningsperiode. Indrømmet, jeg kender ikke lovene, du omtaler. Og jeg forstiller mig heller ikke, vi endnu er nået til så voldsomme tilstande, som du antyder, men at vi er der, hvor sådanne stadig kan forhindres. Og så for at komme ind på det fra en anden kant: hvor går grænsen for, hvad der sorterer under politiet? Er den fx nået, hvis der bliver skudt ud i gaderne fra altaner, tage eller hvor går den?
  I går klarede politiet jo at ransage 44 steder i Nordsjælland (almindelig beboelser, tilholdssteder for 2g’er og for Bandidos), så måske de kan gøre ligeså på Nørrebro, hvis de er mange nok. Kan man håbe på ,det var en forberedende øvelse?

  64.Vivi: ”Amerikanerne er på dette felt et foregangsland”
  Ifg DR.dk lige nu ser amerikanerne ikke ud til at have godt greb om banderne:
  http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2009/03/06/152608.htm
  Umiddelbart ville jeg tro, israelerne har masser af erfaringer, som både vores politi og soldater kunne drage stor nytte af.

  Kommentar by Gerd — 6. marts 2009 @ 20:59

 82. Desværre…efter 10 år på Nørrebro, hvor den politiske korrekthed florerede og folk fik stimuleret g-punktet nede hos de multikolorerede grønthandlere, så kan jeg ikke lade være med at fryde mig over de skræmte hippiefjæser…de fortjener fanme deres skæbne!

  Kommentar by Michael Sjøberg — 6. marts 2009 @ 21:09

 83. @ 79

  Du havde haft ret hvis det dog blot var isoleret til hippierne og de røde vælgere, så kunne man sige at de lå som de havde ret.

  Men der bor jo også normale, uskyldige mennesker i området, af alle hudfarver i øvrigt.

  Kommentar by DaLi — 6. marts 2009 @ 22:49

 84. 78.Gerd

  Desværre nævnes ikke hvem disse bander er.

  At politiet klare at ransage 44 steder i Nordsjælland er da meget fint.

  Havde det drejer sig om muslimske bander er jeg ikke så sikker på det var gået så snildt.

  Uanset hvad man ellers mener om bandidos, H.A.erne og deres supportere så har de ikke udvist samme afstumpethed, som den de muslimske bander besidder.

  Og det er DEN der vil udvirke der skal anderledes midler til at bekæmpe dem.

  Forøvrigt tror jeg det har trange udsigter.

  Vi skal nok et godt stykke frem i tid og i den islamiske demografiske udvikling før politikerne opgiver deres forventninger om at disse mennesker ændrer sig væk fra den arabiske mentalitet, kultur, og til den europæiske/vestlige, hvilket selvfølgelig ikke sker, da man ikke sådan kan skifte mentaliteten ud med end anden og helt anderledels.

  Det er jo ikke bopæls ændringer det drejer sig om!

  Kommentar by Vivi Andersen — 7. marts 2009 @ 00:20

 85. @ LMNord, du spørger: Hvad mener du egentlig er det eller de underliggende problemer?

  WJ: Problemet er at den danske befolkning over de sidste årtier aktivt har tilvalgt en indvandringspolitik, hvor mange ressursersvage mennesker fra relativt åndsformørkede kulturer er indvandret til Danmark. Da disse mennesker mestendels har været ressursesvage, så har ulykkeligt få af dem formået at hæve sig over deres egen kultur med dens æresbegreber, aggressionsfetichisme m.m. Voldsromantik, æresbegreber, åndsformørkelse og kvindeundertrykkelse er desuden indlejret i Islam (om Islam er succesfuld og dermed spreder de begreber, eller om det er de begrebers tilstedeværelse der gør Islam succesfuld skal jeg ikke kloge mig i).

  Som en konsekvens af danskernes egne frie valg står vi idag med tusindvis af unge som lever efter åndsformørkede normer i Danmark.

  Løsningen på den højaktuelle del af problemet: Udlændinge som bor i Danmark og begår væsentlige forbrydelser skal smides ud. Danske forbrydere skal straffes hårdere. Narkotika-markedet skal liberalseres, og politiet skal koncentrere sig om befolkningens sikkerhed, ikke hykleriske moralske anstød fra de borgerlige partier (Socialdemokratiet inkluderet).

  Kommentar by WilliamJansen — 7. marts 2009 @ 00:56

 86. Gerd # 78

  Det undrer mig lidt, at FBI skal blandes ind i bandekriminalitet i Houston. Normalt tager FBI sig af Federal Crimes som post- og bankrøverier samt alvorlige forbrydelse, hvor der er overskredet en statsgrænse fra en stat til en andet.

  Ellers skal det da nok passe, at antallet af bandemedlemmer stiger. Det gør befolkningsantallet sjovt nok også.

  Og masser af amerikanske politistyrker har specielenheder som SWAT teams, hostage taking negotiaters, drug task forces, K9 units og hvad de nu ellers kalder deres specielt uddannede folk. Politivideoer bliver i høj grad gransket og benyttet som uddannelsesmateriale for ikke at gentage fejltagelser.

  Og glem ikke, at USA er en nation af 50 stater hver med egen regering, lovgigning osv. EU har under 30 medlemslande. Fordi der sker noget i Houston, sker det ikke nødvendigvis i Seattle, Salt Lake City eller Atlanta. Selv om der sikkert er bander allevegne.

  Kommentar by Janutte — 7. marts 2009 @ 01:01

 87. @ WhoDares, du spørger: Og hvor længe endnu har vi/I tænkt jer at se på landet blive trådt under fode af en uciviliseret trusselskultur ?

  WJ: Lad mig vende spørgsmålet tilbage i hovedet på dig: Hvor længe endnu har du tænkt dig at acceptere at du bliver trådt under fode af en uciviliseret trusselskultur?

  Du er jo anonym fordi der i dette samfund er en pressionskultur, en trusselskultur og en voldskultur som reagerer på visse udtalelser. I et bare nogenlunde frit samfund som Danmark er anonymitet i Islam-kritiken ikke andet end underkastelse overfor denne uciviliserede trusselskultur.

  Kommentar by WilliamJansen — 7. marts 2009 @ 01:06

 88. Måske skulle de apokalyptiske forestillinger om det vi ser nu dæmpes, eller sættes i perspektiv. Dette er jo ‘blot’ hvad der har været realiteten i flere europæiske lande i flere år, hvor det ikke har ført til holdningsskred og opbakning til no-nonsense politikere, stuerene eller ej.

  Det er frøen i gryden igen. Folk affinder sig med forringede levevilkår når det bare går lige så stille tilbage, hellere end at opfatte sig selv som uanstændige og ikke-stuerene. Man vænner sig til det, accepterer at man må tage forholdsregler som var utænkelige for få år siden.

  Alt andet end at slå i bordet og kræve handling fra de folkevalgte.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 7. marts 2009 @ 01:43

 89. @William.

  Helt helt enig.

  Om hårdere straffe etc. vil forbedre integration af resourcesvage grupper er nok tvivlsomt, men jeg tror heller ikke på at man ved “rundkreds” pædagogik når særlig langt.

  Konsekvens pædagogik når længere, men så skal vi også være konsekvente. Og det er tvivlsomt om vi kan det som samfund.

  Kommentar by LMNord — 7. marts 2009 @ 08:44

 90. Måske er det værd at overveje samlede udvisninger til Libanon, hvor borgerkrigen er slut, og hvor grundlaget for libanesiske flygtninges ophold i Danmark dermed er borte.

  Kommentar by ISBN — 7. marts 2009 @ 09:38

 91. Til 85 (LMNord ).

  “Om hårdere straffe etc. vil forbedre integration af resourcesvage grupper er nok tvivlsomt, men jeg tror heller ikke på at man ved “rundkreds” pædagogik
  når særlig langt.

  Jeg forstår ikke helt, hvad hårde straffe har at gøre med forbedret integration. Det er desværre et klassisk venstreorienteret debatkneb at nedskyde forslag om hårde straffe med påstanden om at den ikke integrerer eller forbedrer. Men vi borgerlige burde helt afvise at argumentere på venstrefløjens præmisser og påpege, at det essentielle ikke er om straf “forbedrer” men alene om den fjerner skadelige individer fra cirkulation.
  Jeg er ligeglad med, om isolationsfængsel på livstid “forbedrer” mennesker, bare den sikrer, at de værste af de værste bliver holdt væk fra sagesløse mennesker.
  Vi borgerlige må blive bedre til at frame diskursen som beskyttelse af sagesløse i stedet med at rappe med på venstrefløjens sirenesang om straffens effekt.

  Kommentar by PerH — 7. marts 2009 @ 11:51

 92. En ekstra kommentar:
  Selve det at bruge udtryk som resourcesvage grupper er farligt, fordi det negerer det individuelle ansvar for dårlig og asocial adfærd. Mennesker har et valg, og resourcesvaghed kan aldrig være nogen undskyldning for ikke´at opdrage sit afkom til ikke at slå andre til lirekassemænd.
  For mig at se har den borgerlige fløj alt for længe ladet venstrefløjens præmisser fastlægge de ydre grænser for den tilladelige retspolitik. DF er gõdt på vej i den rigtige retning med deres three strikes forslag, men efter min mening burde de borgerlige slå hårdt til mod kernen i venstrefløjens sødsuppehumanisme ved at anfægte selve dens legitimitet.
  Det er åbenbart uanfægtet ortodoksi i det gode selskab, at straffens primære formål er at forbedre mennesker. Rent ævl, for det eneste afgørende formål med straffe
  er at sætte grænser for civiliseret adfærd ved om nødvendigt at forøge afskrækkelsesincitamenterne.

  Kommentar by PerH — 7. marts 2009 @ 11:59

 93. Der er en helt simpel årsag til at HA, som jeg absolut ikke sympatiserer med, ikke når de muslimske bander til sokkeholderne når det gælder kynisme og afstumpethed. De muslimske forbrydere henter støtte i deres religion, og uanset hvor uhyrligt de opfører sig, kan de finde et vers i koranen der foreskriver endnu mere barbariske straffe. Bare til at starte med Sura 5 vers 32 og 33. Jeg skrev en rædselsliste på 20-30 skrækvers i en anden tråd, det tog 10 minutter.

  Vi skal forhåbentlig ikke have militær og regulære slag mellem politi og muslimske militser på gaderne. Politiet jkender godt hovedmændene, og de skal fjernes øjeblikkeligt og synligt, en enhver der udtaler noget om at den er “hans gade” eller at “han har magten i gaden”, skal utvetydigt og i et sprog han ikke kan misforstå bibringes opfattelse af at det har han altså ikke.

  Er der virkelighedsfjerne looniner i venstre side af salen, der er uenige, kunne man forslå dem en 1:1 opdragelsesopgave. Synes du det er synd, at Muhammed blev lagt i benlås efter 25 gange at have kastet med sten formummet bag en maske, så er det det fra i dag dit personlige ansvar at holde ham væk fra den slags. Alternativt lade politiet arbejde i fred med de midler der er nødvendige.

  Do the talk, walk the walk.

  Kommentar by PeterK — 7. marts 2009 @ 12:14

 94. Den “kære” mareritt stod jo frem på skærmen forleden, flankeret af det lyserøde overdrev og Hanne-jeg-er-ikke-trådt-ind-i-det-2100århundrede-politidirektøren og sagde JA til at hun ikke havde noget imod at bo på nørrebro(nx)..

  Er der virkelig ikke en rar sjæl, bosiddende centralt midt i kloakken derude, der kan alliere sig med et medie og så tilbyde marerittet at låne lejligheden i 14 dage hvor hun kan flytte ind??
  (der skal helst stå en journalist eller kameramand ved overbringelsen af tilbuddet)..

  Kommentar by Mike Olsen..(Onion).. — 7. marts 2009 @ 12:25

 95. >94 Onion

  Det vil ikke nytte noget. Ritt er lavet at pure evil. Hun behøver ikke nogen fysisk substans for at eksistere.

  Godt nok har hun flere lejligheder i KBH, men jeg tror ikke hun bruger dem. Hun huserer bare rundt og inficere verden, uden kødelige behov.

  Misforståelsen ligger i at vi tror vi kan overbevise venstrefløjen. Efter tilpas analyse er jeg kommet frem til at det ikke kan lade sig gøre. De er sindssyge og vil fastholde deres verdensbillede til de bliver skudt.

  En ting vi kan gøre, er at sætte dem udenfor indflydelse, omkranse dem og tage al magt fra dem.

  Kommentar by Solipsisyfos — 7. marts 2009 @ 13:59

 96. >91. PerH.
  ” det essentielle ikke er om straf “forbedrer” men alene om den fjerner skadelige individer fra cirkulation.”
  Sandheden i ære, så sagde Brian Mikkelsen faktisk dette, endda to gange, i forgårs i DRs TV-avis kl.19.30, da han blev interwievet af en værtinde, der kørte løs med “straf hjælper ikke”. Hun hørte ikke efter.
  <85.
  “WJ: Problemet er at den danske befolkning over de sidste årtier aktivt har tilvalgt en indvandringspolitik”
  Det er løgn, og WJ har fået det at vide før. Vi har passivt tolereret en indvandring, fordi vi har stolet på “lederne”. Og fordi det er blevet pakket ind i en flygtninge-emballage – det er aldrig blevet præsenteret som det, det er: Masseindvandring.

  Kommentar by GB — 7. marts 2009 @ 16:32

 97. ->26 Shaivastan

  “Inderst inde forstår jeg godt jeres vrede over hvad der sker med jeres hjemland, men hvad er jeres holdning til ikke-muslimske og ikke-vestlige udlændinge som tamilere, kinesere og vietnamesere?”

  Nu er kommentarskriverne her ikke nogen samlet og koordineret gruppe, så der findes ikke noget fælles svar på dit spørgsmål, men jeg tror ikke du vil kunne finde ret mange kommentarer – hvis nogen overhovedet – der har udtalt sig negativt om tamilere, kinesere og vietnamesere som gruppe. For mig personligt er de som folk er flest. Selv om der sikkert findes kriminalitet der har udspring i disse gruppers etniske baggrund, er det jo ikke på nogen måde sammenligneligt med truslen fra en totalitær religion/ideologi.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 7. marts 2009 @ 17:51

 98. Til 97 (LFPC).
  Helt enig, jeg er faktisk heller ikke (i genetisk forstand) berettiget til medlemsskab af Jonni Hansens fanklub. Men desværre giver en konflikt som den nuværende virkelige racister medvind.

  Kommentar by PerH — 7. marts 2009 @ 18:00

 99. Der vil altid være tumper der associerer direkte fra hudpigmentering til holdninger. De værste af dem kan man nok ikke nå. Men opgaven må være at fremstille dette som civilisationens kamp mod barbariet, OG at denne kamp kun kan vindes gennem en fælles indsats, på tværs af ‘hudpigmentering’.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 7. marts 2009 @ 18:48

 100. For straffen er forbedringen af gerningsmanden underordnet:

  De vigtigste elementer er almenpræventionen, individual præventionen og så den allervigtigste: Retsfølelsen.

  Tilfredsstilles retsfølelsen ikke, er der intet til at stoppe folk fra at søge hævn øje-for-øje eller fra at begå tilsvarende forbrydelser selv.

  Det må, med andre ord, ikke “kunne betale sig”.

  Dét kan de i høj grad for indvandrerbanderne, og rockerne iøvrigt.

  Det er her samfund er så blødt og så lalleglad og når de røde bliver det endnu værre (men bedre i følge medierne, som slikker dem i røven)

  Kommentar by DaLi — 7. marts 2009 @ 19:07

 101. DaLi

  Jeg tror, at du har helt ret i det med, der er chancer for selvtægt, hvis folks retsfølelser bliver jordet gang på gang. De lalleglade venstresnoede og deres “det er så synd for forbryderne”, er jo lige til rotterne.

  Naturligvis skal det ikke kunne betale sig at forbryde sig mod samfundet eller medborgerne. Men selv med afskrækkende strafudmålinger afholder det ikke de mest hårdkogte. Dermed har lallerne jo noget ret. Der er bare ingen, der ved, hvordan samfundet ville se ud uden fængselsstraffe.

  Men hvis nu vaneforbrydere, der gang på gang tæsker andre folk til plukfisk, begår rambuktyvere og laver andet snavs. Hvis de blev sat ud af drift i 20-30 år, er det muligt, at de som modne og med tanker om folkepension er kølet tilstrækkeligt af til IKKE at begå mere snavs.

  Det vil givetvis betyde halvejshuse, hvor de tidligere indsatte kan leve under friere former, men hvor de stadig har en vis beskyttet tilværelse efter en kvart til en halv menneskealder, hvor de har levet under kadaverdisciplin. Det pynter jo ikke ligefrem på et CV at have arbejdet i værkstedet på Vridsløselille Statsfængsel i X antal år.

  Jeg er trods alt totalt overbevist om, at forbrydere bag tremmerne koster mindre end at have dem rendende rundt i samfundet og lave snavs. Hvad koster det ikke samfundet med mere politi, flere retssager, kriminaltekniske laboratorier, forsikringsudbetalinger osv. Foruden smerte og angst hos ofrene og nogen gange deres liv i smadder.

  De lalleglade tror virkelig, at man kan klappe kage med forbryderne. Jøsses, hvor naivt. De kan evt. starte med Peter Lundin, der myrdede en kvinde og to børn i Rødovre. Forinden var han udvist fra USA uden at have siddet straffen halvt af for mordet på sin mor.

  De lalleglade skal ikke nødvendigvis overbevises om egen dumhed. Mod dumhed kæmper jo selv guderne forgæves. Deres indflydelse skal blot ned under sparregrænsen.

  Kommentar by Janutte — 7. marts 2009 @ 22:01

 102. 87 willie.

  Stopper du dog aldrig, man tror efterhånden du er en duracellkanin, jeg er anonym her fordi det var man altså den gang jeg begyndte, ser du efter at have fået overfaldet mit barn og ødelagt min bil synes jeg ærligt talt ikke at mine holdninger skulle gå ud over andre end mig selv, og da det ikke kan garanteres var anonymitet second alternative ?

  Kendte du nu min identitet ville du finde ud af at i modsætning til dig har jeg læserbreve i alt fra lokalaviser til JP fra flere år før du i det hele taget anede der var et problem, så få lige hår på den og stik fingeren i jorden bassemand.

  Modsat flere herinde gør jeg jo også lidt andet end bare at snakke, endnu en grund til at anonymitet er bekvemt.

  Som en anden skrev (ja det har jeg såmænd også selv skrevet flere gange)sålænge ødelæggelsen af landet bare går langsomt nok ja så vænner de fleste båtnakker sig til situationen og affinder sig med den, ALLE over fyrre med bare antydningen af hukommelse burde kunne huske hvordan Danmark var for bare 25 år siden, havde alle forringelserne været kommet inden for 5-10 år istedet for 25-35 år ja så havde der rejst sig et ramaskrig i befolkningen uden tvivl, nu vænner hoveddelen sig bare bøjer nakken og accepterer den nye “orden” !

  Jeg er sådan set ligeglad hvad du mener William, det iriterer mig bare grænseløst at du fører dig frem som du var en selvopfunden klon af Holger danske især fordi du INTET har at vise frem udover en intetsigende spøjelsesblog, den dag du har samme besøgelsestal som bare en middelmådig sypigeblog og du så samtidig ikke lyder som en stor undskyldning i din såkaldte islamkritik (iblandet alle de sædvanlige radikale Men-er og bortforklaringer) den dag tager jeg hatten af for dit “store mod” ikke en dag før.

  Og til hvem det nu var.

  Ja hovedtænkningen har virkelig båret frugt kammerat, det var sådan set det og det alene der skabte dette vanvid.
  Tiden er i den grad til at lade mavefornemmelserne råde, og min siger at arbejderne samt en håndfuld borgerlige har reddet landet før, og selvfølig kan det gøres igen.
  ———————————————————————-
  Folket og KUN folket er drivkraften i skabelsen af verdens historie – frit efter kliche og Mao.
  ———————————————————————-
  Er vi mange nok og er vi parate nok så kan jeg fandenrasemig love dig for at levebrødspolitikkerne vil lytte mens de ryster i bukserne over hvad folket ellers kan finde på (bla ved at straffe de ansvarlige) det er givet.

  Politikere er kun små magtsyge mænd.

  Sidst vi var besat hamstrede gammelpolitikkerne våben, ikke til hjælp i modstandskampen men udelukkende til brug mod modstandsfolkene efter krigen hvis de skulle true deres magtposition, det og så skabelsen af bedraget den Danske brigade var nok hovedgrunden til at sådan en landsforæder som Buhl kunne vende ustraffet tilbage uanset han i den grad burde være dømt til døden for angiveri og opfordringer til sådant, for slet ikke at glemme grundlovsbrud og mere generelt landsforræderi.

  Politikerne i Eurabia er ens helt og aldeles og i skabelsen af deres latterlige pendant til USA gælder det om at destabiliserer befolkningerne og til det er muslimerne glimrende, for den dag vi har mistet vores sammenhængskraft den dag vi ikke mere har tiltro til hinanden, den dag den sidste rest af national homogenitet er væk ja så er vejen lagt åben for deres lille elitestat, vi må på deres vegne så inderligt håbe de kan styrer muslimerne (det var selvfølgelig en joke, jeg så hellere kloden ryge i luften med alt hvad der er på den end at overlade jorden til islam og naive vestlige grådige politikere)men allerede nu synes det som om de får et gevaldigt problem den dag deres “ønske” republik er en realitet.

  Som sagt jeg foretrækker fængsel og død fremfor skammen, og i slutenden vil alle jo alligevel vide hvem jeg er (hvad fanden det så end skulle betyde, men willie sådan er vi så forskellige nogle BIB fortrækker at komme i rampelyset og blive set og hyldet hej hej willie og andre vil bare gerne have deres land tilbage, og er villige til at gå MEGET langt for netop det også selv om man skulle gå til som ukendt.

  Jeg tilstår med skam at jeg en overgang troede på en demokratisk redning enten ved DF (som endegyldigt solgte alt ud)eller ved det nye initativ SIAD som jo ynder at kalde sig en slags modstandsbevægelse, den naive illusion er jeg kommet over, demokratiet er endegyldigt korumperet, det har intet med folkestyre at gøre når alle spillereglerne og retningen er udstukket på forhånd, så det var nok tre længder for naivt at tro et lille ubetydligt parti skulle kunne gøre noget som helst.

  Og så er der jo sådan set kun en mulighed tilbage ikke sandt ?

  At slås for det man tror på, uanset hvad end prisen bliver.

  Jeg har ALDRIG fået muligheden for at stemme om jeg ville have mit land ødelagt af muslimer og islam pga naive levebrødspolitikere fra stort set samtlige partier (jordskredssejren til Z dengang burde have fortalt en del hvis man altså VAR demokrat, noget jeg ikke mener vores politikere er, eller jo få undtagelser er der da men generelt nej)jeg har aldrig fået indflydelse på om mit land skulle være en del af en republik (allerede her findes der de første tre fire grundlovsbrud begået af skiftende regeringer med denne sidste tegnende sig for de to)
  Så ærligt talt nej jeg tror eller kan ikke tillade mig at tro på denne form for demokrati mere, et demokrati hvor det kun er en ren skueproces at gå til valg, for som sagt linjerne og retningen ligger HELT FAST det må sgu snart selv den mest demokratiske fantast erkende, ellers burde disse 8 års ørkenvandring med en såkaldt borgerlig regering (holdt på magten af et SÅKALDT indvandrekritisk og EU modstanderparti, nå nej nye toner EU “kritisk” hedder det nu)udover lidt skattefiflen til dem der har mest har denne regering sgu ikke virket specielt borgerlig, ja jeg tror oprigtigt ikke nogen ville mærke forskel hvis man pillede skattefiduserne ud af ligningen så sikke et fantastisk valg, som at vælge mellem pest eller kolera efter min mening.

  Og vi har vist lært at KUN gamle levebrødspolitikere og/eller mediedarlingerne har en ærlig chance for at danne et nyt parti.

  Så nej pt spiller jeg efter dette såkaldte demokratis regler og normer, men den dag ændrer sig radikalt når alt er parat og tiden er moden og den dag nærmer sig med stormskridt for hver dag landet ødelægges af naive og grådige levebrødspolitikere og deres selvskabte problembørn.

  Er det ikke forstemmende at det eneste de bundnaive bonhoveder på borgen kunne beslutte var at give et år i spjældet for at have en skarpladt pistol på sig, (udvisningerne giver jeg intet for, det kommer aldrig eller kun yderst sjældent til at ske)et år skider de kriminelle på, det er bare en erhvervsriciko (been there i min ungdoms stupiditet)men det afholder halvlovlydige i at kunne forsvare sig selv, det lyder for fanden som noget “blondinelene” kunne have fundet på, alle disse latterlige lappeløsninger kun for at gryden skal holdes i kog for EUrabia-eliten, problemet må endelig ikke løses ved at fokusere på problemet islam og problemgruppen muslimerne.
  Gud forbyde det tænk hvis Danmark blev et trygt homogent land igen, samtlige andre EUrabialandes befolkninger ville kræve en “Dansk” løsning, og vupti EUrabia politikereliten ville være en saga blot, og hvem ved måske får de også REGNINGEN.

  Næ så hellere halve løsninger og små lapper, folket vænner sig bare det går langsomt nok, om tyve år når dette ligner Beirut ja så skræpper vores levebrødspolitikere (hvis de da ikke til den tid er erstattet af et Mullahstyre)stadig op om strengere straffe med falsk bekymring lysende ud af øjnene, og visse vil stadig hviske til hinanden at det da også er for galt, til den tid nok bare ikke over nettet da det vil være den sikre vej i spjældet eller en “opdragelseslejr”.

  Jeg betyder ingenting hverken som mig selv eller i Whodaresregi, det der betyder noget er at flere og flere indser at denne misær kommer vi til at kæmpe os ud af, med blod ofre tragedier og elendighed til følge….Før eller siden !

  Ps og jeg foretrækker før, altså mens vi stadig har en chance.

  Og ja det er muligt at det er mavefølelser, men se bare hvad alt den “hovedtænkning” har ført os hen ?

  Kommentar by Whodares — 7. marts 2009 @ 23:20

 103. #102 whodares

  Du er spot on, men at skrive/forsøge debattere med williamjansen er nyttesløs. Han begynder lynhurtigt at trolle og sande Kim Møllers ellers gode blog til i intetsigende snik-snak..
  Jeg har forlængst luret ham af og han er – i bedste fald – spild af tid.

  Men dine input er velkomne :-)

  Kommentar by Mike Olsen..(Onion).. — 8. marts 2009 @ 11:23

 104. 102

  Whodares

  “ALLE over fyrre med bare antydningen af hukommelse burde kunne huske hvordan Danmark var for bare 25 år siden…”

  Det er netop det vi godt kan.

  Kommentar by Janne — 8. marts 2009 @ 15:29

 105. Janne # 104

  Selv om jeg kun lige er fyldt 29 ;-) kan jeg også godt huske det.

  Det var omkring den tid, da ham bornholmeren havde vind i sejlene, og pigerne gik i lårkort. Tænk hvis nogen gjorde det i dag. Jøsses

  Jeg blev aldrig selv forulempet dengang. De kunne da bare osse komme an. Jeg tog forsvarets bronze, sølv og guldmærker i selvforsvar og var aktiv i orientalsk kampsport. Jeg kæmpede mig bl.a. til en bronzemedalje ved danmarksmesterskaberne i judo for kvindelige sværdvægtere :-)

  Men det burde jo ikke være nødvendigt for unge piger/kvinder at træne orientalsk kampsport 12-15 timer om ugen for at kunne overleve uden en klud om hovedet !!!!

  Jeg har da selv tilpasset mig det amerikanske samfund, hvor jeg bor nu. Bliver man f.eks. taget med alkoholiske drikke uden for barer, private hjem osv. er det lige til en tur i “slammeren”. Hvis det er reglen, hvorfor risikere noget ? Og hvis jeg ikke kunne lide lugten i bageriet, var jeg smuttet for længst. Hvorfor dog kæmpe en daglig kamp mod overmagten ? Det er meget lettere at indrette sig og blive en del af de omliggende samfund :-)

  Kommentar by Janutte — 10. marts 2009 @ 01:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 



 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper