11. marts 2009

EU-borgerlighed ved Karin Riis Jørgensen, Anne E. Jensen, Niels Busk og Christian Rovsing

Ordlyden indikerer det ikke er en højreorienteret blog, men historien er ikke desto mindre skræmmende. For et par måneder siden modsatte venstres EU-ordfører sig forslaget, og De Konservative var helt på linie. Fra velunderettede EUzoo.

V og K siger ja tak til flere flygtninge
For fremtiden kommer Danmark til at tage imod asylansøgere fra overbebyrdede lande som Malta, Frankrig og Sverige. Det er retningen, som EU-Parlamentets pil peger i.

Mens Venstre og de Konservative i Danmark kritiserer forslaget om at dele asylbyrden i unionen, så er partifællerne i EU-Parlamentet straks mildere stemt over for en fælles asylpolitik.

Samtlige parlamentarikere fra Venstre og Konservative har stemt for en resolution, der foreslår solidaritet med de lande, der modtager mange asylansøgere. Det betyder, at lande som Danmark ender med at behandle flere asylansøgninger. Det er Venstre-parlamentarikerne Karin Riis Jørgensen, Anne E. Jensen og Niels Busk, samt den konservative Christian Rovsing, der har stemt for at dele asylbyrden.

Også Socialdemokraternes medlemmer af parlamentet stemte for, men dette overrasker ikke, eftersom Socialdemokraternes udlændingeordfører, Henrik Dam Kristensen, har sagt, at han er tilhænger af en meget fælles asylpolitik i unionen.

EU-Parlamentet har ikke nogen formel magt på området, eftersom det er EU-landene, som gennem forhandlinger skal skabe et nyt fælles asylsystem i Europa. Men i resolutionen, som EU-Parlamentet vedtog tirsdag, bakker parlamentet op om EU’s Asyl- og Immigrationspagt og foreslår ekstra solidaritetsmekanismer, så flygtninge kan rejse rundt i Europa for at “lette byrderne på nogle medlemsstater”. Selvom vi har et retsforbehold, vil Danmark være omfattet af de nye regler, medmindre vi melder os helt ud af det fælles system, der forhindrer asylshopping.

Mogens Camre (DF) var den eneste dansker, som stemte imod.

Oploadet Kl. 14:50 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6632/trackback

16 Comments »

 1. Vanviddet fortsætter til trods fro alle åbenlyse advarsler.

  *ryster opgivende på hovedet*

  Kommentar by Vantroende — 11. marts 2009 @ 14:57

 2. Så det er heller ikke ligemeget hvem der bliver stemt på i den sammenhæng.

  Kommentar by PB — 11. marts 2009 @ 15:40

 3. Underligt nok, så bliver retsforbeholdet ellers altid trukket frem, som en forhindring for, at vi kan være gode, sammen med de gode i fællesskabet.

  Kommentar by Menig 442 — 11. marts 2009 @ 15:40

 4. Going native?

  Kommentar by Ole — 11. marts 2009 @ 15:50

 5. Hej Kim

  Har du set MetroExpress fra i dag. På forsiden fortælles det at de fleste danskere primært bebrejder indvandrer-banderne for bandekrigen. Det er jo en ganske sund og oplagt holdning – alt andet ville jo være grotesk.
  Avisen er dog hurtig til at få hentet tre “eksperter” ind til at problematisere denne holdning. Men sjovt nok ikke nogen der kan forstå og forklare hvorfor dette er en opalgt konklusion for danskerne.

  Kommentar by Østjyden — 11. marts 2009 @ 16:04

 6. Hvordan kan det ske, at et land som f.eks. Sverige er blevet overbebyrdet? Er det ikke deres egen skyld? Hvorfor skal det være Danmarks problem? Og er det overhovedet en løsning på nogetsomhelst?

  Kommentar by BE — 11. marts 2009 @ 17:17

 7. “EU” og “borgerlighed” er jo i forvejen antonymer, så det er svært at blive rigtig overrasket…

  Kommentar by Vagn Henning — 11. marts 2009 @ 17:18

 8. Spørgsmålet er, hvor meget har disse Quislinge fået tildelt i backshis?

  Kommentar by Rolf Krake — 11. marts 2009 @ 17:43

 9. Nå Rolf, du har vist været i Indien?

  Kommentar by Per N — 11. marts 2009 @ 18:00

 10. Jeg må tage hatten af for EU og vores politikere.

  Jeg er nu ganske benovet over, hvor hurtigt og effektivt de arbejder på at få afviklet Danmark..

  Kommentar by Mike Olsen..(Onion).. — 11. marts 2009 @ 18:02

 11. Dette skal sandsynligvis også ses i sammenhæng med de aftaleforhold i projekt Euromed, der for år tilbage er blevet indgået mellem EU og de islamiske Middelhavslande, træder i kraft i 2010.

  Disse aftaler omfatter bl.a. de islamiske landes adgang, som Partnerlande til EU, til EUs Fire Fundamentale Frihedssøjler.

  Søjle nr. 4 omhandler arbejdskraftens frie bevægelighed – og den får de islamiske landes befolkninger også adgang til.

  Så jo, jeg forstår så glimrende hvordan det kan være at politikerne mener at også flygtninge skal kunne rejse rundt i Europa som det passer dem.

  Hvordan de enkelte lande i Europa vil klare at honorere de økonomiske krav der også kommer i forbindelse med at disse aftaler træder i kraft er vist et godt spørgsmål.

  Men dette ser EU nok ikke som noget problem, idet mastodonten fortsætter med at bruge penge som om der er nok at tage af.

  For vi er jo samtidig med at Euromed træder i kraft stadig forpligtiget til at yde vores årlige milliard store underhold til de forskellige islamiske Middelhavslande – specielt De Palæstinensiske Selvstyreområder modtager årligt rigtig mange milliarder euros + det løse som dukker op i løbet af regnskabsåret og som EU også betaler for dem.

  Gad vide hvordan det kommer til at gå med de europæiske lande og deres befolkninger ?

  Vores egne børn og efterkommere skal nok ikke regne med et Danmark under forhold, menneskelige som økonomisk, som vi har kendt det.

  Det bliver på alle måder svært, er jeg bange for.

  Kommentar by Vivi Andersen — 11. marts 2009 @ 21:25

 12. #9 Per N:

  hehe :-)

  Kommentar by Anna Lyttiger — 11. marts 2009 @ 23:33

 13. De fleste danskere går ind for en stram indvandrerlovgivning, men de har åbenbart stadig ikke forstået, at der kun er et parti, der kan give dem det.

  Kommentar by Demokrat — 12. marts 2009 @ 03:51

 14. I Holland viste en seriøs meningsmåling, at 25% af de etniske hollaændere ønskede at emigrere.
  Årsag: MUSLIMSK MASSEINDVANDRING til Holland.

  Her er der virkelig baggrund for en dybtgående TV-udsendelse og debat.
  Får vi den ???
  Næppe.

  Kommentar by ramses-2 — 12. marts 2009 @ 13:30

 15. Men stadig er der galninge både fra blå og rød stue der jubler over udsigten til et nyt 1000 års rige, og som med Nørrebro kan man lettere undskylde de tomhjernede naive fra rød stue, end de hyklere fra blå stue der som de første stikker af med halen mellem benene når vanvidet bliver åbentbart for enhver og efterlader regningen til dem der IKKE har råd til at stikke af.

  Alle uanset partifarver der går ind for den totalitære konstruktion er fjender af mig og forhåbentligt af en hulens masse der mener som jeg.

  Et er at vi allerede har spoleret Danmark i en grad så vi ALDRIG får det trygge rare land tilbage os over fyrre husker, noget helt andet er det at fortsætte sporet og enda have frækhed (eller idioti) til at påstå at det er for det gode !!!

  De mennesker har gjort ubodlig skade på landet og de der har været med samt de der bevidstløst forsætter dette landskadelige spor bør snart stilles til ansvar for deres handlinger, efter min mening er de medskyldige i tusindevis af forbrydelser ligefra berigelse til dem der koster dyrbart Dansk blod.

  En regning skal de skidderikker have…En eller anden dag !

  Kommentar by Whodares — 12. marts 2009 @ 21:03

 16. ramses-2

  Den 3. april 2007 ville 32 % hollændere emigrere i følge kilden: http://www.danielpipes.org/blog/2004/10/europeans-fleeing-eurabia.html
  så der er muligvis tale om et store udsving i tallene.
  Har De link til de omtalte 25% etniske hollændere?

  Kommentar by Peter Buch — 12. marts 2009 @ 21:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper