22. marts 2009

Jes Stein Pedersen og Junot Diaz

Deadlines 2. Sektion havde sidste søndag den Pullitzer-vindende Junot Diaz som gæst. Vært var Jes Stein Pedersen, og emnet var officielt hans bog om Oscar Wao & hans korte og forunderlige liv. Diaz’ positive syn på multikulturalisme er vidt kendt, så Jes Stein kunne roligt spørge ind til forfatterens syn på “immigration og integration i USA og Danmark”.

 • 15/3-09 2. Sektion, Deadline – Oscar Waos amerikanske drøm.
 • Junot Diaz, forfatter: Hvornår holder vi op med at lade som om, at Danmark ikke har forandret sig. At indføre dødsstraf og henrette indvandrere, hvis de ikke taler perfekt dansk eller er som danske borgere, vil ikke ændre virkeligheden.

  Mere.

 • 12/3-09 Uriasposten – Junot Diaz… det ‘racerene Holland’ er et “et overstået kapitel”.
 • Oploadet Kl. 00:44 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/6671/trackback

  12 Comments »

  1. Jeg så ikke Deadline 2.Sektion fordi jeg den aften ikke orkede mere multikulti-snak og flere udtalelser om og beskyldninger rettet mod Danerne,beskyldninger som oftest har meget lidt at gøre med virkeligheden.

   Nu kan jeg så læse nogle undertekster her bl.a Jes Stein Petersens: ” Vi oplever racisme og modvilje overfor mennesker, der ikke besidder den etniske hvide danske hud.”

   Tak spids – jeg anede ikke at vi Danere, racistiske som vi angivelig er, går efter folks hudfarve!

   Det jeg over tid har hørt mest af er, at Danerne, af
   dem med den rigtige hudfarve som altså ikke er hvid, kaldes grisefarvede, blegansigter, kartofler eller hunde, svin og aber.

   Og at vi skal undertvinges Islam, accepterende vores snarlige fremtid som Dhimmier, Urene og 2. klasses mennesker, i vort eget land.

   Men at vi, Danerne skulle nære modvilje mod indvandrere med forskellige grader af mørk hud og opføre os racistiske overfor disse mennesker……det forstår jeg ikke for det har jeg aldrig oplevet ske!

   Det Diaz siger, ” hvornår holder vi op med at lade som om, at Danmark ikke har forandret sig. At indføre dødsstraf og henrette indvandrere, hvis de ikke taler perfekt dansk eller er som danske borgere, vil ikke
   ændre virkeligheden.”

   De sidste linier forstår jeg ikke hvad han mener med ?

   At Danmark HAR ændret sig ved vi sørme da godt og derfor vader vi jo heller ikke rundt og lader som om dette ikke er sket !

   Kommentar by Vivi Andersen — 22. marts 2009 @ 03:15

  2. Hvor er Junot Diaz dog plat, og journalistisk uredeligt at Jes Stein Pedersen lader ham slippe afsted med sine platheder.

   Kommentar by Snail — 22. marts 2009 @ 07:15

  3. Flot at ignorere debatten i folket og i stedet fokusere på “hudfarve”.

   Kommentar by DaLi — 22. marts 2009 @ 09:57

  4. Livet er for kort til DDR 1&2, drop kanalerne, og licensen…

   Kommentar by Henrik — 22. marts 2009 @ 10:04

  5. Endnu et DDR program hvor Danskerne skal lægges for had. Man burde melde DDR til DRC for hate-speech.

   Kommentar by JensH — 22. marts 2009 @ 10:40

  6. 3. Det er Jes Stein der siger det der, med racisme og hvis man ikke er hvis dansker. Han siger også vi har bander der skyder på hinanden og rammer tilfældige og spørger så Diaz efter at have forsøgt at lægge svaret i munden på ham “hvad det siger om Danmark?”

   Diaz kigger faktisk på ham ala´So fucking what?” Det jo et idiotisk spørgsmål at stille til en mand fra et land med, hvor der bliver skudt mange flere mennesker hver dag, end der gør i Danmark på et helt år.
   Så svarer han, “Sounds like the rest of the world”.

   Det her siger han så:
   “Hvornår holder vi op med at lade som om, at Danmark ikke har forandret sig. At indføre dødsstraf og henrette indvandrere, hvis de ikke taler perfekt dansk eller er som danske borgere, vil ikke ændre virkeligheden.”

   Men det kommer som lidt ud af det blå, så man kunne mistænke, at han er blevet hjulpet i den retning af Jes Stein, altså enten i forinterviewet, eller under spørgsmålet som er klippet væk.

   Jes stein sidder i øvrigt med et smøret grin, tydeligt tilfreds med det svar som kommer.

   Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 22. marts 2009 @ 11:11

  7. Jes Stein? Pseudointellektuelle programmer
   med en forudsigelig og selvfed,
   selvsmagende lille nar,
   der sidder og spejler sig i sine gæsters rigtige meninger,

   flere tomme kalorier fra DR…

   Kommentar by Winston — 22. marts 2009 @ 12:07

  8. Totalt fedt screenshot af Jes Stein i den sidste. Fatter ikke at du gider se det lort, men det er da noget at du har fået et ypperligt screenshot (og noget relevant dokumentation) ud af det.

   Kommentar by WilliamJansen — 22. marts 2009 @ 13:15

  9. Er der nogen her, som gør Danmarks Radio opmærksom på hvordan de blamerer sig gang på gang? Fx. ved at henvise til denne side!

   Kommentar by Rico — 22. marts 2009 @ 15:56

  10. Manden har jo en pointe, selvom han er totalt dum at høre på.

   Enten så afliver vi 600.000 muslimer i Danmark, eller også finder vi en løsning på problemerne, som løser problemerne.

   At han tror vi kommer til at ligne resten af verden er jo hans dumhed, for der er ikke noget sted i verden, der bare ligner resten af verden. Det lugter mere af marxi-facistisk ensretning mod den store menneskerobot-utopi.

   Og hans påtagede store viden om danske forhold, hvor har han den fra? Den er jo fuldstændig forkert. Som om Danmark er et lukket reaktionært land, bare fordi vi sætter nogle grænser? -typisk venstredum.

   Og manden har bare skrevet en eller anden ligegyldig selvoptaget roman.. hvordan bliver han interessant? Medaljer sætter man på idioter. Det virker som regel godt, de korrumperer sig selv af ren selvfedhed.

   Kommentar by Solipsisyfos — 23. marts 2009 @ 01:26

  11. Og løsningen er at vi opfinder en demokratisk form for islam og tilbyder muslimerne et alternativ til sindssyge forbryderiske imamer og voldelige sindssyge forældre.

   Selv kan de jo ikke finde ud af det og har indtil nu, heller ikke nogen fordel af det, vi belønner jo deres vold og undertrykkelses adfærd, pt.

   Der findes ikke engang en forening i Danmark som kalder sig Demokratisk islam, og som kan beskytte sine medlemmer og undervise dem i demokrati og en sekulariseret form af islam. Hvorfor ikke?

   Kommentar by Solipsisyfos — 23. marts 2009 @ 01:32

  12. liberalism = facism = islamism
   all these 3 criminals looking for terror + hate + war.
   Dansk folke parti + hizbulltahrir are same people : people missing love , peace , freedom.
   liberals hijacked freedom for make probaganda for create anarki and terror in the world for example dansk folke parti + Venstre + conservatives give free place to hizbulltahrir and islamists in denmark for creation of probaganda for religion war and make slogans for create new kritianism facism in europe. muslem fundamentalists in denmark are a very low people with very low culture and sharia low is not a islam, sharia low is pan arab criminal rull , and those arab + somali + pakistanis supporting sharia if you study them u will see these people are very low culture fundamentalist and only pia kæresgård facist and liberals and conservatives keeping them for purpose in denmark for create a big islam probagaanda and make HOT NEWS by TV2 . shame on our civilization that we make it in relative to a idiot islamist.
   where is a rationality?
   christianity became same crap like islam by misusing religion in politic and racisme by binladen and vahabi and taleban and dansk folk party and concervatives.
   we are as a human being became a victims for these criminal islamists and chritianists and terrorists like arabs + somali + liberals unders name of defending freedom and security killing a 1000s of people and we can not stop killings by terrorists and fundamentalists like bin laden and dansk folke party because they make a strong probaganda in TV and news.
   God help human being from evils like bin laden and pia kæresgård and liberlas and islamists.
   Liberals are peopel tlking about freedom without tension to morality and peace , in this way making probaganda is very easy – democracy in reality can reached by dialog and rational debat and becaming friend even with enemy.
   Big problem of denmark is , that every idiot calling self a debator, everybody can make fine probaganda in denmark call himself a debator in denmark today and this is a virus for freedom. for example an iranian criminal in Denmark called Farshad kholghi , he is belong to faith called bahai , this religion b4 mullas in iran they were on power and in 50 years in iran this religion killed ,tutured 1000s people and result was a iran revolution 1979. After that time farshad kholghi and his criminal dictator father lost power to mullas in iran they came to denmark, in 1990,s farshad kholghi and his father and bahai organization traveled many times to iraq and helped saddam in toturing , killing and raiping in saddam,s prison because kholghi wanted help mullas enemy, so this criminal murder mr. kholghi killed civilians in iraq for saddam (this history told by his iranian friends in denmark) , today by writing a probaganda text in metroexpress farshad kholghi became debater in denmark and he is liberal because in his eyes freedom is a killing and terror and war and do everything you want without no respect to human being , so far you make strong probaganda and you are friend with Andres fog and israel , so do everything you want, this is a free world. these liberal criminals they do not care about creation of war and terrorism and poverty and stupid religiose conflict, in reality war and terror and conflicts and killings is a food for this dirty animal called liberalism and somethimes conservatives and dansk folk party.
   These peope (liberals and cinservats and dansk folk party and fundamentalist islamists ) they missing love and good sex and human heart and for this reason they are not a normal person and they are psyko people and their political activity just a reaction to their moral poverty and proof for psycologal illness , but they became political and ministers and civilians became a victims. Every society and country has a trash people and psyco people , but when these trashes like fundamentalists and liberals and concervatives got a power and their hands reach the gun , we are in trouble like war , terror and killings.
   but is difficult to keep a people in rational thinking , because liberals and conservatives has no moral and rulles and humanity, and they can very easy make probaganda and confuse peopel, what exactly happing now in denmark, europle , middle east. a criminal iranian killer name of farshad kholghi became a debater in denmark and he confuse the people and his food for his probaganda texts is a islamic society in denmark those people has no culture and they are psyko families.And this is a unjustice way that criminal liberals after start war in iraq and killing 100000,s civilians , they make probaganda and calling themselves : defenders of freedom , such a shame – one criminal calling another criminal a terrorist and killer – just useing political correct method for legitimizing every criminal act and proof that these liberals defending denmark and freedom , and in reality here is a big joke:
   islamic fundamentalism legitimizing their criminal acts by point their finger at liberals and conservatives and raicist people in europe. = and liberals legitimizing self by point their finger at islamists , and on the ground in the end of day both side killing a 1000s of civilians.
   This is a real evil for our civilization.
   Are we a victim her?
   what we can do for a peace and humanity?

   Kommentar by sam — 13. august 2009 @ 23:01

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper