31. maj 2015

Lohals: “Beboere beretter om hærværk… asyldrenge maser sig ind på dametoilet, når døren åbnes”

De senere dage har man i Jyllands-Posten kunne læse, at landets 423 mest magtfulde erhvervsfolk hovedsageligt bor i københavnske ‘enklaver’ og ‘guldkysten’ (Nordsjælland). I demokratisk henseende er det selvfølgelig problematisk, at folk med magt ikke nødvendigvis oplever den fulde konsekvens af egen magtudøvelse. Fra den meget lokale Lohals.dk, der ikke ligefrem lefler for den politiske korrekthed – Asylansøgere en voksende plage på Lohals Havn.

Beboere beretter om hærværk, store sten der kastes i Havnen, der åbnes for vandet og der lukkes ikke igen, Havnens gæster generes ved toiletter, asyldrenge maser sig ind på dametoilet, når døren åbnes, flokke optager Havnens legeplads, så de legepladsen var tiltænkt, må fortrække. Havnens fastliggere begynder, at blive bekymret for deres både og et bestyrelses medlem, – der bad asylansøgerne om ikke, at hoppe i trampolinen med sko på, – fik at vide, at det kunne han sige til danskere, ikke til dem…”

(Lohals havn, 18. oktober 2014)

Oploadet Kl. 18:22 af Kim Møller — Direkte link35 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/66573/trackback

35 Comments »

 1. ” fik at vide, at det kunne han sige til danskere, ikke til dem…””

  De islamonazistiske skolefrøkner fra Dansk Flygtningehjælp og Dansk Røde Halvmåne har allerede lært dem om deres muhammedansk rettigheder.

  Kommentar by Hans Und — 31. maj 2015 @ 18:42

 2. “[…] og et bestyrelses medlem, – der bad asylansøgerne om ikke, at hoppe i trampolinen med sko på, – fik at vide, at det kunne han sige til danskere, ikke til dem…”

  Det siger alt om synet på os. Sådan ville vi aldrig tale til de oprindelige beboere i et fremmed land. Det er stensikkert. Men også i Lohals – eller måske især i Lohals – er der mange liljehvide, der vil mene, at det må skyldes “traumer”, ja ligefrem P T S D … !

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 31. maj 2015 @ 18:45

 3. Nyd det og lær at byde det velkommen for det forsvinder ikke af sig selv.

  Kommentar by Santor — 31. maj 2015 @ 18:59

 4. DR kører valgpropaganda hvor en dansk kvinde siger at hun ønsker at Danmark får flere flygtninge. Gad vide om hun ønsker dem i sin egen baghave?

  Kommentar by Liva — 31. maj 2015 @ 19:01

 5. Det Dummark du kender

  Kommentar by centerpoint — 31. maj 2015 @ 19:06

 6. @2: “Det siger alt om synet på os. Sådan ville vi aldrig tale til de oprindelige beboere i et fremmed land.”

  – eller måske siger det noget OM os. Hvad ville der ske, hvis vi stillede os op og talte sådan til folk i et fremmed land?

  Kommentar by AN — 31. maj 2015 @ 19:12

 7. De kommer som erobrere, danskerne stemmer for det. Andet er der ikke at sige.

  Kommentar by Josef K — 31. maj 2015 @ 19:17

 8. Skyd lortet. Længere er den ikke!.

  Kommentar by jp — 31. maj 2015 @ 19:39

 9. Smid dem en tur i havnen.

  (Husk at fiske dem op igen, de kan ikke klare sig selv).

  Kommentar by bastardo — 31. maj 2015 @ 19:39

 10. Indlægget kræver næsten et link til Informations fine artikel om bogen ‘Magteliten’:

  30.05.15 Elitens bedste trick er at overbevise os om, at den ikke eksisterer.
  ‘Der er i det hele taget ikke mange med kontroversielle holdninger, for ifølge forfatterne, virker en række positioner til i sig selv at ekskludere en fra det gode selskab. Folkesager som modstand mod indvandring og EU er overhovedet ikke repræsenteret blandt magteliten, og globalisering bliver set som noget konkurrencestaten skal tilpasse sig.’
  http://www.information.dk/534807

  Kommentar by anno — 31. maj 2015 @ 20:01

 11. It’s coming your way. Closing time…

  > Bastardo 19:39
  Hvorfor? Ål og makreller skal jo også leve, og de er nok ret så ligeglade med haram/halal og andet vrøvl.

  Kommentar by Henrik Petersen — 31. maj 2015 @ 20:24

 12. Min farmor havde sommerhus ved Lohals og har mange gode barndomsminder fra Langeland: fisketure, is på havnen i Lohals efter ankomst med færgen fra Korsør og nabogårdens katte der løb vildt omkring og nød de naive københavneres mælkeskåle… De eneste problemer udlændinge voldte på Langeland dengang var tyskere der overfiskede eller glemte at lægge penge for de kartofler og jordbær, de tog fra boderne langs landevejen.

  Idag er det de fastboende langelændere, der skal leve dagligt med konsekvenserne af de håbløse beslutninger nogle andre naive tosser i København har truffet. Trist og skræmmende.

  Kommentar by Olé — 31. maj 2015 @ 20:55

 13. Det er vel ikke bare “københavnerne”, men derimod et stort og massivt flertal af os, der den 18. juni går hen og stemmer på et parti, der ikke har formuleret et princip for, hvordan danske kulturbærere bevarer hævdet på Danmark.

  “Selvfølgelig […], men […]”.

  Ikke sandt? :)

  “Selvfølgelig kan vi ikke tage imod hele verden, men”

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 31. maj 2015 @ 21:05

 14. Hvis meningsmålingerne holder vand, må man erkende at fakta er, at vælgerne stadig har mod på mere kulturberigelse. Eller at propagandaen overtrumfer den sunde fornuft.

  Kommentar by Menig 442 — 31. maj 2015 @ 21:05

 15. Øh, hvad er det nu lige, de vil på dametoilettet? Tissekøen plejer da at være væsentligt kortere og hurtigere på mandetoilettet? Men ok, jeg har aldrig været i Lohals og er derfor uvidende om de lokale forhold.

  Kommentar by Henrik Petersen — 31. maj 2015 @ 21:06

 16. Det valg de Danske politikere har taget for dig i Danmark, dit valg at ændre Danmark tilbage til Danmark for etniske Danskere som Danskerne kender, og det inkludere ikke kriminelle indavlede fætter/kusine analfabeter, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 31. maj 2015 @ 21:22

 17. Giv de møgunger los bagi. Politikerne fejler ustandseligt og i disse dage fejler folket hvis HTS genvælges, det er lige før folket snart selv må gøre noget drastisk ved disse hjernetomme nassere udefra.

  Kommentar by LarsB — 31. maj 2015 @ 22:14

 18. Ta´til Lohals og gør noget ved det…? Nåår nej – undskyld undskyld undskyld – men hvor længe?

  Kommentar by Black Watch — 31. maj 2015 @ 22:47

 19. Så blev Nordlangeland også ødelagt. Hvad i alverden tænker de lokale borgmestre på? Penge? Prestige? Omdømme? De tænker ihvertfald ikke på de skattebetalende borgere.

  Kommentar by Per747 — 31. maj 2015 @ 23:30

 20. Satans humanister.
  Vis “flygntinge” døren.
  Giv poitikerne den kolde skulder og kræv et forbud mod islam.
  Begå selvtægt når der er den mindste mulighed for at gøre det, og vær ikke blødsøden.

  Kommentar by Nielsen — 1. juni 2015 @ 00:35

 21. Særregler og atter særregler til muslimske indvandere!

  Kommentar by Robert R — 1. juni 2015 @ 04:33

 22. Robert R: “Særregler og atter særregler til muslimske indvandere!”

  Måske er det godt at huske på det historiske forløb – hvor begyndte dette vanvid? Den første særregl til fordel for indvandrere var en censurlov som blev vedtaget i 1939.

  Denne første danske “racismeparagraf” blev vedtaget kort inden udbruddet af Anden Verdenskrig, og nogle danske Nationalsocialister blev dens første ofre. De blev nemlig dømt for ‘hetz mod Jøder’ efter denne nyligt indførte paragraf, fordi de havde citeret fra den jødiske Talmud, for at demonstrere at Judaismens inderste tanker er opslugt af had til dem der er anderledes; specielt de Kristne. Nøjagtigt som Lars Hedegaard ønsker at udstille Islams være og væsen.

  Fakta: Jøderne var den første gruppe indvandrere som ikke ønskede at assimilere, som ikke blev det, og som er stolt af dette. De holder deres traditioner, også de mest væmmelige, i live ved hjælp af særregler for Jøder (og Muslimer).

  Ledende Jøder som f.eks. Bent Melchior mener at den muslimske indvandring er “en ny chance for Danmark til at hilse en ny gruppe indvandrere som ikke ønsker at assimilere velkommen”. Melchior er desuden åbenlys og højrøstet modstander af blandede ægteskaber – for Jøder altså. En uskrevet særregl i Danmark påbyder dog pressen, “humanitære organisationer”, som Dansk Flygtningehjælp, og andre meningsdannere at undlade at kritisere den Melchiorske racisme, og han tildeles i stedet for en “integrationspris”. En selverklæret jødisk racist og apartheidsadvokat (jeg fælder ingen moralske domme her – opsummerer blot fakta og bruger den pt toneangivende kulturradikale terminologi) bliver nærmest helgenkåret af vores humanitære overklasse og deres presselakajer.

  Det er nyttigt at blive ved med at huske historien, for den muslimske og anden nye indvandring og alt hvad der følger med, svarer til punkt og prikke til udviklingen i forbindelse med Jødernes indtog og efterfølgende opnåelse af magt til at skabe særlovgivning til fordel for deres egen gruppe.
  Også i dag arbejder store jødiske organisationer konsekvent på for at få enhver kritik af Jøder, Jødedommen som religion og Israel forbudt. Og er i den anledning parate til at udstrække f.eks. lovgivning mod fri religionskritik over hele linjen.

  En parallel-udvikling er foregået i de fleste andre europæiske lande; jødiske indvandre arbejdede på at læmpe indvandringspolitikken og åbne grænserne, først kun til fordel for deres egne, (læs i USA-artiklen om HIAS) men snart blev de storspillere i forbindelse med promovering af masseindvandring og censurtiltag. Den moderne britiske indvandrings-politik blev stort set skrevet af 1e generations østeuropæiske jødiske indvandrere (nogle af dem nu pædofilianklaget).

  I USA er der et langt forløb hvor den jødiske frimurerorganisationen B’nai B’rith gradvis opnår mere magt og tager føringen over blandt den sorte antiapartheidsbevægelse, og desuden er aktiv (gennem datterorganistionen ADL) i alle kulturradikale bevægelser, homobevægelser, aborttilhængere, you name it. Ofte støtter de bevægelser hvis ideologiske målsætninger er i stærk kontrast med Jødernes ønsker for deres egne stammefæller. Et udbredt samarbejde med den (paradoxalt anti-zionistiske) voldelige venstrefløj; AFA, Antifa og whatever. Især i Canada havde (har?) B’nai B’rith et tæt samarbejde med den yderste venstrefløj, som blev rekrutteret i forbindelse med demonstrationer og aktioner mod revisionister. Den jødiske organisation har via et byrådsmedlem endda givet en venstreradikal gruppe kommunal støtte!

  Hvad vil jeg egentlig med kommentarer som denne?

  Jeg håber kun at folk skriver sig disse og andre fakta bag øret, og nuancerer deres tænkning i forhold til fakta og realiteter, i stedet for som blinde zombies at følge populære strømninger eller erklære sig enig med populære “meningsdannere”. Især når deltagelse i sådanne selskaber promoverer tryghed i dumhed og uvidenhed i flok.

  At søge efter sandheden er en kontinuerlig proces. Mennesket har vundet sin position i dyreriget gennem brug af hjernen, og vil man noget som helst, så gælder det først og fremmest om at bruge dette organ til det yderste. Men (åndeligt & intellektuelt) dovenskab ser desværre ud til at være en folkesygdom, tryghed i uvidenhed og gruppekonsensus er mange folks største lidenskaber. Hvilket får andre mere entreprenante og målbevidste eliter til at smile hele vejen hen til banken.

  Kun sandheden kan frigøre os!

  Find den, inden du finder ud af at du måske har skubbet på den forkerte side af vognen indtil nu!

  Kommentar by Balder — 1. juni 2015 @ 08:21

 23. Balder er igen på banen, den Balder der klart er antijødisk, som sådan læser jeg dette.
  Balder´s viden om Frimureri er yderst sparsom.
  Dog er jeg enig i at man skal finde sandheden uanset hvor upopulær denne måtte være.
  Disse “børn” må være de samme der smadrede et asylcenter med begrundelsen at Internetadgang var lukket ned om natten.
  Straks efter dette hærværk, udgifterne i denne forbindelse, betales af danske skatteborgere, blev Internettet åbnet med den begavede begrundelse at børnene skulle have mulighed, via SKYPE, at kontakte respektive forældre/familie, man tog hensyn til tidsforskellen.
  AK JA, meget begavet begrundelse for igen at vise rette menneskesyn.
  Disse børn burde ikke kunne komme uden for hegnet før deres opførsel markant er ændret.
  Hvilket givetvis ALDRIG vil ske.
  Dette kaldes KULTURBERIGELSE.

  Kommentar by AK JA — 1. juni 2015 @ 08:57

 24. Der er intet mere uhyrligt modbydeligere i historien end nazisterne udryddelse af jøderne. Derfor bedes Balder forsvinde her fra Uriasposten så hurtigt som muligt.

  Kommentar by Niels P. — 1. juni 2015 @ 09:19

 25. @ 24.
  Enig – meget enig.
  Balder, altså ham der har skrevet ovenstående indlæg, der er vist nok 2 forskellige med navnet Balder, er en uhyggelig uvidende person.
  Dertil modbydelig i sin skriveform.
  Det er afgjort fint med modpoler i et samfund, men Balder´s måde at argumentere på, er ikke i orden.
  Faktisk minder Balder om hende fra det hedengange VS,den rabiate hader af Israel.
  Navnet har jeg lykkeligt fortrængt.

  Kommentar by AK JA — 1. juni 2015 @ 09:53

 26. Balder hører objektivt vurderet til blandt de mest indsigtsfulde debatdeltagere, men vedtagelsen i 1939 af ytringsknægtelsen af jødekritik var dog næppe et resultat af en jødelobbys indsats. Det var først efter krigen at den jødiske indflydelse via USA også fik betydning i Danmark.

  Loven i 1939 må have været Socialdemokratiets reaktion mod de danske nazister. De forskellige socialistpartier appelerede til samme vælgergrupper, og ved at forbyde jødekritik med 1939-loven kunne nazister ikke fremføre argumenter mod højfinansen domineret af jøder, som i Danmark var nazisternes hovedkritik. Det var dog slet ikke de danske nazisters hovedfokus, og lederen Fritz Clausen sagde vist aldrig et ord om jøder.

  Kommentar by perhag — 1. juni 2015 @ 12:55

 27. Jeg har fundet lidt om brugen af blasfemiparagraffen §140 og brugen af den:

  19. januar 1938: Der fældes dom over en gruppe nazister, der har omdelt løbesedler, der tager Talmuden til indtægt for at legitimere jøders overgreb på ikke-jødiske piger. Det må bemærkes at straffelovens § 266b i sin første form blev indsat 15. marts 1939 efter denne doms afsigelse.

  Kilde: http://da.wikipedia.org/wiki/Blasfemi#Blasfemianmeldelser_og_-domme_i_Danmark

  Som perhag er inde på, så er det er nok mest sandsynligt, at det er nationalsocialisternes politiske modstandere, som har været på færde.

  Kommentar by T. H. — 1. juni 2015 @ 14:59

 28. Perhag og Balder.

  Hvis vi skal se på hvad jøderne har skænket menneskeheden, skal vi se på hvor mange Nobelpriser jøder har fået, og dernæst sammenholde det med hvor mange Nobelpriser antisemitter, muslimer og nazister har fået.
  Dette burde i sig selv være talende nok, men der er altid underbegavede (de anser sig selv for at være overbegavede, for ellers holdt de kæft) der hopper på sammensværgelses teorier, som “højfinansen” er styret af jøder o.s.v.
  Loven fra 1939 var ganske rigtig et værn for de danske jøder, vi havde ingen problemer i Danmark, – der var ingen jøder der greb til vold, eller blev religiøst fornærmede. De danske jøder var helt loyale mod Danmark, derfor skal de heller ikke nedrakkes af facistiske venstrefløjsdebattører, der står nærmere de nazister, som de hævder at bekæmpe.(de voldelige antidemokratiske metoder, er præcis de samme som nazisterne anvendte i 30ernes Tyskland.

  Kommentar by Jørn Boye — 1. juni 2015 @ 15:59

 29. Mon ikke regeringen skulle sætte et par milliarder af til akut krisehjælp for danskere, som møder de muslimske erobrere? Ellers kan mange udvikle traumer, søvnløshed, panikangst og andre forstyrrelser.

  Man må jo ikke sige hverken bøh eller buh til disse analfabeter, så risikerer man en sag for Menneskerettighedsdomstolen, og når man ikke har noget forsvar, så vil det kunne afføde mange psykiske lidelser..

  Kommentar by Dhimmi — 1. juni 2015 @ 19:52

 30. @ 22 Ved du hvad, Balder! Det er for langt ude, at du sammenligner noget som helst, der har med jøder at gøre – og så muslimer! Dit blinde jødehad bør du bearbejde! Jøderne bidrager til verden og er foregangsmænd inden for stort set alt, lige fra medicin til IT og underholdning!

  Du kan ikke være bekendt at komme med sådanne kommentarer! Du burde være virkeligt gode venner med muslimerne, for de hader jøderne, og de lever efter devisen: “my enemy’s enemy is my friend”. Hvorfor slutter du dig ikke til HuT??

  Eller: Du kan tage en tur til Israel (hvis de vil have dig ind) og se, om ikke du tager grusomt fejl! Det er et fantastisk land, og folk er utroligt venlige og hjælpsomme dernede.

  Kommentar by Dhimmi — 1. juni 2015 @ 19:59

 31. AK JA, det må være Anne Grete Holmsgaard du tænker på. En gennemført ubehagelig kælling.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 2. juni 2015 @ 00:05

 32. Enig med flere: Jeg rystede også på hovedet, da Balders indlæg gled fra noget nogenlunde sagligt til rent jødehad, der i mine øjne er nazisme af værste skuffe.

  Én ting er, at nogle (Lexner, Melchior) i Mosaisk Trossamfund endnu ikke har begrebet, hvor deres værste fjender er. Dumhed kan man finde overalt.

  En anden er, at det er fuldstændigt blankt ikke at kunne begribe, at Danmarks og vestens frihed trues af muslimer, ikke af jøder.

  Jeg kender konspirationsidioternes idéer om, at jøderne stod bag 9/11. Og den slags er bimlende idioti.

  Man behøver blot at se på terrorangrebene mod vesten og forsøge at forstå, hvem der står bag. Det var retorisk, for terroristerne er ikke jøder, tvært imod muslimer, der ønsker jøder kastet i havet.

  Men t

  Kommentar by Anonym — 2. juni 2015 @ 00:25

 33. Moslems på Tullebølle skole, ombygget for mange skattekroner til det formål, at huse besætterne, som påstår at de såvel er børn som flygtninge, har smadret faciliteterne fordi netværket blev slukket om natten.

  De ovenfor omtalte moslems er ca. 20km nordligere på øen, som har 5 azul-centre. Odense, hvor bykongen Anker har skovlet millioner ind som modtagekommune af besætterne og deres klaner, har ingen azul-centre i lighed med resten af Fyn.

  Men, mon ikke der er nogle fiskere i Lohals, der kan sejle besætterne ud i sejlrenden og se om de kan svømme? Evt. udpege retningen til Afrika.. God tur hjem.

  Kommentar by Iznogut — 2. juni 2015 @ 00:34

 34. Jeg vil lige gøre opmærksom på, at alle partier i kommunalbestyrelsen – også DF – i sin tid stemte for asylcentre på Langeland. Så for tiden kan man slet ikke stemme på nogen, der ikke er medskyldige.

  Kommentar by Wagner — 2. juni 2015 @ 10:00

 35. > Balder
  Du tager fejl i dit syn på jøder! At du kan finde mere end et jødisk navn i en forsamling, der plejer dens egne interesser effektivere end de fleste andre grupper, betyder ikke at jøder er hverken onde, krigeriske, aggressive eller racistiske.
  Jeg henviser i øvrigt til mit svar på din tidligere kommentar:
  http://www.uriasposten.net/archives/66042#comment-3757760

  Kommentar by Nielsen — 2. juni 2015 @ 23:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper