8. marts 2009

Antropologpolitiker i Tingbjerg: “Der er nogle meget frustrede unge som kaster sten mod os”

Den socialdemokratiske integrationsborgmester i København er antropolog af uddannelse, og det kunne man tydeligt se, da han fredag aften under et live-interview på TV2 Lorry blev antastet af indvandrere. Man skal “støtte op”, se på de “positive sider”, etablere “et nyt fritidscenter”, give flere “tilbud” og så ellers signalere at “man som ung menneske i København ikke har et samfund der vender en ryggen”. Undskyld I kaster med sten. Fra BT – Borgmester overfaldet på direkte tv

“Midt under et interview med københavnerstationen TV-Lorry angreb unge utilpassede indvandrere Københavns integrationsborgmester Jacob Hougaard og tv-holdet med flasker og stenkast.

– Så snart projektørerne tændte, begyndte de at kaste med sten og flasker, der ramte omkring os med høje brag. Det var en ret ubehagelig oplevelse, og det er utroligt ærgerligt, at nogle få derude fra ødelægger det for alle andre med en så uacceptabel opførsel, siger Jacob Hougaard til B.T.”

 • 5/3-09 Politiken (Ritzau) – Busser holder sig fra Tingbjerg om aftenen (“unge”).
 • 6/3-09 Jyllandsposten – Sådan chikaneres buschaufførerne.
 • Oploadet Kl. 17:50 af Kim Møller — Direkte link10 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6625/trackback

  10 Comments »

  1. At Hougaard ikke krymper tæer ved at udstille så megen naivitet for offentlig skærm!

   Kommentar by L. Johs — 8. marts 2009 @ 18:28

  2. Socialdemokrater bliver aldrig klogere med hensyn til at håndtere
   etniske uroligheder, og forholdet til indvandringen.
   Når vi får rød regering igen, fortsættes Nyrup Rasmussens politik
   igen, som havde der ikke været nogen VK-regering med Dansk Folkeparti
   som parlamentarisk støtte i mellemtiden.
   Jeg kan ikke udholde at tænke på, at der vil ske øget indvandring igen
   til skade for stakkels Danmark.

   Kommentar by HelgeD-H — 8. marts 2009 @ 18:36

  3. Antropologi er uddannelse i distance fra virkeligheden. Selv når den bider en i haserne, som her i Jacob Hougaards tilfælde, forsøger man på bedste vis at bortforklare det skete. Jeg har endnu ikke mødt en antropolog der ikke havde godheden som religion.

   Kommentar by Svend P — 8. marts 2009 @ 23:13

  4. Bøsseborgmester stenet ud af islamisk ghetto?

   Kommentar by ISBN — 8. marts 2009 @ 23:33

  5. Jakob Hougaard: “Altså helt konkret, så er der et fritidscenter der er brændt ned, og det er der nogle unge der er meget frustrerede over, så der skal etableres et nyt fritidscenter for de unge herude.

   Han konkurrerer med John Cleese i sort humor… Problemet er bare at han siger det i fulde alvor.

   Det er nu fantastisk. En integrationsborgmester. Han burde om nogen have fattet hvordan situationen er. Men ellers fint at han sådan udstiller socialdemokraternes utrolige blindhed og uduelighed. Dem der stemte liste A, må sidde og krumme tæerne helt utroligt.

   Kommentar by Mallebrok — 8. marts 2009 @ 23:36

  6. Selv når de går ind gennem porten til KZ lejeren vil de røde lejesvende og “de anstændige” ikke tro på truslen fra islam.

   Vi ser desværre nu resultatet af kommunistkællingen mareRITT’s fordummende folkeskole. Jeg skammer mig over min generation :(

   Kommentar by Tolder — 8. marts 2009 @ 23:43

  7. 3

   Svend P

   “Antropologi er uddannelse i distance fra virkeligheden. Selv når den bider en i haserne, som her i Jacob Hougaards tilfælde, forsøger man på bedste vis at bortforklare det skete.”

   Da han bliver angrebet med sten stiller han sig hurtigt i læ bag busskiltet og journalisten, mens han samtidig opfordrer buschauffører og andre ansatte i Tingbjerg til at blive ved med at arbejde på trods af trusler og chikane og stenkast. Den offentligt ansatte antropolog tager helt almindelige danskere som gidsler i sin idealistiske kamp for den rød-grønne multikultur-ISME. Det er grumt.

   Nogle socialdemokratiske politikere (særligt i de største danske byer) arbejder i stigende grad sammen med imamer og nu ser vi så en del af frugten af det religionspolitiske idealistiske ‘ægteskab’: Det nye kvindelige medlem at partiet, der kommer fra Enhedslisten, Rosenkrantz-Theil, skriver så fromt på sin hjemmeside at Danmark “regnes for Nordens horehus”. Jamen, mindre kan da ikke gøre det når man nu er kommet i religiøst selskab, vel. Åhh, hvor er det – både kommunalt – og imamsk.

   Kommentar by Janne — 9. marts 2009 @ 08:37

  8. Istedet for at krybe i skjul bag journalisten og busskiltet burde Jacob Hougaard have gået hen til ‘de unge’, og taget en dialog med dem og dermed forsøge at skabe en fælles multikulturel forståelses-ramme, der så kunne danne basis for at Tingbjerg kunne blive et møsntereksempel på multikulturel harmoni og mangfoldighed.

   Kommentar by JensH — 9. marts 2009 @ 10:24

  9. Rigtigt godt læserbrev af Sven Ove Gade (tidligere chefredaktør EB) i JP.
   Man fatter det ikke, at folk stadig er så åbenlyst naive som Hougaard, men for venstrefløjen drejer det sig kun om MAGT, hverken realiteternes verden eller konsekvenser af deres utopiske vrangforestillinger er gældene – MAGT er alt hvad disse værnemagere og landsforrædere begærer.

   Paradis er på herrens mark
   jp.dk/meninger/breve/article1625555.ece

   »Er der skudt nogen i København i dag,« spurgte et par udenlandske gæster mig forleden. »Danmark er jo et jordisk paradis,« mente de.

   Selv om Nørrebro ikke er hele København, så er udviklingen stærkt foruroligende. Rocker- og indvandrerbandernes opførsel leder tanken hen på SA-troppernes udfoldelser i 1930’ernes Tyskland. Mord på åben gade, terror imod uskyldige, selvtægt – klassiske ingredienser i fascismen, om end det vil være urimeligt at anklage de primitive bander for at besidde politisk indsigt……

   […]

   De unge muslimers forældre er aldrig blevet danskere og taler ofte ikke dansk. Velfærdspolitikken har undermineret deres ansvarsfølelse. Den lemfældige pædagogik, de unge muslimer har oplevet i institutionsdanmark, især i folkeskolen, har medført, at deres kundskaber er ringe – i den udstrækning det overhovedet giver mening at tale om kundskaber. Den hjemlige elite, som skulle rådgive dem, har lovprist mangfoldigheden og multi-kulturalismen, samtidig med at den havde travlt med at påpege islams fortræffeligheder, undlade at erkende mange muslimers manglende evne til at indgå i et demokrati som ansvarlige mennesker og alligevel støtte deres krav om særrettigheder for islam……

   Kommentar by Rolf Krake — 9. marts 2009 @ 15:30

  10. Jeg kan især godt lide hvordan han af Lorry-journalisten bliver beskrevet som “en af de politikere, som kan gøre noget ved det” frem for “en af de politikere, der har ansvaret for, at dette sker” eller ligefrem “som har forårsaget dette”.

   Kommentar by TerminalFrost — 10. marts 2009 @ 18:48

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper