31. maj 2015

Dokumentation: Venstreradikal valgkamp-hærværk mod Dansk Folkeparti, Rasmus Jarlov, Søren Pind…

“Kandidater i både rød og blå blok har været ramt af hærværk på valgplakaterne.”, berettede TV2 Online lørdag, og fortalte så at flere valgplakater for Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti var “blevet udstyret med et ‘racist’-klistermærke”. Artiklen havde både en forfatter og en ‘researcher’ på bylinen, men alligevel intet konkret om hærværkets politiske ophav. Selvfølgelig findes der apolitisk hærværk, men tendensen ved dette valg er som ved de forrige – at venstreradikale hovedsageligt går efter Dansk Folkeparti. Det er relativt nemt at dokumentere.

Eksempel I: ‘Racist’-klistermærke. Påklistret valgplakater for Dansk Folkeparti (Frederiksberg, Nørrebro, Århus) samt Venstres Søren ‘assimilation’ Pind (København).

(Århus, 28. maj 2015 – København, 29. maj 2015; Uriasposten)

Eksempel II: ‘Fynboer mod fascisme’-klistermærke. Påklistret valgplakater for Dansk Folkeparti (Århus).

(Århus, 28. maj 2015; Uriasposten)

Ophav: Revoshop.dk, Antifashoppen.dk.

Begge klistermærker kan købes på Revoshop.dk, der sidste år blev integreret med Antifashoppen.dk. Her kan man købe alskens merschandise for venstreradikale gadekrigere, herunder eksempelvis en ‘Dansk Folkeparti stinker’-hættetrøjer eller en pastelfarvet Kim Jung Il t-shirt.

(Screencap: Revoshop.dk)

(Screencap: Revoshop.dk)

Revoshop.dk har fysisk til huse på Provstevej (Nordvest), i kælderen til en opgang der huser flere kendte venstreradikale. Herunder Freja Wedenborg (tidl. DKP/ML, nu Kommunistisk Parti, Dagbladet Arbejderen) og Rune Bødker Nielsen, medejer af det grafiske kooperativ Rabotnik, der blandt andet designer plakater for Kommunistisk Parti og Antifascistisk Aktion. I opgangen bor også Per Hoffmann Küpper, der var aktiv gadekriger for nu nedlagte Rød Ungdom, der oprindeligt grundlagde netbutikken.

Antifashoppen.dk startede op i 2010 som en Projekt Antifa-forgrening (Læs: Antifascistisk Aktion), men blev sidste år en del af Revoshop.dk. Domænet var registreret af Antifascistisk Aktion (Korsgade 19, Kælderen), under navnet Projekt Antifa c/o (AFA-kollektivet) BumZen, Baldersgade på Nørrebro. Mere venstreorienteret bliver det ikke.

Forhistorie.

Folk der sælger klistermærker, kan i sagens natur ikke holdes juridisk ansvarlig for brugen af samme, men det er naturligvis ikke tilfældigt at venstreradikale og kommunister producerer klistermærker der ender på valgplakater for Dansk Folkeparti. Flere borgerlige som har været ramt af samme chikane, er netop politikere der er blevet lagt for had af den yderste venstrefløj. Det være sig særligt Konservative Rasmus Jarlov, der ene mand gik imod Ungdomshuset – og Venstres Søren Pind, der krævede at indvandrere lod sig assimilere ind i dansk kultur.

‘Racist’-klistermærker sås blandt andet ved FV07 og FV11. Diverse klistermærker med venstreradikale budskaber er set ved samtlige valg siden jeg har dækket som blogger, herunder eksempelvis EP09, KV13 og EP14.

Herunder et bredt udsnit af de opsatte klistermærker. Det meste har i lighed med ‘racist’-klistermærket sit ophav i Antifascistisk Aktion, men ikke udelukkende. Budskaber: ‘Ingen nazister i vores gader’ (Antifascistisk Aktion), ‘For socialisme mod fascisme’ (Antifascistisk Aktion), ‘Nazifri by’ (Socialistisk Ungdomsfront), ‘Jyske Antifascister’ (uoff. Århus AFA ), ‘Antifazone’, ‘Stop statsracismen’ (Socialistisk Ungdomsfront), ‘Vi er alle antifascister – Antifascisme er frihedskamp’ (Antifascistisk Aktion) mm.

(Fredericia, 23. maj 2014; Uriasposten)

(København, 28. august 2011, 5. september 2011, Odense, 24. november 2013; Uriasposten: I, II)

(Århus, 4. juni 2009 og 11. maj 2009; Uriasposten)

Bemærk klistermærkerne for Enhedslisten-associerede Socialistisk Ungdomsfront. Herunder et eksempel på hvordan det udmønter sig i praksis. Budskab: ‘Tid til nye venner – Giv flygtningebørn et liv udenfor lejrene’.

(København, 30. august 2011; Uriasposten)

(Screencap: Socialistiskungdomsfront.dk)

(København, 30. august 2011; Uriasposten)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/66548/trackback

28 Comments »

 1. Antifa zone = sharia zone

  Kommentar by k.m. — 31. maj 2015 @ 19:10

 2. Einheilslizten og SUF deler i øvrigt adresse i et hus ejet af…

  “Enhedslistens organisation

  Partiets hovedkontor

  Studiestræde 24, 1.
  1455 København K
  Tlf.: 3393 3324
  Fax: 3332 0372
  E-mail:
  landskontoret@enhedslisten.dk
  Hjemmeside: http://www.enhedslisten.dk

  Partiets ungdomsorganisation

  Enhedslisten har en samarbejdsaftale med
  Socialistisk UngdomsFront (SUF)
  Studiestræde 24, 3
  1455 København K.
  Tlf.: 3333 8169
  E-mail: suf@ungdomsfront.dk
  Hjemmeside: http://www.ungdomsfront.dk

  http://www.ft.dk/demokrati/partier/partioversigt/enhedslisten/organisation.aspx

  Kommentar by Hans Und — 31. maj 2015 @ 19:27

 3. Det er ikke uden man undrer hvem disse antidemokrater egentlig vil hverve til at stemme på rødgrøden i valget?

  Kommentar by PFEP — 31. maj 2015 @ 19:56

 4. Personligt finder jeg valgplakater dybt afskyelige af følgende årsager:

  1. Er der overhovedet nogen, der kunne tænkes at flytte deres stemme på grund af et intetsigende ansigt og et lige så intetsigende slogan (Helle Bonnesen hænger rigtig meget på ‘min’ vej med sloganet ‘Familien først’, og hvem kunne vel tænkes at mene det modsatte. Tåbetesten dermed bestået).

  2. De bliver opsat på kryds og tværs, gerne imod alle gældende regler, timer før valget bliver udskrevet.
  Til gengæld bliver de ikke pillet ned, når de aldeles ligegyldige kandidater ikke bliver valgt, og hænger derfor i månedsvis efter valget. Et svineri uden lige.

  3. Selv om jeg ikke er trækrammer må jeg sige, at plasticstrips skader træerne.
  At automonotone idioter derefter bruger deres yderst sparsomme energi på at overklistre de plakater, de ikke bryder sig om, har dog den indlysende fordel, at de – i det mindste dén dag – ikke har overskud til yderligere hærværk.

  Når det kommer til øvrig valgpropaganda er jeg lige så pissed over alle de partitosser, der står overalt og er mere irriterende end godhedsindustriens facere.
  Sidst blev jeg ved Nordhavn station forfulgt af en galning, der ville påtvinge mig en croissant og råbte ‘helle for Helle’.

  Hvor lavt kan det egentlig blive??

  Kommentar by Henrik Petersen — 31. maj 2015 @ 20:15

 5. Giv dog de unge børn frit spil…. De får hvad de skriger på…. En ny Hitler… Denne gang bare en Islamist…. Jeg græder tørre tårer hvergang en “socialist” bliver gennembanket eller kneppet af Islam…. HYG JER…. AFA :-)

  Kommentar by ny kommentator — 31. maj 2015 @ 20:18

 6. Skål,PFEP!

  Kommentar by Klaus jensen — 31. maj 2015 @ 20:58

 7. Sjovt så gennemført fascistisk de “anti” fascister opfører sig..

  Kommentar by Per — 31. maj 2015 @ 21:10

 8. Tja, jeg ser frem til den dag hvor muslimerne også overtager ungdomshuset i NV. Det bliver sikkert overtaget på samme måde som “Folkets hus” på Nørrebro blev det. Et par halvskæve mindreårige indvandrerdrenge,går ind i huset og siger; “Skrid!”…og vupti!,så spæner alle de venstreorienterde voldspsykopater af sted for fulde gardiner hjem til Mooar,for at sladre og sutte på finger.

  Hold da kæft hvor jeg glæder mig til den dag kommer – der bliver fest her i huset…! :-))

  Kommentar by - by Proxy - — 31. maj 2015 @ 21:33

 9. Nazi-metoder en masse fra venstrefløjen, man ser det igen og igen. Intet nyt, udemokratisk som altid.

  Kommentar by LarsB — 31. maj 2015 @ 22:11

 10. TV2´s udlægning:

  “Kandidater i både rød og blå blok har været ramt af hærværk på valgplakaterne.”

  Men uden et eneste eksempel på, at det er gået ud over de røde-

  “Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti er en af af dem, det er gået ud over. Han har fået et ‘racist’-klistermærke på sin plakat.”

  Et (enkelt) klistermærke på sin (enlige) plakat… Ental …
  Nej, det er MEGET mere omfattende. Og ikke kun ham. Men så fik Lügenpressen bagatelliseret disse antidemokratiske handlinger, på samme måde som Lügenpressen bagatelliserer så meget andet.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 31. maj 2015 @ 23:22

 11. Den ekstreme venstrefløj nedbryder samfundet – bidrager med intet.

  Kommentar by Johnson — 31. maj 2015 @ 23:22

 12. Intet om dette på de lorte Dhimmi kanaler.
  Her er der nemlig kun de Fodformede der har taleret.

  1. K.m + Nazi zone

  2. Hans und
  ser du: det kan vi vidst bruge når tiden er til det. :)

  5. ny kommentator
  Islam = Nazisme.

  8. by Proxy
  Ja det kommer til at ligne, dengang Rigsdagen blev brændt af.

  Kommentar by Sindsro — 31. maj 2015 @ 23:47

 13. Jeg syntes ikke at det er antidemokratisk. Jeg har tit tænkt på at skrive “fri indvandring” eller “flere gruppe voldtægter” på de radikales valgplakater.

  Jeg har aldrig gjort det, men det ville ikke være anti demokratisk hvis jeg gjorde. Det er et lidt for stort ord at bruge i den sammenhæng.

  Kommentar by Mikael Drachmann — 1. juni 2015 @ 00:01

 14. Er der virkeligt ikke nogen i den rabiate roede afdeling der kan forklare deres mere rabiate tanketomme tosser at islam ikke er en race, det der med facismen det maa vaere at deres laerere totalt har svigtet i historie undervisningen ,skal de endelig protestere saa goer det paa ordentlig demokratisk vis ,er det ikke det de siger de staar for?,Gud Fader bevares , de er ynkelige og farlige ,dumhed og uvidenhed,ingen dannelse daarlig cocktail

  Kommentar by Dunk — 1. juni 2015 @ 00:03

 15. Der er tilsyneladende ballade med den lille orm igen.
  http://jyllands-posten.dk/aarhus/politiretsvaesen/ECE7748948/Yahya-Hassan-anholdt-efter-bytur-i-Aarhus/

  Han skulle tage sig en nedtur af rangstigen hvor han hører hjemme.
  Hans partiboss: Keine kommentaren, Heil. = Allah uakbar.

  Kommentar by Sindsro — 1. juni 2015 @ 00:41

 16. Da kommunisme og socialisme er de ideologier, som suverænt har kostet flest menneskeliv på verdensplan, endda betydelig flere en nazismen, så var det måske på sin plads at forlange, ingen kommunister og sacialister i vores gader!

  Kommentar by Robert R — 1. juni 2015 @ 04:38

 17. Nu lukker denne PEEP sit lort ud igen, OG ANDRE MISTER LYSTEN TIL AT ARGUMENTERE. TIL KIM!. Jeg argumenterer igen når særlingen er fortid.

  Kommentar by Machiavelli — 1. juni 2015 @ 04:51

 18. Bemærk i øvrigt den knyttede hånd på SUF klistermærket. Symbolet er ofte en indikation af, at den jødiske finanskapitalist (einheils lingo) Soros er bidragyder. Spøjst hvis han er, når man betænker islamonaziernes forhold til den jødiske race.

  Kommentar by Hans Und — 1. juni 2015 @ 06:05

 19. Venstrefløjen er for længst løbet tør for argumenter.

  De har kun vold og karaktermord tilbage…

  Kommentar by Jern Henrik — 1. juni 2015 @ 07:43

 20. Jeg tænker bare det kunne være sjovt, st sætte de RASIST klistermærker på Enhedslistens plakater.
  For Enhedslistens medlemmer absolut hader det danske folk, så det er vel rasisme?

  Og desuden så ville deres plakat terror falde lidt til jorden, hvis alle plakater fik et klistermærke.

  Kommentar by Dave — 1. juni 2015 @ 07:48

 21. Hærværk mod valgplakater der ikke reklamerer for strengt venstreorienterede kondidater er standard i storbyerne.

  Er det dog ikke godt at vi har valgplakaterne? Så er “Anti” Fascistisk Aktion optaget med handlinger der ligger indenfor deres intellekts udstukne muligheder. (Måske det er en aktiveringsordining fra KK?)

  Kommentar by Peter — 1. juni 2015 @ 10:50

 22. Sikke nogle fjolser som sætter dem op. Jeg havde egentlig bestemt jeg ikke gad stemme denne gang, men nu vil jeg da lige ned og få sat et kryds hos en borgerlig politiker.

  Kommentar by Bjarne Pedersen — 1. juni 2015 @ 11:05

 23. Martin Henriksen var i Kbh radio. En politipatrulje havde anholdt nogle i gang med at rive hans plakater ned i Valby. De kunne risikere 6 måneders fængsel.

  Men slipper nok. De blev senere betegnet som “drenge”, så det vil sige 16-17 årige danskere

  Kommentar by tavsen — 1. juni 2015 @ 15:51

 24. Her kunne ordensmagten være konsekvent og hive dem i fængsel.

  Kommentar by Machiavelli — 1. juni 2015 @ 17:36

 25. Kbh radio har omtalt hændelsen flere gange

  Allerførst
  http://www.dr.dk/radio/ondemand/p4kbh/regionale-nyheder-2015-06-01-16-30/#!/

  og måske her

  Hærværk mod valgplakater
  http://www.tveast.dk/video/2015-05-31/haervaerk-mod-valgplakater
  To partier er på vej med politianmeldelser efter hærværk mod valgplakater.

  Kommentar by tavsen — 1. juni 2015 @ 17:44

 26. Den slags opførelse, i casu ødelæggelse af plakater, har heldigvis en kontraproduktiv funktion

  Kommentar by Tempus Fugit — 2. juni 2015 @ 10:01

 27. Sjovt at DF ikke er nævnt, men her er flere ødelagt plakater.
  Selvfølgelig er det en plakat HTS der skal bruges:

  http://m.bt.dk/politik/haervaerk-mod-valgplakater-saa-haard-er-straffen

  Kommentar by SMJ — 2. juni 2015 @ 10:36

 28. En absurd historie fra JP Aarhus:

  http://jyllands-posten.dk/aarhus/politik/ECE7756173/H%C3%A6rv%C3%A6rk-og-chikane-i-valgkampen/

  “Natur- og Vejservice, som står for at vedligeholde Aarhus Kommunes fællesarealer, kører rundt og samler de nedrevne plakater op og sørger for, at veje, fortove og cykelstier er fremkommelige. Udgifterne for det skal plakatens afsender dække.”

  Som Jens Salling (C) skriver på Facebook:

  “Man må spørge sig selv om hvad fanden kommunen tænker på, når de vil sende os en regning for at pille valgplakater ned som er blevet raseret!
  Tror de, at det vil få flere eller færre til at begå hærværk, når folk finder ud af, at man kan koste partierne penge ved at efterlade valgplakater der er revet halvt i stykker?
  Vorherre bevares…”

  Kommentar by Lars Jensen — 3. juni 2015 @ 11:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper