28. maj 2015

Helle Thorning-Schmidt under partilederrunde: “… vi har gennemført den første stramning i tolv år.”

Det afgørende for danskerne er selvfølgelig ikke, hvorvidt udlændingepolitikken er strammet, men hvem og hvor mange der kommer ind i landet, men derfor er det alligevel interessant at statsminister Helle Thorning-Schmidt kan udskrive et valg – og få timer efter fyre følgende af i en direkte tv-dækket partilederrunde.

“… men det der er det nye i dansk asylpolitik. Det er at vi har gennemført den første stramning i tolv år. Det ikke Kristian Thulesen-Dahl, det var ikke Lars Løkke Rasmussen, det var min regering der gennemførte den første stramning i tolv år.” (Helle Thorning-Schmidt, 27. maj 2015)

(“Jeg vil gøre alt for at blive genvalgt.”, Helle Thorning-Schmidt)

Alt drejer sig efterhånden om kommunikation, og vi lever tilsyneladende i det Niels Lillelund har kaldt ‘det post-faktuelle samfund’.

Oploadet Kl. 06:10 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/66465/trackback

37 Comments »

 1. Man er naiv hvis man tror på stramninger fra S når de samarbejder med de Radigale

  Kommentar by Daniel — 28. maj 2015 @ 06:32

 2. Hvis man stemmer personligt på Fyn og ikke aner noget om de kandidater der er på fyn hvem er så bedst at stemme på? Uriasposten har en valgplakat med Pernille Bendixen på så det kan jo ikke være et dårligt valg eller hvad? Eller skal jeg bare stemme på selve partiet?

  Kommentar by Daniel — 28. maj 2015 @ 06:44

 3. Daniel, du kan blot stemme på selve partiet hvis du er i tvivl, men Pernille Bendixen er et godt valg.

  Kommentar by NulTolerance — 28. maj 2015 @ 07:17

 4. Radikal tilfredshed for et par år siden.

  “Da Radikale Venstre sammen med Socialdemokraterne og SF kom til magten i efteråret 2011, må jeg ærligt indrømme, at jeg ikke troede, at det ville være muligt at ændre den værdipolitiske kurs så hurtigt, som vi har gjort.
  …….
  Initiativerne er mange og har først til en faktisk normalisering af dette politikområde, så vi i Danmark ikke længere fører ”verdens strammeste udlændingepolitik”, som efter min og Radikale Venstres mening var helt ude af trit med almindelig anstændighed og fornuft. Men vi hviler fortsat ikke på laurbærrene – nu kommer statsborgerskabslovgivningen mens nylige sager har vidnet om behovet for at kigge administrationen af reglerne på bl.a. rekrutterings- og familiesammenføringsområdet igennem – og dét arbejder vi på!
  Så selvom vi ikke er færdige endnu, så er udlændinge- og integrationsområdet i Danmark således på rekordtid kommet på rette kurs, og jeg glæder mig over, at vi fra regeringspartiernes side vil fortsætte i denne retning, så de resterende urimeligheder fra den dystre VKO-periode kan fjernes eller mindskes, og vi fortsat kan gå mod et mere anstændigt og åbent Danmark.”

  http://www.radikale.net/liv-andersen/indlaeg/2013/01/28/normalisering-af-udlaendinge-og-integrationsomraadet

  Kommentar by BE — 28. maj 2015 @ 07:25

 5. En gennemsnitlig flygtningefamilie har fået 10.000 kr. mere om måneden under Thorning-regeringen: http://bit.ly/1BeA43N

  Kommentar by KSD — 28. maj 2015 @ 07:29

 6. Til NulTolerance: Jeg googlende hende og fik frem til http://www.uriasposten.net/archives/52545 og http://www.uriasposten.net/archives/52475 det virker meget lovende. Virker som en god kandidat

  Kommentar by Daniel — 28. maj 2015 @ 07:39

 7. Vi har åbenbart en statsminister som må lyve på åben skærm!
  Vi har også en presse som ikke forholder sig kritisk til det!

  Kommentar by Robert R — 28. maj 2015 @ 07:40

 8. Helle Thorning er en patologisk serie-løgner – og hun indrømmer det endda, fx da hun prøvede at redde Stephens røv med en løgn under skattesagen:

  “Jeg beklager dybt, at jeg har givet ukorrekte oplysninger, og vil også gerne beklage overfor dig, at jeg sagde noget ukorrekt.”

  bt.dk/debat/www.bt.dk/samfund/dansk-politik/har-skattesag-skadet-thorning

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 28. maj 2015 @ 08:39

 9. Fra et (fiktivt) leksikon

  Dansk Demokrati: Politikerne lyver folket op i ansigtet mindst hvert 4 år. Det er tilladt at sige hvad der passer een under valgkampen og så snart valget er overstået er man ikke bundet af noget. Generelt har alle politikere kun een misson, at vinde een af de 179 pladser i folketinget. Men da folket stadig til en hvis grad har forskellig mening om hvordan landet skal ledes, spiller politikerne forskellige roller for at maksimere deres chance for at blive valgt.

  Kommentar by redneck — 28. maj 2015 @ 08:43

 10. Løgn og latin

  Kommentar by Dinrsen — 28. maj 2015 @ 08:46

 11. @Daniel – stem DF hvis du er i tvivl og har bare den mindste bekymring for indvandringen i Danmark.

  DF er nok ikke restriktiv nok i forhold til udlændnige efter de fleste Uriaspostens læseres mening, men det er trods alt det parti med chance for at komme ind der er mest restriktivt.

  Kommentar by redneck — 28. maj 2015 @ 08:46

 12. Kællingevælde.

  Kommentar by AN — 28. maj 2015 @ 08:46

 13. Danskerne mener ifølge Megafon at Kristian Thulesen Dahl klarede sig bedst gennem de to partilederunder i går.

  “Valgkampens første dag sluttede med partilederdebat på både Danmarks Radio og på TV2. En dugfrisk måling fra Megafon, som TV2 og Politiken har fået foretaget, viser, at mange danskere mener, at det var Dansk Folkepartis leder, Kristian Thulesen Dahl, der klarede sig bedst gennem de to debatter.
  44 procent af de 441, som er blevet spurgt, har DF-formanden i deres top tre over, hvilken partileder, der kom bedst igennem valgkampens første partileder-debatter”
  http://www.bt.dk/politik/danskernes-dom-han-klarede-sig-bedst-i-valgkampens-foerste-tv-dueller
  Søs Marie Serup er ikke enig hun vurderer at Helle Thorning-Schmidt, Morten Østergaard og Lars Løkke Rasmussen klarede sig bedst i gårsdagens partilederrunder.

  Kommentar by Geert — 28. maj 2015 @ 09:21

 14. Klampenborg station i går aftes – klassisk ‘det Danmark du kender’ scenarie’:
  3 affarvede danske piger – med udsigt til, og ambitioner om, intet andet end kontanthjælp på skatteydernes regning, i uskøn forening med 3-4 mellemøstlige fyre – med udsigt til intet andet end kontanthjælp, og/eller tid i fængsel, igen på skatteydernes regning, på ’skal du provokere?’ dominanstogt ganske målrettet mod skatteyderne som skulle med samme tog..
  ‘Had’ er ikke et dækkende ord, og er det dét spor vælgerne ønsker vi skal fortsætte langs, går Danmark en ilde fremtid i møde.
  Lad os nu – forhåbentlig – ændre noget, og sætte krydset hos nogen som ønsker at lave om på ‘det Danmark du kender’.

  Kommentar by Lundahl — 28. maj 2015 @ 09:29

 15. Hun HAR intet forhold til sandt/falsk.

  Men folk er ikke så dumme. Hun taber med et brag, der kan høres helt til Bruxelles.

  Kommentar by bastardo — 28. maj 2015 @ 10:25

 16. Hvordan kan man se at/når HTS lyver? Når hendes læber bevæger sig!

  Kommentar by Ukendt — 28. maj 2015 @ 10:58

 17. Hvis HTS kan blive Statsminister – så kan jeg også!
  Jeg kan lede Danmark,mange gange bedre end HTS nogensinde
  kommer til,(hvilket ikke er det mindste svært). Derudover er jeg
  ikke luddoven som HTS,men er glad for at udrette noget.
  Men jeg er sandsynligvis ikke spejlblank nok at kigge på,og så evner jeg også at sige andet end; “Der kommer en god løsníng i morgen”…

  …..og så har jeg ikke noget imod Jøder!

  Kommentar by - by Proxy - — 28. maj 2015 @ 11:21

 18. Stramningen var kun en reducering af en lempelse, som flygtningenævnet vedtog i 2013, hvor også syrere, der ikke var personligt forfulgt, pludselig kunne få opholdstilladelse. Samlet set er der i denne regerings levetid blevet lempet i forhold til denne gruppe af syrere, som ikke er personligt forfulgt, da disse før 2013 ikke kunne få opholdstilladelse. Men regeringen vil selvfølgelig forsøge at tørre dette af på flygtningenævnet, selvom regeringen kunne have grebet ind. Regeringen vedtog også, at dansk flygtningehjælp igen skulle have sæde i flygtningenævnet i januar 2013, og 9 måneder senere kom lempelsen af praksis sjovt nok derfra – en sammenhæng? At påstå at man har strammet, er derfor manipulerende og tæt på at være en direkte løgn.
  Se min gennemgang her:
  https://www.180grader.dk/Islam-og-indvandring/socialdemokratiets-skaldte-stramninger-af-udlaendingepolitikken

  Kommentar by Telos — 28. maj 2015 @ 11:42

 19. Denne virkeligheds fjerne nar, kender ikke Danmark, er der nogen politikere der gør det ?
  Jeg tror, VI kender Danmark bedre.

  Her er noget vigtig vedrørende politik:
  Det drejer sig om Cherif El-Ayouty og er godtnok fra den 26 Maj, men alligevel vær at tage højde for.

  Vær rar at læse:
  http://www.gladsaxebladet.dk/node/5440

  Kommentar by Sindsro — 28. maj 2015 @ 11:43

 20. http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/3-mod-1-skal-vi-se-flygtninge-lide-espersen/5583107 fin debat

  Kommentar by Daniel — 28. maj 2015 @ 11:45

 21. @ 5 Det er så forfærdeligt, at de behandler muslimske indvandrere bedre end danskere! Jeg selv er akademiker, men netop min uddannelse lider hårdt efter krisen, og vi er flere hundrede arbejdsløse i min kategori. Jeg må leve af ca. 2.500 eller mindre til ALT hver måned, når alle udgifter er betalt. Det rækker ikke langt, og der er ikke råd til nyt kluns og sko.

  Jeg kender også et eksempel på en sød, kvindelig pensionist, som aldrig har ligget samfundet til last nogensinde, og hun måtte have en øjenoperation for stær og skulle derfor have nye briller. Hun har nedsat syn med 50 % på det ene øje. Brillerne, 2 stk, læsebriller og almindelige med overgangsglas, som kostede over 5.000 kr. – uden stel – fik hun tilskud til på TO kroner!! Ja, 2 kr. Jeg synes, de er nogle svin i denne regering! Hun sagde til kommunen, at hun fandt det ydmygende, at de overhovedet sendte sådan noget til hende, og om de virkelig mente, at hun skulle tage ned i brilleforretningen og få et stempel på regningen, hvorefter kommunen så skulle overføre de to kroner? Ja, det mente kommunen.

  Socialdemokraterne og de Radikale skider simpelthen på danskerne!!

  Kommentar by Dhimmi — 28. maj 2015 @ 12:04

 22. 20. Daniel
  Fin udsendelse. Pakitumpen måtte stikke piben ind. hahaha

  Kommentar by Sindsro — 28. maj 2015 @ 12:34

 23. Jeg fik det her link fra en ven.

  http://nu-lover-de-igen.dk/

  Kommentar by Dave — 28. maj 2015 @ 12:57

 24. Thorning: “Jeg vil passe på det Danmark, du kender.” Som i “melde pas”, ja det tror vi på.

  Kommentar by Nils — 28. maj 2015 @ 13:00

 25. Her kan du se mere om partiet og den linje, de kommer til at lægge i de næste tre ugers valgkamp:

  Navn: Dansk Folkeparti (DF)

  Partibogstav: O

  Partileder: Kristian Thulesen Dahl. Født 30. juli 1969 i Brædstrup. Cand.merc.jur. fra Aalborg Universitet, tidligere konstabel af reserven og medstifter af Dansk Folkeparti. Opstillet i Vejle Nordkredsen, Sydjyllands Storkreds. Medlem af Folketinget siden 1994

  Statsministerkandidat: Lars Løkke Rasmussen (V)

  Valgresultat 2011: 12,3 procent

  Vigtigste mærkesager i valgkampen:

  •Stram udlændingepolitik og ægte velfærd: Der skal stilles krav til, at indvandrere uddanner sig og deltager på arbejdsmarkedet. Indvandrere skal følge de danske love, regler og grundlæggende værdier som ligestilling, demokrati og ytringsfrihed.

  •Ventelister skal væk: Ventelisterne på sygehusene skal helt væk med særligt fokus på kræftpatienter.

  •Vi vil have et trygt land: Forbrydere skal straffes hurtigt og kontant, mens ofrene får den hjælp og støtte, de har behov for.

  •Danmarks grænser skal være sikre: Danmark tiltrådte Schengen-samarbejdet i 2001, der medførte åbne grænser. Det er en gave til kriminelle, mener partiet, der ønsker kontrol ved grænserne igen.

  •Vi siger nej til EU-forfatningen: Dansk Folkeparti ønsker et tæt og venskabeligt samarbejde i Europa, men samarbejdet skal begrænses til områder som handelspolitik, miljøpolitik og teknisk samarbejde.

  •Partiet vil aldrig acceptere Tyrkiet som EU-land.
  —————————————————————

  Det ser ud til at det er det nærmeste vi kan komme, ved at få forbudt Islam ved lov. og at få ordnede forhold her i eget hus. Danmark.

  For mig må skal der strammes meget mere op, samt moskeerne skal lukkes.
  Og Australien’s modelles benyttes.

  Kommentar by Sindsro — 28. maj 2015 @ 13:17

 26. Hende Statsmedisteren er mere selfie – mig – mig – mig end de fleste bebumsede teenagere:

  Da hun blev formand var det: Jeg kan slå Anders Fogh. Det var altså ikke partiet, dets politik eller andre mere saglige forhold, der eventuelt kunne vinde valget, men selfie-dronningen herself.

  Nu er hun på banen igen med min regering. Altså hendes eget helt personlige legetøj. Vorherre bevare os.

  Og for mit eget vedkommende bliver det DF, jeg stemmer på. Ikke at jeg på nogen måde er enig i alt fra dén side, men DF er vel det mindst ringe alternativ, når udlændinge- og værdipolitikken er væsentlig for vælgeren.

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. maj 2015 @ 13:44

 27. Lukning af grænsen til Tyrkiet, kan kun gå for langsom.

  http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE7740632/Flygtninge-har-fundet-et-hul-i-hegnet-til-EU/

  Kommentar by Sindsro — 28. maj 2015 @ 14:01

 28. Jeg ser nu at offentlig ansatte ledere kører valgkampagne for Helle Thorning på offentlige medier, er der et klogt hoved der kan svare på om dette er lovligt, eller er det misbrug af offentlig stilling og midler, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 28. maj 2015 @ 14:15

 29. @Daniel

  Der er en hel hjemmeside dedikeret til de otte fynske DF-kandidater:
  http://valgfyn.dk/

  Kommentar by Erik Jørgensen — 28. maj 2015 @ 14:16

 30. > emmagad 28. maj 2015

  Jeg er nok ikke det kloge hoved, men har dog læst forfatningsret, og om jeg ikke husker galt, er det således: Når der er udskrevet valg (sjovt nok og højst udsædvanligt ved et pressemøde i Spejsalen, ikke i Folketingen) fortsætter regeringen som Forretningsministerium, hvilket indebærer, at embedsapparatet og regeringen kun må varetage løbende og presserende sager, og altså ikke må føre politik i ordets normale betydning, fx komme med nye politiske tiltag, pakker osv.

  Så vidt jeg ved, er regeringens utallige spindoktorer aka politiske rådgivere med valgets udskrivelse fritstillede.

  Umiddelbart ville jeg derfor mene, at det som minimum er utrolig dårlig stil, hvis regeringen bruger forvaltningerne i deres valgkamp. Danmark er jo ikke som USA, hvor toppen af embedsapparatet skiftes ud ved et regeringsskifte, så departementscheferne i DK fortsætter også efter et eventuelt regeringsskifte.

  Finder der misbrug sted, er det alene ministrenes ansvar. De ansatte skal i princippet blot gøre, hvad de får besked på, selv om de naturligvis gerne må gøre den ansvarlige minister og/eller chef opmærksom på eventuelle uhensigtsmæssigheder i forvaltningen.

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. maj 2015 @ 15:22

 31. @ BE

  Så kig med her: https://www.youtube.com/watch?v=d9mXXOHjMfY

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 28. maj 2015 @ 15:36

 32. Helle Thorning er slem, desværre er Løkke uduelig udover nu også utroværdig. Bilagsager eller ej. Ved sidste valg havde han lang tid til at forberede sig til: At gøre ingenting og komme med ingen nye politiske idéer. Han havde en forgænger, der havde vist vejen med kontraktpolitik og faste og klare meninger med stor succes.

  Løkke havde kun travlt med at ikke love noget som helst og ikke mene noget som helst om noget overhovedet.

  Helle havde dengang ligene i lasten og vandt alligevel. Det er vel kun fordi kronprinsen i Venstre er lige så charmerende som skummetmælk, at han fortsat er partiformand.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 28. maj 2015 @ 16:04

 33. FANDENS OSSE! Helle Ho har fået udstoppet Anker Jørgensen (aka 5øren) og triller ham lige nu rundt i kbh får at skrabe stemmer sammen, så der røg de 179 mandater til DF – ØV.

  Kommentar by Fritz — 28. maj 2015 @ 16:52

 34. S vælgere må være specielt uintelligente, hvis de ikke kan se igennem det sædvanlige trick hvor der loves alt muligt til et valg og pludselig ham de nu råd til milde gaver. HTS & co. er de største svindlere, det er direkte flovt at se dem forsøge fuppe deres stakkels vælgere der vel vipper på grænsen til det retarderede. Smile pænt og lyve, utroligt det endnu kan lade sig gøre i vor tid at folk ikke bliver klogere.

  Kommentar by LarsB — 28. maj 2015 @ 18:20

 35. # 33 fritz.

  Ja, det var et ynkeligt syn!

  Kommentar by Santor — 28. maj 2015 @ 18:34

 36. Hr. Henrik Petersen, 28 maj 2015 kl. 15.22.
  Tak for dit svar, jeg er stødt over at en offentlig ansat leder for 88 ansatte føler sig berettiget til at føre valgkampagne for Helle Thorning på de sociale medier, uden at kende lederens arbejdstider kunne man frygte at lederen fører socialistisk valgkamp for skatteydernes penge, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. maj 2015 @ 00:43

 37. Jeg huske endnu, at før sidste valg, var hele S toppen i Svendborg, og lovede at hvis “rød stue” vandt valget, skulle Svendborg sygehus beholde sin akutfunktion, de fik endog en underskrift på det.
  Efter valget kunne set desværre ikke lade sig gøre, og der stod borgerne i Svendborg med en værdiløs underskrift.

  Kommentar by Jørn Boye — 30. maj 2015 @ 12:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper