20. maj 2015

Wilke for Jyllands-Posten: Et flertal af danskerne mener ikke flygtninge skal have ret til kontanthjælp

“Det her er lyden af 2 bogstaver formuleret så pænt og langtrukkent, at folk ikke risikerer at blive stemplet som onde racister.”, skrev en ven om denne her historie, og det er helt korrekt. Danskerne har fået nok, men kædeindvandringen fortsætter alligevel uantastet. Fra Jyllands -Posten – Flertal for lavere ydelser til flygtninge.

“Flygtninge skal ikke længere fra dag ét have ret til kontanthjælp. Det mener et flertal af danskerne ifølge en meningsmåling, som analyseinstituttet Wilke har foretaget for Jyllands-Posten.

Den nuværende regering afskaffede som noget af det første den såkaldte starthjælp, der beløbsmæssigt lå ca. 25-40 pct. under kontanthjælpen, men blå blok med Venstre i spidsen har bebudet, at man efter det kommende folketingsvalg igen vil have flygtninge til at begynde på en lavere ydelse.

Det støtter knap 6 af 10 danskere – 58,8 pct. – i målingen.

‘Denne måling viser igen, at det der med udlændinge er et giftigt spørgsmål for rød blok, fordi der er splittelse i store dele af partiernes egne vælgerkorps på dette punkt, hvorimod blå blok har en ret entydig opbakning til sin politik fra egne vælgere,’ siger professoren.”

(Jyllands-Posten, 19. maj 2015, 1. sektion, s. 7: Lavere ydelse til flygtninge)

“Udlændingestyrelsen har i 2014 inddraget tre flygtninges opholdstilladelser med henvisning til, at de har været rejst til hjemlandet en eller flere gange. I alle tre tilfælde har Flygtningenævnet omgjort styrelsens afgørelse.” (Mette Frederiksen citeret i Metroxpress, 19. maj 2015)

“For mange flygtninge er uden arbejde. En løsning på problemet kunne være lavere løn i en periode, mener Dansk Flygtningehjælp.” (Andreas Kamm refereret på DR.dk, 19. maj 2015)

Oploadet Kl. 05:32 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/66295/trackback

12 Comments »

 1. Sjovt at der er så mange fra rød blok der syntes det er en god ide. Jeg havde troet rød blok var noget med 70% ja 15% nej

  Kommentar by Daniel — 20. maj 2015 @ 07:59

 2. Vores nuværende regering er båret igennem af en bundløs naivitet, når f.eks. der udtales at flygtninge ikke vælger land efter de sociale ydelsers størrelse, når vi nu ved at menneskesmuglerne ligger inde med nøje beskrivelser af de forskellige landes “tilbud”. I Danmark behøver du ikke arbejde. Du møder bare op og råber asyl, og så kommer der en check dumpende hver den første. Resultatet er at alle dem, der ikke vil arbejde søger mod Danmark og så kan regeringen komme med alle de tiltag de vil. Det er folk som bliver akut syge ved udsigten til arbejde, og der er blakkede læger nok til at skrive sygemeldinger. Det er også folk som holdere op med at arbejde, når de har optjent retten til dagpenge. De forstår simpelthen ikke den sociale kontrakt.
  Der er vel næppe mange, som tror på MSMs skønmalerier af enkelte succeshistorier, når det gennemsnitlige billede er horribelt.
  Vi ved at mellemøstlige og afrikanske indvandrere kommer med ualmindeligt dårlige kundskaber og kun kan bruges til helt simple jobs, jobs som der i forvejen er alt for få af i vores højteknologiske land, her må de så konkurererer med den voksne skarer af dårligt uddannede danskere, mens et højt skatteniveau skræmmer de veluddannede væk, og så må hospitalerne i Thisted ol. helt undværer læge eller få læge fra lande hvor vi helst ikke vil gå til læge og hvor det er tvivlsomt om eksamensbeviset er som følge af undervisning eller korruption. Velkommen til fremtidens sociale deroute!

  Kommentar by Robert R — 20. maj 2015 @ 09:32

 3. Udlændinge bør ikke ligge samfundet til last. Ved næste valg igen går min stemme til Dansk Samling. Dansk Samling vil fjerne kontanthjælp og lignende fra udlændinge, og er man ikke selvforsørgende kan man ikke bo i landet.

  Desuden vil Dansk Samling gøre op med konventionerne og standse al indvandring fra 3. verdenslande.

  Kommentar by NulTolerance — 20. maj 2015 @ 10:04

 4. Opsig konventionerne. Start hjemsendelserne.

  Kommentar by Neuhammer — 20. maj 2015 @ 10:26

 5. enig med nultolerance

  http://www.dksamling.dk

  Jeg vil gerne opfordre ALLE til at sende en vælgererklæring for Dansk Samling. Hvis du ikke har prøvet det før, står det forklaret på deres hjemmeside.

  Kommentar by Dinesen — 20. maj 2015 @ 11:30

 6. Det tvær-fløjede flertal kommer sig jo af, at de fleste synes at bistandshjælpen til statsborgere er for lav til at befordre noget national eller anden overordnet samhørighed- ikke nødvendigvis at ‘integrationsydelser’ er for høje.
  Borgerlønnens realiteter forberedes på sigt og kommer naturligvis ikke til at inkludere nyankomne til landet.

  Kommentar by altså — 20. maj 2015 @ 14:16

 7. Vedrørende indlæg nr 4. Indvandringstop for personer fra ikke-vestlige lande, primært personer fra menap-lande. De forældede flygtningekonventioner må opsiges, og hjemsendelsesprogrammer skal iværksættes.

  Kommentar by F. Jensen — 20. maj 2015 @ 14:57

 8. Selvfølgeligt skal man da bruge velfærds immigranter til at trykke lønnen og skabe yderligere arbejdsløse blandt de danske ufaglærte, nu østarbejdere til halv pris ikke er nok :(
  Folkeforrædernes opfindsomhed kender efterhånden ingen grænser.
  Glæder mig til den dag hvor de skal stilles til ansvar overfor det danske folk for deres ugerninger gennem årtier.

  Kommentar by J..... B....... — 20. maj 2015 @ 15:39

 9. Sidste gang jeg afgav en vælgererklæring, var da jeg i slut 80èrne mødte Hr. Mogens Glistrup på en grillbar i Kolding, med kone og en frankeret retur konvolut i jakke lommen.
  (Trivselspartiet)

  Dansk Samlig får min støtte.

  Kommentar by john k — 21. maj 2015 @ 01:06

 10. In 1887 Alexander Tyler, a Scottish history professor at the University of Edinburgh , had this to say about the fall of the Athenian Republic some 2,000 years prior:

  “A democracy is always temporary in nature, it simply cannot exist as a permanent form of government. A democracy will continue to exist up until the time that voters discover that they can vote themselves generous gifts from the public treasury.
  From that moment on, the majority always votes for the candidates who promise the most benefits from the public treasury, with the result that every democracy will finally collapse over loose fiscal policy, (which is) always followed by a dictatorship.”
  “The average age of the world’s greatest civilizations from the beginning of history, has been about 200 years. During those 200 years, these nations always progressed through the following sequence:
  From bondage to spiritual faith;
  From spiritual faith to great courage;
  From courage to liberty;
  From liberty to abundance;
  From abundance to complacency;
  From complacency to apathy;
  From apathy to dependence;
  From dependence back into bondage.”
  Hvad goer vi nu?

  Kommentar by Dunk — 21. maj 2015 @ 03:45

 11. Opsig menneskerettighedskonventionen, statsløsekonventionen og flygtningekonventionen, totalt stop af indvandringen fra ikke vestlige lande samt massive hjemsendelser af ikke vestlige flygtninge/indvandrere, ellers overlever vi ikke.
  Saudi-arabien smed 110.00 fremmede ud på 1 måned så rent faktisk kan vi tømme Danmark for perkere og negre på 6 måneder hvis vi vil.

  Kommentar by Danskeren — 21. maj 2015 @ 05:35

 12. De såkaldte flygtninge/bekvemmeligheds-flygtninge/asylshoppere skal ikke integreres/inkluderes. De kan opholde sig i “flygtninge”centre med kost og logi uden mulighed for familiesammenføring, indtil det er muligt at hjemsende dem. I øvrigt skal indvandringen fra ikke-vestlige lande stoppes. Der er ikke brug for dem, og der er ingen der har sendt bud efter dem.

  Kommentar by F. Jensen — 22. maj 2015 @ 19:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper