16. maj 2015

Moonjam boykotter Folkemødet: I 1988 spillede de ‘fødselsdagskoncert for Kim Il Sung’ i Nordkorea

TV2 fortæller at Moonjam med Morten Kærså i front først vil spille på Bornholm når ‘komplette galninge som Trykkefrihedsselskabet’ og ‘uvæsnet Wilders’ har forladt øen. Et tomt politisk statement fra bandet, der i 1988 spillede fødselsdagskoncert for Kim Il Sung i Nordkorea.

(Morten ‘Moon’ Kærså & Moonjam i Nordkorea, 1988; Vimeo.com, Youtube)

“Moonjam har altid været forbundet med utraditionelle idéer og skæve indfald. Således var de i 1988 i Nordkorea, hvor de spillede fødselsdagskoncert for Kim Il Sung. … ‘Efter koncerten blev der taget et billede af alle de optrædende med Kim Il Sung siddende foran…, husker Rasmus Kærså.” (Fyens.dk, 6. december 2007)

“Next Stop Nevada var en kampagne mod atomprøvesprængninger i Nevada Ørkenen i USA, som kulminerede med en busrejse gennem USA i sommeren 1987 med endemål ved atomprøvesprængningsområdet. Initiativet til kampagnen kom fra Danmarks Kommunistiske Ungdom, delvist gennem den venstreorienterede ungdomsfredsorganisation Unge for Fred… Deltagerne var en blandet flok; dels medlemmer af politiske ungdomsorganisationer som DKU og SFU, unge uden for organisationerne og kendte kulturpersonligheder. Sangerinden Søs Fenger forlod sit daværende band News for at tage med bandet Moonjam på turen og de indspillede bl.a. en single sammen, Ticket To Peace, til støtte for kampagnen.” (Wikipedia)

Oploadet Kl. 16:45 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/66197/trackback

31 Comments »

 1. Afdankede musikere har det med at blamere sig i pressen. Det er den eneste måde de kan få lidt publicity på når deres talent ikke holder længere!

  Se blot på en tåbe som Roger Waters.

  Kommentar by Santor — 16. maj 2015 @ 16:51

 2. Der er da go’ stil at spille for en diktator der har tusindvis af menneskeliv på samvittigheden – ik’ os’ Morten?

  Kommentar by Johnson — 16. maj 2015 @ 17:21

 3. HA HA HA HA, min røv flækker. Jeg er ikke rindalist, men Danmark kunne uden at lide skade undvære 99 % af sine kunstnere – nåh, pop musikere burde jo hedde “artister”

  Kommentar by BB — 16. maj 2015 @ 17:35

 4. Hykleriet vil ingen ende tage; massemordere hyldes af venstrefløjen når bare fascismen og racismen ikke er europæisk, men dem der kæmper for bevarelsen af friheden og demokratiet dem er man imod. Det kan da kaldes at bekende kulør og vælge side.

  Kommentar by LarsB — 16. maj 2015 @ 17:59

 5. Så Moonjerks vil blive væk fra Folkemødet?!
  Så bliver der sikkert demonstrationer og andet godt,
  for hvad er et Folkemøde uden Moonjerks?
  Ha ha,jeg tvivler på at selv forældrene til de fleste rød/radikale deltagere,ikke engang kan huske dette døgnflue “band”.
  Er der andre end døgninstitutioner der leverer publikum til deres såkaldte koncerter?!

  Kommentar by - by Proxy - — 16. maj 2015 @ 18:02

 6. Fedt du hyldede ham, Morten, rigtig fedt!

  “From 1948 through 1987 the Democratic People’s Republic of Korea was ruled by Kim Il-sung, an absolute communist dictator who has turned his country into an Orwellian state. People were so tightly controlled in all their activities, and those visitors that were allowed in were so managed, that comparatively little independent information about the regime’s purges, executions, and concentration and forced labor camps filtered out of the country. Nonetheless, through defectors, escapees, agents, Korean War refugees, and analyses of Korean publications and documents, a hazy picture emerges of systematic democide little different than that carried out in the first decades of the Soviet Union or early communist China.
  Perhaps from 710,000 to slightly over 3,500,000 people have been murdered, with a mid-estimate of almost 1,600,000. But these figures are little more than educated guesses. In this case Kim’s thought control over all his people and their foreign and domestic communications has protected him and his party from nothing more than deep suspicion about having committed democide so enormous as to be megamurder. But given the nature of his society and what bits and pieces have come out about his purges, labor camps, and executions, there is enough evidence to at least indict him and his party for this crime against humanity.

  Kommentar by Johnson — 16. maj 2015 @ 18:32

 7. Der må erklæres landesorg.

  Kommentar by F. Santoro — 16. maj 2015 @ 18:54

 8. Men hvis bare så at Moonjam havde taget ved lære af Nordkorea’s fortrinlige indvandringspolitik,ville det også være udmærket.

  Kommentar by dan.c — 16. maj 2015 @ 19:12

 9. Der ville da være mere stil over dem, hvis de stillede op til en støttekoncert for kunstnere og politikere på islamisternes hitliste. Det kommer selvfølgelig aldrig til at ske.

  Kommentar by Olé — 16. maj 2015 @ 19:21

 10. Morten Kærså er nu venner med Kirsten Holst Kjaer.

  Hun er jo på Shansen og Zølck holdet…..

  Kommentar by Spinner — 16. maj 2015 @ 19:24

 11. Til Bt.dk siger Zenia Stampe at danskerne er sølle, fordi et flertal ønsker at vende flygtninebåde på Middelhavet retur.

  Kommentar by Anonym — 16. maj 2015 @ 19:37

 12. dan.c:

  Nordkorea har også tvangs-abortering af børn af blandede nordkoreansk/udenlandske par på programmet…

  Kommentar by Henrik — 16. maj 2015 @ 20:12

 13. Morten ‘Moon’ Kærså.
  Det vidste jeg ikke at dette fjols har spillet for vagterne i Nordkorea’s koncentrationslejre.

  Det er helt passende at dette fjols holder sig fra folkemødet på Klippeøen.

  11. anonym.
  Det tror jeg gerne, Til helvede med Stampezinken.
  Hun skulle dvæle lidt mere ved graven.

  Kommentar by Sindsro — 16. maj 2015 @ 22:10

 14. Vem er ‘Moonjam’?

  Kommentar by PFEP — 16. maj 2015 @ 23:06

 15. Det kan Bornholms sommer da kun blive bedre af. Jo flere multikulturalister, der stikker piben ind, jo bedre.

  Kommentar by Nielsen — 16. maj 2015 @ 23:10

 16. Moonjam???
  I hvilket årti bliver det folkemøde afholdt?
  Er det et kopiband eller lever de oprindelige medlemmer stadig?

  Kommentar by Frank Hagmann — 16. maj 2015 @ 23:17

 17. Sikken et medlevende publikum bag Morten der… lol

  Kommentar by LarsB — 16. maj 2015 @ 23:25

 18. Største hit med Moonjam hed “Gennem Ild og Vand”, så måske elsker brødrene Kjærså at bringe sig selv i en penibel position umuligt at redegøre for fornuftsmæssigt.

  Kommentar by perhag — 17. maj 2015 @ 00:47

 19. #12 Henrik. Ro på! Der findes også et begreb der hedder deportation. Og desuden er ikke al raceblanding negativ. Det er ganske enkelt et spørgsmål om kvaliteten af generne. Vi nordboere er ikke de eneste, som er værd at satse på.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 17. maj 2015 @ 01:08

 20. rollator “jam” -med stomiposer.

  Kommentar by Thorsted — 17. maj 2015 @ 04:04

 21. Nordkorea har da en grænsekontrol der dur…..

  Kommentar by Daniel — 17. maj 2015 @ 07:59

 22. Moonjam havde sin storhedstid i en helt anden tid. For længe siden i en fredelig tid i Danmark. Nu virker de afdankede og næsten enfoldige i deres manglende vilje til at ville sætte islamisme til debat på Bornholm. De glemmer at islamister også vil fjerne musik og dans, dvs. Moonjams levevej.

  Kommentar by Liva — 17. maj 2015 @ 08:49

 23. Det er den virkelighed vi lever i nu, Moonjam: Islamister vil os det ondt – også i Vesten.

  nyhederne.tv2.dk/udland/2015-05-17-is-terrorister-smugler-sig-ind-i-europa-som-baadflygtninge

  Kommentar by Liva — 17. maj 2015 @ 09:01

 24. Og igen ser vi hvordan den danske presse ikke går i kødet på en oplagt historie.

  Prik til dem, løb efter dem, stik en mic op i hovet på dem, og giv dem spørgsmålet omkring deres optræden i Nordkorea, og om hykleriet de nu udviser.

  *suk*

  Kommentar by Dave — 17. maj 2015 @ 09:35

 25. Pudsigt nok ville en del boykotte folkemødet fordi Geert Wilders kommer. Det er jo ikke Hr.Wilders der skaber ufred i denne verden til at begynde med, men muslimerne. Pudsigt nok kan venstrefløjen(og alle det andre bløddyr) endnu ikke mande sig op til at gå imod dem det i virkeligheden drejer sig om. Det er bange og har i mange år levet på en løgn som nu begynder at vælte deres verdensopfattelse. I frustration over dette vender de sig nu imod deres egne medborgere. De er syge i knolden ligesom muslimerne.

  Kommentar by Anonym — 17. maj 2015 @ 09:41

 26. Det mest tåbelige er, at skulle det værste ske på Bornholm, at en terrorist går amok. Så vil det ikke være terroristen der får skylden, med offret…med mindre at offret er fra venstrefløjen naturligvis.

  Kommentar by Dave — 17. maj 2015 @ 14:51

 27. Dem der mindes 90erne kan måske også mindes at det var et soxofon-årti (Kenny G var stor og selv USAs præsident spillede Saxofon https://www.youtube.com/watch?v=X4DrHK4ErUI).

  Lidt i slipstrømmen af saxofonens popularitæt i populærmusikken der var i denne periode kom en middelmådig sanger (Morten Kærså) på hitlisterne med sit band der havde soxofon-lyden prominent i forgrunden (hvilket jo var praktisk da Kærså ikke er den store sanger og jo mindre lytterne behøver høre på ham des bedre for pladesalget)

  Ved siden af så at være musikere der særligt i sen-80erne var for politiske til main-stream succes (målt i pladesalg) var bandet ikke kun politiske men var endda det de nu beskylder den demokratiske opposition til den påtvungne islamiske masseindvandring (Wilders og For Frihed) for at være – nemlig ekstremister. Det er jo så lidt spøjst at man blot kan konstatere at Moonjam er en flok rabiate Stalinister og fortjener stemplet som ekstremister men ikke får det da de jo tilhører “den kreative klasse” mens Wilders og For Frihed som er 100% demokrater får ekstremist stemplet påsat af selvsamme ekstremistiske band og en velvillig rød journalist der enten ikke fandt det relavant at finde ud af hvilken koncert det var Moonjam skulle have aflyst, eller altså blot synes at alt for meget fakta anyway er ilde set i dagens MSM.

  Moonjam er ekstremister!:

  De var (og er fortsat som man kan se i optagelser fra 2006 nedenfor) glødende tilhængere af et af de mest barbariske regimer i verden nemlig strengt mono-kulturelle Nord Korea

  http://www.uriasposten.net/archives/66197

  De gav koncert for “Den Store Leder” (Kim Il Sung) i 1988 on location in North Korea og viste også i 2006 – 16 år efter murens fald og lang tid efter at nogen med fungerende hjerne skulle kunne undskylde sig med uvidenhed om kommunismens og deriblandt også det særligt barbariske Stalinistiske Nord-Koreanske variants forbrydelser og grundlæggende umenneskelighed.

  Men ham “Den Store Leder” var jo også en mand der opnåede meget – primært en masse mord, undertryggelse og at ødelægge livet for praktisk talt alle i Nord Korea http://www.moreorless.net.au/killers/kim-il-sung.html så det fortjente han da sikkert lidt “dejlig” saxofonmusik for.

  https://www.youtube.com/watch?v=uUuSIO4E6ig https://www.youtube.com/watch?v=IGyX2EA7bQA

  Læg mærke til Nord Koreanske flag og de tydeligt synlige Lenin og Sovjet pins på saxofonist Jens Haacks (rettet da Jens Haack ikke var en del af Moonjam i 2006) Benjamin Koppel skjorte. Det var 2006 og “Den Kære Leder” (Kim Jong-Il) havde overtaget efter “Den Store Leder”. Bestialiteten var stadig uhyggelig med et synderegister og tiltagende eksentritet der gjorde Kim Jong-Il til en Bondfilms-agtig kliche-diktator http://www.newrepublic.com/article/world/98715/kim-jong-il-bombing-kidnapping

  Moonjam støttede stadig.

  Og hvem ved hvis Moonjam – der jo åbenbart ikke engang kunne få en gig på Bornholm som de så kunne melde afbud til som ethvert venstreradikalt band med respekt for sig selv ville gøre får et opkald fra 3. generation af Nord Koreas diktator-dynasti Kim Jong-Un “Den Store Fede Leder” ville de sikkert sige ja.

  Men husk Morten Kærså – fald ikke i søvn mens Kim Jong-Un taler http://www.zerohedge.com/news/2015-05-15/execution-anti-aircraft-gun-photographic-evidence

  Kommentar by Hans Gruber — 17. maj 2015 @ 15:35

 28. # 22 Liva.

  “De glemmer at islamister også vil fjerne musik og dans”

  Ja, lige nøjagtigt. Samme kognitive dissonans ser man hos homoseksuelle og trans-personer ( hedder det vist nok på nydansk ).

  Kommentar by Santor — 17. maj 2015 @ 17:38

 29. Gad vide hvor mange af de unge på billedet der stadig lever i dag, og hvor mange der i mellemtiden er omkommet i koncentrationslejrene eller diktaturets fængsler?

  Deres ansigter afspejler tydeligt de vilkår de lever under – og deres forståelige foragt for den usselryg der har rejst flere tusind kilometer for at hylde deres bøddel… og samtidig grinende poserer på et foto med hans ofre. Et foto man ikke kan ryste af sig igen.

  (*kuldegysning*)

  Kommentar by M — 17. maj 2015 @ 19:35

 30. Kujoner, disse blodrøde kunstnere vis karrierer blomstrer sig i andres ulykke. Burde Moondumb ikke følge deres egen fascistiske filosofi og idag tage ned og spille støttekoncert for IS, godt nok påstår islamisterne at de hader musik, men det er selvfølgelig en maskeret løgn da de alle kommer fra samfund opvokset med rytmisk musik. Som alt i islam et stort bedrag. Gruppen ville sikkert også kunne deltage i en international fodboldkamp dernede med masser af rullende hovedstød, var det ikke noget at overveje.

  Kommentar by LarsB — 18. maj 2015 @ 13:26

 31. […] alt var kvik nok til, at få den oplysning med. Artiklen er her. Kim på Uriasposten hvade denne post i anledning af […]

  Pingback by Musik for massemord | Undskabens Hotel — 26. marts 2016 @ 08:00

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper