4. juni 2015

Folketingsvalget 2015 – politisk motiveret hærværk (opdateres løbende)

I lighed med tidligere valgkampe vil Uriasposten dokumentere venstreradikal hærværk mod Enhedslistens politiske modstandere.

(Benediktsgade, Odense, 28. maj 2015; Alle DF-plakater på vejen er ødelagt)

(Vejlby Ringvej, Århus, 28. maj 2015)

(Vejlby Ringvej, Århus, 28. maj 2015)

(Vejlby Ringvej, Århus, 28. maj 2015)

(Vejlby Ringvej, Århus, 28. maj 2015)

(Vejlby Ringvej, Århus, 28. maj 2015)

(Vejlby Ringvej, Århus, 28. maj 2015)

(Frederiksberg, 29. maj 2015; Facebook)

“Billedet har racistiske undertoner – skægt du ikke selv kan se det Søren Pind.” (Mark Ansbjerg)

Ang. klistermærkernes ophav.

(Uriasposten)

(Nyborg Station, 29. maj 2015; Facebook, Fyens.dk)

(Vollsmose, 30. maj 2015; Uriasposten)

(Thisted, 30. maj 2015; Facebook)

“På Frederiksberg og Nørrebro i København er flere valgplakater blevet udstyret med et ‘racist’-klistermærke… Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti er en af af dem, det er gået ud over. Han har fået et ‘racist’-klistermærke på sin plakat.” (TV2.dk, 30. maj 2015)

(Viby ringvej, 3. juni 2015)

“Valgplakater med folketingsmedlem Kim Christiansen (DF) bliver revet ned og ødelagt i flere byer på Syddjursland. De seneste dage har Dansk Folkepartis lokalforening i Syddjurs registreret 35 manglende eller ødelagte valgplakater i Hornslet, Ebeltoft, Mørke og Tirstrup. Sagen er nu meldt til Østjyllands Politi.” (Århus Stiftstidende, 3. juni 2015)

“‘I løbet af de første to dage fik vi saboteret omkring 100 plakater, og jeg vil skyde på, at vi nu er oppe på 300-400 stykker, som enten er blevet revet ned, malet over eller simpelthen helt er blevet fjernet,’ siger den konservative folketingskandidat Jens Salling, som dog erkender, at det ikke er en ny tendens. … og forklarer, at sabotagen er ekstraordinær i dette års valgkamp, hvor Naser Khader (K) genopstiller.” (Jyllands-Posten, 3. juni 2015)

(Østerbro, København, 3. juni 2015)

(Østerbro, København, 3. juni 2015)

Ang. klistermærkernes ophav.

(‘Racismefri by’ på Facebook, 3. juni 2015; Uriasposten)

“Vi står sammen mod politikernes racistiske valgkamp.” (Racismefri by, 3. juni 2015)

(Østerbrogade, København, 3. juni 2015)

(Østerbrogade, København, 3. juni 2015)

(Greve Station, København, 2. juni 2015 – Kristianiagade, København Ø, 4. juni 2015)

“Dem der ødelægger mine plakater på stationen i Greve og overmaler dem med racistiske og sexistiske skældsord som ‘kurderpik’. Hvad skulle de få ud af deres anstrengelser? At andre får sympati for deres holdninger? At jeg bliver bange? At jeg tier stille? … Jeg bliver ikke bange. Jeg tier ikke stille.” (Zenia Stampe, 2. juni 2015)

(Nørreport Station, København, 4. juni 2015)

“‘Jeg har oplevet at blive antastet af unge, der har en meget truende adfærd, og som råber ting som ‘zionistsvin’ og ‘bøsserøv’ efter mig.’ … Michael Nedersøe har oplevet valgplakater, der er revet i stykker eller skrevet ’racist’ på. Og han er heller ikke tilfreds med behandlingen.” (TV2 Østjylland, 2. juni 2015)

“Mange af vores valgplakater er blevet revet ned eller ødelagt. Flere steder har man sat klistermærker på øjnenen, hvor der står ‘racist’ eller andre ting.” (Knud N. Mathiesen, DF Århus; Jyllands-Posten, 4. juni 2015)

“En særlig grov form for hærværk er en af René Christensens valgplakater blevet udsat for. Der er blevet skudt på plakaten. René Christensen tager dog den gennemhullede valgplakat med rimelig sindsro, selv om han betegner hændelsen som forfærdelig.” (Folketidende, 5. juni 2015)

“Afbrændte og smadrede valgplakater, og plakater der er overmalet med ord som ‘Pengepuger’ og ‘Racist’. De seneste to døgn, er det tilsyneladende gået hårdt ud over valgplakaterne for den konservative folketingskandidat Josephine Koefoed. Og natten til i går lykkedes det så politiet at pågribe en af gerningsmændene, skriver Josefine Kofoed på sin Facebook-profil.” (Ekstra Bladet, 7. juni 2015)

“Natten mellem fredag og lørdag, blev mine valgplakater udsat for hærværk. Hærværksmændene rev dem ned og smed dem i min indkørsel. I nat var den så gal igen. 8 plakater blev revet ned, på Granskovvej, Østerskovvej og Simmelkærvej, og hevet i stumper og stykker, for derefter at blive spredt ud over fortove og kørebaner. Et enkelt sted var det krydret med smadrede ølflasker. Vi tog gerningsmændene på fersk gerning, men de stak af. Der var tale om 5-7 stykker… tøsedrenge… vi var kun 2, min nabo og jeg selv. Jeg har en begrundet mistanke til hvem der har gjort det. Desværre en fra min egen vej, og dennes forskruede venstreorienterede venner.” (Jan Berg Rasmussen på Facebook, 7. juni 2015)

(Sunds, 7. juni 2015)

(Jens Vornøe på Facebook, 8. juni 2015)

(Islevhusvej, Husum, 5. juni 2015)

(Ved Søerne, København, 10. juni 2015)

(Torvegade, Christianshavn, 13. juni 2015)

“Onsdag morgen var der sat valgplakater op i Skanderborg med et portræt af Yahya Hassan, der stiller op som løsgænger ved folketingsvalget. Plakaterne var ulovligt klistret op ovenpå andre valgplakater for partier, samt på flere husfacader og et buslæskur. En hurtig gennemgang viser, at det i al fald er gået ud over valgplakater for Liberal Alliance, Konservative, Venstre og Dansk Folkeparti. Altså tilsyneladende alene partier og politikere fra blå blok.” (BT, 17. juni 2015)

Oploadet Kl. 17:08 af Kim Møller — Direkte link64 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/66469/trackback

64 Comments »

 1. Ja det tog jo ikke lang tid…og så råber de på venstrefløjen om den gode tone.

  Kommentar by Dave — 28. maj 2015 @ 16:04

 2. P4Trekanten havde her til morgen, 28-05-2015 et par indslag om ghettoen Løget Høj i Vejle, hvor mange indvandrerforældre ikke kan hjælpe deres børn med lektier eller skaffe dem ind på en uddannelse.

  Så vidt jeg ved har mange af dem boet i Vejle i snart en menneskealder, men kommunen og nogle naive halalhippier sætter nu ind med et “udrykningshold” hvor beboerhuset skal være en slags kvikskranke for “de udsatte”.
  Det ser ud som om indvandrerne hverken har evner eller vilje til at sørge for deres børn. De sidder hellere hjemme og triller perlekæder
  og forventer at kommunens folk kommer til dem.

  I samme bebyggelse er oprettet Vejle Friskole, der drives efter muslimske normer, DET kan de finde ud af, så mon ikke sandheden findes i at indvandrerne slet ikke ønsker deres børn skal blive en del af vores samfund men fastholdes i Islam og udbrede dens lære ?

  Journalister spørger ikke hvorfor det er nødvendigt med en muslimsk friskole i et område, når forældre øjensynlig ikke gider tage del i det danske samfund og interessere sig for deres børns skolegang i dansk folkeskole.

  Kommentar by k.m. — 28. maj 2015 @ 16:05

 3. Jeg har modtaget følgende på mail :

  “Gladsaxe Bladet

  Tirsdag, 26/5/2015

  Trusler stopper folketingskandidat

  Cherif El-Ayouty vælger familien og dropper politik
  Skrevet af Jan Løfberg – 26. maj 2015
  Vi var sådan set på vej til at portrættere Cherif El-Ayouty i Gladsaxe Bladet. Han havde valgt at stille op i Københavns Omegns Storkreds som løsgænger til det kommende folketingsvalg. Inden vi nåede at bringe artiklen, trak Cherif sig som kandidat. Både telefonisk og skriftligt havde han modtaget trusler, og på politiske møder skulle han iføres skudsikker vest.

  – Min familie føler sig ikke længere tryg, så derfor har jeg trukket mig ud. Men det er da absurd, at jeg kæmper for at forsvare de etniske danskere, og så er fra den ekstreme venstrefløj, de autonome og rabiate venstreorienterede, at jeg får truslerne, siger Cherif El-Ayouty.

  Under overskriften ”Cheriffen forsvarer Danmark” ville han gøre danskerne opmærksom på, at der findes uintegrerbare mennesker i Danmark: – Jeg kom til Danmark for 47 år siden fra Egypten. Jeg har set, hvordan islamister siden har ødelagt Egypten og alle de øvrige lande i Mellemøsten. Den udvikling skal vi forhindre, og det sker ikke ved, at vi ikke tør sige, hvad der sker i vores samfund.

  Inden sin tilbagetrækning talte Cherif om Danmark som verdens bedste land. Han kom hertil fra Egypten i 1968.

  Han talte også om Gladsaxe som den mest repræsentative by herhjemme: – Her har du gennemsnitdanskeren – de rige, de fattige, middelklassen og indvandrerne. Gentofte og Albertslund er på hver sin måde ikke repræsentative i samme grad.

  Cherif El-Ayouty havde ingen forventninger om at blive valgt. Han havde et håb om at blive hørt, så han kunne påvirke danskerne, inden det er for sent. Men nu siger han ikke mere. Han giver fortabt: – Hvis vi ikke kan udtrykke os, så er vi ikke frie. Ytringsfriheden har tabt. Denne gang er det dog ikke til de hjernevaskede islamister, men til danskerne selv, slutter Cherif.”

  Kommentar by k.m. — 28. maj 2015 @ 16:14

 4. I det mindste er det politisk neutralt hærværk da både S plakaten og de to DF plakater fik det samme hærværk. I dette tilfælde kan det godt være en dansker der har set sig sur på plakaterne eller som keder sig lidt

  Kommentar by Daniel — 28. maj 2015 @ 16:35

 5. Daniel
  Det ser mere ud som om malingen er kastet ud over det øverste billede
  og uundgåelig er løbet ned over Erik Christensen.
  I venstre side er der jo også maling på bagsiden af den nederste plakat.

  Kommentar by k.m. — 28. maj 2015 @ 16:44

 6. Malingen er konsekvent smidt på DF-reklamer på strækningen. Selvfølgelig ikke tilfældigt.

  Kommentar by Kim Møller — 28. maj 2015 @ 17:08

 7. Enhedslistens Sturmabteilung har været igen. Ordrene om vandalismen er vel som sædvanlig udstedt fra kontoret på Christiansborg.

  Kommentar by M.P. — 28. maj 2015 @ 17:15

 8. Jeg undrer mig dagligt over venstre-ekstremisternes stupiditet. De må da være totalt hjernedøde, hvis de tror, den slags barnagtigheder gavner deres “sag”. Det er jo anskuelsesundervisning for alt folket i, hvordan disse typer forholder sig til demokrati og ytringsfrihed. Det samme gælder deres gentagne primitive, voldelige forsøg på at stoppe fredelige demonstrationer. Den slags virker da stik imod hensigten. De marginaliserer sig jo bare endnu mere.

  Det kan selvfølgelig være udmærket, at de ganske frivilligt udstiller deres stupiditet. Men somme tider går det jo ud over nogen. Helt konkret. Det kan Kim vist tale med om.

  Kommentar by Mogens Justesen — 28. maj 2015 @ 17:29

 9. Besked til gerningsmændene:

  Helt ærligt, hvem tror I lader sig forføre af det der? Rigtigt gættet, ingen!

  Hærværk mod valgplakater er patetisk og siger mere om gerningsmændene end det gør om personerne på plakaterne.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 28. maj 2015 @ 17:32

 10. Det er kun småting i DK endnu. Se på England og Sverige: Valgsvindel forekommer nu hvert valg flere steder, vold er helt normalt. Repertoiret er stort og langt for os endnu

  Kommentar by BB — 28. maj 2015 @ 17:42

 11. Isis har så mange tilhængere på den ekstreme venstrefløj.

  Kommentar by Pk — 28. maj 2015 @ 17:49

 12. Til 6 og 5. Jeg har nu kun set disse 2 billeder så jeg baserede de kun på det. Men hvis Kim Møller siger at det er på hele strækningen så er jeg meget mere overbevist på at det er venstreekstremister der har lavet hærværket. Og nu hvor jeg kikker efter igen på de to billeder så har k.m ret i hvad han siger at det ikke er tilfældigt

  Kommentar by Daniel — 28. maj 2015 @ 18:45

 13. Jeg venter på flere billeder de næste dage da vi desværre ved at de kommer

  Kommentar by Daniel — 28. maj 2015 @ 18:49

 14. Her er en god nyhed. http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/tv-soeren-boykotter-valget-politikerne-har-ingen-magt/5583586 Venstreradikal opfordrer andre til ikke at stemme personen har liked Modkraft på sin facebook. Håber det betyder at flere venstreradikale helt stopper at stemme

  Kommentar by Daniel — 28. maj 2015 @ 20:00

 15. En opdatering.
  https://www.youtube.com/watch?v=pULlauqkDps

  Helle med den bare. haha

  Kommentar by Sindsro — 28. maj 2015 @ 20:04

 16. 3. K.M
  tak fordi den kom med.
  http://www.uriasposten.net/archives/66465#comments

  nr 19.

  Kommentar by Sindsro — 28. maj 2015 @ 20:12

 17. Jeg syntes at det er aldeles fremragende når de gør den slags, og det mener jeg faktisk. De understreger nemlig meget tydeligt at venstrefløjen (som absolut ingen er i tvivl om står bag) er det stik modsatte af DF, og dermed kan man sådan set bare følge hærværket for at finde ud af hvem man skal stemme på hvis man vil så langt væk fra udemokratiske idioter som muligt.

  Kommentar by Per — 28. maj 2015 @ 20:28

 18. Det får mig da bare til at stemme endu mere DF :) Krammer til Pernille Bendixen.

  Kommentar by Rasmus — 28. maj 2015 @ 21:46

 19. DF største parti blandt Danmarks unge førstegangsvælgere, viser Yougov måling, men DF er hverken nævnt i overskrift eller artikel: http://www.mx.dk/nyheder/danmark/story/15841399

  Kommentar by Geert — 28. maj 2015 @ 21:51

 20. Enig med Joergensen
  Det kommer ikke til at betyder noget, folk ryster bare på hovedet af dem, der gør det.

  Kommentar by Dinesen — 28. maj 2015 @ 21:59

 21. http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/Valg2015/Video/2015/05/28/164445.htm

  18-årige Mahamud til Johanne: For let at fuske med sociale ydelser

  – Der er mange, der kunne tage at få sig et arbejde, men som får førtidspension. Der er nogen, der bare laver noget med papirerne og siger, de har ondt i ryggen, sagde førstegangsvælgeren, der gerne så, at det blev gjort sværere at snyde systemet.

  – Jeg synes, det er et problem, at vi bruger så mange penge på sociale ydelser, og at vi betaler så meget i skat, for at folk bliver hjemme og nyder godt af det, sagde Mahamud Al-Hadi, der flyttede med sine somaliske forældre til Danmark, da han var tre år gammel.

  Kommentar by mb — 28. maj 2015 @ 22:18

 22. 21. mb
  Logikken siger mig: At de må de være kristne, da de osse er forfulgt i Somalia.

  Kommentar by Sindsro — 28. maj 2015 @ 22:26

 23. #21 mb

  Næsten for godt til ,at være sandt.
  Det er den første somalier jeg har set/hørt der foretager eller siger noget fornuftigt.
  Husk over 80% af alle de ca 27.000 somaliere i Danmark er hverken i udd. eller i job.
  Men nok derfor er det så tydeligt for den unge somalier.
  Men props for den.

  Gentar lige . Det er ikke systemet og ydelserne der er noget galt med , MEN udnyttelse og administration af

  Kommentar by john k — 28. maj 2015 @ 22:30

 24. 22) Ikke nej! Det viser, at der findes en gruppe, der har lettere ved at få tilkendt sociale ydelser end andre.

  “Der er nogen, der bare laver noget med papirerne og siger, de har ondt i ryggen…” Prøv lige at lave det nummer som etnisk dansker og se, hvor meget førtidspension, du får tilkendt.

  Kommentar by Arne Torp — 28. maj 2015 @ 22:34

 25. @22. Hans navn er dog ret muslimsk: Mahamud Al-Hadi.
  Og der kan jo også være folk imellem somalierne der har hovedet rigtigt skruet på.

  @23. I København får man i dag som alm. dansker ikke tilkendt førtidspension, uanset alder, uanset diagnose, medmindre man ligger i terminal fase.
  Det sparer de rigtigt meget på. Dem der endelig får en pension, lever ikke så længe derefter. Strategien er at påstå, at der er en lille uprøvet arbejdsevne tilbage og det skal undersøges (uanset hvad folk fejler, eller hvad der er undersøgt før). Imens holder man folk på ressourceydelse (mindre end kontanthjælp), og dette kan forlænges. I denne periode undersøges der ikke ret meget, man holder bare folk hen med snak og sparer penge. At blive alvorligt syg, eller/og handicappet i København i dag , uden at kunne se frem til andet end denne behandling, hvor man ignorerer folks sygdom, diagnose, situation, er katastrofalt. Din økonomi hænger i laser som dit helbred, pyskisk er det en kæmpe belastning, og man skal tilmed være taknemlig for ressourceydelsen (de kan fjerne den hvis man ikke leger med), og være glad for at familiemedlemmerne holder ved.

  Set i det lys, er det interessant når Mahamud Al-Hadi siger at folk i hans miljø kan fuppe sig til en pension.
  De sociale forvaltninger opfører sig åbenbart også som racistiske svin.

  Kommentar by mb — 28. maj 2015 @ 23:17

 26. Kim hvad er det “Du udgiver kommentarer for hurtigt. Sæt farten ned.”
  Muhammedanerne har snydt i årtier, alle ved det ingen gør noget
  Du vil jo ikke være stemplet som racist …vel ..eller ligefrem en Morten Korch læsende dansker … vel ?

  Læge anmeldt for snyd med erklæringer til indvandrere

  Statsborgerskab: 63 enslydende lægeerklæringer om PTSD, der skulle gøre det lettere at få statsborgerskab, fører nu til, at Justitsministeriet politianmelder en speciallæge. Og de 63 ansøgere.
  28.04.2015
  http://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE7663512/L%C3%A6ge+anmeldt+for+snyd+med+erkl%C3%A6ringer+til+indvandrere+/

  Jeg kunne udgive en meget ! tyk bog over social svindel…..og der er ingen straf…jo kun til den danske.

  Kommentar by john k — 29. maj 2015 @ 00:43

 27. Den gæve Dansker hr. Mogens Glistrup led samme skæbne, og der er ingen der fra den Danske elite føler sig kaldet til at tage det moralske opgør med samfundsomstyrterne og terroristerne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. maj 2015 @ 00:48

 28. En anden form for kamp?

  Der er vist andre der ønsker at ødelægge valgkampen, med lidt mere håndfaste midler.
  se.
  http://www.bt.dk/krimi/fire-anholdt-med-maskinpistoler-paa-oeresundsbroen

  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 29. maj 2015 @ 01:30

 29. DF skal bare lade de plakater blive hængende som de nu ser ud resten af valgperioden.

  Kommentar by BE — 29. maj 2015 @ 04:04

 30. -> John K

  “Kim hvad er det ‘Du udgiver kommentarer for hurtigt. Sæt farten ned.'”

  Ved det ikke, men du er ikke den første som har haft det problem. Må være browser-relateret.

  Kommentar by Kim Møller — 29. maj 2015 @ 05:07

 31. Muligvis ikke hele forklaringen, men jeg har også oplevet den melding og efter nærmere gennemsyn konstateret, at jeg ikke havde fået navn og email skrevet ind. Efter at have gjort dette, virkede det upåklageligt.

  Tror mest, det er en auto-melding fra WordPress eller whatever blog-system, Uriasposten arbejder med.

  Kommentar by Henrik Petersen — 29. maj 2015 @ 07:57

 32. Hmm, Fynboer mod fascisme?? Tror snarere det er ‘Fynboer for idioti’.

  Kommentar by Henrik Petersen — 29. maj 2015 @ 07:58

 33. Disse kommentarer blot for at vise, at der normalt ikke er problemer med for hyppige kommentarer, undskyld.

  Kommentar by Henrik Petersen — 29. maj 2015 @ 07:59

 34. fynboer mod fascisme
  klistermærke kan købes her

  http://revoshop.dk/index.php/component/virtuemart/antifashoppen/stickers/fynboer-mod-fascisme-detail?Itemid=0

  Kommentar by Carsten Thrane — 29. maj 2015 @ 10:22

 35. http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/oestergaard-vil-stramme-dagpenge-regler/5585028 det vigtige i dette valg er at de landsskadelige RadiGALE ikke får nogle stemmer

  Kommentar by Daniel — 29. maj 2015 @ 10:26

 36. De statsstøttede medier i Danmark lovede en beskidt valgkamp, denne gang holder de statsstøttede medier ord ord, lad os så få detaljerne i medierne, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 29. maj 2015 @ 10:38

 37. Der falder brænde ned en dag, muligvis under valget. ?
  Selvom Hitler Junge, Brunskjorter (AFA og Islammer), har ytringsfrihed er det dog en skændsel ikke at lade valgplakaterne være, så folk selv kan vælge hvilken hoved de vil stemme på.

  Klø venter forude.

  Kommentar by Sindsro — 29. maj 2015 @ 11:55

 38. Til Kim Møller:
  Mon det er muligt for dig at “artsbestemme” de 4 “Danskere” der i går med Maskinpistoler forårsagede Broen til Sverige lukket i en time. De er gentagne gange i pressen blevet understreget og fremhævet at de var “Danskere” men den benævnelse består jo ligesom “fuglearter” af flere forskellige underarter.

  Kommentar by cantor — 29. maj 2015 @ 12:10

 39. 35. Jeg håber de glider ud af tinget, men det er nok for meget at håbe.

  Der er ikke nok penge til velfærdsstaten. De ledige skal bidrage med mere. Sådan lyder beskeden fra De Radikales leder Morten Østergaard.

  Magrethe forsvandt fra den synkende skude, og nu sidder hun jo og laver en masse lort u EU.

  Denne knold har brugt for mange penge på de nassere der allerede er her i Danmark.

  Vi danskere kunne leve i luxus hvis de Muslimske nassere ikke var her.

  Kommentar by Sindsro — 29. maj 2015 @ 13:32

 40. cantor — 29. maj 2015 @ 12:10

  Ja, i går gjorde de et stort nummer ud af at fortælle, de alle var danskere.

  De fire sigtede er alle af udenlandsk herkomst, men danske statsborgere…..

  Fængslet efter våben-fund på Øresundsbroen
  http://ekstrabladet.dk/112/faengslet-efter-vaaben-fund-paa-oeresundsbroen/5585729
  Fire unge nægter kendskab til to Scorpion maskinpistoler

  Kommentar by tavsen — 29. maj 2015 @ 13:45

 41. http://journalisten.dk/blaa-partier-danskerne-skal-kunne-fravaelge-dele-af-dr-og-licensen Endnu en ting der bliver fedt hvis blå blok vinder. Nu har jeg afmeldt ¨tvang¨licensen for lang til siden men det her er nu meget godt. Jeg håber ikke det er valgflæsk (det her ser ikke ud som valgflæsk)

  Kommentar by Daniel — 29. maj 2015 @ 13:45

 42. Er det lille smølf (Simon Bünger) der har begået en selvmordsaktion mod en DF lygtepæl, siden det hele er smasket til med
  blå farve ?

  Kommentar by k.m. — 29. maj 2015 @ 14:39

 43. @tavsen — 29. maj 2015

  Det er sgu blevet så moderne med skydetræning. Her er feks et billede af Helle Thorning-Schmidt.

  https://www.facebook.com/heunicke/photos/a.487549588019194.1073741827.354144841359670/591278337646318/?type=3&theater

  Bemærk kommentarerne:

  Tag nu en de blå er det lars hun sigter efter Skyder efter billeder af morten massersmits Hvis det er Morten “flyvmaskine”, der nedlægges, skal du have en stor tak.

  Kommentar by wilty — 29. maj 2015 @ 15:03

 44. FUCK VENSTRE OG DE KONSERVASTIVE for de er ligeså skyldige i Danmarks problemer som resten af venstrefløjen.

  Kommentar by Fritz — 29. maj 2015 @ 15:05

 45. Glæder mig til nogen sætter lignende klistermærker på EL, S, R, og SF plakater, der ville det politisk resultatmæssigt i det mindste passe perfekt. Man kan bare konstatere, dette på ingen skader DF men virker mod hensigten og tværtimod gavner partiet til yderligere fremgang, de undervurderes altid inden valg i målinger og får flere stemmer end antaget.

  Kommentar by LarsB — 29. maj 2015 @ 15:05

 46. Jeg ved ikke hvorfor #34 kommer med den service oplysning.

  “Carsten Thrane – Avisen.dk
  http://www.avisen.dk/blogs/cthrane/default.aspx
  Translate this page
  Bloggofil bloggopat, medlem af S, uddannet datamatiker og folkeskolelærer. Personlig hjemmeside: http://www.thrane.biz. RSS feed: Artikler af Carsten Thrane.”

  S er om nogen skyldige i, at have blokeret for effektiv indgriben overfor Einheilslizten stormtropper. – og i bl.a. at have udnyttet det forhold til, at sikre yderligere muhammedansk invasion, bl.a. med det resultat at der er begået omkring 30.000 jihad-voldtægter, her i blandt anal-voldtægter af småpiger.

  Det Danmark Du kender.

  Kommentar by Hans Und — 29. maj 2015 @ 15:16

 47. #40 tavsen,
  Tak for oplysningen, jeg havde jo en mistanke, gad vide HVEM det var der skulle have været “likvideret”????
  Nå, de har sikkert ikke opgivet, så når de har fået en hyggesnak med “bedstemødrene” og “andre Radikale Psykopater”samt fået Lommepenge og en Dykker- eller Ski-rejse, så skal de nok komme igen, for planen er helt sikkert ikke opgivet!!!

  Kommentar by cantor — 29. maj 2015 @ 15:36

 48. Måske ville de bare skabe lidt hyggelig og spændende multikulturel stemning til DJØFstortion på Bornholm.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 29. maj 2015 @ 17:04

 49. Det er klistermærker. Tror i politiet kommer og tester for DNA-spor..

  men enig med jer andre i plakaterne skal blive hængende. De udstiller venstrefløjen fuldstændig perfekt.

  Kommentar by Martin — 29. maj 2015 @ 17:25

 50. wilty — 29. maj 2015 @ 15:03

  Hun skyder nok langt over målet, som med alle hendes udtalelser.

  Hun har måske fået en evaluering på det her, og blevet inspireret

  Skoler sætter skydning på skemaet for at hjælpe urolige børn
  http://www.dr.dk/Nyheder/Regionale/Esbjerg/2014/08/18/075743.htm
  Flere skoler bruger skydesporten som hjælp til urolige børn. Skydning skal træne børnenes evne til at koncentrere sig.

  Kommentar by tavsen — 29. maj 2015 @ 17:29

 51. cantor — 29. maj 2015 @ 15:36

  Der foregår så mange bandekrige, som vi aldrig hører om. For der er ingen danske rockere indblandet.

  http://ekstrabladet.dk/112/bandemedlem-paa-flugt-fodgaengere-sprang-for-livet/5542264
  21-årig varetægtsfængslet efter vanvidskørsel i Ballerup. 28. apr. 2015
  To-tre unge sprang for livet, da et medlem af banden LTF, Loyal To Familia, i nat var på flugt fra politiet i Ballerup. Han kørte med op til 180 km/t og talrige gange over for rødt lys…

  Tumult under skudsag: 30-årig er skyldig i drabsforsøg
  http://ekstrabladet.dk/112/tumult-under-skudsag-30-aarig-er-skyldig-i-drabsforsoeg/5582161
  En 30-årig mand er fundet skyldig i drabsforsøg efter skyderi i København, og det har skabt tumult i retten..

  Gadeskyderi giver syv års fængsel til 30-årig
  http://ekstrabladet.dk/112/gadeskyderi-giver-syv-aars-faengsel-til-30-aarig/5582404
  Efter en voldsom skudepisode på åben gade i København er en 30-årig mand onsdag idømt syv års fængsel..

  Men ingen snak om udvisning

  Kommentar by tavsen — 29. maj 2015 @ 17:34

 52. #51 tavsen,
  det er da underligt, har lige set Mette Frederiksen og Helle Thorning stå og fortælle at Kriminaliteten er stærkt faldende, ja næsten helt faldet til nul, så mon ikke der er fejl i aviserne???? (Ironi kan forekomme)

  Kommentar by cantor — 29. maj 2015 @ 18:08

 53. #50 tavsen, den slags unger har som regel ingen problemer med at koncentrere sig om computerspil – i timevis ad gangen.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 29. maj 2015 @ 19:20

 54. Alt pynter på Pernille. Det er værre med Jens Henrik .. he he.

  Nå, men de røde svin har en udbredt hang til at forulempe deres meningsmodstandere. Ikke meget demokrati der. Hvilket ingen kan forundres over.

  Kommentar by Iznogut — 29. maj 2015 @ 19:23

 55. De kan ikke stoppe DF´s fremgang. Klart de er desperate.

  Kommentar by Spinner — 29. maj 2015 @ 20:24

 56. cantor — 29. maj 2015 @ 18:08

  Selvfølgelig er kriminaliteten faldet. De har jo lavet mange fiksfakserier. Såsom at forhøje den kriminelle lavalder

  http://lokalavisen.dk/drenge-udsatte-kvinde-for-gaderoeveri-slipper-for-straf-/Sjaelland-Politi/20150529/artikler/150529009/1265
  To drenge på kun 13 og 14 år forsøgte torsdag aften at begå væbnet gaderøveri på jernbanepladsen i Holbæk. 29. Maj 2015

  I går snakkede Helle om

  – Tryghed i hjemmet – tryghed på gaden – tryghed i Danmark

  Mon hun også tænkte på hjemmerøverier?

  http://ekstrabladet.dk/112/russer-doemt-hjemmeroevere-efterlod-aegtepar-hjaelpeloese/5542489
  Et ægtepar på 65 og 67 år blev efterladt svinebundet med gaffatape på to stole i køkkenet og badeværelset, da tre maskerede hjemmerøvere flygtede med 600 kroner, parrets to dankort og kørte væk i ægteparrets Suzuki. 30. apr. 2015

  http://ekstrabladet.dk/112/dreng-faar-lang-straf-bankede-78-aarig-under-hjemmeroeveri/5536332
  Retten i Glostrup idømmer dreng fængsel i tre år og ni måneder for hjemmerøveri mod ældre par i Taastrup 24. apr. 2015

  http://ekstrabladet.dk/112/hjemmeroevere-jagtede-ofre-paa-datingsider/5577753
  Samme fremgangsmåde: Slog til to gange med timers mellemrum 24. maj 2015

  Jeg tror næppe, at tryghed i Danmark er mulig at genoprette. For der må sørme ikke snakkes om grænsebevogtning.

  Det kunne hjælpe en smule. Især på rumænske kabeltyve, der altid kommer tilbage.

  http://ekstrabladet.dk/112/rumaener-doemt-for-at-stoppe-s-togene/5582670 27. maj 2015
  Kabel-tyverier koster fattig 38-årig en hård dom og han skal betale en million-erstatning til DSB

  HVOR ER DF VEDRØRENDE GRÆNSEBEVOGTNING????

  Kommentar by tavsen — 29. maj 2015 @ 21:52

 57. Hr. Naturli’ — 29. maj 2015 @ 19:20

  Nemlig, men det er alle de rådvilde ikke i stand til at se.

  Og jeg venter stadig spændt på en evaluering. Om projektet har nogen effekt.

  Hvorfor er der aldrig byrådsmedlemmer, der følger op på det? Kommunen må have rigelig med penge.

  Kommentar by tavsen — 29. maj 2015 @ 21:58

 58. Det er vist ulovligt at vandalisere valgplakater, men jeg kunne ligesom LarsB i indlæg 45 godt have lyst til at sætte mærkater op på Enhedslistens valgplakater.

  Hvad med:

  Aldrig mere Gulag Ø havet

  Eller et af eksemplerne på de mange myrderier under kommunismen:

  Kommunisme dræber – Over 2 millioner på The Killing Fields i Cambodja

  Eller hvad med en kommentar om de fascister, som de går så meget op i at bekæmpe:

  Sammen med fascisterne delte vi Polen i 1939

  Kommentar by T. H. — 29. maj 2015 @ 21:59

 59. Ved siden af valgplakaterne burde dette billede hænges op landet rundt. For lige at minde alle om hvad fascisme egentlig er for en størrelse og hvor afgørende det er at stoppe dens videre spredning her til:

  http://www.jihadwatch.org/2015/05/graphic-the-carnage-committed-in-the-name-of-allah

  Én ummah! Én stat! – Mange kropsdele.

  Kommentar by M — 30. maj 2015 @ 10:57

 60. #56 tavsen,
  mon ikke der er mange der IKKE anmelder sager, når man ved at Politiet ikke kommer eller endda er meget uvillige til at tage mod ens anmeldelse?

  Kommentar by cantor — 30. maj 2015 @ 13:10

 61. @46.”Service”oplysningen er nok medtaget,for at man ved selvsyn skal konstatere,at de roede fjolser end ikke kan stave til “agressiv”….der staar vitterligt “progressiv” modkultur .Sikke nogen jammerlige individer,men lad dem endeligt blive ved med at udstille sig selv og deres tabersag og demokrati-opfattelse.

  Kommentar by krassisten — 30. maj 2015 @ 13:31

 62. Kommunist køterne gør det kommunist-køtere kan, nemlig at ødelægge ting.

  Kommentar by Flaskeposten — 4. juni 2015 @ 17:31

 63. Jamen dog, nu bliver kandidater fra RV også overklistret med racist-mærkater. Hvem er IKKE racister i dagens Danmark?

  Kommentar by Crass Børsting — 4. juni 2015 @ 18:23

 64. Hvorfor har en fra RV og Helle Bonnesen fået racist klistermærke?

  Kommentar by Daniel — 4. juni 2015 @ 22:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper