26. maj 2015

Redox-fotograf til For frihed: “I er nogle fucking fede racister.” – Rasmus Nøhr i moddemonstration…

Gårsdagens For frihed-vandring forløb stille og roligt, og for første gang uden selskab af Redox-fotografen Simon Bünger Paulsen. Registreringsopgaven blev blandt andet varetaget af Rasmus Preston, der undervejs havde en kort samtale med Nicolai Sennels.

(Rasmus Preston på foto-opgave under For frihed-demonstration, 25. maj 2015; Bambuser, Youtube)

Nicolai Sennels, For frihed: Hej Rasmus Preston. Du er live på Uriasposten! Se, Rasmus Preston er ikke så glad for at snakke med Uriasposten.

Rasmus Preston, Researchkollektivet Redox mv.: I er nogle fucking fede racister. Hvad sker der for jer?

Nicolai Sennels: Nåh, der var lige en hilsen fra Rasmus Preston her.

(Ad. Rasmus Prestons ‘Fucking fede racister’; Bambuser)

“Moddemonstranterne blev dog anholdt, når de protesterede højlydt med råben eller fløjten.Den tilsyneladende nul-tolerance sikrede, at den islam-kritiske demonstration foregik uden råben og skrigen fra mod-demonstrantionen.” (Local Eyes, 26. maj 2015)

I moddemonstrationen sås blandt andet Nørrebro-opvoksede Rasmus Nøhr, der følte sig hjemme blandt venstreradikale, men ikke helt var tryg ved situationen.

“Rasmus Nøhr, Axeltorv København, fik lige pludselig travlt med at komme væk, fra den ekstreme venstrefløj, da han opdaget han blev fotograferet.” (Facebook, 26. maj 2015)

(Rasmus Nøhr yderst til højre; Foto: Flickr)

Rasmus Nøhr interviewet i Socialistisk Arbejderavis, 3. august 2005 – ‘Alt er jo politik’.

“Hvis I vil lave en socialistisk verden, så er I oppe imod magthavere, der er klar til at bruge vold. Det kapitalistiske samfund er så fyldt med fejl og mangler, at man er nødt til prøve at lave om på det. Jeg tror bare, det kommer til at tage mange generationer, hvis det ikke skal blive en blodig revolution…

Men set i perspektivet fra den store verden til vores lille Danmark. Har vi det så ikke godt nok i DK?

Selvom vi har boliger, hvor det ikke blæser og regner ind og har mad i overflod, så er det bare ikke godt nok at sige, at kapitalismen tilgodeser danskerne og derfor er tilfredse. Vi er nødt til at være solidariske med resten af verden. Vi bliver nødt til at tænke på, om vi lever på bekostning af Afrika eller Sydamerika… Vi er en del af et meget større billede, hvor der er rigtigt mange fejl, hvor et menneskeliv intet er værd. Samtidig er der få mennesker, der råder over milliarder.

Han går videre med at fortælle om kapitalismens uretfærdighed.”

Oploadet Kl. 14:13 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/66434/trackback

39 Comments »

 1. Det var pinligt at se hvordan Rasmus Nøhr pustede sig op og var på nippet til at blive voldelig, blot fordi han blev filmet lidt. Til gengæld virkede denne optræden ægte.

  Kommentar by Johnson — 26. maj 2015 @ 15:05

 2. Interessant nok fulgte hr. Preston efter mig, da demonstrationen var overstået, først efter at jeg gik ind på et godt gammeldags værtshus på Vesterbro opgav han forfølgelsen.

  Kommentar by Onkel M — 26. maj 2015 @ 15:29

 3. Rasmus Nøhr er misundelig som ind i h…..e, men han burde for længst have startet eget firma, som han kunne køre op til en millionforretning. Det kunne give ham overskud til en Mercedes i stedet for en Christianiacykel, og han kunne dele ud af sine mange penge til verdens fattige.

  Han bliver aldrig andet end en 3. rangs kunstner, som mænger sig med
  autonome tosser der drømmer om revolution.

  Til Rasmus Preston vil jeg sige han skal smutte ned og dække borgerkrigen i Syrien. Jeg vil så gerne se ham stå midt i IS territorium og råbe :”I er nogle fucking fede racister”

  Kommentar by k.m. — 26. maj 2015 @ 15:57

 4. Det er ret sjovt at se rasmus prestons kommentar på youtube hvis man kender lidt til psykologi. Han smiler og er venlig med sit kropssprog fordi han bliver tiltalt venligt i en rolig situation, dvs han reagerer som alle andre mennesker. Men det der kommer ud af munden på ham er en automatreaktion som han har lært udenad han slet ikke tænker over, men bare slynger ud fordi han er så hjernedødt indoktrineret at han kalder folk der demonstrerer for demokrati sammen med en somalier for racister.. Klip det sammen med mona sahlins tale og læg det på youtube, måske fatter de så pointen.

  Kommentar by Per — 26. maj 2015 @ 16:00

 5. Rasmus Preston’s briller matcher tænderne, så lidt proportionssans er der dog

  Kommentar by tavsen — 26. maj 2015 @ 16:07

 6. Rasmus Nøhr kan jo mageligt begynde sin solidaritet med resten af verden ved at tømme sin egen bankkonto!

  Kommentar by Santor — 26. maj 2015 @ 16:16

 7. Det ser ud til at politiet er ved at være kørt trætte og nu ikke gider mere dialog: http://localeyes.dk/72113-2836-islam-kritisk-demonstration-raaber-du-op-bliver-du-anholdt/

  “– Ytringsfrihed er kun for nogle. Vi har åbenbart ikke ret til at demonstrerer, fortæller en kvindelig moddemonstrant til Local Eyes.”

  Læs lige den kommentar 2 gange..

  Læg også mærke til øverste video: Mona salin står og fortæller om hvordan kristne i afrika bliver slagtet af muslimer, i baggrunden skriger de “ingen racister i vores gader!”.

  Det bliver simpelthen ikke dummere.

  Kommentar by Per — 26. maj 2015 @ 16:28

 8. Rasmus Nøhr ? Har aldrig hørt om ham. Er det noget, de spiller på P 3?

  Kommentar by BB — 26. maj 2015 @ 16:53

 9. Jeg vil langt hellere dele land med typer som Mona Walter end nogen som helst Rasmus Nøhr eller afa aktivist og islam tilbeder, de kan stikke deres racisme ævl op hvor solen ikke skinner, de snotforkælede venstrefjols blegansigter kan rage mig, jeg ser dem som islamister.

  Kommentar by Flaskeposten — 26. maj 2015 @ 16:53

 10. Det lader sig forstå, at hr. Rasmus Preston, ikke tager principperne om objektivitet og upartiskhed så nøje.

  Kommentar by Johnson — 26. maj 2015 @ 16:59

 11. Johnson — 26. maj 2015 @ 16:59 De er simpelthen så hjernevaskede med deres socialisme ævl, og racismen, den rene racekrig kører begge veje, måske endda klart mest den ene vej, nu om dage. Der er kulturer her i verden som f.eks jeg beundrer langt mere end f.eks dansk kultur… Så fra mit synspunkt har min kritik af Islam ikke en skid med race renhed at gøre, det handler om holdninger…… christ, der er fanmer folk , etniske danskere!! der forsvarer at skære i børns genitalier af religiøse årsager…. hvor syg er man så.

  Kommentar by Flaskeposten — 26. maj 2015 @ 17:11

 12. Det bliver spændende at følge diverse kunstnere, når de i fremtiden, begynder at få problemer med at få deres venstreorienterede version af virkeligheden til at gå lige op, med en fremtid for deres børnebørn.

  Hvem er den første til at forlade den blodrøde synkende skude og erkende at de stemmer DF? GNAGS, TV2, Thomas Helmig, kom ud af busken, så kan vi snakke om det :-)

  Kommentar by Jesper — 26. maj 2015 @ 17:21

 13. Venstrefløjen er fuldstændig forstenet i sit syn på islam, det er patetisk at overvære.

  Hvilken totalitarisme har de ikke forlovet sig med gennem 100 år? Jeg får næsten helt ondt af dem – næsten

  Kommentar by Josef K — 26. maj 2015 @ 18:14

 14. Udover venstrefløjens almindelige tåbeligheder er der vel grundlag for en injurie anklage mod Rasmus Preston, eller tager jeg fejl?

  Kommentar by Santor — 26. maj 2015 @ 18:21

 15. Rasmus Preston må simpelthen være the missing link med glassögon. 4 more years til Helle Ho og ISIS i fjolsetinget så vi kan få speedet Mohammedanmarks dødskamp op på max.

  Kommentar by Fritz — 26. maj 2015 @ 18:42

 16. Ham med den kviltede jakke, der kigger lige ind i kameraet, ser ud til ay være god for at nikke nogle skaller.

  Kommentar by Træt — 26. maj 2015 @ 19:38

 17. Rasmus Preston – Han ligner en, som medvirker i en optagelse af en dansk filmudgave af nørdernes hævn. :)

  Kommentar by T. H. — 26. maj 2015 @ 21:14

 18. De mennesker der tænker så meget over om de lever på bekostning af Afrika Og Sydamerika, skulle også tænke over, hvem de arbejdssky i DK lever på bekostning af.
  Det komiske ved U-landshjælpen er jo den påstand, at man tager fra de fattige, hvis den skæres ned. Logisk set, hvis jeg ikke vil give en tigger en skilling, så har jeg uden at begå tyveri, bestjålet ham for det beløb, som jeg undlod at forære ham.

  Kommentar by Menig 442 — 26. maj 2015 @ 22:18

 19. Siden hvornår er det blevet racistisk at beskytte sit eget land, mod netop en undertrykkende fascistisk ideologi. Venstrefløjen er om nogen en flok fede racister, deres fælles forvirring er total, uudholdeligt at overvære som de står i kø for at udstille deres hykleri og evige løgne.

  Kommentar by LarsB — 26. maj 2015 @ 22:37

 20. Men velkommen på listen, Rasmus Nøhr. Know Your Enemy!

  Kommentar by Reaper — 26. maj 2015 @ 22:43

 21. Den udblokkede kælling i midten bliver enhedslistens nye darling hvis hun har en iq over 85.

  Kommentar by Helmut Kohl — 26. maj 2015 @ 23:29

 22. LOL Helmut

  Kommentar by Johnson — 26. maj 2015 @ 23:50

 23. @16
  Det er nemlig lige det han gør haha

  Kommentar by ng53717 — 27. maj 2015 @ 06:54

 24. Den skalleklare fyr er filminstruktør-studerende…

  Kommentar by Kim Møller — 27. maj 2015 @ 07:37

 25. 24.
  Han ligner til forveksling vedkommende der er set på et foto omkring overfaldet på Enghave S – station.
  Bemærk hans venlige øjne.

  Kommentar by AK JA — 27. maj 2015 @ 07:55

 26. “Vi er nødt til at være solidariske med resten af verden. Vi bliver nødt til at tænke på, om vi lever på bekostning af Afrika eller Sydamerika..”

  Så synes jeg at de skulle lade være med at sætte så mange børn i verden i ikke-vestlige lande. Det belaster kloden og os i Vesten både nu og på sigt. Det ville være solidarisk med os at tænke på klodens overbefolkning.

  Kommentar by Liva — 27. maj 2015 @ 08:06

 27. @25 AK JA: “Han ligner til forveksling vedkommende der er set på et foto omkring overfaldet på Enghave S – station.
  Bemærk hans venlige øjne.”

  Jeg kan ikke se nogen lighed med personer i http://www.uriasposten.net/archives/66138#comments

  Kommentar by Træt — 27. maj 2015 @ 09:31

 28. Jeg synes de to Rasmus debiliteter bør have vores medlidenhed. Med det udseende og de hjerner er de nok nødt til at være socialister! IQ niveauet kvalificerer dem næppe nogensinde til et rigtigt arbejde og hvem andre end socialister skulle nogensinde tage dem alvoligt?

  Kommentar by Ukendt — 27. maj 2015 @ 10:30

 29. Blondinen er oplagt som afløser til Johanne

  Kommentar by Træt — 27. maj 2015 @ 10:35

 30. Rasmus Nøhr, øh, hvem er det (ja, jeg ved Google er min ven). Ham Preston, tænk, kan man få så grimme statementbriller?

  Begge totalt hjernedøde. Simon Bünger er vel afgået ved døden efter sin evindelige stalking af mandagsdemoerne. Han bliver næppe savnet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. maj 2015 @ 10:44

 31. Tak Liva

  “Vi er nødt til at være solidariske med resten af verden. Vi bliver nødt til at tænke på, om vi lever på bekostning af Afrika eller Sydamerika..”

  Nix, det er vi ikke. Lad negrene og araberne begynde med at være solidarisk med hinanden, sænke deres ufattelige formeringsrate radikalt og holder sig inden for deres egne grænser.

  Og blot til det tåbelige udsagn: Vi i vesten lever ikke på bekostning af Afrika/Sydamerika. De, især negre fra Afrika samt arabere, lever på bekostning af vesten. Men Nøhr tror formentlig, at Sydamerika ligger et sted mellem Skandinavien og Sahara….

  Nøhr har hermed udleveret sig selv som bimlende idiot.

  Kommentar by Henrik Petersen — 27. maj 2015 @ 10:51

 32. Venstrefløjen her i dk har altid haft et kort at trække på i deres ideologi. “vi er imod”!. Herfra bliver alting tåget og diffust. De er nogle bimlende idioter der kun lever fordi de er beskyttet af en lovgivning.

  Kommentar by jp — 27. maj 2015 @ 17:12

 33. jp — 27. maj 2015 @ 17:12

  desværre har de magten til at gennemtrumfe alt.

  De fotograferer selv på livet løs og dømmes for ulovlige registre, men bliver tøsefornærmede, hvis de selv bliver filmet. Det viser deres totalitære sindelag.

  politiken.dk/…/venstreradikale-doemt-for-politisk-vold-og-spionage/
  22. okt. 2013 – Venstreekstremister er dømt for ulovligt register over og vold mod … fængselsdomme for politisk vold, ulovlig registrering og hærværk

  Kommentar by tavsen — 27. maj 2015 @ 17:31

 34. Hvad ved I om denne sag? Rasmus har lavet en film.

  https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=26&cad=rja&uact=8&ved=0CD0QFjAFOBQ&url=http%3A%2F%2Fwww.information.dk%2F293561&ei=qRBmVamMGMmvswGs5YAg&usg=AFQjCNGaxaN2XLwawiNDbOyJqeA-4-g23g

  Kommentar by Per J. — 27. maj 2015 @ 20:56

 35. Se også:

  https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=29&cad=rja&uact=8&ved=0CFAQFjAIOBQ&url=http%3A%2F%2Fbalder.org%2Farticles%2FOdense-Badstuen%2FDet-Moerke-Aarhus-Naar-Politik-Har-En-Pris-Venstreekstremister-Bag-Ny-Dokumentar.pdf&ei=qRBmVamMGMmvswGs5YAg&usg=AFQjCNHnsb84vmu6mMrcID3G6bC1idZazA

  Kommentar by Per J. — 27. maj 2015 @ 21:06

 36. 34, 35,

  Hr. Kasler har en gennemgang af sagen her:

  https://reaktionaererefleksioner.wordpress.com/bomben-i-sollerodgade-uheld-eller-attentat/

  Koklusionen er klar nok: Inter NationaleSocialister forbereder en bombekampagne og under træningen i bombefremstilling, som foregår i en beboelsesbygning, sprænger et medlem, Henrich Christensen, sig selv i stumper.

  Preston&co har så lavet en film om, at det i virkeligheden var fæle, men ukendte, højreorienterede socialister…

  Filmen er selvfølgelig betalt af medlemmerne i fagforeningen 3F.

  Kommentar by Hans Und — 28. maj 2015 @ 04:05

 37. Har de lalleglade autonome gået i skole ? Eller er det lærerne, der ikke selv gik i skole ? De virker da bonderumpe naive.

  De er vel bare opvokset med at få skiftet bleerne af mor, i stedet for selv at skulle gå på WC. Og de går nok stadig hjem til mor og får skiftet bleen imellem deres hashtåger.

  De vil så gerne være solidariske med andre kontinenters befolkninger. Jamen send da de unge piger en tur til Yemem for at være solidariske med kvinderne der. De unge mænd kan jo tage på fisketur i Berings Havet sammen med fiskerne, der fanger kæmpekrabber. Men det med at arbejde for maden på bordet er jo nok ukendt for dem. De ved sikkert ikke en gang, at man ikke bygger solidarisk palmehytter i de nordiske lande, og man ikke bygger solidariske skyskrabere, hvor der er permafrost neden under.

  Jeg vil tro, at de har gået i samme gymnasium som disse her:
  https://www.youtube.com/watch?v=7_pw8duzGUg

  Gad vist, hvad autonome, Antifa, betonkommunister og andre nullerter ville svar ??

  Kommentar by Janutte — 28. maj 2015 @ 04:11

 38. #36 Hans Und

  “Koklusionen er klar nok: Inter NationaleSocialister forbereder en bombekampagne og under træningen i bombefremstilling, som foregår i en beboelsesbygning, sprænger et medlem, Henrich Christensen, sig selv i stumper.

  Hælder også til den teori.

  Kommentar by Johnson — 28. maj 2015 @ 10:16

 39. Rasmus Klump og Co. ser da ret blege ud i den flok. Er de racister?

  Mage til idioter skal man helt ud på Nørrebronx for at finde.

  Kommentar by Iznogut — 29. maj 2015 @ 19:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper