18. maj 2015

Australsk model: “.. migranter og menneskesmuglere skal bringes til at forstå, at der er lukket i Europa”

Der har aldrig været flertal for masseindvandring, ikke engang blandt røde vælgere, men det får naturligvis ingen betydning for den førte politik. Selv i mindre demokratiske lande har stemmekvæget større indflydelse på den første politik. ‘Konventionerne siger muligvis ja, men Thailands problemer siger nej!’ (sic), som det lød for et par dage siden. Fra Jyllands-Posten – Et flertal af danskerne vil sende bådflygtninge retur på Middelhavet.

“En meningsmåling foretaget af analyseinstituttet Wilke for Jyllands-Posten viser, at godt 60 pct. af danskerne mener, at EU skal forhindre nye både med flygtninge og migranter i at komme over Middelhavet ved at standse bådene, omdirigere dem og anbringe passagererne i lejre uden for Europa.

Flere demografer, bl.a. danske Poul Christian Matthiessen, mener, at EU må tage drastiske midler i brug for at kunne styre en stigende indvandring fra Afrika, hvor befolkningstallet ventes at stige med 500 mio. i de næste 15 år.

Pointen med en Australiens-model skal være, at både migranter og menneskesmuglere skal bringes til at forstå, at der er lukket i Europa, ellers bliver indvandringen ukontrollabel,’ siger han.”

(Jyllands-Posten, 16. maj 2015, 1. sektion, s. 7: Flertal støtter Australien-modellen)

“Et flertal af danskerne lider åbenbart af bekvemmelighedsegoisme. Danmark! Jeg gider ikke tale dig efter munden længere. Det her er bare for sølle.” (Zenia Stampe på Facebook, 16. maj 2015)

Oploadet Kl. 00:17 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/66238/trackback

16 Comments »

 1. Hvorfor skal vore lande fyldes med perkere?

  Kommentar by bagus bagus — 18. maj 2015 @ 02:27

 2. Simpelt, hele balladen går ud på at oversvømme Europa med arabere og afrikanere, ødelægge alle velfærdssamfund og derved pisse den oprindelige befolkning af, i sådan en grad at de tænder af og tyer til vold og krige. Dermed kan EU og FN storme ind, nedlægge alle nationalstater og dernæst gøre Europa til et kontinent der bliver styret af ikke valgte psykopater fra en adresse i Berlin. For nogen år siden kunne man kalde det for en konspirations tanke, men efterhånden, så er det sgu den eneste mulige forklaring, på den sindssyge der foregår hen over vores hoveder.

  Kommentar by Lightmann — 18. maj 2015 @ 06:03

 3. Ukonventionel er et plusord eller hvad?, så ud af boksen med de gamle konventioner, som en tidligere generation skrev under på i en godhedsbrandert. Konventionerne hjælper ikke nogen, men fører bare til krig. Dem der vil redde hele verden bør tænke på, at et Europa, der er brudt sammen, ikke kan hjælpe nogen, ikke engang sig selv.

  Kommentar by Nils — 18. maj 2015 @ 07:25

 4. Apropos

  denkorteavis.dk/2015/den-afrikanske-og-mellemostlige-befolkningseksplosion-truer-europa-2/

  Kommentar by Liva — 18. maj 2015 @ 08:53

 5. Det ser jo dejligt ud på papiret….men hvorfor stemmer folk så ikke udfra denne overbevisning når de – hvert 4- år! får lov at udøve deres demokratiske ret?

  Det er nok et retorisk spørgsmål men mon ikke de fleste alligevel “tænker med pengepungen” og stemmer på partier der kan hjælpe dem personligt til at få en lille bid af kagen retur? Dvs partier der (overbyder) sociale ydelser som snart sagt flertallet af danskerne får i den ene eller anden form?

  trist men sandt

  Kommentar by redneck — 18. maj 2015 @ 08:53

 6. Thailand har uhyggelig store problemer med muslimsk terror i det sydlige. DET hører vi selvfølgelig intet om
  http://www.liveleak.com/view?i=91e_1388792163

  Selv muslimske lande er ikke interesserede i flere muslimer
  Burmese Rohingya forced back to sea unmercifully by Bangladesh Goverment
  https://www.youtube.com/watch?v=gMGp1BWdASM

  Military says it would not allow boats as nearly 2,000 migrants arrive in Indonesia and Malaysia in past two days. http://www.aljazeera.com/news/2015/05/150512045951738.html

  Migrants land in Indonesia, but hundreds pushed back to sea http://www.reuters.com/article/2015/05/15/us-asia-migrants-boat-idUSKBN0O008S20150515

  Sri lanka sending muslim refugees back home http://www.liveleak.com/view?i=83e_1418234702

  Kommentar by tavsen — 18. maj 2015 @ 08:59

 7. Når nu man har besværet sig med at fordele på rød og blå blok, så ville jeg gerne se tallene fordelt på mænd/kvinder og især fordelt på partier.

  60,75 Ja
  18,05 Nej
  21,20 Ved ikke

  De 18% kan i teorien bestå af indvandrer og Radikale, plus nogle få borgerlige radikal-konservative.

  Kommentar by Geert — 18. maj 2015 @ 09:30

 8. Du mener Radigalliberalisterne fra LA?

  Kommentar by Daniel — 18. maj 2015 @ 10:22

 9. Zenia Stampe lever da heldigvis på lånt tid i Folketinget.

  Men mon ikke der står en chefstilling og venter på hende i udlændingestyrelsen.

  Kommentar by bastardo — 18. maj 2015 @ 10:29

 10. @Daniel
  Ah jo Mette Boch og co. havde jeg lige overset.

  @bastardo
  Zenia Stampe skal nok flyde oven på, der venter sikkert en stilling i godhedsindustrien eller på stats-tv.

  Trads og Stampe udnævnte 2015 som humanismens år via en selvgod kampagne på sociale medier, det vil i sandhed være humanistisk hvis vi kunne slippe for at se på Zenia Stampe i Folketinget. Kunne de Radikale så lige blive Folketingets mindste parti oveni.

  Kommentar by Geert — 18. maj 2015 @ 10:48

 11. Kære Zenia Stampe
  Må det være mig tilladt at spørge dig om hvem der skal betale denne uhæmmede indvandring?
  Hvor skal der skæres yderligere, hvis muligt, ned?
  Hvem skal yderligere lide, således at dine hedeste ønsker kan blive opfyldt?
  Jeg spørger her på denne blog, jeg er ikke på Face Book, det har jeg ikke nerver til.

  Kommentar by AK JA — 18. maj 2015 @ 12:21

 12. Den australske model vil ikke være så effektiv i EU, i hvert fald så længe nogle af landene i EU lokker med opholdstilladelser og gode levevilkår.

  I Geneve-flygtningekonventionen er der intet krav om at de ratificerende lande skal give asyl, hvilket Hans Gammeltoft-Hansen i bogen Flygtningeret mente burde være en forpligtelse for landene. I Danmark fik han vedtaget en udlændingelov med sådanne asylrettigheder, og ingen af senere revisioner af loven senere har rørt ved disse rettigheder.

  Flygtningestrømmen stoppes altså ikke så let ved grænsekontrol, men ved at afskaffe de regler de tilstrømmende kan drage fordel af.

  Kommentar by perhag — 18. maj 2015 @ 12:23

 13. Grænsen skal luremineres

  Kommentar by Sindsro — 18. maj 2015 @ 12:36

 14. Hvor er det modbydeligt ondt, at sølle Zinke geStampo ikke vil stoppe båd”flygtningene” sidder dette sølle modbydelige væsen og nyder folk drukner, eller render hun formålsløst rundt om sit overflødigheds bord, og venter spændt på antallet af druknede “flygtninge” hver dag. Kan vi være bekendt, at have så sølle bovlamme folketingsvalgte siddende, der ikke vil stoppe de farefulde bådture og stoppe de kyniske menneskesmugler.
  Stem derfor ikke på sølle hjernelamme folketingskandidater, der ikke vil stoppe vandvidet.
  Stem dem UD…langt, langt ud, helt ud af folketinget.

  Kommentar by li (islamonausea træt amatør DIGTER) — 18. maj 2015 @ 12:44

 15. Tak til kommentar 2 fra “lysmanden”
  Jeg er ikke i tvivl om, at det, du skriver, er planen bagved. De brikker, man hidtil har brugt til puslespillet peger på det. Man kan i denne forbindelse begynde med at læse den schweiziske husomdelte udgave af Zivilverteidigung (Civilforsvar), hvor man finder kapitlet “Den anden form for krig”. Fortsæt gerne med Gary Allens bog “None dare call i conspiracy”. Læg så hertil sagen om “Bilderberg”s hemmelige politiske møder (fra 1954), diverse politiske hændelser, oprettelse og udvikling af EU til en mere og mere udemokratisk magt og verdens overmåde rige finansmænds ønsker om “Een Verden” under deres stærke styre og krav om at verdenspressen ikke afslører disse tanker, men fortier alt i 40 år. Læg hertil David Rockefellers udtalelser via internettet og private bøger og tidsskrifter om Bilderbergs mål og formål, hans Tak i 1991 til verdenspressen for de 40 års påbudte tavshed og om den “New World Order”, som vil komme eller rettere allerede er flyttet ind med tusindstals moskèer. Og endelig de mange krige og til slut invasionen fra den 3. verden for at underlægge sig Europa og ændre det til det ukendelige.

  Kommentar by Gertrud — 18. maj 2015 @ 13:46

 16. http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/profiler-kaemper-for-overlevelse-radikalt-blodbad/5564571?trackid=Jp%20lister%20mest%20l%C3%A6ste

  Man kan kun håbe det er så slemt som målingen viser.
  De Radikale fører sig frem med en blanding af ondskab og dumhed.
  Ondskab gør at de VIL have ødelagt et velfungerende, rigt samfund.
  Dumhed viser sig ved at de ikke forstår at de selv går til grunde i det samfund de ønsker indført.

  Kommentar by k.m. — 18. maj 2015 @ 15:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper